Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII-VIII - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Czas na wybór tytulu do kolejenj części. Do dzieła Mamuśki! )
Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. 1 2,00%
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam! 6 12,00%
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki 1 2,00%
Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! 1 2,00%
RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. 10 20,00%
Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. 0 0%
Czworaczki, pełzaczki- coraz bardziej ruchliwe te nasze dzieciaczki. 14 28,00%
Raczkujemy i wstajemy, przez co mamie smukłą sylwetkę utrzymać dajemy 1 2,00%
W końcu wiosna wyczekana- cieszy się kazdy bobas i jego mama. 16 32,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-15, 16:13   #481
iustyna1
Wtajemniczenie

Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

Dziubek i (chyba) alibany miały neurologa ok 15.00. Tez czekam na wieści
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:14   #482
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Masze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) Mamusie VII

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość

Nikoś ma zapalenie oskrzeli,nie dosc że już miałam wszystkiego dosc,to jeszcze doszły oskrzela więc nasz dzień wygląda tak,ze palcem do d... trafić nie mogę i
biedna jesteś i Nikoś biedny.... zdrowia dla Nikosia - oby mu szybko przeszło

a jak na Pepti Nikoś się ma? zmiany skórne ustępują powoli?

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:17   #483
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość

Wkurzył mnie promotor, dzwonił do mnie w pon. że miałam wysłac mu listę mojej grupy, i jej tematów, więc zebrałam je i wysłałam.
A teraz koleżanka dzwoni, że dzwonił do niej, że nie doszło mu. I z pretensjami do mnie. Mógł przecież dziadek do mnie zadzwonić...
Boże, niby habilitowany jakiś tam jeszcze, a nie wie jak powinno się zachować.

Nataszka, właśnie mój b. malo je. Niechętnie też wszystko inne. Słoiczki - obiadki średnio, deserki też średnio... Nie wiem o co kaman, bo nie miałam problemów nigdy z jedzeniem u niego.
Urodził się b. duży miał 4300 i 63 cm, dobił prawie 12 kg... i się zbuntował...
niektórzy właśnie niby mają wykształcenie, a zero inteligencji
Powiem Ci, że moja Julka też ostatnio mało je, no może po prostu mniej Dzisiaj np. dałam jej pierwszy raz rosołek z indyka z kaszką kukurydzianą-zjadła ze dwie łyżeczki i wszystko zwymiotowała, potem za jakieś 2h znowu próbowałam Jej podac, ale strasznie sie krzywiła i bałam się powtórki. Chyba nasze dzieci po prostu wchodzą w kolejny okres, gdzie już nie będą ,,wiecznie głodnymi niemowlakami".
Cytat:
Nikoś ma zapalenie oskrzeli,nie dosc że już miałam wszystkiego dosc,to jeszcze doszły oskrzela więc nasz dzień wygląda tak,ze palcem do d... trafić nie mogę inhalacje,sropy,antybioty k,pieluchy,smarowanie, gotowanie,sprzątanie itd... mam ostatnio dość

we wtorek do kontroli... usypiam na stojąco ze zmęczenia...

subskrybowałam Was,może uda mi się kiedyś znów pojawić.

Pozdrowionka dla mam , dla dzieciaczków
Zdrówka i wytrwałości dla mamusi
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za kciuki U lekarza byłam, taki młody przystojniacha, więc od razu głowa mnie zaczęła boleć A tak serio to wypytał mnie dokładnie o wszystko, kazał kilka dziwnych ćwiczeń zrobić i stwierdził że to najprawdopodobniej migreny Dał jeszcze skierowanie do neurologa.
Oczywiście leki na to są, skuteczne nawet, ale w moim przypadku nie wchodzą w grę, bo karmię Tymcia. I nie odstawię go jeszcze przez parę miesięcy, więc muszę się przemęczyć.

Ja się nie dziwię, że jesteś zła CO za lekarz, żeby nie powiedzieć o czyś takim i nie uczulić rodziców
to niedobrze, że migreny, a neurolog ma to potwierdzic na 100%?
Cytat:
Dziewczyny, cofnijmy się rok wstecz ----------------> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=499149&page=135
znalazłam swój post , że 28 lutego idziemy z mężem na usg( wtedy dowiedzielismy się, że będziemy mieli córeczkę) a tego roku 28 będę już drugi dzień w pracy i szczepienia Julci.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Ja też chcę trójkę póki co Drugie zaraz prawie, a trzecie może jakieś 4-5 lat
ale jak to? tak teraz odrazu??

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:18   #484
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość

Stronczek nie jesteś w klubie??
Żaneta Ty tez nie ??.........hmmm, oj dziołchy, co człowiek to charakter i nie ma co sie gniewać
Ale ja sie wcale nie gniewam...doszlam do wniosku ze KLUB mi nie potrzebny, i tak mialam malo czasu by tam zagladac...

Cytat:
dzień dobry

nie nadrobie Was niestety

Nikoś ma zapalenie oskrzeli,nie dosc że już miałam wszystkiego dosc,to jeszcze doszły oskrzela więc nasz dzień wygląda tak,ze palcem do d... trafić nie mogę inhalacje,sropy,antybioty k,pieluchy,smarowanie, gotowanie,sprzątanie itd... mam ostatnio dość

we wtorek do kontroli... usypiam na stojąco ze zmęczenia...

subskrybowałam Was,może uda mi się kiedyś znów pojawić.

Pozdrowionka dla mam , dla dzieciaczków

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Słyszałyście że wypuszczają matkę Magdy z aresztu? To jakiś absurd
powinna tam zgnic. Ja ogladalam zdjecia z pogrzebu. Na widok małej, białej trumienki sie poryczalam tak mi szkoda tego dziecka

Cytat:
patik no właśnie słucham w tv... Ta matka magdy na identyczną datę urodzenia jak i ja. Szok. ( bo sąd mówił włąsnie )
Marinko powiedzieli ze Katarzyna W sie urodziła w tym samym dniu co Marina z wizazu? (wybacz moje durne poczucie humoru)
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:19   #485
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
u mnie podobnie z pajęczynami, skąd one są?
Ale gorszy grzyb który wyłazi...normalnie nie wiem jak z tym walczyć, w zimnie i tak nie bardzo co z tym zrobić. I na dłuższą metę to szkodzi zdrowiu.
na grzyba najskuteczniejszy jest Savo taki spray - jak mieszkaliśmy u teściowej to pomagało,.

Stary 2012-02-15, 16:21   #486
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Beata Twoja Julcia mieści się jeszcze w ten fotelik, co odemnie kupiłaś? Pytam z ciekawości.

Juleńka
Mateuszek
Stary 2012-02-15, 16:26   #487
BABONIK
Zadomowienie

Dziękuję dziewczynki

Beatko jesteśmy na Pepti nadal i chyba jest ciut lepiej.Teraz mu wysypuje tylko twarz a na reszcie ciała parę małych placuszków.skóra dochodzi do siebie,ale myślę,że sporo potrwa jeszcze zanim płaszcz lipidowy się zregeneruje.Nikoś bardzo dzielny,chociaż drapie się jak szalony,muszę na niego bardzo uważać.
Dziękuję,że pytasz

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:37   #488
nerola
BAN stały

Brumku-no tak,jak zwykle zapomniałam o karmieniu.
O sobie często zapominam i lekarz daje mi recepte a ja na odchodne...ale jak karmie piersia,i zmiana recepty

Nikosiu zdrowiej szybciutko!!!!

Właśnie zauwazyłam,ze nasz wątek zaczyna się na MASZE
Zaczynam widzieć drobiazgi a to dobrze

Marinko i w tamtym wątku T. też broił?Ale uparty.Że mu sie nie znudziło.Wczoraj też sie troszkę buntował ale juz grzeczny jest
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:47   #489
agadus
Wtajemniczenie

a ja czekam na M. i idę do sklepu, będę robiła gołąbki z kapusty pekińskiej

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 16:49   #490
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Moję dziecię zasnęło właśnie na wyrku

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
ah ostatnio tez myslalam o tym zeby odwiedzic stare watki

ja to pamietam jak zmalowana nas straszyla ze rodzi a my sie sralysmy ze to juz ...a tu figa wracala do domu i mowila ze jeszcze nie
a pamiętacie moje posty z całego dnia przed porodem? cały dzień skurcze od rana - i te zakłady o której urodzę to było dopiero jak serial sensacyjny - echh.. fajnie było

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Dziubek i (chyba) alibany miały neurologa ok 15.00. Tez czekam na wieści
również czekam na wieści
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Beata Twoja Julcia mieści się jeszcze w ten fotelik, co odemnie kupiłaś? Pytam z ciekawości.
tak całkiem dobrze jej w nim choć wiadomo w kombinezonie ciasnawo ale ona jest dość drobnej budowy więc myślę że jak zrobi się cieplej i grube ciuchy pojdą do szafy to jeszcze trochę pojeżdzi w nim dopóki jej nożki nie będa przeszkadzać i wyłazić z fotelika, on jest chyba do 13kg. Na wiosnę pomyślimy o wiekszym

jeszcze raz dzięki bo fotelik super się sprawdza i był prawie jak za darmo

Cytat:
Dziękuję dziewczynki

Beatko jesteśmy na Pepti nadal i chyba jest ciut lepiej.Teraz mu wysypuje tylko twarz a na reszcie ciała parę małych placuszków.skóra dochodzi do siebie,ale myślę,że sporo potrwa jeszcze zanim płaszcz lipidowy się zregeneruje.Nikoś bardzo dzielny,chociaż drapie się jak szalony,muszę na niego bardzo uważać.
Dziękuję,że pytasz
dobrze że po pepti schodzi, myślę że trochę potrwa tak jak piszesz żeby się naskórek zregenerował, ale myślę że będzie tylko lepiej

aaaaa zapomniałam napisać i pochwalić
Julcia ma zębolka dolna jedynka

drugi obok też na wylocie jest bo juz go widać przez dziąsło - kreseczki pokazały się jakiś tydzień temu ponad - czasem w nocy budziła się z płaczem, spała niespokojnie w dzień i tak myślałam że to zęby.

A dopiero narzekałam że szczerbata a kreseczki na dziąsełkach pokazały się kilka dni po tym jak pisałam że ona wciąż zębów nie ma. Dziś w nocy dwa razy budziła się i jak zjadła to wrzeszczała i na rękach tylko bo w łóżeczku krzyk - ale nie było tak tragicznie nawet. A to przez to że ząbek się przebijał właśnie - drugi pewnie niebawem wyjdzie

Stary 2012-02-15, 16:50   #491
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
agadus Frankfurt nad Menem. Takze troche daleko. No i fakt przykre to straszne jest ale co mam zrobic? Musze na razie zacisnac zeby. Jeszcze zebym w tym cholernym miescie miala jakas rodzine, kolezanke a tak nawet nie mam gdzie popoludniu wyskoczyc i poplotkowac.
ja mam rodzinę w heidenheim, jakieś 100 km. od ulmu,
a co do rodziny to nie mieszkasz w jedej miejscowości co mama??, zdawalo mi sie, że tak

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
klask i:
u nas cicho, ciemno

Stary 2012-02-15, 17:10   #492
patik87
Zakorzenienie

Marina mnie z Wami w luty ub.roku jeszcze nie było,, ale poczytywałam
o i teraz czytam coby powspominac ehhh
Stary 2012-02-15, 17:15   #493
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Marina mnie z Wami w luty ub.roku jeszcze nie było,, ale poczytywałam
o i teraz czytam coby powspominac ehhh
ja tez czytam, tylko szukam swój pierwszy post i nie mogę znaleźć, a ja w maju doszłam, i tak cztam te posty i to było kila stron jednego dnia

Stary 2012-02-15, 17:16   #494
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
ADAMIE mój kochany - sto lat od cioci Kasi (cichej wielbicielki) i Tymusia
Ale głupiutkie masz UU

Dziękujemy!!!!!
z tego drugiego się uśmiałam
A co do migreny, skoro nie możesz brać leków to przynajmniej trzymam kciuki żeby Cię za często nie dopadały (najlepiej wcale)

Cytat:
Za co się zabrać? Widzę że wybrałaś właściwie i zaczęłaś od Wizazu

Te kręgosłupy to chyba od słodkich dziecięcych ciężarów tak bolą, co?

2- chyba tak, ja już dawno czułam po jakimś wysiłku ból w tamtym miejscu
(moja kuzynka która ostatnio zmarła na raka nerki, najpierw skarżyła się na ból w plecach,....)
wizaż mam włączony cały czas, tylko odświeżam jak sobie przypomnę - tzn. zrobię przerwę w pracy

Cytat:
Dziewczyny, cofnijmy się rok wstecz ----------------> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=499149&page=135
ale to dawno było
Cytat:

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!\

A moje dziecko uznało że tak poważny wiek zwalnia go z obowiązku spania, oczy trze, marudzi ale spał dziś może 10 minut....

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 17:18   #495
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Byłam na Sorze bo w domu film mi sie urwał.I się przewróciłam
ciśnienie wyszło ok ale mówili że w moim stanie lepiej na Sor jechać na badania.Byłam tam bardzo długo.Ale niby wszystko w normie.
Ost mam masę problemów i mówili że może początek nerwicy

a zapomniałam ze wygrałam na FB jakis krem czy cos.

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2012-02-15 o 17:20
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 17:22   #496
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

klask i:
u nas cicho, ciemno
gdyby wszystkie ząbki jej tak wychodziły to przeżyje zabkowanie

Kajool - ja bym wzięła puzzle - bardziej kreatywne na potem niż mata -

aha i kupiłam jeszcze i wczoraj mi przyszedł dzbanek filtrujący do wody Anna - kompatybilna w wkładami Brita i innymi - dla mnie bomba - nareszcie nie mam kamienia w czajniku

Stary 2012-02-15, 17:23   #497
patik87
Zakorzenienie

Babonik a tak z ciekawości zapytam bo czytam poczekalnię z lutego: udało się coś wykombinować z 6tys macierzyńskiego?
Stary 2012-02-15, 17:35   #498
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:

Stary 2012-02-15, 17:45   #499
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
a pamiętacie moje posty z całego dnia przed porodem? cały dzień skurcze od rana - i te zakłady o której urodzę to było dopiero jak serial sensacyjny - echh.. fajnie było

Ja pamiętam Twoje posty
Jak zdążyłaś wszystko koło siebie zrobić, najbardziej mi utkwił peeling stóp

dla zębola!

Cytat:
aha i kupiłam jeszcze i wczoraj mi przyszedł dzbanek filtrujący do wody Anna - kompatybilna w wkładami Brita i innymi - dla mnie bomba - nareszcie nie mam kamienia w czajniku
Ja mam taki czajnik i filtry i kamień nadal
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 17:45   #500
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

heloł
nie wyrabiam
w sensie wyrabiam się ale wizazu już nie ogarniam

Cytat:
Napisane przez rysiki Pokaż wiadomość
Witam się w końcu na nowym wątku.
Nadrobiłam stary wątek, ale na ten brakło już czasu. Pracuje codziennie popołudniami, więc wieczorami brak czasu na wizaz, a przed południem staram się jak najwięcej czasu poświęcać Asi, jak jestem w pracy, to bardzo za nią tęsknie wiec wykorzystuję każdą chwilę z nią.
Poza tym coś mi się stało z kręgosłupem. Tzn. z odcinkiem krzyżowym. Wogole nie mogę się schylić, ani podnieść nic ciężkiego.
No nic.. to się wygadałam Postaram się bywać częściej
właśnie miałam pytać gdzieś się podziała
co do kregosłupa polecam isc na masaż

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Laski ja wczoraj znowu na Sorze byłam
jechałam karetką

boshe bidulo co sie stało
ps juz przeczytałam
Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość

Telik zdjęcie Jasia cudowne!!!
jak bedzie miał dziewczyne to musicie jej wywołać narzeczonego w pieluchach na walentynki/18tke
cudne!!!
dobry pomysł

Brumeczku bardzo mi przykro ze migrena

Cytat:

drugi obok też na wylocie jest bo juz go widać przez dziąsło - kreseczki pokazały się jakiś tydzień temu ponad - czasem w nocy budziła się z płaczem, spała niespokojnie w dzień i tak myślałam że to zęby.
Stary 2012-02-15, 18:19   #501
Naataaszkaa
Raczkowanie

Cytat:
Nataszka, właśnie mój b. malo je. Niechętnie też wszystko inne. Słoiczki - obiadki średnio, deserki też średnio... Nie wiem o co kaman, bo nie miałam problemów nigdy z jedzeniem u niego.
Urodził się b. duży miał 4300 i 63 cm, dobił prawie 12 kg... i się zbuntował...
Sama nie wiem czemu tak się dzieje.. moja dzisiaj odmawiała butelki cały dzień ale jak jej dawałam mleko łyżeczką to zajadała aż jej się uszy trzęsą.. a obiadkiem niestety pogardziła nie wiem co jest grane

Cytat:
Biedny Nikoś.. dużo zdrówka

Cytat:
Słyszałyście że wypuszczają matkę Magdy z aresztu? To jakiś absurd
W głowie mi się to nie mieści.. można bezkarnie porzucić niemowlaka w stercie gruzu i nic za to nie grozi.. paranoja!

Cytat:
Dziękuję bardzo za kciuki U lekarza byłam, taki młody przystojniacha, więc od razu głowa mnie zaczęła boleć A tak serio to wypytał mnie dokładnie o wszystko, kazał kilka dziwnych ćwiczeń zrobić i stwierdził że to najprawdopodobniej migreny Dał jeszcze skierowanie do neurologa.
Oczywiście leki na to są, skuteczne nawet, ale w moim przypadku nie wchodzą w grę, bo karmię Tymcia. I nie odstawię go jeszcze przez parę miesięcy, więc muszę się przemęczyć.

Cytat:

No ciekawe co? A nie potówki?
A może ta trzydniówka? Sweet ostatnio przez to przechodziła, to może ci dokładnie opisać jak taka wysypka wygląda...
Potówki to na pewno nie są.. jutro idziemy na kontrolę to się dowiem bo już sama nie wiem

Cytat:
a ja czekam na M. i idę do sklepu, będę robiła gołąbki z kapusty pekińskiej

Cytat:

Cytat:
Byłam na Sorze bo w domu film mi sie urwał.I się przewróciłam
ciśnienie wyszło ok ale mówili że w moim stanie lepiej na Sor jechać na badania.Byłam tam bardzo długo.Ale niby wszystko w normie.
Ost mam masę problemów i mówili że może początek nerwicy

za wygraną

Biedna.. trzymam kciuki za Ciebie.. będzie dobrze

Jestem załamana.. właśnie się dowiedziałam, że moja mama ma raka nic mi nie mówiła mimo, że wie od czasów kiedy byłam w ciąży.. nie chciała mnie martwić.. z jednej strony jest mi przykro, że nic mi nie powiedziała tyle czasu (tłumaczyła że byłam w ciąży, potem karmiłam i chciała mnie chronić) a z drugiej jestem kompletnie załamana.. jest po operacji wycięcia macicy (o tym wiedziałam) i teraz jest naświetlana.. nie wierzę w to wszystko
Naataaszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:34   #502
Natka_
Zakorzenienie

Halo halo

U nas biało za oknem, ale temperaturka fajna. Jutro może zabiore Domka na spacer, tylko nie mam folii na sacerówke W zestawie była tylko do gondoli, muszę dokupić, zaraz poszukam na allegro.

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
No i znowu mam zapalenie pęcherza
też walczyłam parę lat z tym cholerstwem Nawet leżałam na urologii, dostałam jakies lekarstwa, kroplówki i od tmtej pory tfi tfu spokój.

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
8 miesięcy dziś, a ja nie wiem kiedy to zleciało..
ADASIU ZA MIESIĘCZNICĘ!!

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Teraz oficjalnie
Dzień dobry wszystkim!!!

Dochodzimy do siebie w "nowym miejscu".
Naczyniak powoli sie wchłania,tzn. ta skórka jest nieco pomarszczona a nie napięta,kolor białawy zaczyna sie robic.
Wczoraj T. był po recepte na dalsze chrupki.Oczywiscie nie wierzy w Propranolol.Mówi,ze i bez tego by sie wchłonął-tak ale nie 9 miesięcy a 9 lat. a to znaczna róznica.
Iza dostała 3 ząbulka
za ząbka

Cytat:
Laski ja wczoraj znowu na Sorze byłam
jechałam karetką
Co się stało?!

Doczytałam...

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
agadus dzieki, ze pytasz. Szczerze to nie fajnie mi tutaj. Jestem po prostu nieszczesliwa, atmosfera tez nie pomaga. Fakt jest niby lepiej ale ja ciagle jestem poza nawiasem. Wiesz tak jakbym pracowala i nie pracowala. Wkurzam sie tez, bo jestem tez mama na pol gwizdka. Przyjde do domu i juz zaraz 18 i spanie nocne. Zyje od weekendu do weekendu. Nawet nie wiem jak to nazwac, co czuje.
Teraz jeszcze jestem przeziebiona, to juz w ogole i tesknie strasznie za tz.

Cytat:
Boroczki

Cytat:
Oczywiście leki na to są, skuteczne nawet, ale w moim przypadku nie wchodzą w grę, bo karmię Tymcia. I nie odstawię go jeszcze przez parę miesięcy, więc muszę się przemęczyć. .
Ojej czyli jednak migrena

Cytat:
Aż się łezka w oku kręci

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Właśnie zauwazyłam,ze nasz wątek zaczyna się na MASZE
Zaczynam widzieć drobiazgi a to dobrze
Tak, mój błąd...

Cytat:
dla Julci

Domcio dalej szczerbak mały

Marinko jest Ci ciężko dlatego tak myślisz Igor jest bardzo wymagający, Ty jesteś praktycznie sama.
Ja za to jak widzę kobietę w ciąży to zazdroszczę... W prawdzie mam brzdąca, ale nie mam już tych kopniaczków, które uwielbiałam
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:36   #503
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa Pokaż wiadomość
Jestem załamana.. właśnie się dowiedziałam, że moja mama ma raka nic mi nie mówiła mimo, że wie od czasów kiedy byłam w ciąży.. nie chciała mnie martwić.. z jednej strony jest mi przykro, że nic mi nie powiedziała tyle czasu (tłumaczyła że byłam w ciąży, potem karmiłam i chciała mnie chronić) a z drugiej jestem kompletnie załamana.. jest po operacji wycięcia macicy (o tym wiedziałam) i teraz jest naświetlana.. nie wierzę w to wszystko
Boziu...
Dużo zdrówka dla Twojej mamy, a Tobie dużo siły kochana, musisz wierzyć, że będzie dobrze
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:45   #504
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
super ja poluje na BB cream Garnier na FB
Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Ja pamiętam Twoje posty
Jak zdążyłaś wszystko koło siebie zrobić, najbardziej mi utkwił peeling stóp

dla zębola!

Ja mam taki czajnik i filtry i kamień nadal
no - z tych nerwów to wsio zrobiłam - depilacje, peeling, pazurki itd - byle nie myśleć co mnie czeka
a jakiej firmy masz filtry? u mnie problem z kamieniem minął od ręki a mamy bardzo twardą wodę a filtr w nim fabrycznie jest duomax ale planuje kupować potem britę,

Cytat:

boże... nie wiem co powiedzieć.... tak strasznie mi przykro pomyśl że dzisiejsza medycyna jest na takim poziomie że działa cuda

trzymam kciuki za mamę i po części nie dziwie się że mama Ci nie mówiła - na jej miejscu zrobiłabyś tak samo. Nie miej żalu do niej że Ci nie powiedziała.

Będzie dobrze - nie wolno Ci myśleć inaczej

Stary 2012-02-15, 18:53   #505
patik87
Zakorzenienie

Boshe Nataszka..to straszna wiadomość. Wierzę, że mama z tego dziadostwa wyjdzie i wygra. Nie miej jej za złe że Ci nie powiedziała, taki stres w ciąży nie był wskazany

Beatka już go wyraźnie widać? miała wcześniej kreseczkę?

Wczoraj pisałam, ale dzisiaj się powtórzę bo żadna nie zareagowała. Chodzi mi o obecnośc kalinki w klubie. Wczoraj w nim była, dzisiaj też. Nie udziela się o dawna. To nie w porządku wobec nas.
Stary 2012-02-15, 18:58   #506
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Stary 2012-02-15, 18:58   #507
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:

ja kupiłam zelmera i póki co jestem bardzo zadowolona-też miałam dosyc tego okropnego kamienia, osadu w herbacie itp.
za ząbka

Nataszka strasznie mi przykro z powodu mamy-mam nadzieję, ze z tego wyjdzie-trzymam kciuki mocno.

Patik ja jestem za usunięciem Kalinki z K (jakby kto pytał.)

Juleńka
Mateuszek
Stary 2012-02-15, 19:02   #508
iustyna1
Wtajemniczenie

Patik ja czytałam i dla mnie bez różnicy . Ja niedługo też będę musiała się chyba pożegnać na wizazu i wywalić z klubu, bo brakuje mi czasu na wszystko

Aaniu ucałuj Adasia za 8 miesięcy!
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:08   #509
BABONIK
Zadomowienie

dziękuję dziewczyny

Brumku bardzo Ci współczuję tych migren...oby minęło

Patik dostałam niestety już po to bardzo proste się okazuje.Przy drugiej ciąży mogę Cię wspomóc radą

mojego tż nie ma...dzwonił,że chyba pojedzie do szpitala bo coś go dziwnie głowa boli... do tego Nadia ma chyba poważną wadę wzroku,bo się ciągle o coś potyka,przymyka jedno oko podczas czytania i ogladania, pokazuje przedmioty palcem-pewnie jakieś podwójne widzenie,do tego Nikoś... w sumie nic potwornie strasznego,ale mnie to wszystko dobija... to się wygadałam

Nataszka

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:10   #510
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Patik ja czytałam i dla mnie bez różnicy . Ja niedługo też będę musiała się chyba pożegnać na wizazu i wywalić z klubu, bo brakuje mi czasu na wszystko
nawet tak nie żartuj
mnie też miało już nie byc, a proszę, udzielam się

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
mojego tż nie ma...dzwonił,że chyba pojedzie do szpitala bo coś go dziwnie głowa boli... do tego Nadia ma chyba poważną wadę wzroku,bo się ciągle o coś potyka,przymyka jedno oko podczas czytania i ogladania, pokazuje przedmioty palcem-pewnie jakieś podwójne widzenie,do tego Nikoś... w sumie nic potwornie strasznego,ale mnie to wszystko dobija... to się wygadałam
to pójdz z nią do okulisty koniecznie!!!ile ona ma?bo trudno doczytac na suwaku.
daj znac też co z mężem

Juleńka
Mateuszek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości