Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-15, 18:36   #2851
AshLeeVioLiniSt
BAN stały

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Feszyn men

Uwielbiam filmik z zakupów w Złotych Tarasach

Ja wyrażę opinię, kiedyś miałam podobne, z tym, że w jednolitym kolorze i trochę jednak się różniły. Nakładałam do lasu, jak było śniegu po kolana i na kalosze było zbyt zimno. Ogólnie na wyjazdy na wieś się nadają, nie szkoda ich. Do sportowego stroju, jak najbardziej, bo one są w zamierzeniu a'la sportowe i muszę przyznać, że wygodne. Do spódnicy pasują trochę jak wół do karety. To moja opinia.

Jestem zdania, że jak Ci się podobają to noś śmiało, do spodni, spódnicy, kabaretek, legginsów, czy czegokolwiek innego. Ale nie miej pretensji, że Kryśce i Maryśce się nie podobają Po prostu ignoruj, że ktoś (albo dużo ktosiów) może uznać te buty plus spódnicę za bezguście .
Bardzo trafna opinia
AshLeeVioLiniSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:41   #2852
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
edekfredek87 jesteś wyjątkowo wredna, nóż się w kieszeni otwiera jak czytam takie coś Sory ale nie chcemy cię tu
Nie musisz mnie chcieć i nie przypominam sobie, żebyś wyraziła opinię na temat, o którym pisałam, więc jesteś po prostu następną osobą, która lubi się włączać do kłótni. Ty nie jesteś wredna. oceniając nieobiektywnie sytuację?
edekfredek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:43   #2853
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
edekfredek87 jesteś wyjątkowo wredna, nóż się w kieszeni otwiera jak czytam takie coś Sory ale nie chcemy cię tu
Sory Batory, ale to chyba forum publiczne, a nie zabawy psiapsiółek z podstawówki pod blokiem, kiedy pewna grupa przegania jakiegoś słabeusza w okularach

Może jak wszyscy będą trzymać poziom i wyrażą chociaż odrobinę dobrej woli, to spacyfikujemy edkafredka, który zamiast się denerwować zacznie się uśmiechać i może mu się wątek spodoba?

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 18:46   #2854
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Zaczynam się zastanawiać czy jest jakakolwiek szansa żeby ten wątek kiedykolwiek wrócił do swoich pierwotnych założeń
Stary 2012-02-15, 18:47   #2855
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Ludzie różnie wyrażają niesmak, bardziej i mniej ironicznie, z większym i mniejszym nacechowaniem emocjonalnym.

Ty odczytałaś tamte teksty personalnie i zinterpretowałaś je jako nienawistne. Niektórzy po prostu mają taki styl, walą prosto z mostu, tak samo jakby doradzali koleżance, siostrze, matce czy najlepszej przyjaciółce
Wiesz czemu tak odebrałam te komentarze? Pytałam w imieniu koleżanki, która kupiła te buty za parę groszy (chyba 20zł). Ma je jedne... No ma też druga parę bardzo zniszczonych kozaków. Jest osoba ubogą. Zapytała mnie, czy mogłaby je ubrac do spódnicy, bo tamte sie już nie nadają, a musi wyjść gdzieś ubrana w spódnicę. Mam jej dać przeczytać te teksty typu: "zakop w ogrodzie, są obrzydliwe" itp? To pokazuje, że trzeba mieć troche mniej wredoty w wypowiadaniu się i określaniu gustu. Ty wyraziłaś swoją opinię w sposób doskonały i bardzo Ci dziękuję. Wkurzyły mnie te teksty, bo ja znam jej sytuację i wcale nie smiję się z jej zakupu, z jej obrzydliwych butów. Wszystkich przepraszam za zamieszanie i pozdrawiam. pa
Stary 2012-02-15, 18:51   #2856
klaustynka
Zadomowienie

Widziałam dziś dziewcze w ekoskórce
Stary 2012-02-15, 18:55   #2857
WhiteCherry
Zakorzenienie

Edek, co tam w krainie kredek?

Cytat:
Napisane przez carmageddon Pokaż wiadomość
jutro się można obrzucić pączkami
rzucajcie! ja pozbieram i zjem.
Stary 2012-02-15, 18:59   #2858
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Edek, co tam w krainie kredek?

Co w mojej krainie opryskliwości? Nic ciekawego. Poczytaj całą "kłótnię" i też możesz wyrazić opinię na mój temat wredna, opryskliwa itp. Może jakis nowy przymiotnik dodasz?
Stary 2012-02-15, 19:03   #2859
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila29091 Pokaż wiadomość
to ciekawe że jak chodziłam do szkoły nikt mi tego nie mówił, tylko rodzina czy koleżanki w szkole się ze mnie śmiali że wysoka jestem jak brzoza, a głupia jak koza, bo zamiast się wsiąść za siebie tylko siedzę w książkach i hoduję sobie sadełko. I w nie obrastam. Nabawiłam się takich kompleksów że dziękuję bardzo
Na pewno im nie chodziło o to, żebyś chudła, tylko, żebyś POĆWICZYŁA Można ważyć i 40 kg, ale jak się nie ćwiczy to ciało ma się kiepskie, obwisłe i nieproporcjonalne (np. chude nogi i ręce + duży brzuch, czyli figura a la komar w ciąży nad przepaścią).

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Jesteś klasycznym przypadkiem nielubienia siebie i swojego ciała. Uważasz, że jak schudniesz to będziesz szczęśliwsza (a jesteś?), cały czas poświęcasz na wyszukiwanie nowych wad, które koniecznie trzeba zmienić, a niektóre po prostu trzeba zaakceptować, a co więcej pokochać (np. swój wzrost.)
Otóż to. Ja bym w ogóle nie powiedziała, że akceptujesz siebie. Raczej "skrajnie tolerujesz". Kiedyś też przechodziłam przez odchudzanie - bo nie akceptowałam siebie i myślałam, że będę szczęśliwsza. Skrajnie się wychudziłam, przestałam mieć okres, od byle dotknięcia miałam siniaki, o zapadniętych policzkach nie wspomnę. I wiesz co? Nie byłam szczęśliwsza. Wpędziłam się w depresję.

Cytat:
Napisane przez demoniczna Pokaż wiadomość
A ja ze swoimi 163 cm czuję się bardzo dobrze chociaż raz usłyszałam,że jestem karłem
Też mam tyle wzrostu i ciągle to słyszę... I ja chciałabym być wyższa, te 170 cm by mi odpowiadały

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Do rozwalaczy muszę jeszcze dodać moją mamę Figurę ma świetną, gust też (jak już uda mi się ją zaciągnąć na szoping), a ciągle chodzi w powyciąganych swetrach, luźnych jansach i starych kozakach. Jak już coś kupi porządnego to ląduje zwykle nienoszone w szafie, bo jej niewygodnie w nowych ciuchach...
Ojej, z moją mamą jest tak samo... :/

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Ja Ci pomogę! Ale wtedy będziemy już plus sajz.
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:10   #2860
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edekfredek87 Pokaż wiadomość
Nie musisz mnie chcieć i nie przypominam sobie, żebyś wyraziła opinię na temat, o którym pisałam, więc jesteś po prostu następną osobą, która lubi się włączać do kłótni. Ty nie jesteś wredna. oceniając nieobiektywnie sytuację?
naskakujesz na wszystkie piszace dziewczyny i potem dziwisz sie jak ci odpowiadaja.

nie tlumacz juz ze to kolezanki buty... kogo to obchodzi....
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:13   #2861
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
naskakujesz na wszystkie piszace dziewczyny i potem dziwisz sie jak ci odpowiadaja.

nie tlumacz juz ze to kolezanki buty... kogo to obchodzi....
Może nikogo to nie obchodzi ale dużo zmienia... Zresztą czy to ważne? I tak już zgłosiłaś... Więc moja kariera się kończy na tym forum
Stary 2012-02-15, 19:16   #2862
kamila29091
Raczkowanie

[QUOTE=Solciuchna;32328619]Na pewno im nie chodziło o to, żebyś chudła, tylko, żebyś POĆWICZYŁA Można ważyć i 40 kg, ale jak się nie ćwiczy to ciało ma się kiepskie, obwisłe i nieproporcjonalne (np. chude nogi i ręce + duży brzuch, czyli figura a la komar w ciąży nad przepaścią).

Otóż to. Ja bym w ogóle nie powiedziała, że akceptujesz siebie. Raczej "skrajnie tolerujesz". Kiedyś też przechodziłam przez odchudzanie - bo nie akceptowałam siebie i myślałam, że będę szczęśliwsza. Skrajnie się wychudziłam, przestałam mieć okres, od byle dotknięcia miałam siniaki, o zapadniętych policzkach nie wspomnę. I wiesz co? Nie byłam szczęśliwsza. Wpędziłam się w depresję.

o z tym się zgodzę. bardzo możliwe że tylko skrajnie toleruję. odchudzałam się żeby być szczęśliwsza. A nie byłam. Chciałam udowodnić byłemu chłopakowi czy rodzinie że mogę. Mogłam i co z tego? Chłopak poszedł w siną dal a ja zostałam sama, chuda z depresją. Do kitu to wszystko. Przestałam się przejmować. Jestem teraz chuda. furt. może uda mi się przytyć. Jeśli tak to super. A jak nie to tragedii nie będzie. Wychodzę z depresji, spełniam marzenia. Zmieniam zawartość szafy, pracuję, studiuję i czerpię z życia.
Wszelkie dobre rady przyjmuję do serca. i naprawdę proszę o nie
kamila29091 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:36   #2863
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
o z tym się zgodzę. bardzo możliwe że tylko skrajnie toleruję. odchudzałam się żeby być szczęśliwsza. A nie byłam. Chciałam udowodnić byłemu chłopakowi czy rodzinie że mogę. Mogłam i co z tego? Chłopak poszedł w siną dal a ja zostałam sama, chuda z depresją. Do kitu to wszystko. Przestałam się przejmować. Jestem teraz chuda. furt. może uda mi się przytyć. Jeśli tak to super. A jak nie to tragedii nie będzie. Wychodzę z depresji, spełniam marzenia. Zmieniam zawartość szafy, pracuję, studiuję i czerpię z życia.
No to ja Ci poradzę : nie odchudzaj się, tylko zdrowo się odżywiaj. Jedz normalnie, tak, żebyś nie była głodna. I zacznij uprawiać jakiś sport - najlepiej na świeżym powietrzu. Chociażby nordic walking albo bieganie. Gwarantuje to lepszy humor, więcej energii, a figura dba o siebie sama Możesz też zapisać się na jakiś fitness, zawsze to raźniej w grupie i weselej, ale po sobie widzę, że sport na świeżym powietrzu więcej mi daje. Tak czy owak, po jakimkolwiek wysiłku fizycznym w pewnym momencie zaczyna mi się gęba cieszyć sama z siebie - chyba jakaś eksplozja endorfin następuje

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Ps. https://wizaz.pl/Fryzury/Trendy-we-f...d-rozowe-wlosy
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 19:37   #2864
kamila29091
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
No to ja Ci poradzę : nie odchudzaj się, tylko zdrowo się odżywiaj. Jedz normalnie, tak, żebyś nie była głodna. I zacznij uprawiać jakiś sport - najlepiej na świeżym powietrzu. Chociażby nordic walking albo bieganie. Gwarantuje to lepszy humor, więcej energii, a figura dba o siebie sama Możesz też zapisać się na jakiś fitness, zawsze to raźniej w grupie i weselej, ale po sobie widzę, że sport na świeżym powietrzu więcej mi daje. Tak czy owak, po jakimkolwiek wysiłku fizycznym w pewnym momencie zaczyna mi się gęba cieszyć sama z siebie - chyba jakaś eksplozja endorfin następuje

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Ps. https://wizaz.pl/Fryzury/Trendy-we-f...nd-rozowe-wlos

wiesz, myślałam już o tym fitnesie. i chyba w końcu się zapiszę. Lubię tego typu sprawy. W sumie to jedyny sport jaki toleruję
Stary 2012-02-15, 19:38   #2865
edekfredek87
BAN stały

[QUOTE=kamila29091;3232896 9]
Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Na pewno im nie chodziło o to, żebyś chudła, tylko, żebyś POĆWICZYŁA Można ważyć i 40 kg, ale jak się nie ćwiczy to ciało ma się kiepskie, obwisłe i nieproporcjonalne (np. chude nogi i ręce + duży brzuch, czyli figura a la komar w ciąży nad przepaścią).

też jestem z podkarpacia co do tego co napisałaś o depresji... chyba nałożyło się na nią wiele rzeczy, nie tylko to że tak mocno schudłaś. Mam koleżankę w podobnej sytuacji, tylko że do jej odchudzania przyczyniło się środowisko, w którym każdy każdego zna... na dodatek najbliższa rodzina się z niej naśmiewała. Może to były tylko żarty... ale tyle razy powtarzane... W każdym razie pomagam jej jak mogę, ale to nie takie proste. Może masz jakąś radę? O czym z nią rozmawiać np....
Stary 2012-02-15, 19:54   #2866
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
nie nadaja.
najlepiej bedzie zakopac w ogrodzie.
Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Jeżeli masz zamiar startować w żeńskiej MMA to jak najbardziej
Stary 2012-02-15, 19:59   #2867
kamila29091
Raczkowanie

[QUOTE=edekfredek87;323295 72]
Cytat:
też jestem z podkarpacia co do tego co napisałaś o depresji... chyba nałożyło się na nią wiele rzeczy, nie tylko to że tak mocno schudłaś. Mam koleżankę w podobnej sytuacji, tylko że do jej odchudzania przyczyniło się środowisko, w którym każdy każdego zna... na dodatek najbliższa rodzina się z niej naśmiewała. Może to były tylko żarty... ale tyle razy powtarzane... W każdym razie pomagam jej jak mogę, ale to nie takie proste. Może masz jakąś radę? O czym z nią rozmawiać np....
mam taką samą sytuację jak Twoja koleżanka. rozmawiaj z nią o jej kłopotach ale tylko do chwili gdy będziesz widzieć że nie zadajesz jej tym bólu, jak będziesz widzieć że jest na granicy płaczu, zmień temat na coś pogodniejszego. Będzie Ci za to wdzięczna. rozmawiaj z nią o wszystkim, o tym co widziałaś idąc na spotkanie z nią, co robiłaś ostatnimi czasy, co Ci się przydarzyło, co widziałaś w sklepie fajnego i byś chciała żeby ona poszla z Tobą, ugotujcie coś razem, idźcie na spacer, na basen. Nie daj jej odczuć że jest gorsza. Pokaż jej jak jest dla Ciebie wartościowa i jak dużo znaczy. Ona w to nie wierzy i tak bardzo tego potrzebuje.
Stary 2012-02-15, 20:00   #2868
kennedy
Zakorzenienie

dla rozladowania tematu

prosto z NYFW ! genialna torebka( to ironia of corz)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 73.jpg (41,2 KB, 293 załadowań)
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 20:05   #2869
edekfredek87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Muszę Cię zmartwić... Dalszej części nie będzie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
dla rozladowania tematu

Najlepiej zakopać ją w ogrodzie

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

[QUOTE=kamila29091;3233018 0]
Cytat:
Napisane przez edekfredek87 Pokaż wiadomość

mam taką samą sytuację jak Twoja koleżanka. rozmawiaj z nią o jej kłopotach ale tylko do chwili gdy będziesz widzieć że nie zadajesz jej tym bólu, jak będziesz widzieć że jest na granicy płaczu, zmień temat na coś pogodniejszego. Będzie Ci za to wdzięczna. rozmawiaj z nią o wszystkim, o tym co widziałaś idąc na spotkanie z nią, co robiłaś ostatnimi czasy, co Ci się przydarzyło, co widziałaś w sklepie fajnego i byś chciała żeby ona poszla z Tobą, ugotujcie coś razem, idźcie na spacer, na basen. Nie daj jej odczuć że jest gorsza. Pokaż jej jak jest dla Ciebie wartościowa i jak dużo znaczy. Ona w to nie wierzy i tak bardzo tego potrzebuje.
Tylko, że to wszystko ją bardzo mocno podłamało i takie zwykłe rzeczy nie dają jej radości. Chciałabym coś wyjątkowego dla niej zrobić, naprawdę wyjątkowego... Na razie pomysłu brak....
Stary 2012-02-15, 20:11   #2870
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
dla rozladowania tematu

ojacie MUST HAVE
Stary 2012-02-15, 20:22   #2871
Maqda
Zakorzenienie

GG do Maqda Send a message via Skype™ to Maqda

Cytat:
dla rozladowania tematu

Nie ogarniam - moja obsesja mimo wszystko poczuła się w tym momencie niewystarczająca na noszenie takiego cuda

Serialowo:
Obsesyjnie powtarzając: Sherlock
Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted.
Nadrabiając: The Hour, The Prisoner
Maqda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 20:28   #2872
kamila29091
Raczkowanie

[QUOTE=edekfredek87;323302 31]Muszę Cię zmartwić... Dalszej części nie będzie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Najlepiej zakopać ją w ogrodzie

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Tylko, że to wszystko ją bardzo mocno podłamało i takie zwykłe rzeczy nie dają jej radości. Chciałabym coś wyjątkowego dla niej zrobić, naprawdę wyjątkowego... Na razie pomysłu brak....
to spełnijcie jej marzenie. Na pewno jest coś o czymś bardzo mocno marzyła. Pomóżcie jej to spełnić.
Moim takim marzeniem była sesja zdjęciowa. i się spełniło
Stary 2012-02-15, 20:31   #2873
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Cytat:
dla rozladowania tematu

O rany, musiałam wyłączyć, żeby ustrzec się przed koszarami nocnymi! Torebka trochę w stylu ubrań ze sztucznej ludzkiej skóry.
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 20:48   #2874
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
dla rozladowania tematu

toż to Hannibal Lecter
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hanniballecter.jpg (19,3 KB, 13 załadowań)
Stary 2012-02-15, 21:12   #2875
masterpiece
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chocarome Pokaż wiadomość
Kamila, jak mogłaś uwierzyc w takie słowa?
Co 2 dziewczyna marzy o tym, aby mieć wzrost modelki.. Tylko żadna nie chce się do tego przyznać - każda mówi, że jej wzrost ma wiele zalet, może nosisz szpilki - ale w podświadomości nadal ma kompleks niższości. I dlatego wbija szpile w plecy wysokich koleżanek.
Podczytuję sobie ten wątek,ubaw po pachy,ale Twoje teksty osiągnęły poziom tak żenujący,że zamiast śmiesznie jest żałośnie. Zastanów się dwa razy zanim coś postanowisz napisać,najlepiej prześpij się z każdą swoją teorią zanim ogłosisz ją światu,bo możesz się narazić na śmieszność. Ech,dziewczyno...

Mam 153 cm. Nie mam kompleksu niższości. A przynajmniej świadomie. Podświadomie raczej też nie,ale jak będę chciała się upewnić to znajdę jakąś odpowiednią wizażankę,aby mi przetrzepała psychikę i zdiagnozowała,czy aby na pewno nie chcę być wysoka. [bo znajdzie się kilka,które mają do tego predyspozycje ]

A w ogóle to kompleks niższości kojarzy mi się raczej z kompleksami na temat pochodzenia,zamożności,it d,a nie z byciem niskim [czy nie? ]
masterpiece jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 21:13   #2876
chocarome
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
wystarczy spojrzeć na np.: Grycanki . One na pewno mają rozmiar aż 38 :
Oj, chyba zapomniałaś o zerze (lub opcjonalnie jakiejś innej cyfrze ) z tyłu

Cytat:
Napisane przez Damaris_ Pokaż wiadomość
Mnie rozwaliła dziewczyna w te wielkie mrozy w krótkiej kurtce, takich cielistych rajstopach, krótkiej wełnianej tunice i dość niskich butach...Bardzo szybko szła.
Ja dzisiaj widziałam z 10 takich przypadków Szczerze mówiąc z całego serca zazdroszczę tym dziewczynom odporności.. Ja tydzień temu popełniłam błąd i założyłam rajstopy (choć nawet nie były cieliste, tylko kryjące i dosyć grube) i tak bardzo zmarzłam, że do dzisiaj męczę się z katarem-gigantem i bólem gardła.

Więc chylę czoła, wszystkim modnisiom, które przy mrozie sięgającym -20 stopni stoją na przystanku w cieniutkich rajstopkach.

Cytat:
wiesz, myślałam już o tym fitnesie. i chyba w końcu się zapiszę. Lubię tego typu sprawy. W sumie to jedyny sport jaki toleruję
Ja mam dokładnie tak samo Fitnes to dla mnie jedyny znośny sport, reszta jest zbyt męcząca, a trzeba przecież oszczędzać stare kości

A wracając do rozwalaczy.. Mnie dzisiaj mocno rozwaliła pewna feszynistka z lookbooka. W regulaminie lookbooka jest wyraźnie napisane, że zdjęcia stylizacji muszą przedstawiać również twarz.. Jednak Lauren postanowiła być oryginalna i zgrabnie ominąć tą zasadę
Zamiast twarzy pokazała za to światu nogi. I to w bardzo ciekawych pozach Co prawda rozchylone uda raczej nie kojarzą mi się z miłością do mody, tylko raczej z miłoscią do czegoś zupełnie innego
http://lookbook.nu/look/2378081-feathers

PS. A to kolejna oryginalna poza:
http://lookbook.nu/look/2949483-hey-jude

A tutaj bardziej walentynkowo:
http://lookbook.nu/look/3069155-i-am-my-own-valentine
chocarome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 21:17   #2877
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
A wracając do rozwalaczy.. Mnie dzisiaj mocno rozwaliła pewna feszynistka z lookbooka. W regulaminie lookbooka jest wyraźnie napisane, że zdjęcia stylizacji muszą przedstawiać również twarz.. Jednak Lauren postanowiła być oryginalna i zgrabnie ominąć tą zasadę
Zamiast twarzy pokazała za to światu nogi. I to w bardzo ciekawych pozach Co prawda rozchylone uda raczej nie kojarzą mi się z miłością do mody, tylko raczej z miłoscią do czegoś zupełnie innego
http://lookbook.nu/look/2378081-feathers
Guzik prawda

Cytat:
Are there any rules regarding what I can post?

Yes, actually, there are 10 of them:

Full body photos are required.

Any photo that fails to display at least head-to-knees or neck-to-toe will be deleted.

[...]
Stary 2012-02-15, 21:22   #2878
chocarome
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez masterpiece Pokaż wiadomość
Podczytuję sobie ten wątek,ubaw po pachy,ale Twoje teksty osiągnęły poziom tak żenujący,że zamiast śmiesznie jest żałośnie. Zastanów się dwa razy zanim coś postanowisz napisać,najlepiej prześpij się z każdą swoją teorią zanim ogłosisz ją światu,bo możesz się narazić na śmieszność. Ech,dziewczyno...

Mam 153 cm. Nie mam kompleksu niższości. A przynajmniej świadomie. Podświadomie raczej też nie,ale jak będę chciała się upewnić to znajdę jakąś odpowiednią wizażankę,aby mi przetrzepała psychikę i zdiagnozowała,czy aby na pewno nie chcę być wysoka. [bo znajdzie się kilka,które mają do tego predyspozycje ]
Kochana, to Ty raczej prześpij się ze swoimi myślami zanim coś napiszesz Moja teoria może wydawać Ci się śmieszna, ale została już potwierdzona przez wielu psychoanalityków, zapraszam do lektury przydatnych pozycji, mogę Ci podesłać kilka tytułów, jeśli chcesz

Poza tym skoro nie masz kompleksów, to nie rozumiem dlaczego tak się oburzasz. Nie pisałam o wszystkich ludziach świata, wyraźnie podkreśliłam, że zauważam tendencję do niezadowolenia ze swojego wzrostu u znajomych.. Dlatego kompletnie nie rozumiem Twojego zdenerwowania
Po co od razu rzucać wyzwiskami? Nie mogłabyś przekazać mi treści swojej wypowiedzi w nieco kulturalniejszy sposób?

Podpisuję się pod tą wypowiedzią:

Cytat:
1. Rany, ktoś napisał że dużo dziewczyn chciałoby być wyższymi to zaraz 20 odpowiedzi, że jak tak można pisać, super sie czujemy w swoim wzroście i generalne oburzenie. Dziewczyny, luzujcie!!!

Cytat:
Napisane przez Fela Von Helvete Pokaż wiadomość
Guzik prawda

Ale z regulaminu, który przytoczyłaś, wynika, że jednak prawda

Edytowane przez chocarome
Czas edycji: 2012-02-15 o 21:25
chocarome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 21:25   #2879
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Dziewczyna pięknie zinterpretowała zasady ^^
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 21:27   #2880
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Fela, widocznie coś się zmieniło, mój błąd, że nie jestem na bieżąco.
Czytałam regulamin miesiąc temu, kiedy zakładałam swoje konto i jak byk było napisane, że twarz musi być widoczna na zdjęciu.
Na bank czytałam ten tekst o wiele wcześniej niż miesiąc temu i był identyczny jak teraz

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Ale z regulaminu, który przytoczyłaś, wynika, że jednak prawda
A w którym miejscu?

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości