|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Cytat:
Nie żebym się mądrowała ale maseczki takie okolo 2-3 razy w tygodniu powinno się stosować, najlepiej co drugi dzień. Troszkę się o tym naczytałam i nauczyłam. Więc gdybyś chciała posłuchać koleżanki to piszę
|
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeżeli kolejne 5 stron czytasz o tym samym to sorry, ale robi się niedobrze czasami zachowujecie się jak małe dzieci z piaskownicy i prześcigacie w niedogodnościach jakie macie z powodu bycia kk a jak nazwa wskazuje "Wszystko o Avonie" czyli ludzie czytający to forum chcieliby poznać zdanie nie tylko o tych niedogodnościach, ale i a moze przede wszystkim o kosmetykach Avon jakie są, czy są skuteczne, co lepsze dla konkretnej cery itp |
|
|
|
|
#1083 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1084 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
to może plotki na plotkowy przenieść i narzekania a ten zostawić tylko temu do czego został stworzony? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
hej,zastanawia mnie jeda rzecz,bo przeczytałam na wątku,że oferta Walentynkowa obowiązuje do 17-02-2012.
ale katalog jest do 29,więc nie rozumiem o co chodzi z tym 17
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1087 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1088 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
ok juz wiem o co chodzi,o oferty na stronie
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1090 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
powiedziałabym w największym skrócie że czuję mocne słodkie orientalne kwiaty ![]() (co do lakieru,napisze na priv )Cytat:
mam podobne palce jak Musso,ma kilka pierścionków tych co ja z Avonu i podpytując Ją i porównując,numer 6 wydał mi się dobry i rzeczywiście
|
||
|
|
|
#1091 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
A pierścionek Kenya (czarno-srebrny), rozm 8 pasuje mi idealnie Mówisz więc, że Seraphine kupiłaś 6? To może i ja zaryzykuję, bo faktycznie prezentuje się pięknie na Twojej fotce Dzięki
|
|
#1092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dokiu sama w tych sporach na forum czasem uczestniczysz ... To jest wątek głównie dla konsultantek i one też informują inne konsultantki o problemach, programach itp., a nie tylko produktach. Wszystko a avonie, a nie kosmetyki avon - sam tytuł już coś mówi na ten temat, plusy i minusy bycia konsultantką też się w to wliczają. Natomiast co mi się nie podoba i to bardzo, że często zdarzają się ataki na niektóre osoby i ich wypowiedzi. Niektóre osoby się tu naprawdę zachowują jakby zjadły wszystkie rozumy...Ja już temat kończę i tak mam dużo sympatii do niektórych wizażanek i będę uczestniczyć w wątku czy będą kłótnie i offtopy czy nie. A wy róbcie co chcecie, czytanie tego forum to też wasz wybór.
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej chodziło mi, że pisałaś o tych brakach, uszkodzeniach itp. |
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
loveve dzięki za fotki bransoletki
a lakier pomarańczowy na fotach wygląda cudnie |
|
|
|
#1095 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Kenya też mam ale nie pamiętam jaki rozmiar brałam ale jest idealny,bo ja tylko na środkowych palcach pierścionki noszę a 6 Seraphine jest w sam raz Zgadza się,Jolka wrzuciła zdjęcie na katalogowy i na Aqua Fantasy-który podobno jest ciut inny niż na fotce,bardziej zielonkawy,miętowy (podejrzewam że będzie to jaśniejsza wersja Peppermint Leaf)
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym mnie wkurzyło to, że całą tą dyskusję wszczęła osoba, która zbyt wiele się na forum nie udziela chyba, a się próbuje panoszyć i dlatego w ogóle się odezwałam
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że czasem uczestniczę w kłótniach?.. -pewnie tak, bo chce się czasem głos zabrać- normalnie aż się chce |
|
|
|
|
#1098 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za zwrócenie mi uwagi Jak widać brak szkoły nie działa na mnie dobrze Avon zaleca stosować tę maseczkę nawet rzadziej, 1 - 2 razy w tygodniu po 10 min.Tak na marginesie: czy to, że nakładam maseczkę na twarz i zamiast siedzieć w niej 10 min, siedzę 40 - 45 min (zależy, ile trwa jeden odcinek serialu ) może mieć jakieś negatywne skutki? Jak mnie jakimiś poważnymi postraszycie, to może w końcu zacznę się pilnowaćCytat:
Sama nie potrafiłabym go lepiej opisać. Wg mnie na początku czuć mocno kokos, a potem on się gdzieś chowa pomiędzy innymi nutamiAle ze mnie ciapa
|
|
#1099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)... ja nie jestem pewna czy o tym nic nie ma czasem w regulaminie- tzn o tych ciagłych identycznych pytaniach - kiedyś poczytam co do FA Exotic.. mam go.. nie jest brzydki, jest mocny, intensywny, egzotyczny, wg mnie tam i ananas i papapaj i mandarynka.. taki egzotycznie owocowy ale i z pieprzem lub czymś ostrym .. bardziej na wiosnę .. na lato przyprawi o ból głowy |
|
|
|
|
#1101 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj rano składałam zamówienie i właśnie odebrałam paczkę z paczkomatu. Już się bałam, że przez ten śnieg będzie później. Tym razem wzięłam katalogi, torebki i próbki a dla siebie 1 l. płyn do kąpieli. Dzięki Waszym opiniom zrezygnowałam z zakupu parasolki, ale w zamian przed chwila ( po obejrzeniu zdjęcia Musso) zamówiłam torebkę Mareka. podaruje sobie odrobinę luksusu...
Na wiosnę będzie jak znalazł.
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
udało mi się kupić bransoletki samson , są w COKu w Gliwicach ![]() i ponawiam pytanie o etui na próbki, bo, że w klunie Róży jest to wiem, ale raczej się nie załapię więc może podpowiecie cos
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwróćcie uwagę przede wszystko na to co zaznaczyłam na zielono stąd wynika że te bzdety , które niektórych drażnią, są po prostu nieregulaminowe Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-02-15 o 20:34 |
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile kosztują te minikatalogi ?O właśnie dla mnie jest taki
|
|
|
|
|
#1105 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, nie potrafię opisywać zapachów ![]() Cytat:
Takie posty trzeba omijać i tyle To miejsce naprawdę było kiedyś fajne, a teraz robi się męczące prze kłótnie![]() Swoją drogą, to chyba cieszę się, że nie mam zamówień na 1000zł. Przynajmniej nie mam problemów z zamawianiem gratisów
|
|
#1106 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A: Cytat:
Cytat:
Cytat:
I uwierz mi że kiedyś naprawdę wiele można było się tu o produktach dowiedzieć i nawet starsze posty były przywoływane żeby się odnieść do opinii a w tym momencie dochodzi do sytuacji że odpowiedź mamy wyżej dwa posty . |
||||
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() despa
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-02-15 o 20:55 |
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podpis masz boski, juz dawno go zapamiętałam ja tym razem mam na 1000zł... ostatnio miałam w k17.. gratisów nie daję...ale boję się, że rozczaruje mnie wsparcie za 1000zł za ten katalog
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Uwierz mi że generalnie to miejsce miało swój urok, naprawdę wiele rzeczy można było się tu dowiedzieć, na wiele opinii później się powołać. Teraz chcąc znaleźć cokolwiek przebijasz się przez posty z tymi samymi pytaniami i generalnie z pretensjami- tego nie zmienimy avon jest jaki jest, braki były 10 lat temu są i teraz i pewnie będą, konsultanci wiele rzeczy nie wiedzieli i nie będą wiedzieć. Wiec po co się nakręcać tym?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

Na policzki nałożyłam mniej niż na nos (przypadkowo) i na policzkach maseczka wchłonęła się całkowicie, a na nosie został widoczny, biały film. Trudno się ją zmywa - sama woda nie wystarczy, trzeba ją "ściągnąć" z twarzy ręcznikiem. Ma delikatny zapach tej serii. Nie zauważyłam specjalnego nawilżenia, może moja cera jest troszkę bardziej gładsza i nie taka ziemista
Trudno powiedzieć po jednym użyciu, ale muszę przyznać, że ją polubiłam. Jutro znowu jej użyję

Jak widać brak szkoły nie działa na mnie dobrze
)... ja nie jestem pewna czy o tym nic nie ma czasem w regulaminie- tzn o tych ciagłych identycznych pytaniach - kiedyś poczytam
więc może podpowiecie cos
A ile kosztują te minikatalogi ?