|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
tak, kupiłam je w manu w piatek - została tylko 40 (w poniedziałek)
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- tak, wzięłam standardowo 39
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
|
#3094 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki do jakiego koloru rajstop będziecie zakładać te nude czółenka?jakoś nie mogę się przekonać do takich butów nie zakładanych na gołą,pięknie opaloną nogę tylko właśnie na rajstopy
|
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.. pewnie z cielistymi rajstopami będą dobrze wyglądać.
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3097 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
Przymierzałam S i M i obie były dobre. |
||
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Galerii Dominikańskiej w Zarze i szukałam tej spódniczki i tych butów, niestety nie ma
tak samo jak koronkowych szortów, nie wiem ale ten Wrocław trochę jakiś ubogi jest w towar :/Mierzyłam kremową sukienkę z Woman - któraś z Was chciała jej zdjęcia - więc proszę bardzo Podoba mi się bardzo ale nie było XS i mierzyłam S - jest trochę za duża, jutro podejdę do 2 Zary po XS ![]() Mierzyłam też tą z kronką z TRF bo bardzo mi się spodobała na stronce - i jak nosze XS mierzyłam M-kę i tak była bardzo obcisła na dole Ogólnie nie noszę tak obcisłych sukienek więc obpuściłam.Na wyprzedaży udało mi się jakimś cudem znaleźć bordową marynarkę XS i znalazłam te beżowe buty ale trochę za małe, czy któraś z Was dziewczęta je ma i może coś powiedzieć o ich wygodzie i czy się rozbiły?
Edytowane przez fantastic Czas edycji: 2012-02-16 o 00:53 Powód: brak zdjęc |
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie byłaś, jak Cię nie było?
|
|
|
#3100 |
|
Konto usunięte
|
nowy tulipan
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BTULIP%2BDRESS coś im się ostatnio tulipanki nie udają ![]() przy okazji, jest też nowy lookbook
|
|
|
|
|
#3101 |
|
Raczkowanie
|
Miałam nadzieję na jakieś kuszące sukienki na wiosnę, ale nie ma kompletnie nic dla mnie, nowa kolekcja jak na razie rozczarowuje. Lakierowany shopper na żywo zawiódł mnie, podobnie jak ta marynarka http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TTERN%2BBLAZER . Taka jakość za tą cenę to jakiś kiepski żart.
Kupiłam tylko koszulę i beżowe rurki.
|
|
#3102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BTULIP%2BDRESS coś im się ostatnio tulipanki nie udają ![]() przy okazji, jest też nowy lookbook [/QUOTE]Ja chciałam zdjecia kremowej sukienki Dziekuje Ci ślicznie ładna jest, taka prosta ale fajna. Musze wybrac sie do zary. Dopytuje niekiedy przed wyjazdem bo u mnie to wyprawa, najblizsza zara kawał drogi ![]() Nowy tulipan jak dla mnie okropny.......na modelce wyglada jakoś źle, krótki, i to wyciecie z tyłu wielkie......może na żywo bedzie lepiej ale z drugiej strony dobrze kasa zaoszczedzona
|
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Wtajemniczenie
|
nowosci
![]() jest tez domestosowa spodniczka w kolorze rozu
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zero plamek, zacieków itp.
|
|
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;32336901]nowy tulipan
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BTULIP%2BDRESS coś im się ostatnio tulipanki nie udają ![]() przy okazji, jest też nowy lookbook [/QUOTE]jakiś dziwny ten tulipan ![]() chociaż ta zieleń niczego sobie
|
|
|
#3106 | ||
|
Zakorzenienie
|
pojawiła się pudrowa wersja kanarkowej marynarki
|
|
|
#3107 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#3108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#3109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozmiarówka raczej standardowa
|
|
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
szkoda, że nie zrobią tego fasonu spódniczek z innego materiału
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ostatnio w ogóle coś słabo widzę ![]() Dziś robię ostatnie podejście do nowego szopera - chodzę koło niego od ponad miesiąca i nie wiem co robić |
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze pytanko czy któraś z Was jest posiadaczką tych butów? Zastanawiam sie czy kupić czarne czy te z beżowym i pomarańczem.
Poradźcie Mi.[/QUOTE] Ja je zakupiłami mam te z beżem i pomarańczem. Pochodziłam w nich w domu i póki co są bardzo wygodne. Polecam je! |
|
|
|
|
#3113 |
|
Raczkowanie
|
Oczywićie chodziło mi o te buty.
Mam pytanie do posiadaczek tej sukienki, jak z jej długością, czy jest bardzo krótka? |
|
|
|
|
#3114 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny podrzućcie proszę linka do tych spodni, nie moge znaleźć ich na stronie
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
ale faaajna
![]() [1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;32336901]nowy tulipan ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BTULIP%2BDRESS coś im się ostatnio tulipanki nie udają ![]() przy okazji, jest też nowy lookbook [/QUOTE]zielony liczylam na pastelowy jakis...
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja marynarke tez raz widzialam niedawno ale byla tak zmechacona i pozaciagana na ramionach ze eh, nie wiem zupelnie czemu bo zadna z moich czesto uztywanych roznych marynarek czegos takiego nie ma, niekiedy po latach heh
|
|
|
|
|
|
#3118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ING%2BTROUSERS Cytat:
- widać ktoś kupił i po miesiącu pewno oddał a ja trafiłam jak świeżo zawisła w sklepie, ale aż poszłam sprawdzić moje marynarki i mam niektóre też sprzed kilku lat i nic się z nimi nie stało ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
jak się rozciągają i powypychają w kolanach bo taki materiał. Kilka dni póżniej zmierzyłam z zamkami i cudo! Świetny materiał, bardzo wygodne, i bardzo ładnie leżą
Edytowane przez fantastic Czas edycji: 2012-02-16 o 11:57 |
|||
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tamta sztuka to nie wiem co to bylo, moze ktos zawiesil na wieszak swoja kilkuletnia bo nawet po intensywnym mierzeniu czy walaniu sie po podlodze (;/) trudno aby z marynarki wyszlo 'takie cos', no jakis feler moze to byl.Gabi, ja rowniez czekam na reaktywacje bloga i Twoje fotorelacje bo choc sie w watku stale nie udzielam to uwielbiam je ogladac ![]() innych dziewczyn z watku rowniez, bo modelki z zary absolutnie do mnie nie przemawiaja... |
|
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie również końcówka wyprzedaży zaowocowała zakupami
Kupiłam marynarkę za 129 zł(bardzo ładnie leży i ma przyjemny materiał) oraz woskową koszulę(wcześniej ich nie widziałam), na modelce nie wygląda najlepiej boję się tylko, że koszula będzie koszmarnie farbować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Wczoraj dostałam go w prezencie walentynkowym, chcę go jutro wziąć, ale boję się czy mu śnieg nie zaszkodzi? Z drugiej strony to nie skóra, więc chyba zacieków/plamek nie będzie?

tak samo jak koronkowych szortów, nie wiem ale ten Wrocław trochę jakiś ubogi jest w towar :/
gdzie byłaś, jak Cię nie było?