|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Moderator
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII
Swoja drogą ten opis to jak z otwarcia Lidla u mnie kiedyś, rzucili jakieś taniutkie ekspresy do kawy, to tak się bili o ostatni że zrzucili pudło i połamali. Zwineli się szybciej niż pojawili, konsekwencji szkody cozywiście nie ponosząc..
![]() O albo bitwa jak tu: http://www.youtube.com/watch?v=39DrQ...ure=plpp_video Skoro o karpiu mowa ![]() I pomysleć że przeciez żyjemy w czasach gdzie półki sklepowe sa pełne towarów..
|
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, też nie znoszę karpia
|
|
#4383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4384 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Chociaż i tak najgorsza jest babcia mojego, któej jak się cos odmówi (nie tylko pączka) to potrafi aż do kłotni doprowadzić eh W końcu zmuszę się, zjem, potem mnie pół dnia brzuch boli i o. Ale racja, pocieszające jest to że to tylko jeden dzień ![]() Mówicie że w sklepie bitwy, lecę zaraz do swojej biedronki, mam nadzieję że spokojnie będzie
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-16 o 10:52 |
|
|
|
|
|
#4385 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to tak jak z przygotowaniem 12 potraw wigilijnych Cytat:
o ile się nie mylę śmietanka piątnicy ![]() Cytat:
zamiast fety idealny do sałatek, nawet lepszy - bo mniej słony
Edytowane przez Gingeros Czas edycji: 2012-02-16 o 10:55 |
|||
|
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4387 |
|
Moderator
|
Czu u was są cały czas te kremy i peelingi do stóp? Bo dłuższy czas szukam i u mnie zniknęło wszystko co było do stóp
|
|
|
|
|
#4388 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z biedronki.Kupiłam długopisy ( bardzo fajne,jeszcze się dziś wybiorę po 2 opakowanie)
, regał szufladowy,lampkę LED z czujnikiem ruchu,Agent do wc ten zielony,proszek E 9 kg, 2 x kawy Tchibo po 10,99 ( zapas) ![]() i 32 pączki i jescze dużo innych rzeczy straciłam 405,35 zł ![]()
Edytowane przez kasiabasia2009 Czas edycji: 2012-02-16 o 11:34 |
|
|
|
|
#4390 |
|
Raczkowanie
|
a karpia uwielbiam
a dokładnie uwielbiamy karp jest mdłą rybą, więc trzeba porządnie go zrobić ...a moja mamusia takiego pysznego robi w galarecie
|
|
|
|
|
#4392 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam ostatnio w mojej B pudełka, były niedawno w ofercie, po 3 sztuki cena chyba 24,99 zł, kupował ktoś? Warto? |
|
|
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze pamiętam, że od dzisiaj żelazka?
Pojawiły się u kogoś?
|
|
|
#4396 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
![]() Jem właśnie pączki z konfiturą różaną z Biedronki - są pyszne i mają w środku dużo nadzienia. Dawno nie jadłam tak dobrych Czy ktoś ma gazetkę urodową?
|
|
|
|
|
|
#4397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() kusicie tymi pączkami chyba zaraz wyskoczę z pracy po jednego :P tylko jestem w delegacji w innym mieście i nie wiem gdzie tu jest jakaś piekarnia widziałam wczoraj o ile się nie mylę w gazetce Aldi podobne odświeżacze powietrza (były na pewno zapachy: bambus i magnolia-wiśnia plus jeszcze jakiś) Powtórzę się: pasta z suszonych pomidorów pycha edit: wg mnie w tych pudełkach brakuje jakichś zatrzasków co by się tak nie składały właśnie chrupię w pracy te paluszki z nadzieniem serowo- paprykowym mniam mniam Ostała mi sie ostania paczuszka z ostatniej promocji
Jeśli chcesz tęczę, musisz pogodzić się z burzą Edytowane przez atatoja Czas edycji: 2012-02-16 o 11:48 |
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
W mojej biedronce na plakacie z ofertą żelazko zaklejone
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(ze strony tych bab oczywiście)
|
|
|
#4402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za opinie atatoja, tzn, że po rozłożeniu łatwo się składają wbrew zamiarom właściciela? |
|
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego smażenia, to sądzę, że zawsze robione są masowo do sklepów. Do cukierni, co innego. Powiem szczerze, że miałam sama robić pączki, bo lubię je robić - jeść raczej nie. Ale te domowe są najlepsze!!! Niestety tż w delegacji, ja chora w domu, więc Tłustego Czwartku nie obchodzę.
|
|
|
#4404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pomimo ze są bardzo słodkie to mi smakują bylam rano w biedronce ok 7:40 a tam kilkanaście kartonów pączków z lukrem, ani jednego z cukrem pudrem:/ pan powiedział że w ciągu 30 minut rozeszło się kilkanaście kartonów pakowanych po 24 sztuki :P szczena mi opadla jak to usłyszałam rozumiem że do firm itp, ale aż tyle??:PPz pozytywów odwiedzilam nową biedronkę u mnie w mieście i jest mega wypaśna dużaaa, przestronna (nawet w Krk takiej nie widziałam :P), jest wszystko z nowych gazetek, z poprzednich również mnóstwo rzeczy teraz tylko jakiś napad na bank i można mieć wszystko czego się zapragnie
Edytowane przez sowaaaaa Czas edycji: 2012-02-16 o 12:23 |
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w B. nie było żadnego ataku na pączki -wszyscy kulturalnie podchodzili, ja wzięłam 5 szt., bo uważam że pączki z B. wcale nie są złe, a dziś nawet się przekonałam, że nie tylko 4 razy tańsze niż te z cukierni (tak 2 zł i jeszcze trzeba się wystać w ogoniastej kolejce), ale i o wiele smaczniejsze są biedronkowe. Syn przyniósł ze szkoły niedojedzonego pączka nie biedronkowego, spróbowałam sama - takiej twardej gumy chyba w życiu nie jadłam, nie wiem nawet czy ten pączek nie starszy niż z wczoraj, no ale kto by tam w cukierniach się przejmował jakością swoich pączków, skoro tlusty czwartek, to i tak je "opchną", a klient będzie happy że ma pączka z renomowanej cukierni...
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałbym odświeżyć omawiany już tutaj, dość gorący temat pewnych praktyk w biedronkach...
Nie wiem czemu, ale w mojej biedronce nie ma w ogóle świeżych ziół, t.z. wystawionych nie ma, bo kiedy raz szedłem sklepową alejką i z magazynu wyjeżdżała pani z paletą to przez otwarte szeroko drzwi ewidentnie widziałem ekspozycję z... doniczkami z folią a w nich zioła! Oczywiście którą ekspedientkę bym nie spytał to zawszę słyszę to samo,że : ziół świeżych nie prowadzimy bo się nie sprzedawały" ( to może trzeba było je wyciągnąć z magazynu??) Kolejny przypadek dotyczy konfitur... ja już wiem, że ZAWSZE brakuje jagodowej, a ostatnio moja połowica była świadkiem, jak pani donosiła z magazynu trzy nowe kartony, a w każdym brak środkowego rządku bo w nim oczywiście miała być jagoda ![]() To samo jest z niektórymi jogurtami (np wieczny brak truskawkowego Bon Creme). Poradźcie mi, co mam z tym zrobić bo powoli tracę już cierpliwość, a do innych Biedronek nie będę jeździł skoro mam jedną 2 minuty drogi od domu. I nie odzywałbym się, gdyby miało to miejsce parę razy z jednym, czy dwoma produktami. Taka sytuacja jest na dziennym porządku ze wszystkim na co człowiek ma ochotę, co ma jakiś lepszy smak, bądź jest bardzo dobre jakościowo a przy tym niedrogie, lub unikalne (sezonowe promocje). Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2012-02-16 o 12:32 |
|
|
|
|
#4407 |
|
Konto usunięte
|
nigdy chyba nie ogarnę tego rozliczania zakupów i pieniędzy innych ludzi.
![]() są u Was jeszcze 2paki Hoop Coli? obawiam się, że jutro w mojej B. już ich nie będzie. |
|
|
|
|
#4408 |
|
Rozeznanie
|
U mnie też nie ma wszystkich smaków jogurtów, mimo,ze na pudełku są wymienione, więc tak chyba jest we wszystkich B.
|
|
|
|
|
#4409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To samo z Bon Creme - truskawkowej nie widziałam - zamiast niej malinowa (czy przypadkiem malinowa nie znika? A truskawkowa nie wchodzi na miejsce tarty malinowej? Bo malinową uwielbiam...), na kartonach wymienione są 3 smaki: kawowa, kokosowa i truskawkowa - a tarta malinowa nie...
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Pączki z Biedronki zakupione !
Musze powiedzieć, że są bardzo smaczne jak za taką śmieszną cenę (tylko, że mogę być nieobiektywna, bo pączki jem raz na ruski rok albo rzadziej), były do wyboru z lukrem i cukrem pudrem. Żadnych bitew o nie nie było, co prawda ludzie tłoczyli się wokół kartonow ale kulturalnie Myślę, że ich nie zabraknie, ponieważ tych kartonów było ful. Jedna z babeczek pracownic biedronki jak donosila pączki to zachwalała je, jakie to one dobre, nie tak tłuste, jak inne, bo odmrażane ![]() Kupiłam też herbatkę roiboos z wanilią i miodem i słonecznik do łuskania
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

"No jak to, nie zjesz pączka?!" no kurde nie zjem, cały rok nie jem to nie rozumiem czemu dzis mam jeść 

więc nie rozumiem jak można opychać na siłę i później opowiadać że zjadło się 10.. tylko raz w roku można dostać pączki? no błagam 

Bo malinową uwielbiam...), na kartonach wymienione są 3 smaki: kawowa, kokosowa i truskawkowa - a tarta malinowa nie...