![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Cytat:
![]()
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Jedzmy pączki
![]() http://dajerade.com/obrazek/877/?utm...n=DajeRade.com |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
Rossi a wiesz, że ja tylko w tłusty czwartek jem
![]() ![]() Właśnie wciągłam 5 faworków ![]() ![]() ![]() Ale to już dość na dziś! Zasłodziłam się!
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2046 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wróciłam do pracy, po 8 dniach leżenia do góry brzuchem ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Zakorzenienie
|
hej
byłam u lekarza, bo znów mnie wysypało na całym ciele... tym razem mam ostrą dietę hypoalergiczną, żadnych ryb, orzechów, cytrusów gotowane warzywa i mięso dietetycznie ![]() no i tabletki na alergie i maść, którą zapisał mi 30gramową, a nie było w aptece i kosztowała 170 zł, mieli 10 gram wiec wzielam i tak zabuliłam 75 zł z anią, a to tylko na twarz, na ciało mam inne maści ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze:/ niedobrze bardzo niedobrze ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- no pieknie nasza kasiaher dostala do testowania boszowską prostownice i nawet sie nie pochwaliła ![]() ![]() ![]() przyznaje bez bicia ze polowałam na suszarke no ale sie nie udało:/
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Rosi swietne zakupy, wszystko mi sie podoba
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kozaki mi się podbaja, naprawde te pierwsze za wysokie??? ![]() drugie tez sa fajne, no i maja zamki ![]() a jak tam po wizycie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 |
Zakorzenienie
|
Rosi ja też jeszcze jednego mam zamiar zjeść z mężem i też będzie ich 6
![]() Gold czyli urlopik sie udał?? Aguś współczuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Wtajemniczenie
|
Nikon D3100
Ja już na dzisiaj skończyłam z pączkami, przesłodziłam się, teraz mam ochotę na coś słonego ![]() Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2012-02-16 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2057 |
Zakorzenienie
|
dziękuję wam za ciepłe słowa
![]() dałam rade, byłam na maksa zestresowana, okazało się że przyszło 27 babek plus wykładowczyni (nota bene spóźniona i weszła mi na połowę zajęć bo pociągiem niedojechała) przedstawiałam się ładnie powiedziałam ze dopiero 4 lata ucze, w tym przedszkolu pracuje 1 rok i że pierwszy raz prowadzę zajecia przed tak liczną publiką, że przepraszam za zdenerwowanie ale wolę jednak uzewnętrzniać się przed dziećmi aniżeli dorosłym, powiedziałam że jak mają ochotę to mają się włączyć do zabaw, zajęć że ich nie zmuszam ale będzie mi miło, one się zaczęły śmiać, trochę rozładowały napięcie i co sie okazało że to są studentki zaoczne i sporo z nich już uczy, ale są po sn wiec uzupełniają wykształcenie co mi nie pomogło bo lepiej robić zajęcia dla laików bynajmniej nic mi nie wtykną niż dla "starych wyg" no ale... no i o 8 rano jak miał być poranek to standardowo miałam 3 dzieci więc wzięłam je na poranek muzyczny całego przedszkola potem śniadanie, zajęcia, zrobiłam takie standardowe, bajka z ilustracjami rozmowa do tekstu szukanie najwięcej określeń do słów, potem malowanie świeczką i farbami, stwierdziłam że nie robie cudów na kiju skoro mają widzieć taką typową prace nauczyciela panie spontanicznie włączyły się w malowanie potem spacer, poszły chętnie, potem zabawy kołowe, też co po niektóre śpiewały bawiły się (acz było kilka takich które się z krzesełek nie ruszyły a jedna wyskoczyła że ona by się pobawiła ale nie ma zwyczaju siadać na dywanie - gratuluje podejścia...) no i nie będę was zanudzać.... suma sumarum im sie podobało, gratulowały mi, podobno nie było widać stresu, mi się szczerze mówiąc też podobało - ale dopiero jak stres opadł. ooo najbardziej podobały im sie hasła przywołujące cisze, nasze sygnały i wyliczanki porządkowe na posiłki, nawet sobie zapisały słowa ![]() a pani wykładowczyni pochwaliła mnie przy dyr, ze utrzymuję ciszę (mimo ze standardowo dzieciaki jak się rozkręciły to dawały popalić) że zajęcia metodycznie dobrze zrobione, ciekawe, i że jestem zaangażowana i chciała by przychodzić na takie zajęcia częściej ![]() kolejne zajęcia 27 ale to u mojej iwonki jak tylko zajęcia badawcze z programu własnego który prowadzę i południe więc już luz... niemniej jednak dziekuje za mnóstwo ciepłych myśli i kciuków ![]() aaaaaa byłam wczoraj w teatrze na "lewych interesach" jak będziecie miały możliwość idzcie REWELACJA uśmiałam się do łez ![]()
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Nie mam czasu nadrabiac zaraz zmykam do lekarza ... mam dzisiaj wizyte u kardiologa bedzie sprawdzal serducho malego wiec slicznie prosze o kciuki ![]() ![]()
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
Marta nie mogło byc inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zakorzenienie
|
martucha jestem dumna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
masz
![]() dziękuje ![]() Magda Przywołujące cisze - ja mówie szum dzieci mówią stop, szum stop szum stop szum stop etc, dopóki wszyscy nie mówią i nie skieruja uwagi na mnie zróbmy koło - będzie nam wesoło, - śpiewa się (tzn tak melodyjnie zróóóbmyyy kooołoooo będzieeee nam weeesoooołoooo) i klaszcze do tego, ja mówię gaduuuuuuułłłłły a oni słuuuuchaaaamy, gaduuuuułyyyyy słuuuuchamy raz dwa trzy pani na siedzące w kole dzieci patrzy no i wyliczanki - to poranne wyliczanie kto z nas pierwszy zje śniadanie raz dwa trzy raz dwa trzy umyć rączki idziesz ty (przy dwóch ostatnich osobach - idziecie wy) - żeby na obiad zjeść pyszne danie potrzebne do tego przygotowanie raz dwa trzy raz dwa trzy umyć rączki idziesz ty - podwieczorku przyszła pora umyć rączki pani woła raz dwa trzy raz dwa trzy umyć rączki idziesz ty wszelkie prawa co do wyliczanek zastrzeżone ![]()
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
#2065 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze na rynku jest taki wybór, że szok. Mam dobre doświadczenia z Boschem, tylko ta cena, zależy mi przede wszystkim na wyrabianiu ciasta i maszynce do mięsa, mam bardzo małą kuchnię i szukam kompaktu ze zmiennymi wkładkami. Ten Philips wygląda spoko, ale chyba wolę z misą, co by się od razu pozbyć starego miksera (ma zdecydowanie za małą moc i przy cieście rzęzi jak diabli). Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Gucia - ten salon ze szkłem był na zewnątrz Galerii Kazimierz, jak idziesz od przystanku tramwajowego to najpierw masz główne wejście, ale jak się odwrócisz w lewo i zaczniesz "obchodzić" budynek to jest zaraz jest następne wejście - żeby do niego podejść trzeba przejść koło zachowanych budynków ceglanych i ten salon był w jednym z nich. A ja mam jutro wolneeeeeeeeeeee ![]()
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta Miszczu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
do wydziału patentowego nie zgłaszałam tego ale myślę że praca własna - przyjaciółki i moja i miło by było jakby nie było powielane bezmyślnie
![]() a tam miszczu ![]() ja się ciesze że życie wraca do normy i bedę miała więcej czasu dla was ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
![]() no niestety w tym miesiącu wydałam już w aptece 500 zł a to dopiero 16 lutego ![]() masc droga, ale skuteczna ale chyba rozumiem, czemu nalezy posmarowac na noc - swędzi okropnie ![]() Ola śpi - ja mam sterte prasowania ja zjadłam dzisiaj 1 pączka traz niestety dieta |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Martucha, super te wyliczanki. Chciałabym to zobaczyć na żywo!! No i gratuluję zajęć ze studentami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: nie winna w sensie, że nie zrobiła tego celowo. Cytat:
![]() Agatka to nie za fajnie z tą temperaturą ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-02-16 o 19:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.