Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 18:43   #4651
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ale Wam opowiem, co mi sie dzis przytrafilo. Wpadlo mi do glowy przymierzyc jedne spodnie - czarne, bawelniane - ktore od prawie roku lezaly nienoszone, bo zwyczajnie byly za ciasne ledwie sie dopinaly w pasie i strasznie cisnely w udach. Przymierzylam je - calkiem luzne!!! Osuwaja sie na biodra, musze do nich pasek zalozyc, w udach leza swobodnie.
Dopiero po tym uswiadomilam sobie, ile ja schudlam od zeszlego lata. Normalnie ciesze sie jak glupia.
Dzis dieta ok, nic slodkiego, rano na wadze bylo 61,5.
Gratuluję ile już schudłaś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:50   #4652
Milena001
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Dziewczyny - TZ zmontowal ''wioslarza'' i pocwiczylam sobie juz troche. Na poczatek okolo 10 minut. Ramiona czuje i barki, a kalorii raptem 50 poszlo. Bedziemy podkrecac srube.
Ale Wam opowiem, co mi sie dzis przytrafilo. Wpadlo mi do glowy przymierzyc jedne spodnie - czarne, bawelniane - ktore od prawie roku lezaly nienoszone, bo zwyczajnie byly za ciasne ledwie sie dopinaly w pasie i strasznie cisnely w udach. Przymierzylam je - calkiem luzne!!! Osuwaja sie na biodra, musze do nich pasek zalozyc, w udach leza swobodnie.
Dopiero po tym uswiadomilam sobie, ile ja schudlam od zeszlego lata. Normalnie ciesze sie jak glupia.
Dzis dieta ok, nic slodkiego, rano na wadze bylo 61,5.
No właśnie ile, ile??
ja może w niedziele ujrzę 64kg wreszcie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 19:16   #4653
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Rozumiem A kolezanka z czym je porownywala?

Z tymi z których korzystamy nie są to jakieś firmowe. Jeśli mogę spytać ile czasu Tobie zajmuje Bo jestem ciekawa czy czas się zmniejsza wraz z tym ile czasu już robimy.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 19:35   #4654
sanderaM
Rozeznanie

Hej
Ja mojego dzisiejszego jadłospisu nawet nie będę komentować. Ale wiem że koniec z tym! Dam radę
Czekoladka dobra decyzję podjełaś Teraz byś bała ciągle i w ogóle doskonale Cię rozumiem
Monia bardzo się cieszymy że u Ciebie taka sielanka korzystaj póki możesz
Baletnica na mnie też S już za ciasne porażka nawet nie wiem kiedy sie tak zapusciłam Ale musimy spiąć doopy Sama zauważyłaś że czasu coraz mniej
Paulownia też jestem ciekawa ile zrzuciłaś
Milena podziwiam za wytrwałość i też już taka będę
Stary 2012-02-16, 19:51   #4655
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej
Ja mojego dzisiejszego jadłospisu nawet nie będę komentować. Ale wiem że koniec z tym! Dam radę
Czekoladka dobra decyzję podjełaś Teraz byś bała ciągle i w ogóle doskonale Cię rozumiem
Monia bardzo się cieszymy że u Ciebie taka sielanka korzystaj póki możesz
Baletnica na mnie też S już za ciasne porażka nawet nie wiem kiedy sie tak zapusciłam Ale musimy spiąć doopy Sama zauważyłaś że czasu coraz mniej
Paulownia też jestem ciekawa ile zrzuciłaś
Milena podziwiam za wytrwałość i też już taka będę
No staram się babcia z mamą robiły pączusie a ja siedziałam, patrzyłam i liczyłam
Moje dzisiejsze jedzonko:
7.15 płatki+mleko
10.00 sok
13.15 rosół, mięsko z rosołu i surówka z jogurtu naturalnego, troszkę majonezu, salaty lodowej i kukurydzy
16.15 pomarańcza
19.00 nie wiedziałam co zjeść więc poszły dwa jajka na miękko, surówka z obiadu i pół jabłka
1.10 godz na rowerku i 2 litry herbatki zielonej
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-16, 19:52   #4656
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Bialaczekoladka- szkoda kotka, ale bardzo sie ciesze, ze nie myslisz o sobie i "zachciankach", ze milo miec zwierzaka w domu itp ale o tym kotku, ze mogloby sie mu cos stac. Dobry czlowiek z Ciebie

Paulownia- tak tak mow szybko ile zrzucilas!

Monia- super, ze maz przyjechal pewnie teraz mniej bedziesz z nami siedziec ale cieszcie sie soba ile mozecie

A ja wlasnie sie dowiedzialam , ze moj kolega, ktory mieszka za granica przyjezdza 10.03 do Wroclawia i mamy z TZ sie z nim spotkac i na jakas impreze pojsc... i tak sobie pomyslalam ze daje sobie czas do 10.03 na osiagniecie swojego celu I- zobaczyc 5 z przodu moze mnie to bardziej zmotywuje...

Moj jadlospis dzisiaj srednio dobry:
I: pol bulki z maslem [zoladek mnie bolal i glowa cala noc]
II [bardziej przypominalo obiad ale co tam]: kawalek piersi z kurczaka w sosie curry, gotowana marchewka, groszek, kalafior, buraczki i lyzka kaszy gryczanej
tlusty czwartek: kinder country + 1/4paczka
III: bulka mala grahamka + zupka pomidorowa [bez makaronu, bez tluszczu, woda+zmiksowany pomidor i marchewka] ok 150ml
tlusty czwartek: 3/4 paczka + kawalek jablecznika
IV: pol bulki grahamki + zupka tez ok 150ml
V: o 21 bedzie koktajl proteinowy

Jadlospis do ale chociaz tymi czystymi proteinami na noc nadrobie , zeby brzusio sie nie meczyl tyle. Normalnie nie jem tyle chleba, ale dzisiaj tak wyszlo .
Napisalam co zjadlam, zeby bylo mi wstyd przed Wami i zebym nastepnym razem myslala co wkladam do ust haha

cel I: 55kg

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-02-16 o 19:58
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 19:52   #4657
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Hej u mnie lekki spadek na wadze 81,3 zbieram się na miasto, potem poczytam co tam naskrobałyście
buziaczki
i oczywiście gratuluje spadku
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-16, 19:54   #4658
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
No staram się babcia z mamą robiły pączusie a ja siedziałam, patrzyłam i liczyłam
Moje dzisiejsze jedzonko:
7.15 płatki+mleko
10.00 sok
13.15 rosół, mięsko z rosołu i surówka z jogurtu naturalnego, troszkę majonezu, salaty lodowej i kukurydzy
16.15 pomarańcza
19.00 nie wiedziałam co zjeść więc poszły dwa jajka na miękko, surówka z obiadu i pół jabłka
Dobry jadlospis Milenka podziwiam ze wytrzymalas na jednej pomaranczy 3 godziny
I ocyzwiscie za rowerek!

mż-wr
Stary 2012-02-16, 19:58   #4659
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Bialaczekoladka- szkoda kotka, ale bardzo sie ciesze, ze nie myslisz tylko o sobie i swoich zachciankach, ale o tym kotku, ze mogloby sie mu cos stac. Dobry czlowiek z Ciebie

Paulownia- tak tak mow szybko ile zrzucilas!

Monia- super, ze maz przyjechal pewnie teraz mniej bedziesz z nami siedziec ale cieszcie sie soba ile mozecie

A ja wlasnie sie dowiedzialam , ze moj kolega, ktory mieszka za granica przyjezdza 10.03 do Wroclawia i mamy z TZ sie z nim spotkac i na jakas impreze pojsc... i tak sobie pomyslalam ze daje sobie czas do 10.03 na osiagniecie swojego celu I- zobaczyc 5 z przodu moze mnie to bardziej zmotywuje...

II [bardziej przypominalo obiad ale co tam]: kawalek piersi z kurczaka w sosie curry, gotowana marchewka, groszek, kalafior, buraczki i lyzka kaszy gryczanej
III: bulka mala grahamka + zupka pomidorowa [bez makaronu, bez tluszczu, woda+zmiksowany pomidor i marchewka] ok 150ml

Jadlospis do ale chociaz tymi czystymi proteinami na noc nadrobie , zeby brzusio sie nie meczyl tyle. Normalnie nie jem tyle chleba, ale dzisiaj tak wyszlo .
Napisalam co zjadlam, zeby bylo mi wstyd przed Wami i zebym nastepnym razem myslala co wkladam do ust haha
no, no wstydź się ale mamy tłusty czwartek więc wybaczamy

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Dobry jadlospis Milenka podziwiam ze wytrzymalas na jednej pomaranczy 3 godziny
I ocyzwiscie za rowerek!
Wypiłam litr herbaty i miałam pełny żołądek nawet dłużej bym mogla wytrzymać a co do Twojego I celu to masz nie dużo do tych 59 i prawie miesiąc Powinno się udać
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-16, 20:04   #4660
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
no, no wstydź się ale mamy tłusty czwartek więc wybaczamy

Wypiłam litr herbaty i miałam pełny żołądek nawet dłużej bym mogla wytrzymać a co do Twojego I celu to masz nie dużo do tych 59 i prawie miesiąc Powinno się udać
Dziekuje, dziekuje za przebaczenie i obiecuje poprawe !

Wow 1 litr herbatki :d Dobrze! Masz takie wielkie kubki czy z tych normalnych pijesz? Jak z normalnych to podziwiam

No wlasnie to nie jest duzo niby, ale wole sie zmotywowac. Zebym nie usprawiedliwiala sie non stop "do wakacji jeszcze duzo czasu" tylko miala motywacje caly czas i chce dobrze wygladac na tej imprezie i w koncu miec normalne zdjecia

Poza tym. Jutro ide na domowke, w ogole nie chce na nia isc bo boje sie ze bede zarla jakies badziewia. Co mam ze soba wziac do wcinania zebym nie wyszla na wariatke? dodam , ze nie znam wiekszosci ludzi i nie chce wszem i wobec oglaszac ze jestem na diecie. Nie mam pomyslu co moge ogarnac

mż-wr
Stary 2012-02-16, 20:26   #4661
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Dziekuje, dziekuje za przebaczenie i obiecuje poprawe !

Wow 1 litr herbatki :d Dobrze! Masz takie wielkie kubki czy z tych normalnych pijesz? Jak z normalnych to podziwiam

No wlasnie to nie jest duzo niby, ale wole sie zmotywowac. Zebym nie usprawiedliwiala sie non stop "do wakacji jeszcze duzo czasu" tylko miala motywacje caly czas i chce dobrze wygladac na tej imprezie i w koncu miec normalne zdjecia

Poza tym. Jutro ide na domowke, w ogole nie chce na nia isc bo boje sie ze bede zarla jakies badziewia. Co mam ze soba wziac do wcinania zebym nie wyszla na wariatke? dodam , ze nie znam wiekszosci ludzi i nie chce wszem i wobec oglaszac ze jestem na diecie. Nie mam pomyslu co moge ogarnac
Pije ze szklanek 250 ml przyzwyczaiłam się
No takie imprezy są najgorsze, a jak jeszcze ciasta są....jej wiec nie wytrzymuje i jem, i jem ale też wprowadziłam taki zwyczaj że ciągle pije wodę więc trochę mniej jem potrafię w ciągu imprezy 2 litry wypić no ale na ciastko też się znajdzie miejsce w moim żołądku no a do wakacji jest trochę czasu ale ja mam czas do końca kwietnia i muszę suknie szukać i już za dużo nie mogę schudnąć
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-16, 20:49   #4662
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Pije ze szklanek 250 ml przyzwyczaiłam się
No takie imprezy są najgorsze, a jak jeszcze ciasta są....jej wiec nie wytrzymuje i jem, i jem ale też wprowadziłam taki zwyczaj że ciągle pije wodę więc trochę mniej jem potrafię w ciągu imprezy 2 litry wypić no ale na ciastko też się znajdzie miejsce w moim żołądku no a do wakacji jest trochę czasu ale ja mam czas do końca kwietnia i muszę suknie szukać i już za dużo nie mogę schudnąć
Dobry pomysl z ta woda
No wlasnie ja wymyslilam, ze przyniose moja salatke [kapusta pekinska, piers kurczaka, slonecznik i feta] i bede ja jadla. Tzn ta salatka bedzie dla wszytkich, zebym nie przychodzila bez niczego na domowke. Bo zawsze sie robie glodna na imprezach a nie chce jesc czipsow , bo to syf a jak bede glodna to na bank jakiegos zjem

250ml- zazdroszcze, ze chce Ci sie robic tak co chwile ja mam kubel 650ml a i tak ciezko mi sie zmotywowac zeby pojsc i zrobic

mż-wr
Stary 2012-02-16, 20:49   #4663
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Nie no nie mam pytan!! Super
To musi byc fantastyczne uczucie wejsc w stare spodnie
Chcialabym to poczuc na wlasnej skorze

A z jakiej wagi startowalas?
Ano wlasnie, nie jestem pewna, bo przez dlugi czas wagi nie mialam. Zaczelam sie ''ogarniac'' pod koniec lata, raz sie zwazylam u znajomych i chyba bylo okolo 68.W pazdzierniku kupilam wage i zaczelam tak na powaznie, i pokazywala juz wtedy 65. Teraz 61,5 wiec spadlo okolo 6 kg.
Zjadlam na kolacje kilka lyzek wiesniaka z kminkiem i plasterek szynki.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 21:09   #4664
murka04
Zadomowienie

Cześć dziewczyny widzę że pączki dotarły i na nasz wątek OD rana wszędzie widzę tylko te pączki, w szkole robili zamówienia i ktoś szedł do biedry (bo jest obok) i kupował z 30 A ja zjadłam tylko 1
A przypomniało mi się że któraś pytała jak nazywa się ta książka co dostałam od Tż - "Z Tobą lub bez Ciebie", można ją dostać w biedronce Jak na razie bardzo mi się podoba, jest o dziewczynie która strasznie chce mieć dziecko ale jej chłopak ma słabe plemniki i nie wychodzi im, ona wpada w małą obsesję, on ma dość i znajduje sobie inną.. Fajnie pisana, opisuje dokładnie co przeżywa ta dziewczyna po jego odejściu, jak brakuje jej drobnych rzeczy których nie doceniała np. jak jej facet narzekał że zajmuje całe łóżko (Tż mówi zawsze to samo do mnie ). Także jest całkiem ok
Ale najgorsze jest to że ja dziś nie ćwiczyłam, no kompletnie zapomniałam jak zasnęłam po południu, później się uczyłam i niedawno skończyłam, umyłam się no i jak ja mam teraz ćwiczyć się spocić Zła jestem na siebie bo miałam nie robić przerw Może zrobię chociaż 100 brzuszków coby się nie zmachać.

kamilon fajnie że już jesteś znów i nie waż się więcej mówić żeby się od nas 'odczepić'
baletnica 180dni?? wydaje się tak mało, ale jak spojrzę na to z perspektywy szkoły to strasznie długo A i ja też M teraz kupuję.. pożegnałam S
coctail no to leż i zdrowiej się kochana
ever na początku tylko będziesz patrzyła na kalorie, później będziesz miała to wszystko już w głowie mniej więcej sama zobaczysz a ja jadłam normalnie mięso z ziemniakami, nawet czasem pozwalałam sobie na jakiś sos
maminka a ja właśnie z cukrem pudrem lubię najbardziej
biala kurczę przykra ta sytuacja z Lucjanem, mój kot też się Lucek nazywa i jest taki kochany rudo-biały, nie wyobrażam sobie żeby miał zginąć ale też podziwiam Cię że tak pomyślałaś mądrze o tej kotce, bo ja jestem uzależniona od zwierzaków i jak ich nie ma w domu to tak pusto jest.
muffinek super zdjęcia raany, takie ciała że aż wzroku nie można oderwać
monia fajnie widzieć że jesteś taka szczęśliwa no i w końcu mąż okiełzna dzieci hihi a prezent akurat się przyda bo mówiłaś że chcesz sobie kupić golarkę
paulownia aż się uśmiechnęłam jak przeczytałam o tych spodniach, gratuluję i na takie wiadomości czekamy!
kamilon nie wiem co byś mogła wziąć, może po prostu jakąś sałatkę z pomidorów, papryki, sałaty, fety polaną oliwą z oliwek? Albo tatar weź jak lubisz, jego można jeść a jeść bo jest zdrowy i mało kaloryczny
milena ja uwielbiam herbatę, gdybym mogła to bym non stop piła no ale rzadko mam czas na taką przyjemność

Tak w ogóle to łykam Skrzypivitę już jakiś czas i ciągle zastanawiałam się jaki ona ma smak, że taki odruch wymiotny mam jak ją łykam. I już wiem-pachnie jak jedzenie dla kota w saszetkach!! No tak mnie odrzuca że się zabieram zawsze z 2minuty za nią

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-16 o 21:13
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 21:27   #4665
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Ano wlasnie, nie jestem pewna, bo przez dlugi czas wagi nie mialam. Zaczelam sie ''ogarniac'' pod koniec lata, raz sie zwazylam u znajomych i chyba bylo okolo 68.W pazdzierniku kupilam wage i zaczelam tak na powaznie, i pokazywala juz wtedy 65. Teraz 61,5 wiec spadlo okolo 6 kg.
Wow ! 6kg, gratuluje! Najlepiej tak powoli, bo nie wraca ten tluszczor obrzydliwy pozniej

a ja na kolacyjke koktajl bialkowy o smaku cappuchino smakuje jak roztopione lody <3

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Murka- smutna ta ksiazka prawda? ja nie moge smutnych, o rozstaniach, bo mi wtedy plakac sie chce i nie wyobrazam sobie zyc bez mojego cudownego TŻ i juz mi sie smutno zrobilo ;(((((((((((

Ja tez lykalam skrzypowite. To takie zielone opakowanie ma, prawda? Nie zauwazylam, zeby dawala kocim zarciem

Tatara nie lubie, a nawet jakbym lubila to jutro bym nie mogla go zjesc- boje sie jeszcze o zoladek [zatrucie]. Takze papryka odpada bo sie ciezko trawi... Ale chyba zrobia salatke z pekinskiej [moze jakos dam rade surowa salate przetrawic] , piersi z kurczaka, slonecznika i moze dam fete. Zobacze jeszcze. I TZ kupi mi czipsy z suszonych jablek hihihi najwyzej bede wygladala tam jak glupek
Ale i tak dziekuje za pomysly kochana

AAA JUTRO MAM KOLOKWIUM semestralne z Literatury Brytyjskiej i za cholere nie moge sie wziac za nauke ;((((

mż-wr
Stary 2012-02-16, 21:39   #4666
murka04
Zadomowienie

kamilon właśnie nie jest ona taka typowo przygnębiająca, ale ja też zawsze wyobrażam sobie że jest o mnie i Tż i dlatego mi się tak podoba, bo wiem że ja bym nie przeżyła bez niego! I te takie drobne sprawy których nie zauważamy na co dzień są najpiękniejsze No ale ja to w ogóle wrażliwa jestem i ryczę na filmach smutnych jak bóbr. Jeszcze nie doszłam do tego momentu ale na odwrocie jest napisane że ona pozna jakiegoś Włocha później, ciekawe jak się skończy bo ja czuję sympatię do tego chłopaka co od niej odszedł i bym chciała żeby się zeszli
A tak to zielone opakowanie z pomarańczowym paskiem na dole. No nie gadaj że Ci nie zajeżdża!! Ja od początku myślałam co to za zapach i w końcu wiem! Brr na samą myśl mi niedobrze
Ooo sałatki ze słonecznikiem jeszcze nie jadłam, ciekawe czy by mi posmakowała? Ja to jutro robię może mało dietetyczną ale pyszną - z ryżu, piersi z kurczaka, papryki, ogórków kiszonych, kukurydzy i majonezu Zaniosę Tż do pracy bo do 22 robi to się ucieszy że coś dobrego zje

Nauka to złoo, mówi Ci to straszna kujonka!

Stary 2012-02-16, 21:46   #4667
meeedzik
Zakorzenienie

Monia cieszę się, że u Ciebie wszystko super i mąż taki kochany cieszcie się sobą jak najdłużej

Czekoladko oj to faktycznie przykra sprawa z kociakiem nam w zeszłym roku zginął kocurek, młody był bo miał 1,5 roku i jak się koty zaczęły marcować tak poleciał i nie wrócił już a też był kochany i śliczny rudo-biały

Paulownia wyobrażam sobie jak się cieszyłaś przymierzając spodnie to jest wspaniałe uczucie pamiętam jak ja przymierzałam w zeszłym roku na wiosnę i wszystkie spodnie były na mnie luźne coś pięknego ale z drugiej strony musiałam nakupować nowych spodni bo nie miałam w czym chodzić

Murka ja od jakichś 2 -3 miesięcy łykam skrzyp, najpierw miałam jakiś z pokrzywą i łykało się go bardzo dużo chyba po około 10 tabl na dzień, a w zeszłym miesiącu kupiłam w aptece wyciąg skrzypu polnego, jest w nim więcej mg skrzypu jak w tym co wcześniej miałam i dobrze się go łyka, bo jest w kapsułkach, no i najważniejsze, że bierze się jedną tabletkę na dzień będę go brała nadal i mam nadzieję, że coś mi pomoże w ogóle to 25 lutego będę mierzyć włosy i zobaczymy czy coś mi urosły przez miesiąc

Ja dziś zjadłam 2 pączusie z Lidla zostały jeszcze trzy więc może jeszcze jutro na 2 śniadanie sobie zjem chyba, że ktoś je wtryni przede mną

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Kamilon trzymam kciuki kochana

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Mureczko masz błąd w podpisie po 50 powinno być chyba 49
tak sobie patrzę własnie, że podpis zmieniłaś
Stary 2012-02-16, 21:53   #4668
murka04
Zadomowienie

medzik o faktycznie błąd jest, ale ze mnie matematyk haha dziękuję
10 tabletek dziennie?! W życiu bym nie dała rady tyle! A ja 28 lutego za to będę robiła zdjęcie włosów, bo zrobiłam 28stycznia i też zobaczę czy coś urosły przez miesiąc czekam na to jak na zbawienie!

Stary 2012-02-16, 21:56   #4669
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Ja tez lykalam skrzypowite. To takie zielone opakowanie ma, prawda? Nie zauwazylam, zeby dawala kocim zarciem
ja tęz biorę ją i kurde- śmierdzi trochę, to prawda i ma taki dziwny posmak
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 21:58   #4670
murka04
Zadomowienie

Eldo no właśnie, śmierdzi! jak cholera!!

Stary 2012-02-16, 22:01   #4671
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Eldo no właśnie, śmierdzi! jak cholera!!
masakrycznie... serio jak akrma dla kota trochę
Stary 2012-02-16, 22:05   #4672
murka04
Zadomowienie

Już myślałam że mam jakieś odchyły

Stary 2012-02-16, 22:07   #4673
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja bym z zamkniętymi oczami poznala, że to ten skrzyp łykam a nie inny
Stary 2012-02-16, 22:12   #4674
murka04
Zadomowienie

jak skończę to opakowanie to chyba kupię Gęste Włosy, może będzie jakoś ładniej pachniało

Stary 2012-02-16, 22:15   #4675
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
7.15 płatki+mleko
10.00 sok
16.15 pomarańcza
pięknie jak zawsze i brawo za rowerek

Cytat:
No tu nie wzorowo, ale dziś Tłusty Czwartek nie rozliczam, bo sama grzeczna nie byłam

Cytat:
Super! Nie ma to jak wejść w swoje stare spodnie! radocha nieziemska! Ja też mam takie spodnie, które kocham są w ogóle niezniszczone, no ale trochę mi brakuje mi je założyć ehh, ale uda mi się, prawda?

Cytat:
A przypomniało mi się że któraś pytała jak nazywa się ta książka co dostałam od Tż - "Z Tobą lub bez Ciebie", można ją dostać w biedronce Jak na razie bardzo mi się podoba, jest o dziewczynie która strasznie chce mieć dziecko ale jej chłopak ma słabe plemniki i nie wychodzi im, ona wpada w małą obsesję, on ma dość i znajduje sobie inną.. Fajnie pisana, opisuje dokładnie co przeżywa ta dziewczyna po jego odejściu, jak brakuje jej drobnych rzeczy których nie doceniała np. jak jej facet narzekał że zajmuje całe łóżko (Tż mówi zawsze to samo do mnie ). Także jest całkiem ok
Lubię takie książki wydaje się być ciekawa

Cytat:
AAA JUTRO MAM KOLOKWIUM semestralne z Literatury Brytyjskiej i za cholere nie moge sie wziac za nauke ;((((
trzymamy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 22:17   #4676
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja bym z zamkniętymi oczami poznala, że to ten skrzyp łykam a nie inny
to moze cos ze mna jest nie tak hahahahah mniam mniam smrodek skrzypowity mniam

Murka- ja jak trzeba to tez sie ucze... ale dzisiaj to cos nie moge. Tymbardziej, ze u tej babki niby mozna sciagac... kurde. Nie wiem a leb mnie boli strasznie...
A i nie przezylabym ze ta laska z ksiazki poznaje nowego, no ryczalabym strasznie!

Meedzik- (nie)dziekuje !

Wezcie nie mowcie o ginacych kotkach, bo mi smutno [znow] . Ja mojego kocura, ktorego dostalam na gwiazdke 12 lat temu, musialam 5.01 uspic jeszcze okazalo sie ze ja musze miec jaja i pojechac do weterynarza... Tak ryczalam, ze weterynarz mnie wyprosila z gabinetu... nie zabrali cialka tylko musialam z powrotem go wziac i jeszcze bardziej plakalam. Masakra ;((((

Heroine- totalnie niewzorowo i tak mi wstyd bijcie mnie za takie cos, mocno!

Na jutro przygotowalam sobie do szkoly grahamke [ przekroilam ja na dwie czesci, zeby na dwie przerwy mi starczylo] z szynka i salata. I na rano owsianke i do picia sok z cytryny Na obiad zupka, przed impreza tez wypije bo malo kalorii a na imprezie salatka. Mam nadzieje ze sie uda.

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-02-16 o 22:25
Stary 2012-02-16, 22:18   #4677
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
jak skończę to opakowanie to chyba kupię Gęste Włosy, może będzie jakoś ładniej pachniało
mam andzieję, że monia powie, ze ęste Włosy nie smierdzi
Stary 2012-02-16, 22:26   #4678
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
mam andzieję, że monia powie, ze ęste Włosy nie smierdzi
A jaka Wy bierzecie? Bo ja bralam mocne wlosy i paznokcie czy cos kolo tego.

mż-wr
Stary 2012-02-16, 22:27   #4679
meeedzik
Zakorzenienie

Murka ja też robiłam zdjęcie włosów przypomniałaś mi właśnie
Ciekawa jestem czy ten skrzyp da jakieś efekty zastanawiałam się też nad tą skrzypowitą ale jakoś wolę skrzyp, bo kiedyś gdzieś przeczytałam, że ona nic nie daje, że lepszy jest sam skrzyp i tak mnie jakoś zraziło więc daciej znać jak się sprawdzi u Was
Stary 2012-02-16, 22:27   #4680
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

I dziekuje dziewczeta za Wasze kciuki! tylko nie polamcie ani nie naciagnijcie ich sobie hhihihihi [odwala mi]

mż-wr
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości