Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 22:01   #4471
alamirka
Moderator

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII

Cytat:
Napisane przez cedrowa Pokaż wiadomość
Sorki, że tak późno, ale:
patorchidea, masz pięknego kotecka..
alamirka, rodzice mają takiego samego!
o hehe

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Agoorka Pokaż wiadomość
Tak, u mnie są cały czas Ja jestem pod wrażeniem tego pomarańczowego peelingu i jego ceny
No żesz kurna! To o co mi tu chodzi do jasnej ciasnej, od listopada nie ma w moich Biedronkach w całym mieście nic do stóp!
A własnie uwielbiam ten peeling pomaranczowy i taki żel do stóp zawsze brałam.
Wkurza mnie to juz.

Tak wspominacie o tym że coś jest na magazynie a jednak nie na sklepie i mi się przypomniało jak latałam po budzik cały tydzien i słyszałam że nie dojechał, w co wierzyłam, az ujrzałam na własne oczy że nie ma, ale tylko dla mnie nie ma ehehe obrzydł mi wtedy ten budzik ma maxa ale wiecie co, maż tak mnie pożałował że zakupił mi w prezencie na allegro, żeby mi zrekompensować te latanie

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-02-16 o 22:05
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 22:05   #4472
karookarolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
To jak dziewczyny poratujecie mnie z tym winem wytrawnym czerwonym?
Nie wierze ze nie pijecie
Polecam z biedronki Camparron
http://www.sstarwines.pl/wino7000

Jest dość ostre i gorzkie, ale niesamowite jak ktos lubi wytrawne to dla mnie jest najlepsze
karookarolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 22:40   #4473
o Kasia o
Raczkowanie

Kupiłam kiedyś w Biedronce wino w dwupaku: czerwone i białe. Było tanie a smaczne i godne polecenia.
-zacznę ćwiczyć.

Zapisali.pl - blog pisany z moim Tż . O wspólnym życiu i perypetiach
o Kasia o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 23:26   #4474
Percival
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
no niby tak ale kurier dowozi za te 13zł i zawsze 8zł w kieszeni
A to jest dokładnie to samo co już kiedyś w Biedronce było i będzie w Lidlu- miałam to CUDO
Możesz podzielić się wrażeniami? Naprawdę łatwiej ćwiczyć z tą kołyską? Btw czy te kołyski w końcu były w B, czy tylko w moich jak zwykle zabrakło?
Percival jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-16, 23:35   #4475
klaudens
Zakorzenienie

Byłam dziś w biedrze po przemianie całkiem fajnie, wydałam 50zł

kupiłam do testowania pasty z mozarellą i suszonymi pomidorami i te wafle o smaku papryki
pączków o 15 nie było, ale nie chciałam i tak ich kupować

nie było chipsów chili tylko jakieś orientalne, ale dla dobra figury się powstrzymałam.

kupił ktoś naczynie na wagę, ile one ważą w ogóle? bo kusiły mnie takie okrągłe, ale miałam mąkę, cukier, mrożonki chińskie, soki,olej i nie dałabym rady dojechać do domu
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 01:01   #4476
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anatolka Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi czy makaron pełnoziarnisty w Biedronce bardziej przypomina Lubellę pełne ziarno( twardawy po gotowaniu) czy makaron razowy( rozgotowuje się do miękkości)?
A te teczki na dokumenty,co tak chwalicie to w jakiej cenie są??
Jak Lubella

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Przypomniałam sobie historię, jak latem kupowałam wodę w przydrożnym sklepiku z napojami, owocami itp. - patrzę, a to znana mi woda z Lidla w cenie 4 zł za butelkę .... w sklepie oryginalna cena poniżej 1 zł.

Jak to mawiają w biznesie nie ma sentymentów
Eh, jakie to częste w miejscowościach wypoczynkowych Mały polaris za 3-4 zł
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 01:48   #4477
Delli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @g@t@90 Pokaż wiadomość
jaką możecie polecić kawę zbożową, jakąś w miarę słabą z Biedronki? Czy może lepiej po prostu postawić na inkę? ;p
Ja polecam Z Biedronki kawę O PORANKU. 70% zbożowa, 30% naturalna (jeśli dobrze pamiętam).
Stary 2012-02-17, 01:52   #4478
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patorchidea Pokaż wiadomość
Ja bardzo lubię lidlowy Serek Bałkański - ten lekko słony -mniamciu.
Pyszny jest

Cytat:
Napisane przez Percival Pokaż wiadomość
Możesz podzielić się wrażeniami? Naprawdę łatwiej ćwiczyć z tą kołyską? Btw czy te kołyski w końcu były w B, czy tylko w moich jak zwykle zabrakło?
Łatwiej i mniej kręgosłup obciąża Ale nie mam pojęcia czy brzuszki są równie skuteczne..
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 07:34   #4479
Gingeros
Raczkowanie

Cytat:
Nie myli się koleżanka ale mowa o Biedronkowej śmietanie
Koleżanka wywaliła paragon przed mężem bo wydała 400zł Ale mówi, że coś ok 2,19-2,29zł
śmietana mleczna dolina 30 % - idealna do ubijania i do zup jest z logiem piątnicy na wieczku innej u mnie nie ma

Cytat:
Dziewczyny czy któraś jadła może te desery jogurty Nesquik, KitKat co są po 1,79zł ? Już kiedyś je widziałam ale jakoś nie tknełam..a mus czekoladowy pakowany w 4 kubeczki Nesquika?
wczoraj wzięłam dla synka na spróbowanie nie chciał, więc wciągnęłam kit-katowego fajny, fajny smak jogurtu przypominał mi jakiś serek no i kilka kulek kitkatowych opchał mnie i bardzo smakował

wczoraj zaliczyłam inną biedronkę korzystając z okazji, że synek miał trening w nowej lokalizacji past lisnera tych nowych ... no cała masa ... pączków też (17:30) ... pełno rzeczy z nowej gazetki ... teraz widzę, że jednak ta moja jest uboższa a zawsze była tak fajnie wyposażona
Gingeros jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 08:25   #4480
patorchidea
Raczkowanie

Rozumiem, że dzisiaj o święcie pamiętacie i lepiej o swoje kociaki dbacie Przypominam: nasze pupile mają Światowy Dzień Kota
patorchidea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 08:42   #4481
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zuzat Pokaż wiadomość
chciałam dziś kupić sobie rajstopki z poniedziałkowej oferty,tak najbardzije to musztardowe na przekór zimie ale coś co miało byc musztardowe było takim "babcinym" odcieniem brązu, więc nie brałam. za to w koszykach wyprzedażowych dojrzałam kubek, taki ładny ciut większy, biały w kolorowe kwiatki, wcześniej takich nie widziałam, kupiłam, a że się do szafki w kuchni nie zmieści to będzie do pracy i jeszcze mam te pasty kanapkowe, czekają na testowanie do jutra
Ja też chciałam musztardowe i podobnie jak zobaczyłam ten kolor to pomyślałam, że oni z nas baranów robią pokazując wcześniej na zachęte inne kolory na zdjęciach...
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 08:47   #4482
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Napisane przez el_vestido_rojo Pokaż wiadomość
DudiBoy miałam kiedyś podobną sytuację,z tym ze chodziło o kawę nescafe z kubkiem w zestawie
cały czas paleta z tą kawą była wystawiona koło kas,a jak przyszłam kilka dni później,bo zależało mi żeby kupić ten zestaw, już tej palety tam nie było. Więc pytam się kobiety tam pracującej,czy jest jeszcze ta kawa w promocji,na co ona mi odpowiada ze już nie ma tych zestawów. Ja patrzę, a za jej plecami były otwarte drzwi na magazyn,a tam zaraz pierwsze co mi się rzuciło w oczy to..paleta z kawą nescafe z kubkiem w zestawie
A u mnie CAŁY CZAS te zioła stoją, bo już specjalnie się koło magazynu kręcę i jak tylko ktoś wyjdzie to kukam.
Moim zdaniem takie praktyki pracowników niekorzystnie wpływają na opinię o sklepie. W mojej biedronce jak są w ofercie jakieś lepsze zestawy lub produkty do domu to nawet tego nie wystawiają (pewnie dzielą się między sobą i swoimi znajomymi).
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 08:52   #4483
patorchidea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
A u mnie CAŁY CZAS te zioła stoją, bo już specjalnie się koło magazynu kręcę i jak tylko ktoś wyjdzie to kukam.
Moim zdaniem takie praktyki pracowników niekorzystnie wpływają na opinię o sklepie. W mojej biedronce jak są w ofercie jakieś lepsze zestawy lub produkty do domu to nawet tego nie wystawiają (pewnie dzielą się między sobą i swoimi znajomymi).
Też nie wiem na czym to polega, ale pamiętam inne zdarzenie: kupiłam mydło glicerynowe z algami morskimi i solą z Morza Martwego leżące w koszach. Nagle zniknęło i pojawiło się w magazynach. Po jakichś 3 tygodniach znów je wystawiono z niższą ceną - i o co tu kaman?
Stary 2012-02-17, 08:53   #4484
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem, że dzisiaj o święcie pamiętacie i lepiej o swoje kociaki dbacie Przypominam: nasze pupile mają Światowy Dzień Kota
Wole psy i Biedronkę

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 08:57   #4485
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Napisane przez bo_inne_nicki_byly_zajete Pokaż wiadomość
To i tak jeszcze nie najgorsze
moja znajoma pracuje w biedronce,. Bylo tak: znajoma chciala cala skrzynke mandarynek kupic, ale zostaly tylko dwie, z czego w tej na gorze bylo juz tylko kilka sztuk, wiec znajoma zadzwonila po siostre (sama nie mogla wziac sobie, bo byla w pracy). Niestety do drugiej,pelnej skrzynki zaczela dobierac sie jakas obca kobieta (klientka), wiec znajoma podeszla, zabrala ta pelna skrzyne kobiecie sprzed nosa, rzekla, iz 'to nie jest na sprzedaz' i zaniosla swojej siostrze do koszyka - wszystko sie dzialo na oczach kobiety. Ja jej sie dziwie, ze nie poprosila o rozmowe z kierownikiem.

wiecie moze jak wyglada procedura zwrotu przedmiotu w biedronce? czy jesli sa jeszcze te przedmioty, to musze sobie wymienic, czy moge poprosic o zwrot pieniedzy? udaje sie ze zlym produktem do kasy czy jeszcze gdzies indziej?

To już jest bezczelne i chamskie! Nie na sprzedaż ! To ciekawe co robi na sklepie pod tabliczką/ceną z tym produktem?!
Mówię Wam mnie już bierze, jak te wybrakowane kartoniki na moich oczach przynoszą (np bez jednego rządku smaku) i mam ochotę cisnąć im je z powrotem na zaplecze( żeby sobie już resztę też wzięli, skoro zaczęli), a jak by przy mnie tak ktoś zrobił, jak z tymi mandarynkami to odrazu kierownika bym wezwał.

Napisałem maila, czekam na odzew ze strony zarządu sieci. Jeżeli się to nie zmieni - Lidla mam z drugiej strony.
Stary 2012-02-17, 08:57   #4486
patorchidea
Raczkowanie

Cytat:
Wole psy i Biedronkę
haha, Dzień Psa to 01 lipca, a biedronki - hmm...
Stary 2012-02-17, 09:01   #4487
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Percival Pokaż wiadomość
Jak koleżanka wspomniała- odciąża kregosłup. Wg mnie nie jest wygodna- mnie kark bolał mimo podkładania pod głowę czegoś. Co do wyników..bardziej czułam mięsnie robiac zwykle brzuszki
Po 3 dniach sprzedałam.
Kupiłam na allegro, u mnie wtedy były 2 w Biedrze.

Tata kupił te kostki do zmywarki Glossima i uwaga...potrzebuje nabłyszczacza i soli czego mój rodziciel nie doczytał. Jak podsumowałam koszty itp itd to jednak wole Calgonit finish gdzie w promocji kupując opłaca się- mniej zachodu.
Co do testowania..sąsiadka mówi, że wg niej nie ma porównania. To coś jak Fairy i najtanszy plyn do naczyn

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
haha, Dzień Psa to 01 lipca, a biedronki - hmm...
Heh dla mnie codziennie taki dzień psa
Teraz pora zrobić Dzień Biedronki- co Wy na to?

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

a i pączki u mnie były o 20:50 nawet W domu leżało chyba z 6 innych plus te malutkie a wraz każdy zjadł te z Biedronki- chwalili lukier(cytrynowy), nadzienie(idealna marmolada różana) i konsystencję ciasta...pycha.

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 09:02   #4488
patorchidea
Raczkowanie

Heh dla mnie codziennie taki dzień psa
Teraz pora zrobić Dzień Biedronki- co Wy na to?[/QUOTE]
Jestem za, proponuję m-c MAJ i dzień make-upu w kropeczki
Stary 2012-02-17, 09:03   #4489
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Też nie wiem na czym to polega, ale pamiętam inne zdarzenie: kupiłam mydło glicerynowe z algami morskimi i solą z Morza Martwego leżące w koszach. Nagle zniknęło i pojawiło się w magazynach. Po jakichś 3 tygodniach znów je wystawiono z niższą ceną - i o co tu kaman?
No to widocznie w moim przypadku, czekają aż zioła zwiędną jeżeli chcą je przecenić. Nie- u mnie zioła zniknęły z dobre pół roku temu, przed remontem biedronki. Po remoncie już ziół nigdy nie było. Teraz jakiś czas temu, zauważyłem doniczki na magazynie. Pewnie im przywożą- jakąś niewielką ilość sobie zamawiają i biorą to sami pracownicy.
A ja się mogę prosić... Dobrze, że mieszkam w takim miejscu, gdzie i Biedronka i Lidl i Selgros są pod ręką to jeszcze jakoś dostęp do tych ziół mam, ale wnerwia mnie to, że muszę za nimi specjalnie drugi raz do innego sklepu chodzić jak największe zakupy robię w biedronce.

Edytowane przez DudiBoy
Czas edycji: 2012-02-17 o 09:06
Stary 2012-02-17, 09:21   #4490
alamirka
Moderator

U mnie co prawda sa zioła i to naprawdę świetnej jakości, świeżutkie, bazylia którą kupiłam z miesiąc temu osiągneła już tak ogromne wymiary że stoi na podłodze bo na parapecie mi całe okno zasłaniała Pnie się do światła jak szalona
Ale niestety, tych ziół jest malutko i tylko z samego rana, jak sie zajdzie po 10 to już ni widu ni słychu po ziołach. Chyba faktycznie minimalne ilości dostają.
Ale co do braku produktów, płaczę i ubolewam nad brakiem kosmetyków do stóp, a czytam że u was są U mnie pare miesięcy ni ma
To samo z sałatkami z tuńczyka w puszce

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

A tak swoją drogą, to jaki macie wybór ziół w Biedronce? Bo u mnie miernota, zawsze jest tlyko bazylia i z czasu mięta.
W lidlu mam i szczypiorek, pietruszkę i tymianek, szałwię, w Stokrotce kupiłam niedawno lubczyk.
Też macie taki mały wybór?
Stary 2012-02-17, 09:38   #4491
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Tata kupił te kostki do zmywarki Glossima i uwaga...potrzebuje nabłyszczacza i soli czego mój rodziciel nie doczytał. Jak podsumowałam koszty itp itd to jednak wole Calgonit finish gdzie w promocji kupując opłaca się- mniej zachodu.
Co do testowania..sąsiadka mówi, że wg niej nie ma porównania. To coś jak Fairy i najtanszy plyn do naczyn
no wlasnie bardzo fajna cena tych tabletek ale... trzeba jeszcze nabyłyszaczacz, a sól to chyba i tak powinna być w zmywarce,
w normalnej ofercie tabletki Glossima są w wersji "all in one" i chyba 40szt kosztuje ok 17zł Podobno sa dobre.

odnośnie tych żelazek, które mialy byc wczoraj
pytałam ochroniarza i powiedział, ze nie dojechały i najprawdopodbniej juz nie dojadą
a u kogoś sie pojawiły??
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 09:42   #4492
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
odnośnie tych żelazek, które mialy byc wczoraj
pytałam ochroniarza i powiedział, ze nie dojechały i najprawdopodbniej juz nie dojadą
a u kogoś sie pojawiły??
u mnie w gablotce było zasłonięte kartką
Stary 2012-02-17, 09:44   #4493
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
U mnie co prawda sa zioła i to naprawdę świetnej jakości, świeżutkie, bazylia którą kupiłam z miesiąc temu osiągneła już tak ogromne wymiary że stoi na podłodze bo na parapecie mi całe okno zasłaniała Pnie się do światła jak szalona
Ale niestety, tych ziół jest malutko i tylko z samego rana, jak sie zajdzie po 10 to już ni widu ni słychu po ziołach. Chyba faktycznie minimalne ilości dostają.
Ale co do braku produktów, płaczę i ubolewam nad brakiem kosmetyków do stóp, a czytam że u was są U mnie pare miesięcy ni ma

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

A tak swoją drogą, to jaki macie wybór ziół w Biedronce? Bo u mnie miernota, zawsze jest tlyko bazylia i z czasu mięta.
W lidlu mam i szczypiorek, pietruszkę i tymianek, szałwię, w Stokrotce kupiłam niedawno lubczyk.
U mnie kosmetyki do stóp są cały czas dostępne. Co do ziół to za bardzo nie kupuję ale na pewno jest zwykle bazylia i szczypiorek na resztę nawet nie patrzyłam
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 09:46   #4494
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
u mnie w gablotce było zasłonięte kartką
u mnie nawet nie raczyli zasłonić
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 09:54   #4495
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
U mnie kosmetyki do stóp są cały czas dostępne. Co do ziół to za bardzo nie kupuję ale na pewno jest zwykle bazylia i szczypiorek na resztę nawet nie patrzyłam
No, wiem że kosmetyki do stóp są. Dlatego taka jestem zła. Co innego jakby wycofali i nigdzie nie było, a co innego być jedynym pechowcem tu który nie może sobie kupić
Trudno, ide zaraz do lidla, kupię sobie coś tam, skoro Biedronka nie chce mojej kasiurki

Szczypiorek jest, ale ja bym chciała taki rosnący w doniczce, jak w Lidlu, a nie cięty.

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
u mnie nawet nie raczyli zasłonić
U mnie też nie zasłonili Jest zasłoniety tylko żubr, bo w mojej świeżej biedronce jeszcze alkoholu nie ma
Stary 2012-02-17, 10:05   #4496
patorchidea
Raczkowanie

Dla znudzonych proponuję małą teleportację na plażę....
2 kamerki:zachó♥d i wschód
http://plaza.swi.pl/

Edytowane przez patorchidea
Czas edycji: 2012-02-17 o 10:07
Stary 2012-02-17, 10:34   #4497
tapetka22
Zakorzenienie

te cukierki co są teraz w biedrze po 15,49 - czerwone opakowanie Rock się chyba nazywają-smakują jak michałki
Stary 2012-02-17, 10:47   #4498
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:

U nie jak już wiesz wybór żaden, a sałatki z tuńczyka również zniknęły
Kosmetyki do stóp jeszcze są, za to nigdy nie widziałem wszystkich do twarzy, które są w ofercie a i z balsamów do ciała wiecznie stoją tylko dwa rodzaje...
Stary 2012-02-17, 11:05   #4499
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
U nie jak już wiesz wybór żaden, a sałatki z tuńczyka również zniknęły
Kosmetyki do stóp jeszcze są, za to nigdy nie widziałem wszystkich do twarzy, które są w ofercie a i z balsamów do ciała wiecznie stoją tylko dwa rodzaje...
hm

Ja wróciłam własnie z zakupów. Z Biedronki papryka a z Lidla cała siata
Co dziwne bo nigdy tam aż tyle nie miałam do kupienia. No ale rzuciłam się własnie na świeże zioła, dopadłam kosmetyki Lidlowe, obkupiłam się jak durna, mimo że wszystko mam Wzięłam żele do mycia twarzy, pod prysznic, do stóp, żel do higieny intymnej, krem do rak, płatki itd. Wszystko to w przedziale cenowym 2-5 zł
No i dopadłam zestaw szampon+odzywka Timotei, cena 7.99. no to oczywiście wzięłam, a jakże.

A jakby kogo interesowały zapachy podgrzewaczy inne niż w Biedro (te mi się niestety znudziły), to w lidlu sa pakowane po 18 sztuk chyba ze 4 czy 5 róznych zapachów. Właśnie przyniosłam. Cena 4 z groszami.
Sorka za off topa, ale nic tak nie uszczęśliwia jak udane zakupy

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-02-17 o 11:10
Stary 2012-02-17, 11:12   #4500
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
hm

Ja wróciłam własnie z zakupów. Z Biedronki papryka a z Lidla cała siata
Co dziwne bo nigdy tam aż tyle nie miałam do kupienia. No ale rzuciłam się własnie na świeże zioła, dopadłam kosmetyki Lidlowe, obkupiłam się jak durna, mimo że wszystko mam Wzięłam żele do mycia twarzy, pod prysznic, do stóp, żel do higieny intymnej, krem do rak, płatki itd. Wszystko to w przedziale cenowym 2-5 zł
No i dopadłam zestaw szampon+odzywka Timotei, cena 7.99. no to oczywiście wzięłam, a jakże.

A jakby kogo interesowały zapachy podgrzewaczy inne niż w Biedro (te mi się niestety znudziły), to w lidlu sa pakowane po 18 sztuk chyba ze 4 czy 5 róznych zapachów. Właśnie przyniosłam. Cena 4 z groszami.
Sorka za off topa, ale nic tak nie uszczęśliwia jak udane zakupy
Wiemy, wiemy, rozumiemy
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości