|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||
|
Moderator
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
To o co mi tu chodzi do jasnej ciasnej, od listopada nie ma w moich Biedronkach w całym mieście nic do stóp!A własnie uwielbiam ten peeling pomaranczowy i taki żel do stóp zawsze brałam. Wkurza mnie to juz. Tak wspominacie o tym że coś jest na magazynie a jednak nie na sklepie i mi się przypomniało jak latałam po budzik cały tydzien i słyszałam że nie dojechał, w co wierzyłam, az ujrzałam na własne oczy że nie ma, ale tylko dla mnie nie ma ehehe obrzydł mi wtedy ten budzik ma maxa ale wiecie co, maż tak mnie pożałował że zakupił mi w prezencie na allegro, żeby mi zrekompensować te latanie
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-16 o 22:05 |
||
|
|
|
|
#4472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.sstarwines.pl/wino7000 Jest dość ostre i gorzkie, ale niesamowite jak ktos lubi wytrawne to dla mnie jest najlepsze
|
|
|
|
|
|
#4473 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam kiedyś w Biedronce wino w dwupaku: czerwone i białe. Było tanie a smaczne i godne polecenia.
|
|
|
#4474 |
|
Raczkowanie
|
Możesz podzielić się wrażeniami? Naprawdę łatwiej ćwiczyć z tą kołyską? Btw czy te kołyski w końcu były w B, czy tylko w moich jak zwykle zabrakło?
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w biedrze po przemianie całkiem fajnie, wydałam 50zł
kupiłam do testowania pasty z mozarellą i suszonymi pomidorami i te wafle o smaku papryki pączków o 15 nie było, ale nie chciałam i tak ich kupować nie było chipsów chili tylko jakieś orientalne, ale dla dobra figury się powstrzymałam. kupił ktoś naczynie na wagę, ile one ważą w ogóle? bo kusiły mnie takie okrągłe, ale miałam mąkę, cukier, mrożonki chińskie, soki,olej i nie dałabym rady dojechać do domu
|
|
|
|
|
#4476 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
Mały polaris za 3-4 zł
|
||
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam Z Biedronki kawę O PORANKU. 70% zbożowa, 30% naturalna (jeśli dobrze pamiętam).
|
|
#4478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie mam pojęcia czy brzuszki są równie skuteczne..
|
||
|
|
|
|
#4479 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie chciał, więc wciągnęłam kit-katowego no i kilka kulek kitkatowych wczoraj zaliczyłam inną biedronkę past lisnera tych nowych ... no cała masa ... pączków też (17:30) ... pełno rzeczy z nowej gazetki ... teraz widzę, że jednak ta moja jest uboższa a zawsze była tak fajnie wyposażona
|
||
|
|
|
|
#4480 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem, że dzisiaj o święcie pamiętacie i lepiej o swoje kociaki dbacie Przypominam: nasze pupile |
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem takie praktyki pracowników niekorzystnie wpływają na opinię o sklepie. W mojej biedronce jak są w ofercie jakieś lepsze zestawy lub produkty do domu to nawet tego nie wystawiają (pewnie dzielą się między sobą i swoimi znajomymi). |
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już jest bezczelne i chamskie! Nie na sprzedaż ! To ciekawe co robi na sklepie pod tabliczką/ceną z tym produktem?! Mówię Wam mnie już bierze, jak te wybrakowane kartoniki na moich oczach przynoszą (np bez jednego rządku smaku) i mam ochotę cisnąć im je z powrotem na zaplecze( żeby sobie już resztę też wzięli, skoro zaczęli), a jak by przy mnie tak ktoś zrobił, jak z tymi mandarynkami to odrazu kierownika bym wezwał. Napisałem maila, czekam na odzew ze strony zarządu sieci. Jeżeli się to nie zmieni - Lidla mam z drugiej strony. |
|
|
|
|
|
#4486 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po 3 dniach sprzedałam. Kupiłam na allegro, u mnie wtedy były 2 w Biedrze. Tata kupił te kostki do zmywarki Glossima i uwaga...potrzebuje nabłyszczacza i soli czego mój rodziciel nie doczytał. Jak podsumowałam koszty itp itd to jednak wole Calgonit finish gdzie w promocji kupując opłaca się- mniej zachodu. Co do testowania..sąsiadka mówi, że wg niej nie ma porównania. To coś jak Fairy i najtanszy plyn do naczyn ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Heh dla mnie codziennie taki dzień psa Teraz pora zrobić Dzień Biedronki- co Wy na to? ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- a i pączki u mnie były o 20:50 nawet W domu leżało chyba z 6 innych plus te malutkie a wraz każdy zjadł te z Biedronki- chwalili lukier(cytrynowy), nadzienie(idealna marmolada różana) i konsystencję ciasta...pycha.
|
|
|
#4488 |
|
Raczkowanie
|
Heh dla mnie codziennie taki dzień psa
Teraz pora zrobić Dzień Biedronki- co Wy na to?[/QUOTE] Jestem za
|
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja się mogę prosić... Dobrze, że mieszkam w takim miejscu, gdzie i Biedronka i Lidl i Selgros są pod ręką to jeszcze jakoś dostęp do tych ziół mam, ale wnerwia mnie to, że muszę za nimi specjalnie drugi raz do innego sklepu chodzić jak największe zakupy robię w biedronce. Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2012-02-17 o 09:06 |
|
|
|
|
|
#4490 |
|
Moderator
|
U mnie co prawda sa zioła i to naprawdę świetnej jakości, świeżutkie, bazylia którą kupiłam z miesiąc temu osiągneła już tak ogromne wymiary że stoi na podłodze bo na parapecie mi całe okno zasłaniała
Pnie się do światła jak szalona ![]() Ale niestety, tych ziół jest malutko i tylko z samego rana, jak sie zajdzie po 10 to już ni widu ni słychu po ziołach. Chyba faktycznie minimalne ilości dostają. Ale co do braku produktów, płaczę i ubolewam nad brakiem kosmetyków do stóp, a czytam że u was są U mnie pare miesięcy ni maTo samo z sałatkami z tuńczyka w puszce ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- A tak swoją drogą, to jaki macie wybór ziół w Biedronce? Bo u mnie miernota, zawsze jest tlyko bazylia i z czasu mięta. W lidlu mam i szczypiorek, pietruszkę i tymianek, szałwię, w Stokrotce kupiłam niedawno lubczyk. Też macie taki mały wybór? |
|
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w normalnej ofercie tabletki Glossima są w wersji "all in one" i chyba 40szt kosztuje ok 17zł Podobno sa dobre. odnośnie tych żelazek, które mialy byc wczoraj pytałam ochroniarza i powiedział, ze nie dojechały i najprawdopodbniej juz nie dojadą ![]() a u kogoś sie pojawiły?? |
|
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4495 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Trudno, ide zaraz do lidla, kupię sobie coś tam, skoro Biedronka nie chce mojej kasiurki ![]() Szczypiorek jest, ale ja bym chciała taki rosnący w doniczce, jak w Lidlu, a nie cięty. ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- U mnie też nie zasłonili Jest zasłoniety tylko żubr, bo w mojej świeżej biedronce jeszcze alkoholu nie ma |
|
|
|
|
|
#4496 |
|
Raczkowanie
|
Dla znudzonych proponuję małą teleportację na plażę....
2 kamerki:zachó♥d i wschód http://plaza.swi.pl/ Edytowane przez patorchidea Czas edycji: 2012-02-17 o 10:07 |
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
te cukierki co są teraz w biedrze po 15,49 - czerwone opakowanie Rock się chyba nazywają-smakują jak michałki
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosmetyki do stóp jeszcze są, za to nigdy nie widziałem wszystkich do twarzy, które są w ofercie a i z balsamów do ciała wiecznie stoją tylko dwa rodzaje...
|
|
|
|
|
|
#4499 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ja wróciłam własnie z zakupów. Z Biedronki papryka a z Lidla cała siata ![]() Co dziwne bo nigdy tam aż tyle nie miałam do kupienia. No ale rzuciłam się własnie na świeże zioła, dopadłam kosmetyki Lidlowe, obkupiłam się jak durna, mimo że wszystko mam Wzięłam żele do mycia twarzy, pod prysznic, do stóp, żel do higieny intymnej, krem do rak, płatki itd. Wszystko to w przedziale cenowym 2-5 zł No i dopadłam zestaw szampon+odzywka Timotei, cena 7.99. no to oczywiście wzięłam, a jakże. A jakby kogo interesowały zapachy podgrzewaczy inne niż w Biedro (te mi się niestety znudziły), to w lidlu sa pakowane po 18 sztuk chyba ze 4 czy 5 róznych zapachów. Właśnie przyniosłam. Cena 4 z groszami. Sorka za off topa, ale nic tak nie uszczęśliwia jak udane zakupy Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-17 o 11:10 |
|
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

To o co mi tu chodzi do jasnej ciasnej, od listopada nie ma w moich Biedronkach w całym mieście nic do stóp!

. O wspólnym życiu i perypetiach

i te wafle o smaku papryki
Mały polaris za 3-4 zł 

a zawsze była tak fajnie wyposażona