|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Malinko...ale rozmiar D wizualnie nie równa się miseczce D. Ja chyba wizualnie nie mam D...a stanik nosze 65F /70e np w triumphie...
a jaki ja mam cały implant.... żelki są inne a rozmiarówki są robione na naturalne piersi ktore sa o wiele bardziej plastyczne i je mozesz zapakowac w taki stanik... swoich zelek nie wcisniejsz w maly staniczek. Nie sadze zebys chciala miec C stanikowe po operacji ...
#7622 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje, że kiedyś zorientuje się w tym wszystkim
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- jak wysłać zaproszenie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7624 |
Wtajemniczenie
|
Malinko na zdjęciach samych cycorków i jeszcze w zbliżeniu faktycznie są spore ale jakie piękne
![]() ![]() ![]() Mya widzę Cie kochana, gdzie byłaś jak Cie nie było?? zaniedbujesz nas ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Ise kwestie smaku znalazłam sobie na facebuczku i za każdym razem ślina po brodzie mi cieknie jak dodaje nowe zdjęcia i przepisy ![]() ![]()
#7625 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Możemy natomiast pomóc piersią ładnie się ułożyć- a więc jak już zejdzie pierwsza opuchlizna dbać o nie należycie tak by skóra, tkanka ułożyła się na implancie w odpowiedni sposób. Więc jeśli ktoś ma duży odstęp między piersiami- zapierami stopniowo piersi po bokach tak by mięśnie musiały popuścić przy mostku na tyle by nie rozciągały nam piersi na boki (implant mimo że jest zaszyty w kieszonce ma pewną ruchomość którą mięśnie wykorzystają jak będą zostawione same sobie wg. własnych możliwości). Odstęp między kieszeniami się nie zminejszy-a jeśli mięśnie na wierzchu nie będą trzymać/ rozciągać piersi na boki piersi od strony mostka nabiorą pękatego kształtu, zrobi się przewieszenie i rowek będzie wygladał ładnie. Natomiast napięte, za krótkie mięśnie przy mostku będą płaszczyć implant -pierś " nie wyjdzie" od strony mostka i rowek będzie wygladał brzydko i szeroko. Cytat:
![]() Plastyka to ostanie rozwiązanie jakie warto brać pod uwagę - wtedy gdy nie ma innego wyjścia. Jeśli się da go uniknąć-można się tylko cieszyć. Cytat:
![]() Skoro masz zadbać najpierw o zdrowie to chyba dobrze ![]() Oczywiście uważam, że jeśli masz wątpliwości warto skonsultować się z innym lekarzem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7626 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#7627 |
Wtajemniczenie
|
siwa robaczku, nie syfy, tylko tańsze implanty
![]()
#7628 |
Raczkowanie
|
[/QUOTE]Możemy natomiast pomóc piersią ładnie się ułożyć- a więc jak już zejdzie pierwsza opuchlizna dbać o nie należycie tak by skóra, tkanka ułożyła się na implancie w odpowiedni sposób. Więc jeśli ktoś ma duży odstęp między piersiami- zapierami stopniowo piersi po bokach tak by mięśnie musiały popuścić przy mostku na tyle by nie rozciągały nam piersi na boki (implant mimo że jest zaszyty w kieszonce ma pewną ruchomość którą mięśnie wykorzystają jak będą zostawione same sobie wg. własnych możliwości). Odstęp między kieszeniami się nie zminejszy-a jeśli mięśnie na wierzchu nie będą trzymać/ rozciągać piersi na boki piersi od strony mostka nabiorą pękatego kształtu, zrobi się przewieszenie i rowek będzie wygladał ładnie. Natomiast napięte, za krótkie mięśnie przy mostku będą płaszczyć implant -pierś " nie wyjdzie" od strony mostka i rowek będzie wygladał brzydko i szeroko. [/QUOTE]
Czytam 3 raz i troche rozumiem - ale nie do końca ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=32939 Ale słodziaki - takie na wieczór do jakiejś sexy koszuleczki...
#7629 |
Wtajemniczenie
|
siwa z grubsza rozciągnięty mięsień piersiowy pozwoli ładnie zaokrąglić się implancikowi pod skórą a te krągłości zmniejszą rowek a napięty mięsień będzie spłaszczał implant co za tym idzie rowek optycznie będzie szeroki
![]() ![]()
#7630 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#7631 |
Wtajemniczenie
|
prawdopodobnie będzie tak, że implant sam sobie poradzi i wypchnie swoje krągłości od środka
![]() ![]() Ty to siwa w gorącej wodzie kąpana jesteś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7632 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli jak ćwiczyłam pompki i jakieś tam na siłowni wypychania sztangi to może wolniej implant wychodzić? ![]() Kurcze... a na basen to ile czas po operacji mozna już? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7633 |
Wtajemniczenie
|
Ise tylko jeśli to było długo i regularnie
![]() ![]() ![]()
#7634 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7635 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7636 |
Raczkowanie
|
Czeeeeść Wam moje Kochane.
Jak zwykle kiedy mam w pracy zamieszanie, przez wieki do Was nie zaglądam i mam z tego powodu wyrzuty sumienia na maksa. Coraz bliżej mojej operacji. Umówiłam się jeszcze na konsultację u Jarlińskiego i raz jeszcze u Kasprzyka, żeby ustalić odpowiednio większe implanty ![]() ![]() Lecę poczytać kilka ostatnich stron. Któraś z Was w ostatnim czasie miała operację? Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7637 | |
Raczkowanie
|
![]()
Ja tak - ja jestem we wrzątku kąpana - to juz zresztą nie raz pisałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-17 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7638 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Dagaa gratuluje! a pomysł na slub jest rewelacyjny. Tylko zastanów się czy może jednak rodziców i najbliższą ( ale to najbliższą) rodzinę nie zaprosić. Dla nich, a w szczególności dla rodziców, to także ważne wydarzenie... chyba, że mają lajtowe podejście do tego to spoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7639 |
Raczkowanie
|
falena pewnie że w maju będzie co pokazywać i napewno zmiękną do tego czasu
![]() ![]() Asiu czuję czasami jakby miały mi zaraz eksplodowac.Prawa bardziej jest opuchnieta i zaczeły mnie sutki bolec.Dzisiaj w nocy cięzko mi sie oddychało.Biore jeszcze przeciwbolowe bo straszne zakwasy.
![]() |
#7640 | |
Wtajemniczenie
|
falena to 4 dni dopiero, spokojnie mała
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- siwa no martwie właśnie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#7641 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=buziak86;32357382]kicia otoz po pierwsze w gabinecie bylo potwornie zimno wiec caly czas trzeslam sie jak galareta i wyszlam fioletowa z zimna;-) po za tym dr zaproponowala mi 325ml okragle, i nie wyjasnila mi dlaczego, choc pytalam czemu takie duze (ja myslalam o 250-275). w zasadzie najwiecej mowila o samych implantach i ich zaletach. Ale na plus bylo to, ze jak tylko sie rozebralam to od razu pani dr powiedziala ze nie zoperuje mnie dopoki nie wytne znamion (mam kilka ktore juz dawno powinnam wyciac ale wiadomo...), bo chce miec pewnosc ze nie sa niebezpieczne, no i kazala mi cwiczyc bo mam tendencje (niestety) do garbienia sie. wiec nie mozna bylo ustalic zadnego terminu, bo najlperw musze zadbac o zdrowie.
no i jeszcze pani dr powiedziala ze lepiej nie operowac latem bo bedzie sie gorzej goic, a ja wlasnie chce latem na urlopie. Mi też było bardzo zimno ![]() ![]()
#7642 |
Wtajemniczenie
|
Sherry do Węgrzyna zajrzyj, masz go na bielanach po drodze jak ze Sląska do nas wpadasz
![]()
#7643 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-02
|
kupilam sobie nowy stanik sportowy tak jak jooasi mowila nosze od 2 dni i juz mi sie cycki z czubatych okraglutkie robia...tylko jest jeden , a nawet dwa problemy. One naprawde są mega wielkie to po pierwsze a po drugie to jedna jest wyzej i pod piersia jest jakby scieta tak nagle (prawa) a lewa piekna okraglutka no tylko ogromna jakas ale stwierdzilam ze jak schudne to moze moje mi spadna i wtedy nie bedzie takich wielkich. Teściowa powiedziala ze wygladam jak krowa dojna
|
![]() ![]() |
![]() |
#7644 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
MyaDiva a gdzież Ty nam uciekasz na tak długi czas? Nie będzie Ci smutno zostawiac nas na 10 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7645 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ja tak z trochę innej beczki... co się stanie jak podczas operacji będę miała opryszczkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7646 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
O ty Oszustko!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#7647 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7648 |
Raczkowanie
|
Czytając opinie doświadczonych dziewczyn robię się coraz mądrzejsza
![]() ![]()
#7649 |
Zadomowienie
|
Tonia otóż opryszczka to jest taki wirus z którym bym sie nigdy na stoł nie połozyła. Bardzo długo lecze to cholerstwo, mam nawaracajaca opryszczkę , (aktualnie tez mam, bo juz usta sobie robilam -ostatni raz korekta permanentnego...) Heviran biorę cały czas a i tak wychodzi. Nasluchalam sie od lekarzy jaki to niebezpieczny wirus ...
#7650 |
Raczkowanie
|
Najlepszym rozwiązaniem będzie przedzwonić do swojego lekarza. Bo wiesz co lekarz to inna opinia...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.