Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 23:25   #2041
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

bś - ja dzisiaj nie zjadłam ani jednego pączka. cały rok nie jem, więc jakoś nie miałam fazy specjalnie dzisiaj

moniaaaa - ja się ważę 1 marca i jak waga nie spadnie, to się załamię

wczoraj usłyszałam od Tża, że mam super, jędrny tyłek od tych ćwiczeń

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 10:12   #2042
adusia1554
Rozeznanie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Hej Lasencje!A co tu tak cicho kiedyś miałabym do nadrobienia 5 stron a teraz co??

Ewelka umarłam Mi się jeszcze nic takiego nic nie zdażyło, ale pamiętam jak kiedyś założyłam się z przyjacielem męża który może wypić mega dużo, że mam mocniejszą głowę i go przepiję No i przepiłam on odpadł o 23 a piliśmy z przerwami od 16 Ja za to piłam do 1 w nocy TŻ już spał a ja dalej i niestety ta noc skończyła się dla niego źle bo musiał sprzątać moje z łóżka i z siebie do dzisiaj się z tego śmieje że choć raz mógł zobaczyć swoją żonę na bani.

Agnes fajnie mówi Ci ten TŻ. Mi ten plik z dżemowaniem nie chodzi a chciałam ćwiczyć

Ja wczoraj cały dzień w pracy 10,5h. I co zjadłam rano parówkę i bułkę z sałata i pomidorem
w pracy jogurt i ciasto francuskie z brzoskwinią i serkiem (TŻtowa robota) kolacja talerz mix sałat z winegretem, pomidorkami koktajlowymi, rzodkiewką i pół grillowanej piersi z kurczaka w przyprawie gyros.

Dzisiaj mam wolne i zupełny brak pomysłu na jakikolwiek posiłek

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 10:41   #2043
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Ty też taki człowiek-widmo jesteś pytałaś kiedyś o serek homo - chodzi o naturalny, taki bez cukru A zjadłam po połowie z 3 pączków, czyli w sumie 1,5 ale ja na u jestem niby mam dziwne wrażenie, że wrócę do Was w marcu
będziemy grzecznie czekały z chlebem (razowym) i sola. I szampanem
będę szukała serków!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ja 4 xD ale nie zaluje, byly pyszne! chyba je polubie O_O a wlasciwie do tej pory jadalam je raz na pol roku
ja 2, ale jeden taaak tłusty, że mi się odechciało więcej

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
bś - ja dzisiaj nie zjadłam ani jednego pączka. cały rok nie jem, więc jakoś nie miałam fazy specjalnie dzisiaj
łaaa, gratuluję! Ja w sumie nie lubię paczków, ale wczoraj były WSZĘDZIE i nie mogłam się oprzeć
Pokażesz nam?

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość

Ja wczoraj cały dzień w pracy 10,5h. I co zjadłam rano parówkę i bułkę z sałata i pomidorem
w pracy jogurt i ciasto francuskie z brzoskwinią i serkiem (TŻtowa robota) kolacja talerz mix sałat z winegretem, pomidorkami koktajlowymi, rzodkiewką i pół grillowanej piersi z kurczaka w przyprawie gyros.

Dzisiaj mam wolne i zupełny brak pomysłu na jakikolwiek posiłek
Pożyczysz TZta?
Też mam dzisiaj wolne, w sensie nie mam, ale pracuję z domu i siedzę pod kołderką Mam do napisania pozew a siedze na wizażu

W ogóle wiecie co u mnie się stało? Jest awaria gazu, rury pękły przez te mrozy, moja mama wyczuła to u nas w domu i zadzwoniła po pogotowie. Od dwóch dni całą noc i cały dzień mamy pod domem ekipę od gazu, jakieś koparki, młot pneumatyczny i nie mogą znaleźć tej nieszczelności. Odłączyli gaz całej okolicy, więc sąsiedzi którzy nie mają ogrzewania, ciepłej wody itd- będą nas kochać dozgonnie
Stary 2012-02-17, 10:56   #2044
Daisy19911
Raczkowanie

wow! agnesuk gratuluje to bardzo milo uslyszec cos takiego!! a dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupic ten senes??

->59-58-57-56-55-54,2-53-52-51->50
Daisy19911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 11:05   #2045
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Daisy19911 Pokaż wiadomość
wow! agnesuk gratuluje to bardzo milo uslyszec cos takiego!! a dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupic ten senes??
Myślę że napewno w aptece ale taka herbatka powinna też być w dobrych marketach.

P.S. jakie ty masz wymiary moje marzenie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Pożyczysz TZta?
Też mam dzisiaj wolne, w sensie nie mam, ale pracuję z domu i siedzę pod kołderką Mam do napisania pozew a siedze na wizażu

W ogóle wiecie co u mnie się stało? Jest awaria gazu, rury pękły przez te mrozy, moja mama wyczuła to u nas w domu i zadzwoniła po pogotowie. Od dwóch dni całą noc i cały dzień mamy pod domem ekipę od gazu, jakieś koparki, młot pneumatyczny i nie mogą znaleźć tej nieszczelności. Odłączyli gaz całej okolicy, więc sąsiedzi którzy nie mają ogrzewania, ciepłej wody itd- będą nas kochać dozgonnie
Mogę pożyczyć!!!! Teraz będzie miał tydzień urlopu to zabieraj go sobie, trochę zatęsknię
a u mnie nie ma śniegu ani mrozu jest temp na plusie i roztopy resztek śniegu także jak macie dość to zapraszam w lubuskie!!!
Sąsiedzi będą wdzięczni marznąć w domku

Idę obciąć końcówki i wpadł mi do głowy głupi pomysł żeby strzelić sobie grzywkę hmmm muszę pomyśleć

Stary 2012-02-17, 11:22   #2046
Daisy19911
Raczkowanie

dzieki wiesz ja tak 4-5 lat wstecz nosilam rozmiar 44!!! wazylam prawie 68kg....dlugo walczylam z waga przez chormony a teraz 4 mies po ciazy i juz 14kg mniej bo przed porodem bylo 68kg znowu jak kiedys po lekach...

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

jakis czas temu wycieniowalam wlosy i zrobilam wlasnie grzywke:P zmiana fajna zmiany sa dobre:P

Stary 2012-02-17, 11:25   #2047
adusia1554
Rozeznanie

Aco robiłaś że aż tyle schudłaś???

Przekonałaś mnie zrobię sobie grzywkę tym bardziej ze kiedyś miałam i mówili mi że wyglądam fajnie więc pocieniuje je i zrobię grzywkę Tak jak mówisz zmiany są fajne a ja właśnie zmiany potrzebuje

Stary 2012-02-17, 11:32   #2048
Daisy19911
Raczkowanie

Cytat:
Aco robiłaś że aż tyle schudłaś???

Przekonałaś mnie zrobię sobie grzywkę tym bardziej ze kiedyś miałam i mówili mi że wyglądam fajnie więc pocieniuje je i zrobię grzywkę Tak jak mówisz zmiany są fajne a ja właśnie zmiany potrzebuje
na poczatku przed ciaza trwalo to strasznie dlugo az doszlam do tego ze jadlam doslownie wszystko ale w malych ilosciach i miedzy posilkami pilam ok 2 szkl wody. cwiczylam 1-2 razy dziennie A6W tylko ze caly czas po 10 powtorzen (nie robilam wg programu) a teraz to robie to samo i staram sie nie jesc po 18. na paczatku probowalam diety ale nie daje rady... widze ze walczysz z cellulitem ja tez! i uzywam najtanszego balsamu z biedronki rano i wieczorem juz 3 tyg i cellulit pieknie znika a skora gladka i sprezysta!

Stary 2012-02-17, 14:06   #2049
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
KTO ZJADŁ ILE PĄCZKÓW???
Ja dwa i duuużo faworków Nie żałuję, jeden taki dzień w roku, w którym można mieć dietę głęboko :P
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 14:39   #2050
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
na poczatku przed ciaza trwalo to strasznie dlugo az doszlam do tego ze jadlam doslownie wszystko ale w malych ilosciach i miedzy posilkami pilam ok 2 szkl wody. cwiczylam 1-2 razy dziennie A6W tylko ze caly czas po 10 powtorzen (nie robilam wg programu) a teraz to robie to samo i staram sie nie jesc po 18. na paczatku probowalam diety ale nie daje rady... widze ze walczysz z cellulitem ja tez! i uzywam najtanszego balsamu z biedronki rano i wieczorem juz 3 tyg i cellulit pieknie znika a skora gladka i sprezysta!
Ja też jem znacznie mniej niż wcześniej, ale u mnie jest właśnie problem z tym piciem. Nawet ostanio kupiłam sobie różne wody żeby nie było że ciągle pije tą samą i mam 6 butelek różnej wody i staram się pić ale marnie mi to wychodzi przez 3 dni wypiłam jedną butelkę i drugą zaczęłam dzisiaj-wypita szklanka. U mnie problemem jest też słodkie, choć poprawiam się. Wcześniej jak TŻ by zrobił te ciastka francuskie z brzoskwinią to lekko zjadłabym 4 a tak wczoraj tylko 1. Nie odmawiam sobie wszystkiego jeżeli chodzi o słodycze, ale robię to z umiarem i staram się nie jeść codziennie. Jak ćwiczyłam to też waga ładniej schodziła teraz stoi w miejscu, znów chcę zacząć ćwiczyć od poniedziałku bo weekend jestem cały w pracy i jak wracam już mi się nie chce nic robić bo w pracy się nachodzę.
Tak walczę z cellulitem i powiem Ci że teraz się zawzięłam i ładnie znika. A robię tak 2 razy w tygodniu syrena(wtorek,sobota) a potem na rozgrzane ciało oliwka witaminowa z ziaji, raz w tygodniu(czwartek) peeling mam jakiś z Rossmanna z algami i minerałami morskimi potem też oliwka a w pozostałe dni po prostu po kąpieli nakładam serum antycellulitowe z eveline(uważam, że jest na prawdę fajne tylko uczucie chłodu jakie daje jest nie przyjemne)

Nie obcięłam grzywki, tylko końcówki pocięłam i tyle. Stwierdziłąm że nie tyle zapuszczam włosy żeby się męczyć z grzywka.

Stary 2012-02-17, 15:18   #2051
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
brakuje mi pisania z Wami
Rzucaj sesje i wracaj :P

Cytat:
KTO ZJADŁ ILE PĄCZKÓW???
4

Cytat:
2. a nie boli Cię brzuch po senesie
3. 58 jaki masz cel
Właśnie nie, po senesie nic a nic za to po radirexie o matko kochana, myślałam że umrę.
Mój cel to 56kg. i koniec kropka! do lata ma być!

Cytat:
Senes to zwykłe zioło,które występuje w przeczyszczających herbatach albo osobnie, do kupienia w aptekach :P

Siedze sama w robocie i zamulam się, jeszcze prawie godzina
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 18:00   #2052
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
KTO ZJADŁ ILE PĄCZKÓW???
1jestem z siebie dumna w tym roku a to wszystko dlatego że mam angine i nie mam nawet ochoty jeść, dziś jadłam dopiero 2 razy , zaraz wciągnę jakąś kolację
Cytat:

dla takich słów warto ćwiczyć i opierać się słodkościom

mam jeszcze prawie całe opakowanie rafaello ale wogóle mnie do niego nie ciagnie? za to jutro mama robi faworki
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 18:45   #2053
Loriette
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!
Stęskniłam się za Wami i musiałam tutaj wpaść! )

Nawiązując do rozmowy - u mnie był jeden pączek, ale to ze względu na jelitówkę

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 18:56   #2054
agniesikk
Zakorzenienie

Żalę się dzisiaj TŻ, że przytyłam w udzie 1cm, albo i 1,5 cm ostatnio i tak bardzo muszę schudnąć, a TŻ na to, że mi pomoże, ale nie wie jak. Myślałam, że zaproponuje dużo seksu, a ten egoista powiedział, że po prostu zje większą część słodyczy, które mi przywiezie, żebym nie miała pokusy Niech spada Też wymyślił. Mogłam mu powiedzieć, żeby przywiózł też swoją Walentynkę, bo chcę ją zjeść, skoro on ma zamiar wyjeść moje słodycze na Walentynki.
Stary 2012-02-17, 21:06   #2055
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

zaczelam weekend od 16 i potrwa do poniedzialku do 14

zamulam przed kompem :/
ja nie zjadlam zadnego paczka bo bylam w pracy caly dzien i po prostu zapomnialam
Stary 2012-02-17, 22:17   #2056
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

ja nie zjadlam zadnego paczka bo bylam w pracy caly dzien i po prostu zapomnialam
No, Ewelka Bez przesady, chcesz należeć do wątku o odchudzaniu czy nie? Na następny rok musisz pamiętać o pączku, bo to nie w naszym stylu zapomnieć o słodkościach A tak btw. to byłam w aptece i farmaceutka rozkminiała czy tłusty czwartek jest (tzn. już był) w tym tygodniu czy w następnym. Ja mówię, że w tym, a ona "NO ale przecież środa popielcowa jest za tydzień!". LOL

Ja wreszcie ogoliłam nogi Ogólnie zrobiłam ze sobą wszystko, bo jutro TŻ przyjeżdża na weekendowe baja bongo Ciekawe czy napisał mi referat z historii, mam nadzieję, że nie zapomniał. Bo jak nie, to będzie go pisał u mnie

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-02-17 o 22:19
Stary 2012-02-17, 23:13   #2057
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Ja wreszcie ogoliłam nogi Ogólnie zrobiłam ze sobą wszystko, bo jutro TŻ przyjeżdża na weekendowe baja bongo Ciekawe czy napisał mi referat z historii, mam nadzieję, że nie zapomniał. Bo jak nie, to będzie go pisał u mnie
spoko, slodkosci nadrobilam bo mam w domu ze 20 niemieckich czekolad

tez mialam kiedys TZta ktory pisal mi referaty z historii itp. I on dostawal maksymalne oceny, a jak mi napisal to dostawalam 3 facet mnie nie lubil, ciagle latalam do odpowiedzi bo siedzialam w ostatniej lawce i zadymialam ahhh to byly czasy!
Stary 2012-02-17, 23:54   #2058
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej

śniadanie : 3kromki chleba pełnoziarnistego z szynką, sałatą, ogórkiem i pomidorem + 2szklanki wody i pomarańcz.
obiad: kebab!! już z 3 miesiące nie jadłam!
kolacja: woda. do tej pory czuję kebaba!

ćwiczenia - 45min cardio! niedługo koniec i chyba zacznę 9tyg. Turbo Fire zobaczę jeszcze.

Cytat:
Agnes fajnie mówi Ci ten TŻ. Mi ten plik z dżemowaniem nie chodzi a chciałam ćwiczyć

kurczę, nie wiem dlaczego nie działa poszukaj na chomiku tam jest na pewno.

Cytat:
łaaa, gratuluję! Ja w sumie nie lubię paczków, ale wczoraj były WSZĘDZIE i nie mogłam się oprzeć
Pokażesz nam?

ja poszłam do piekarni i kupiłam tylko dla Tża
nie chcę Was straszyć moimi rozstępami ehh...
jak skończę Turbo , to Wam się pokaże.
debil ze mnie.. nie mam zdjecia z przed tubo jam!! wlasnie o tym pomyśłałam! mam tylko wymiary. zobaczymy ile zleciało.

- Ty to masz pecha pewnie masz tam pełno zboczonych robotników,którzy na widok dziewczyny zaczynają sypać głupimi tekstami myśląc,że są fajni!
a propo! śniłas mi się dzisiaj!! byłyśmy razem na jakimś poligonie! haha uczyłaś mnie strzelania z broni, czołgania się i obrony przed huraganem skąd mi sie to wzięło, NIE MAM POJĘCIA!
w moim śnie wyglądałaś identycznie jak na zdjęciu z czapką

Cytat:
wow! agnesuk gratuluje to bardzo milo uslyszec cos takiego!!
no!!
Cytat:
mój tż wziął się za a6w i po 3 dniach nie dał rady.
wiecie,że ja nie mam cellulitu! zniknął.. ale te rozstępy
smaruj, smaruj! możesz jeszcze szczypać i masować miejsce gdzie jest cellulit.

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
dla takich słów warto ćwiczyć i opierać się słodkościom

mam jeszcze prawie całe opakowanie rafaello ale wogóle mnie do niego nie ciagnie? za to jutro mama robi faworki
oj tak!
to dobrze,że nie ciągnie ale spokojnie nadejdzie dzień, gdzie będziesz miała ochotę się na nie rzucić

Cytat:
też muszę ogolić nogi, taaak zarosłam
oooo fajny weekend się zapowiada

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-02-17 o 23:56
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 08:09   #2059
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Właśnie nie, po senesie nic a nic za to po radirexie o matko kochana, myślałam że umrę.
Mój cel to 56kg. i koniec kropka! do lata ma być!

Siedze sama w robocie i zamulam się, jeszcze prawie godzina
kiedys wzielam radirex, myslalm ze zejde! mialam wracenia ze jelita wykrecaja mi sie we wszystkie strony, top bylo okropne i ob rzydliwe
wczoraj przed snem wypilam senes, na razie nie boli mnie brzuch, a bylam juz w wc naczytałam się o Twoim sposobie na objedzenie sie i postanowilam wyprobowac :P akurat dzisiaj chcialabym miec plaski brzuch, a mam balon

i bedzie 56 planujesz jakies bieganie, cwiczenia? kurcze, troche masz lipnie z czasem, ciezko pewnie bedzie Ci przeznaczyc dodatkowa godzine, czy chociaz pol na cwiczenia i rozne inne formy aktywno0sci fizycznej (ps, polubilam skakanie, tz jest przerazony)

ejjj jak masz czas posiedziec na wizazu bedac w aptece, to masz super!
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
no nie gadaj?! brawo
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Stęskniłam się za Wami i musiałam tutaj wpaść!

jaki jeden, jaka jelitowka, ejjjj!
Cytat:

to jakie plany na weekend
jak to nie zjadlas ani jednego! no nie musisz nadrobic
Cytat:
ja tez zaroslam i co gorsza, nic z tym nie zrobilam
Cytat:
obiad: kebab!! już z 3 miesiące nie jadłam!

- Ty to masz pecha pewnie masz tam pełno zboczonych robotników,którzy na widok dziewczyny zaczynają sypać głupimi tekstami myśląc,że są fajni!
a propo! śniłas mi się dzisiaj!! byłyśmy razem na jakimś poligonie! haha uczyłaś mnie strzelania z broni, czołgania się i obrony przed huraganem skąd mi sie to wzięło, NIE MAM POJĘCIA!
w moim śnie wyglądałaś identycznie jak na zdjęciu z czapką
należalo Ci się niech to bedzie Twoja forma spedzania tlustego czwartku Ty obchodzilas tlusty piatek :P i juz

2. nooo ci robotnicy tacy są, nie lubię przechodzić kolo nich jak cos tam dzialaja, zawsze sypia jakimis wiesniackimi tekstami

3. no nie wierze, padlam
Cytat:

Sprobowalby nie powiedziec takiego komplementu!

Dzis czuje sie jak ewidentny pasztet, nic mi sie nie chce, mam straszny syf w pokoju, nie mam sie w co ubrac a dzis jest TA impreza o ktorej wam pisalam. zbiegla sie jeszcze z tym awansem tza o ktorym wam pisalam, cos mi sie wydaje ze musze wygladac seksownie i elegancko, a w dodatku sie nie upic i zachowac resztki przyzwoitosci w oczach znajomych - tych starych i tych ktorych poznam dzisiaj to bedzie straszne (
wlasnie sie zbieram i lece na miasto, mam nadzieje, ze dorwe gdzies jeszcze botki na szpili w rozmiarze 39/40 no i jakas sukienke..

a, musze jeszcze kupic aplikatory do cieni. mozecie cos polecic? do tej pory kupowalam dlugie pacynki w naturze, ale one sa mega tandetne i mi sie rozwalaja, ta gabeczka wypada z tego mini kijka :P i strasznie mnie to wpienia i w ostatecznosci uzywam pacynki z paletki boujoris, ale juz wyglada oblesnie i nadaje sie do wywalenia
co za dzien ;p mam zaawansowane stadium paszteta , dzien marudzacego turbo paszteta

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-02-18 o 08:12
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 10:25   #2060
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Ooo ja to pilnuj,żeby się nie odwodnić

Cytat:
Żalę się dzisiaj TŻ, że przytyłam w udzie 1cm, albo i 1,5 cm ostatnio i tak bardzo muszę schudnąć, a TŻ na to, że mi pomoże, ale nie wie jak. Myślałam, że zaproponuje dużo seksu, a ten egoista powiedział, że po prostu zje większą część słodyczy, które mi przywiezie, żebym nie miała pokusy Niech spada Też wymyślił. Mogłam mu powiedzieć, żeby przywiózł też swoją Walentynkę, bo chcę ją zjeść, skoro on ma zamiar wyjeść moje słodycze na Walentynki.
Ma dobre serduszko,chce Ci pomóc, a Ty tego nie doceniasz

Cytat:
Balujesz?

Cytat:
kiedys wzielam radirex, myslalm ze zejde! mialam wracenia ze jelita wykrecaja mi sie we wszystkie strony, top bylo okropne i ob rzydliwe
wczoraj przed snem wypilam senes, na razie nie boli mnie brzuch, a bylam juz w wc naczytałam się o Twoim sposobie na objedzenie sie i postanowilam wyprobowac :P akurat dzisiaj chcialabym miec plaski brzuch, a mam balon

i bedzie 56 planujesz jakies bieganie, cwiczenia? kurcze, troche masz lipnie z czasem, ciezko pewnie bedzie Ci przeznaczyc dodatkowa godzine, czy chociaz pol na cwiczenia i rozne inne formy aktywno0sci fizycznej (ps, polubilam skakanie, tz jest przerazony)

Dzis czuje sie jak ewidentny pasztet, nic mi sie nie chce, mam straszny syf w pokoju, nie mam sie w co ubrac a dzis jest TA impreza o ktorej wam pisalam. zbiegla sie jeszcze z tym awansem tza o ktorym wam pisalam, cos mi sie wydaje ze musze wygladac seksownie i elegancko, a w dodatku sie nie upic i zachowac resztki przyzwoitosci w oczach znajomych - tych starych i tych ktorych poznam dzisiaj to bedzie straszne (
wlasnie sie zbieram i lece na miasto, mam nadzieje, ze dorwe gdzies jeszcze botki na szpili w rozmiarze 39/40 no i jakas sukienke..

a, musze jeszcze kupic aplikatory do cieni. mozecie cos polecic? do tej pory kupowalam dlugie pacynki w naturze, ale one sa mega tandetne i mi sie rozwalaja, ta gabeczka wypada z tego mini kijka :P i strasznie mnie to wpienia i w ostatecznosci uzywam pacynki z paletki boujoris, ale juz wyglada oblesnie i nadaje sie do wywalenia
co za dzien ;p mam zaawansowane stadium paszteta , dzien marudzacego turbo paszteta
Boże dzisiaj jesteśmy jak siostry ... Też wczoraj wypiłam wieczorem senes i jeszcze nie zadziałał Też wybieram się na imprezę,a wyglądam jak pasztet, nie mam żadnych nowych ciuchów, pomysły na siebie dzisiaj. I nie mam aplikatora do białego cienia
Chyba lepiej będzie zostać w domu z eklerkiem w gębie
Ale nie nie nie!

Ja mam zamiar zaraz umyć włosy, nałożyć odżywkę,.a w międzyczasie sprzątnąć w pokoju. Jeszcze solarium, depilacja, zawieźć rodziców do znajomych, może szybki sprint po sklepach

Zważę się jak senes zadziała, zobaczymy co waga po tygodniu pokaże
Na ćwiczenia nie mam czasu ani energii, sama nie wiem co jest Robiłam przez kilka dni 8min i odpuściłam.
Moje dni wyglądają przeważnie tak: wstaję o 6:00, o 7:00 wyjeżdżam do pracy, wracam do domu o 17:00. Jem obiad, gadam z rodzicami. Potem widzę się z R. i zależy jak on pracuje to albo wracam do domu przed 22:00 albo nocuję. W tym tygodniu miał nocki, byłam u niego wieczorem i dwa razy zasnęłam wracałam do domu, prysznic i o 22:00 już zasypiałam.

Może jak wiosna przyjdzie to nabiorę więcej energii
Stary 2012-02-18, 12:04   #2061
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
nie chcę Was straszyć moimi rozstępami ehh...
a duzo ich masz?? wczoraj opracowywałam zabiegi na rozstepy, na cellu i trafilam na fajna firme. Szefowa stwierdzila że nic z tego bo za drogo ale preparaty swietne. Peeling na bazie kryształkow korundu (jak w mikrodermabrazji) potem serum, ktore dziala jak lek, i na koiec jeszcze maska aktywna. Jakbys czegos potrzebowala to pisz. Albo usuwaj kwasami bo jak sie zrobia stare to nie usuniesz

kurde ale masz motywacje kobieto!

Cytat:
:
to jakie plany na weekend
jak to nie zjadlas ani jednego! no nie musisz nadrobic
co do mojego weekendu to wielka chcialam wyskoczyc na narty ale nie mam z kim. Forever alone
aplikatory do cieni dlugie ma rossmann, for you beauty, ale ogolnie uzywam pedzli wiec tylko te aplikatorki kojarze. Sa z delikatnej gabeczki, polecam
Stary 2012-02-18, 12:09   #2062
moooniaaaa
Zakorzenienie

A ja gdzieś zgubiłam swój pędzel do pudru Ewelka, poratujesz mnie jakimś łatwo dostępnym w ludzkiej cenie? miałam ten z natury z limitowanki essence, z różową końcówką, kochałam go

Powyrzucałam stare lakiery i kosmetyki, zrobiłam porządek, posegregowałam wszystko. Żeli pod prysznic, pilingów i balsamów starczy mi chyba do 2013r. ale za to potrzebuję czerwonego lakieru,takiego w super seksi odcieniu
Stary 2012-02-18, 12:11   #2063
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Też wybieram się na imprezę,a wyglądam jak pasztet, nie mam żadnych nowych ciuchów, pomysły na siebie dzisiaj. I nie mam aplikatora do białego cienia
Chyba lepiej będzie zostać w domu z eklerkiem w gębie
Ale nie nie nie!
tez chce na impreze. Chyba we wtorek sobie odbije z dziewczynami bo na TZ nie moge liczyc. Jemu wystarcza spotkanie u kumpla , on nie lubi klubow, pubow. Masakra. A ja lubie wielkie eventy, jeden jest wlasnie dzis w Poznaniu. Slabo sie zorganizowalam. Ale juz odkladam na wakacje

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
A ja gdzieś zgubiłam swój pędzel do pudru Ewelka, poratujesz mnie jakimś łatwo dostępnym w ludzkiej cenie? miałam ten z natury z limitowanki essence, z różową końcówką, kochałam go
wiem o ktorym piszesz ja uzywam pedzli z sephory i inglota, ale pedzel do pudru jest cholernie drogi. Wydaje mi sie ze w rossmannie sa fajne pedzle, sama musze kupic do pudru i do rozu.
Stary 2012-02-18, 12:13   #2064
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
tez chce na impreze. Chyba we wtorek sobie odbije z dziewczynami bo na TZ nie moge liczyc. Jemu wystarcza spotkanie u kumpla , on nie lubi klubow, pubow. Masakra. A ja lubie wielkie eventy, jeden jest wlasnie dzis w Poznaniu. Slabo sie zorganizowalam. Ale juz odkladam na wakacje
Dobrze,że chociaż na koleżanki możesz liczyć
Coś już planujecie na wakacje

Inglota przełknę,ale z Sephory chyba nie. Pewnie strasznie drogie cholerstwo :P Ale hmm może na Dzień Kobiet sobie zażyczę

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2012-02-18 o 12:17
Stary 2012-02-18, 12:24   #2065
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Dobrze,że chociaż na koleżanki możesz liczyć
Coś już planujecie na wakacje

Inglota przełknę,ale z Sephory chyba nie. Pewnie strasznie drogie cholerstwo :P Ale hmm może na Dzień Kobiet sobie zażyczę
pedzle z sephory cenowo sa podobne serio. Ja kupilam w sephorze jak byla proma kup 3 w cenie 2, wtedy sie oplacalo. Najbardziej sie wkurzylam ze kupilam za ciemny roz w Inglocie, ciekawe czy mi wymienia na jasniejszy

poza tym tez robilam ostatnio porzadki w kosmetykach, doszlam do minimalizmu cienie mam w paletkach. Wszytsko co stare i pokruszone to wyrzucilam, tylko na fajny roz nie moge trafic. Moze Wy mi cos polecicie??

na wakacje nic nie planujemy, ale ja po cichu swoje plany snuje

Edytowane przez _Ewelka___
Czas edycji: 2012-02-18 o 12:26
_Ewelka___ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 12:36   #2066
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
urwał mi sie film we własnym domu. Nie pamietam o ktorej i jak poszłąm spac. Wiem, że obudzilam sie bez gaci

padłam

Cytat:
KTO ZJADŁ ILE PĄCZKÓW???
:tor ba: Dobra, czuję się przy Was jak jakiś pasibrzuch. W czwartek pochlonelam, UWAGA, (tamdada daaaaaaaam) 5 pączków !!!!!

I wcale mi z tym nie było jakoś przestrasznie źle. I najadłam się na cały kolejny rok :P

Cytat:
moniaaaa - ja się ważę 1 marca i jak waga nie spadnie, to się załamię

Kurde, ja się zastanawiam czy nawet nie później... Nie chce się zdemotywować jeśli spadnie mało albo wcale, widzę po ciele że coś się zmienia... więc może dam sobie więcej czasu.

Mój TŻ jeszcze nie raczył zauważyć, ale ja zauważyłam.

Cytat:
A może lepiej niech nie kupuje wcale?

Cytat:

ćwiczenia - 45min cardio! niedługo koniec i chyba zacznę 9tyg. Turbo Fire zobaczę jeszcze.
Agnessss aj low juuuu!!!! Dzisiaj tak cwiczylam i sobie pomyslalam, ze sie zalamie jak mi sie znudzi turbo jam bo wszystko przecwicze wzdłuż i wszerz. Nie wiedzialam ze jest kolejny zestaw!

W ogóle zakochalam sie w tym filmiku z Turbo Jam Live - Cardio Party Remix. 30 minut szczescia, juz nawet sobie cofam te dwa turbo i robie cztery
Cytat:
Wpadaj do Poznania !!!!!!
Cytat:
Wszytsko co stare i pokruszone to wyrzucilam, tylko na fajny roz nie moge trafic. Moze Wy mi cos polecicie??
Max Factor to byl najlepszy roz jaki mialam (stary jak swiat, przywiozlam go ze stanow i uzywalam baaaardzo dlugo), juz tego konkretnego nie produkuja ale znalazlam go ostatnio na allegro za smieszna cene - 13,90, w troche innym odcieniu niz mialam, ale jest genialny... taki cieply i klasyczny, idealny na co dzien. Chyba zrobie zapasy

http://allegro.pl/max-factor-blush-s...110384412.html

Nie miałam w tym tygodniu czasu do Was zagladac.... czeka mnie intensywny weekend, ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu, czyli tak jak lubie - ostatnio meczy mnie gnicie na kanapie

A wczoraj TZ po pracy zrobil mi niespodzianke zeby uczcic moj maly sukces! Odebral mnie o 22 i poszlismy na sushi... co prawda takie jedzenie na noc troche nie dalo mi spac, ale nie szkodzi. Kochany jest

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-02-18 o 12:43
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 14:55   #2067
winyl
Zakorzenienie

Chyba muszę przestać Was czytać, bo popadam w coraz większe paszteciarskie kompleksy!
W tłusty czwartek zjadłam dwa pączki, w tym jednego wieczorem i przez pół nocy - do rana zastanawiałam się czy go zaraz zwrócę czy nie.
Bania chyba Ty pytałaś o orzechową wódkę z mlekiem - super sprawa, tylko trzeba coś wcześniej zjeść i uważać żeby nie przesadzić. Smakuje jak monte - za pierwszym razem wypiłam sama ponad pół litra wódki w ten sposób i zabawa była przednia. Z drugim razem piłam na pusty żołądek i rano byłam umierająca - nigdy więcej takich drinów :P.

Bania, jak to dopiero teraz polubiłaś skakać?!

Na pewno Was to nie zdziwi, że ja cieni nie używam . Moje powieki definitywnie nie nadają się do tego, a też za bardzo mi się to nie podoba. Ale wszystkie moje kosmetyczno-zaawansowane koleżanki twierdzą, że jak nakładać cienie to tylko pędzlem, a te wszystkie pacynki to badziew

Przełom w moim życiu - odchudzam się, ćwiczę, nawet śniadania jem. Ale mam dzisiaj zakwasy .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 15:05   #2068
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
pedzle z sephory cenowo sa podobne serio. Ja kupilam w sephorze jak byla proma kup 3 w cenie 2, wtedy sie oplacalo. Najbardziej sie wkurzylam ze kupilam za ciemny roz w Inglocie, ciekawe czy mi wymienia na jasniejszy

poza tym tez robilam ostatnio porzadki w kosmetykach, doszlam do minimalizmu cienie mam w paletkach. Wszytsko co stare i pokruszone to wyrzucilam, tylko na fajny roz nie moge trafic. Moze Wy mi cos polecicie??

na wakacje nic nie planujemy, ale ja po cichu swoje plany snuje
Hmm więc chyba przelecę kwc i pomyślę

Ja od latu używam różu bourjois,chyba do końca życia będę mu wierna

Byłam w Pepco, kupiłam sobie bluzkę,taki złamany pudrowy róż
Stary 2012-02-18, 15:27   #2069
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

Ja od latu używam różu bourjois,chyba do końca życia będę mu wierna
jaki kolor? bo jest na mojej liście od dawna.
Stary 2012-02-18, 15:35   #2070
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
jaki kolor? bo jest na mojej liście od dawna.
12 BRUN POUDRE
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości