|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
bś - ja dzisiaj nie zjadłam ani jednego pączka. cały rok nie jem, więc jakoś nie miałam fazy specjalnie dzisiaj
moniaaaa - ja się ważę 1 marca i jak waga nie spadnie, to się załamię wczoraj usłyszałam od Tża, że mam super, jędrny tyłek od tych ćwiczeń
|
|
#2042 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Hej Lasencje!A co tu tak cicho kiedyś miałabym do nadrobienia 5 stron a teraz co??
Ewelka z łóżka i z siebie do dzisiaj się z tego śmieje że choć raz mógł zobaczyć swoją żonę na bani.Agnes fajnie mówi Ci ten TŻ. Mi ten plik z dżemowaniem nie chodzi a chciałam ćwiczyć ![]() Ja wczoraj cały dzień w pracy 10,5h. I co zjadłam rano parówkę i bułkę z sałata i pomidorem w pracy jogurt i ciasto francuskie z brzoskwinią i serkiem (TŻtowa robota) kolacja talerz mix sałat z winegretem, pomidorkami koktajlowymi, rzodkiewką i pół grillowanej piersi z kurczaka w przyprawie gyros. Dzisiaj mam wolne i zupełny brak pomysłu na jakikolwiek posiłek
|
|
#2043 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę szukała serków! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pokażesz nam? Cytat:
![]() Też mam dzisiaj wolne, w sensie nie mam, ale pracuję z domu i siedzę pod kołderką Mam do napisania pozew a siedze na wizażu ![]() W ogóle wiecie co u mnie się stało? Jest awaria gazu, rury pękły przez te mrozy, moja mama wyczuła to u nas w domu i zadzwoniła po pogotowie. Od dwóch dni całą noc i cały dzień mamy pod domem ekipę od gazu, jakieś koparki, młot pneumatyczny i nie mogą znaleźć tej nieszczelności. Odłączyli gaz całej okolicy, więc sąsiedzi którzy nie mają ogrzewania, ciepłej wody itd- będą nas kochać dozgonnie ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
|
#2044 |
|
Raczkowanie
|
wow! agnesuk gratuluje
to bardzo milo uslyszec cos takiego!! a dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupic ten senes??
|
|
#2045 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
P.S. jakie ty masz wymiary moje marzenie Cytat:
a u mnie nie ma śniegu ani mrozu jest temp na plusie i roztopy resztek śniegu także jak macie dość to zapraszam w lubuskie!!! Sąsiedzi będą wdzięczni marznąć w domku ![]() Idę obciąć końcówki i wpadł mi do głowy głupi pomysł żeby strzelić sobie grzywkę hmmm muszę pomyśleć
|
|
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
wiesz ja tak 4-5 lat wstecz nosilam rozmiar 44!!! wazylam prawie 68kg....dlugo walczylam z waga przez chormony a teraz 4 mies po ciazy i juz 14kg mniej bo przed porodem bylo 68kg znowu jak kiedys po lekach...---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- jakis czas temu wycieniowalam wlosy i zrobilam wlasnie grzywke:P zmiana fajna zmiany sa dobre:P
|
|
#2047 |
|
Rozeznanie
|
Aco robiłaś że aż tyle schudłaś???
Przekonałaś mnie zrobię sobie grzywkę tym bardziej ze kiedyś miałam i mówili mi że wyglądam fajnie więc pocieniuje je i zrobię grzywkę Tak jak mówisz zmiany są fajne a ja właśnie zmiany potrzebuje
|
|
#2048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2050 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. U mnie problemem jest też słodkie, choć poprawiam się. Wcześniej jak TŻ by zrobił te ciastka francuskie z brzoskwinią to lekko zjadłabym 4 a tak wczoraj tylko 1. Nie odmawiam sobie wszystkiego jeżeli chodzi o słodycze, ale robię to z umiarem i staram się nie jeść codziennieTak walczę z cellulitem i powiem Ci że teraz się zawzięłam i ładnie znika. A robię tak 2 razy w tygodniu syrena(wtorek,sobota) a potem na rozgrzane ciało oliwka witaminowa z ziaji, raz w tygodniu(czwartek) peeling mam jakiś z Rossmanna z algami i minerałami morskimi potem też oliwka a w pozostałe dni po prostu po kąpieli nakładam serum antycellulitowe z eveline(uważam, że jest na prawdę fajne tylko uczucie chłodu jakie daje jest nie przyjemne) Nie obcięłam grzywki, tylko końcówki pocięłam i tyle. Stwierdziłąm że nie tyle zapuszczam włosy żeby się męczyć z grzywka .
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Rzucaj sesje i wracaj :P
4 Właśnie nie, po senesie nic a nic Mój cel to 56kg. i koniec kropka! do lata ma być! Cytat:
Siedze sama w robocie i zamulam się, jeszcze prawie godzina
|
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Zadomowienie
|
1
a to wszystko dlatego że mam angine i nie mam nawet ochoty jeść, dziś jadłam dopiero 2 razy , zaraz wciągnę jakąś kolację ![]() dla takich słów warto ćwiczyć i opierać się słodkościom ![]() ![]() mam jeszcze prawie całe opakowanie rafaello ale wogóle mnie do niego nie ciagnie? za to jutro mama robi faworki
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Stęskniłam się za Wami i musiałam tutaj wpaść! )Nawiązując do rozmowy - u mnie był jeden pączek, ale to ze względu na jelitówkę
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Żalę się dzisiaj TŻ, że przytyłam w udzie 1cm, albo i 1,5 cm ostatnio i tak bardzo muszę schudnąć, a TŻ na to, że mi pomoże, ale nie wie jak. Myślałam, że zaproponuje dużo seksu, a ten egoista powiedział, że po prostu zje większą część słodyczy, które mi przywiezie, żebym nie miała pokusy
Niech spada |
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
zaczelam weekend od 16 i potrwa do poniedzialku do 14
zamulam przed kompem :/ ja nie zjadlam zadnego paczka bo bylam w pracy caly dzien i po prostu zapomnialam
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez przesady, chcesz należeć do wątku o odchudzaniu czy nie? Na następny rok musisz pamiętać o pączku, bo to nie w naszym stylu zapomnieć o słodkościach A tak btw. to byłam w aptece i farmaceutka rozkminiała czy tłusty czwartek jest (tzn. już był) w tym tygodniu czy w następnym. Ja mówię, że w tym, a ona "NO ale przecież środa popielcowa jest za tydzień!". LOL Ja wreszcie ogoliłam nogi Ogólnie zrobiłam ze sobą wszystko, bo jutro TŻ przyjeżdża na weekendowe baja bongo Ciekawe czy napisał mi referat z historii, mam nadzieję, że nie zapomniał. Bo jak nie, to będzie go pisał u mnie Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-17 o 22:19 |
|
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez mialam kiedys TZta ktory pisal mi referaty z historii itp. I on dostawal maksymalne oceny, a jak mi napisal to dostawalam 3 facet mnie nie lubil, ciagle latalam do odpowiedzi bo siedzialam w ostatniej lawce i zadymialam ahhh to byly czasy!
|
|
|
#2058 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
śniadanie : 3kromki chleba pełnoziarnistego z szynką, sałatą, ogórkiem i pomidorem + 2szklanki wody i pomarańcz. obiad: kebab!! już z 3 miesiące nie jadłam!kolacja: woda. do tej pory czuję kebaba! ćwiczenia - 45min cardio! Cytat:
poszukaj na chomiku tam jest na pewno. Cytat:
nie chcę Was straszyć moimi rozstępami jak skończę Turbo , to Wam się pokaże. debil ze mnie.. nie mam zdjecia z przed tubo jam!! Bś- Ty to masz pecha pewnie masz tam pełno zboczonych robotników,którzy na widok dziewczyny zaczynają sypać głupimi tekstami myśląc,że są fajni! a propo! śniłas mi się dzisiaj!! byłyśmy razem na jakimś poligonie! haha uczyłaś mnie strzelania z broni, czołgania się i obrony przed huraganem w moim śnie wyglądałaś identycznie jak na zdjęciu z czapką ![]() no!! Cytat:
wiecie,że ja nie mam cellulitu! zniknął.. ale te rozstępy smaruj, smaruj! możesz jeszcze szczypać i masować miejsce gdzie jest cellulit. Cytat:
to dobrze,że nie ciągnie ale spokojnie nadejdzie dzień, gdzie będziesz miała ochotę się na nie rzucić Cytat:
oooo fajny weekend się zapowiada
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-02-17 o 23:56 |
|||||
|
|
|
|
#2059 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wczoraj przed snem wypilam senes, na razie nie boli mnie brzuch, a bylam juz w wc ![]() i bedzie 56 ejjj jak masz czas posiedziec na wizazu bedac w aptece, to masz super! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jak to nie zjadlas ani jednego! no nie musisz nadrobic ![]() Cytat:
i co gorsza, nic z tym nie zrobilam Cytat:
Ty obchodzilas tlusty piatek :P i juz 2. ![]() 3. ![]() Sprobowalby nie powiedziec takiego komplementu! ![]() Dzis czuje sie jak ewidentny pasztet, nic mi sie nie chce, mam straszny syf w pokoju, nie mam sie w co ubrac a dzis jest TA impreza o ktorej wam pisalam. zbiegla sie jeszcze z tym awansem tza o ktorym wam pisalam, cos mi sie wydaje ze musze wygladac seksownie i elegancko, a w dodatku sie nie upic i zachowac resztki przyzwoitosci w oczach znajomych - tych starych i tych ktorych poznam dzisiaj (wlasnie sie zbieram i lece na miasto, mam nadzieje, ze dorwe gdzies jeszcze botki na szpili w rozmiarze 39/40 no i jakas sukienke..a, musze jeszcze kupic aplikatory do cieni. mozecie cos polecic? do tej pory kupowalam dlugie pacynki w naturze, ale one sa mega tandetne i mi sie rozwalaja, ta gabeczka wypada z tego mini kijka :P i strasznie mnie to wpienia i w ostatecznosci uzywam pacynki z paletki boujoris, ale juz wyglada oblesnie i nadaje sie do wywalenia ![]() co za dzien ;p mam zaawansowane stadium paszteta , dzien marudzacego turbo paszteta
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-18 o 08:12 |
|||||||
|
|
|
|
#2060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Balujesz? ![]() Cytat:
Też wybieram się na imprezę,a wyglądam jak pasztet, nie mam żadnych nowych ciuchów, pomysły na siebie dzisiaj. I nie mam aplikatora do białego cienia ![]() Chyba lepiej będzie zostać w domu z eklerkiem w gębie ![]() Ale nie nie nie! Ja mam zamiar zaraz umyć włosy, nałożyć odżywkę,.a w międzyczasie sprzątnąć w pokoju. Jeszcze solarium, depilacja, zawieźć rodziców do znajomych, może szybki sprint po sklepach ![]() Zważę się jak senes zadziała, zobaczymy co waga po tygodniu pokaże ![]() Na ćwiczenia nie mam czasu ani energii, sama nie wiem co jest Robiłam przez kilka dni 8min i odpuściłam.Moje dni wyglądają przeważnie tak: wstaję o 6:00, o 7:00 wyjeżdżam do pracy, wracam do domu o 17:00. Jem obiad, gadam z rodzicami. Potem widzę się z R. i zależy jak on pracuje to albo wracam do domu przed 22:00 albo nocuję. W tym tygodniu miał nocki, byłam u niego wieczorem i dwa razy zasnęłam wracałam do domu, prysznic i o 22:00 już zasypiałam.Może jak wiosna przyjdzie to nabiorę więcej energii
|
|||
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
a duzo ich masz?? wczoraj opracowywałam zabiegi na rozstepy, na cellu i trafilam na fajna firme. Szefowa stwierdzila że nic z tego bo za drogo
ale preparaty swietne. Peeling na bazie kryształkow korundu (jak w mikrodermabrazji) potem serum, ktore dziala jak lek, i na koiec jeszcze maska aktywna. Jakbys czegos potrzebowala to pisz. Albo usuwaj kwasami kurde ale masz motywacje kobieto! ![]() Cytat:
aplikatory do cieni dlugie ma rossmann, for you beauty, ale ogolnie uzywam pedzli wiec tylko te aplikatorki kojarze. Sa z delikatnej gabeczki, polecam
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
A ja gdzieś zgubiłam swój pędzel do pudru
miałam ten z natury z limitowanki essence, z różową końcówką, kochałam go ![]() Powyrzucałam stare lakiery i kosmetyki, zrobiłam porządek, posegregowałam wszystko. Żeli pod prysznic, pilingów i balsamów starczy mi chyba do 2013r. ale za to potrzebuję czerwonego lakieru,takiego w super seksi odcieniu
|
|
|
|
|
#2063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś już planujecie na wakacje ![]() Inglota przełknę,ale z Sephory chyba nie. Pewnie strasznie drogie cholerstwo :P Ale hmm może na Dzień Kobiet sobie zażyczę
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-02-18 o 12:17 |
|
|
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym tez robilam ostatnio porzadki w kosmetykach, doszlam do minimalizmu cienie mam w paletkach. Wszytsko co stare i pokruszone to wyrzucilam, tylko na fajny roz nie moge trafic. Moze Wy mi cos polecicie??na wakacje nic nie planujemy, ale ja po cichu swoje plany snuje
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2012-02-18 o 12:26 |
|
|
|
|
|
#2066 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
padłam ![]() ![]() :tor ba: Dobra, czuję się przy Was jak jakiś pasibrzuch. W czwartek pochlonelam, UWAGA, (tamdada daaaaaaaam) 5 pączków !!!!! ![]() I wcale mi z tym nie było jakoś przestrasznie źle. I najadłam się na cały kolejny rok :P Cytat:
Mój TŻ jeszcze nie raczył zauważyć, ale ja zauważyłam. ![]() Cytat:
Cytat:
W ogóle zakochalam sie w tym filmiku z Turbo Jam Live - Cardio Party Remix. 30 minut szczescia, juz nawet sobie cofam te dwa turbo i robie cztery ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://allegro.pl/max-factor-blush-s...110384412.html Nie miałam w tym tygodniu czasu do Was zagladac.... czeka mnie intensywny weekend, ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu, czyli tak jak lubie - ostatnio meczy mnie gnicie na kanapie ![]() A wczoraj TZ po pracy zrobil mi niespodzianke zeby uczcic moj maly sukces! Odebral mnie o 22 i poszlismy na sushi... co prawda takie jedzenie na noc troche nie dalo mi spac, ale nie szkodzi. Kochany jest
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-02-18 o 12:43 |
||||||
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba muszę przestać Was czytać, bo popadam w coraz większe paszteciarskie kompleksy!
W tłusty czwartek zjadłam dwa pączki, w tym jednego wieczorem i przez pół nocy - do rana zastanawiałam się czy go zaraz zwrócę czy nie. Bania chyba Ty pytałaś o orzechową wódkę z mlekiem - super sprawa, tylko trzeba coś wcześniej zjeść i uważać żeby nie przesadzić. Smakuje jak monte - za pierwszym razem wypiłam sama ponad pół litra wódki w ten sposób i zabawa była przednia. Z drugim razem piłam na pusty żołądek i rano byłam umierająca - nigdy więcej takich drinów :P. Bania, jak to dopiero teraz polubiłaś skakać?! Na pewno Was to nie zdziwi, że ja cieni nie używam . Moje powieki definitywnie nie nadają się do tego, a też za bardzo mi się to nie podoba. Ale wszystkie moje kosmetyczno-zaawansowane koleżanki twierdzą, że jak nakładać cienie to tylko pędzlem, a te wszystkie pacynki to badziew Przełom w moim życiu - odchudzam się, ćwiczę, nawet śniadania jem. Ale mam dzisiaj zakwasy
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja od latu używam różu bourjois,chyba do końca życia będę mu wierna ![]() Byłam w Pepco, kupiłam sobie bluzkę,taki złamany pudrowy róż
|
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
jaki kolor? bo jest na mojej liście od dawna.
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

z łóżka i z siebie do dzisiaj się z tego śmieje że choć raz mógł zobaczyć swoją żonę na bani.

Ty też taki człowiek-widmo jesteś
pytałaś kiedyś o serek homo - chodzi o naturalny, taki bez cukru
mam dziwne wrażenie, że wrócę do Was w marcu 

hmmm muszę pomyśleć

Piekarnik Laury
A tak btw. to byłam w aptece i farmaceutka rozkminiała czy tłusty czwartek jest (tzn. już był) w tym tygodniu czy w następnym. Ja mówię, że w tym, a ona "NO ale przecież środa popielcowa jest za tydzień!". LOL
facet mnie nie lubil, ciagle latalam do odpowiedzi bo siedzialam w ostatniej lawce i zadymialam
ahhh to byly czasy!
no i jakas sukienke..