MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 22:24   #2761
Dopefiend
Raczkowanie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez millenka80 Pokaż wiadomość
1.Żartujesz,czy jak to jest,bo nie wiem czemu służy ta emotka.
2.A jak to było jak wcześniej jeździłeś?
3.Bober nie wstydzi się,no chyba żartujesz.To jego największy kompleks.
4.Ja tu widzę problem.I to jest takie śmieszne?,ale pewnie na rauszu jesteś.

Bober Ty byś zawsze znalazł powód,żeby narzekać.Jak nie to,to tamto,jak nie tamto to,to.
1. Nie zartuje
2. Nie jezdzilem.
3. Jego najwieszkym kompleksem jest wyglad, tluste wlosy, duza dupa mala klata a ja tylko z penisem, ktory jest tak maly ze jak jestem w samych gaciach to bardziej kobiete przypominam niz faceta (patrzac od pasa w dol)
4. Lekko zatarty jestem, dzisiaj probowalem ale alk nie wchodzi.

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
Nie mówię że fałsz, ale zwykły trolling. A jeśli piszesz prawdę to specjalnie przejaskrawiasz/zwracasz uwagę na pewne rzeczy. Jak chude laski gadające o swoim tłustym tyłku
To prawda specjalnie zwracam wieksza uwage na pewne rzeczy ale nie przejaskrawiam, przynajmniej tak mi sie wydaje...
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 22:42   #2762
realistka09
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez KORSARZ z Karaibów Pokaż wiadomość
A mi sie wydaje że nie ma o co sie denerwować jedna lubi takie a inna takie.Dziewczyny a ja mam do was pytanie uważacie że 15 cm to dużo czy mało?
jest dużo , i to chyba najlepszy rozmiar ;]

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez bujajacy_w_oblokach Pokaż wiadomość
Des:
"fajny temat oczywiscie sa kobiety dla ktorych wielkosc penisa ma znaczenie i wcale sie nie dziwie. czasem to niezbedne, zeby kobieta miala ochote na seks. Rozne wymagania i preferencje powinny byc akceptowane."

Zgadzam sie z tym w pelni. Kazdy lubi co innego i nic mi do tego czy kobieta lubi europejskiego sredniaka czy tez ogromnego 25 centymetrowego penisa, poniewaz kazda z Was preferuje inne formy doznania seksualnej rozkoszy. Do tej Twojej wypowiedzi mam tylko jedno pytanie. Jezeli wielkosc jest niesatysfakcjonujaca do pojscia krok naprzod to co kobieta mysli sobie o takim facecie? Czy z gory jest ten osobnik przez nia skreslony? Czy jest od tej pory dla niej tylko namiastka faceta?

Des:
"faktycznie kiedy czlowiek sie zakocha to rozmiary traca na znaczeniu i wtedy mozna sobie z kazdym probelemem zbyt duzego lub zbyt malego penisa poradzic."

Wszystko ladnie, pieknie wyglada na monitorze pisane arialem czy tnr, ale czy ta milosc (swoja droga stan chemiczny organizmu) nie przemija. Kiedys sie nie konczy? Czy czasami po tej fazie wszystko wraca do normy i jest on dla kobiety (facet) niekompletny bo brakuje mu tych kilku cm?

Des:
"jezeli chodzi o rozmiary pochwy to akurat jest na odwrot, mianowicie im kobieta chudsza tym "wieksza" , natomiast kobiety z nadwaga sa zwykle bardzo ciasne(najzwyczajniej przez tluszcz).a miesnie i tak warto wycwiczyc"

Skad te rewelacje? Mozesz podac zrodlo tych informacji? Aha a do cwiczen miesni kegla to sie zgadzam tak samo dotyczy to facetow jak i pan.

Des:
"poza tym byly jakies cwiczenia na powiekszanie penisa..."

Interesowalem sie kiedys tymi cwiczeniami. Musze sie przyznac, ze nawet troche sie w to "bawilem".
Pozniej jednak znalazlem informacje, ze cwiczenia i nadmierne rozciaganie penisa moga powodowac impotencje wiec zrezygnowalem z tego.
A co do tych wszystkich troli to naprawde panie musicie byc tak naiwne i lykac te wszystkie bzdury wypisywane w tamtych postach. Mysle, ze najwiekszym bolem dla tych prostakow bedzie po prostu zwykla biernosc i nieodpowiadanie na ich wypociny.

Bess:
"Zauwazcie ,ze dawno nikt nie napisal tu nic sensownego tylko same trollki."

Dzieki dzieki, a ja zdobylem sie na wyzyny swoich pisarskich mozliwosci. Wiem te wyzyny sa bardzo depresyjne.
Na powaznie to mysle, ze nie padaja tutaj zadne sensowne komentarze, poniewaz sam watek na to nie pozwala, gdyz jest bardzo trywialny.

SiSleyS:
"kolejny facet z małym ptaszkiem i równie małym móżdżkiem"

No tutaj to juz forumowiczko SiSleyS przesadzilas. Ubodlo mnie to chyba bardziej niz wysmianie moich wymioarow. Zreszta po tym teksscie widac jak kobiety lubia kpic sobie z takich facetow i jak duza satysfakcje im to przynosi. Zanim cos napiszesz pomysl dwa razy a pozniej kolejne dwadziescia dwa, a nastepnie zastanow sie czy nie sprawilas komus przykrosci. Tak zalecioao hipokryzja (chodzi o ta przykrosc, bo z mysleniem nie mam raczej problemow) z mojej strony. Prawda jest taka ze napisalem to z pelna swiadomoscia, ale tylko odbilem pileczke.

Czasami mam wrazenie, ze takich facetow traktuje sie jak tredowatych. Znalazlem podobny watek na innym forum i z postow kobiet przebijaly sie kpiny, szyderstwa, a nawet inwektywy wobec "malych" panow. Pojawily sie takze aluzje jakoby tych panow powinno sie sterylizowac i nie dawac prawa do prokreacji. Ciekawe jakbyscie sie czuly gdyby jakis facet wysmial Wasze walory (tak walory poniewaz kobiece ciala nawet nie do konca zgodne z panujacym kanonem sa duzo bardziej atrakcyjne niz meskie, a faceci ktorzy kpia z nich sa nazwijmy ich delikatnie - gnojkami pozbawionymi kultury), gdybyscie rozebraly sie przed nim w lozku. Nie bylo by to mile prawda? Napewno tez taka sytuacja (oczywiscie nikomu nie zycze by znalazl sie w takim polozeniu) miala by wplyw na Wasze poczucie wlasnej wartosci. Jak juz pisalem wczesniej. To jest duzy problem dla faceta i naprawde niektore wypowiedz nie musialy sie pojawiac w tym watku.
Niektorzy nie maja "twardego kregoslupa" i po przeczytaniu tych wszystkich postow przestaja w siebie w ogole wierzyc. Teraz stancie w polozeniu tych osob i wyobrazcie sobie, ze cale zycie spedzicie samotnie, nie majac drugiej polowki, nie mogac sie do niej przytulic, odezwac, poradzic. Eh zaloze sie, ze wiekszosc z Was ma gdzies to co napisalem, ale mam nadzieje, ze chociaz maly procent zrozumie o co mi chodzi. Troche empatii chociaz od Was kobiety bo zawsze w to wierzylem, ze macie jej ogromne poklady i nie pozwolcie mi sie teraz rozczarowac.
Mam jeszcze kilka pytan. Czy facet powinien uprzedzic swoja wybranke o rozmiarach swojego "wacka"? Jezeli tak to kiedy jej to powieidziec i jak? Czy tacy faceci moga byc szczesliwi i czy kobiety moga byc z nimi szczesliwe? Jakies rady dla takich facetow? Najwazniejsze - czy jednak nie ma rad, a moze tylko ta jedna - dac sobie spokoj z kobietami i znalezc sobie cos co pozwoli im zapomniec o Was i pozwoli pogodzic sie z tym, iz reszte zycia spedza w pojedynke?
Wlasnie skonczylem pisac moje wypociny i wracam do mojego pustego pokoju skazany na samotne picie herbaty i samotne chwile z tv. Milej nocy zycze.
HA . I tu myśle że z jednej strony masz racje , kobiety sa różne . Mają różne charaktery , poglądy i upodobania , i niech tak jest każdy ma swoje widzi mi sie wkońću za wypowiadanie sie nie grozi kara . Facet który ma małego penisa , w swoich oczach może mieć kompleks że ma małego Tak samo może być z facetami którzy mają ogromne penisy . Mały jest za mały duży za duży i jak tu dogodzić kobietom .

Facet z małym do końca nie jest skazany na potępienie.
Jednak co ma zrobić dziewczyna która kochała sie z pierwszym swoim chłopakiem który miał 15 cm i pod każdym względem było im wspaniale łączyła ich miłośc , coś sie sypneło , znalazła drugie uczucie po latach , ale ten drugi partner ma dużo mniejszego a seks wg nie sprawia jej przyjemości ba! co gorsza nawet nie ma na niego ochoty .

Co taka dziewczyna ma robić , liczyć tylko na to że go kocha i męczyć sie ze świadomością robienia tego z przymusu , czy może rozstać sie z nim grzecznie na drodze pokojowej?
realistka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 23:05   #2763
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez realistka09 Pokaż wiadomość
Facet z małym do końca nie jest skazany na potępienie.
Jednak co ma zrobić dziewczyna która kochała sie z pierwszym swoim chłopakiem który miał 15 cm i pod każdym względem było im wspaniale łączyła ich miłośc , coś sie sypneło , znalazła drugie uczucie po latach , ale ten drugi partner ma dużo mniejszego a seks wg nie sprawia jej przyjemości ba! co gorsza nawet nie ma na niego ochoty .

Co taka dziewczyna ma robić , liczyć tylko na to że go kocha i męczyć sie ze świadomością robienia tego z przymusu , czy może rozstać sie z nim grzecznie na drodze pokojowej?
Taka dziewczyna jest w bardzo trudnbej sytuacji z jednej strony miłość a z drugiej chęć przeżywania czegoś tak oczywistego i powszechnego jak seks. Szczerze bym jej współczuł i nie chciałbym żeby jakaś się ze mną tak męczyła. Gdybym nie mógł dać dziewczynie satysfakcji czułbym że w zwiazku czegoś brakuje że jest on niepełny.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 23:10   #2764
realistka09
Przyczajenie

I widzisz jednak nie wszystkie kobiety są takie złe , mówie tu własnie o sobie nie jestem w związku małżeńskim , w poprzednim związku niczego mi nie brakowało wystarczyła mi miłość i to że współgralismy w łóżku teraz brakuje mi tej chęci tego wpółgrania , nie chce udawać . Nie jestem zaspokojona z obecnym partnerem tak jak z poprzednim nawet pokusze sie o stwierdzenie że wcale nie sprawia mi to przyjemności jak on stara sie ja go nie czuje a on myśli że mi jest bosko.

I co mam począc?

Tym razem uczucie mi nie wystarcza , nie potrafie wybrać . Mam za miekkie serce żeby zostawić ale z drugiej strony mam się poświęcać całe życie , przecież własnie też ten sex jest dopełnieniem też musi istnieć harmonia. Jesli jest miłośc a sex jest do bani , to uczucie nie wystarczy.

Edytowane przez realistka09
Czas edycji: 2012-02-16 o 23:13
Stary 2012-02-16, 23:17   #2765
Dopefiend
Raczkowanie

Wreszcie jakas potwierdza moje i Borsuka slowa ;]
Polać jej!!
ALE
Stary 2012-02-16, 23:23   #2766
realistka09
Przyczajenie

Polać , Polać zawsze w związkach zwracałam uwage na to żeby tej osobie bylo ze mną jak najlepiej . ALe teraz chyba już nie moge

CO robic ?

Zastrzelic sie? - pójście na łatwizne nic nie da
Płakać ? - to też nic nie da a uczucie bedzie to samo ,
Być okrutną kobietą jaka jest w oczach mężczyzn i wyznać prawde nie zaspokajasz mnie ? uczucie mi nie wystarczy ? - cholera nie potrafie

Czas edycji: 2012-02-16 o 23:26
Stary 2012-02-16, 23:34   #2767
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Polać , Polać zawsze w związkach zwracałam uwage na to żeby tej osobie bylo ze mną jak najlepiej . ALe teraz chyba już nie moge

CO robic ?

Zastrzelic sie? - pójście na łatwizne nic nie da
Płakać ? - to też nic nie da a uczucie bedzie to samo ,
Być okrutną kobietą jaka jest w oczach mężczyzn i wyznać prawde nie zaspokajasz mnie ? uczucie mi nie wystarczy ? - cholera nie potrafie
Czemu okrutna? Po prostu nie bojaca podjac sie trudnej decyzji. Normalny facet nie bedzie mial Tobie tego za zle - zrozumie. Wielu takie slowa moga zalamac ale co zrobic... Dlatego ja w ogole nie podjezdzam co z tego, ze bd sie dobrze ze mna czula ale gdy przyjdzie do seksu to moze od razu by sie do mnie nei zniechecila ale po pewnym czasie na pewno zacznie to ja draznic i uwielbienie zmieni sie w przecietnosc ;|

Jakie mi dajesz szanse na znalezienie normalnej dziewczyny z małym penisem, bardzo slaba erekcja i z bardzo szybkim wytryskiem. I nie mowcie mi tu o jakis laskach, ktore nie lubia sexu bo takich jest bardzo malo i pewnie sa to jakies smutasy - nie chce takiej, ja bym wymagal od dziewczyny zeby byla wierna i usmiechnieta.

PS. Nie piszcie tez, ze wystarczy sam oral.
ALE

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-02-16 o 23:45
Stary 2012-02-17, 00:03   #2768
realistka09
Przyczajenie

Dokładnie . Z mojej strony brakuje tej chemi tego co jest ważne .

Są kobiety którym napewno przypasowałby ten rozmiar z którym ja sie borykam.

Istnieją różne kobiety z różnymi 'wnętrzami" mi widocznie nie pasuje ten rozmiar jakim prosperuje partner.

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ----------

na znalezienie dziewczyny z penisem to żadnych szans ;]

słuchaj wiesz dużo dziewczyn zaczyna współżyć w bardzo młodym wieku nie mając nawet 18 lat i przeważnie trafiają na takich gości , którzy szukają przygód żadko która myśli wtedy racjonalnie. Dlatego może cięzko znaleźc teraz normalną dziewczyne która by zrozumiała i poczuła jako pierwszego wcale nie tego najwiekszego

Czas edycji: 2012-02-17 o 00:06
Stary 2012-02-17, 00:22   #2769
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
I widzisz jednak nie wszystkie kobiety są takie złe , mówie tu własnie o sobie nie jestem w związku małżeńskim , w poprzednim związku niczego mi nie brakowało wystarczyła mi miłość i to że współgralismy w łóżku teraz brakuje mi tej chęci tego wpółgrania , nie chce udawać . Nie jestem zaspokojona z obecnym partnerem tak jak z poprzednim nawet pokusze sie o stwierdzenie że wcale nie sprawia mi to przyjemności jak on stara sie ja go nie czuje a on myśli że mi jest bosko.

I co mam począc?

Tym razem uczucie mi nie wystarcza , nie potrafie wybrać . Mam za miekkie serce żeby zostawić ale z drugiej strony mam się poświęcać całe życie , przecież własnie też ten sex jest dopełnieniem też musi istnieć harmonia. Jesli jest miłośc a sex jest do bani , to uczucie nie wystarczy.
To czemu mu nie powiesz,że musi się bardziej starać,tylko udajesz,że jest dobrze,skąd on ma wiedziec,że Ci nie dogadza.Źle robisz,ja tu nie widzę miłości.Jest mnóstwo sposobów żeby z małym członkiem kobiecie dogodzić.
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 00:23   #2770
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
na znalezienie dziewczyny z penisem to żadnych szans ;]

słuchaj wiesz dużo dziewczyn zaczyna współżyć w bardzo młodym wieku nie mając nawet 18 lat i przeważnie trafiają na takich gości , którzy szukają przygód żadko która myśli wtedy racjonalnie. Dlatego może cięzko znaleźc teraz normalną dziewczyne która by zrozumiała i poczuła jako pierwszego wcale nie tego najwiekszego
Wiem właśnie! Nie tylko trafiaja na takich typow jak i same lubia z nowopoznanym pojsc się... Pare takich mi sie nawinelo ale naszczescia udawalo mi sie wywinac przedtym az zdarzyla dojsc do malego

Nawet gdyby przezywala ze mna swoj pierwszy raz to po jakims czasie na pewno by mnie rzucila bo zaczeloby jej brakowac dobrego sexu . Kazda by wolala byc zaspokojona seksualnie niz ze mna zostac.
ALE
Stary 2012-02-17, 00:26   #2771
realistka09
Przyczajenie

Cytat:
To czemu mu nie powiesz,że musi się bardziej starać,tylko udajesz,że jest dobrze,skąd on ma wiedziec,że Ci nie dogadza.Źle robisz,ja tu nie widzę miłości.Jest mnóstwo sposobów żeby z małym członkiem kobiecie dogodzić.

nie widzisz miłości , miłości nie da sie zobaczyć tak na marginesie to sie czuje . Nic nie dadzą widzialne gesty jeżeli nie sa dopełnione tym co tzreba . Jeżeli próbowało sie wszystkich pozycji i w żadnej nie jest ok to co ?
Stary 2012-02-17, 00:31   #2772
realistka09
Przyczajenie

Cytat:
tak nie widzisz?
tak dla wyjaśnienia miłości nie fa sie zobaczyć. to sie czuje a widzialne gesty pierścionki kwiaty kolacje nic to nie da jeżli nie ma pociagu sexualnego.
jezeli sie próbowało wszystkich pozycji nawet tylko żeby spróbować a nie z ogromnej ochoty przezywania rozkoszy i w każdej było nijak czyli nie czułam nic po za tym że trzęsie sie łóżko.
Stary 2012-02-17, 00:39   #2773
realistka09
Przyczajenie

Milenka
miłości nie da nie zobaczyc to nie jest namacalne jak bułka w sklepie to stan duchowy

jeśli sie próbowało tysiąca pozycji wszystkich mozliwych i to nie z ogromnej chęci rozkoszy tylko z racji tej że może wkońcu jakaś sie trafi ale żądna a kobieta która rzeczywiście znajdzie jakąs pozycje w której bedzie jej dobrze z takim partnerem bedzie uprawiała ten sex w tej własnie jednej pozycji przez nastepne 50 lat ?

Pomyśl logicznie , nie wystarczy że Ci walnie palcówe albo przyniesie kwiaty i drogie prezenty bedzie Cie traktował jak księżniczke bedzie jeździł najnowszym bmw i bedzie miał firme po tacie jak nie bedzie Ci z nim dobrze w łóżku wtedy najwieksze uczucie słabnie.

Chodzi o to żeby pomiedzy miłością a sexem nie było za dużego dystansu żeby to sie składało w całość.
Stary 2012-02-17, 08:40   #2774
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość
(...)Jego najwieszkym kompleksem jest wyglad, tluste wlosy, duza dupa mala klata a ja tylko z penisem, ktory jest tak maly ze jak jestem w samych gaciach to bardziej kobiete przypominam niz faceta (patrzac od pasa w dol)
Wątpię,uważam,że jakby Bober miał dużego członka,to by było lepiej,chociaż tego typu człowiek(podobnie jak Ty)zawsze znajdzie powód do narzekania i użalania sie nad sobą!

Cytat:
(...)Kazda by wolala byc zaspokojona seksualnie niz ze mna zostac.
Wiesz o tym,że alkohol źle wpływa na potencję i nie tylko,więc ja nie chciałabym być z Tobą nie ze względu na małego,ale przez to,że nadużywasz alkoholu.
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 10:53   #2775
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Wątpię,uważam,że jakby Bober miał dużego członka,to by było lepiej,chociaż tego typu człowiek(podobnie jak Ty)zawsze znajdzie powód do narzekania i użalania sie nad sobą!

Wiesz o tym,że alkohol źle wpływa na potencję i nie tylko,więc ja nie chciałabym być z Tobą nie ze względu na małego,ale przez to,że nadużywasz alkoholu.
Ja sie nie uzalam tylko się wk****am i mowie jak jest ;]

Słyszałem. Ale znam ludzi, ktorzy pija więcej ode mnie i dłuzej (10lat+) i jakos nie maja z tym problemu. Nie stawał mi nawet gdy jeszcze nie pilem. Tak w ogole to chyba troche lepiej wiem jak dziala na czlowieka naduzywanie procentów z wlasnego doswiadczenia i obserwacji.
Kiedys pilem duzo za duzo ale teraz pije troche ponad norme. Zawsze moglbym sporo ograniczyc picie gdybym wiedzial, ze przez cale zycie nie bd wracal do pustego mieszkania, a tak to wole pic, jakos tam w miare normalnie funkcjonowac w realu niz np. oddac sie graniu po 1x godzin dziennie grom MMORPG.
ALE
Stary 2012-02-17, 11:01   #2776
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja sie nie uzalam tylko się wk****am i mowie jak jest ;]

Słyszałem. Ale znam ludzi, ktorzy pija więcej ode mnie i dłuzej (10lat+) i jakos nie maja z tym problemu. Nie stawał mi nawet gdy jeszcze nie pilem. Tak w ogole to chyba troche lepiej wiem jak dziala na czlowieka naduzywanie procentów z wlasnego doswiadczenia i obserwacji.
Kiedys pilem duzo za duzo ale teraz pije troche ponad norme. Zawsze moglbym sporo ograniczyc picie gdybym wiedzial, ze przez cale zycie nie bd wracal do pustego mieszkania, a tak to wole pic, jakos tam w miare normalnie funkcjonowac w realu niz np. oddac sie graniu po 1x godzin dziennie grom MMORPG.
no coz przy grach przez internet mozna przynajmniej ludzi poznac. W pustym mieszkaniu chyba o to ciezko? A to ze jak ktos przytulil kota i nie dostal toksoplazmozy to znaczy ze ja tez moge tulic kazdego napotkanego i nigdy jej nie jej dostane?

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 11:07   #2777
realistka09
Przyczajenie

nie użalam sie nad sobą , staram sie myśleć racjonalnie , ile jest małżeństw z miłości a nie z prawdziwego pożądania ? mnóstwo . Po co takich więcej , dużó ludzi boi sie móić o ytm co tak na prawde czuje bo sie boi i że zrani sie tą drugą osobe bynajmniej ja tak mam.

a skoro wątpisz w to że miłości nie da sie zobaczyć to nie wiem na co ty liczysz w życiu szczerze mówiąc nie wiem widocznie interesują Cie tylko te materialne cechy miłości.

Wybacz - ja tego nie szukam...

Co do alkocholu to sie z Tobą nie zgodzę również , wiem z doświadczenia i z opowieści innych kobiet że to właśnie po alkocholu ten sex był dłuższy lepszy i z większymi doznaniami.

Czas edycji: 2012-02-17 o 11:18
Stary 2012-02-17, 11:08   #2778
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
no coz przy grach przez internet mozna przynajmniej ludzi poznac. W pustym mieszkaniu chyba o to ciezko? A to ze jak ktos przytulil kota i nie dostal toksoplazmozy to znaczy ze ja tez moge tulic kazdego napotkanego i nigdy jej nie jej dostane?
Z tą toksoplazmoza chodzi Ci o erekcje, tak?
Jak tak to moze nie doczytałas ale przed zaczeciem picia tez nigdy mi normalnie nie stawał a jak czasem był/jest powiedzmy wystarczający to po 2sekundach wiednie.

Mysle jednak, ze real to jednak lepsze miejsce do poznawania ludzi
Ja moge wracac do pustego mieszkania ale to nie znaczy, ze spedzam/bd spedzac w nim cale zycie.
ALE
Stary 2012-02-17, 11:15   #2779
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
nie użalam sie nad sobą , staram sie myśleć racjonalnie , ile jest małżeństw z miłości a nie z prawdziwego pożądania ? mnóstwo .
Milosc wiaze sie z pozadaniem chyba ze to milosc do rodzenstwa czy przyjaciol.
Cytat:
Jak tak to moze nie doczytałas ale przed zaczeciem picia tez nigdy mi normalnie nie stawał a jak czasem był/jest powiedzmy wystarczający to po 2sekundach wiednie.

Mysle jednak, ze real to jednak lepsze miejsce do poznawania ludzi
Ja moge wracac do pustego mieszkania ale to nie znaczy, ze spedzam/bd spedzac w nim cale zycie.
nie z ta toksoplazmoza chodzi mi o alkohol i twoje "obserwacje". Co do jego stawania moglbys mowic w momencie gdybys usunal stulejke.
I zdecydowanie gry sa lepsze niz alkohol z facetem ktory pije sobie do lustra i naduzywa alkoholu nie umowilabym sie nigdy, z graczem.. Facet ma jakies hobby

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Stary 2012-02-17, 11:47   #2780
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
nie z ta toksoplazmoza chodzi mi o alkohol i twoje "obserwacje". Co do jego stawania moglbys mowic w momencie gdybys usunal stulejke.
I zdecydowanie gry sa lepsze niz alkohol z facetem ktory pije sobie do lustra i naduzywa alkoholu nie umowilabym sie nigdy, z graczem.. Facet ma jakies hobby
A co ma do tego stulejka? Na zdjeciach czy filmikach widac jak facetom ze stulejka normalnie stoi.
Sam pije jedynie czasem do jakiegos meczyku Albo "na droge" gdy ide gdzies gdzie bd inni :P
ALE
Stary 2012-02-17, 12:00   #2781
bober111
Rozeznanie

Cytat:

I co mam począc?

Dziękuję za twój głoś w tej dyskusji.
Pokazuje on że niektóre osoby tutaj czasem się mylą a moje obawy nie są wcale takie nieuzasadnione.
Wydaje mi się że tak naprawdę trudno jest się tak poświęcać albo wręcz się nie da. Nawet jak będziesz się bardzo starać to to będzie gdzieś podświadomie wychodzić w różnych sytuacjach pozałóżkowych przełoży się na inne aspekty związku. Znacznie fajniejszy i przyjemniejszy jest związek gdy dwie osoby poprostu siebie pragną i ciągnie ich do siebie nie tylko uczucie ale także siła fizyczna a nawet chęć czerpania przyjemności fizycznej. Wtedy własne egoizmy prowadzą do obdarowywania się. A jęśli ktoś ma jeszcze dzieci to jest jeszcze gorzej bo taki związek może się odbić na ich dobru.

Cytat:
I widzisz jednak nie wszystkie kobiety są takie złe ,
Nie widzę nic złego w tym że ludzie chcą być w związku w którym jest i uczucie i fizyczność, czasem złe może być włąsnie próbowanie zbudowania czegoś bez jednej z tych rzeczy. Gdybym kochał swoją dziewczynę w żadnym wypadku nie chciałbym żeby się poświęcała wolałbym żeby była szczęśliwa z kimś innym.
Stary 2012-02-17, 12:02   #2782
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Jego najwieszkym kompleksem jest wyglad, tluste wlosy, duza dupa mala klata a ja tylko z penisem, ktory jest tak maly ze jak jestem w samych gaciach to bardziej kobiete przypominam niz faceta (patrzac od pasa w dol)
To podrywaj laski na to od pasa w górę!
Stary 2012-02-17, 12:07   #2783
Irisfeal
Wtajemniczenie

Stulejka moze powodowac problem z doplywem krwi do cial jamistych i utrzymaniem jej a tym samym problem ze wzwodem plus moze dzialac to bardziej psychologicznie. Skoro powoduje bol, ucisk, skoro wiesz ze cos z nim jest nie tak, problemy ze wzwodem moga byc podswiadome, siedziec w glowie. Co do alko naduzywanie to naduzywanie wg mnie faceta skreslajace.

Stary 2012-02-17, 12:08   #2784
realistka09
Przyczajenie

najpierw sie zakochujesz , pożądanie wynika z czasem a jesli własnie po tem po tym zbliżeniu , to pożadanie zanika w wyniku rozczarowania mylślisz sobie " o matko przciez ja wg nic nie czuje , a on umiera z rozkoszy a przecież go kocham " i mimo że kochasz taką osobę starasz sie jak możesz żeby to pożądanie wzbudzić , to nie dajesz rady bo to wg nie sprawia Ci przyjemności , jednak chęć bycia kochanym i nie chęć skrzywdzenia tej osoby jest silniejsza.

i co wtedy , kiedy kochasz i pragniesz , a później tylko kochasz/ ?
Stary 2012-02-17, 12:09   #2785
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Dopiefiend nie ma problemów z poznawaniem ludzi ani podrywaniem kobiet.
Stary 2012-02-17, 12:21   #2786
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Dopiefiend nie ma problemów z poznawaniem ludzi ani podrywaniem kobiet.
Nie mam zbyt duzego problemu z poznawaniem ludzi ale nie podrywam i nie potrafie. Czasami samo po prostu wychodzi ;p
ALE
Stary 2012-02-17, 12:22   #2787
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Są lepsze i zależy też trochę od natężenia. Osobiście żałuję że do osiemnastego roku życia nie tknąłem alkocholu wogóle a później też sporadycznie nigdy więcej niż jedno piwo albo jeden kieliszke, nigdy nie byłem pijany i w zasadzie nie lubię tego uczucia bycia pod wpływem mam wrażenie że jestem mnniej sprawny i nie panuję do końca nad swoimi ruchami dla mnie to jest nieprzyjemne poprostu bo lubię być świadom i kontrolować się przy innych. Może boję się że wyszłoby moje prawdziwe oblicze które nawet nie wiem do końca jakie jest może kryję w sobie czyste zło. A w gry grałem godzinami i nocami. Znając moją słonność do uzależnień to może i lepiej że nie pije prawie wogóle. Chociaż gdybym pił to może nie było by tak że zmarnowałem młodość i nie byłem nigdy na żadnej imprezie do tego może nauczył bym się nawiązywać bliższy kontakt z ludźmi, być otwartym i miłym towarzyszem, może byłbym lubiany a nie podejrzany, ktoś komu nie można ufać. Wiecie jakie jest nastwaienie do ludzi którzy nie piją.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-02-17 o 12:37
Stary 2012-02-17, 12:26   #2788
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Stulejka moze powodowac problem z doplywem krwi do cial jamistych i utrzymaniem jej a tym samym problem ze wzwodem plus moze dzialac to bardziej psychologicznie. Skoro powoduje bol, ucisk, skoro wiesz ze cos z nim jest nie tak, problemy ze wzwodem moga byc podswiadome, siedziec w glowie. Co do alko naduzywanie to naduzywanie wg mnie faceta skreslajace.
Dobra nawet gdybym doprowadzil malego do normy to i tak nie nadaje sie do zwiazku ani seksu :P Nie potrafie Was dotykac, calowac a jesli chodzi o... to nie mam zielonego pojecia jakbym mial sie tego zabrac itd. Mam juz za bardzo psyche zryta przez zycie to jaki jestem i po czesci moze tez przez alk ;p

Jak spotykasz faceta nie wiesz chyba ile pije, zawsze moglabys go troche przytepoerowac ;]
ALE

Czas edycji: 2012-02-17 o 12:30
Stary 2012-02-17, 12:28   #2789
Jenna__
Rozeznanie

Cytat:
Co do alkocholu to sie z Tobą nie zgodzę również , wiem z doświadczenia i z opowieści innych kobiet że to właśnie po alkocholu ten sex był dłuższy lepszy i z większymi doznaniami.
Coś mi się zdaje, że Bober założył drugie konto, by z rzekomo kobiecej perspektywy potwierdzać swoje teorie.
Cytat:
Nie znasz swoich reakcji przy kobietach. Zawsze zabawiałeś się sam ze sobą. Może z kobietą byłoby inaczej? Kobiecy dotyk to nie własna ręka.

Cytat:
Nie potrafie Was dotykac, calowac a jesli chodzi o... to nie mam zielonego pojecia jakbym mial sie tego zabrac itd. ;]
Padłam. Każdy z nas uczył się kiedyś tego. Myślisz, że od razu byliśmy tacy obeznani w sferze seksu? Otóż, nie. Doświadczenie przychodzi z czasem.

Edytowane przez Jenna__
Czas edycji: 2012-02-17 o 12:38
Jenna__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 12:50   #2790
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jenna__ Pokaż wiadomość
Padłam. Każdy z nas uczył się kiedyś tego. Myślisz, że od razu byliśmy tacy obeznani w sferze seksu? Otóż, nie. Doświadczenie przychodzi z czasem.
Tak jak napisala realistka (byc moze bursuk ) i z tego co wiem to wiekszosc juz jest w tym obeznana... W ogole sam czuje, ze sie do tego nie nadaje ;p i raczej duzo bym sie nie nauczyl

Ani dotyk ani tylek ani usta nie dawaly takiego efektu jak powinien byc. Jedna dziewczyna to az zadyszki dostala jak sie starala go obudzic a uzywala wszystkich z wyzej wymienionych rzeczy (nie wkladala tylko reki w gacie) Dziewczyna chyba w kompleksy popadla jak po okolo 10 minutach jezdzeniem dupka po kroczu nic nie poczula... a nie powiem stanal ale ze jest tak maly to chyba myslala, ze takiego mam normalnie
ALE

Czas edycji: 2012-02-17 o 13:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości