Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-17, 15:36   #1351
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
czy ktos jeszcze moglby sie juz wypowiedziec na temat musu do twarzy i maseczki z maslem shea?
O maseczce już pisałam, użyj wyszukiwarki.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 15:40   #1352
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
O maseczce już pisałam, użyj wyszukiwarki.
czytalam
zapytalam czy ktos jeszcze

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 15:41   #1353
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

odebrałam wczoraj paczkę
w brakach bransoletki Samson i Canneli oraz krem nawil. z netto

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 16:01   #1354
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Też zaczęłam sprawdzać swoje katalogi i rzeczywiście w jednym jest bardziej niebieska, a w pozostałych fioletowa, kolory nie różnią się jakoś bardzo, mimo to widać trochę inny odcień
U mnie we wszystkich katalogach jest intensywnie fioletowa... Jeśli będziecie mieć odpowiedź od Avon, dajcie znać
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 16:08   #1355
binx
Raczkowanie

Proszę o polecenie toniku do twarzy, koniecznie bez alkoholu. Mam 40 lat, cerę mieszaną.
Dziękuję
binx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 16:23   #1356
nietakasama
Raczkowanie

dziewczyny, ta oferta walentynkowa jest do dziś tylko? tzn. że jak nie złoże dziś zamówienia to jutro już niebędę mogła zamówić tych produktów z oferty walentynkowej?
nietakasama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 16:42   #1357
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Witajcie po przerwie.

Ja znow z pytaniem. Czy w PL pojawilo sie w serii Solutions serum Sensitiv Botanicals?
tak,jest już u nas koleżanka zamawiała u mnie,narazie użyła raz i dziś mi mówiła że bardzo przyjemne jest

Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
Na całe szczęście zdałam się kiedyś na Wasze zdanie odnośnie zapachu Aspire i faktycznie jak zamówiłam zestaw próbek to ten zapach zastanawiam się nad FAE Sarunieczka mnie bardzo kusi
Aspire podobało się jednej z moich koleżanek na początku,ale potem mówiła że jak poczuła je na drugi dzień na swetrze to fuj
FAE jest ładne,u mnie już dwie dziewczyny wyraziły chęć zamówienia go jak pojawi się w kat.05
,zobaczymy czy się nie rozmyślą ale pamiętaj że większość chyba dziewczyn na wizażu mówi że są fe ja ciężkich zapachów nie lubię i jestem w szoku że mi się podoba
Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Kochana, a jaki kolor wzięłaś do testowania?
Zauważyłam, że mamy zbliżony odcień cery, jak i problematykę (chociaż po kremie na dzień DAX zauważyłam widoczną poprawę w tym temacie, dzięki Tobie oczywiście )
Ja też się skusiłam na próbkę Flawless - Natural Beige i bardzo jestem ciekawa efektu bo "Idealny kolor" już mi się kończy a matujący byłby super, gdyby nie to, że robi u mnie efekt tak matowej, że aż 'gumowej' twarzy Myślę nad połączeniem tych dwóch, i wtedy może będzie OK[COLOR="Silver"]
Też mam Natural Beige i dziś rozwiązałam 'problem' z jego świeceniem-on nie natłuszcza cery,on jest po prostu rozświetlający! przyjrzałam się mu i jest taki połyskliwy troszkę...cholercia szkoda,bo ja lubię połysk,ale tylko na kościach policzkowych,czoło,nos muszę mieć matowe

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Zawiodłam się na pomadce Apricot Mystery. Na zdjęciu wygląda na morelowo-czerwoną. Na ustach jest niestety różowa :-( Jak wyglądają na żywo cienie z tej serii? Chciałam sobie zamówić, ale teraz, po tej nieszczęsnej różowej pomadce, zaczynam się wahać...
a widzisz,ja przeczytałam wcześniej wizaż,dziewczyny tu pisały kilka razy że ta szminka jest różowa,i dlatego nie zamówiłam...

Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie!
W katalogu 4 na stronie 142 jest biżuteria Marisol. W niektórych moich katalogach ma ona kolor niebieski, a w innych fioletowy. No i sama nie wiem jaka jest na prawdę... .
Moje oczyska widzą fiolet,zdecydowanie tyle że środek jest typowo fioletowy,a na płatkach jasny chłodny fiolet,taki jakby lekko w chaber wpadający

chcę pochwalić delikatne nawilżające mydło w płynie Care z owsem i rumiankiem,to nowe z pompką-jest świetne! myję nim twarz,pachnie prawie identycznie jak Care 3w1,tyle że się pieni,bo 3w1 jest niepieniące i buźka nie jest ściągnięta po myciu,jestem bardzo zadowolona
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 16:49   #1358
mardy bum
Rozeznanie

Wybaczcie, że jednak nie dodałam zdjęcia tego podkladu, ale nie mogę dojść do ładu z aparatem i w efekcie na zdjęciach nic nie widać ;/

I teraz zauważyłam też na ręku, ze ma mnóstwo delikatnych drobinek, ale nie są zbyt widoczne- dostrzegłam je dopiero siedząc pod lampką

Edytowane przez mardy bum
Czas edycji: 2012-02-17 o 16:51
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 16:54   #1359
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
a widzisz,ja przeczytałam wcześniej wizaż,dziewczyny tu pisały kilka razy że ta szminka jest różowa,i dlatego nie zamówiłam...
A ja szukałam i opinii nie znalazłam :-( Nawet teraz jak wpisałam... Mogłabyś przesłać mi link? Bo może jestem dziś jakaś nie teges...
Wiesz może jak wypadają kolory cieni z tej serii?

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Wybaczcie, że jednak nie dodałam zdjęcia tego podkladu, ale nie mogę dojść do ładu z aparatem i w efekcie na zdjęciach nic nie widać ;/

I teraz zauważyłam też na ręku, ze ma mnóstwo delikatnych drobinek, ale nie są zbyt widoczne- dostrzegłam je dopiero siedząc pod lampką
Wybaczam A myślisz, ze do cery przesuszającej się z wyraźnymi naczynkami (np w okolicy nosa) będzie ok? Potrzebuję podkład, który nie zrobi mi maski na twarzy, a jednak zatuszuje co nieco
Stary 2012-02-17, 17:03   #1360
Sarunieczka

Cytat:
A ja szukałam i opinii nie znalazłam :-( Nawet teraz jak wpisałam... Mogłabyś przesłać mi link? Bo może jestem dziś jakaś nie teges...
Wiesz może jak wypadają kolory cieni z tej serii?
Podejrzewam że to mogło być w poprzednim wątku...ja na bieżąco czytam i dlatego wiedziałam... I jak?będziesz zwracać?
Cienie niestety nie wiem jak wypadają... może dziewczyny które je zamówiły Ci podpowiedzą
Stary 2012-02-17, 17:05   #1361
kejtiryba
Wtajemniczenie

Nie opłaca mi się zwracać przesyłką poleconą ubezpieczoną jednej szminki Zostawię ją, na lato będzie ok. Ale takiej moreli złamanej czerwienią będę szukać dalej
Wpisałam nawet wyszukiwanie na całym wizażu i mi nie znalazło... nie wiem dlaczego
Stary 2012-02-17, 17:12   #1362
Nana93klb
Zakorzenienie

GG do Nana93klb

chcialam wlasnie wyslac zamowienie i szare kropy przy moich kolczykach parisian oraz przy uchwycie na ramie na mp3 lub telefon dla nowej klientki ktora zamawia mnostwo rzeczy z minikatalogu...
i zolta przy urzadzeniu do treningu miesni brzucha...

Edytowane przez Nana93klb
Czas edycji: 2012-02-17 o 17:17
Nana93klb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 17:18   #1363
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie opłaca mi się zwracać przesyłką poleconą ubezpieczoną jednej szminki Zostawię ją, na lato będzie ok. Ale takiej moreli złamanej czerwienią będę szukać dalej
Wpisałam nawet wyszukiwanie na całym wizażu i mi nie znalazło... nie wiem dlaczego
Nie musi być ubezpieczona, może być zwykły polecony ekonomiczny. Ale jednej rzeczy i tak się nie opłaca zwracać, lepiej kilka
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 17:20   #1364
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Nie musi być ubezpieczona, może być zwykły polecony ekonomiczny. Ale jednej rzeczy i tak się nie opłaca zwracać, lepiej kilka

To ja całe życie bylam w niewiedzy! Kiedyś gdzieś przeczytałam, że ubezpieczona byc musi... Dobrze wiedzieć, że jest inaczej. Dzięki
Stary 2012-02-17, 17:29   #1365
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Hej
mam pytanie jak z dostępnością wcześniejszych ofert walentynkowych?
bo mi się nie wyświetlają przy nich żadne światła więc nie wiem czy je zamawiać czy nie ryzykować??

Któraś coś zamawiała??
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 17:32   #1366
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:

To ja całe życie bylam w niewiedzy! Kiedyś gdzieś przeczytałam, że ubezpieczona byc musi... Dobrze wiedzieć, że jest inaczej. Dzięki
Bo Avon tak pisze, ale ja(i wiem, że dużo dziewczyn tutaj też) wysyłam tylko polecone zwykłe i normalnie dochodzą.
Stary 2012-02-17, 17:36   #1367
201608040942
Konto usunięte

Cytat:
tak,jest już u nas koleżanka zamawiała u mnie,narazie użyła raz i dziś mi mówiła że bardzo przyjemne jest

)
A wiadomo cos na temat skladu? jakie roznice do starej wersji?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1

jak by sklad byl taki sam... albo chodz podobny ;o)
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 17:50   #1368
Sarunieczka

Cytat:
Mówisz że szukasz moreli wpadającej w czerwień? zamów sobie próbkę szminki UCR Sparkling Peach,na moich ustach ona jest jasnoczerwona,dziewczyny tu piszą że dla nich jest brzoskwiniowa,a nuż Ci będzie pasować podpowiem że numer tej próbki to 26583,w kat.04 będzie taniej bo 0,70 za próbkę.Wrzucałam na wątek katalogowy kiedyś tę szminkę na ustach ale od dawna nie działa mi wyszukiwarka na forum znalazłam w googlach u kogoś innego na ustach:
https://lh6.googleusercontent.com/-C...281%2529-1.jpg

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2012-02-17 o 17:56
Stary 2012-02-17, 17:54   #1369
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
Wybaczam A myślisz, ze do cery przesuszającej się z wyraźnymi naczynkami (np w okolicy nosa) będzie ok? Potrzebuję podkład, który nie zrobi mi maski na twarzy, a jednak zatuszuje co nieco
Wiesz co? Nie mam bladego pojęcia. Nie znam się na rodzajach cer... nawet sama do końca nie wiem jaka mam (chyba mieszaną?). Po takim wypróbowaniu z miniwersji trudno mi powiedzieć, czy może wysuszać jeszcze bardziej... Nie jest taki tłusty jak np. antystresowy czy mineralny. Naczynka zakryć powinien bez problemu chyba.
A maski też nie robi
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:15   #1370
an92dzia
Raczkowanie

dziewczyny jeśli złożyłam zamówienie z kat3 za ponad 1000zł to w kat4 mogę zamówić ten produkt za 10zł to będzie ta nowa woda o2 czy coś takiego czy to jest oferta za zamówienie z kat2???

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

wiecie co właśnie sprawdzam fakturę i zamawiałam z demo ten zestaw antyperspirantów i przyjdzie tylko kulka spray doślą w następnym zamówieniu ale czegoś tu nie rozumiem w demo pisali że jeden zestaw na konsultantkę to co oni mają więcej kulek niż sprayów skoro to zestaw
an92dzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:18   #1371
sensualitat
Wtajemniczenie

GG do sensualitat

Fajna 6. Zaciekawił mnie roll on przeciwko niedoskonałościom i nowa seria Planet Spa
Stary 2012-02-17, 18:19   #1372
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez an92dzia Pokaż wiadomość
dziewczyny jeśli złożyłam zamówienie z kat3 za ponad 1000zł to w kat4 mogę zamówić ten produkt za 10zł to będzie ta nowa woda o2 czy coś takiego czy to jest oferta za zamówienie z kat2???

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

wiecie co właśnie sprawdzam fakturę i zamawiałam z demo ten zestaw antyperspirantów i przyjdzie tylko kulka spray doślą w następnym zamówieniu ale czegoś tu nie rozumiem w demo pisali że jeden zestaw na konsultantkę to co oni mają więcej kulek niż sprayów skoro to zestaw
z katalogu 2 chyba, w 3 jakas emulsja ze złotem jest czy coś
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:21   #1373
an92dzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
z katalogu 2 chyba, w 3 jakas emulsja ze złotem jest czy coś
kurcze szkoda wolałabym tą wodę...
an92dzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:27   #1374
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Mówisz że szukasz moreli wpadającej w czerwień? zamów sobie próbkę szminki UCR Sparkling Peach,na moich ustach ona jest jasnoczerwona,dziewczyny tu piszą że dla nich jest brzoskwiniowa,a nuż Ci będzie pasować podpowiem że numer tej próbki to 26583,w kat.04 będzie taniej bo 0,70 za próbkę.Wrzucałam na wątek katalogowy kiedyś tę szminkę na ustach ale od dawna nie działa mi wyszukiwarka na forum znalazłam w googlach u kogoś innego na ustach:
https://lh6.googleusercontent.com/-C...281%2529-1.jpg
Dzięki dobra kobieto! Wypróbuję na pewno na próbce, myślałam jeszcze o Iced Coffee
Stary 2012-02-17, 18:41   #1375
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Zamawiała któras z trend torebkę symra? (taka brązowa) Jesli tak proszę o zdjęcia
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:50   #1376
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez an92dzia Pokaż wiadomość

woda O2 jest do zamówienia przy kat.3 za uzyskanie sprzedaży 1000zł w kat.2, zaś w kat.4 za uzyskanie sprzedaży 1000zł w kat.3 można zamówić złotą emulsję Anew Ultimate

ciekawe czy ona będzie już w zmienionym opakowaniu skoro w kat.5 jest "wycofywana" w obecnej szacie,a w kat.6 tej emulsji jeszcze nie widać
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:56   #1377
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ładna, ale bardzo mała się wydaje. Chyba, że się tak rozciąga, bo jak ma ktoś dużą głowę to może cisnąć
mnie właśnie zawsze boli głowa od opasek, nie umiem znaleźć rozwiązania, a chętnie bym ponosiła W Avonie ten plus, że można zwrócić, dlatego się zastanawiałam. Ale skoro mały rozmiar, to raczej nie wezmę

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
no głowy to myślę że mamy mieszczące się w jakimś standardzie europejskim ,
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:58   #1378
Hosenka*
Zakorzenienie

Dostałam własnie paczkę - nowe kredki SuperShock są przepiękne

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:59   #1379
wiuniaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
ciekawe czy ona będzie już w zmienionym opakowaniu skoro w kat.5 jest "wycofywana" w obecnej szacie,a w kat.6 tej emulsji jeszcze nie widać
Na pewno zmieniona, bo w programie lojalnościowym dają nowości. A ona będzie nowa, bo w nowym opakowaniu.

http://www.suwaczek.pl/cache/a95eb46ae0.png
wiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:59   #1380
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
mnie właśnie zawsze boli głowa od opasek, nie umiem znaleźć rozwiązania, a chętnie bym ponosiła W Avonie ten plus, że można zwrócić, dlatego się zastanawiałam. Ale skoro mały rozmiar, to raczej nie wezmę
Może się rozciąga, ale nie wiem czy nie będzie uciskać. Zawsze możesz zwrócić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości