Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-17, 13:21   #4591
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Dzień Dobry
Stary 2012-02-17, 15:42   #4592
samaraNW
Zakorzenienie

witam

nowy semestr mnie wykańcza, a minęły dopiero dwa tygodnie właśnie się obudziłam, bo byłam tak zmęczona po zajęciach, że musiałam się zdrzemnąć i mam tak niemal codziennie, a wcześniej mi się to nie zdarzało... czasami żałuję, że wybrałam sobie tak trudny kierunek... ale mam nadzieję, że chociaż w przyszłości mi się to opłaci musiałam się trochę wyżalić może jutro, jak w końcu się wyśpię, to zmienią mi się poglądy na te sprawy

w weekend byłam w Warszawie. bardzo mi się podobało, tylko szkoda, że dłużej nie mogłam zostać i nie było cieplej, ale na pewno jeszcze tam pojadę a jutro idę na meczyk Śląska z Chorzowem na nowym stadionie - w końcu zobaczę go od środka bilet miałam za darmo, bo była promocja walentynkowa i dla kobiet był za 0 zł

z dbania o siebie, to raczej na podstawach jadę, jak mam siły i czas, to olejuję włosy( dzisiaj mam ekstra po oleju z pestek winogron ) i maseczki. niczego wyszukanego w pielęgnacji nie stosuję. zamówiłam sobie tą pomadkę, którą Ghana pokazywała jakiś czas temu, bo bardzo mi się spodobała
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 16:11   #4593
loluska
Zakorzenienie

Hej Mam dość, dwa dni temu skonczyłam antybiotyk a cały czas męczy mnie kaszel o zachrypniętym głosie nie wspominając Na dodatek @ Tydzień praktyk za mną i jestem bardzo zadowolona, jest miło i przyjemnie Tylko pacjenci słodkościami za bardzo rozpieszczają Stąd wczoraj mój licznik pączków wskazał 8 albo 9 z tym że nic innego nie zjadłam, nie ma się czym chwalić więc wycinamy to:P Ostatnio mam też gorszą cerę, nie wiem czego to wina, ciągle coś mi wyskakuje

Party
bardzo współczuję że zabiegi mikro poszły na marne, ale nie Twoja w tym wina tylko kosmetyczki Do ślubu masz jeszcze trochę czasu więc masz szansę zrobić jeszcze dużo. Na razie się nie zamartwiaj na przyszłość I proszę o zdj w zwężonej sukni

Caate
Tobie również współczuję problemów z cerą, pamiętam jak walczyłaś o to aby była idealna i jak cieszyłaś się z późniejszych efektów. Mam nadzieję że wszystko się uspokoi i wszystkie niespodzianki znikną

karolcia198506

bardzo fajne spodnie

xjustyniaaax
tak totalnie z innej beczki, nie myślałaś nad gęstą prostą grzywka?

mała czarna
nie miałam o tym pojęcia myślę że taka jadalna też by mogła być, ale pewna nie jestem

Lainathiel

zazdroszczę pogody ze zdjęć na blogu

Jakie plany ostatkowe?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 16:15   #4594
samaraNW
Zakorzenienie

moja cera też się pogorszyła już jakiś czas temu, zapewne przez pogodę
Stary 2012-02-17, 17:06   #4595
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć
cały dzień przesiedziałam i nic nie zrobiłam...
zaraz idę zrobić sobie spa
notka o moim najnowszym nabytku- 2óch cieniach inglot klik

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 17:38   #4596
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej Mam dość, dwa dni temu skonczyłam antybiotyk a cały czas męczy mnie kaszel o zachrypniętym głosie nie wspominając Na dodatek @ Tydzień praktyk za mną i jestem bardzo zadowolona, jest miło i przyjemnie Tylko pacjenci słodkościami za bardzo rozpieszczają Stąd wczoraj mój licznik pączków wskazał 8 albo 9 z tym że nic innego nie zjadłam, nie ma się czym chwalić więc wycinamy to:P Ostatnio mam też gorszą cerę, nie wiem czego to wina, ciągle coś mi wyskakuje

Caate
Tobie również współczuję problemów z cerą, pamiętam jak walczyłaś o to aby była idealna i jak cieszyłaś się z późniejszych efektów. Mam nadzieję że wszystko się uspokoi i wszystkie niespodzianki znikną
[B]

Jakie plany ostatkowe?
ja nie mam

no niestety juz czuje gule podskorne. ehhh... ale mam nadzieje, ze szybko przejdzie jak piszesz Tobie duzo zdrowka zycze, bo widze ze za malo Ci go przeslalysmy

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
To czekam Zajrze tam pozniej na te strone, bo teraz ide sie szykowac do szkoly A co do bb cremow to tez mialam wielka ochote, zwlaszcza na lato, ale nie wiem czy znajde taki ktory przypasuje mojej cerze. Czytalam tez ze bb cremy, przez sylikony ktore zawieraja, a raczej przez ich zle zmywanie moga pogarszac stan cery http://azjatyckicukier.blogspot.com/...&max-results=7
noo niestety sa plusy i minusy, tak samo ze zwklymi podkladami, jak ktos daje np. kryolan+fix wymaga innej pielegnacji, niz jak ktos kto uzywam tylko kremu tonujacego. demakijaz to ciezka wbrew pozorom sprawa, przynajmniej dla mnie...

skonczylam dzis wczesniej, bo w przyszlym tyg bede zostawac z dziecmi do pozna. wpadlam do e.leclerc'a po te koszyczki wiklinowe, ktore byly w promocji w ostatnim tyg no i czekal ostatni na mnie. jeszcze nie mial ceny, ale mila pani w obsludze klienta, odnalazla dla mnie kod i przepisala na karteczke

takze, mam juz koszyczek na nowe pedzle, ktore myslalam ze beda w pon, a tu co...wchodze do pokoju, a na moim lozku lezy paaaaczka, juz wszystkie zmacalam, aaaaaaaah cudne sa

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześć
cały dzień przesiedziałam i nic nie zrobiłam...
zaraz idę zrobić sobie spa
notka o moim najnowszym nabytku- 2óch cieniach inglot klik
jak to nic nie zrobilas? notke napisalas!
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 17:56   #4597
xjustyniaaax
Zakorzenienie

loluska- noszę taką grzywkę z tym że mi już odrosła a nie mam kiedy iść podciąć

Zrobiłam dziś makijaż próbny na impreze która mi się niedługo szykuje, mam nadzieje ze aparat nie odmówi posłuszeństwa dzisiaj.
Stary 2012-02-17, 18:02   #4598
Kitka:)
CABIN CREW

hej Piękne

współczuję wszystkim walczącym z cerą... ja też się z tym borykam, może nie jakoś bardzo mocno ale ... przez ostatni rok bardzo mi się pogorszyła...

loluska ja na dziś planow nie mam, spokojnie w domu, piwko i małe spa... F. ma imprezę w klubie żeglarskim, chciał żebym szła ale to nie dla mnie - picie wódy z wilkami morskimi ( a raczej jeziorowymi ) .. jutro za to pewnie gdzieś wyjdziemy ale raczej do knajpy posiedzieć, pizze może jakąś wciągnąć

caate to szybko testuj pędzle i dawaj recenzję , póki urodzin nie miałam żeby ewentualnie zdążyła zamówić

dziś byłam w mieście, rozglądałam się za jeansami i sporo ciekawych widziałam , więc może jutro z mam się przejdę i coś wybiorę....
i w końcu zapisałam się do fryzjera, bee testowała nową fryzjerkę ale podobno bardzo oszczędnie tnie, i bardzo dokładnie więc mam nadzieję że bede zadowolona

powoli mam zamiar "stabilizować" moją pielęgnację włosów, tzn. stosować sprawdzone produkty, te które mi najbardziej pasują i na listę już mogę wpisać: Amlę, olej migdałowy vatika, maskę miód i cytryna joanny, odżywkę różową isany, odżywkę cece z jedwabiem, szampon len z barwy, olejek kallosa na końcowki, szampon HE niebieski, wcierkę joanna rzepa...oczywiście mam zamiar wypróbowywać rózne kosmetyki ale chciałabym żeby tyvh wymienionych nie zabrakło nigdy na mojej półce

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:10   #4599
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jak to nic nie zrobilas? notke napisalas!
hahaha no tak

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
powoli mam zamiar "stabilizować" moją pielęgnację włosów, tzn. stosować sprawdzone produkty, te które mi najbardziej pasują i na listę już mogę wpisać: Amlę, olej migdałowy vatika, maskę miód i cytryna joanny, odżywkę różową isany, odżywkę cece z jedwabiem, szampon len z barwy, olejek kallosa na końcowki, szampon HE niebieski, wcierkę joanna rzepa...oczywiście mam zamiar wypróbowywać rózne kosmetyki ale chciałabym żeby tyvh wymienionych nie zabrakło nigdy na mojej półce
ooo wlansie, ja tez mam swoje ulubione produkty, ale lubie testowac nowe wczoraj kupilam nowa odzywke elseve mam nadzieje, ze sie sprawdzi

moje dzisiejsze:
kapiel w olejku fenjal
depilacja
masowanie syrenka
balsam fenjal
malowanie paznokci
farbowanie wlosow , maska, gliss kur na konce

niby nic a jak poprawilo mi humor

bedzie:
serum na pupe,
serum na biust,
i chyba położę niveę na twarz

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:12   #4600
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
hej Piękne

współczuję wszystkim walczącym z cerą... ja też się z tym borykam, może nie jakoś bardzo mocno ale ... przez ostatni rok bardzo mi się pogorszyła...

loluska ja na dziś planow nie mam, spokojnie w domu, piwko i małe spa... F. ma imprezę w klubie żeglarskim, chciał żebym szła ale to nie dla mnie - picie wódy z wilkami morskimi ( a raczej jeziorowymi ) .. jutro za to pewnie gdzieś wyjdziemy ale raczej do knajpy posiedzieć, pizze może jakąś wciągnąć

caate to szybko testuj pędzle i dawaj recenzję , póki urodzin nie miałam żeby ewentualnie zdążyła zamówić

dziś byłam w mieście, rozglądałam się za jeansami i sporo ciekawych widziałam , więc może jutro z mam się przejdę i coś wybiorę....
i w końcu zapisałam się do fryzjera, bee testowała nową fryzjerkę ale podobno bardzo oszczędnie tnie, i bardzo dokładnie więc mam nadzieję że bede zadowolona

mam wolny week, wiec obcykam jutro moje ogolne zakupy no i pedzle, to zapewne postaram sie o jak najlepsza recenzje do 24 powinnam dac rade, na taka 'wstepna'

dzis bedzie o tym co mi zrujnowalo cere, bo juz zdj skompletowalam, teraz wystarczy teraz trooche opisac

tak wlasnie ostatnio zlapalam sie na swoich zakupach. nie kupuje juz tak nowosci, tylko to co lubie, czyli:
biovax do ciemnych, wosk z miodem, seboradin balsam do wl.zniszczonych, maseczke jajeczna z joanny, jedwab i serum a+e z biovaxa, marion mgielka termoochronna, szampon to barwa pokrzywa i brzoza. oleje zawezilam do heenara i alterra.

chcialabym tylko wyprobowac z naturvital serie aloesowa, ale nigdzie nie moge jej dostac tylko to mnie kusi
Stary 2012-02-17, 18:21   #4601
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
noo niestety sa plusy i minusy, tak samo ze zwklymi podkladami, jak ktos daje np. kryolan+fix wymaga innej pielegnacji, niz jak ktos kto uzywam tylko kremu tonujacego. demakijaz to ciezka wbrew pozorom sprawa, przynajmniej dla mnie...

skonczylam dzis wczesniej, bo w przyszlym tyg bede zostawac z dziecmi do pozna. wpadlam do e.leclerc'a po te koszyczki wiklinowe, ktore byly w promocji w ostatnim tyg no i czekal ostatni na mnie. jeszcze nie mial ceny, ale mila pani w obsludze klienta, odnalazla dla mnie kod i przepisala na karteczke

takze, mam juz koszyczek na nowe pedzle, ktore myslalam ze beda w pon, a tu co...wchodze do pokoju, a na moim lozku lezy paaaaczka, juz wszystkie zmacalam, aaaaaaaah cudne sa
Masz racje, demakijaz o ciezka sprawa. Jak slysze ze dziewczyny ode mnie z klasy uzywaja ciezkich, kryjacych podkladow a wieczorem zmywaja TYLKO chusteczkami do pupy niemowlaka to jestem w szoku Ja to wieczorem caly arenal kosmetykow potrzebuje, zeby czuc ze wszystkiego sie z twarzy pozbylam.
Pokaz te koszyczki Uwielbiam takie rzeczy do przechowywania kosmetykow. I oczywiscie czekam na relacje o pedzlach

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

mała czarna
nie miałam o tym pojęcia myślę że taka jadalna też by mogła być, ale pewna nie jestem
Zdrowka zycze Z ta sola to wydaje mi sie ze wlasnie taka zwykla powinna byc ale pewna tez nie jestem

Wrocilam juz z zajec z calymi przemoczonymi nogami bo na moim osiedlu nic nie odsniezone i woda stoi po kostki na chodnikach. Masakra jakas
Moze ktoras z Was moze mi polecic ładny złoty, perłowy cien i czarny tez perłowy - bez drobinek?

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-02-17 o 19:20
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:52   #4602
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Straciłam pracę kurcze tak niespodziewanie to się stało
Stary 2012-02-17, 18:59   #4603
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej
Ojej, a czemu? Kurcze, beznadziejnie jest u nas z praca - coraz wiecej mlodych ludzi na bezrobociu
Stary 2012-02-17, 19:04   #4604
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, a czemu? Kurcze, beznadziejnie jest u nas z praca - coraz wiecej mlodych ludzi na bezrobociu
Zwolnili szefową a mnie zatrudniała ona, więc ja też kończę przygodę z tą po...baną firmą tak w ogólnie to ta firma słynie z tego że zwalnia bez powodu

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2012-02-17 o 19:05
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 19:04   #4605
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Kurczę
Przykro mi
Stary 2012-02-17, 19:06   #4606
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Przykro mi

Ale nie ma co się załamywać, głowa do góry. Znajdziesz napewno lepszą prace
Stary 2012-02-17, 19:11   #4607
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Zwolnili szefową a mnie zatrudniała ona, więc ja też kończę przygodę z tą po...baną firmą tak w ogólnie to ta firma słynie z tego że zwalnia bez powodu
To moze i lepiej znajdziesz cos lepszego
Stary 2012-02-17, 19:15   #4608
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Bardzo współczuje strasznie trudno w dzisiejszych czasach o prace, będzie dobrze

Hej
U mnie nic ciekawego, kupiłam dziś oliwe z oliwek do czego ją można stosować oprócz np moczenia w niej dłoni ??? Zazdroszcze wam Tesco Extra i wyprzedaży Essence u mnie nie ma ani tego Tesco ani w Douglasie nie widziałam Essence . Tak poza tematem właśnie przeczytałam cudowną ksiązke, nie mogłam się od niej oderwać, ponad 400 stron przeczytałam tak szybko że nawet nie wiem kiedy, jedna z lepszych książek jakie czytałam Liz Murray-Przełamać Noc
Stary 2012-02-17, 19:17   #4609
karolcia198506
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny
W sumie i tak miałam pracować do kwietnia bo potem wyjeżdzam, ale zawsze to byłyby jakieś pieniądze na wyjazd by było.
No nic ale w tym czasie zadbam o siebie to największy plus będę piękna na wakacje
Stary 2012-02-17, 19:21   #4610
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
Bardzo współczuje strasznie trudno w dzisiejszych czasach o prace, będzie dobrze

Hej
U mnie nic ciekawego, kupiłam dziś oliwe z oliwek do czego ją można stosować oprócz np moczenia w niej dłoni ??? Zazdroszcze wam Tesco Extra i wyprzedaży Essence u mnie nie ma ani tego Tesco ani w Douglasie nie widziałam Essence . Tak poza tematem właśnie przeczytałam cudowną ksiązke, nie mogłam się od niej oderwać, ponad 400 stron przeczytałam tak szybko że nawet nie wiem kiedy, jedna z lepszych książek jakie czytałam Liz Murray-Przełamać Noc

u mnie nie ma tesco extra
wiec w normalnej cenie zakupilam blyszczyk i o dziwo dorwalam limitowanke crystalliced puder rozswietlajacy, w gratisie dostalam cienie do powiek te duo (bez i braz) to czuje sie pocieszona kupilam tez rzesy z catrice z serii las vegas, chodzilam za nimi od poczatku, a wczoraj pojechalam do innej natury i tam cala szafa po brzegi

Cytat:
Hej
ehh, przykro mi
mam nadzieje, ze szybko znajdziez nowa

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-02-17 o 19:22
Stary 2012-02-17, 19:30   #4611
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
bardzo współczuję

Cytat:
na bielanach jest
Stary 2012-02-17, 19:30   #4612
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
wiec w normalnej cenie zakupilam blyszczyk i o dziwo dorwalam limitowanke crystalliced puder rozswietlajacy, w gratisie dostalam cienie do powiek te duo (bez i braz) to czuje sie pocieszona kupilam tez rzesy z catrice z serii las vegas, chodzilam za nimi od poczatku, a wczoraj pojechalam do innej natury i tam cala szafa po brzegi
Nie wiem jak ja przeczytalam tego posta ale widzialam ze kupilas tusz do rzes z limitowanki las vegas i juz myslalam ze ja jakas wybrakowana szafe catrice mam, a Tobie o rzesy chodzi Chyba znowu osleplam
Stary 2012-02-17, 19:30   #4613
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:

ehh, przykro mi
mam nadzieje, ze szybko znajdziez nowa
To może też sie przejade do mojej natury, a może akurat będą jakieś fajne rzeczy, bo wsumie w mojej naturze to taka bieda marzy mi sie dobrze zaopatrzona natura a moze to dobrze dla mojego portfela
Stary 2012-02-17, 19:42   #4614
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
bardzo współczuję

na bielanach jest
eeeeeee, gdzie? po stronie auchan, ikea?
dzieki za oswiecenie

Cytat:
Nie wiem jak ja przeczytalam tego posta ale widzialam ze kupilas tusz do rzes z limitowanki las vegas i juz myslalam ze ja jakas wybrakowana szafe catrice mam, a Tobie o rzesy chodzi Chyba znowu osleplam
haha, bywa czasami
moglam napisac wyrazniej - sztuczne rzesy

Cytat:
To może też sie przejade do mojej natury, a może akurat będą jakieś fajne rzeczy, bo wsumie w mojej naturze to taka bieda marzy mi sie dobrze zaopatrzona natura a moze to dobrze dla mojego portfela
ja zawsze jezdze do takiej w centrum, teraz pojechalam do innej, gdzie nie ma zary, h&m itp i bylo. w sumie logiczne tam jest mniejszy ruch
Stary 2012-02-17, 19:45   #4615
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
eeeeeee, gdzie? po stronie auchan, ikea?
dzieki za oswiecenie
zwykłe tesco przerobili na extra jakiś czas temu to, które jest koło ikei.
Stary 2012-02-17, 19:53   #4616
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
mam wolny week, wiec obcykam jutro moje ogolne zakupy no i pedzle, to zapewne postaram sie o jak najlepsza recenzje do 24 powinnam dac rade, na taka 'wstepna'

tak wlasnie ostatnio zlapalam sie na swoich zakupach. nie kupuje juz tak nowosci, tylko to co lubie, czyli:
biovax do ciemnych, wosk z miodem, seboradin balsam do wl.zniszczonych, maseczke jajeczna z joanny, jedwab i serum a+e z biovaxa, marion mgielka termoochronna, szampon to barwa pokrzywa i brzoza. oleje zawezilam do heenara i alterra.

chcialabym tylko wyprobowac z naturvital serie aloesowa, ale nigdzie nie moge jej dostac tylko to mnie kusi
ooo..właśnie - zapomniałam o biowaxie... zazdroszczę Ci tej maski jajecznej, ja nie wiem kompletnie gdzie w Wawie ją kupić...

to czekam na recenzję pędzli
a ta seria aloesowa to chyba w naturze jest???

Cytat:
Masz racje, demakijaz o ciezka sprawa. Jak slysze ze dziewczyny ode mnie z klasy uzywaja ciezkich, kryjacych podkladow a wieczorem zmywaja TYLKO chusteczkami do pupy niemowlaka to jestem w szoku Ja to wieczorem caly arenal kosmetykow potrzebuje, zeby czuc ze wszystkiego sie z twarzy pozbylam.
Pokaz te koszyczki Uwielbiam takie rzeczy do przechowywania kosmetykow. I oczywiscie czekam na relacje o pedzlach
ja też bardzo dużo czasu poświęcam na usuwanie makijażu i oczyszczanie twarzy wieczorem- no chyba że z imprezki wracam, to wiadomo- demakijaż i spać
a co do cieni- może w inglocie poszukaj ??

Cytat:
Hej
współczuję....

musiałam pazury spiłowac bo dziśna lumpach mi jeden poszedł...:/ ale za to spodnie lniane na lato za 2 zł wygrzebałam

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 19:56   #4617
samaraNW
Zakorzenienie

mi maska jajeczna z apteczki babuni nie służy, bo bardzo szybko przetłuszczają mi się po niej włosy. normalnie 2 dni wytrzymują, po niej tylko jeden

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2012-02-17 o 19:58
Stary 2012-02-17, 19:59   #4618
Ccarolinaa
Zakorzenienie

A czego używacie do demakijażu? tak na codzień?
Stary 2012-02-17, 20:02   #4619
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Hej
Pamiętacie mnie jeszcze?
Dawno mnie tu nie było ale jeśli mnie przyjmiecie z powrotem to chętnie wrócę bo ostatnio strasznie się zaniedbałam i myślę że może ten wątek trochę zmotywowałby mnie do dbania o siebie.
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 20:05   #4620
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
zwykłe tesco przerobili na extra jakiś czas temu to, które jest koło ikei.
dzieki

Cytat:
ooo..właśnie - zapomniałam o biowaxie... zazdroszczę Ci tej maski jajecznej, ja nie wiem kompletnie gdzie w Wawie ją kupić...

to czekam na recenzję pędzli
a ta seria aloesowa to chyba w naturze jest???

ja też bardzo dużo czasu poświęcam na usuwanie makijażu i oczyszczanie twarzy wieczorem- no chyba że z imprezki wracam, to wiadomo- demakijaż i spać
a co do cieni- może w inglocie poszukaj ??

współczuję....

musiałam pazury spiłowac bo dziśna lumpach mi jeden poszedł...:/ ale za to spodnie lniane na lato za 2 zł wygrzebałam
moze popytaj w watku o wawie?

jest w naturze, ale od jakiegos miesiaca jej szukam i nie ma. jest tylko ta niebieska i z lawenda czy jakos tak

Cytat:
mi maska jajeczna z apteczki babuni nie służy, bo bardzo szybko przetłuszczają mi się po niej włosy. normalnie 2 dni wytrzymują, po niej tylko jeden
nawet jak dajesz od polowy wlosow?
moze za dlugo trzymasz, albo z szamponem nie wspolgra?

Cytat:
A czego używacie do demakijażu? tak na codzień?
plynu dwufazowego/mleczka rozanego z garniera
cetaphil na cala twarz
plyn miceralny z perfecty
a na sama twarz bez okolic oczu jakies mydelko antybakteryjne lub mydlo ziolowe jeszcze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości