|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
![]() No raczej przejde sie do inglota ale myslalam ze moze ktoras podsunie mi jakis numerek warty zainteresowania ![]() Ja uzywam plynu micelarnego (zmywam nim twarz i oczy), zelu - w zaleznosci w jakim stanie mam cere albo delikatny z alterry albo antybakteryjny, potem tonik. Poza tym zawsze uzywam szczoteczki z ross albo gabki celulozowej. |
|
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na codzień używamPłynu Micelarnego do oczu Maybelline Płynu micelarnego do twarzyz Biodermy A na jakieś wypryski papke Jadwigi zastanawiam się co jeszcze dołożyć do mojej pielęgnacji, nie licząc że raz w tyg robie peeling i maseczke z glinki zielonej, i uzywam codzien na noc krem Avene cicalfate na przemian z kremami eco cosmetics i na dzien również eco cosmetics.Może coś byście dodały? jakiś tonik? a może mydło antybakteryjne właśnie ?
|
|
#4624 |
|
CABIN CREW
|
ja używam mleczka z biedronki, potem żel do twarzy/peeling, tonik i potem krem (czasami zamiast żelu mydełko z nanosrebrem ) - to taka podstawa
własnie siedzę z maseczką nawilżającą na twarzy... marzy mi się maska loreal absolute repair... miałam kiedys szampon i był boski....
|
|
#4625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
?
|
|
#4626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), potem kremu do twarzy (albo effaclar albo cos nawilzajacego), punktowo jak cos mi wyskoczy acnefan.Toniki mam 3: clinique clarifying lotion clarifiante (2 krok do cery tlustej i mieszanej), oeparol lagodny tonik bezalkoholowy z olejem z nasion wiesiolka, clean&clear tonik przeciw wagrom (tylko strefa T). Po niedzieli pojde wiec do inglota bo mam 3 miejsca wolne w paletce i moze znajde cos fajnego
Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-02-17 o 20:29 |
|
|
|
|
#4627 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a i zapomniałam wam napisać- obecnie mój podkład jest dla mnie za ciemny - nie chodze na solarium i nie używam samoopalacza- w związku z tym postanowiłam wypróbować podkład który obecnie ma moja mama , to jest Lirene Dermoprogram Natura Matte, Fluid Matujący- i zachwycił mnie
|
|
|
#4628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#4629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#4631 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli moge spytac to ile masz lat? ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Teraz dostalam od mamy ten, bo dostala uczulenia i nie moze go uzywac http://www.rejuvi.com.pl/krem-pod-oczy-hurt.html To seria profesjonalna, ale w hotelu w ktorym pracuje moja mama jest spa i kosmetyczka wiec czasem dostaje rozne kosmetyki Ide tam teraz na praktyki i mam nadzieje ze sobie tez cos przetestuje
|
|
|
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam wieczorem płynu micelarnego Bourjois, pozniej tonik tej samej firmy. Jeśli mam mocniejszy makijaż, używam żelu micelarnego z Biedronki albo Eveline emulsji. Obecnie na noc używam tylko kremu Bambino. A zazwyczaj używałam Ziaję z seri Med. Na codzień również krem Bambino albo tez Ziaja Med na dzien.
Pod oczy też Ziaja ale nie jestem zadowolona. Muszę poszukać czegoś lepszego. Maala_Czaarna - zazdroszczę takich praktyk Pewnie pozniej wkrecisz się tam do pracy Ja miałam z małym saloniku w którym nie chciałabym pracować. Ja pamiętam ze szkoły serię kosmetyków z Dermiki Salon& Spa był tam genialny płyn micelarny i delikatny krem peeling obie rzeczy kupiłam na targach ksometycznych i są to absolutnie moje ulubione kosmetyki. Jak tylko będzie okazja jechac na targi ponownie muszę je kupić
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wątpie że go gdzieś dostane a pozatym pewnie drogi,właśnie teraz mi przypomniałaś:P musze wkońcu całatwić gdzieś praktyki chociaż nie bardzo się orientuje co jak i gdzie, a do wakacji musze mieć załatwione
Edytowane przez Ccarolinaa Czas edycji: 2012-02-17 o 20:54 |
|
|
|
|
#4635 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html |
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze że nie jest drogi, ma fajne opinie więc pewnie zamówie
|
|
#4637 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze nie wiem czy jest czego zazdroscic. Hotel w ktorym sa sami niemcy ..no nie wiem. 100 godzin wytrzymam, ale wiem ze nie ma szans zeby tam zostac. Chce miec po prostu papierek z dobrego miejsca, zeby potem latwiej bylo znalezc prace![]() Cytat:
![]() Mam do Was glupie pytanie, ale prosze o obiektywne opinie - na zdjeciach w albumie widac mojego pieprzyka kolo nosa. Jest dosc duzy i wypukly, ale wszyscy mi mowia ze "prawie go nie widac". Jasne... Usunelybyscie??? Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-02-17 o 21:06 |
||
|
|
|
#4638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą myślałam, że tylko 2 lakiery ze stay with me wyprzedaja a tu się okazało że wszystkie![]() Cytat:
![]() ale nowości jeszcze mnie kusza ![]() Przykro mi. Ale trzymam kciuki, żebyś znalazła coś fajniejszego a ja dzisiaj byłam na małych zakupach: kupiłam odżwykę joanny z miodem i cytryna, źel isana masło shea i owoc pasji (zapach mnie oczarował Ale kusiło, żeby wypróbowac..
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama mam kolo oka jeden wypukly, jednak lubie go bo dodaje mi charakteru jak ja to nazywam, tylko ze nie przykrywam go podkladem, ani pudrem. zostawiam solo, zeby bylo widac, ze to pieprzyk, a nie pryszcz ![]() nos to samo centrum naszej twarzy, jezeli czujesz sie z nim zle to ja bym to usunela. normalna rzecz moim zdaniem. i przy okazji, badalas go u dermatologa?
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za życzenia zdrówka, przydadzą się... głos mam jak rasowy żul
zachrypnięty jak talala xjustyniaaax no to super bo właśnie grzywki mi brakowało jak na zdjęcia patrzyłam caate i Kitka ![]() My też większych planów nie mamy, mam nadzieje że kino wypali, jak nie to ze znajomymi siądziemy w pubie albo coś. Ale nie narządzimy bo praktycznie wszyscy chorzy Kitko powodzenia u fryzjerki karolcia198506 przykro mi ![]() Ccarolinaa ja oliwę z oliwek podgrzewam i daje na włosy ![]() CSP ja pamiętam witaj ponownie Mała czarna na zdj nie rzuca się w oczy Pamiętacie tą spódnicę za kolano z sh? Wczoraj trochę z nią kombinowałam i na pewno będę je nosić na poniższe sposoby: zdj1 - tradycyjnie (to zdj wstawiałam już kiedyś) zdj2 - do szortów, tutaj z przykładowym paskiem zdj3 - jako sukienka, pasek również przykładowo I wstawiam foto co wyczarowałam dziś ze starych nie noszonych już dżinsowych spodni Co sądzicie o moich kombinacjach?
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-02-17 o 21:36 |
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mówiłam o kremie pod oczy:P Co do pieprzyka to zależy jak sie z nim czujesz, jak źle to usuń, moim zdaniem natomiast słabo go widać i nie rzuca się w oczy a pozatym dodaje Ci uroku, tak wogule to śliczna z Ciebie dziewczyna
|
|
#4642 |
|
CABIN CREW
|
loluska fajne te kombinacje, szczególnie mi się z szortami podoba
zdrowia życzę ![]() a co do fryzjerki- mam nadzieję że mi dużo nie uciacha, im dłuzsze mam włosy tym bardziej mi ich żal podcinać.... ![]() a własnie - co do włosów- mialam ostatnio dyskusje ze współlokatorką - zastanawiałysmy się czy w ciązy mozna farbować włosy??? (żadna z nas nie jest ale ciekawe jestęsmy )
|
|
#4643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() loluska swietne te szorty-fajny pomysl z koronka ![]() Ccarolinaa dzieki Musze sie zastanowic nad tym i skonsultowac sie z lekarzem jaka metoda mialoby byc to zrobione. |
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kombinacje wszystkie świetne, najbardziej mimo wszystko podoba mi się tradycyjna śliczna ta spódnica sama bym taką chciała gdzieś dostać, ale pewnie nie wyglądała bym tak łaaaadnie w niej
|
|
#4645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą ciągle oglądam zdjęcia długich włosów i co ray bardziej się na nie napalam Ja słyszałam ze w ciąży nie powinno się farbować, ale nie wiem ile w tym prawdy ![]() Maala_Czaarna pomysł z koronka kradziony z neta ale jestem zadowolona z efektu Cytat:
a tego pogrubionego udam ze nie czytałam ...
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fajne DYI, uwielbiam takie szorty najlepiej jeszcze sciete na skos, ale to juz moje zboczenie ![]() kupiłam sobie dzisiaj zel do twarzy z aa i plyn do higieny intymnej z tej firmy. Sprawdzone produkty, wiem, ze bede uzywac i na razie nie zmieniam na inne, wiec moge miec w zapasie skoro sa w promocji ![]() zaraz wrzuce sobie do galerii focię z rąsi, bo dzisiaj rpzed zajeciami mi sie nudzilo, bo mialam duzo czasu do busa
|
|
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wygrałam taki zegarek: http://allegro.pl/perfect-shine-zega...tml#tabsAnchor
W sumie nie noszę zegarków, ale chyba czas zacząć. ![]() Byłam dziś w Tesco i kupiłam 2 błyszczyki 03 i 07, czyli czerwony. W sumie nigdy nie używałam tak mocnego koloru, ale podoba mi się i idealnie schodzi, bo równomiernie. Kupiłam też czarne skarpetki z kokardką i kremowy portfel . ![]() A po babci dostałam złoty naszyjnik, a w środku zdjęcie mojego pradziadka i chyba jeszcze z czasów Lwowa. Cytat:
![]() Bardzo współczuje. ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3237694 6]Hej Pamiętacie mnie jeszcze? Dawno mnie tu nie było ale jeśli mnie przyjmiecie z powrotem to chętnie wrócę bo ostatnio strasznie się zaniedbałam i myślę że może ten wątek trochę zmotywowałby mnie do dbania o siebie.[/QUOTE] Cześć. Ja Cię pamiętam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4650 | ||||||||||
|
zawsze mam racje
|
Ze wczorajsznego spa nici
wolałam się wyjść rozerwaćjutro nadrobię w kwestiach spamowania ![]() podczytam was trochę, idę pod prysznic i spaaaać ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() I przez to skóra mimo nawet super pielęgnacji i tak gorzej wyglądać będzie bez podkładu. Za kurację trzymam mocne kciuki, żeby pomogła Ja się na trądzikowych nie znam, ostatnio w podstawówce miałam maści od dermatologa. A jak pamiętam jakie się świetne kosmetyki na to stosowało to odpadam ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
Po prostu źle wyglądam w dwurzędowych, ale udało mi się w reserved upolować i to na przecenie za 90 zł Pierwotne ceny płaszczy w sieciówkach zaraz do 300 zł dojdą - mówiąc o cieniutkich płaszczach.Teraz marzy mi się jakiś w mocnym, ciemnym różu czy innym takim kolorze ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
miałam też 04, a ostatnio nabyłam 02 i 07 ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- -- jest ten kosmetyk jeszcze dostępny? http://i.pinger.pl/pgr99/2dce04f70011888f4ece17a8/ ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
a gdzie widziałyście natur vital poza naturą? bo ja nigdzie ![]() mam teraz szamon aloesowy właśnie i jestem z niego bardzo zadowolona Zresztą wszystko co kupiłam z nv mi pasowało jedynie ta niebieska maska mnie nie przekonuje, więc jej nie brałam. Miała alko denta w składzie albo coś innego podobnego.---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- oczy- dwufazowy olejek z bielendy, albo z miniaturki lancome też dwufazowy twarz- metodą ocm, albo przemywam olejkiem a potem normalnie żelem do twarzy ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
-jakieś maseczki nawilżające -coś z kwasem hialuronowym csp: witam ponownie ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
miałam miniaturki clinique, dali mi kiedyś w douglasie, zniechęcili mnie do tej firmy na amen ta myjąca sunstancja suszy, tonik wysusza od alkoholu, a krem zapycha Nie wiem do jakiej cery były te 3 kroki, ale jednym słowem porażka za niemałe pieniądze. ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
ogólnie widać jak moda powraca, podobne były niedawno w h&m
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

?

?

widze że nie jest drogi, ma fajne opinie więc pewnie zamówie
..no nie wiem. 100 godzin wytrzymam, ale wiem ze nie ma szans zeby tam zostac. Chce miec po prostu papierek z dobrego miejsca, zeby potem latwiej bylo znalezc prace

zachrypnięty jak talala

ale jestem zadowolona z efektu