|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
viva "krowa dojna" bez komentarza. Nie przejmuj się takimi komplementami.... Bedziesz miała piękny biust z ktorego bedziesz dumna. Wlasciwie juz masz.
#7652 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co się stanie jak mnie zoperuje z opryszczką? wiecie może? bo nigdzie nie umiem takich informacji znaleźć ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- a jak zniknie to ile muszę odczekać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7653 | |
Zadomowienie
|
Wiesz co, moim zdaniem opryszczka Ci wyszla ze stresu, ta pogoda w sumie nie sprzyja opryszczce , mi na mrozie nie wychodziła raczej jak odwilż, mi teraz wyszła bo miałam nakuwane i diete mam. Hmm szczerze mówiac to mysle , mysle i nie wiem... Na pewno gorzej sie goić może bo organizm osłabiony skoro wirus sie uaktywnił (bo ten wirus jest i tak całe zycie w nas) no i nie wiem czy nie moze dojsc do jakiejs infekcji?
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- kup sobie zovirax i od razu smaruj gdzie swedzi. Po Heviran do lekarza to juz lepiej nie idź bo chyba tydzien przed operacja lepiej lekow nie przyjmowac- z tego co pamietam.
![]() |
#7654 |
Rozeznanie
|
jak tak czytam to zaczynam sie stresowac i to mega! jak ja teraz biorę jeszcze antybiotyk??? i mam brać do końca pudełka czyli jeszcze 4 dni, a operacja na 29?? mówiłam o tym internistce ale powiedziała że to nei przeszkadza i mam brac jeśli chce isć zdrowa na operację, ale ja sie teraz zaczynam stresować, chyba ostatni tydzień to powinnam w ogóle z domu nie wychodzić?? boję się...
pomijając to ze wczoraj do mnei pani promotor napisała że TYLKO JA i jedna kolezanka z 90 osób zostałam do obrony i kiedy jej mgr oddam a ja mam dopiero 21 stron ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- głowa mi pęka i sie poryczę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7655 |
Raczkowanie
|
Ja mam do dnia dzisiejszego horrory że m-c do obrony a ledwo co napisane
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Do tego jeszcze stypendysta i kujon ale pisaniem pracy mgr przykladu nie dawałam ![]()
#7656 |
Rozeznanie
|
Jejku też jestem kujonem!!!! wszytsko pozaliczane w pierwszym terminie a ta praca to masakra...
|
![]() ![]() |
![]() |
#7657 |
Rozeznanie
|
wiecie co.. .tak się zastanawiam bo miałam dzisiaj taki głupi sen, że euro po 5,50zł podskoczyło i że mam opryszczkę i gryzłam wargę... i zastanawiam się czy ja się w śnie nie pogryzłam... bo w sumie to mnie to nie swędzi..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7658 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja nie wiem jak to będzie jesli dr nie zechce mnie operować ze względu na wyniki i tą lordozę , wydłużony prawy wyrostek poprzeczny vc7
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- przecież muszę powiedzieć i raczej wcześniej nie przed samym zabiegiem ,kurcze oby to nie mialo wpływu a z drugiej strony ból pleców będzie niesamowity tym bardziej że mnie na co dzień bolą:-( ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Toniu ![]() ![]()
#7659 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witajcie ![]() Dopiero znalazłam chwile zeby nasza odliczanke wkleic ![]() ![]() ![]() Naszym mamusiom wielkie pokłony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7660 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jem heviran na opryszczkę. nie wyczytałam nic, że przed operacją nie można.. nie wiem.. najwyżej mnie doktor zawróci i każe przyjechać w innym terminie.. czy on nawet z opryszczką operuje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7661 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Ja to bym chciała, żeby euro tak podskoczyło do góry, bo będę sprzedawać ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-02-17 o 18:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Olivka no to juz masz pewien obraz macierzyństwa ![]() podloge na dole to ja prawie codzien myje ![]() ![]() ![]() 19 moja mała konczy 2 latka..na deser wszyscy z rodzinki zaproszeni to będzie sie działo, a gardlo to mi pewnie odpadnie bo taki hałas że ledwo mozna chocby z doroslymi porozmawiac ![]() Falena zabierz mnie ze sobą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7663 |
Raczkowanie
|
Toniu już niedługo Twój dzień ale masz fajne ,jak u mnie się okaże ,że nie mogę być operowana to się wscieknę tyle czasu marzyłam o operacji
#7664 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o Ciebie to ciągle o Tobie myślę. bo zniesiona lordoza szyjna i te zwyrodnienia to jeszcze nie tragedia i takie zmiany raczej nie powinny wpłynąć na decyzję o powiększeniu piersi... gorzej z tymi wynikami. bo jeśli są złe to wtedy może być problem. ja mam z kolei lekko zniesioną lordozę lędźwiową ale ćwiczę i nie jest ze mną źle. tak jak Ci wcześniej tam coś pisałam to będziesz też ćwiczyć, rehabilitant powinien Ci pokazać ćwiczenia jakie powinnaś sobie wykonywać w domu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj przechodziłam obok apteki i zobaczyłam piekne sztuczne piersi na plakacie a na nim reklama "powieksz swój biust naturalnie" o jakies tabletki chodziło ale sie usmialam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7666 |
Wtajemniczenie
|
toniu Ty to chyba za bardzo sie juz denerwujesz
![]() na tyle na ile poznam Polaka jemu nic nie jest w stanie przeszkodzić. viva no teściowej pozazdrościć ![]() ![]() mam nadzieję, że nie przejmujsz się głupim gadaniem, cycki oswoisz, Twoja pierś rozłoży się na implancie i będzie pięknie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- ania 1919 ja się na kręgosłupach nie znam, nawet nie wiem co te terminy oznaczają, napisz do dr maila albo zadzwoń sobie, wszystko opowiedz i bedziesz miała jasność, po co sie stresować i denerwować na zapas ![]()
#7667 | |
Raczkowanie
|
WW
Cytat:
![]()
![]() |
#7668 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() raju... jeszcze 3 dni. ja się jak głupia cieszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7669 |
Raczkowanie
|
Joasiu
![]() ![]()
![]() |
#7670 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aha to już masz drętwienie. to możliwe, że masz ucisk na nerw, bo skoro masz zniesioną lordozę to są kręgi inaczej ułożone i mogą uciskać nerwy. z odcinka szyjnego wychodzą nerwy unerwiające obręcz barkową więc zależy gdzie i na jaki nerw jest ucisk (każdy nerw daje inne objawy w zależności jego przebiegu) to możesz czuć ból/drętwienie rąk, klatki, między łopatkami, możesz mieć problem ze zginaniem nadgarstka. takie moje małe przemyślenia ![]() ![]() wiem, przynudzam ![]() Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-02-17 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7671 |
Raczkowanie
|
Toniu, ze mną na sali leżała dziewczyna z opryszczką - lekarz początkowo chciał przełożyć zabieg, bo stwierdził, iż organizm będzie osłabiony... ale ona się uparła, przekładać nie chciała i ją zoperował
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7672 |
Raczkowanie
|
Toniu powiem szczerze ,że drętwienie to już 2 lata temu odczuwałam ale zbytnio się tym nie przejęłam a szkoda bo może dziś bym czuła się lepiej wiesz jak to jest naprawde musi już coś przydusić,żeby udać się do lekarza no niestety ja tak mam ,ból faktycznie najbardziej odczuwalny jest w okolicy łopatki (lewej)Nie ukrywam,że najbardziej martwią mnie wyniki nie ze względu na op ale na zdrowie
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Jesteś pewna ,że to opryszczka ![]() ![]()
#7673 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tak, jednak opryszczka bo mam taki bąbelek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7674 |
Raczkowanie
|
Witam was moje drogie
![]() Ja z mama wróciłam po operacji kręgosłupa do domu okazało się,że ma cystę na rdzeniu kręgowym dlatego jej dretwiały nogi i rece i nie mogła chodzić,ale za 6 tyg ma rehabilitacje a pozniej sanatarium ![]() ![]() Gratuluję nowe nabytki dziewczynką super,że tyle nas tu jest ![]() Nikitka diekuje za komentarze ![]() JOOASI jak zawsze pełna optymizmu i super poradami ![]() DAGA ślub ty ja pierdziu kochaniutka pamiętam twoje słowa ślub na co mi tam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7675 |
Raczkowanie
|
Do op zejdzie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Witaj Graziu ![]() ![]() ![]()
#7676 |
Wtajemniczenie
|
Graziu ciesze się, że z mamunią już dobzie
![]() ![]() ![]()
#7677 |
Raczkowanie
|
Dobranoc dziewczynki
![]() ![]()
#7678 |
Zadomowienie
|
Siwa Viva pisałyście jakiś czas temu, że macie problem z cera po operacji. Cholercia ja chyba spałam zamiast napisać co możecie zrobić. Osobiście polecam tonik bezalkoholowy do twarzy, który odświeża i łagodzi z witaminamy (bezalkoholowy, ponieważ te z zawartością alkoholu wysuszają skórę), a do tego krem nawilżający. Może całkowicie nie zlikwiduje to problemu ale powinno znacząco się poprawić
![]() ![]() Dobranoc dziewczyny ![]() ![]() Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-02-17 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#7679 |
Zadomowienie
|
A ja jutro jade na snowboard.... pierwszy raz... Na sama myśl boli mnie tyłek
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Jooasi to dużo dużo zdrowia dla Taty! ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- falena super wakacje sie zapowiadaja
#7680 |
Rozeznanie
|
ja właśnie robię porządki w szafach, do których mama nigdy mi nie pozwalała zaglądać... i znalazłam list do Dzieciątka jak miałam jakieś 8 lat.. oryginalna pisownia
Drogie Dzieciątko. Proszę cię.. pszynieś mi pod choinkę. Tablice, mikser, skrejbl, puzle z królem lwem, papcie, pamiętnik i doktora. Pisała. Ania M. Wesołych Świąt doktora? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.