|
|
#2401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Po 2 tygodniach, kiedy nic się nie zmniejszało, poszłam do lekarza i powiedziano mi, że trafiła mi się wyjątkowo złośliwa postać ![]() Cytat:
Dzisiaj jest nawet gorzej niż wczoraj bo zaczynam wyć (tzn śpiewać
|
||
|
|
|
|
#2402 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
to mam bliznę w okolicy ust, ale juz teraz nie widać ![]() Teraz już nic z nią nie kombinuję [kiedyś przebijałam te bąbelki i przypalałam spirytusem, ale było coraz gorzej], jak nie uda się zatrzymać antivirem, to zostawiam w spokoju, im szybciej wybuchnie, tym szybciej się zagoi. Tylko muszę dbać o to, by usta nie były twarde i spierzchnięte, bo mi właśnie wtedy idzie do góry, żeby urosnąć bo te twarde skórki nie dają .Oj, ja ja dawno muzy nie słuchałam... Odkąd TŻ odłączył głośniki od starego kompa i wywalił wieżę, która robiła za wzmacniacz... A oczywiście nowego wzmacniacza do tej pory się nie dorobiliśmy
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Biedna ta kociczka . U mnie kuwety stoją zawsze. Koty wyjdą jednymi drzwiami i za parę minut wpuszczam je drugimi. Wtedy do kuwety i z głowy . Kotów biciem nie wychowasz . Wręcz przeciwnie - potrafią być złośliwe . No tak, ale rodziców nie przekonasz . Ot, dobra duszyczka . Ja zeżarłam sama i jęczałam, że mnie brzucho boli . Łakomstwo ukarane . Ostatnimi czasy mam sporą trudność z koncentracją. Nerwy . Już czwarty dzień nie mogę sklecić pisma do urzędu . Miałam dzisiaj zawieźć, ale pewnie nic z tego nie będzie . Cytat:
A propos silnej woli - Aga, jak zumba - rumba ? ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś zrobiłam po raz pierwszy kotlety z białego sera, dobre to nawet
|
|
|
#2405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nawet ostatnio nie chce mi się balsamować i potem drapię się jak głupia, bo skóra sucha i swędzi ![]() Nadal chodzę ![]() Podjęłam wyzwanie i raz w tygodniu, zamiast pilatesu, chodzę na te bardzo intensywne
|
|||
|
|
|
|
#2406 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
O peelingach często zapominam, a ta maska na nos to już w ogóle ![]() Ciało natomiast leży i kwiczy, bo podobnie jak Ty, ciągle zapominam o balsamowaniu i takich tam. Manicure owszem, robię, ale to lubię. Pedicure zazwyczaj robi mi się sam, na nieświadomce ![]() Stara była, odtwarzacz cd miała trochę popsuty, a do tego zabierała dużo miejsca. Teraz mi szkoda, bo był tam magnetofon, a ja mam kilka kaset do których mam ogromny sentyment i co... teraz to już sobie ich nie posłucham ![]() No chyba, że u rodziców ![]() Mam też inną wieżę, ale tę to akurat mój brat sobie pożyczył po mojej wyprowadzce...
|
|
|
|
#2407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Buteleczkami i słoiczkami obstawię się i ... nie chce mi się ręką sięgnąć . Tak samo mam ostatnio z odkurzaczem - wystawię na środek, poleżę i TV pooglądam, dom nadal nieodkurzony .Z czystego lenistwa nie pojechałam wczoraj do miasta . A pogoda była ku temu wielce sposobna . Dzisiaj - masakra : śnieży i wieje . Zadymki i zamiecie śnieżne . Wiatr porobił zaspy i zamiast autociem, autobusem muszę . Lenistwo ukarane . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też pada
![]() Nie dość, że w nocy napadało tyle, że się będę przez zaspy przedzierać w drodze do pracy, to jeszcze cały czas pada. |
|
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Hahahah ale wiesz jakie dobre za to?
![]() Cytat:
![]() Wstałam specjalnie,żeby się zalogować na wf, ale oczywiście serwer obciążony
|
|
|
#2410 | |
|
|
Cytat:
Już ponad dwa lata mam nowy, a teraz to właściwie "nowy" dywan, a on ciągle linieje i linieje... ![]() Zarzuć przepisem Dukanowe jakieś?U mnie popadało, ale tylko troszkę. Takim śniegiem jak ziarenka soli. NA razie nie ma biedy, ale to właśnie na wschodzie ma teraz najwięcej śniegu spaść
|
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle co na ulicach rozjeżdżone samochodami i trochę udeptane na chodnikach. Rano na szczęście miałam podwózkę do pracy, bo TŻ akurat jechał w tę samą stronę, w życiu nie zdążyłabym na piechotę. Byłam nawet bardzo blisko zrezygnowania dzisiaj z aerobiku, bo myślałam, że nie dam rady przedrzeć się przez te zaspy. I jakby tego wszystkiego było mało to jeszcze mi buty przemokły, teraz już w ogóle nie mam w czym chodzić |
|
|
|
|
|
#2412 |
|
|
A w drodze na aerobik miałaś już rozgrzewkę i dodatkową porcję ćwiczeń ![]() Maluję pazury na jaskrawy szafir
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Podziękuję za taką rozgrzewkę
![]() Szafir? Zrób poka poka ![]() A ja nadal katuję TŻ'a Tańcem Wampirów Chyba pożyczę mu zatyczki, to i pośpiewać będę mogła P.S. Kupiłam dziś Venitę, sasasa ![]() |
|
|
|
|
#2414 | |
|
|
Cytat:
, ale nie wiem, kiedy opublikuję , chyba w kwietniu ![]() Jaki kolor Venity? BTW, Kasiu, szukałaś koralowych lakierów. Jeśli masz u Siebie w Naturze szafę Catrice, to spojrzyj łaskawszym okiem na kolor 030 i bojdajże 850. I z Essence na te małe lakiery nr 63. To takie koralowe róże. Albo podaj fotkę z kolorem, którego szukasz, to będę wiedziała, w którą stronę się skierować z odcieniem
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Ten sam co ostatnio - jasny brąz, który wcale nie jest jasny
![]() Zwłaszcza jeśli się go potrzyma godzinę pod folią i ręcznikiem
|
|
|
|
|
#2416 | |
|
|
Cytat:
Chciałabym czarny, jak zwykle... pewnie znowu będę się przymierzać do szamponu Joanny. Bo Venita jednak robi mi ciepły, ciemny brąz a nie czarną czekoladę, czy coś. Ale jak zwykle się cykam.
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie, nie wiem . Dawaj przepis . To teraz czujesz, jak żyje plebs . Pogorsz swoją sytuację o połowę, będziesz wiedziała w jakich warunkach ja mieszkam. Ty ? Stateczna matrona, matka dzieciom ??? ![]() Dzięki . Jadę dzisiaj pączki żreć { potem tu będę narzekać } to zajrzę do Natury . Nie obżerajcie się dzisiaj świniowato ! Miłego dnia |
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie wiem skąd je wzięłam
![]() 60dag sera, 1łyżka śmietany, 2 cebule,1jajko,0.5szkl mąki,1/4szkl oleju, sól,pieprz,papryka, imbir. cebule kroimy w drobną kostkę, smażymy na oleju. Ser mielimy,dodajemy śmietane,jajko,mąkę-mieszamy. dodajemy cebulę i przyprawy. Wyrabiamy na jednolitą masę.formujemy kotlety i obtaczamy w mące i smażymy jak normalne kotlety. Zapomniałam dopisać,że w przepisie było napisane,żeby podawać z keczupem lub sosem pomidorowym,ale ja jadłam z sosem czosnkowym i żurawinowym i smakowało mi
|
|
#2419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak dzisiaj przedzierałam się przez te zaspy w drodze do pracy było to dla mnie o wiele bardziej męczące niż zumba ![]() No, przyznać się, ile pączków dziś zjadłyście? ![]() A ja po koncercie i jeszcze bardziej zakochana w musicalach |
||
|
|
|
|
#2420 | |||
|
|
Hłe hłe hłe
![]() Co zrobić, skoro w głowie nadal sweet sixteen ![]() Poza tym dzieciaki luuuubią łatwiej przykuć ich uwagę ![]() Yao każe sobie też malować, ale na razie pozwalam jej tylko na jeden paluszek ![]() Cytat:
Uwielbiam Twoje teksty ![]() I jak lakuny [jak to Yao mówi]? Dobre odcienie? Czy nie spodobały Ci się? Cytat:
Cytat:
a nie chciałabym ciągle farbować ![]() Dwa ![]() Mniemam, że fajnie było
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
A tak na poważnie to ja też nie czuję się na swój wiek, czasami ciężko mi uwierzyć w to ile ja mam już lat ![]() Cytat:
Ja trzy ![]() Bardzo ![]() Właśnie się zabalsamowałam, nie mogłam już wytrzymać, bo cały dzień nie robiłam nic innego tylko się drapałam jak głupia ![]() |
|
|
|
|
|
#2422 | |
|
|
Cytat:
![]() Chociaz ostatnio zaczynam się rozglądać za jakąś poważniejszą garderobą, bo w szafie prawie same szmatki, które nosiłam jako studentka... Albo jakieś w ogóle oderwane od rzeczywistości Tylko co zrobić, skoro ja je tak lubię...Tak, szamponem... ale chyba zrobię Venitą najpierw... może efekt tym razem bardziej mi się spodoba? Co do balsamowania, to ja już kolejny raz robię podejście do eksperymentu z girami i badaniem skuteczności naturalnych preparatów na likwidację owłosienia Ciągle brakuje mi systematyczności...
|
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Rzeczywiście smakowicie przepis wygląda. A jaki ser ? Taki zwykły : z kostki" czy ten na sernik, mielony. Z własnej woli - pół. Przymuszona - drugie pół. Ale paskudny był, bo z nadzieniem "toffi". Nie dotarłam . Jeden autobus nie przyjechał . W mieście zdążyłam jedynie "smoczki" psiakom kupić i z ulicy Psiapsiółka mnie zgarnęła . Miłego dnia |
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeden pączek i tona oponek
Cytat:
O lubię takie
|
|
|
#2425 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tona oponek to się po tych pączkach robi ![]() Padnięta jestem, strasznie męczący był ten tydzień. Cieszę się, że nie muszę iść jutro do pracy. TŻ chciał zrobić dziś czekoladę na gorąco, ale zupełnie zapomnieliśmy o mleku i nikomu nie chce się ruszyć do Biedronki... ![]() |
|||
|
|
|
|
#2426 | ||
|
|
Cytat:
![]() http://www.essence.eu/uploads/tx_nbp...oNailpol63.png http://3.bp.blogspot.com/_h-Zj7h_3Ge...0/SNC02488.png http://m3.paperblog.com/i/1/13588/la...peach-L-1.jpeg http://2.bp.blogspot.com/_CPfEMOimk-...0/IMGP3228.JPG Chyba sama sobie kupię któryś bo ostatnio rozglądałam się za tym z Wibo i coś go nie widziałam na półce, jakby kolekcję wymienili ![]() A taki był śliczny ![]() Cytat:
Za to na stażu [w innym miejscu pracy, bardziej wymagającym jeśli chodzi o dress code] podobno gadali na mnie... no ale to było 8 lat temu, więc i wiek nie ten i chodziło tylko o stroje letnie. Oczywiście nikt mi słowem wprost nic nie powiedział, sekretarka się wygadała, stara plota ![]() Natomiast moja mamuśka uwielbia mnie za to strofować, jej wiecznie coś nie pasuje, ale ostatnio się już uspokoiła ![]() Też padnięta jestem. TŻ pojechał dziś do stolicy, a ja od 16 sama z dziewczynkami. Na szczęście już śpią
|
|
|
|
#2427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że te "oponki", to takie "pączki" z dziurką
.Cytat:
Cytat:
![]() No, no . Ten pierwszy baaardzo interesujący . Pojadę w poniedziałek lub we wtorek . Miłej soboty |
||
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie, o której wczoraj padłam? O 22 spałam już jak dziecko |
|
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah też
![]() Zapomnialam,że mam podobny kolor. Już wiem jakie będę mieć dziś pazurki ![]() Tak
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiliśmy sobie dziś z TŻ'em wycieczkę i oczywiście zaszalałam w Inglocie
![]() A przecież cieni u mnie dostatek Kupiłam też zachwalany pędzelek do cieni i bronzer z H&M
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

Po 2 tygodniach, kiedy nic się nie zmniejszało, poszłam do lekarza i powiedziano mi, że trafiła mi się wyjątkowo złośliwa postać
Dzisiaj jest nawet gorzej niż wczoraj bo zaczynam wyć (tzn śpiewać 

to mam bliznę w okolicy ust, ale juz teraz nie widać
bo te twarde skórki nie dają
.

Już ponad dwa lata mam nowy, a teraz to właściwie "nowy" dywan, a on ciągle linieje i linieje...

Zapomnialam,że mam podobny kolor. Już wiem jakie będę mieć dziś pazurki