MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-17, 13:31   #2791
Irisfeal
Wtajemniczenie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez realistka09 Pokaż wiadomość
najpierw sie zakochujesz , pożądanie wynika z czasem a jesli własnie po tem po tym zbliżeniu , to pożadanie zanika w wyniku rozczarowania mylślisz sobie " o matko przciez ja wg nic nie czuje , a on umiera z rozkoszy a przecież go kocham " i mimo że kochasz taką osobę starasz sie jak możesz żeby to pożądanie wzbudzić , to nie dajesz rady bo to wg nie sprawia Ci przyjemności , jednak chęć bycia kochanym i nie chęć skrzywdzenia tej osoby jest silniejsza.

i co wtedy , kiedy kochasz i pragniesz , a później tylko kochasz/ ?
Nie wiem jak u innych ale u mnie najpierw jest pożądanie potem zakochanie. A dopóki kocham to pragnę.
Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
(...) być otwartym i miłym towarzyszem, może byłbym lubiany a nie podejrzany, ktoś komu nie można ufać. Wiecie jakie jest nastwaienie do ludzi którzy nie piją.
Nie wiem jakie. Ja nie piję wcale albo mało i nikt się na mnie nie patrzy podejrzanie a towarzyska być umiem i bez alko. Alkohol z reguł nie sprawia ze jesteś bardziej towarzyski tylko że bardziej pajacujesz i myślisz ze wszystko jest za☠☠☠iste.
Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość
Dobra nawet gdybym doprowadzil malego do normy to i tak nie nadaje sie do zwiazku ani seksu :P Nie potrafie Was dotykac, calowac a jesli chodzi o... to nie mam zielonego pojecia jakbym mial sie tego zabrac itd. Mam juz za bardzo psyche zryta przez zycie to jaki jestem i po czesci moze tez przez alk ;p
Kwestia wprawy, dotykasz jak chcesz, gdzie chcesz i patrzysz czy partnerce się podoba Każdy uczy się metodą prób i błędów. Po pewnym czasie można zwyczajnie pogadać jak się lubi być dotykanym.
Powiem Ci ze byłam z prawiczkiem który potrafił dotykać i całować tak że mdlałam i z innym doświadczonym którego pocałunków nie mogłam znieść Nie ma reguły że jak ktoś ma lub nie ma doświadczenia to jest mistrzem lub wielkim zero w sprawach intymnych Wszystkiego trzeba się nauczyć
Cytat:
Jak spotykasz faceta nie wiesz chyba ile pije, zawsze moglabys go troche przytepoerowac ;]
U większości to szybko wychodzi. Na pierwszej lepszej imprezie jeśli facet się przy mnie upija do nieprzytomności to ja za takiego TŻ-a podziękuję. Albo jak słyszę jak to lubi się napić jedno dwa góra osiem piw wieczorem przy oglądaniu telewizji. Albo jak lubi imprezy na których typowo się po prostu siedzi i chleje. Albo jak się jara ile to nie wypił i jak to się nie nawalił.
Cytat:
Napisane przez Jenna__ Pokaż wiadomość
Coś mi się zdaje, że Bober założył drugie konto, by z rzekomo kobiecej perspektywy potwierdzać swoje teorie.
Też mi to na klona wygląda..Nawet sposób pisania jakis taki podobny..

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2012-02-17 o 13:38
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 13:34   #2792
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
1,Coś mi się zdaje, że Bober założył drugie konto, by z rzekomo kobiecej perspektywy potwierdzać swoje teorie.

2.Nie znasz swoich reakcji przy kobietach. Zawsze zabawiałeś się sam ze sobą. Może z kobietą byłoby inaczej? Kobiecy dotyk to nie własna ręka.

3.Padłam. Każdy z nas uczył się kiedyś tego. Myślisz, że od razu byliśmy tacy obeznani w sferze seksu? Otóż, nie. Doświadczenie przychodzi z czasem.
Realistka09:
1.Więc zaczne od tego,że nie musisz mi 3 razy powtarzać tego samego,bo nie jestem jakaś niekumata!
"nie widzisz miłości , miłości nie da sie zobaczyć tak na marginesie to sie czuje . Nic nie dadzą widzialne gesty jeżeli nie sa dopełnione tym co tzreba . Jeżeli próbowało sie wszystkich pozycji i w żadnej nie jest ok to co ?"
"tak nie widzisz?
tak dla wyjaśnienia miłości nie fa sie zobaczyć. to sie czuje a widzialne gesty pierścionki kwiaty kolacje nic to nie da jeżli nie ma pociagu sexualnego.
jezeli sie próbowało wszystkich pozycji nawet tylko żeby spróbować a nie z ogromnej ochoty przezywania rozkoszy i w każdej było nijak czyli nie czułam nic po za tym że trzęsie sie łóżko."
" Milenka
miłości nie da nie zobaczyc to nie jest namacalne jak bułka w sklepie to stan duchowy

jeśli sie próbowało tysiąca pozycji wszystkich mozliwych i to nie z ogromnej chęci rozkoszy tylko z racji tej że może wkońcu jakaś sie trafi ale żądna a kobieta która rzeczywiście znajdzie jakąs pozycje w której bedzie jej dobrze z takim partnerem bedzie uprawiała ten sex w tej własnie jednej pozycji przez nastepne 50 lat ?

Pomyśl logicznie , nie wystarczy że Ci walnie palcówe albo przyniesie kwiaty i drogie prezenty bedzie Cie traktował jak księżniczke bedzie jeździł najnowszym bmw i bedzie miał firme po tacie jak nie bedzie Ci z nim dobrze w łóżku wtedy najwieksze uczucie słabnie.

Chodzi o to żeby pomiedzy miłością a sexem nie było za dużego dystansu żeby to sie składało w całość."
Wiesz,Jenna też mi to przyszło do głowy,przynajmniej będzie miał 'kompana' do konwersacji.A wracając do realistka09,to była przenośnia,rozumiem,że czujesz się źle nie mając przyjemności z seksu z Twoim partnerem,ale nie rozumiem,dlaczego udajesz,że Ci dobrze,dlaczego nie wprowadzicie zabawek erotycznych,bardzo urozmaicają seks z resztą może sie bardziej skupić np.; na Twojej łechtaczce,dzięki jej stymulacji też jest świetny orgazm.Skoro go kochasz rozmawiaj z nim,próbujcie nie tylko różnych pozycji,ale też innych rzeczy.
2.Wiesz,wydaje mu sie ,że wszystko wie śmiechu warte,omnibus normalnie.
3.Co niektórym wydaje się,że ludziom ładnym,czy z dużym penisem,mózg pracuje szybciej,lepiej,że wszystko wiedzą nie trzeba sie niczego uczyć.Niestety nasze rady na nic się nie zdacą!A teraz to już w ogóle,kiedy popiera ich w tym kobieta(realistka09 lub Bober podszywający się pod kobietę).
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:59   #2793
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez millenka80 Pokaż wiadomość
[
3.Co niektórym wydaje się,że ludziom ładnym,czy z dużym penisem,mózg pracuje szybciej,lepiej,że wszystko wiedzą nie trzeba sie niczego uczyć.Niestety nasze rady na nic się nie zdacą!.
A tu sie akurat nie zgodze :P bo czasami mam wrazenie, ze moj mozg zapierdala az za szybko bo ogarniam 4 rozne sprawy w jednym momencie gdy inni maja problemy z jedna :P

Bober jesli chodzi o facetow, ktorzy nie pija hmm nie znam takich a jesli chodzi o kobiety, ktore nie pija albo delikatnie 1-2 drinki albo z 2 redsy ma sie duzo wiekszy szacunek niz te, ktore wala tyle, ze padaja na pysk.
Powiem Ci ze jak jestesmy w towarzystwie i ktorys nie pije bez powodu to musi miec mocna psychike zeby wytrzymac pociski, oczywiscie tylko zartujemy i nikogo nie chce sie obrazic :P zreszta ta osoba nastepnym razem tak samo sie zachowuje w obec innych

Irisfeal
To ze raz mu sie zdarzy, ze nie obedzie ogarnial klimatu to chyba nic strasznego - kazdemu moze sie zdarzyc.
Ogolnie wbrew pozorom łatwo kobiecie ograniczyć chlanie typa. Tylko nie mozna jasno stawaic sprawy "Ja albo alkohol" bo wtedy rodzi sie tylko ☠☠☠☠ica, trzeba troszke checi i cierpliwosci.

"Albo jak lubi imprezy na których typowo się po prostu siedzi i chleje. Albo jak się jara ile to nie wypił i jak to się nie nawalił."

Chyba zaden normalny typ do normalnej dziewczyny takich rzeczy nie mowi, takie rzeczy to sie mowi w swoim waskim gronie zeby sie posmiac
ALE
"Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć
Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz"
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 15:06   #2794
bober111
Rozeznanie

Cytat:
stanal ale ze jest tak maly to chyba myslala, ze takiego mam normalnie
U mnie też jak stoi to jest taki jak u innych normalnie tylko że twardszy.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 15:07   #2795
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
jesli chodzi o kobiety, ktore nie pija albo delikatnie 1-2 drinki albo z 2 redsy ma sie duzo wiekszy szacunek niz te, ktore wala tyle, ze padaja na pysk.
Mam taki sam pogląd co do facetów. nie rozumiem czemu faceci mają święte prawo nawalić się i złapać zgona we własnych wymiocinach i jest to powszechnie akceptowalne. Dla mnie to zwyczajnie obrzydliwe.
Cytat:
Powiem Ci ze jak jestesmy w towarzystwie i ktorys nie pije bez powodu to musi miec mocna psychike zeby wytrzymac pociski, oczywiscie tylko zartujemy i nikogo nie chce sie obrazic :P zreszta ta osoba nastepnym razem tak samo sie zachowuje w obec innych
Miłe towarzystwo nie ma co ;] Zero presji człowiek aż czuję przyjazną, tolerancyjną atmosferę.
Cytat:
Irisfeal
To ze raz mu sie zdarzy, ze nie obedzie ogarnial klimatu to chyba nic strasznego - kazdemu moze sie zdarzyc.
Ogolnie wbrew pozorom łatwo kobiecie ograniczyć chlanie typa. Tylko nie mozna jasno stawaic sprawy "Ja albo alkohol" bo wtedy rodzi sie tylko ☠☠☠☠ica, trzeba troszke checi i cierpliwosci.
Każdemu może się zdarzyć ale nie przy własnej partnerce albo dziewczynie którą się chce poderwać Ja wymagam żeby przy mnie facet zachował umiar(nie musi być abstynentem) bo ja się nim zajmować nie będę później
Cytat:
"Albo jak lubi imprezy na których typowo się po prostu siedzi i chleje. Albo jak się jara ile to nie wypił i jak to się nie nawalił."

Chyba zaden normalny typ do normalnej dziewczyny takich rzeczy nie mowi, takie rzeczy to sie mowi w swoim waskim gronie zeby sie posmiac
A widzisz ja często słyszę z jaką lubością ktoś narzeka na kaca albo mówi jaka to byłą impreza tyle i tyle alkoholu poszło. Nawet w wąskim gronie mnie to nie bawi, wyrosłam chyba z tego już. I dzięki Bogu faceci na których mi zależy też

No ale odeszliśmy od tematu

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Stary 2012-02-17, 15:26   #2796
bober111
Rozeznanie

Dopiefiend próbowałeś kiedyś wyrwać nieznajomą chętną dziewczynę na jedną noc, wtedy byś się mógł przełamać.

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
nie chce udawać . Nie jestem zaspokojona z obecnym partnerem tak jak z poprzednim nawet pokusze sie o stwierdzenie że wcale nie sprawia mi to przyjemności jak on stara sie ja go nie czuje a on myśli że mi jest bosko.
Cytat:
Być okrutną kobietą jaka jest w oczach mężczyzn i wyznać prawde nie zaspokajasz mnie ? uczucie mi nie wystarczy ? - cholera nie potrafie
Cytat:
jezeli sie próbowało wszystkich pozycji nawet tylko żeby spróbować a nie z ogromnej ochoty przezywania rozkoszy i w każdej było nijak czyli nie czułam nic po za tym że trzęsie sie łóżko.
Cytat:
jeśli sie próbowało tysiąca pozycji wszystkich mozliwych i to nie z ogromnej chęci rozkoszy tylko z racji tej że może wkońcu jakaś sie trafi ale żądna a kobieta która rzeczywiście znajdzie jakąs pozycje w której bedzie jej dobrze z takim partnerem bedzie uprawiała ten sex w tej własnie jednej pozycji przez nastepne 50 lat ?
Cytat:
najpierw sie zakochujesz , pożądanie wynika z czasem a jesli własnie po tem po tym zbliżeniu , to pożadanie zanika w wyniku rozczarowania mylślisz sobie " o matko przciez ja wg nic nie czuje , a on umiera z rozkoszy a przecież go kocham " i mimo że kochasz taką osobę starasz sie jak możesz żeby to pożądanie wzbudzić , to nie dajesz rady bo to wg nie sprawia Ci przyjemności , jednak chęć bycia kochanym i nie chęć skrzywdzenia tej osoby jest silniejsza.
To byłby jakiś koszmar byc z kobietą która by tak czuła. Dla niej też.
Stary 2012-02-17, 15:32   #2797
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Dopiefiend próbowałeś kiedyś wyrwać nieznajomą chętną dziewczynę na jedną noc, wtedy byś się mógł przełamać.
Nie wyrywam. ale pare takich bylo np. ta ktora mogla sie nabawic kompleksow ;] Na zewnatrz czekala tylko az ja nadzieje ;] ale niestety nawet gdybym stulejki nie mial to bym sie chyba bal wysmienia. Nie wiem czemu ale jak mialem 15 lat to myslaly, ze juz zamoczylem? I nagle takie ☠☠☠niecie.
Niestety tak jest ze kazdy kazdego zna i sie okazalo, ze to... laska koleszki ;o
Niby duze miasto ponad 200tys. ludzi.
Ogolnie to niezla beka ze mnie bo mam gdzies kto co mowi ale tego sie boje.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

"Mam taki sam pogląd co do facetów. nie rozumiem czemu faceci mają święte prawo nawalić się i złapać zgona we własnych wymiocinach i jest to powszechnie akceptowalne. Dla mnie to zwyczajnie obrzydliwe."

Bo facet to świnia
Tak juz jest po prostu, macie trudniej.
Czemu babka, ktora po krotkiej znajomosci daje dupy jest nazywana szamta a facet, ktory wali codzienni inna jest mistrzem?
Kobieta tez czlowiek ma prawo sie zabawic :P
ALE
Stary 2012-02-17, 15:52   #2798
bober111
Rozeznanie

Pozostaje wyjechać do innego miasta albo kraju. Ta stulejka u ciebie jest bardzo zaawansowana? jesteś ubezpieczony? czemu nie pójdziesz do lekarza to prosty zabieg? problemy z erekcją też się leczy są jeszcze środki typu wiagra.
Stary 2012-02-17, 16:07   #2799
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Pozostaje wyjechać do innego miasta albo kraju. Ta stulejka u ciebie jest bardzo zaawansowana? jesteś ubezpieczony? czemu nie pójdziesz do lekarza to prosty zabieg? problemy z erekcją też się leczy są jeszcze środki typu wiagra.
Ogolnie boje sie jej spojzenia boje sie reakcji po szubkim zakonczeniu nie chodzi tez tylko o ww ale i sam bym sie fatalnie czul. Kiedys moze sie zdecyduje wyjechac do innego miasta i tam zrobic operacje. Nie potrafie isc do lekarza, zdaje sobie sprawe, ze dla niego to normalne ale... bym slowa nie wykrztusil. To chyba nazywa sie glupota
nie wiem nie umiem tego opisac tak jakbym chcial.
ALE
Stary 2012-02-17, 17:05   #2800
bober111
Rozeznanie

Jesteś w beznadziejnej sytuacji skoro się boisz zrobić czegoś co by ci pomogło.
Potrzebujesz motywacji.
Stary 2012-02-17, 17:23   #2801
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Jesteś w beznadziejnej sytuacji skoro się boisz zrobić czegoś co by ci pomogło.
Potrzebujesz motywacji.
Ja mam cos nie tak z glowa.
Jakiej motywacji?
Staram sie zmusic ale nie potrafie zbyt gleboko to we mnie siedzi :P
Juz mam tak leb zryty, ze seks to nie jest dla mnie normalna sprawa.
ALE
Stary 2012-02-17, 20:12   #2802
realistka09
Przyczajenie

[QUOTE=Jenna__;32367009]Coś mi się zdaje, że Bober założył drugie konto, by z rzekomo kobiecej perspektywy potwierdzać swoje teorie. "

Wydaje Ci sie , nie wszystkie kobiety są takie same , każda ma swoje poglądy .
Po co miałby zakładać konto robić z siebie kogoś kim nie jest ? Czym by miał na tym zyskać , ani na tym nie zarobi ani w niczym mu to nie pomoże , wyraził swoją opinie tak jak każdy z nas a że akurat ja tak myślę zaraz nie musi oznaczać że ktoś sie podszywa pod kobietę

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez millenka80 Pokaż wiadomość
Realistka09:
.A wracając do realistka09,to była przenośnia,rozumiem,że czujesz się źle nie mając przyjemności z seksu z Twoim partnerem,ale nie rozumiem,dlaczego udajesz,że Ci dobrze,dlaczego nie wprowadzicie zabawek erotycznych,bardzo urozmaicają seks z resztą może sie bardziej skupić np.; na Twojej łechtaczce,dzięki jej stymulacji też jest świetny orgazm.Skoro go kochasz rozmawiaj z nim,próbujcie nie tylko różnych pozycji,ale też innych rzeczy.
2.Wiesz,wydaje mu sie ,że wszystko wie śmiechu warte,omnibus normalnie.
3.Co niektórym wydaje się,że ludziom ładnym,czy z dużym penisem,mózg pracuje szybciej,lepiej,że wszystko wiedzą nie trzeba sie niczego uczyć.Niestety nasze rady na nic się nie zdacą!A teraz to już w ogóle,kiedy popiera ich w tym kobieta(realistka09 lub Bober podszywający się pod kobietę).
I co , myślisz że zabawki całe życie załatwią sprawe tego czego brakuje ?
Wydaje mi sie że nie . Widze że święcie bronisz przekonania wszystich kobiet " prawie " że mały ale wariat. Tak naprawdę każdy się tym broni.
Rozumiem - urozmaicić ten sex tymi zabawkami jeżeli jest naprawde dobry ale nie starać się ząstąpić go plastikiem ze sklepu . W końcu po to mężczyźni mają te organy żeby z nich korzystać a nie żeby je zamieniać na plastik.
realistka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 20:28   #2803
Irisfeal
Wtajemniczenie

[QUOTE=realistka09;3237672 6]
Cytat:
Coś mi się zdaje, że Bober założył drugie konto, by z rzekomo kobiecej perspektywy potwierdzać swoje teorie. "

Po co miałby zakładać konto robić z siebie kogoś kim nie jest ? Czym by miał na tym zyskać , ani na tym nie zarobi ani w niczym mu to nie pomoże , wyraził swoją opinie tak jak każdy z nas a że akurat ja tak myślę zaraz nie musi oznaczać że ktoś sie podszywa pod kobietę

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Wydaje mi sie że nie . Widze że święcie bronisz przekonania wszystich kobiet " prawie " że mały ale wariat. Tak naprawdę każdy się tym broni.
Rozumiem - urozmaicić ten sex tymi zabawkami jeżeli jest naprawde dobry ale nie starać się ząstąpić go plastikiem ze sklepu . W końcu po to mężczyźni mają te organy żeby z nich korzystać a nie żeby je zamieniać na plastik.
To co masz za problem jak Ci się seks nie podoba a to przekłada się na cały Twój zwiazek Ty nie masz ochoty się starać żeby to zmienić to go rzuć i poszukaj innego. Powiedz mu że się wypaliłaś, że to nie to i inne pierdoły, może spotka kogoś komu będzie z nim dobrze.

Stary 2012-02-17, 20:34   #2804
realistka09
Przyczajenie

[QUOTE=Irisfeal;32377647]
Cytat:

To co masz za problem jak Ci się seks nie podoba a to przekłada się na cały Twój zwiazek Ty nie masz ochoty się starać żeby to zmienić to go rzuć i poszukaj innego. Powiedz mu że się wypaliłaś, że to nie to i inne pierdoły, może spotka kogoś komu będzie z nim dobrze.

Widzisz potrafisz powiedzieć w prost , a ja nie potrafie zostawić
Stary 2012-02-17, 20:37   #2805
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:

Widzisz potrafisz powiedzieć w prost , a ja nie potrafie zostawić
Na pewno nie wprost. Tyle że ja na Twoim miejscu miałabym inny na to pogląd

Stary 2012-02-17, 21:06   #2806
realistka09
Przyczajenie

jaki ?
Stary 2012-02-17, 21:26   #2807
Irisfeal
Wtajemniczenie

Tak jak już pisała millenka nie skreślałabym partnera ze względu na słaby seks ale próbowałabym coś z tym zrobić. Pogadałabym z partnerem o naszym seksie, próbowała różnych rzeczy, nie udawała, że seks jest cudowny jeśli mnie nudzi, szukałabym pozycji w których mi dobrze i ćwiczyła mięśnie kegla. Jeśli facet nie jest w łóżku egoistą i nie broni się przed nowymi rzeczami to nie sądzę żeby nie dało się 'uratować' tej części związku.
Z jednym z moich partnerów podczas samego stosunku było mi dobrze tylko w dwóch (czasem trzech) pozycjach. W klasycznej misjonarskiej nie czułam praktycznie nic. A było mi z nim w łóżku niesamowicie

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2012-02-17 o 21:28
Stary 2012-02-17, 22:34   #2808
chwast
Zakorzenienie

[QUOTE=realistka09;3237672 6]
Cytat:
Coś mi się zdaje, że Bober założył drugie konto, by z rzekomo kobiecej perspektywy potwierdzać swoje teorie. "

Coś w tym jest. Ja nigdy nie kochałam się z mężczyzną z małym penisem, ale dla porównania powiem, że miałam problem od tabletek i podczas seksu kompletnie nic nie czułam. On mógł mnie posuwać jak pług, a ja równie dobrze mogłabym spać albo czytać książkę. Było mi bardzo smutno bo też dwa razu udawałam - wiedziałam, że problem jest we mnie nie w nim, no ale przeszło. Dlatego w sumie nie wyobrażam sobie jak to jest z małym penisem i nie wiem czy wytrwałabym w związku, w którym nie byłabym zaspokojona seksualnie. Mnie nie zaspokoi sam oral czy palec.

(to do czego odniosłam się pisała realistka, ale nie wiem czemu zacytowało mi się tak, nie wiem o co chodzi, nie bić)

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2012-02-17 o 22:36
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 22:49   #2809
Dopefiend
Raczkowanie

[QUOTE=chwast;32380888]
Cytat:

Dlatego w sumie nie wyobrażam sobie jak to jest z małym penisem i nie wiem czy wytrwałabym w związku, w którym nie byłabym zaspokojona seksualnie. Mnie nie zaspokoi sam oral czy palec.
No i o to chodzi, trzeba walic prosto z mostu jak jest a nie wciskac nic nie warta nadzieje bo to tylko chlopom ☠☠☠ie psyche. Lepiej wiedziec na czym sie stoi Takie jest zycie, ze jednym wszystko przychodzi łatwo a inni cale zycie walcza o dobre zycie z gory bedac skazanym na przegrana. Mozna oszukiwac sie cale zycie albo nie szanowac zycia i przezyc kilka milych chwil
ALE

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-02-18 o 11:30
Stary 2012-02-17, 23:20   #2810
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:

No i o to chodzi, trzeba walic prosto z mostu jak jest a nie wciskac nic nie warta nadzieje bo to tylko chlopom ☠☠☠ie psyche. Lepiej wiedziec na czym sie stoi Takie jest zycie, ze jednym wszystko przychodzi łatwo a inni cale zycie walcza o dobre zycie z gory bedac na przegrana. Mozna oszukiwac sie cale zycie albo nie szanowac zycia i przezyc kilka milych chwil
A mnie wystarczy sam oral i palce i co w związku z tym? nie możecie patrzeć tylko na te opinie które wam pasują do waszego utyskiwania

Edytowane przez Irisfeal
Czas edycji: 2012-02-17 o 23:48
Stary 2012-02-17, 23:43   #2811
realistka09
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość

Coś w tym jest. Ja nigdy nie kochałam się z mężczyzną z małym penisem, ale dla porównania powiem, że miałam problem od tabletek i podczas seksu kompletnie nic nie czułam. On mógł mnie posuwać jak pług, a ja równie dobrze mogłabym spać albo czytać książkę. Było mi bardzo smutno bo też dwa razu udawałam - wiedziałam, że problem jest we mnie nie w nim, no ale przeszło. Dlatego w sumie nie wyobrażam sobie jak to jest z małym penisem i nie wiem czy wytrwałabym w związku, w którym nie byłabym zaspokojona seksualnie. Mnie nie zaspokoi sam oral czy palec.

(to do czego odniosłam się pisała realistka, ale nie wiem czemu zacytowało mi się tak, nie wiem o co chodzi, nie bić)

Chociaż ktoś mnie rozumie. Ja nie uznaje oralu jakos mnie nie cieszy , a palec hmm .... sama nie wiem.
Stary 2012-02-18, 08:38   #2812
millenka80
Rozeznanie

[QUOTE=Dopefiend;32381171]
Cytat:

No i o to chodzi, trzeba walic prosto z mostu jak jest a nie wciskac nic nie warta nadzieje bo to tylko chlopom ☠☠☠ie psyche. Lepiej wiedziec na czym sie stoi Takie jest zycie, ze jednym wszystko przychodzi łatwo a inni cale zycie walcza o dobre zycie z gory bedac na przegrana. Mozna oszukiwac sie cale zycie albo nie szanowac zycia i przezyc kilka milych chwil
Właśnie takie jest życie,powinno się mówić,partnerowi,że seks się nie podoba,a nie udawać,że jest ok.Próbować wszystkiego i jeśli dalej będzie źle odejść,bo związek oparty na kłamstwie nie wróży niczego dobrego.Ja nie wstydzę się powiedzieć mojemu partnerowi,że coś mi się nie podoba,wiadomo zdarzają się dni(bardzo rzadko),że po mimo naszego wspólnego wysiłku seks nie wychodzi,ale ja mówię o tym otwarcie z resztą jest to przeważnie z mojej winy.Nigdy nie zrozumiem,kobiet,które mówią,że kochają partnera,a go okłamują-żałosne.realistka skoro się męczysz w związku nie chcesz próbować to zakończ znajomość,bo ranisz nie tylko siebie,ale przedewszystkim jego. P.s.Nie wiem czy wiesz,ale z reguły orgazm pochwowy jest trudny w osiągnięciu bez stymulacji łechtaczki,popróbuj kiedy partner jest w Tobie 'pobawić'się łechtaczką lub poproś partnera przecież jest to wykonalne.Dobry udany seks nie polega na wkładaniu i wyciąganiu dużego członka.A co do zabawek to jak umiemy ich używać nie widzę nic złego żeby sobie pomagać nawet do końca życia.Przecież go kochasz,masz oprócz zabawek jeszcze pieszczoty,pocałunki,czuj esz jego zapach,smak,dotyk.realistka Ty sie lepiej zastanów czy go kochasz,bo to też wpływa na udany seks
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 15:40   #2813
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irisfeal Pokaż wiadomość
A mnie wystarczy sam oral i palce i co w związku z tym? nie możecie patrzeć tylko na te opinie które wam pasują do waszego utyskiwania
mam podobne odczucia.wyszukują tylko takich odpowiedzi,które pasują do ich filozofii życiowej,a reszta kałamie,żeby zrobić im przyjemność
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 21:04   #2814
bober111
Rozeznanie

Cytat:
On mógł mnie posuwać jak pług, a ja równie dobrze mogłabym spać albo czytać książkę. Było mi bardzo smutno bo też dwa razu udawałam - wiedziałam, że problem jest we mnie nie w nim, no ale przeszło. Dlatego w sumie nie wyobrażam sobie jak to jest z małym penisem i nie wiem czy wytrwałabym w związku, w którym nie byłabym zaspokojona seksualnie. Mnie nie zaspokoi sam oral czy palec.
Tak mniej więcej wyglądają smutne realia facetów z małym.
Stary 2012-02-18, 21:45   #2815
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak mniej więcej wyglądają smutne realia facetów z małym.
Nie. Tak wyglądają smutne realia zrzędzących facetów z małym fiutkiem który oni biorą za pępek świata i wybrednych dziewczyn, które by chciały tylko leżeć, pachnieć i przezywać niesamowite orgazmy z samego oddychania

Stary 2012-02-18, 22:40   #2816
Dopefiend
Raczkowanie

haha dobry ze mnie as do dzis myslalem, ze krotkei wedzidelko to samo co stulejka ;P mam to pierwsze ;] Wie ktos czy cos da sie z tym zrobic bez interwencji u lekarza?
Sama skora przy zwodzie nie schodzi ale tylko czasami jest maly problem zeby ja zsunac z zoledzia w spoczynku nie ma najmniejszego. Czyli to krotkie wedzidelko ta?
ALE

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-02-18 o 22:43
Stary 2012-02-18, 23:00   #2817
bober111
Rozeznanie

Tak też mam trochę krótkie nie wiem czy by coś przeszkadzało w seksie. Podobno można to rozciągać systematycznie nie wiem czy to zdrowe, i pewnie pomoże jak jest tylko trochę za krótkie. W czasie seksu często dochodzi do tego że za krótkie wędzidełko samo się zrywa.
Wiem tyle co wyczytam w necie więc zamiast się pytać lepiej sam szukaj. http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C4%99...2ko_napletkowe

Irisfeal przesadzasz może być taki przypadek że penis poprostu jest za krótki i za cienki żeby go wystarczająco mocno czuć i nawet jak ktoś nie zrzędzi i się bardzo stara to może to nic nie pomóc. Jak nie urósł i jest za mały to nic już tego nie zmieni.
Stary 2012-02-18, 23:18   #2818
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Tak też mam trochę krótkie nie wiem czy by coś przeszkadzało w seksie. Podobno można to rozciągać systematycznie nie wiem czy to zdrowe, i pewnie pomoże jak jest tylko trochę za krótkie. W czasie seksu często dochodzi do tego że za krótkie wędzidełko samo się zrywa.
Wiem, ze Ty wiesz wszystko i mialem nadzieje, ze cos doradzisz ;]
Jedni pisza, zeby nosic z odkrytym zoledziem i w goracej wodzie probowac rozciagac... tego drugiego sam probowalem nie raz i nie tylko w cieplej wodzie ale chyba nie przynioslo to zadnego efektu ale jedni pisza, ze pomaga inni, ze nie.
PS. Myslalem, ze znasz jeszcze jakies metody

Ja mam bardzo krotkie a poza tym wstyd z takim do typairy wyjechac
ALE
Stary 2012-02-18, 23:35   #2819
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Irisfeal przesadzasz może być taki przypadek że penis poprostu jest za krótki i za cienki żeby go wystarczająco mocno czuć i nawet jak ktoś nie zrzędzi i się bardzo stara to może to nic nie pomóc. Jak nie urósł i jest za mały to nic już tego nie zmieni.
To dobrze, że Ty nie przesadzasz

Stary 2012-02-18, 23:37   #2820
2016071135
Konto usunięte

Co do waszego problemu - mój facet miał podobnie. Szybko rozciągnęło się samo, bez żadnych kąpieli w gorącej wodzie.
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości)

Zasady wysyłania wiadomości