SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-18, 07:52   #4681
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Miałam ze strony intymna.pl - po około 80 zł. Nic złego się nie działo, tylko cięzko się tak na odległośc staniki kupuje, ja na szczęście trafiłam z rozmiarem.
Z takich sklepów stacjonarnych- mam panache głównie, albo ewa michalak, ale to mniej przyjemne pieniądze ok 150 zł, ale cóż zrobić jak się nie mieści człowiek w standarowe 75 c

W panache to jest dobre, że są sztywne, mało rozchodzące się obwody.

Ale na ebayu można je kupić za parę dych nawet, kwestia czy chcę się szukać i kombinować.

Sama muszę iść pokupować, ale już nie noszę miękkiej miseczki jak kiedyś (tzn z fisziną oczywiście) bo mi spadło o miseczkę i mam wrażenie za małego biustu i nie ma opcji

Na forum.gazeta.pl jest lobby biuściastych, tam jest pełno porad i pewnie adresów sklepów też
panache uwielbiam jeszcze lubie krisa i dalie jednak dalia troche mnie rozczarowala bo strasznie sie rozciagnełaa od Ewy Michalak nic nie miałam więc moze jak bede w najblizszym czasie jakis kupowac to sie na nia własnie skusze

dzień dobry
ja już po śniadaniu zaraz ide babci zakupy zrobić a potem jade na zakupy do leclerca i po nowe spodnie bo uznali mi reklamacje
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 11:32   #4682
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
A dostalas naklejki?
były różne naklejki, z łaski 1 dała , ale to dlatego, że mała zaczęła do niej podchodzić, a ona do mnie "proszę wziąć dziecko".
Widać, że baba nienawidzi dzieci Nie rozumiem czemu ona została pediatrą, widać, że męczy siebie i innych

tak w ogóle to witam
Dziś na obiad robię ziemniaki z kotletem i spaghetti (dla mnie, będzie na 3 dni )

Prócz tego mam mnóstwo sprzątania, bo straszny syf się zrobił jak zwykle

Na dworze zrobiła się potworna plucha, ale chociaż nie jest tak zimno
Dziś nawet trawę widać, także jest jakaś tam nadzieja na wiosnę

nurku fajnie, że Ci reklamację uznali.

Sikoreczka wg mnie 150 zł za koszulę na ślub to nie jest dużo Rzeczy ślubne są drogie, bo jednak jakby na to nie patrzeć to wyjątkowy dzień, teoretycznie ślub ma się raz

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:

dzis nawet zasnelam w pracy Mialam chwile i czytalam sobie gazetke branzowa i film mi sie urwal. Dobrze ze mi glowa opadla obok kubka z kawa a nie do niego. Kolezanka mnie obudzila

ale mi humor poprawiłaś
Ja w pracy nigdy nie usnęłam, chociaż wiele razy byłam blisko , natomiast jak chodziłam do liceum to zdarzyło mi się usnąć na historii

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-18 o 11:34
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 12:21   #4683
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
siedzę w necie może jak znajdę nowy aparat to stary się naprawi żeby czasem go nie wymienić na inny
To tak jak z kwiatkami, jak się mówi, że się je wywali to rosną

Cytat:
A przyszly tydzien mam caly rozplanowany - w pon po poludniu rozmowa o nowej pracy (jestem bardzo ciekawa stawki), we wtorek fryzjer i sauna, w srode prywata popoludniowa, w czwartek dyzur a w pt wooolne i urlop
Dobrze, że masz chwilkę na relaks I daj znać co z pracą, kciuka oczywiście trzymam

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
to na jakieś felerne musiałaś trafić ja zawsze sie staram żeby jedno było w zapasie

Białołeka?

co do maszynki to M mama ostatnio chciała się pozbyć tej co miała w domu więc my uznaliśmy ze wezmiemy. I chyba jest z nia cos nie tak bo juz z 10 razy napewno probowalismy z roznych przepisow i wychodzi zawsze zakalec

aaa i dostalam wyplate 3,42zł ani ksiegowa sie pomylila mialo byc 342zł ciekawe kiedy dostane wyrownanie
Jakiś bubel. Ale i tak kupuję bo lubię

Coś za coś. Mam za to kiepski dojazd... wszędzie

To coś jest nie tak, moja mama wypieka pyszne chlebki i ciasta w swojej

Księgowa zaszalała, nie ma co... wesołe ale w praktyce pewnie kaska by Ci się przydała.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
punto: trafiłam jeszcze na coś takiego wczoraj:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/royal-pains/
Kiedyś w TV leciał, jakoś mi nie podszedł ze względu na odtwórcę głównej roli Ale ja tak często mam. Nie obejrzę np. Troi ze względu na B. Pitta

Ale wczoraj w końcu "Anonymous" obejrzałam, podobał mi się Golden,

Cytat:
ja już po śniadaniu zaraz ide babci zakupy zrobić a potem jade na zakupy do leclerca i po nowe spodnie bo uznali mi reklamacje
No i dobrze

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
były różne naklejki, z łaski 1 dała , ale to dlatego, że mała zaczęła do niej podchodzić, a ona do mnie "proszę wziąć dziecko".

tak w ogóle to witam
Dziś na obiad robię ziemniaki z kotletem i spaghetti (dla mnie, będzie na 3 dni )

Prócz tego mam mnóstwo sprzątania, bo straszny syf się zrobił jak zwykle

Na dworze zrobiła się potworna plucha, ale chociaż nie jest tak zimno
Dziś nawet trawę widać, także jest jakaś tam nadzieja na wiosnę

Sikoreczka wg mnie 150 zł za koszulę na ślub to nie jest dużo
Nie gadaj Ale pinda Faktycznie nie na swoim miejscu babsztyl jest

My przedwczoraj spaghetti mięliśmy TŻ zawsze robił a tym razem zrobiłam po swojemu i mu zasmakowało, stwierdził, że jest najlepsze jakie jadł

Sprzątanie już uskuteczniam, zapieprzam jak mały samochodzik. Mam mnóstwo papierkowo-komputerowej roboty na dzisiaj i muszę to zrobić choćbym miała siedzieć do rana. O!

To nawet średnio Wizytowa porządna koszula 100-150 kosztuje.

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 12:21   #4684
Talullah
Wtajemniczenie

Dzien dobry

Sikoreczka - ja nie uwazam zeby 150 zl za dobra koszule to bylo duzo, dobra koszula potrafi i wiecej kosztowac

Nurku, kobieto
- ja tez sie musze wybrac na poszukiwania dobrego stanika ale nie moge sie zebrac jakos

Aaa i Nurku - mam nadzieje ze szybko Ci dadza wyrownanie :yes: Ale pomylka, no nie moge.

Lili - uuu, jak to, naklejki z laska? Nieladnie My zawsze dajemy tylko mamy maly wybor bo firmy farmaceutyczne okulistyczne sa ukierunkowane stricte na doroslych - dla dzieci sa zarejestrowane tylko 2 antybiotyki wiec duzego wyboru nie ma, nie mowiac o jakichs innych. Ale zawsze marudzimy ze chcemy naklejki i ostatnio dostalismy pande na pileczce, fajna jest Ja to daje jak dla pulku wojska, zawsze sie pytam dziecka czy jest braciszek lub siostrzyczka albo jakis super kolega/kolezanka na podworku/przedszkolu itd

Ogolnie dzieci sa grzeczne bo traktuje takie badanie jak zabawe, zwlaszcza dla chlopcow lampa szczelinowa wydaje sie statkiem kosmicznym Ale jak juz trzeba wyciagnac cos z oka to bywa gorzej. Takie kilkuletnie jeszcze da rade, zalezy tez co wpadlo do oka, ale juz kolo 3-4 lat to wolamy anestezjologa i wyciagamy w warunkach sali operacyjnej - nie ma szans zeby sie nie ruszalo, czasem dorosli sie ruszaja, komus sie wydaje ze zerknie o milimetr w bok a dla nas w mikroskopie to juz ogromy przeskok

W ogole w jednym z niedawnych odcinkow chirurgow wreszcie pokazano operacje okulistyczna, bylam w szoku bo przez wszystkie sezony nic nie bylo

A nooo i nie chcialam zasnac w pracy, pierwszy raz mi sie to w dzien zdarzylo (bo w nocy jak tylko byla okazja to sie szlo spac)

Ja wczoraj pojechalam po TZ, potem napilismy sie po lampce wina i TZ cos przegladal w necie a ja zasnelam, obudzilam sie kolo 1 i wpakowalam do lozka, kolo 10 obudzilam i znow zasnelam i po 11 obudzil mnie TZ sniadaniem do lozka Obejrzelismy odcinek serialu i pojechal do Rodzicow zabrac pare rzeczy a ja sie wyleguje w lozku z kawa Ale zaraz musze wstawac sprzatac bo bajzel ogromny

Kupilam ostatnio 10 ksiazek - 4 emily giffin, 2 obyczajowe i 4 romanse historyczne I bylam na skromnych zakupach ubraniowych, zalapalam sie jeszcze na ostatnie wyprzedaze

Golden - kupilam tez tez to mydlo pod prysznic z ziaji ktore polecalas, pomaranczowe ale to kremowe Pieknie pachnie, ja ogolnie wole zele raczej przezroczyste, mniej kremowe ale to mnie urzeklo

I byla fajna promocja w auchan - 2 zele z AA za 7.99. Wzielam zestaw - anty cell i odzywczo - wygladzajace. Moze mnie cos ujedrni

Punto - dziekuje za kciuka, oczywiscie ze dam znac Ale nie wiem co bedzie bo naprawde mi juz czasu brakuje i TZ tez nie jest zadowolony wizja kolejnych godzin w samotnosci Trzymam kciuka za to zebys sie dzis wyrobila

Milego dnia

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2012-02-18 o 12:25
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 13:06   #4685
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

My przedwczoraj spaghetti mięliśmy TŻ zawsze robił a tym razem zrobiłam po swojemu i mu zasmakowało, stwierdził, że jest najlepsze jakie jadł
ja zawsze Wam piszę, że spaghetti robię, a tak naprawdę to są świderki z mielonym i takim sosem do gulaszu z Biedro, cebulą, 2 łyżkami koncentratu , ale pycha to
Normalne spaghetti też lubię, ale rzadko robię
Cytat:
Sprzątanie już uskuteczniam, zapieprzam jak mały samochodzik. Mam mnóstwo papierkowo-komputerowej roboty na dzisiaj i muszę to zrobić choćbym miała siedzieć do rana. O!

Ja się za sprzątanie nie zabrałam, koszmar po prostu.
Zaraz Tż wróci, a ja w polu, ani obiadu, ani posprzątane, masakra

Talu ja myślę, że Ciebie dzieci lubią jak masz z nimi styczność, nie ma innej możliwości
10 książek to sporooooo, będziesz miała co czytać. Ja mam kilka do przeczytania, kupiłam i leżą, ale wieczorem jak mała uśnie to już mi się nic nie chce prócz tępego wpatrywania się w monitor
Śniadania do łóżka zazdroszczę, mi się nigdy nie zdarzyło takiego dostać, widocznie nie zasłużyłam

Powiem Wam, że idzie wiosna. Widzę ją z okna Wprawdzie ładna nie jest, bo plucha, peeeełno kałuż, resztki śniegu, ale jednak lepsze to niż zima i -20

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:

Ogolnie dzieci sa grzeczne bo traktuje takie badanie jak zabawe, zwlaszcza dla chlopcow lampa szczelinowa wydaje sie statkiem kosmicznym

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-18 o 13:06
Stary 2012-02-18, 14:12   #4686
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

To coś jest nie tak, moja mama wypieka pyszne chlebki i ciasta w swojej

Księgowa zaszalała, nie ma co... wesołe ale w praktyce pewnie kaska by Ci się przydała.

To nawet średnio Wizytowa porządna koszula 100-150 kosztuje.

Ja na prawde rozumiem, że każdemu się pomyłki zdarzają ale jak zadzwoniłam wczoraj zeby to wyjasnić to uslyszalam ze ta pani sie tym nie zajmuje i ze musze iść do szefa to wyjaśnić wszystko okey tylko ja w tym tygodniu nie pracuje wiec pojde w nastepny więc pieniadze dostane ..... bez komentarza.

Cytat:

Sikoreczka - ja nie uwazam zeby 150 zl za dobra koszule to bylo duzo, dobra koszula potrafi i wiecej kosztowac

Nurku, kobieto - ja tez sie musze wybrac na poszukiwania dobrego stanika ale nie moge sie zebrac jakos

Ja wczoraj pojechalam po TZ, potem napilismy sie po lampce wina i TZ cos przegladal w necie a ja zasnelam, obudzilam sie kolo 1 i wpakowalam do lozka, kolo 10 obudzilam i znow zasnelam i po 11 obudzil mnie TZ sniadaniem do lozka Obejrzelismy odcinek serialu i pojechal do Rodzicow zabrac pare rzeczy a ja sie wyleguje w lozku z kawa Ale zaraz musze wstawac sprzatac bo bajzel ogromny

Kupilam ostatnio 10 ksiazek - 4 emily giffin, 2 obyczajowe i 4 romanse historyczne I bylam na skromnych zakupach ubraniowych, zalapalam sie jeszcze na ostatnie wyprzedaze

ksiazki uwielbiam odpoczywaj póki mozesz
a co do stanika to koniecznie się wybierz po jakiś dobrze dobrany bo to jest bardzo fajne uczucie
i z koszulą się zgadzam

spodnie nowe jak najbardziej mi się podobaja dodatkowo zostalam zaopatrzona w dwie nowe bluzki takie juz wiosenne
Stary 2012-02-18, 19:46   #4687
evilcia
Zadomowienie

Hej wszystkim!
Pewnie szalejecie gdzieś na ostatkach, ja siedzę w domu z migreną :| Od około 3 tygodni nie ma tygodnia żeby mnie głowa nie bolała. W dodatku dziwnie, bo nie pomagają żadne tabletki przeciwbólowe. W jeden taki atak zjadłam chyba ze dwa zwykłe ibupromy, dwa ibupromy zatoki i jeszcze dwa ketonale. Oczywiście ból nie ustąpił.. Na dzień przed urodzinami jestem zapisana do internisty, bo ogólnie chcę porobić przegląd zdrowia i wtedy porozmawiam o tych migrenach, może by się przydało obejrzenie mojej głowy pod jakąś maszynerią
Oczywiście przez ból głowy nic dzisiaj nie zrobiłam praktycznie prócz wyprania dywaników z łazienki, bo ledwo stałam na nogach, miałam problemy z widzeniem i chciało mi się wymiotować, choć dzisiaj się na szczęście obyło bez tego..
Jedyne co udało się nam dzisiaj zrobić, to pojechaliśmy do weterynarza, bo stwierdziliśmy, że nowa kicia już w miarę się oswoiła z nami i po wizycie nie straci do nas tego nikłego zaufania, które zdobyliśmy. Kicia ma niestety świerzb i leczenie potrwa około miesiąca, choć spodziewaliśmy się, że tak może być, gdyż Pani od której ją wzięliśmy mówiła, że u innych kotków wykryto tą chorobę, jednak u naszej kici nie była w stanie tego stwierdzić, gdyż kotka w ogóle nie dawała się złapać. U nas też nadal próby złapania kończą się pościgiem po całym domu, chociaż już tyle, że nie ucieka przy byle ruchu w mieszkaniu i czasami w nocy do nas przyjdzie. Na głaskanie jak starszy kocur to pewnie jeszcze sporo czasu minie nim przyjdzie, ale już parę razy znalazłam je razem śpiące, więc jest nieźle.

Ja dzisiaj skończyłam czytać drugi tom Millenium i został mi jeszcze trzeci. Muszę coś następnego sobie znaleźć do poczytania, bo coś czuję, że trzeci tom wciągnę jeszcze szybciej niż drugi.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-18, 20:35   #4688
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Ja na prawde rozumiem, że każdemu się pomyłki zdarzają ale jak zadzwoniłam wczoraj zeby to wyjasnić to uslyszalam ze ta pani sie tym nie zajmuje i ze musze iść do szefa to wyjaśnić wszystko okey tylko ja w tym tygodniu nie pracuje wiec pojde w nastepny więc pieniadze dostane ..... bez komentarza.
Powinien naprawiać ten, kto pomylił Chyba sama Ci źle naliczyła to powinna odkręcać. Brak słów

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Hej wszystkim!
Pewnie szalejecie gdzieś na ostatkach, ja siedzę w domu z migreną :|
Mi też głowa daje się dzisiaj we znaki, nie mogę się przez to ogarnąć. Ale działać trzeba

Stary 2012-02-18, 20:42   #4689
lili1987
Zakorzenienie

Evilcia ja akurat dziś nigdzie nie szaleję.
Siedzę w domu dzisiaj sama jak kołek, Tż w pracy, żyć nie umierać
Miał wrócić normalnie, ale musiał zostać

Jutro muszę wyjść z domu, bo zgłupieję do reszty

Stary 2012-02-18, 21:28   #4690
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Evilcia ja akurat dziś nigdzie nie szaleję.
Siedzę w domu dzisiaj sama jak kołek, Tż w pracy, żyć nie umierać
Miał wrócić normalnie, ale musiał zostać

Jutro muszę wyjść z domu, bo zgłupieję do reszty
Też siedze w domu
Samotne party

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 00:15   #4691
irenkaaa
Zakorzenienie

ufff czesc ogarnieta
mysle ze jeszcze max tydzien i bedzie wszystko na swoim miejscu(pracujemy do pozna i powoli wszystko ukladam itd )
udalo mi sie tez nadrobic czyli nie jest zle
zreszta od kilku dni mam jakis odwrot od kompa
jak kiedys siedzialam na kompie prawie caly dzien tak teraz mnie nie ciagnie
tzn.mniej
nawet maile czekaja ( na tym mailu co mi rozne subskrybcje przychoadza juz sie w 3 dni z 500-550maili nazbieralo
jakos to ogarne w poniedzialek
jeszcze tylko jutro i wolne
jutro mam zamiar podskoczyc do argosa i kupic taka plastikowa hmm taka szafeczke z 3 szufladkami na kuchenne drobiazgi typu foremki i inne takie
wiadomo na swoim bym tego tak nie ,,urzadzila " ale na wynajmie to mysle jak najmniejszym kosztem i jak najlzejsze zeby bylo
oh stop nie jutro a w poniedzialek po to pojde
a za tydzien koncert juz sie doczekac nie moge
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-19, 07:52   #4692
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Hej wszystkim!
Pewnie szalejecie gdzieś na ostatkach, ja siedzę w domu z migreną :| Od około 3 tygodni nie ma tygodnia żeby mnie głowa nie bolała. W dodatku dziwnie, bo nie pomagają żadne tabletki przeciwbólowe. W jeden taki atak zjadłam chyba ze dwa zwykłe ibupromy, dwa ibupromy zatoki i jeszcze dwa ketonale. Oczywiście ból nie ustąpił.. Na dzień przed urodzinami jestem zapisana do internisty, bo ogólnie chcę porobić przegląd zdrowia i wtedy porozmawiam o tych migrenach, może by się przydało obejrzenie mojej głowy pod jakąś maszynerią
Oczywiście przez ból głowy nic dzisiaj nie zrobiłam praktycznie prócz wyprania dywaników z łazienki, bo ledwo stałam na nogach, miałam problemy z widzeniem i chciało mi się wymiotować, choć dzisiaj się na szczęście obyło bez tego..

Ja dzisiaj skończyłam czytać drugi tom Millenium i został mi jeszcze trzeci. Muszę coś następnego sobie znaleźć do poczytania, bo coś czuję, że trzeci tom wciągnę jeszcze szybciej niż drugi.
uwielbiam Millenium tylko jakos na film nie mam kiedy się wybrać ale już postanowione ze s środę idziemy do kna tyle, że na "Róże".
Pomimo, że ostatki to ja też w domu ba nad notatkami bo we wtorek mam egzamin z ekonomii
aaa i do lekarza idz koniecznie

Cytat:
Powinien naprawiać ten, kto pomylił Chyba sama Ci źle naliczyła to powinna odkręcać. Brak słów
Najbardziej mnie wkurza, że przecież za free tych pieniedzy nie chce, normalnie je zarobiłam.

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
zreszta od kilku dni mam jakis odwrot od kompa
jak kiedys siedzialam na kompie prawie caly dzien tak teraz mnie nie ciagnie
tzn.mniej
nawet maile czekaja ( na tym mailu co mi rozne subskrybcje przychoadza juz sie w 3 dni z 500-550maili nazbieralo
jakos to ogarne w poniedzialek
jeszcze tylko jutro i wolne
jutro mam zamiar podskoczyc do argosa i kupic taka plastikowa hmm taka szafeczke z 3 szufladkami na kuchenne drobiazgi typu foremki i inne takie
wiadomo na swoim bym tego tak nie ,,urzadzila " ale na wynajmie to mysle jak najmniejszym kosztem i jak najlzejsze zeby bylo
oh stop nie jutro a w poniedzialek po to pojde
a za tydzien koncert juz sie doczekac nie moge
Irenka z kim teraz mieszkacie? czy sami? i jaki koncert?

dzień dobry
wstałam, umyłam się i zaraz zjem omlecika na śniadanie, potem nauka i okolo 14 do Warszawy ale póki co nie moge zmyc czerwonych paznokci przydałaby mi się nowa torba na wiosne
Stary 2012-02-19, 09:55   #4693
irenkaaa
Zakorzenienie

nurek
mieszkamy z ludzmi ktorych znam od jakis 4lat ( z pracy) no i w domu niema obcych dzieci ktore sie dra i rodzice mieli ich w .pokoj z lazienka mamy ale taniej troche niz wczesniej i dla mnie blizej do pracy
no i przede wszystkim zawsze jest ciepla woda a jak trzeba podgrzac kaloryfery to niema focha czego niemoge powiedziec o poprzednim domu
tam wiele razy szlam pod prysznic i musialam glowe splukiwac w zimnej wodzie

ah zapomnialam , pytalas jaki koncert
idziemy na Rammstein

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2012-02-19 o 09:59
Stary 2012-02-19, 19:49   #4694
evilcia
Zadomowienie

No jak zmiany są na lepsze to super!
Ja dzisiaj znowu mam atak migreny. Jutro idę do lekarza, już sobie umówiłam wizytę.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 00:16   #4695
irenkaaa
Zakorzenienie

pomieszkamy zobaczymy jak to sie mowi ale puki co na duuuzy plus
Stary 2012-02-20, 09:08   #4696
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Najbardziej mnie wkurza, że przecież za free tych pieniedzy nie chce, normalnie je zarobiłam.
No właśnie Z kasą zawsze są problemy

Cytat:
idziemy na Rammstein
Już się zbliża?

Cytat:
Ja dzisiaj znowu mam atak migreny. Jutro idę do lekarza, już sobie umówiłam wizytę.
Idź bo to trzeba sprawdzić Migreny to masakra, potrafią skutecznie rozpierniczyć dzień i plany

Dzień dobry
Kawa skończona, dzisiaj wstałam wcześnie.

Zaczęłam czytać kolejną książkę, szkoda, że nie mam czasu żeby czytać non stop

Lilo, jak powrót do pracy?

Stary 2012-02-20, 09:15   #4697
irenkaaa
Zakorzenienie

Punto koncert za tydzien , dokladnie w poniedzialek
Stary 2012-02-20, 09:38   #4698
lili1987
Zakorzenienie

irenka fajnie, że ten koncert już tak blisko, zazdroszczę

witam
Wstałam, wypiłam kawkę i trzeba się zaraz za jakąś robotę brać, bo bałagan się zrobił

Robi się coraz bardziej wiosennie, śnieg prawie całkiem zniknął, kałuże się zmniejszyły, nie jest już tak zimno, teraz tylko czekać na słoneczko

My w weekend byliśmy w BRW pooglądać sobie meble i spacer zrobiliśmy, taki pierwszy prawie wiosenny

Stary 2012-02-20, 10:41   #4699
irenkaaa
Zakorzenienie

lilik tez sie ciesze ze koncert blisko
nawet mysle ze za blisko bo zaraz bedzie ,,po"
coz, czas szybko leci
ja dzis wolne ale kupa roboty
pranie wstawione , potem jakis obiad machne , w kuchnie i pokoju trzeba reszte kartonow oproznic
jakos dzien zleci
Stary 2012-02-20, 10:49   #4700
lili1987
Zakorzenienie

Ja wróciłam ze sklepu, wydałam 40 zł na żarcie

Na obiad zrobię dziś chyba frytki z kiełbasą dla Tż , dla małej kotleta.
Dziś żadnej zupy nie gotuję

Teraz lecę sprzątać, nie mam zapału, ale obawiam się, że później będzie już tylko gorzej

Stary 2012-02-20, 11:57   #4701
golden_eye
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

poweekendowo jestem, standardowo niewyspana ale pogoda piękna kawałkami nawet niebo widzę, słońce świeci, wody po kolana ale nic to, Lili - do mnie ta wiosna chyba też dotarła

obejrzeliśmy kilka filmów, ale mam mieszane odczucia bo filmy średnie, w jednym tylko muzyka mnie zaczarowała, scenariusz banalny ale aktor mruuu i ta muzyka... "Drive" - jak ktoś chciałby sprawdzić

Talu śniadanie do łóżka kochany Tż odpoczęłaś chociaż przez weekend? i trzymam kciuki za rozmowę i za urlop
znalazłam kolejną mocno pomarańczową przyjemność kosmetyczną - wazelina o zapachu pomarańczowym firmy Kosmed. w słoiczku nie czuć, jest tylko kolor ale jak się posmaruje usta to nagle jest pomarańczowa bomba i jest słodka nietrująca i jadalna były jeszcze cytrynowa, poziomkowa, brzoskwiniowa i wiśniowa, ale pomarańczową wzięłam polecam mocno, dla samego zapachu można te 4 zeta wydać. obłędny zapach.

Evilcia idź do lekarza, z takimi bólami nie można w domu siedzieć i apapem się leczyć szkoda i zdrowia i życia na cierpienie chyba poszukam tego Millenium w bibliotece, zachwalacie już jakiś czas a ja nie czytałam. ebooka mam, ale jakoś nie mogę czasu na ebooki znaleźć

Sikoreczka - 150 za koszulę to niedużo, dobra firmowa też tyle kosztuje i więcej, kupcie ale przypilnuj żeby była bawełniana P kupił kiedyś taką droższą, nie sprawdził składu, a tam bawełna z poliestrem jakaś dziwna mieszanka w sensie że nie mogę jej doprasować ciągle wygląda jak psu z gardła wyciągnięta a próbowałam już wszystkiego i biała koszula jest uniwersalna, dlaczego ma być tylko raz założona? musznik i kamizelkę odżałujcie, kupić trzeba, a ceny jakie są takie są. nie da się na wszystkim zaoszczędzić. farba - jak kupisz brąz to licz się z tym, że kolor wyjdzie ciemniejszy, a to już Ty musisz wiedzieć, czy dobrze się czujesz w czarnych włosach czy nie. jak nie to ciemny blond kup, bo łatwiej potem zafarbować znów na ciemniejszy niż odwrotnie.

Dudi jak wolny weekend ??

Punto - co czytasz?

Caro widzę Cię jak się czujesz?

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2012-02-20 o 11:58
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 12:40   #4702
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
nurek
mieszkamy z ludzmi ktorych znam od jakis 4lat ( z pracy) no i w domu niema obcych dzieci ktore sie dra i rodzice mieli ich w .pokoj z lazienka mamy ale taniej troche niz wczesniej i dla mnie blizej do pracy
no i przede wszystkim zawsze jest ciepla woda a jak trzeba podgrzac kaloryfery to niema focha czego niemoge powiedziec o poprzednim domu
tam wiele razy szlam pod prysznic i musialam glowe splukiwac w zimnej wodzie

idziemy na Rammstein
zmiany są czesto potrzebne i trzymam kciuki aby ta była zmiana na lepsze

Cytat:

Talu śniadanie do łóżka kochany Tż odpoczęłaś chociaż przez weekend? i trzymam kciuki za rozmowę i za urlop
znalazłam kolejną mocno pomarańczową przyjemność kosmetyczną - wazelina o zapachu pomarańczowym firmy Kosmed. w słoiczku nie czuć, jest tylko kolor ale jak się posmaruje usta to nagle jest pomarańczowa bomba i jest słodka nietrująca i jadalna były jeszcze cytrynowa, poziomkowa, brzoskwiniowa i wiśniowa, ale pomarańczową wzięłam polecam mocno, dla samego zapachu można te 4 zeta wydać. obłędny zapach.
ooo ja bym się skusiła na tę wazelinkę ale nie ma pojecia gdzie jej szukac

dzień dobry
dziś od rana ma zły humor wstalam wyszłam z domu a tu lodóweczka na chodnikach, doszłam na przystanek i czekalam 40min na autobus czemu bylo takie opoznienie nie wiem ale wiem, że przez to spozniłam sie na zajęcia tzn nie poszłam na pierwsze teraz wrocilam do domu i zabieram sie za naukę ekonomii bo jutro mam egzamin brrrr
Stary 2012-02-20, 13:05   #4703
dudipopka
kobieta za ladą

hejo z rana

goldenku a weeeckend spoko ,byłam u fryzjera zapłaciłam zawrotną sumę 10 zł za strzyżeniea włosy mam jakbym z 130 dała wróciłam wyciągnełam tż do tesco po proszek do prania weszliśmy do jego babci ale po pól h sie stamtąd zwineli bo sie nie dało w tym rejwachu u niej siedziećreszta wieczoru a to łóżkoa to komp...niedziela spoko lało więc siedzieliśmy w domu młodą teście podprowadzili,obiad po obiedzie sie zdrzemnełam i po niedzieli

sikorka nie pomogę w sprawie koszuli ,my kupiliśmy za 55 zł plus 30 krawat

zaraz sobie zrobie kawkę i na 16 z powrotem do pracy i pomyśleć cały tydzień przede mną pracy plus niedziela
na obiad miałam paluszki rybne z miruny ziemniaki i surówka z pekinki i majonezu
jutro ogórkowa

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 13:30   #4704
lili1987
Zakorzenienie

golden ja też mam słabość do ładnie pachnących kosmetyków , ale ostatnio staram się nic nie kupować. Do ust mam Tisane- wg mnie najlepsza, a jej zapach też lubię

Ja zrobiłam pranie, ogarnięcie chałupy , a teraz siedzę z kawą
Później wezmę się chyba za jakieś porządki w szafie jak będę miała jeszcze werwę
Póki co przyznaję bez bicia, że siedzę

dudi ale pyszny obiad miałaś Ja dopiero koło 17 będę robić

Stary 2012-02-20, 13:42   #4705
golden_eye
Wtajemniczenie

u mnie dziś kurczakowe paluszki z warzywami i ryżem i dla mnie extra do kurki sos czosnkowy od wczoraj znów jem, bo dorwałam dobry czosnek uwielbiam

Dudi to fajny weekend spokojny a i właśnie, też mi się fryzjer przyda niedługo

Nurek - ja ją kupiłam w aptece, stały wszystkie w koszyczku przy kasie i dlatego na nią trafiłam, tak to pewnie też żyłabym w nieświadomości pytaj o wazelinę z kosmedu, ona jest z witaminami i filtrami ( uznajmy że to są filtry ) ale na op. pisze że są i mówię - różne smaki/zapachy, jak ta się skończy to resztę przetestuję ale jestem zadowolona bardzo z pomarańczy powodzenia na egzaminie
Stary 2012-02-20, 16:09   #4706
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewczynki

poweekendowo jestem, standardowo niewyspana ale pogoda piękna kawałkami nawet niebo widzę, słońce świeci, wody po kolana ale nic to, Lili - do mnie ta wiosna chyba też dotarła

obejrzeliśmy kilka filmów, ale mam mieszane odczucia bo filmy średnie, w jednym tylko muzyka mnie zaczarowała, scenariusz banalny ale aktor mruuu i ta muzyka... "Drive" - jak ktoś chciałby sprawdzić

Evilcia idź do lekarza, z takimi bólami nie można w domu siedzieć i apapem się leczyć szkoda i zdrowia i życia na cierpienie chyba poszukam tego Millenium w bibliotece, zachwalacie już jakiś czas a ja nie czytałam. ebooka mam, ale jakoś nie mogę czasu na ebooki znaleźć

Sikoreczka - 150 za koszulę to niedużo, dobra firmowa też tyle kosztuje i więcej, kupcie ale przypilnuj żeby była bawełniana P kupił kiedyś taką droższą, nie sprawdził składu, a tam bawełna z poliestrem jakaś dziwna mieszanka w sensie że nie mogę jej doprasować ciągle wygląda jak psu z gardła wyciągnięta a próbowałam już wszystkiego i biała koszula jest uniwersalna, dlaczego ma być tylko raz założona? musznik i kamizelkę odżałujcie, kupić trzeba, a ceny jakie są takie są. nie da się na wszystkim zaoszczędzić. farba - jak kupisz brąz to licz się z tym, że kolor wyjdzie ciemniejszy, a to już Ty musisz wiedzieć, czy dobrze się czujesz w czarnych włosach czy nie. jak nie to ciemny blond kup, bo łatwiej potem zafarbować znów na ciemniejszy niż odwrotnie.

Dudi jak wolny weekend ??

Punto - co czytasz?

Caro widzę Cię jak się czujesz?
Hej hej

raz lepiej raz gorzej, dzisiaj jest akurat ten gorszy dzien ... przelozyli mi jeszcze spotkanie z polozna na piatek, moj ostatni dzien zwolnienia

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:10   #4707
Lilo123
Rozeznanie

Cześć

Weekend miną mi straszniiie szybko, ale za to superowo. Tatralandia pozytywnie mnie zaskoczyła. Latem pewnie zabawa byłaby lepsza, więc pewnie tam wrócę we wakacje. Zakopane piękne jak zwykle. W śniegu wygląda cudnie Było naprawdę świetnie
Teraz powrót do rzeczywistości, czyli praca i remont No cóż, taka kolej rzeczy. Trzeba czekać na wakacje

Cytat:

Lilo, jak powrót do pracy?

Strasznie Zawsze po dłuższym wolnym mam ze dwa dni wdrożeniowe. Takie, że nie wiem w co ręce włożyć i nie wiem co ja tu robię Jutro będzie lepiej

Cytat:
Punto koncert za tydzien , dokladnie w poniedzialek
Ale super, szybko zleciało

Cytat:
Robi się coraz bardziej wiosennie, śnieg prawie całkiem zniknął, kałuże się zmniejszyły, nie jest już tak zimno, teraz tylko czekać na słoneczko
U mnie podobnie Czekam na wiosnę

Cytat:
zabieram sie za naukę ekonomii bo jutro mam egzamin brrrr
powodzenia !

Cytat:
u mnie dziś kurczakowe paluszki z warzywami i ryżem i dla mnie extra do kurki sos czosnkowy
Pycha U mnie dziś pierogi ruskie, własnoręcznie robione z zamrażalki
i coraz dłużej, i coraz więcej.

Edytowane przez Lilo123
Czas edycji: 2012-02-20 o 16:11
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-20, 16:15   #4708
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Nurek - ja ją kupiłam w aptece, stały wszystkie w koszyczku przy kasie i dlatego na nią trafiłam, tak to pewnie też żyłabym w nieświadomości pytaj o wazelinę z kosmedu, ona jest z witaminami i filtrami ( uznajmy że to są filtry ) ale na op. pisze że są i mówię - różne smaki/zapachy, jak ta się skończy to resztę przetestuję ale jestem zadowolona bardzo z pomarańczy powodzenia na egzaminie
oj nie dziękuje
a za wazeliną na pewno się rozejrze

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Cześć

Weekend miną mi straszniiie szybko, ale za to superowo. Tatralandia pozytywnie mnie zaskoczyła. Latem pewnie zabawa byłaby lepsza, więc pewnie tam wrócę we wakacje. Zakopane piękne jak zwykle. W śniegu wygląda cudnie Było naprawdę świetnie
Teraz powrót do rzeczywistości, czyli praca i remont No cóż, taka kolej rzeczy. Trzeba czekać na wakacje

powodzenia !
oj przyda się
A mogłabyś mi zdradzić jak się cenowo tatralandia prezentuje i noclegi? bo tak jak wspominałam wybieramy się w wakacje
Stary 2012-02-20, 16:25   #4709
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
A mogłabyś mi zdradzić jak się cenowo tatralandia prezentuje i noclegi? bo tak jak wspominałam wybieramy się w wakacje
My płaciliśmy za bilet rodzinny, więc wyszedł nas 38 euro, za cały dzień Dla dorosłej osoby wstęp całodzienny wynosi 14 euro.
Jedliśmy też tam obiad i za danie obiadowe płaci się od 3 do 4 euro. Za nocleg nie wiem jak tam wychodzi, bo my pojechaliśmy do Zakopanego i tam zostaliśmy na dwa dni.

Caroline- Oby już to złe samopoczucie minęło jak najszybciej.
i coraz dłużej, i coraz więcej.

Edytowane przez Lilo123
Czas edycji: 2012-02-20 o 16:27
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:28   #4710
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
My płaciliśmy za bilet rodzinny, więc wyszedł nas 38 euro, za cały dzień Dla dorosłej osoby wstęp całodzienny wynosi 14 euro.
Jedliśmy też tam obiad i za danie obiadowe płaci się od 3 do 4 euro. Za nocleg nie wiem jak tam wychodzi, bo my pojechaliśmy do Zakopanego i tam zostaliśmy na dwa dni.

Caroline- Oby już to złe samopoczucie minęło jak najszybciej.
hm... myślałam, że gorzej dziękuje za info
my się zastanawiamy dlaśnie nad Tatralandia chociaż ja bym wolala chyba tą wyspe co jest pod berlinem jeszcze troche czasu mamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości