|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() ![]() dzień dobry ![]() ja już po śniadaniu zaraz ide babci zakupy zrobić a potem jade na zakupy do leclerca i po nowe spodnie bo uznali mi reklamacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
były różne naklejki, z łaski 1 dała
![]() Widać, że baba nienawidzi dzieci ![]() ![]() tak w ogóle to witam ![]() Dziś na obiad robię ziemniaki z kotletem i spaghetti (dla mnie, będzie na 3 dni ![]() Prócz tego mam mnóstwo sprzątania, bo straszny syf się zrobił jak zwykle ![]() Na dworze zrobiła się potworna plucha, ale chociaż nie jest tak zimno ![]() Dziś nawet trawę widać, także jest jakaś tam nadzieja na wiosnę ![]() nurku fajnie, że Ci reklamację uznali. Sikoreczka wg mnie 150 zł za koszulę na ślub to nie jest dużo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() ale mi humor poprawiłaś ![]() Ja w pracy nigdy nie usnęłam, chociaż wiele razy byłam blisko ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-18 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | ||||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To coś jest nie tak, moja mama wypieka pyszne chlebki i ciasta w swojej ![]() Księgowa zaszalała, nie ma co... wesołe ale w praktyce pewnie kaska by Ci się przydała. Cytat:
![]() ![]() Ale wczoraj w końcu "Anonymous" obejrzałam, podobał mi się ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() My przedwczoraj spaghetti mięliśmy ![]() ![]() Sprzątanie już uskuteczniam, zapieprzam jak mały samochodzik. Mam mnóstwo papierkowo-komputerowej roboty na dzisiaj i muszę to zrobić choćbym miała siedzieć do rana. O! To nawet średnio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Sikoreczka - ja nie uwazam zeby 150 zl za dobra koszule to bylo duzo, dobra koszula potrafi i wiecej kosztowac ![]() Nurku, kobieto - ja tez sie musze wybrac na poszukiwania dobrego stanika ale nie moge sie zebrac jakos ![]() Aaa i Nurku - mam nadzieje ze szybko Ci dadza wyrownanie :yes: Ale pomylka, no nie moge. Lili - uuu, jak to, naklejki z laska? Nieladnie ![]() ![]() ![]() Ogolnie dzieci sa grzeczne bo traktuje takie badanie jak zabawe, zwlaszcza dla chlopcow lampa szczelinowa wydaje sie statkiem kosmicznym ![]() ![]() W ogole w jednym z niedawnych odcinkow chirurgow wreszcie pokazano operacje okulistyczna, bylam w szoku bo przez wszystkie sezony nic nie bylo ![]() A nooo i nie chcialam zasnac w pracy, pierwszy raz mi sie to w dzien zdarzylo (bo w nocy jak tylko byla okazja to sie szlo spac) ![]() Ja wczoraj pojechalam po TZ, potem napilismy sie po lampce wina i TZ cos przegladal w necie a ja zasnelam, obudzilam sie kolo 1 i wpakowalam do lozka, kolo 10 obudzilam i znow zasnelam i po 11 obudzil mnie TZ sniadaniem do lozka ![]() ![]() ![]() Kupilam ostatnio 10 ksiazek - 4 emily giffin, 2 obyczajowe i 4 romanse historyczne ![]() ![]() Golden - kupilam tez tez to mydlo pod prysznic z ziaji ktore polecalas, pomaranczowe ale to kremowe ![]() ![]() I byla fajna promocja w auchan - 2 zele z AA za 7.99. Wzielam zestaw - anty cell i odzywczo - wygladzajace. Moze mnie cos ujedrni ![]() Punto - dziekuje za kciuka, oczywiscie ze dam znac ![]() ![]() ![]() Milego dnia ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2012-02-18 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Normalne spaghetti też lubię, ale rzadko robię ![]() Cytat:
Zaraz Tż wróci, a ja w polu, ani obiadu, ani posprzątane, masakra ![]() ![]() Talu ja myślę, że Ciebie dzieci lubią jak masz z nimi styczność, nie ma innej możliwości ![]() 10 książek to sporooooo, będziesz miała co czytać. Ja mam kilka do przeczytania, kupiłam i leżą, ale wieczorem jak mała uśnie to już mi się nic nie chce prócz tępego wpatrywania się w monitor ![]() ![]() Śniadania do łóżka zazdroszczę, mi się nigdy nie zdarzyło takiego dostać, widocznie nie zasłużyłam ![]() ![]() Powiem Wam, że idzie wiosna. Widzę ją z okna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-18 o 13:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do stanika to koniecznie się wybierz po jakiś dobrze dobrany bo to jest bardzo fajne uczucie ![]() i z koszulą się zgadzam ![]() spodnie nowe jak najbardziej mi się podobaja ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim!
Pewnie szalejecie gdzieś na ostatkach, ja siedzę w domu z migreną :| Od około 3 tygodni nie ma tygodnia żeby mnie głowa nie bolała. W dodatku dziwnie, bo nie pomagają żadne tabletki przeciwbólowe. W jeden taki atak zjadłam chyba ze dwa zwykłe ibupromy, dwa ibupromy zatoki i jeszcze dwa ketonale. Oczywiście ból nie ustąpił.. Na dzień przed urodzinami jestem zapisana do internisty, bo ogólnie chcę porobić przegląd zdrowia i wtedy porozmawiam o tych migrenach, może by się przydało obejrzenie mojej głowy pod jakąś maszynerią ![]() Oczywiście przez ból głowy nic dzisiaj nie zrobiłam praktycznie prócz wyprania dywaników z łazienki, bo ledwo stałam na nogach, miałam problemy z widzeniem i chciało mi się wymiotować, choć dzisiaj się na szczęście obyło bez tego.. Jedyne co udało się nam dzisiaj zrobić, to pojechaliśmy do weterynarza, bo stwierdziliśmy, że nowa kicia już w miarę się oswoiła z nami i po wizycie nie straci do nas tego nikłego zaufania, które zdobyliśmy. Kicia ma niestety świerzb i leczenie potrwa około miesiąca, choć spodziewaliśmy się, że tak może być, gdyż Pani od której ją wzięliśmy mówiła, że u innych kotków wykryto tą chorobę, jednak u naszej kici nie była w stanie tego stwierdzić, gdyż kotka w ogóle nie dawała się złapać. U nas też nadal próby złapania kończą się pościgiem po całym domu, chociaż już tyle, że nie ucieka przy byle ruchu w mieszkaniu i czasami w nocy do nas przyjdzie. Na głaskanie jak starszy kocur to pewnie jeszcze sporo czasu minie nim przyjdzie, ale już parę razy znalazłam je razem śpiące, więc jest nieźle. Ja dzisiaj skończyłam czytać drugi tom Millenium i został mi jeszcze trzeci. Muszę coś następnego sobie znaleźć do poczytania, bo coś czuję, że trzeci tom wciągnę jeszcze szybciej niż drugi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Evilcia ja akurat dziś nigdzie nie szaleję.
Siedzę w domu dzisiaj sama jak kołek, Tż w pracy, żyć nie umierać ![]() Miał wrócić normalnie, ale musiał zostać ![]() Jutro muszę wyjść z domu, bo zgłupieję do reszty ![]()
![]() |
#4690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Samotne party ![]()
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
ufff czesc ogarnieta
mysle ze jeszcze max tydzien i bedzie wszystko na swoim miejscu(pracujemy do pozna i powoli wszystko ukladam itd ) udalo mi sie tez nadrobic czyli nie jest zle zreszta od kilku dni mam jakis odwrot od kompa jak kiedys siedzialam na kompie prawie caly dzien tak teraz mnie nie ciagnie tzn.mniej nawet maile czekaja ( na tym mailu co mi rozne subskrybcje przychoadza juz sie w 3 dni z 500-550maili nazbieralo ![]() jakos to ogarne w poniedzialek jeszcze tylko jutro i wolne jutro mam zamiar podskoczyc do argosa i kupic taka plastikowa hmm taka szafeczke z 3 szufladkami na kuchenne drobiazgi typu foremki i inne takie wiadomo na swoim bym tego tak nie ,,urzadzila " ale na wynajmie to mysle jak najmniejszym kosztem i jak najlzejsze zeby bylo oh stop nie jutro a w poniedzialek po to pojde a za tydzien koncert ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomimo, że ostatki to ja też w domu ba nad notatkami bo we wtorek mam egzamin z ekonomii ![]() aaa i do lekarza idz koniecznie ![]() Cytat:
Cytat:
dzień dobry ![]() wstałam, umyłam się i zaraz zjem omlecika na śniadanie, potem nauka i okolo 14 do Warszawy ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
nurek
mieszkamy z ludzmi ktorych znam od jakis 4lat ( z pracy) no i w domu niema obcych dzieci ktore sie dra i rodzice mieli ich w ![]() no i przede wszystkim zawsze jest ciepla woda a jak trzeba podgrzac kaloryfery to niema focha czego niemoge powiedziec o poprzednim domu tam wiele razy szlam pod prysznic i musialam glowe splukiwac w zimnej wodzie ah zapomnialam , pytalas jaki koncert idziemy na Rammstein Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-02-19 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zadomowienie
|
No jak zmiany są na lepsze to super!
![]() Ja dzisiaj znowu mam atak migreny. Jutro idę do lekarza, już sobie umówiłam wizytę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
pomieszkamy zobaczymy jak to sie mowi ale puki co na duuuzy plus
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Już się zbliża? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Kawa skończona, dzisiaj wstałam wcześnie. Zaczęłam czytać kolejną książkę, szkoda, że nie mam czasu żeby czytać non stop ![]() Lilo, jak powrót do pracy? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
Punto koncert za tydzien , dokladnie w poniedzialek
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
irenka fajnie, że ten koncert już tak blisko, zazdroszczę
![]() witam ![]() Wstałam, wypiłam kawkę i trzeba się zaraz za jakąś robotę brać, bo bałagan się zrobił ![]() Robi się coraz bardziej wiosennie, śnieg prawie całkiem zniknął, kałuże się zmniejszyły, nie jest już tak zimno, teraz tylko czekać na słoneczko ![]() My w weekend byliśmy w BRW pooglądać sobie meble ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
lilik tez sie ciesze ze koncert blisko
nawet mysle ze za blisko bo zaraz bedzie ,,po" coz, czas szybko leci ja dzis wolne ale kupa roboty pranie wstawione , potem jakis obiad machne , w kuchnie i pokoju trzeba reszte kartonow oproznic jakos dzien zleci |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam ze sklepu, wydałam 40 zł na żarcie
![]() Na obiad zrobię dziś chyba frytki z kiełbasą dla Tż ![]() Dziś żadnej zupy nie gotuję ![]() Teraz lecę sprzątać, nie mam zapału, ale obawiam się, że później będzie już tylko gorzej ![]()
![]() |
#4701 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() poweekendowo jestem, standardowo niewyspana ![]() ![]() ![]() ![]() obejrzeliśmy kilka filmów, ale mam mieszane odczucia bo filmy średnie, w jednym tylko muzyka mnie zaczarowała, scenariusz banalny ale aktor mruuu ![]() ![]() Talu śniadanie do łóżka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znalazłam kolejną mocno pomarańczową przyjemność kosmetyczną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evilcia idź do lekarza, z takimi bólami nie można w domu siedzieć i apapem się leczyć ![]() ![]() ![]() Sikoreczka - 150 za koszulę to niedużo, dobra firmowa też tyle kosztuje i więcej, kupcie ale przypilnuj żeby była bawełniana ![]() ![]() ![]() ![]() Dudi jak wolny weekend ![]() Punto - co czytasz? ![]() Caro widzę Cię ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-02-20 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() dziś od rana ma zły humor ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
kobieta za ladą
|
hejo z rana
![]() goldenku a weeeckend spoko ,byłam u fryzjera zapłaciłam zawrotną sumę 10 zł za strzyżenie ![]() ![]() ![]() ![]() sikorka nie pomogę w sprawie koszuli ,my kupiliśmy za 55 zł plus 30 krawat ![]() zaraz sobie zrobie kawkę i na 16 z powrotem do pracy i pomyśleć cały tydzień przede mną pracy plus niedziela na obiad miałam paluszki rybne z miruny ziemniaki i surówka z pekinki i majonezu jutro ogórkowa
#4704 |
Zakorzenienie
|
golden ja też mam słabość do ładnie pachnących kosmetyków
![]() ![]() Ja zrobiłam pranie, ogarnięcie chałupy ![]() ![]() Później wezmę się chyba za jakieś porządki w szafie jak będę miała jeszcze werwę ![]() Póki co przyznaję bez bicia, że siedzę ![]() dudi ale pyszny obiad miałaś ![]() ![]()
![]() |
#4705 |
Wtajemniczenie
|
u mnie dziś kurczakowe paluszki z warzywami i ryżem
![]() ![]() ![]() ![]() Dudi to fajny weekend ![]() ![]() Nurek - ja ją kupiłam w aptece, stały wszystkie w koszyczku przy kasie i dlatego na nią trafiłam, tak to pewnie też żyłabym w nieświadomości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() raz lepiej raz gorzej, dzisiaj jest akurat ten gorszy dzien ... przelozyli mi jeszcze spotkanie z polozna na piatek, moj ostatni dzien zwolnienia
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | ||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Weekend miną mi straszniiie szybko, ale za to superowo. Tatralandia pozytywnie mnie zaskoczyła. Latem pewnie zabawa byłaby lepsza, więc pewnie tam wrócę we wakacje. Zakopane piękne jak zwykle. W śniegu wygląda cudnie ![]() ![]() Teraz powrót do rzeczywistości, czyli praca i remont ![]() ![]() Strasznie ![]() ![]() ![]() Ale super, szybko zleciało ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-02-20 o 16:11 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a za wazeliną na pewno się rozejrze ![]() Cytat:
![]() A mogłabyś mi zdradzić jak się cenowo tatralandia prezentuje i noclegi? bo tak jak wspominałam wybieramy się w wakacje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jedliśmy też tam obiad i za danie obiadowe płaci się od 3 do 4 euro. Za nocleg nie wiem jak tam wychodzi, bo my pojechaliśmy do Zakopanego i tam zostaliśmy na dwa dni. ![]() Caroline- ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-02-20 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my się zastanawiamy dlaśnie nad Tatralandia chociaż ja bym wolala chyba tą wyspe co jest pod berlinem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.