Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-18, 09:06   #4651
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Dzień dobry.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 09:30   #4652
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Dzień Dobry )
Stary 2012-02-18, 10:01   #4653
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Dzien dobry
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

lubię takie, tylko jednorzędowe

Po prostu źle wyglądam w dwurzędowych, ale udało mi się w reserved upolować i to na przecenie za 90 zł
Pierwotne ceny płaszczy w sieciówkach zaraz do 300 zł dojdą - mówiąc o cieniutkich płaszczach.

Teraz marzy mi się jakiś w mocnym, ciemnym różu czy innym takim kolorze

a ten tonik clinique nie jest na alkohol denat?
miałam miniaturki clinique, dali mi kiedyś w douglasie, zniechęcili mnie do tej firmy na amen

ta myjąca sunstancja suszy, tonik wysusza od alkoholu, a krem zapycha

Nie wiem do jakiej cery były te 3 kroki, ale jednym słowem porażka za niemałe pieniądze.

a dużo Ci dał ten krem?
Mi podobaja sie takie trencze i jedno i dwurzedowe i wlasnie nie wiem czy chce standardowo bezowy na wiosne czy np. kobaltowy W sieciowkach, masz racje ze ceny za takie plaszcze sa masakryczne. Ostatnio widzialam w tally weijly i kosztowal cos kolo 250/300 zł - w zyciu tyle za niego bym nie dala
Tonik z clinique jest na alkoholu ale o dziwo mi pasuje, nakladam na niego krem nawilzajacy wiec nie zauwazylam wysuszenia. Wiecej na pewno go nie kupie bo jest za drogi. Zgadzam sie tez z toba, ze to do mycia i krem to porazka jakas. Jedynie tonik z calej trojki mi pasuje. Najgorszy jest krem - mam jeszcze polowe i nie wiem co z nim zrobic On zostawia taka warstwe jakbym sie baza silikonowa posmarowala i czuje ze skora pod nim sie dusi
Krem pod oczy przede wszystkim ladnie nawilza, nie podraznia (wiele kremow pod oczy wywoluje u mnie szczypanie, pieczenie i lzawienie oczu), napina skore, po prostu lepiej ona wyglada. Ale mam go dopiero kilka dni, wiec nie wiem jak na dluzsza mete.

Lece na zajecia. Milego dnia
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 10:44   #4654
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzięki za życzenia zdrówka, przydadzą się... głos mam jak rasowy żul zachrypnięty jak talala

xjustyniaaax

no to super bo właśnie grzywki mi brakowało jak na zdjęcia patrzyłam
caate i Kitka
My też większych planów nie mamy, mam nadzieje że kino wypali, jak nie to ze znajomymi siądziemy w pubie albo coś. Ale nie narządzimy bo praktycznie wszyscy chorzy

Kitko
powodzenia u fryzjerki

karolcia198506
przykro mi ale masz przynajmniej czas dla siebie

Ccarolinaa
ja oliwę z oliwek podgrzewam i daje na włosy

CSP

ja pamiętam witaj ponownie

Mała czarna
na zdj nie rzuca się w oczy ale jeśli ci przeszkadza i masz możliwość usuń.

Pamiętacie tą spódnicę za kolano z sh? Wczoraj trochę z nią kombinowałam i na pewno będę je nosić na poniższe sposoby:

zdj1 - tradycyjnie (to zdj wstawiałam już kiedyś)
zdj2 - do szortów, tutaj z przykładowym paskiem
zdj3 - jako sukienka, pasek również przykładowo

I wstawiam foto co wyczarowałam dziś ze starych nie noszonych już dżinsowych spodni

Co sądzicie o moich kombinacjach?
mi się podoba tradycyjnie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 11:22   #4655
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziękuję Wam jeszcze raz za wsparcie
Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
A czego używacie do demakijażu? tak na codzień?
Ja uzywam żelu BD i czasem peelingu a ostatnio zapominam o toniku muszę do niego wrócić
Cytat:
Pamiętacie tą spódnicę za kolano z sh? Wczoraj trochę z nią kombinowałam i na pewno będę je nosić na poniższe sposoby:

I wstawiam foto co wyczarowałam dziś ze starych nie noszonych już dżinsowych spodni

Bardzo fajne podoba mi się jako sukienka ale sama w sobie jest śliczna A spodenki fajne

Chyba dziś do Tż pojadę teraz będę mieć dla niego więcej czasu
Stary 2012-02-18, 12:16   #4656
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Kremy pod oczy z ziaji to dla mnie masakra Dobrze, ze Tobie pasuja i nie dostalas zadnego oczulenia.
Jeszcze nie wiem czy jest czego zazdroscic. Hotel w ktorym sa sami niemcy pracujaca tam mama ..no nie wiem. 100 godzin wytrzymam, ale wiem ze nie ma szans zeby tam zostac. Chce miec po prostu papierek z dobrego miejsca, zeby potem latwiej bylo znalezc prace

Mowisz o kremie pod oczy? Taki sam tylko, ze do "uzytku domowego" kosztuje 130 zł

Mam do Was glupie pytanie, ale prosze o obiektywne opinie - na zdjeciach w albumie widac mojego pieprzyka kolo nosa. Jest dosc duzy i wypukly, ale wszyscy mi mowia ze "prawie go nie widac". Jasne... Usunelybyscie???
hmm jeśli masz możliwość i odczujesz ulge jak go usuniesz to bym usuneła W oczy się nie rzuca ale sama po sobie wiem jakie to miłe uczucie gdy coś się zmieni co w sobie przeszkadza
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ehh pojechałam dzisiaj do tesco swojego a tam puste półki już zresztą myślałam, że tylko 2 lakiery ze stay with me wyprzedaja a tu się okazało że wszystkie

ja sobie tak już niektore rzeczy wyrobiłam, że je kupuję cały czas
ale nowości jeszcze mnie kusza

Przykro mi. Ale trzymam kciuki, żebyś znalazła coś fajniejszego

a ja dzisiaj byłam na małych zakupach:
kupiłam odżwykę joanny z miodem i cytryna, źel isana masło shea i owoc pasji (zapach mnie oczarował) i maslo isany do ciała orzech włoski i mleko ale posmarowałam nim sobie rękę i średnio zadowlona jestem z niego Ale kusiło, żeby wypróbowac..
dobrze ze sie nie wybierałam Bo w lublinie byłas tak?
Cytat:
Dzięki za życzenia zdrówka, przydadzą się... głos mam jak rasowy żul zachrypnięty jak talala

xjustyniaaax

no to super bo właśnie grzywki mi brakowało jak na zdjęcia patrzyłam
caate i Kitka
My też większych planów nie mamy, mam nadzieje że kino wypali, jak nie to ze znajomymi siądziemy w pubie albo coś. Ale nie narządzimy bo praktycznie wszyscy chorzy

Kitko
powodzenia u fryzjerki

karolcia198506
przykro mi ale masz przynajmniej czas dla siebie

Ccarolinaa
ja oliwę z oliwek podgrzewam i daje na włosy

CSP

ja pamiętam witaj ponownie

Mała czarna
na zdj nie rzuca się w oczy ale jeśli ci przeszkadza i masz możliwość usuń.

mii najbardziej odpowiada tradycyjnie
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
loluska fajne te kombinacje, szczególnie mi się z szortami podoba
zdrowia życzę

a co do fryzjerki- mam nadzieję że mi dużo nie uciacha, im dłuzsze mam włosy tym bardziej mi ich żal podcinać....

a własnie - co do włosów- mialam ostatnio dyskusje ze współlokatorką - zastanawiałysmy się czy w ciązy mozna farbować włosy??? (żadna z nas nie jest ale ciekawe jestęsmy )
u mnie na genetyce i patologii rozwoju doktorka mówiła nam że podczas ciązy zero chemii na włosy, że to ma wpływ na rozwój ale ile w tym prawdy to nie wiem
a na przykład na klinicznej mówił gość, że nawet jeden kieliszek wina w pierwszym trymestrze może już powodować chorobe FAS. A tyle matek nie wiedząc, że są w ciązy .. piją a dzieci z FASem się za dużo nie rodzi :|
Stary 2012-02-18, 12:26   #4657
Kitka:)
CABIN CREW

dzień dobry

ja już zdążyłam dziś zakupy zrobić i własnie obiad gotuję- zapiekankę ziemniaczną z mięsem mielonym, pieczarkami, serem żóltym i fetą

potem czeka mnie sprzątanie mieszkania i wieczorem jakieś wyjście
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
h

u mnie na genetyce i patologii rozwoju doktorka mówiła nam że podczas ciązy zero chemii na włosy, że to ma wpływ na rozwój ale ile w tym prawdy to nie wiem
a na przykład na klinicznej mówił gość, że nawet jeden kieliszek wina w pierwszym trymestrze może już powodować chorobe FAS. A tyle matek nie wiedząc, że są w ciązy .. piją a dzieci z FASem się za dużo nie rodzi :|
niektóre nawet jak wiedzą to piją... ostatnio widziałam na jakimś forum jak jedna laska doradzała drugiej że " jak ma wielką ochotę na piwo w ciąży to niech sobie to jedno wypije "

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 12:31   #4658
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
niektóre nawet jak wiedzą to piją... ostatnio widziałam na jakimś forum jak jedna laska doradzała drugiej że " jak ma wielką ochotę na piwo w ciąży to niech sobie to jedno wypije "

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 12:34   #4659
lacrimachristi
Zakorzenienie

chyba sobie kupie ten szampon http://allegro.pl/szampon-do-wlosow-...tml#tabsAnchor
Stary 2012-02-18, 13:14   #4660
karolcia198506
Zakorzenienie

Przez to wszystko wczoraj zapomniałam napisać że wczoraj kupiłam sobie sukienkę koronkową z kolorze pudrowego różu moje must have na lato za 39,90zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0310.jpg (68,3 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0312.jpg (120,2 KB, 12 załadowań)
Stary 2012-02-18, 13:16   #4661
caate
Zakorzenienie

GG do caate

heej
mam wolny week, doprowadzilam moje biurko i kosmetyki do ladu, z czego bardzo sie ciesze. weekend mam wolny, wiec poswiece go sobie. moze cos porysuje, poszukam inspiracji do pokoju, bo kusi mnie jakies przemeblowanie , pomalowanie scian i musze wszystko ladnie zaaranzowac

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tez sie pacze i nie wierze
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 13:16   #4662
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Ze wczorajsznego spa nici wolałam się wyjść rozerwać

jutro nadrobię w kwestiach spamowania

podczytam was trochę, idę pod prysznic i spaaaać

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

sama chciałam kupić, ale u mnie nie widziałam

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

też mam takie pory, w sumie ciekawe czy u mnie są jakieś potrądzikowe czy taka 'uroda' mojej skóry
I przez to skóra mimo nawet super pielęgnacji i tak gorzej wyglądać będzie bez podkładu.

Za kurację trzymam mocne kciuki, żeby pomogła

Ja się na trądzikowych nie znam, ostatnio w podstawówce miałam maści od dermatologa.
A jak pamiętam jakie się świetne kosmetyki na to stosowało to odpadam

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Ja bym to uznała za plus, gdybys miała kuszące drogie sklepy to gorzej jeszczze dla portfela

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Po prostu źle wyglądam w dwurzędowych, ale udało mi się w reserved upolować i to na przecenie za 90 zł
Pierwotne ceny płaszczy w sieciówkach zaraz do 300 zł dojdą - mówiąc o cieniutkich płaszczach.

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

moim ulubionym jest 03 (ostatnio kupiłam z rimella vinyll gloss, a tam odcień identyczny jak to, ale pamięta to człowiek w sklepi czy odcień podobny czy identyczny )
miałam też 04, a ostatnio nabyłam 02 i 07

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

--
jest ten kosmetyk jeszcze dostępny?

http://i.pinger.pl/pgr99/2dce04f70011888f4ece17a8/

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

w naturze

a gdzie widziałyście natur vital poza naturą? bo ja nigdzie

mam teraz szamon aloesowy właśnie i jestem z niego bardzo zadowolona

Zresztą wszystko co kupiłam z nv mi pasowało jedynie ta niebieska maska mnie nie przekonuje, więc jej nie brałam. Miała alko denta w składzie albo coś innego podobnego.

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

oczy- dwufazowy olejek z bielendy, albo z miniaturki lancome też dwufazowy

twarz- metodą ocm, albo przemywam olejkiem a potem normalnie żelem do twarzy

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

-toników nie lubię, ale warto mieć hydrolat
-jakieś maseczki nawilżające
-coś z kwasem hialuronowym

csp: witam ponownie

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

miałam miniaturki clinique, dali mi kiedyś w douglasie, zniechęcili mnie do tej firmy na amen

Nie wiem do jakiej cery były te 3 kroki, ale jednym słowem porażka za niemałe pieniądze.

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

a dużo Ci dał ten krem?

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

mnie się podoba tylko na zdjęciu 1

ogólnie widać jak moda powraca, podobne były niedawno w h&m
Mam bardzo podobne doświadczenia z Clinique, a może nawet w gorszym stopniu. Również dostałam do wypróbowania wszystkie 3 produkty z tej 3-częściowej pielęgnacji, a że się zastanawiałam nad kupnem to bardzo się ucieszyłam. Niby do suchej cery a to co zrobiły te produkty z moją skórą było nie do opisania. Po pierwsze okrutne zaczerwienienie, potem pieczenie, na koniec skóra była jak potraktowana nie wiem czym, ale totalnie się zeschła i zeszła z policzków wielkimi płatami. Nigdy czegoś takiego nie przeżyłam - pierwszy raz płakałam z bólu po zastosowaniu czegoś na twarz... Jeśli któraś z was ma bardzo suchą skórę to trzymałabym się od tego z daleka...
Stary 2012-02-18, 13:32   #4663
Talullah
Wtajemniczenie

Dzien dobry

Daaawno mnie tu nie bylo ale staram sie dbac o siebie na ile mi czas pozwala
W ostatnim czasie wykonczylam kilka kosmetykow i jak macie ochote poczytac to postaralabym sie moze skrobnac po 2 zdania o kazdym
Kupilam tez kilka nowych i testuje

Co do mycia twarzy to ja zmywam oczy plynem micelarnym, potem twarz i nastepnie myje buzie zelem albo emulsja, zalezy co aktualnie uzywam. Potem robie peeling mniej wiecej co 3 dni. Nastepnie tonik/hydrolat (w zaleznosci co mam, aktualnie wykanczam tonik) no i krem.

Nie moglabym po plynie micelrnaym nie byc buzi, nie mam tlustej cery, raczej mieszana w kierunku suchej a mimo to mam uczucie niedomycia.

Loluska - sie powtorze bo juz kiedys Ci pisalam ze bardzo fajna ta spodniczka Najbardziej podoba mi sie solo a potem jako sukienka. Nie podoba mi sie do szortow
A szorty fajnie przerobione, w zezszle lato tez przerabialam swoje stare dzinsy

W ogole naliczylam ze mam 9 czy 10 par dzinsow w ktorych nie chodze a niektore zalozylam raz czy 2 nawet i zamierzam je oddac Nie mam czasu i checi zeby je wystawiac na all, zawioze je do domu i moja mama przekaze je takiej rodzinie z nastoletnia corka

Karolcia - wspolczuje utraty pracy Mam nadzieje ze szybko znajdziesz nowa

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2012-02-18 o 13:39
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 13:46   #4664
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Mi podobaja sie takie trencze i jedno i dwurzedowe i wlasnie nie wiem czy chce standardowo bezowy na wiosne czy np. kobaltowy W sieciowkach, masz racje ze ceny za takie plaszcze sa masakryczne. Ostatnio widzialam w tally weijly i kosztowal cos kolo 250/300 zł - w zyciu tyle za niego bym nie dala
Tonik z clinique jest na alkoholu ale o dziwo mi pasuje, nakladam na niego krem nawilzajacy wiec nie zauwazylam wysuszenia. Wiecej na pewno go nie kupie bo jest za drogi. Zgadzam sie tez z toba, ze to do mycia i krem to porazka jakas. Jedynie tonik z calej trojki mi pasuje. Najgorszy jest krem - mam jeszcze polowe i nie wiem co z nim zrobic On zostawia taka warstwe jakbym sie baza silikonowa posmarowala i czuje ze skora pod nim sie dusi
Krem pod oczy przede wszystkim ladnie nawilza, nie podraznia (wiele kremow pod oczy wywoluje u mnie szczypanie, pieczenie i lzawienie oczu), napina skore, po prostu lepiej ona wyglada. Ale mam go dopiero kilka dni, wiec nie wiem jak na dluzsza mete.
Jak masz wrażenie, że krem szkodzi to szkody skóry nim katować- choćby 1000 zł kosztował.

A co do kremu pod oczy- proszę o recenzję jak dłużej potestujesz

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
no dokładnie, często matkom się zdarza napić zanim wiedzą, że są w ciąży
Bo w sumie jak się niektórzy starają po 3 lata, to cały ten czas by trzeba nie pić na wszelki wypadek po dniach płodnych, aż do ewentualnej @

Co innego jak się już wie a ja u siebie w mieście widuje ciężarne z papierosem
Taka laska, z która chodziłam w klasie do podstawówki też się ciąża nie przejmowała i dalej chlała tanie wina. W sensie w ciąży była w gimnazjum, nie podstawówce.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
brzmi ciekawie

Kocham kosmetyki z lawendą mam żel pod prysznic z naturalnym wyciągiem i lawendowy krem do stóp z yves rocher.
Idealne rzeczy na wieczorne spa.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dzien dobry

W ostatnim czasie wykonczylam kilka kosmetykow i jak macie ochote poczytac to postaralabym sie moze skrobnac po 2 zdania o kazdym
Napisz o wykończonych.
I pochwal się co kupiłaś.

ciekawe gdzie marta, lenka i julianna

--
Idę sobie obejrzeć chirurgów i prywatną praktykę.
Kupiliśmy wczoraj wygodny stolik, wysoki i na kółkach do salonu, z wyglądu to nie pasuje, są ładniejsze, ale mnie się nie chce z fotela ruszać, żeby szklankę odstawić a tak sobie go przesunę koło siebie i tadam.
A uwielbiam jeść przy serialu albo przy laptopie, takie jedzenie i tylko jedzenie to mnie męczy i połykam ekspresem zamiast jeść powoli. Też tak macie?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-18 o 13:49
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 13:53   #4665
juuliaaa17
Raczkowanie

a ja wstałam dzisiaj po 11 nastawiłam pranie , a teraz sprzatam w pokoju musze poukładać notatki ksiazki itp i ogarnąć jakos uczelnie;/ wczoraj oczywiscie nie zaliczylam egzaminu poprawkowego;/juz drugi raz mi sie zdarzylo , ze znalam odpowiedzi na wszystkie pyt drugiej grupy;/ ze swojej tylko na jedno;/ i nic tylko siedzialam i pomagalam dziewczynie obok ehh.
Wogole to musze sie jakos ogarnąć bo przez te 2 tyg przerwy , to w tym tyg ANI RAZU nie zdazyło mi sie wyrobic na uczelnie , albo sie spoznilam 30 min albo wogole nie zdazylam na 1 zajecia;/;/
Co do wieczornego rytuału zmywania to ja na ogół ocm jak nie mam czasu to mieszanka olejow ocm plus zel do twarzy ,masuje i polewam ciepla woda , czasami do masowania uzywam szczoteczki z rossmana potem tonik <ostatnio z octu jabłkowego>i olej albo krem Nie wiem dziewczyny jak Wy , ale ja wiem kiedy mam dokladnie zmyty makijaż bez patrzenia w lustro , to dziwne bo nie nosze ciezkiego makijazu , a mimo to "czuje " jakos tak od wewnatrz kiedy ta moja skora jest niedomyta i nie umiem sie tak spac polozyc
Stary 2012-02-18, 13:55   #4666
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
loluska fajne te kombinacje, szczególnie mi się z szortami podoba
zdrowia życzę

a co do fryzjerki- mam nadzieję że mi dużo nie uciacha, im dłuzsze mam włosy tym bardziej mi ich żal podcinać....

a własnie - co do włosów- mialam ostatnio dyskusje ze współlokatorką - zastanawiałysmy się czy w ciązy mozna farbować włosy??? (żadna z nas nie jest ale ciekawe jestęsmy )
ja bedác w ciazy pytalam lekarza czy mozna farbowac bo ja musze nakladac farbe raz w miesiacu i nie wyobrazam sobie nie farbowac i doktor powiedzial ze mozna ale farbami bez amoniaku.

ja dzis bylam u fryzjera i podcialam troche wlosy i grzywke

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 14:39   #4667
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Przez to wszystko wczoraj zapomniałam napisać że wczoraj kupiłam sobie sukienkę koronkową z kolorze pudrowego różu moje must have na lato za 39,90zł
śliczna, skąd?

dzień dobry tak w ogóle
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 14:44   #4668
julianna-p
Wtajemniczenie

kobietosukcesu
czuje sie wywolana, gdzie jestem?? leze w lozku bo kilka dni temu wyszlam ze szpitala po powaznej operacji. od kilku dni Was podczytuje, ale dopiero teraz ogarniam okolice pelniejsza swiadomoscia wiec moge zaczac pisac

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 14:56   #4669
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
kobietosukcesu
czuje sie wywolana, gdzie jestem?? leze w lozku bo kilka dni temu wyszlam ze szpitala po powaznej operacji. od kilku dni Was podczytuje, ale dopiero teraz ogarniam okolice pelniejsza swiadomoscia wiec moge zaczac pisac
a co to za operacja?
jeśli już pisałaś to wybacz, ale mam luki w pamięci czasem

<3 <3 <3
Stary 2012-02-18, 15:21   #4670
ghana
Zakorzenienie

na stronie paatal pojawiły się produkty vatiki i jakieś tam olejki amla. Może się na coś skuszę, chociaż staram się teraz nie kupować ponadprogramowych kosmetyków
Stary 2012-02-18, 15:31   #4671
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Ze wczorajsznego spa nici wolałam się wyjść rozerwać

jutro nadrobię w kwestiach spamowania

podczytam was trochę, idę pod prysznic i spaaaać

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

sama chciałam kupić, ale u mnie nie widziałam

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

też mam takie pory, w sumie ciekawe czy u mnie są jakieś potrądzikowe czy taka 'uroda' mojej skóry
I przez to skóra mimo nawet super pielęgnacji i tak gorzej wyglądać będzie bez podkładu.

Za kurację trzymam mocne kciuki, żeby pomogła

Ja się na trądzikowych nie znam, ostatnio w podstawówce miałam maści od dermatologa.
A jak pamiętam jakie się świetne kosmetyki na to stosowało to odpadam

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Ja bym to uznała za plus, gdybys miała kuszące drogie sklepy to gorzej jeszczze dla portfela

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

moim ulubionym jest 03 (ostatnio kupiłam z rimella vinyll gloss, a tam odcień identyczny jak to, ale pamięta to człowiek w sklepi czy odcień podobny czy identyczny )
miałam też 04, a ostatnio nabyłam 02 i 07

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

--
jest ten kosmetyk jeszcze dostępny?

http://i.pinger.pl/pgr99/2dce04f70011888f4ece17a8/

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

w naturze

a gdzie widziałyście natur vital poza naturą? bo ja nigdzie

mam teraz szamon aloesowy właśnie i jestem z niego bardzo zadowolona

Zresztą wszystko co kupiłam z nv mi pasowało jedynie ta niebieska maska mnie nie przekonuje, więc jej nie brałam. Miała alko denta w składzie albo coś innego podobnego.

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

oczy- dwufazowy olejek z bielendy, albo z miniaturki lancome też dwufazowy

twarz- metodą ocm, albo przemywam olejkiem a potem normalnie żelem do twarzy

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

-toników nie lubię, ale warto mieć hydrolat
-jakieś maseczki nawilżające
-coś z kwasem hialuronowym

csp: witam ponownie

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

a dużo Ci dał ten krem?

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

mnie się podoba tylko na zdjęciu 1

ogólnie widać jak moda powraca, podobne były niedawno w h&m
Dzięki o hydrolacie właśnie myśle, a mogłą byś polecić mi coś z kwasem hialuronowym i jakieś maseczki nawilżające??

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Co do mycia twarzy to ja zmywam oczy plynem micelarnym, potem twarz i nastepnie myje buzie zelem albo emulsja, zalezy co aktualnie uzywam. Potem robie peeling mniej wiecej co 3 dni. Nastepnie tonik/hydrolat (w zaleznosci co mam, aktualnie wykanczam tonik) no i krem.

Nie moglabym po plynie micelrnaym nie byc buzi, nie mam tlustej cery, raczej mieszana w kierunku suchej a mimo to mam uczucie niedomycia.

Loluska - sie powtorze bo juz kiedys Ci pisalam ze bardzo fajna ta spodniczka Najbardziej podoba mi sie solo a potem jako sukienka. Nie podoba mi sie do szortow
A szorty fajnie przerobione, w zezszle lato tez przerabialam swoje stare dzinsy

W ogole naliczylam ze mam 9 czy 10 par dzinsow w ktorych nie chodze a niektore zalozylam raz czy 2 nawet i zamierzam je oddac Nie mam czasu i checi zeby je wystawiac na all, zawioze je do domu i moja mama przekaze je takiej rodzinie z nastoletnia corka

Karolcia - wspolczuje utraty pracy Mam nadzieje ze szybko znajdziesz nowa
Ja po płynie micelarnym myje buzie wodą, puźniej nakłam krem ale teraz chce zacząc stosować płyn micelarny, żel tonik i dopiero wtedy krem
Stary 2012-02-18, 16:06   #4672
loluska
Zakorzenienie

Hej Dzięki za opinie o szortach i spódnicy

Ghana ściąć na skos chcę drugie dżinsowe i tak poszarapać mocno, później wybielacz zobaczymy jak wyjdzie
Zazdroszczę Ci oczu. Na prawdę mega

Za 20 min jedziemy do tego kina, mam nadzieję że będzie warto Tylko zgubiłam legitymację

Miłego wieczoru kochane!

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 16:44   #4673
karolcia198506
Zakorzenienie

Talullah

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
śliczna, skąd?

dzień dobry tak w ogóle
U mnie otworzyli nowy sklep z końcówkami kolekcji, zaszłam i tyle cudowności że szok i nawet przystępne ceny W sumie nie wiem z jakiej firmy ona jest bo metko obcięta.

Ghana dobrze pamiętam? Ty zamawiałaś ostatnio paletkę korektorów W7 ? jak się spisują?

Właśnie szykuję sobie plan dbania o siebie jak skończę to napiszę co zamierzam robić
Stary 2012-02-18, 17:03   #4674
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Talullah

U mnie otworzyli nowy sklep z końcówkami kolekcji, zaszłam i tyle cudowności że szok i nawet przystępne ceny W sumie nie wiem z jakiej firmy ona jest bo metko obcięta.

Ghana dobrze pamiętam? Ty zamawiałaś ostatnio paletkę korektorów W7 ? jak się spisują?

Właśnie szykuję sobie plan dbania o siebie jak skończę to napiszę co zamierzam robić
szykuje się jakiś konkurs na blogu ?

Ja dziś się zabrałam za porządki w pokoju. Zaczełam od ubrań naszykowałam te w których nie chodzę. Teraz czas na kosmetyki . Przeznaczę dla nich osobną szafkę i będę miała wszystko pod ręką. Wieczorem mam w planach powystawiac kilka aukcji na all.

Dziewczyny macie w domu taką swoją toaletkę? ja niestety nie a od zawsze to było moje marzenie. W tym roku zamieszkam u Tż i obiecał mi że w sypialni będzie miejsce dla mnie żebym mogła sobie stworzyć mój kącik, już nie mogę się doczekać
Stary 2012-02-18, 17:21   #4675
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
szykuje się jakiś konkurs na blogu ?

Ja dziś się zabrałam za porządki w pokoju. Zaczełam od ubrań naszykowałam te w których nie chodzę. Teraz czas na kosmetyki . Przeznaczę dla nich osobną szafkę i będę miała wszystko pod ręką. Wieczorem mam w planach powystawiac kilka aukcji na all.

Dziewczyny macie w domu taką swoją toaletkę? ja niestety nie a od zawsze to było moje marzenie. W tym roku zamieszkam u Tż i obiecał mi że w sypialni będzie miejsce dla mnie żebym mogła sobie stworzyć mój kącik, już nie mogę się doczekać
Tak myślę nad konkursem, ale najpierw muszę skompletować nagrody

Też muszę przejrzeć całą szafę teraz będę mieć na to czas i mam sporo rzeczy do przerobienia więc szukam inspiracji DIY jak coś mi wyjdzie będę się chwalić

Ja nie mam toaletki wszystie moje kosmetyki mieszkają w takiej komodzie ( tylko moja jest jasna)

Nowa gazetka Natury https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4891
Kusi mnie pomadka Kobo za 13zł te kolory
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1032_5.jpg (11,1 KB, 4 załadowań)
Stary 2012-02-18, 17:29   #4676
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Tak myślę nad konkursem, ale najpierw muszę skompletować nagrody

Też muszę przejrzeć całą szafę teraz będę mieć na to czas i mam sporo rzeczy do przerobienia więc szukam inspiracji DIY jak coś mi wyjdzie będę się chwalić

Ja nie mam toaletki wszystie moje kosmetyki mieszkają w takiej komodzie ( tylko moja jest jasna)

Nowa gazetka Natury https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4891
Kusi mnie pomadka Kobo za 13zł te kolory
Bardzo fajna gazetka. Napewno skuszę się na pomadkę Kobo. Nigdy nie używałam, mam tylko 2 beżowe z Astora z pepco. Więc jakieś 2 napewno przygarnę.
Stary 2012-02-18, 17:38   #4677
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dzięki za opinie o szortach i spódnicy

Ghana ściąć na skos chcę drugie dżinsowe i tak poszarapać mocno, później wybielacz zobaczymy jak wyjdzie

Za 20 min jedziemy do tego kina, mam nadzieję że będzie warto Tylko zgubiłam legitymację

Miłego wieczoru kochane!
ooo i tez pochwal sie wtedy jak Ci wyszlo dziekuje
na jaki film sie wybierasz?
Cytat:
Talullah

tak, to ja Hmmm, na pewno nie ma co ich nakladać pod oczy, bo lubią się zbierać, chociaż jak tak troche tylko sie je wezmie i wklepie [keidy cienie sa male] to trzymaja sie caly dzien. Generalnie srednio kryja wypryski bo maja taka tlusta konsystencje i trzeba byloby ich naciapać, ale z zaczerwienieniami radzą sobie całkiem ok Za tyle ile za nie dałam, to nie jest zle. Tylko że są malo wydajne, a raczej tak mi sie wydaje ze t akowe będą - to pewnie przez ich tlusciutka konsystencje. Daje im 3,5 na 5 wiec bez rewe jak widac

pomalowałam sobie oczy na taki electric blue i wiem ze juz uwielbiam taki makijaz - bedzie idealny na lato a tymczasem zrobiłam go na próbę, bo dzisiejszy ostatni weekend karnawały spędzę z moim TŻ a pozniej moze na chwile podjedziemy do znajomych na domowke wiec w razie czego makijaz juz mam

PS1 a co do toaletki - też mi się marzy, mam nawet taka fajna, vintage toaletke ale aktualnie zbiera kusz u dziadka w pokoju tyle, ze ja w sumie nie mam na razie a ztak duzo kosmetykow + jestem studentka, wiec to biurko mi i tak czy siak potrzebne, wiec maluje sie wlasnie przy nim naprzeciw monitora od komuptera

PS2 kurdeeeeeee, obejrzałam teraz ulotke z natury i jeszcze akurat dzisiaj rano ogladałam swatche 2 pomadek z kobo i ja juz chce nature, tym bardziej, ze teraz te pomadki są w promocji

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-02-18 o 17:43
Stary 2012-02-18, 17:41   #4678
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Dzięki o hydrolacie właśnie myśle, a mogłą byś polecić mi coś z kwasem hialuronowym i jakieś maseczki nawilżające??

jeśli chodzi o hialuron to krem bionect z apteki, albo to żel z 1% kwasem hialuronowym do kupienia na biochemiurody i podobnych stronach

jeśli chodzi o nawilżanie to:
-maseczki montagne jeunesse, szczególnie lawendowa lub truskawkowa
-sproszkowane algi
-dermika-alabaster
-żółta glinka zmieszna a hydrolatem i olejkami

I mam prośbę o cytowanie fragmentu wypowiedzi zamiast całych dużych postów.

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
e

!
na co idziecie?

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość

mam potrzebę, ale i toaletkę chcę mieć przy oknie i biurko i mam dylemat, a chcę mieć wszystkie kosmetyki w jednym pokoju

I poza tym jeszcze nie znalazłam takiej wymarzonej, zwykle są małe z dwoma mikro szufladkami, a co ja tam pomieszczę

w kwestii gazetki z natury- warte pokusy są też masła sweet secret, ja mam czekoladowe, jak lubicie takie intensywnie pachnące masła to polecam.

---
Idę naolejować włosy olejem migdałowym, no i sprzątanie czeka, NIENAWIDZĘ w sobotę sprzątać, no ale jutro bardziej niż dzisiaj nie będzie mi się chciało, a poza tym jeszcze mam taaaaki stos prasowania.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-18 o 17:44
Stary 2012-02-18, 17:48   #4679
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli chodzi o hialuron to krem bionect z apteki, albo to żel z 1% kwasem hialuronowym do kupienia na biochemiurody i podobnych stronach

jeśli chodzi o nawilżanie to:
-maseczki montagne jeunesse, szczególnie lawendowa lub truskawkowa
-sproszkowane algi
-dermika-alabaster
-żółta glinka zmieszna a hydrolatem i olejkami

I mam prośbę o cytowanie fragmentu wypowiedzi zamiast całych dużych postów.
Ok postaram sie cytować tylko fragmenty, a czy ten żel hialuronowy mogę używać w ten sposób że zmyje twarz micelem , umyje tym żelem zmyje wodą a następnie przetre hydrolatem i odrazu krem?
Stary 2012-02-18, 17:53   #4680
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
PS1 a co do toaletki - też mi się marzy, mam nawet taka fajna, vintage toaletke ale aktualnie zbiera kusz u dziadka w pokoju tyle, ze ja w sumie nie mam na razie a ztak duzo kosmetykow + jestem studentka, wiec to biurko mi i tak czy siak potrzebne, wiec maluje sie wlasnie przy nim naprzeciw monitora od komuptera
Mnie biurko do pracy jest potrzebne, ale i tak bym miała. Absolutnie sobie nie wyobrażam korzystać z laptopa na kolanach czy na stoliku do kawy

w przyszłym tygodniu powinno mi przyjść wygodniejsze krzesło do biurka, skórzane były ładniejsze, ale nie chcę skóry, wzięłam w materiale jasne.
Będzie się można chociaż do tyłu bujać na nim.
Może na krześle się wyżyje i nie będę musiała chodzić z telefonem podczas rozmowy, ostatnio z kimś rozmawiałam na tematy zawodowe i aż mi się pytał czy mi nie przeszkadza, bo słychać jak gdzieś idę

Nie ma to jak być niespokojnym człowiekiem

---
a jeśli chodzi o liceum- komputera nie miałam u siebie w pokoju (teraz aż myślę jak dało się z tym żyć ) jeden był u brata, a potem 2 u taty w pokoju, nawet mi go chciał do mnie dać, ale wiedziałam, że nie będę spać już w ogóle, a po 2 by ktoś musiał przebywać w moim pokoju, a to mi się nie podobało.

A biurko było zawalone, więc i tak się nie dało z niego korzystać.
Zresztą prace domowe spisywałam, albo robiłam na przerwie, a jak się już musiałam uczyć to w autobusie, jak się wybierałam gdzieś gdzie jest godzina w jedną stronę, no to miałam akurat dwie godziny
A jak w domu to na łóżku.

Pamiętam jak miałam w klasie osoby, które nigdzie nie wychodziły tylko ryły non stop, nawet w weekendy, a końcowo i tak miały podobne oceny i wyniki matur do mnie.
Wydaje mi się, że jak tak człowiek non stop się uczy to jest przemęczony i wolniej mu wchodzi i lepiej gdzieś wyjść i potem wchodzi lżej.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Ok postaram sie cytować tylko fragmenty, a czy ten żel hialuronowy mogę używać w ten sposób że zmyje twarz micelem , umyje tym żelem zmyje wodą a następnie przetre hydrolatem i odrazu krem?
Ale to nie jest żel do mycia tylko do smarowania się.
Jeśli chodzi o ten z hialuronem.

<3 <3 <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości