|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Dzień dobry.
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
)
|
#4653 | |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
Cytat:
W sieciowkach, masz racje ze ceny za takie plaszcze sa masakryczne. Ostatnio widzialam w tally weijly i kosztowal cos kolo 250/300 zł - w zyciu tyle za niego bym nie dala![]() Tonik z clinique jest na alkoholu ale o dziwo mi pasuje, nakladam na niego krem nawilzajacy wiec nie zauwazylam wysuszenia. Wiecej na pewno go nie kupie bo jest za drogi. Zgadzam sie tez z toba, ze to do mycia i krem to porazka jakas. Jedynie tonik z calej trojki mi pasuje. Najgorszy jest krem - mam jeszcze polowe i nie wiem co z nim zrobic On zostawia taka warstwe jakbym sie baza silikonowa posmarowala i czuje ze skora pod nim sie dusi![]() Krem pod oczy przede wszystkim ladnie nawilza, nie podraznia (wiele kremow pod oczy wywoluje u mnie szczypanie, pieczenie i lzawienie oczu), napina skore, po prostu lepiej ona wyglada. Ale mam go dopiero kilka dni, wiec nie wiem jak na dluzsza mete. Lece na zajecia. Milego dnia |
|
|
|
|
#4654 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziękuję Wam jeszcze raz za wsparcie Ja uzywam żelu BD i czasem peelingu a ostatnio zapominam o toniku muszę do niego wrócić ![]() Cytat:
Chyba dziś do Tż pojadę teraz będę mieć dla niego więcej czasu |
|
|
|
|
#4656 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W oczy się nie rzuca ale sama po sobie wiem jakie to miłe uczucie gdy coś się zmieni co w sobie przeszkadza![]() Cytat:
Bo w lublinie byłas tak?Cytat:
![]() Cytat:
![]() a na przykład na klinicznej mówił gość, że nawet jeden kieliszek wina w pierwszym trymestrze może już powodować chorobe FAS. A tyle matek nie wiedząc, że są w ciązy .. piją a dzieci z FASem się za dużo nie rodzi :|
|
|
|
#4657 | |
|
CABIN CREW
|
dzień dobry
ja już zdążyłam dziś zakupy zrobić i własnie obiad gotuję- zapiekankę ziemniaczną z mięsem mielonym, pieczarkami, serem żóltym i fetą potem czeka mnie sprzątanie mieszkania i wieczorem jakieś wyjście Cytat:
|
|
|
#4658 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
chyba sobie kupie ten szampon
http://allegro.pl/szampon-do-wlosow-...tml#tabsAnchor
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Przez to wszystko wczoraj zapomniałam napisać że wczoraj kupiłam sobie sukienkę koronkową z kolorze pudrowego różu moje must have na lato za 39,90zł
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
heej
mam wolny week, doprowadzilam moje biurko i kosmetyki do ladu, z czego bardzo sie ciesze. weekend mam wolny, wiec poswiece go sobie. moze cos porysuje, poszukam inspiracji do pokoju, bo kusi mnie jakies przemeblowanie , pomalowanie scian i musze wszystko ladnie zaaranzowac ![]() tez sie pacze i nie wierze
|
#4662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
|
|
|
#4663 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Daaawno mnie tu nie bylo ale staram sie dbac o siebie na ile mi czas pozwala W ostatnim czasie wykonczylam kilka kosmetykow i jak macie ochote poczytac to postaralabym sie moze skrobnac po 2 zdania o kazdym ![]() Kupilam tez kilka nowych i testuje ![]() Co do mycia twarzy to ja zmywam oczy plynem micelarnym, potem twarz i nastepnie myje buzie zelem albo emulsja, zalezy co aktualnie uzywam. Potem robie peeling mniej wiecej co 3 dni. Nastepnie tonik/hydrolat (w zaleznosci co mam, aktualnie wykanczam tonik) no i krem. Nie moglabym po plynie micelrnaym nie byc buzi, nie mam tlustej cery, raczej mieszana w kierunku suchej a mimo to mam uczucie niedomycia. Loluska - sie powtorze bo juz kiedys Ci pisalam ze bardzo fajna ta spodniczka Najbardziej podoba mi sie solo a potem jako sukienka. Nie podoba mi sie do szortow A szorty fajnie przerobione, w zezszle lato tez przerabialam swoje stare dzinsy ![]() W ogole naliczylam ze mam 9 czy 10 par dzinsow w ktorych nie chodze a niektore zalozylam raz czy 2 nawet i zamierzam je oddac Nie mam czasu i checi zeby je wystawiac na all, zawioze je do domu i moja mama przekaze je takiej rodzinie z nastoletnia corka ![]() Karolcia - wspolczuje utraty pracy Mam nadzieje ze szybko znajdziesz nowa Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2012-02-18 o 13:39 |
|
|
|
#4664 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A co do kremu pod oczy- proszę o recenzję jak dłużej potestujesz ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Bo w sumie jak się niektórzy starają po 3 lata, to cały ten czas by trzeba nie pić na wszelki wypadek po dniach płodnych, aż do ewentualnej @ Co innego jak się już wie Taka laska, z która chodziłam w klasie do podstawówki też się ciąża nie przejmowała i dalej chlała tanie wina. W sensie w ciąży była w gimnazjum, nie podstawówce. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Kocham kosmetyki z lawendą Idealne rzeczy na wieczorne spa. ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
I pochwal się co kupiłaś. ciekawe gdzie marta, lenka i julianna ![]() -- Idę sobie obejrzeć chirurgów i prywatną praktykę. Kupiliśmy wczoraj wygodny stolik, wysoki i na kółkach do salonu, z wyglądu to nie pasuje, są ładniejsze, ale mnie się nie chce z fotela ruszać, żeby szklankę odstawić a tak sobie go przesunę koło siebie i tadam.A uwielbiam jeść przy serialu albo przy laptopie, takie jedzenie i tylko jedzenie to mnie męczy i połykam ekspresem zamiast jeść powoli. Też tak macie?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-18 o 13:49 |
||||
|
|
|
#4665 |
|
Raczkowanie
|
a ja wstałam dzisiaj po 11
nastawiłam pranie , a teraz sprzatam w pokoju musze poukładać notatki ksiazki itp i ogarnąć jakos uczelnie;/ wczoraj oczywiscie nie zaliczylam egzaminu poprawkowego;/juz drugi raz mi sie zdarzylo , ze znalam odpowiedzi na wszystkie pyt drugiej grupy;/ ze swojej tylko na jedno;/ i nic tylko siedzialam i pomagalam dziewczynie obok ehh. Wogole to musze sie jakos ogarnąć bo przez te 2 tyg przerwy , to w tym tyg ANI RAZU nie zdazyło mi sie wyrobic na uczelnie , albo sie spoznilam 30 min albo wogole nie zdazylam na 1 zajecia;/;/ Co do wieczornego rytuału zmywania to ja na ogół ocm jak nie mam czasu to mieszanka olejow ocm plus zel do twarzy ,masuje i polewam ciepla woda , czasami do masowania uzywam szczoteczki z rossmana potem tonik <ostatnio z octu jabłkowego>i olej albo krem Nie wiem dziewczyny jak Wy , ale ja wiem kiedy mam dokladnie zmyty makijaż bez patrzenia w lustro , to dziwne bo nie nosze ciezkiego makijazu , a mimo to "czuje " jakos tak od wewnatrz kiedy ta moja skora jest niedomyta i nie umiem sie tak spac polozyc
|
|
|
|
#4666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dzis bylam u fryzjera i podcialam troche wlosy i grzywke |
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Wtajemniczenie
|
kobietosukcesu czuje sie wywolana . od kilku dni Was podczytuje, ale dopiero teraz ogarniam okolice pelniejsza swiadomoscia wiec moge zaczac pisac
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
#4669 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
jeśli już pisałaś to wybacz, ale mam luki w pamięci czasem
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
na stronie paatal pojawiły się produkty vatiki i jakieś tam olejki amla. Może się na coś skuszę, chociaż staram się teraz nie kupować ponadprogramowych kosmetyków
|
|
|
|
#4671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzięki za opinie o szortach i spódnicy Ghana ściąć na skos chcę drugie dżinsowe i tak poszarapać mocno, później wybielacz zobaczymy jak wyjdzie ![]() Zazdroszczę Ci oczu. Na prawdę mega Za 20 min jedziemy do tego kina, mam nadzieję że będzie warto Tylko zgubiłam legitymację Miłego wieczoru kochane!
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah
U mnie otworzyli nowy sklep z końcówkami kolekcji, zaszłam i tyle cudowności że szok i nawet przystępne ceny ![]() Ghana dobrze pamiętam? Ty zamawiałaś ostatnio paletkę korektorów W7 ? jak się spisują? Właśnie szykuję sobie plan dbania o siebie jak skończę to napiszę co zamierzam robić
|
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś się zabrałam za porządki w pokoju. Zaczełam od ubrań naszykowałam te w których nie chodzę. Teraz czas na kosmetyki . Przeznaczę dla nich osobną szafkę i będę miała wszystko pod ręką. Wieczorem mam w planach powystawiac kilka aukcji na all. Dziewczyny macie w domu taką swoją toaletkę? ja niestety nie a od zawsze to było moje marzenie. W tym roku zamieszkam u Tż i obiecał mi że w sypialni będzie miejsce dla mnie żebym mogła sobie stworzyć mój kącik, już nie mogę się doczekać
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też muszę przejrzeć całą szafę teraz będę mieć na to czas i mam sporo rzeczy do przerobienia więc szukam inspiracji DIY jak coś mi wyjdzie będę się chwalić Ja nie mam toaletki wszystie moje kosmetyki mieszkają w takiej komodzie ( tylko moja jest jasna) Nowa gazetka Natury https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4891 Kusi mnie pomadka Kobo za 13zł te kolory |
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje na jaki film sie wybierasz? ![]() Cytat:
Hmmm, na pewno nie ma co ich nakladać pod oczy, bo lubią się zbierać, chociaż jak tak troche tylko sie je wezmie i wklepie [keidy cienie sa male] to trzymaja sie caly dzien. Generalnie srednio kryja wypryski bo maja taka tlusta konsystencje i trzeba byloby ich naciapać, ale z zaczerwienieniami radzą sobie całkiem ok Za tyle ile za nie dałam, to nie jest zle. Tylko że są malo wydajne, a raczej tak mi sie wydaje ze t akowe będą - to pewnie przez ich tlusciutka konsystencje. Daje im 3,5 na 5 wiec bez rewe jak widac ![]() pomalowałam sobie oczy na taki electric blue i wiem ze juz uwielbiam taki makijaz - bedzie idealny na lato a tymczasem zrobiłam go na próbę, bo dzisiejszy ostatni weekend karnawały spędzę z moim TŻ a pozniej moze na chwile podjedziemy do znajomych na domowke wiec w razie czego makijaz juz mam ![]() PS1 a co do toaletki - też mi się marzy, mam nawet taka fajna, vintage toaletke ale aktualnie zbiera kusz u dziadka w pokoju tyle, ze ja w sumie nie mam na razie a ztak duzo kosmetykow + jestem studentka, wiec to biurko mi i tak czy siak potrzebne, wiec maluje sie wlasnie przy nim naprzeciw monitora od komuptera ![]() PS2 kurdeeeeeee, obejrzałam teraz ulotke z natury i jeszcze akurat dzisiaj rano ogladałam swatche 2 pomadek z kobo i ja juz chce nature, tym bardziej, ze teraz te pomadki są w promocji
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-02-18 o 17:43 |
||
|
|
|
#4678 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
jeśli chodzi o nawilżanie to: -maseczki montagne jeunesse, szczególnie lawendowa lub truskawkowa -sproszkowane algi -dermika-alabaster -żółta glinka zmieszna a hydrolatem i olejkami I mam prośbę o cytowanie fragmentu wypowiedzi zamiast całych dużych postów. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
I poza tym jeszcze nie znalazłam takiej wymarzonej, zwykle są małe z dwoma mikro szufladkami, a co ja tam pomieszczę ![]() w kwestii gazetki z natury- warte pokusy są też masła sweet secret, ja mam czekoladowe, jak lubicie takie intensywnie pachnące masła to polecam. --- Idę naolejować włosy olejem migdałowym, no i sprzątanie czeka, NIENAWIDZĘ w sobotę sprzątać, no ale jutro bardziej niż dzisiaj nie będzie mi się chciało, a poza tym jeszcze mam taaaaki stos prasowania.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-18 o 17:44 |
|||
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4680 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
w przyszłym tygodniu powinno mi przyjść wygodniejsze krzesło do biurka, skórzane były ładniejsze, ale nie chcę skóry, wzięłam w materiale jasne. Będzie się można chociaż do tyłu bujać na nim. Może na krześle się wyżyje i nie będę musiała chodzić z telefonem podczas rozmowy, ostatnio z kimś rozmawiałam na tematy zawodowe i aż mi się pytał czy mi nie przeszkadza, bo słychać jak gdzieś idę ![]() Nie ma to jak być niespokojnym człowiekiem --- a jeśli chodzi o liceum- komputera nie miałam u siebie w pokoju (teraz aż myślę jak dało się z tym żyć A biurko było zawalone, więc i tak się nie dało z niego korzystać. Zresztą prace domowe spisywałam, albo robiłam na przerwie, a jak się już musiałam uczyć to w autobusie, jak się wybierałam gdzieś gdzie jest godzina w jedną stronę, no to miałam akurat dwie godziny ![]() A jak w domu to na łóżku. Pamiętam jak miałam w klasie osoby, które nigdzie nie wychodziły tylko ryły non stop, nawet w weekendy, a końcowo i tak miały podobne oceny i wyniki matur do mnie. Wydaje mi się, że jak tak człowiek non stop się uczy to jest przemęczony i wolniej mu wchodzi i lepiej gdzieś wyjść i potem wchodzi lżej. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
tylko do smarowania się.Jeśli chodzi o ten z hialuronem.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

- mówiąc o cieniutkich płaszczach.
W sieciowkach, masz racje ze ceny za takie plaszcze sa masakryczne. Ostatnio widzialam w tally weijly i kosztowal cos kolo 250/300 zł - w zyciu tyle za niego bym nie dala
zachrypnięty jak talala 
teraz będę mieć dla niego więcej czasu
..no nie wiem. 100 godzin wytrzymam, ale wiem ze nie ma szans zeby tam zostac. Chce miec po prostu papierek z dobrego miejsca, zeby potem latwiej bylo znalezc prace

nastawiłam pranie , a teraz sprzatam w pokoju