Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-18, 22:34   #1111
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
jak Wam się to podoba (kolor może być do wyboru)
a mi sie wlasnie tylko tyl podoba, bo lubie takie suwaki

Obejrzalam ten film "biala masajka" , dobry film, ale po nim taka mała refleksja mnie dopadla, ze mamy szczescie, ze urodzilismy sie w Europie...
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 22:41   #1112
ibyza
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Seagirl wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 22:47   #1113
Chatka
Wtajemniczenie

Dancing_Lady, w sukni wyglądasz przepięknie!!! Gratuluję świetnego wyboru

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
No i szkoda bo suknia jest piekna. Do falban mialam juz dwa podejscia. Pierwszy do Jim Hjelm 8962, a drugie dzisiaj do Cascady.. I mam mieszane uczucia bo wciaz kocham sie w zwiewnych sukienkach i One najbardziej odzwierciedlaja moj charakter- bo nie zalezy mi na tym abym wyrozniala sie w tlumie, ale czula sie soba
Wiem dokładnie o co Ci chodzi, bo miałam dokładnie takie same potrzeby co do sukni ślubnej... chciałam delikatne, zwiewne falbanki, żeby czuć się lekko, ale i wyjątkowo jednocześnie. Szukałam jej tak długo, że już straciłam nadzieję, że kiedykolwiek znajdę takie falbany, jakie chcę... Ale w końcu się udało Tobie też musi się udać

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Ano, wiem Kochana ale damy radę - macie wszystkie rację
To pięknie, że zaczynacie pierwszy taniec - rozumiem, że będziecie mieć zlepek kilku piosenek? My chcemy złączyć 3-4 utwory w naszym pokazie kizombowo-bachatowym, ale to później będziemy myśleć Teraz skupimy się na pierwszym tańcu, czyli na walcu angielskim - już jutro mamy pierwsze podejście z naszą szefową szkoły tańca Nie mogę się doczekać, napiszę Wam potem jak nam poszło
Tak, chcemy stworzyć coś w rodzaju historii - i słowami piosenek i muzyką i samym tańcem.. i dlatego tak trudno to wszystko znaleźć i dobrać Generalnie jak masz jakieś ciekawe taneczne piosenki (do różnych stylów tańca - planujemy rumbę, fokstrota, walca, może rock'n'rolla, może sambę brazylijską) to podsyłaj mi tytuły szukamy żywej muzyki i dobrych fragmentów tekstowych
Czekamy na relację ze spotkania z szefową

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Kochana nasza JUŻ ŻONKO!!!! Gratulacje! Twoja relacja aż bije emocjami po oczach, normalnie widzę to wszystko oczyma duszy Cudny mieliście ślub, nie zazdroszczę, bo nasze też będzie cudowny niemniej też chciałabym już pojechać w takie piękne miejsce. Naprawdę wspaniale, że tak Wam się cudownie wszystko ułożyło! Czekamy z niecierpliwością na fotki

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki...
Czytam co piszecie już od poprzedniego wątku i przejmuje się Waszymi sukcesami i zmaganiami jak własnymi... Przyjmiecie jeszcze jedną PM 2012 do siebie?
Witaj masz piękną suknię

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny zapomniałam się pochwalić że dziś byliśmy u księdza spisać protokół i dać na zapowiedzi Protokół do końca jeszcze nie spisany dopiero będziemy mogli go skończyć jak się nasze zapowiedzi będą wygłoszone Tak więc od przyszłej niedzieli będziemy wisieć na zapowiedziach wyobraźcie sobie że ksiądz nie wziął od nas ani złotówki za zapowiedzi ale pewnie u Tż w parafii trzeba będzie dać z 50zł albo i więcej
Gratulacje szkoda tylko, że za jednym razem tego nie załatwiliście, trochę bez sensu. Ale chociaż nie płaciliście.

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
ja też - narciara - może być?
Ja też! Chętnie się dołączę! TŻta też kiedyś mi się marzy nauczyć jeździć na nartach, bo Jego Rodzice niestety nie dali Mu tej możliwości... chociaż mogli. ale trudno, najwyżej będzie się uczył razem z naszymi dziećmi, które planuję uczyć jeździć wtedy, kiedy nauczą się chodzić - tak samo, jak mnie uczyli moi Rodzice

Cytat:
Mam takie samo zdanie, jak kicia

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 22:55   #1114
(kicia)
Zakorzenienie

a ja cały wieczór drukuje koperty i kręgosłup mi siada
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 23:03   #1115
Lubcia
Zadomowienie

Kochane moje zmykam spać bo jutro na egzamin muszę wstać Trzymajcie kciuki rano oby się udało
Kolorowych snów wszystkim życzę
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 23:04   #1116
(kicia)
Zakorzenienie

Lubcia

też lecę spać dobranoc wszystkim
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 23:06   #1117
moniq_87
Raczkowanie

mnie też się bardziej podoba tył niż przód

a ja oglądam "Ja Cię kocham a Ty śpisz" Te stare filmy romantyczne to były jednak fajniejsze

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 23:15   #1118
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane moje zmykam spać bo jutro na egzamin muszę wstać Trzymajcie kciuki rano oby się udało

tez teraz to oglądam:P nie mam co robic to przegladam kanaly

siedze z maseczką a przed chwilą TZcik dzwonil i mialam problem z mowieniem, bo mi ta maseczka juz zaschla
Stary 2012-02-18, 23:29   #1119
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Powodzenia

Dobrej nocki dziewczynki i udanej niedzieli! TŻcik już mnie woła do łóżeczka
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 23:45   #1120
__Paulinka__
Zakorzenienie

Lubcia ja tez trzymam

I tez juz spadam spac Ostatnia nocka bez TZ Szybko minely te 2 tygodnie, mowilyscie mi, ze szybko minie to dzieki Wam to przetrwlam

dobrej nocki Kochane
Stary 2012-02-19, 00:34   #1121
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczynki...
Czytam co piszecie już od poprzedniego wątku i przejmuje się Waszymi sukcesami i zmaganiami jak własnymi... Przyjmiecie jeszcze jedną PM 2012 do siebie?
Witaj i czuj się jak u siebie

sztuczko, nie wiesz gdzie jedziemy, bo nikomu jeszcze na wątku nie zdradzałam Niemniej jednak która z Was wie, gdzie były nasze zaręczyny, ta się domyśli. Właśnie z okazji drugiej rocznicy zaręczyn, którą mamy w maju, postanowiliśmy się tam wybrać. Na forum ogólnym zdradzę cel naszej podróży dopiero we wtorek, jak zostanie nam równo 5 miesięcy do ślubu i będę wstawiać listę załatwionych spraw ślubnych i przedślubnych
Co do wspólnego mieszkania, to wiesz, my pewność, że chcemy ze sobą być mieliśmy już dawno, inaczej nie zdecydowałabym się na takie przedsięwzięcie jakim jest wykańczanie domu przed ślubem. Chyba po prostu trochę zazdroszczę tym, którzy mają to jeszcze przed sobą i będą się urządzać czy też budować już jako małżeństwo Sam ślub będzie dla mnie ogromną zmianą w sensie duchowym, tak jak i dla Ciebie, ale psychicznie i mentalnie to my już dawno jesteśmy jak mąż i żona, tak mi się wydaje. Niejedno razem przeszliśmy jeszcze na długo przed wspólnym zamieszkaniem, ba! nawet nie jako narzeczeństwo, więc to że "na dobre i na złe" to jest od dawna wiadome, nie to jest przyczyną moich odczuć. Sama nie wiem, co tak dokładnie mi jest, ale może po prostu takie odczucia towarzyszą pewnym ważnym etapom w życiu i tęskni się czasami za tym co było, a co poprzez ważne życiowe decyzje zmienia się na dobre... Nie wiem czy za bardzo nie zamotałam, ale może intuicyjnie będziesz wiedziała, o co mi chodzi

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Obejrzalam ten film "biala masajka" , dobry film, ale po nim taka mała refleksja mnie dopadla, ze mamy szczescie, ze urodzilismy sie w Europie...
Racja. Uważam, że i tak przy zderzeniu dwóch tak odmiennych kultur to te kilka lat przez które trwał ich związek było nie lada sukcesem. A ze swojej strony polecam też przeczytać dalszą część tej historii w książkach Corinne Hofmann, gdyż to właśnie ona jest tą Białą Masajką. Zdarzenia przedstawione w filmie miały miejsce pod koniec lat 80-tych, a ich kontynuacja tj. życie bohaterki po powrocie do Szwajcarii z córeczką jej kenijskiego męża opisane w książkach: "Żegnaj Afryko. Dalsze losy Białej Masajki" oraz "Moja wielka afrykańska miłość. Biała Masajka wraca do Barsaloi".

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2012-02-19 o 00:36
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 00:52   #1122
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A wiec jestem juz zonka mojego mezulka i jest nam cudownie
Kochana żonko nasza! Ależ się poryczałam jak czytałam Twoją cudowną relację! Świetnie nam to opisałaś, wszystko widziałam oczyma wyobraźni Cieszę się razem z Tobą!

Cytat:
Hej dziewczynki...
Wita!j

Cytat:

Dziękuję Tobie również No ze mną nie jest w sumie tak źle - tylko osłabienie, ból głowy i katar (ale męczący) no i pierwszy dzień @... Tak, wiem że to tylko jakieś szczególiki i nikt nie zwróci na to uwagi, ale jednak się zamartwiam :p Jeśli chodzi o suknię, to dla jej dobra nie oddam jej do czyszczenia, bo może się pozahaczać i kamyki mi jeszcze poodpadają (jednak ta aplikacja z kamieni jest przyszyta nitkami i jak kupowałam suknię a była świeżo po czyszczeniu to część ozdóbek wisiała sobie smętnie taka poluzowana... nie chcę żeby coś odpadło...) no ale jeszcze to skonsultuję z babeczką z salonu, ona proponowała mi prasowanie sukni - że wtedy ona też jest nieco odświeżona, na pewno taka puszysta i ładnie sterczą warstwy tiulu, chce za to 100zł (nie wiem tylko czy za całość razem z welonami :p) Czy orientujecie się może dziewczyny, czy przy czyszczeniu chemicznym sukni prasowanie parowe jest już w pakiecie? Bo cenowo to też chyba coś koło 100zł, prawda?
Ja mam caaaly gorset ręcznie wyszywany kryształkami swarovskiego i też strasznie się o to boję bo są niesamowicie delikatne (te niteczki właśnie)... dlatego chcę dac suknię na odświeżenie do salonu, żeby i tym sie dokładnie zajęli Co do chemicznego czyszczenia i prasowania to nie pomogę bo ja z tego pomysłu dość szybko zrezygnowałam...

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Chyba tylko ja oglądałam walkę mam to po tatusiu koocham oglądac boks, a Kliczków to już w ogóle ubóstwiam!

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 01:08   #1123
melod_y
Zakorzenienie

ale sie schlalam jak świnia na 18stece kuzyna

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 01:20   #1124
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

...a ja jestem paskudą i dalej się nie położyłam spać :p ale tak to jest jak się spało do późna

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
sztuczko, nie wiesz gdzie jedziemy, bo nikomu jeszcze na wątku nie zdradzałam Niemniej jednak która z Was wie, gdzie były nasze zaręczyny, ta się domyśli. Właśnie z okazji drugiej rocznicy zaręczyn, którą mamy w maju, postanowiliśmy się tam wybrać. Na forum ogólnym zdradzę cel naszej podróży dopiero we wtorek, jak zostanie nam równo 5 miesięcy do ślubu i będę wstawiać listę załatwionych spraw ślubnych i przedślubnych
Co do wspólnego mieszkania, to wiesz, my pewność, że chcemy ze sobą być mieliśmy już dawno, inaczej nie zdecydowałabym się na takie przedsięwzięcie jakim jest wykańczanie domu przed ślubem. Chyba po prostu trochę zazdroszczę tym, którzy mają to jeszcze przed sobą i będą się urządzać czy też budować już jako małżeństwo Sam ślub będzie dla mnie ogromną zmianą w sensie duchowym, tak jak i dla Ciebie, ale psychicznie i mentalnie to my już dawno jesteśmy jak mąż i żona, tak mi się wydaje. Niejedno razem przeszliśmy jeszcze na długo przed wspólnym zamieszkaniem, ba! nawet nie jako narzeczeństwo, więc to że "na dobre i na złe" to jest od dawna wiadome, nie to jest przyczyną moich odczuć. Sama nie wiem, co tak dokładnie mi jest, ale może po prostu takie odczucia towarzyszą pewnym ważnym etapom w życiu i tęskni się czasami za tym co było, a co poprzez ważne życiowe decyzje zmienia się na dobre... Nie wiem czy za bardzo nie zamotałam, ale może intuicyjnie będziesz wiedziała, o co mi chodzi
Aaa to ja kojarzę, że zaręczyliście się w pięknym miejscu, ale niestety nie pamiętam dokładnie, choć mam typ :p A i faktycznie - chyba kiedyś rozmawiałyśmy zresztą na temat tego, że obie będziemy miały podróże wspomnień do miejsc naszych zaręczyn
Okey - chyba rozumiem co masz na myśli Sądzę, że ja po prostu z TŻem nie miałam tak, że "niejedno razem przeszliśmy" więc dla mnie szokiem było wbrew pozorom wspólne mieszkanie, wspólne gospodarstwo domowe, dzielenie się obowiązkami, rozwiązywanie różnego rodzaju problemów, a już najbardziej dały nam się we znaki stresy związane z poszukiwaniem pracy... I dlatego BARDZO się cieszę, że już przed ślubem mamy to docieranie się za sobą, bo gdybyśmy dalej mieszkali z rodzicami na pewno byśmy tego nie osiągnęli Ja mentalnie czuję się narzeczoną Czuję że jesteśmy "po słowie" i czekamy na dzień w którym dopełni się jedność fizyczna także tą jednością duchową, o której piszesz Wiem, że będziemy już zawsze razem, już wiele razy sobie to mówiliśmy, ale pragnę by stało się to tak namacalnie, oficjalnie, chcę to przeżyć na własnej skórze, przed obliczem Boga i w obecności bliskich nam osób I na tę "świadomość zaślubin" czekam, czekam na błysk obrączki na moim palcu który będzie mi przypominał tę wyjątkową chwilę, czekam by móc powiedzieć do TŻa "mężu" wiedząc, że to nie tylko pieszczotliwy zwrot ale i fakt
Hehe rozpisałam się - przepraszam, chyba jestem nienormalna :p No, ale przynajmniej widać jak 2 różne osoby różnie odbierają to co się w ich życiu dzieje, a wydawać by się mogło, że są na bardzo zbliżonym etapie życia Tak czy siak Kochana chciałam Cię uspokoić - nie musisz żałować tego, że urządzanie mieszkania macie już za sobą - w końcu przed Wami jeszcze tyle różnych wspaniałych doświadczeń I nawet jeśli już czujecie się jak mąż i żona to wierzę w to głęboko, że po tak wzniosłej ceremonii odczujecie gdzieś tam w środku przemianę

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Ja mam caaaly gorset ręcznie wyszywany kryształkami swarovskiego i też strasznie się o to boję bo są niesamowicie delikatne (te niteczki właśnie)... dlatego chcę dac suknię na odświeżenie do salonu, żeby i tym sie dokładnie zajęli Co do chemicznego czyszczenia i prasowania to nie pomogę bo ja z tego pomysłu dość szybko zrezygnowałam...
No tak - wiem, że Twoja suknia ma kryształkowy gorset - ja kamyczki mam tuż przy dekolcie i na łączeniu ze spódnicową częścią sukni, ale dosyć sporo i jak coś się odczepia to od razu jest widoczny brak ciągłości we wzorze...
Hmm... a to jaka jest różnica między tym odświeżaniem w salonie a chemicznym czyszczeniem? Prasowanie (parą!) sądzę, że i tak trzeba zaliczyć, bo suknia nawet wisząc spokojnie na wieszaku może nabrać pionowych zagnieceń, szczególnie że Ty również masz kiecuchę tiulową a po swojej widzę co się z tym materiałem niewyprasowanym dzieje Mnie kobietka informowała, że najlepiej zrobić to w czwartek przed ślubem :p

Jaaacie... wiecie, dlaczego tak się zasiedziałam?! Otóż od końca sierpnia mam hasło do poczty (choć mogłam je uzyskać dużo wcześniej) ale jakoś tak się stało, że nigdy na nią nie wchodziłam... Niecały miesiąc temu dostałam nowe hasło, ale weszłam dopiero przed chwilą, pierwszy raz... No i musiałam pooglądać zdjęcia Część z Was już widziałam tu czy na fb, ale resztę widziałam pierwszy raz Miło jest dopasować wreszcie nick do twarzy Mam nadzieję, że jutro bądź pojutrze znajdę chwilę i wrzucę Wam fotki Miłej niedzieli wszystkim życzę
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 01:20   #1125
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana No faktycznie - ładnemu we wszystkim ładnie... Ale tak jak mówisz, sama wolisz coś bardziej zbliżonego do sukni koktajlowej, w której nie czułabyś się "przebrana" (no, dla mnie każda suknia ślubna jednak jest na tyle inna od naszych codziennych strojów że siłą rzeczy każda z nas wygląda wyjątkowo, inaczej = czyli można powiedzieć że jest przebrana :p ale rozumiem, że chcesz coś mniej okazałego ) no i jednak jak część dziewczyn będę za suknią z piórkami Może faktycznie przy tej falbankowej winą jest wielkość tego dokładnie egzemplarza, ale ta piórkowa jest cudowna i wyglądasz w niej jak Anioł Eeee tam że jednorazowa i nie sprzedasz - nawet jakbyś miała taki zamiar to zawsze można jakąś inną fajną ozdobę wszyć w miejsce piór W każdym razie - ja jestem za piórkową

dziekuje ! kurcze serio wole stawiac na to w czym czuje sie lepiej. Falbany to moja niespełniona milosc.. ale serio moja chuda figura nie wyglada w nich korzystnie... takze wole cos zwiewnego w czym czuje sie soba...

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 06:47   #1126
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

chyba tylko ja już nie śpię
ale tak to już jest jak się ma psiurka który o 5 z rana musi koniecznie wyjść na dwór, oczywiście teraz już śpi ale ja już nie zasnę
Cytat:
jak dla mnie za bardzo zabudowana z przodu, ten zamek z tyłu wydaje mi się za duży, i nie jest dupasowana

Cytat:
zaliczysz na 100%

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość

Chyba tylko ja oglądałam walkę mam to po tatusiu koocham oglądac boks, a Kliczków to już w ogóle ubóstwiam!
ale nie rzucałaś mięsem jak mój teściu? bo jego to cały blok słyszy a latem to nawet całe osiede
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ale sie schlalam jak świnia na 18stece kuzyna
to teraz woda z ogórkiem na oczyszczenie organizmu
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 07:18   #1127
magdalennne
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32400283]chyba tylko ja już nie śpię
ale tak to już jest jak się ma psiurka który o 5 z rana musi koniecznie wyjść na dwór, oczywiście teraz już śpi ale ja już nie zasnę[/QUOTE]

Ja mam kota, który systematycznie o 5.30 dobija się do sypialni I jak mój TŻ może spać i go nie słyszy tak ja mam spanie z głowy. Wstaje i g wpuszczam, kładzie się koło mnie i sobie leżymy jeszcze

A tak swoją drogą to moje uzależnienie sięga szczytu. Na 8 mam zajęcia, a ja pierwsze co robię to komp i wizaż Ale muszę już lecieć niestety Nie naskrobcie zbyt wiele, żebym nie musiała nadrabiać przez 3 godziny Miłego dnia wszystkim życzę
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 07:22   #1128
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ja mam kota, który systematycznie o 5.30 dobija się do sypialni I jak mój TŻ może spać i go nie słyszy tak ja mam spanie z głowy. Wstaje i g wpuszczam, kładzie się koło mnie i sobie leżymy jeszcze

A tak swoją drogą to moje uzależnienie sięga szczytu. Na 8 mam zajęcia, a ja pierwsze co robię to komp i wizaż Ale muszę już lecieć niestety Nie naskrobcie zbyt wiele, żebym nie musiała nadrabiać przez 3 godziny Miłego dnia wszystkim życzę
cwany kociak
znając możliwości naszych pmek to napiszą jakieś 10 stron
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 07:36   #1129
magdalennne
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32400316]cwany kociak
znając możliwości naszych pmek to napiszą jakieś 10 stron[/QUOTE]

Tego się właśnie obawiam Ale nic to muszę lecieć na zajęcia
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 09:09   #1130
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie

Melod_y nie będę oryginalna i napiszę, że cudnie wyglądasz w tej piórkowej choć chyba jeszcze piękniej wyglądałabyś w takiej która mocniej zaznaczyłaby talię

Marylko
bardzo się cieszę, że wszystko tak pięknie się udało i życzę Wam szczęścia

Witaj Prandip i czuj się jak u siebie a suknia piękna (choć szkoda, że nie ma zdjęć na Tobie )

A ja znowu muszę się uczyć ale mam nadzieję, że to ostatni zryw. W środę czeka mnie ostatni ale najgorszy egzamin

A tak w ogóle jak patrzę na suwaczek to jestem coraz bardziej przerażonate dni lecą jak oszalałe

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2012-02-19 o 09:10
Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 09:16   #1131
moniq_87
Raczkowanie

Cześć, ja też już nie śpię.
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
U na jest podobnie, ale nasz czarnuch /ten z avatara/ jak tylko usłyszy, że się przebudzamy to stoi pod drzwiami i miauczy z taką minką. No trzeba go wpuścić... Jak się położy i sobie leżymy to jest fajnie, ale czasem okaże się, że fajniejsze są kartony po butach, które leżą na podłodze i są takie agresywne, że co chwile go atakują - nie pośpimy...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 09:25   #1132
misiak17
Wtajemniczenie

Hej hej.

Nie nadrabiam, bo chwilowo nie mam czasu.

Wpadłam Wam tylko powiedzieć, że kupiliśmy garnitur w Vistuli.
I jeszcze zapłaciliśmy dosyć mało. Garnitur po przecenie kosztował 999 zł. A jest taka promocja, że jak się kupi 3 rzeczy to jest 20 % taniej. Dobraliśmy do tego koszulę do muchy na spinki i koszulę ekri na spinki (na jakieś inne okazje) i zapłaciliśmy 1070 zł. Normalnie byłam w szoku, że tak mało bo w sumie w cenie garnituru mamy 2 koszule.

Miłej niedzieli życzę. Wpadnę pewnie wieczorem

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 09:25   #1133
a u d r e y
Wtajemniczenie

podpowiedzcie jak przetrwać do 19 na zajęciach kładąc się spać o 6.45?
w aktualnej chwili wyglądam jak upiór w operze, nie wstłam na pierwsze ćwiczenia
spadam na zajęcia i mam nadzieję że ostatki Wam się udaly

miłego dnia
Stary 2012-02-19, 09:46   #1134
__Paulinka__
Zakorzenienie

czesc Dzieczynki

ja juz dzisiaj wstalam o 8.30, bo chcialam zdązyc z lazanią do przyjazdu TZ takze juz sie robi a moj TZ bedzie ok 12-13 musze jeszcze sie odstawic na bóstwo, bo jak narazie to w dresach jestem i bez makijazu Moj TZ pewnie i tak bedzie ledwo zywy po tak dlugiej podrozy, ale moze jak mnie zobaczy to sie obudzi

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Hej hej.

Nie nadrabiam, bo chwilowo nie mam czasu.

Wpadłam Wam tylko powiedzieć, że kupiliśmy garnitur w Vistuli.
I jeszcze zapłaciliśmy dosyć mało. Garnitur po przecenie kosztował 999 zł. A jest taka promocja, że jak się kupi 3 rzeczy to jest 20 % taniej. Dobraliśmy do tego koszulę do muchy na spinki i koszulę ekri na spinki (na jakieś inne okazje) i zapłaciliśmy 1070 zł. Normalnie byłam w szoku, że tak mało bo w sumie w cenie garnituru mamy 2 koszule.

Miłej niedzieli życzę. Wpadnę pewnie wieczorem

o kurka to rzeczywiscie taniocha!! super okazja! Gratulacje
Stary 2012-02-19, 09:53   #1135
Pradip
Zakorzenienie

I ja już jestem z Wami
Dzięki jeszcze raz za miłe przyjęcie zdjęć sukni na mnie jeszcze trochę nie będzie bo z krawcową na pierwsze przymiarki jestem umówiona dopiero po szaleństwie komunijnym w maju a to jeszcze tyyyyyle czasu

My mieszkamy razem już od 3 lat i pomimo tego że brakuje mi tych pierwszych lat z motylami w brzuchu przez 24h to jestem bardzo zadowolona. Na pewno coś się w ten sposób traci ale dla mnie poznanie siebie jeszcze większe jest dużo ważniejsze. No i nie ukrywam że miałam dość spotykania się z ukochanym tylko w weekendy jak było w naszym przypadku przez kilka pierwszych lat związku...

Miłego dnia Wam życzę i trzymam kciuki za zdane egzaminy
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 09:54   #1136
Nattiv
Zakorzenienie

marylka80 Świetna relacja Gratuluję

Dzięki za kciuki wczorajsze Nawet napisałam sporo Nadrobię Was później, bo zaraz jedziemy z Tż na snowboard

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 09:54   #1137
marcia45
Zadomowienie

Sztuczko dziękuje za miłe słowa. Trochę atrakcji dla gości przygotowaliście, więc wszyscy na pewno wrócą zachwyceni. Planujesz zostać najpierw panią magister czy żoną? Ja chyba już na nowe nazwisko się będę bronić, bo nie dam rady. A obrączki pokaże jak już dostaniemy, bo niestety w necie zdjęć nie ma.

Melody jestem jakaś nieogarnięta, ale nie mogę znależć tej sukienki na stronie. Ale Tylko Ona jest w Wawie więc się przejdę i zobaczę na żywo, choć chciałam taką do bioder dopasowaną, ale ta przyciąga uwagę.

Misiaku coś kojarze, że w Wawie byliście po garnitury, można wiedzieć gdzie? Bo my chcemy właśnie z vistuli i wczoraj na galeriach takich promocji nie widzieliśmy.
Właśnie dziś do factory jedziemy tam obejrzeć garniaki, wreszcie weekend ślubnych spraw.

Marylko gratuluje bajecznego ślubu, chyba najlepszy jaki można sobie wymarzyć

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu

Edytowane przez marcia45
Czas edycji: 2012-02-19 o 10:09
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 10:12   #1138
Kabriela
Zadomowienie

Nie wiem czemu ale nie zapisał mi się post, Marylko gratuluję jeszcze raz tych wspaniałych przeżyć...
Seagirl jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, aby wszystko Ci się układało po Twojej myśli...

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Tak jak mówiłam sporo rzeczy się działo na wątku ale u mnie też się trochę wydarzyło, mówiłam Wam, że jestem w trakcie załatwiania sprawy ze świadkową i tak właśnie w czwartek poprosiłam moją koleżankę o to by mi towarzyszyła w tym pięknym dniu, zrobiłam to strasznie dziwnie, ja nawet nie wiedziałam, ze to będzie mnie tak stresowało....
Ale najważniejsze jest to, że koleżanka się zgodziła... W tym tygodniu siadam już nad zaproszeniami, co nie będzie łatwe, bo okazało się, że sobie trochę dałam roboty ale myślę, że warto.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 10:16   #1139
asienka213
Wtajemniczenie

Czesc dziewczynki Ale mam nadrabiania Nie bylo mnie pare dni, bo mialam gosci - odwiedzil nas moj tata z bratem - niestety juz pojechali

Szczesliwym mezatkom najlepsze zyczenia na nowej drodze zycia, mnostwo milosci i szczescia

A i witam nowa Pm-ke

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 10:17   #1140
Kabriela
Zadomowienie

Była mowa o pozbyciu się sukni, wiecie, że ja chyba nie będę w stanie jej sprzedać. Ja się za bardzo przywiązuję do takich symbolicznych rzeczy i dlatego wątpię bym pozbyła się swojej sukni...może z czasem wykorzystam ją do czegoś innego...ale nie sprzedam. Teraz lecę, wracam do Warszawy z Częstochowy ( byłam u Teściów). Pozdrawiam i sciskam

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Później napiszę, ponieważ mam kilka pytań i chciałabym się Was poradzić...dziewczyny nie wiem jak wytrzymujecie ten stres przedślubny ja powoli zaczynam sobie z nim nie radzić...ech...to nie jest miłe uczucie...
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości