|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
To musiał to byc jakis delikatny przypadek, na niektorym podal tylko operacja. Jak się rozciagnelo? w Tobie czy sam cwiczyl.
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
|
|
#2822 |
|
Rozeznanie
|
Że niby w czym przesadzam?
Jedno jest głupie że tacy młodzi ludzie którzy mają partnera albo jeszcze nie i zamierzają rozpocząć życie seksualne nie mogą się doczekać tego jak będzie cukierkowo i bajkowo, aż położą się nadzy ze swoją miłością i mają jeszcze tą perspektywe że przez całe żcyie będą czerpać z yej czynności mnóstwo przyjemności a ja jak już miałem 17 lat to wiedziałem że na nic podobnego nie moge liczyć, oczywiście czasem robiłem sobie nadzieję że może nie jest tak mały. Ogólnioe jednak zaczynałem się powoli godzić nie tylko z tym że nie zaznam normalnego seksu, że nie moge nic zaoferować dziewczynom ale też z tym że przez to nie założę rodziny i zostane starym kawalerem. Właśnie tio jest najgorsze że gdy inni nie mogli się doczekać ja nie miałem na co czekać. Może przez to im wogóle świat wydaje się lepszy. A po drugie będąc zupelnie nieatrakcyjny dla plci przeciwnej nie czuję się wcale mężczyzną. Jestem dla nich jak jakiś chłopiec. Okropnie niemęski, nie samczy. Skoro oni wiedzą co potencjalnie ich czeka to mają powód żeby szukać dziewczyny. To wpływa na motywację lub demotywację do życia. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-02-19 o 00:31 |
|
|
|
#2823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
|
|
|
#2824 |
|
Rozeznanie
|
Co to znaczy "musiałem zaczynać już tego unikać"?
Przecież nie wiesz po ilu kończysz nie masz kobiety to skąd możesz wiedzieć czy po 15 czy po 25? |
|
|
|
#2825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba wiem ile dochodze reka (powoli) i widze jak typy sobie wala przed zaczeciem [na showup(dot)tv] albo partnerki im (szybciej) i dochodza pozniej "Zycie jest Ku-Rwa piekne to niesmiertelny banał"
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-02-19 o 00:26 |
|
|
|
|
#2826 |
|
Rozeznanie
|
Według mnie przy waleniu może być inaczej a z kobietą inaczej , pewnosći nie masz.
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Dopenfiend to Ty nie masz stulejki? Tylko za krótkie więzadełko? O rany boskie! Nie rozciągaj w żadnej kąpieli idź do lekarza, zrobi Ci operacje i będzie spokój. Mojemu koledze naderwało się bo było za krótkie, podczas seksu i mu przedłużyli
|
|
|
|
#2828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja przez ten czas to juz dawno bym zapomnial o sprawie ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Bardoz krotkie. A co to za roznica czy stulejka czy to2 i tak i tak do specjalisty trzeba isc a nie moge sie zmusic zeby do jakiegokolwiek pojsc.
|
|
|
|
#2829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedy mój były miał ochotę na dłuższy seks zatrzymywał się na chwilę kiedy czuł ze dochodzi, za chwilę zaczynaliśmy znowu potem znów wstrzymywał się itp. Przeciętnie nasz seks(sam stosunek) trwał od 5-15 minut ale jak się chciało to i do 40 minut i raz prawie godziny się dociągnęło bez jakichś większych problemów. Chociaż dla mnie to zdecydowanie za długo.. No własnie po drugie, nie każda dziewczyna lubi 40 minutowy stosunek
|
|
#2830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Chyba lepiej pomeczyc sie 40minut niz poleciec 2x2
|
|
|
|
#2831 |
|
Rozeznanie
|
Iris nie musisz go dobijać tym że twój może godzine, musisz się koniecznie chwalić?
Nie możesz stwierdzić na podstwie swojej masturbacji czy cierpisz na przedwczesny wytrysk bo seks to coś innego. Czytam neta i tam jest napisane że to się leczy i że to jest powszechny problem. |
|
|
|
#2832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niezapominaj, ze nie mam pelnej erekcji wiec chyba powinienem dluzej go meczyc. Jak u lekarzy. Nie chce do nich chodzic na pewno nie w takim wieku ;|
|
|
|
|
#2833 |
|
Rozeznanie
|
Powoli dochodzę do wniosku że kobiety nie śa w stanie zrozumieć jak ważns dla faceta jest sprawność seksualna, możliwość zaspokojenia partnerki i jak to może zryć psychikę i przekładać sie na wszystkie aspekty życia. Gdyby tu napisała pare zdań jakaś seksuoloszka to może trochę by zrozumieli.
Jak się mam czuć dobrze z takim problemem no jak? Z tego http://pl.wikipedia.org/wiki/Komplek...o_cz%C5%82onka wynika że nie mam kompleksu małego członka. Właśnie nie koniecznie tak musi być. Są leki bez recepty, albo maście a pozatym za dużo się masturbujesz. Możesz iść do lekarza którego nie znasz i poprosić o lek. W każdym bądź z tymwszystko da się coś zrobić. Jednego nie da się zrobić powiększyc, chyba że operacja pogrubienia. Showup nie oglądam bo mnie dobija jak widzę ich wielkie penisy. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-02-19 o 01:08 |
|
|
|
#2834 |
|
Raczkowanie
|
Kompleks małego członka – nieuzasadnione przekonanie, że wielkość członka jest poniżej normy. Najczęściej dotyczy mężczyzn niepewnych swojej wartości i porównujących się z rówieśnikami.
Wedlug tabelki mniejszy niz 14 to maly czyli moje przekonanie jest uzasadnione ![]() "Dotyczy głównie młodych mężczyzn, prowadząc do lęków i fobii seksualnych" 100% prawdy. Glownie mlodym, bo jeszcze nie potrafia sie z tym pogodzic... ja dlugo nie bede mogl i chyba predzej sie zachleje niz calkiem to zaakceptuje. Akurat na showup wiekszosc tych co sa z partnerkami nie maja jakis wielgachnych. Jeden typ mial dzis tak wielkiego jak butelka od piwa i to w spoczynku haha Wlasnie ograniczam. Staram sie raz na okolo 3dni, czasem nie wytrzymam i musze na 2. Dzisiaj a dokladniej to wczoraj to byly tylko testy ;] ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- haha boks w tv plus wnerwienie na zycie (min. na penisa ) = kolejna dziura w drzwiach od kibla ;o haha
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-02-19 o 01:25 |
|
|
|
#2835 |
|
Rozeznanie
|
Tobie przynajmniej się chce bo mi już od dawna libido siadło i moge spokojnie ponad tydzień wytrzymać a filmiki w necie już mnie tak nie podniecają. Ci na showupie mają wielgachne czasem się trafi z mniejszym ale mniejszego odemnie nigdy nie widziałem. Pewnie mam małe libido przez małą ilość testosteronu, od dziecka miałem coś nie tak z jądrami i mi nie urosły jak u normalnego faceta. Nawet nie mam takiego paska włosów od pępka do dołu.
|
|
|
|
#2836 |
|
Raczkowanie
|
A Ty ile Borsuk dochodzisz?
Prawie 01:30 a ja sobie zaczynam obiad wcinac ![]() A pozniej sie dziwie, ze mi brzuch rosnie ;] ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- akurat tez mam male jadra ale podobno to sie nie liczy... Akurat zaden nie byl jakis na prawde duzy do porownania z tymi jakie maja koniobijcy. Co nie znaczy, ze nie chcialbym miec tak sprawnego i duzego jak oni. ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- tydzien tez wytrzymam ale nie siedzac wiekszosc czasu w domu.
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-02-19 o 01:34 |
|
|
|
#2837 |
|
Rozeznanie
|
Może nie masz małych, podobno wielkość się nie liczy ale ilość komurek Leidiego poprostu widzę że coś jest ze mną nie tak brakuje mi cech męskich a jak byłem mały to mnie często bolały to były takie napady parogodzinne nie do wytrzymania.
|
|
|
|
#2838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nawet mam zje_bane wystajace suty ;<
|
|
|
|
#2839 |
|
Rozeznanie
|
Pod sutkami i skora wokol mam male grudki.
|
|
|
|
#2840 |
|
Raczkowanie
|
Haha dziewczyny nie wyrobia z beki jak bd czytac nasze wypociny
![]() kwa chyba mam ginekomastie ale nie jakos strasznie zaawansowana ;o Ogolnie musze sie troche za brzuch wziasc bo po malu gruby bd sie robic a tego nie chce. Ale jak kiedys probowalem cwiczyc w domu troche ciezarkami albo robic brzuszki to zawsze sie zle czulem, dziwne uczucie w glowie do tego torche haftac się chciało i od razu musailem sie polozyc. A jak chodzilem do roznych prac to moglem miec tak lapy juz zmeczone, ze wszystko mi z lecialo z rak albo jak gralem w pilke czy tym bardziej jak sie biegalo na 4km to tez bylem bardzo zmeczony ale czulem sie tylko zmeczony, chwila odpoczynku i wszystko bylo ok.
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-02-19 o 02:38 |
|
|
|
#2841 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój były jak już A nasze przeciętne stosunki trwały do 5 minut co mnie najczęściej bez problemu wystarczało Mnóstwo facetów ma nieowłosioną klatę i brzuch-.- Fakt ręce opadają trochę jak się to czyta.. zwłaszcza utyskiwania Bobera po raz tysięczny na ten sam temat ![]() Cytat:
|
|
#2842 |
|
Raczkowanie
|
Nie popadam w paranoje :p po prostu widze, ze robia mi sie tak jakby torche brdzykie male babskie cycki (i nie chodzi tylko o wystajace sutki) :P Akurat wtedy kondycje mialem za☠☠☠ista ;] Wczoraj tzn. dzisiaj tez zrobilem 3x15 (na probe) i pojawil sie tak ajkby jakis dziwny bol w glowie taki jak kiedys (ale wtedy robilem wiecej i bardziej to przeszkadzalo).
|
|
|
#2843 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawe ile osób by wwpadło w paranoje będąc tak niemęskim nie kobiecym że nikt nie chciałby z nimi być i nie mogąc uprawiać normalnego seksu przez niedorozwój narządów płciowych.
|
|
|
|
#2844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2845 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Raczkowanie
|
Jak troche poczytalem o tym podcinaniu wedzidelka to sie normalnie zalamalem - same problemy:
-przez tydzien albo i dluzej po kazdym oddaniu moczu trzeba go wymyc czyms tam. -wieczorem trzeba moczyc w jakies tam herbacie. -U prawie wszyskich operowanych byly 2 pielegniarki. Sa dni kiedy musze na dluzej wyjsc i jak wtedy sobie go przemyje... Do tego jeszcze te pielegniarki... tak sobie mysle, ze przed facetem jakos z wielkim trudem bym sie przelamal ale nie przy 2 mlodych laskach (oczywiscie nie byloby gadania gdyby byl normalnych rozmiarow) Do tego prywatnie trzeba pewnie niezle wybecelowac za to a jestem prawie bez pieniedzy. ![]() Głupieje normalnie juz jak o tym mysle. Kiedys jak bylem w 3-4klasie podstawowki to mocno malego sobie przygniotlem/przycialem szuflada od biurka. Pamietam tylko, ze strasznie bolalo i do dzis mam dosyc dluga gruba brazowa blizne. Wydaje mi się, ze od tamtego czasu nic nie urosl.
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-02-20 o 22:14 |
|
|
|
#2847 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
to Ty ostatnio chwaliles sie, że masz duzo kasy? Czy pomyliłam osoby ![]()
||
|
|
|
#2848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie chwalilem się. Mam tylko swoje mieszkanie i zarobilem na "maly" remont. Ale przez pare lat zebralem troszke pieniedzy a pozniej przyszedl czas gdy udalo mi sie wykorzystac niesamowite sytuacje i na tym sie wzbogacilem. Ale to juz minelo i teraz choc sie staram takich rezultatow nie ma i nie moge sobie pozwolic na odkladanie pieniedzy ;/
|
|
|
|
#2849 | ||
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
||
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja odpadam,moje mleko się zwazyło |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.