|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Każdy uczy się metodą prób i błędów. Po pewnym czasie można zwyczajnie pogadać jak się lubi być dotykanym.Powiem Ci ze byłam z prawiczkiem który potrafił dotykać i całować tak że mdlałam i z innym doświadczonym którego pocałunków nie mogłam znieść Nie ma reguły że jak ktoś ma lub nie ma doświadczenia to jest mistrzem lub wielkim zero w sprawach intymnych Wszystkiego trzeba się nauczyć![]() Cytat:
![]() Też mi to na klona wygląda..Nawet sposób pisania jakis taki podobny..
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2012-02-17 o 13:38 |
||||
|
|
|
#2792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1.Więc zaczne od tego,że nie musisz mi 3 razy powtarzać tego samego,bo nie jestem jakaś niekumata! "nie widzisz miłości , miłości nie da sie zobaczyć tak na marginesie to sie czuje . Nic nie dadzą widzialne gesty jeżeli nie sa dopełnione tym co tzreba . Jeżeli próbowało sie wszystkich pozycji i w żadnej nie jest ok to co ?" "tak nie widzisz? tak dla wyjaśnienia miłości nie fa sie zobaczyć. to sie czuje a widzialne gesty pierścionki kwiaty kolacje nic to nie da jeżli nie ma pociagu sexualnego. jezeli sie próbowało wszystkich pozycji nawet tylko żeby spróbować a nie z ogromnej ochoty przezywania rozkoszy i w każdej było nijak czyli nie czułam nic po za tym że trzęsie sie łóżko." " Milenka miłości nie da nie zobaczyc to nie jest namacalne jak bułka w sklepie to stan duchowy jeśli sie próbowało tysiąca pozycji wszystkich mozliwych i to nie z ogromnej chęci rozkoszy tylko z racji tej że może wkońcu jakaś sie trafi ale żądna a kobieta która rzeczywiście znajdzie jakąs pozycje w której bedzie jej dobrze z takim partnerem bedzie uprawiała ten sex w tej własnie jednej pozycji przez nastepne 50 lat ? Pomyśl logicznie , nie wystarczy że Ci walnie palcówe albo przyniesie kwiaty i drogie prezenty bedzie Cie traktował jak księżniczke bedzie jeździł najnowszym bmw i bedzie miał firme po tacie jak nie bedzie Ci z nim dobrze w łóżku wtedy najwieksze uczucie słabnie. Chodzi o to żeby pomiedzy miłością a sexem nie było za dużego dystansu żeby to sie składało w całość." Wiesz,Jenna też mi to przyszło do głowy,przynajmniej będzie miał 'kompana' do konwersacji.A wracając do realistka09,to była przenośnia,rozumiem,że czujesz się źle nie mając przyjemności z seksu z Twoim partnerem,ale nie rozumiem,dlaczego udajesz,że Ci dobrze,dlaczego nie wprowadzicie zabawek erotycznych,bardzo urozmaicają seks z resztą może sie bardziej skupić np.; na Twojej łechtaczce,dzięki jej stymulacji też jest świetny orgazm.Skoro go kochasz rozmawiaj z nim,próbujcie nie tylko różnych pozycji,ale też innych rzeczy. 2.Wiesz,wydaje mu sie ,że wszystko wie śmiechu warte,omnibus normalnie. 3.Co niektórym wydaje się,że ludziom ładnym,czy z dużym penisem,mózg pracuje szybciej,lepiej,że wszystko wiedzą nie trzeba sie niczego uczyć.Niestety nasze rady na nic się nie zdacą!A teraz to już w ogóle,kiedy popiera ich w tym kobieta(realistka09 lub Bober podszywający się pod kobietę ).
|
|
|
|
|
#2793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bober jesli chodzi o facetow, ktorzy nie pija hmm nie znam takich a jesli chodzi o kobiety, ktore nie pija albo delikatnie 1-2 drinki albo z 2 redsy ma sie duzo wiekszy szacunek niz te, ktore wala tyle, ze padaja na pysk. Powiem Ci ze jak jestesmy w towarzystwie i ktorys nie pije bez powodu to musi miec mocna psychike zeby wytrzymac pociski, oczywiscie tylko zartujemy i nikogo nie chce sie obrazic :P zreszta ta osoba nastepnym razem tak samo sie zachowuje w obec innych ![]() Irisfeal To ze raz mu sie zdarzy, ze nie obedzie ogarnial klimatu to chyba nic strasznego - kazdemu moze sie zdarzyc. Ogolnie wbrew pozorom łatwo kobiecie ograniczyć chlanie typa. Tylko nie mozna jasno stawaic sprawy "Ja albo alkohol" bo wtedy rodzi sie tylko ☠☠☠☠ica, trzeba troszke checi i cierpliwosci. "Albo jak lubi imprezy na których typowo się po prostu siedzi i chleje. Albo jak się jara ile to nie wypił i jak to się nie nawalił." Chyba zaden normalny typ do normalnej dziewczyny takich rzeczy nie mowi, takie rzeczy to sie mowi w swoim waskim gronie zeby sie posmiac
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
|
|
|
#2794 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2795 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wymagam żeby przy mnie facet zachował umiar(nie musi być abstynentem) bo ja się nim zajmować nie będę później![]() Cytat:
![]() No ale odeszliśmy od tematu
|
|
#2796 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dopiefiend próbowałeś kiedyś wyrwać nieznajomą chętną dziewczynę na jedną noc, wtedy byś się mógł przełamać.
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety tak jest ze kazdy kazdego zna i sie okazalo, ze to... laska koleszki ;o Niby duze miasto ponad 200tys. ludzi. Ogolnie to niezla beka ze mnie bo mam gdzies kto co mowi ale tego sie boje. ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- "Mam taki sam pogląd co do facetów. nie rozumiem czemu faceci mają święte prawo nawalić się i złapać zgona we własnych wymiocinach i jest to powszechnie akceptowalne. Dla mnie to zwyczajnie obrzydliwe." Bo facet to świnia Tak juz jest po prostu, macie trudniej. Czemu babka, ktora po krotkiej znajomosci daje dupy jest nazywana szamta a facet, ktory wali codzienni inna jest mistrzem? Kobieta tez czlowiek ma prawo sie zabawic :P
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
|
|
|
#2798 |
|
Rozeznanie
|
Pozostaje wyjechać do innego miasta albo kraju. Ta stulejka u ciebie jest bardzo zaawansowana? jesteś ubezpieczony? czemu nie pójdziesz do lekarza to prosty zabieg? problemy z erekcją też się leczy są jeszcze środki typu wiagra.
|
|
|
|
#2799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem nie umiem tego opisac tak jakbym chcial.
|
|
|
|
#2800 |
|
Rozeznanie
|
Jesteś w beznadziejnej sytuacji skoro się boisz zrobić czegoś co by ci pomogło.
Potrzebujesz motywacji. |
|
|
|
#2801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakiej motywacji? Staram sie zmusic ale nie potrafie zbyt gleboko to we mnie siedzi :P Juz mam tak leb zryty, ze seks to nie jest dla mnie normalna sprawa.
|
|
|
|
#2802 | |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Jenna__;32367009]Coś mi się zdaje, że Bober założył drugie konto, by z rzekomo kobiecej perspektywy potwierdzać swoje teorie.
"Wydaje Ci sie , nie wszystkie kobiety są takie same , każda ma swoje poglądy . Po co miałby zakładać konto robić z siebie kogoś kim nie jest ? Czym by miał na tym zyskać , ani na tym nie zarobi ani w niczym mu to nie pomoże , wyraził swoją opinie tak jak każdy z nas a że akurat ja tak myślę zaraz nie musi oznaczać że ktoś sie podszywa pod kobietę ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
Wydaje mi sie że nie . Widze że święcie bronisz przekonania wszystich kobiet " prawie " że mały ale wariat. Tak naprawdę każdy się tym broni. Rozumiem - urozmaicić ten sex tymi zabawkami jeżeli jest naprawde dobry ale nie starać się ząstąpić go plastikiem ze sklepu . W końcu po to mężczyźni mają te organy żeby z nich korzystać a nie żeby je zamieniać na plastik. |
|
|
|
|
#2803 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=realistka09;3237672 6]
Cytat:
|
|
#2804 | |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Irisfeal;32377647]
Cytat:
Widzisz potrafisz powiedzieć w prost , a ja nie potrafie zostawić |
|
|
|
|
#2805 |
|
Wtajemniczenie
|
Na pewno nie wprost. Tyle że ja na Twoim miejscu miałabym inny na to pogląd
|
#2806 |
|
Przyczajenie
|
jaki ?
|
|
|
|
#2807 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak jak już pisała millenka nie skreślałabym partnera ze względu na słaby seks ale próbowałabym coś z tym zrobić. Pogadałabym z partnerem o naszym seksie, próbowała różnych rzeczy, nie udawała, że seks jest cudowny jeśli mnie nudzi, szukałabym pozycji w których mi dobrze i ćwiczyła mięśnie kegla. Jeśli facet nie jest w łóżku egoistą i nie broni się przed nowymi rzeczami to nie sądzę żeby nie dało się 'uratować' tej części związku.
Z jednym z moich partnerów podczas samego stosunku było mi dobrze tylko w dwóch (czasem trzech) pozycjach. W klasycznej misjonarskiej nie czułam praktycznie nic. A było mi z nim w łóżku niesamowicie
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2012-02-17 o 21:28 |
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=realistka09;3237672 6]
Cytat:
(to do czego odniosłam się pisała realistka, ale nie wiem czemu zacytowało mi się tak, nie wiem o co chodzi, nie bić) Edytowane przez chwast Czas edycji: 2012-02-17 o 22:36 |
|
|
|
|
#2809 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=chwast;32380888]
Cytat:
Takie jest zycie, ze jednym wszystko przychodzi łatwo a inni cale zycie walcza o dobre zycie z gory bedac skazanym na przegrana. Mozna oszukiwac sie cale zycie albo nie szanowac zycia i przezyc kilka milych chwil
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-02-18 o 11:30 |
|
|
|
|
#2810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie możecie patrzeć tylko na te opinie które wam pasują do waszego utyskiwania
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2012-02-17 o 23:48 |
|
|
|
|
#2811 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Chociaż ktoś mnie rozumie. Ja nie uznaje oralu jakos mnie nie cieszy , a palec hmm .... sama nie wiem. |
|
|
|
|
#2812 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Dopefiend;32381171]
Cytat:
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
mam podobne odczucia.wyszukują tylko takich odpowiedzi,które pasują do ich filozofii życiowej,a reszta kałamie,żeby zrobić im przyjemność
|
|
|
|
#2814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie. Tak wyglądają smutne realia zrzędzących facetów z małym fiutkiem który oni biorą za pępek świata i wybrednych dziewczyn, które by chciały tylko leżeć, pachnieć i przezywać niesamowite orgazmy z samego oddychania
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
haha dobry ze mnie as do dzis myslalem, ze krotkei wedzidelko to samo co stulejka ;P mam to pierwsze ;] Wie ktos czy cos da sie z tym zrobic bez interwencji u lekarza?
Sama skora przy zwodzie nie schodzi ale tylko czasami jest maly problem zeby ja zsunac z zoledzia w spoczynku nie ma najmniejszego. Czyli to krotkie wedzidelko ta?
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-02-18 o 22:43 |
|
|
|
#2817 |
|
Rozeznanie
|
Tak też mam trochę krótkie nie wiem czy by coś przeszkadzało w seksie. Podobno można to rozciągać systematycznie nie wiem czy to zdrowe, i pewnie pomoże jak jest tylko trochę za krótkie. W czasie seksu często dochodzi do tego że za krótkie wędzidełko samo się zrywa.
Wiem tyle co wyczytam w necie więc zamiast się pytać lepiej sam szukaj. http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C4%99...2ko_napletkowe Irisfeal przesadzasz może być taki przypadek że penis poprostu jest za krótki i za cienki żeby go wystarczająco mocno czuć i nawet jak ktoś nie zrzędzi i się bardzo stara to może to nic nie pomóc. Jak nie urósł i jest za mały to nic już tego nie zmieni. |
|
|
|
#2818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedni pisza, zeby nosic z odkrytym zoledziem i w goracej wodzie probowac rozciagac... tego drugiego sam probowalem nie raz i nie tylko w cieplej wodzie ale chyba nie przynioslo to zadnego efektu ale jedni pisza, ze pomaga inni, ze nie. PS. Myslalem, ze znasz jeszcze jakies metody ![]() Ja mam bardzo krotkie a poza tym wstyd z takim do typairy wyjechac
|
|
|
|
#2819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2820 |
|
Konto usunięte
|
Co do waszego problemu - mój facet miał podobnie. Szybko rozciągnęło się samo, bez żadnych kąpieli w gorącej wodzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

Każdy uczy się metodą prób i błędów. Po pewnym czasie można zwyczajnie pogadać jak się lubi być dotykanym.