|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
angel: też miałam uczucie chłodzenia.
Wieki nie byłam w terranovie, aż zajrzę. buahhot, kitka, caate: dziękuje caate: torebka ciekawie się prezentuje, jest dość sztywna czy raczej miękka? idę zmyć olej z włosów i nałożyć odżywkę artiste z dodatkiem l-cysteiny tak na 20 min a potem kąpiel z pianką i na buzię żółta glinka z olejkiem alterra Nie ma jak zaczynać spamowanie o północy ![]() jeśli chodzi o zakupy torebkowe to ostatnie to takie: http://etorebka.pl/torebki-damskie-torebka.php?f=0101 - dokładnie taka, tylko że z venezii brązowa(wolałabym jasną, no ale nie było, a czarnej nie chciałam), ta w przeciwieństwie do tych z etorebki mieści bez problemu teczki a4 a to dla mnie było ważne, no i wykonanie lepsze i taki kuferek z h&m: http://szafiarenka.pl/file.php?53,file=638512 a wcześniej miałam spory post torebkowy, bo sama nie wiedziałam czego chcę i w efekcie niczego nie brałam
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-19 o 00:11 |
|
|
|
#4712 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
było:
-masaz syrenka -balsam fenjal -krem brazujacy na twarz -malowanie paznokci odzywka -olej na wlosy Caate fajna torebka no i w świetnym kolorze ![]() Angel spore zakupy
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
świetne zakupy dziewczyny
ja na razie zyje w shoppingowym celibacie xD
|
|
|
|
#4715 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja tez, jednak korzystam z urodzinowej kasy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kitka dziekuje w poniedzialek napisze Ci pare slow o hakuro, bo bede po pierwszym myciu ich
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-19 o 00:32 |
||
|
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam troche kaski z urodzin, dzisiaj nawet dostałam spozniona od wujka, ale jestem z natury dusiigroszem i jak juz zaczne oszczedzac to pozniej ciezko mi wydac cokolwiek, a zaś jak już wpadne w wir zakupów 0 to jest wtedy ciezko
![]() lece spac, bo njuz padam, dobranoc
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
caate - wczoraj przeglądałam gazety i właśnie widziałam tą torebkę i strasznie mi się spodobała
ale zobaczyłam że gazeta z początku stycznia więc myślałam że po torebce nie będzie już sladu ;p Jak wyzdrowieje to się przejade do Orsaya bo bardzo mi się spodobała, szczególnie kolor
|
#4720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz na telefon zbieralam twardo, no ale to byla mobilizacja, bo mialam pozyczony i kiedys trzeba bylo oddac![]() Cytat:
a torebki do nich przyszly na poczatku tyg i rozchodza sie w dzikim tempie. w jednym sklepie zostala tylko 1-uszkodzona, w drugim byly 3, w tym jedna zarezerwowana. to zdrowiej szybko i lec do orsaya, bo pieknie sie prezentuje dziewczyny tak z beczki modowej, czy czerwona kurtka jak w zalaczniku to nie za duzo do tej torebki? zrobilo sie cieplej i myslalam przejsc juz na krotsza kurtke, niz plaszcz zimowy w kolorze czarny. Jak uwazacie?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-19 o 10:58 |
||
|
|
|
#4723 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też dorwałam tam baleriny takie kobaltowe, "zamszowe" ![]() Cytat:
o którym sztyfcie piszesz? moisture plus? jeśli tak to ja nie czuję chłodu, tylko jak był świeży na samym początku to może tak delikatnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jesli tak to też się nad nim zastanawiam tylko nie wiem jaki kolor bo podoba mi się najbardziej pomarańczowy ale rozsądek mi mówi, że to niepraktyczny kolor
|
|
#4724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Znów miałam małe zniknięcie, ale nadrabiam już ![]() Okropna ta pogoda, wszyscy choruję i mnie też nie ominęło;/ Muszę wrócić na wątek regularnie, bo na majówkę wybieram się z TŻ na weekend i szaleństwo zakupowe, a chcę mieć do tego czasu lepszą figurę:P właśnie masuję się pasem wibrującym na udach w celu ujędrnienia skóry. O dziwo widzę już pomału delikatne rezultaty
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
?ja spędziłam wczoraj dzień z TŻ i było cudownie, bardzo udane ostatki |
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Caate ładna torebka
Kobieto ładne te baleriny z H&Mu Ja chce już wiosnę!
|
#4728 |
|
zawsze mam racje
|
snow: tak po 79, ja wzięłam brązowy i to w sumie moja pierwsza brązowa torebka w życiu.
U mnie zniknęły ekspresem te brązowe, aż swój musiałam w Czechach kupić na wyjeździe, ale potem znowu się pojawiły. A ten pomarańczowy nie jest taki rażący, tżtowi się podobał i mówił żebym wzięła właśnie ten ten, jednak wiosną zamierzam nosić się na kolorowo i nie będzie mi do niczego pasował, do bardziej stonowanych kolorów będzie fajnie wyglądał. I chociaż całkiem kształt trzyam jak jest prawie pusty, mam 2 kuferki z mango i jak się je lekko obciąży nie do końca trzymają kształt, dobrze wyglądają albo całkiem puste albo całkowicie zapełnione. zielone_oko: dziękuje. Ja też mam szlaban, ale tylko na niektóre kategorie np na bluzki, wykluczając zwykle białe z długim rękawem, bo mam aż jedną. Bardziej mam na rzeczy kosmetyczne: szampony, odżywki, maski, balsamy do ciała, kremy do rąk, lakiery do paznokci. Za spódnicami chcę się rozejrzeć, może znowu wyłożą w h&mie takją jedną, na którą polowałam. Tylko h&m u mnie są tak oblegane, że chyba bym musiała codziennie chodzić, żeby na coś konkretnego zapolować ![]() A jutro idę do natury, obejrzeć szminki kobo i catrice Obie natury u mnie niestety w niedziele nieczynne.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-19 o 11:41 |
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
też by mi się celibat przydał
![]() ostatnio kupiłam spódnicę, koszulę, 2 marynarki i kosmetyki ![]() szukam teraz dobrych jakościowo botków na obcasie i balerin. |
|
|
|
#4730 |
|
zawsze mam racje
|
soph: ja w liceum miałam prosto, po prostu nie miałam funduszy na duże szaleństwa, kupowałam to co potrzebne. Non stop jechałam na pożyczkach od brata, co oddałam to pożyczyłam znowu
Oczywiście mnie zjadała zazdrość, że inni dostają dużo więcej kasy i byłam zła, że ja też tak nie mam ![]() W geoxie są też fajne baleriny, wyglądają na bardzo wygodne, sama ostatnio chciałam jedne ale już 41 nie było. A jaki masz fundusz na te baleriny? Chociaż jeszcze w gimnazjum na początku jak druga babcia mnie rozpuszczała, to avon bardzo hojnie sponsorowałam ![]() Wtedy człowiek nie wiedział czym się smaruje i że bardziej to szkodzi niż pomaga i był szczęśliwy. Chociaż spojrzałam kiedyś na skład, ale że było po łacinie to co zrozumiałam, a że nie miałam internetu to jak mogłam sprawdzić, może bym była wtedy wcześniej oświecona i sobie nie szkodziła tak
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-19 o 12:05 |
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieto no własnie to mnie przekonuje do tego kuferka, że fajnie kształt trzyma nawet jak pusty jest
![]()
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
No wiec tak, byliśmy na filmie "I że cię nie opuszczę". Podobał mi się, ale wolałabym go obejrzeć w zaciszu swojego pokoju, źle mi się go oglądało w kinie, zwłaszcza że za mną siedziały panienki, które musiały obgadać każdą scenę Zaskoczyło mnie że film jest oparty na faktach a to duży plus.Po kinie niestety zamiast wyjścia ze znajomymi położyłam się do łóżka bo kaszel mi nie dawał spokoju. Nie sapałam przez niego pół nocy Caate i snow dzieki za kolejne opinie Czy mam do tego dryg? no nie wiem caate bardzo fajna torebka, jednak do czerwonego płaszcza mi nie pasuje ![]() xjustyniaaax lubię i recenzje i porównanie Koniecznie ze zdjęciami, jeśli to kolorówka to efekt na twarzy itp ![]() Maala_Czaarna no ja np. na lewym udzie mam bardzo duże ciemniejsze odbarwienie skóry. Ja jestem do niego przyzwyczajona i jakoś specjalnie mi nie przeszkadza ale irytują mnie spojrzenia natrętnych gapiów kiedy to np mam krótkie spodenki a takowe noszę. Raz usłyszałam:" Taka ładna dziewczyna a takie coś na nodze,no i po co? tylko szpeci" No ale nic z tym nie zrobię, takie moje ameryki... kobieto a ja bym cię prosiła o pogrubienie nicków, jak komuś odpisujesz
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam najzwyklejsze skorkowe czarne baleriny z mala kokardka na przodzie. KUpiłam je w humanicu na przecenie za 169 zł czy jakos tak
Są mega wygodne, niczym jakbym śmigała bez butów, no i plusem jest tez to, ze to ich 3 sezon a wyglądaja jak nowki [wspominam o tym, bo ja niestety mam wadę chodzenia i wsyztskie buty wykoślawiam do wewnątrz a te terminatory są cały czas w tym samym miejscu ] dzięki temu, że mam jedne takie klasyczne buty, to kupuje sobie jakieś jednosezonówki, które wpisuja się w trendy sezonu [wtedy skorkowe byc nie muszą, bo i tak rzadko w nich chodzę] no i tak w zeszlym roku weszlam w posiadanie kweicistych jazzówek a w tym roku postawiłam na mokasynki ![]() eeeeh wueilbiam buty <3 i mysle, ze moze w tym roku znowu sobie sprawie jakieś adidasy za kostke <3 a tymczasem - abs, hula hooop i dłuuuuga kąpiel
|
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Angel, pomierze i pomysle bo wlasnie boje sie, ze za duzo czerwonego
![]() zabily mnie pedzle hakuro...saa BOSKIE!! Buahhot kiedys prosilas mnie o recenzje korektora z rimmela tego rozswietlajacego z pedzelkiem. Nie pisalam o nim nic, bo nie umialam sie nim obslugiwac, podkreslal suche skorki juz przy aplikacji. Zaaplikowalam go h50s i cudo, krycie bdb, wszystko sie wtopilo. zobacze jak w ciagu dnia bedzie sie zachowywal ten korektor. flat top h50 jest duzy! zdziwilam sie, bo 3machniecia i mamy podklad na twarzy. podklad nie wchodzi gleboko w srodek wlosia. nooo i h55 takiego miekkiego pedzla to w zyciu nie mialam, ba nawet nie bylam takim malowana, a sesji mialam kilka. co najsmiesniejsze, nie wiem jak on to zrobil, ale puder tak ladnie sie wtopil w podklad, ze nic go nie widac. no magia! h24 to taka milutka miotelka na policzki. swietnie nabiera moj bourjois roz, gdzie poprzednia kulka drapala rowno po rozu jak i twarzy podoba mi sie wyprofilowanie pedzla, takie wlasnie lubieh79 - zaraz dopiero uzyje ![]() jestem pod ogromny wrazeniem pedzli - to tak na szybko, jutro skrobne cos o myciu i schnieciu pedzli
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-19 o 12:14 |
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo za nieskórzane nie dam 100zł
|
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie o to mi chodzi, boje sie, ze zginie na tle kurtki ![]() film mam zamiar obejrzec w domu, ale po ostatnim "wciaz ja kocham", mam na chwile obecna dosc romansidel
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tam są lepsze i gorsze buty ![]() w zeszłym roku kupiłam w tym sklepie skórzane, czarne oxfordy Pat Calvin i są mega cudowne |
|
|
|
|
#4738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
idę stąd
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak do minerałów by się spisywały ![]() ja jestem zachwycona pędzlem Eco Tools do różu, na minerałach Meow spisuje się doskonale, a nigdy nie byłam dobra w nakładaniu różu
|
|
|
|
|
#4740 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dlatego chcę też wiosnę, bo zimowe okrycia mam czarne albo ciemne i już mam ich po dziurki w nosie, chcę kolory Czarnych bluzek też nie noszę- wyglądam jak z trumny wzięta ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
Adidasy mam jedne, czarne, ale taki mało sportowe, że tal to określę, stonowane, bez przeszyć na przodzie, ale rzadko je noszę, ewentualnie na dłuższe spacery do parku latem.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

no i w świetnym kolorze 

bo podoba mi się najbardziej pomarańczowy ale rozsądek mi mówi, że to niepraktyczny kolor