|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
I teraz nie wiem. Lepiej pojde u nas do takiej dobrej pani dermatolog, ktora tez zajmuje sie medycyna estetyczna i zapytam. Lepiej czulabym sie bez niego.Co do dzieci z FAS to pamietam jak na studiach babka od psychologii puszczala nam film o kobietach alkoholiczkach, ktore cala ciaze przepily i jeszcze przychodzily rodzic z promilami. Masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak potestuje dluzej krem to dam znac - albo przypomnij sie bo ja moge zapomniec ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja juz po zajeciach. Tz mial po mnie przyjechac ale skonczylam wczesniej i kolezanka mnie odwiozla. Ale byl zdziwiony jak zadzwonilam do drzwi |
|||||
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Zakochałam się w tej 302 Coral Code i 303 Orange Juice, eeeeeh ;D
http://kobietamowi.blogspot.com/2012...-elegance.html kobietasukcesu - ja mam komputer w pokoju chyba jakoś od podstawowki. W sumie wtedy mało co z niego korzystałam, ale u moich rodziców biurko się juz nie zmiescilo, wiec mama do mnie przychodzila pisać rozne dokumenty. A ja nigdy laptopa nie miałam, bo podejrzewam, ze wtedy styknąłby mi jakiś ały stoliczek, ale przy takim stacjonarnym komputerze jakos przy biurku mi lepiej ![]() Maala_Czaarna ja miałam ujsuwanego pieprzyka z szyi bo mi się zmieniał i stwierdzono, ze moze przemiecic sie w czerniaka. MIałam robione to w klinice dermatologicznej, dobrzy lekarze itp, wiec ryzyka w sumie, nie bylo a blizna też nie jest jakas duza po tylu latach
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-02-18 o 17:59 |
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To w takim razie nie wiem jak bym miała go używać
|
|
#4684 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale na szczęście mam zapas olei do włosów ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To jest naturalny zel nawilzajacy, regenerujacy, lagodzacy i gojacy. Mozna go nakladac solo na skore, albo dodawac np, do kremow. |
|
|
|
|
#4686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam jechać do Tż ale pojadę jutro dziś się pospamuję
|
||
|
|
|
#4687 |
|
Rozeznanie
|
Teraz jest limitowana z essence Circus??? Jej juz przypadkiem nie bylo?
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4689 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj do Kallosa dodałam sobie trochę gliceryny i efekt mega, sypkie, gładkie, błyszczące włosy
|
|
#4692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) ranka zagoila sie bez blizny po niecalych 3 miesiacach. smarowala pol roku mascia na blizny jeszcze i wreszcie jest zadowolona. . bo co najciekawsze najlepiej wiedza o konsekwencjach, w tym piekielnym bolu, rakowieniu i bliznach ci ktorzy nigdy nie mieli problemu, albo sami sie boja . maly problem nie znaczy , ze nie jest wart rozwiazania . a jak komus tai na tarzy nie przeszkadza/podoba sie to ja zwykle radze -> to sobie taki naklejaj![]() dzieki za zyczenia, przyda sie ![]() kobieto nie pisalam i wole nie pisac . bylo powaznie i czeka mnie dluuuuga rekonwalescencja i tyle, ale zyje i potrzebuje zadbac o piekno , zwlaszcza brwi bo w ramach glupoty za mocno je wydepilowalam przed op. i teraz mam strzepki granatowych brwi
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#4693 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() 303 podoba mi się i spojrzę też na tangerine rose, o której pisała snow mala_czarna: może wymień na wizażowych wymiankach, co jednemu szkodzi, innemu służy, może u kogoś działał dobrze i będzie to chcieć ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-18 o 19:00 |
||
|
|
|
#4694 | |||
|
Zakorzenienie
|
oczywiście chodziło mi o błyszczyki stay with me
Bo mi się wydawało, że jak 2 odcienie/numerki wycofują to tylko je wezmą po 3,99 a tu wszystkie byłu![]() Tak:d I były totalnie puste półki Cytat:
Cytat:
Ale liczę,ze rosman da to co mi trzeba jeszcze taniej;p Bo mi natura nigdy nie po drodzeee..Cytat:
|
|
#4695 |
|
zawsze mam racje
|
u mnie do jednej z natur jeszcze nawet ta zimowa nie weszła- nie pamiętam jej nazwy, leżało jeszcze vampire's love
z circus circus warto się zainteresować złotym cieniem w kremie, może być z niego ciekawy rozświetlacz, albo można go użyć do ciała na specjalne okazje też Muszę zajrzeć do n. w przyszłym tygodniu i spojrzeć na te szminki, przez działy pielęgnacyjne to chyba przejdę z zamkniętymi oczami- w sumie z rzeczy do włosów większość, które mnie interesowały większość mam, ale kusza mnie np dwa balsamy dove, a balsamów mam już tyle, że nie ma opcji brać następne I podobno essence używa zdjęć jednej z wizażanek-blogerek, oczywiście bez jej wiedzy, aż sprawdzę jak będę. parole: ze stay with me wycofują odcień 04, pamiętasz co jeszcze?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-18 o 18:56 |
|
|
|
#4696 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny o czym najbardziej lubicie czytać na blogach kosmetycznych? Bardziej recenzje, jakieś porównania?
|
#4698 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale właśnie w tesco się wkurzyłam bo chciałam kupić 2 i nie było dzisiaj w dwóch naturach za to były ale już tych co mają wycofać nie było![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale żeby to kosmetyki były w cenie normalnej;p strasznie fajny jeden blog był ale kurcze jak się laska rzuciła na kosmetyki z duuużo wyższej pólki to aż się odechciało patrzec..
|
|
#4699 |
|
Wtajemniczenie
|
nic sie nie stalo, po prostu nie mam ochoty pisac dokladiej
dzieki dziewczyny odrosly Wam po czyms szybciej brwi?? bo sie boje, ze po samej rycynie to minie sto lat nim odzyskam luki
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
#4700 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Tak Was czytam, już myslałam że załapię się na pomadkę Kobo za 13zł ale niestety ta którą chcę jest z serii fashion colour a w ulotce napisali, że chodzi o serię celebrity lips Widziałam rozmowę o kremach i pieprzykach to się wypowiem też ![]() Kupiłam krem pod oczy z nonicare i jak na razie mam same pozytywne odczucia kupiłam wersję 40+ nie widziałam innej ![]() A co do pieprzyków to ja też miałam usuwane i to 4 ale wszystkie chirurgicznie. Wszystkie wycinane były z dużym marginesem a więc blizny niestety pozostały, mimo smarowania kremami ![]() Aaaa też byłam w tesco dziś ale z essence nic mnie nie kusiło, kupiłam tylko błyszczyk ten pokazywany już ale nr 03 candy bar, cudo Cytat:
![]() o rany bardzo mi przykro Cytat:
mimo wszystko tak raz na tydzień rewelacja ![]() Cytat:
a szorty super stuningowałaś ![]() ![]() Cytat:
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam poprzednio taki scięty z rossa, jakiś tani i w porównaniu z nim ten z H&M jest boski milusi, idealnie rozciera granice, no strzał w 10tkę
|
|
#4703 |
|
zawsze mam racje
|
ja w ramach przygotowań do wiosny kupiłam 2 pary balerinek:
http://www.we-dwoje.pl/czarne;baleri...oto,23116.html i takie tylko ciemnoróżowe: http://allegro.pl/balerinki-kokardka...153122710.html tylko w sklepie droższe były i jeszcze te bym chciała :http://www.badura.pl/shop,10,206,1107-10-it-pink-black i jeszcze fajnie byłoby pastować buty i nie zadzierać ich z tyłu nad pięta- ja nie wiem jak ja chodzę, że wiecznie tam buty obdzieram, chyba tyłem stopy chodzę z ubraniami sie chwilowo wstrzymuję, próbuje schudnąć, powoli coś mi poszło chociaż i tak będzie mega problem, bo wszystko będzie krotkie, nie wiem skończę na kupowaniu większych i dłuższych i zwężaniu Kiedyś te ubrania trochę dłuższe były- 3 lata temu udało mi się dobić do rozmiaru 36 jakimś cudem i potrafiłam kupić normalną bluzkę na długość na mój wzrost, a teraz chyba na materiale oszczędzają
|
#4705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś kupiłam: - zieloną bluzkę na ramiączkach z sh za gorsze. ![]() - czerwoną bokserkę z Terranovy za 9,90. - granatowe rurki z Terranovy za 29,90. - carmex w sztyfcie też macie na początku uczucie chłodzenia? ![]() - z Isany żel do włosów czarno-pomarańczowy W ogóle w Terranovie są świetne promocje i nowa kolekcja już weszła i tyle pięknych rzeczy mają.
|
|
|
#4706 | ||
|
Zakorzenienie
|
kolezanka wyciagnela mnie na zakupy, nie dosc ze od 17 do 22 lazilysmy po sklepach, ona kupila sobie cudowne sweterki i spodnie z bershki ktore beda mi sie snily po nocach
mozna ja nosic na pasku i super to wyglada, dno ma okragle, taki maly kuferek, od razu wbieglam do sklepu jak ja zobaczylam ![]() Loluska, kurcze masz dryg do tego podoba mi sie spodnica w pierwszej wersji i sukienkowej, szorty rowniez ladneCytat:
Cytat:
![]() wyprostowalam dzis wlosy i czuje sie tak...lepiej ![]() zrobie demakijaz, wysmaruje sie eveline x3, wymocze stopy, skroce paznokcie i lece spac
|
|
#4707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
widze, ze nie ja jedna dzisiaj spedzilam dzien zakupowo ![]() tylko Wy bardziej na bogato ![]() mi sie marza te spodnie i kurtka ruda z orsaya, tylko kazda rzecz to 159zl/szt.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-18 o 23:23 |
||
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dzisiaj mierzyłam spodnie materiałowe koloru kawy z mlekiem bo w jeden rozmiar się ledwie zapinam a inny jak worek.. musze schudnąć do wiosny żeby takie sobie kupić![]() i spódniczki fajne tam sa
|
|
#4710 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
widzialam twoje włosy na blogu- boskie caate, kobieto bardzo fajne zakupy ![]() ja własnie do domu wróciłam, nie poostatkowaliśmy bo coś mnie brzuch boli i chciałam do domu wcześniej wrócić...zła jestem ale cóż- dam radę, za tydzień urodziny to sobie odbiję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

W oczy się nie rzuca ale sama po sobie wiem jakie to miłe uczucie gdy coś się zmieni co w sobie przeszkadza
I teraz nie wiem. Lepiej pojde u nas do takiej dobrej pani dermatolog, ktora tez zajmuje sie medycyna estetyczna i zapytam. Lepiej czulabym sie bez niego.

. bo co najciekawsze najlepiej wiedza o konsekwencjach, w tym piekielnym bolu, rakowieniu i bliznach ci ktorzy nigdy nie mieli problemu, albo sami sie boja