|
|
#451 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 303
|
Dot.: £adne cia³o: postanowienie noworoczne
Ja dzi¶ ju¿ troszkê poæwiczy³am, wczoraj te¿. tak¿e jest ok
|
|
|
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
Cze¶æ. U mnie z diet± okej dzi¶, mo¿e za du¿a kolacja trochê, ale nie jest najgorzej. Od poniedzia³ku planujê zacz±æ turbo fire, Blu_eye opowiesz trochê o swoich doswiadczeniach z tym? ciê¿ko Ci by³o na pocz±tku? du¿± poprawê zauwa¿y³a¶? czego najbardziej?
|
|
#453 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
Cytat:
![]() Ju¿ dzi¶ (wczoraj) moje samopoczucie jest troszkê lepsze. Ale oczywi¶cie nie oby³o siê bez antybiotyków. Weekend spêdzam u mojego Skarba. Mam nadziejê, ¿e do poniedzia³ku bêdê ju¿ w stanie wróciæ do TF. Nie mogê siê doczekaæ kolejnego treningu. BelovedMoon ju¿ odpowiadam na Twoje pytanie ![]() Je¶li chodzi o moje pocz±tki z TurboFire to przede wszystkim najwa¿niejsze jest pozytywne nastawienie. Pierwsze treningi wydawa³y siê naprawdê trudne... nie mog³am zapamiêtaæ po kolei uk³adów i w ogóle. Ale ju¿ po 3 czy mo¿e 4 dniu wiedzia³am co po kolei i zaczê³am nad±¿aæ za tempem prowadz±cej. Co jest ¶wietne w TF, to to, ¿e trenerka daje niesamowit± si³ê i motywacjê. Nawet sobie nie zdasz sprawy z tego, ¿e nied³ugo bêdziesz uzale¿niona od tych treningów Nie mo¿na siê doczekaæ siê kolejnych treningów. W zesz³ym tygodniu do³o¿y³am jeszcze do tego Brazil Butt Lift - równie¿ godne polecenia, lecz nie na samym pocz±tku TF. Czy zauwa¿y³am zmiany?? - TAK Po 3 tygodniach zmierzy³am siê w biodrach i ju¿ pokaza³o mi siê 4cm mniej - tak samo w talii W poniedzia³ek rozpocznê 8 tydzieñ TF. Nawet nie wiem kiedy to zlecia³o Tylko niestety teraz, przez grypê mam kilka dni pozbawionych treningów. Ale jestem dobrej my¶li, ¿e w poniedzia³ek ju¿ bêdzie wszystko ok. ![]() Pozdrawiam, dobranoc.
|
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
Oo, dziêkujê Ci ¶licznie ;* mam nadziejê, ¿e mnie te¿ tak wci±gn±
no ju¿ siê nie mogê doczekaæ a¿ zacznê.
|
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
Hej, ja niestety wczorakj wieczorem troszke pogrzeszy³am i jedzeniem i piciem
|
|
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 438
|
dziewczyny
powiem skromnie 188 dzieñ za mn± , do 200 lada moment i 1-szy komplement (od znajomego z którym widzia³am siê niespe³na pó³ roku temu) : " jak po dwójce dzieci mo¿na mieæ tak± figurkê ?" wiem , zgrzeszy³am brakiem skromno¶ci , ale trudno , niech bêdzie , choæ raz ale mi³o ![]() zmotywowa³o mnie to jeszcze bardziej , ale czy dojdê do wagi 48kg czy 49kg - nie jest to tak istotne dla mnie. zwalczyæ muszê cellulit na udach który niestety dalej tu jest (co prawda mniej - ale jest) |
|
|
|
|
#457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj rano: 2 kromki chleba z serem ¿ó³tym, 2 mandarynki, pomarañcza jogurt naturalny z p³atkami justfit, na obiad bêdzie chyba zawijas z pieczarkami+ziemniaki+ogó rek kiszony chocia¿ nawet je¶æ mi siê nie chce. mam do³a |
|
|
|
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Informujê, ¿e dzi¶ powracam do treningów ) NARESZCIE! ![]() Mam jeszcze lekki katar co prawda, ale czujê siê znacznie lepiej i czujê siê na si³ach by podj±æ dzisiejszy trening. A wiêc teraz chwila odpoczynku po pracy i my¶lê, ¿e maksymalnie o 20 rozpocznê TF
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
Jestem po pierwszym TF.. ¿a³ujê ze nie zaczê³am wcze¶niej, chyba zadne cwiczenia mi siê tak nie podoba³y ;d
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
8 tydzieñ TF rozpoczêty
![]() Fire 45EZ Class + Stretch 10 Class -> zaliczone a do tego 32min- hula hop ![]() Mo¿na i¶æ spaæ :P
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
Blu-eye kiedy "siê mierzysz"? strasznie jestem ciekawa ile Ci juz spad³o po tym TF ]:->
|
|
#462 |
|
Raczkowanie
|
BelovedMoon zamierzam siê zmierzyæ w niedzielê, po zakoñczeniu 8 tygodnia
Do tego czasu wagê pewnie równie¿ zakupiê wiêc na pewno dam znaæ jak siê przedstawiaj± moje wyniki
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
Oo, czekam niecierpliwie ;d
|
|
#464 |
|
Zadomowienie
|
hEJ, ja wczoraj poæwiczy³a hh i brzuszki.
|
|
|
|
|
#465 |
|
Raczkowanie
|
ja natomiast wczoraj wieczorem walczy³am z mopem w gara¿u
(p³ytek jest sporo wiêc mam co robiæ) nastêpnie prasowanie (nie "lubiem" ale "muszem") na "standardow±" gimnastykê nie by³o czasu , gdy¿ by³y inne plany ... ale Wam serdecznie gratulujê zapa³u ! Edytowane przez kumat Czas edycji: 2012-02-22 o 11:39 |
|
|
|
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
tak , te¿
|
|
|
|
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ale¿ to by³ mêcz±cy dzieñ... TF - oczywi¶cie zaliczone (Fire 45EZ Class + Stretch 10 Class). Jutro REST od treningów, wiêc bêdê odpoczywaæ w ramionach mojego Skarba Je¶li chodzi o moje dzisiejsze posi³ki, to wygl±da³y one nastêpuj±co: ok.7:00-activia truskawkowa + kromka chleba razowego wieloziarnistego z sa³at± i plasterkiem chudej szynki gotowanej; 9:00 - sok pomidorowy 330ml; ok.12:00- serek danio truskawkowy; 14:10- 2 kromki chleba razowego wieloziarnistego+ 2 li¶cie sa³aty+ 2 plasterki chudej szynki; 19:00(wiem, pó¼no ale niestety wcze¶niej nie da³am rady)- ma³y kotlet z piersi kurczaka z ananasem.
|
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ja wczoraj zgrzeszy³am 2 rogalikami ma³ymi domowej roboty. Z æwiczeñ te¿ nie wiele by³o bo tylko brzuszki i 18 min hh. przyjecha³ t¿ i ju¿ na wiêcej czasu nie mia³am.
|
|
|
|
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
moje menu wczoraj :
- serek wiejski 200g - jogurt owocowy bakoma 150g - kawa³ek sera ¿ó³tego - sam bez niczego (nie mog³am siê oprzeæ) - pomarañczka (2szt) - ziemniaki gotowane , kawa³ek chudej ³opatki w sosie w³asnym , buraczki poza tym porz±dki (mycie okien,prasowanie ,etc..) wziê³o mnie ostatnio na tego typu sprawy , dzieci s± na feriach , m±¿ nocki w pracy wiêc muszê gdzie swoj± energiê wy³adowaæ poza tym w miêdzy czasie ploteczki i ma³a kawka z psiapsió³k± .....i mo¿na dzia³aæ dalej ! |
|
|
|
|
#471 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Dzisiaj mia³am REST od treningów i za chwilkê zmykam spaæ. Dzieñ w pracy mêcz±cy-wiêc REST by³ jak najbardziej zas³u¿ony ![]() Od jutra spróbujê nie tylko TF ale ponownie BBL
|
|
#472 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj bez æwiczeñ i tylko z 3 posi³kami, bo szczêkami mnie ca³a boli i jestem spuchnieta
|
|
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja ju¿ po treningu TF ( Core20 Class + Stretch 40 Class). Jako¶ jak wróci³am z pracy czu³am siê na si³ach, ¿eby trening zrobiæ niemal od razu Tylko troszkê najpierw posprz±ta³am ![]() Lecz niestety z powodu @ zrobi³am tylko TF bez BBL :/
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzi¶ dosyæ ³adnie jad³am, TF zrobione, tak¿e dzieñ udany
![]() Blu_eye ja podczas @ nie mogê siê ruszaæ przez pierwsze 3 dni, tak¿e podziwiam, ¿e by³a¶ w ogóle w stanie.
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
BelovedMoon ja mam podobnie przez 2 dni, ale TF daje mi jak±¶ tak± energiê
|
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
Hej babeczki,
ja dzisiejszy dzieñ rozpoczê³am od serka wiejskiego z pomidorem, mam nadziejê, ¿e bêdê od dzi¶ znów trzymaæ dietê tak jak siê nale¿y. |
|
|
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
|
natimielec
trzymam kciuki. ja dzi¶ zaczê³am dzieñ od kawa³eczka szarlotki ("znalaz³am" wreszcie swój ukochany przepis) , nastêpnie banan , potem zupa krupnik (ma³a porcja) , bêdzie jeszcze zapiekanka ziemniaczana z serem ¿ó³tym i ot,wszystko. Dzi¶ post - obieca³am sobie nie piæ kawy i nie je¶æ kolacji , postaram siê wytrzymaæ
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zadomowienie
|
no ja dzis rano serek wiejski z pomidore,
jogurt naturalny z platka mi justfir i 2 kiwi, pomarañcza barszcz bia³y z grzybami i ziemniakami a na kolacje jeszcze nie wiem |
|
|
|
|
#479 |
|
Raczkowanie
|
Hejka,
ja wczorajszy trening oczywi¶cie zaliczony (fire 30 class + stretch 10 class). Trening zrobilam od razu po pracy, a potem przyjecha³ mój Skarb. Teraz pora na sen. Dzisiejszy trening bedzie wcze¶niej
|
|
#480 |
|
Zadomowienie
|
Hejka, ja dzisiejszy dzieñ rozpoczê³am od 2 kromek chleba razowego ciemnego z serkiem czosnkowym, szynka chud± papryk±, pomidotem i ogórkie.
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

W zesz³ym tygodniu do³o¿y³am jeszcze do tego Brazil Butt Lift - równie¿ godne polecenia, lecz nie na samym pocz±tku TF.
Po 3 tygodniach zmierzy³am siê w biodrach i ju¿ pokaza³o mi siê 4cm mniej - tak samo w talii
Tylko niestety teraz, przez grypê mam kilka dni pozbawionych treningów. Ale jestem dobrej my¶li, ¿e w poniedzia³ek ju¿ bêdzie wszystko ok.
no ju¿ siê nie mogê doczekaæ a¿ zacznê.