Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 00:44   #1561
kejtiryba
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Ja to jeszcze lubiłam nawet takie dwufazowe, jeśli dobrze pamiętam nazwy: Island Vibe (różowy) oraz Exotic Waters (niebieski). Były boskie. Szkoda, ze już nie są dostępne Ten niebieski to kupiłam sobie na 18, więc to było dobre 7 lat temu. Mam w domu jeszcze po nim pusty flakonik i czasem sobie wdycham

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 00:44   #1562
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
A jednak pokręciłam nazwy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dt.html&next=1 to mój najukochanszy zapach!
Coś czuję że w lecie psikałabym się nimi na okrągło
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 00:45   #1563
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Dziewczyny, jakie macie ulubione męskie zapachy z Avonu?
Mój ukochany u by ungaro czarny, którego już nie ma Ale mężowi zostało jeszcze ok 1/3 buteleczki
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 00:45   #1564
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
na zimowym kremie jest napisane zawiera benzophenone-3 sprawdziłam bo z natury ciekawska jestem
no nie ciekawa substancja która wychodzi na to jest w każdym kosmetyku z filtrem, może panikuję pewnie innych mi nie znanych tego typu syfków jest pełno choćby parabeny. Jakoś nigdy na to nie zwracałam uwagi może czas zacząć
Na tym zimowym z Care? Bo tam nie widzę w składzie A na dwór jak wychodzę to jadę równo mordkę Bambino. jest the best na mrozy

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-19, 00:55   #1565
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Na tym zimowym z Care? Bo tam nie widzę w składzie A na dwór jak wychodzę to jadę równo mordkę Bambino. jest the best na mrozy
Nie, jest w solutions zimowym. Bambino smarowałam kilka dni temu ale tylko jak byłam cały dzień w domu. Taki tłuścioszek że aż mnie skóra swędziała od nadmiaru ogromnej ilości tłustego filmu, u mnie czas wchłanialności spokojnie jakieś 6-8h. Moja szwagierka używa na noc słynnego niebieskiego n.... kremu i mówi że 6 warstw jedna po drugiej smaruje skóra wsysa, znowu smaruje i tak w kółko

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Mój ukochany u by ungaro czarny, którego już nie ma Ale mężowi zostało jeszcze ok 1/3 buteleczki
Patrick Dempsey 2
Jet Homme Holiday
jeden jak i drugi trafiłam bez żadnych próbek, mój tż jest równie zachwycony
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 00:57   #1566
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
Nie, jest w solutions zimowym. Bambino smarowałam kilka dni temu ale tylko jak byłam cały dzień w domu. Taki tłuścioszek że aż mnie skóra swędziała od nadmiaru ogromnej ilości tłustego filmu, u mnie czas wchłanialności spokojnie jakieś 6-8h. Moja szwagierka używa na noc słynnego niebieskiego n.... kremu i mówi że 6 warstw jedna po drugiej smaruje skóra wsysa, znowu smaruje i tak w kółko

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Patrick Dempsey 2
Jet Homme Holiday
jeden jak i drugi trafiłam bez żadnych próbek, mój tż jest równie zachwycony
Ufff, bo już myslalam, że xoś źle czytam na etykiecie

No bo zima plus kaloryfery to mieszanka zabójcza... Ja w domu mocno nawilżam, a jak musze wyjść to natłuszczam, bo po zimowym nawilżającym popękałyby mi na mrozie mocniej naczynka

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-19, 07:27   #1567
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
A orientujecie się czy te nowe szampony przeciwłupieżowe to bedą podobne w skaldzie do tych co były daaaawno temu w Avonie i zostały wycofane? W takim niewysokim prostokątnym granatowym opakowaniu z różową lub białą nakrętką?
zapewne chodzi Ci o ten szampon dostępny kilka lat temu, podany jest skład więc można porównać

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...z-odzywka.html

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Podobno kiedyś w avonie był męski Perceive myślicie że teraz będzie jego wielki powrót?? ciekawa jestem jaki ma zapach bo za damskim to raczej nie przepadam

również był kilka lat temu dostępny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...r-him-edt.html
z tego co pamiętam to nie był zbyt długo dostępny
podejrzewam, że to tylko powrót a nie żadna nowość-chyba, że dla osób, które nie wiedzą, że kiedyś już był w ofercie

Cytat:

Herve Leger, Urban Edge, Individual Blue, Windscape
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 08:25   #1568
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Wiecie co, trzeba co jakiś czas zmieniać szampon ja zmieniłam z zielonego z odżywką na dyscyplinujący i teraz nie mogę się napatrzeć na włosy są śliskie w dotyku, błyszczące i nawet nie trzeba ich rozczesywać zielone serum na końcówki też polecam
No tak Bo jeden szampon ma składniki, których inny nie ma i na odwrót

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Którą? I jak uczucia? Super, idealna pora dla maseczek i ich składników aktywnych (wybaczcie ale to już zboczenie zawodowe)
W sensie zimą jest dobry czas na maseczki?

Cytat:
Ja uwielbiam Patrick Dempsay U....? no właśnie, zapomniałam. Nie chce mi się ruszać do łazienki.
A poza tym też Full Speed zdecydowanie.
Unscripted

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
również był kilka lat temu dostępny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...r-him-edt.html
z tego co pamiętam to nie był zbyt długo dostępny
podejrzewam, że to tylko powrót a nie żadna nowość-chyba, że dla osób, które nie wiedzą, że kiedyś już był w ofercie
Taka już polityka firmy - coś jest chwilę, potem wraca jako nowość i tak w koło Macieju.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 09:37   #1569
HoneyIlove
Zakorzenienie

hej, możecie mi coś powiedzieć o kredkach żelowych super shock tych nowych?? jak z trwałością??? bo mam tą silver i black i ta silver jest super nie rozmazuje się, trzyma się naprawdę bardzo długo, a co najważniejsze dobrze się zmywa ale jeśli chodzi o black to już masakra jakaś... bardzo szybko się zmywa... rozmazuje sie... i w ogóle jest do d....y....
czarna jaką jeszcze mam to ta żelowa mega impact i ta jest za to super nadrabia za tamtą SS... dlatego bym chciała wiedzieć jak jest z trwałością tych nowych bo nie wiem czy nie wyrzucę kasy w błoto jak będą nieteges....
Stary 2012-02-19, 09:44   #1570
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Moja lista (jeszcze nie jest zamknięta... facet mnie z domu chyba wyrzuci):
lakiery Orange Creamsicle i Aqua Fantasy
cienie Mystery
lakier Apricot Mystery
cienie Smokey Eyes (?... nadal się waham... kolory są boskie... tylko ta trwałość i pigmentacja...)
rewitalizująca baza pod lakier
śródziemnomorska nawilżająca maseczka z oliwką
serum na zniszczone końcówki
Z netto:
chłodzący krem do stóp Limonka i Mięta
rozświetlający balsam do ciała miniwersja

Jeśli młodzieży się nie odwidzi, to będzie to chłopiec Najpierw długo się ukrywał, potem jak się na usg pokazał, to tylko TO było widać Ostatnio znów się zakrywa, więc mam nadzieję, ze zdania nie zmienił i zostanie Antosiem
Ja miałam i tak brać Aqua Fantasy więc skorzystałam z oferty walentynkowej i zamowilam sobie zestaw z Perceive Dew No, koleżanka mi zamówiła bo ja zawsze składam zamówienia pod koniec 2go terminu i już by mnie walentynkowa ominęła, ale przynajmniej będzie 40% opustu na zestaw
Moja lista z k04 jeszcze się tworzy, ale póki co wykreślam ciągle coś z listy k03 bo za 200zł już mi wyszlo

Gratulacje, śliczny masz brzuszek Pewnie już niedługo rodzisz? Ja dołączyłam do tego forum jak już też byłam w zaawansowanej ciąży i jeszcze przenosiłam Małą tydzień Antoś ładne imię, dla dziewczynki podobała mi się Antosia, ale TŻ się nie zgodził i mamy teraz 5 miesięczną Maję.

Cytat:
To i ja się przyłączam, moja córeczka uwielbia katalogi Avonu jak widzi krem na zdjęciu to sobie nakłada go paluszkiem na twarz
Moja coraz bardziej lubi zabawy z tatusiem w wyrywanie kartek z katalogu, gniecenie ich w rączkach i "wyrzucanie za burtę" a potem mama zbiera a Mała z tatusiem się śmieją...

Cytat:
Podobno kiedyś w avonie był męski Perceive myślicie że teraz będzie jego wielki powrót?? ciekawa jestem jaki ma zapach bo za damskim to raczej nie przepadam
Ja go nigdy nie wąchałam, natomiast ostatnio moja OMS się nim zachwyca

Cytat:
Mnie się podoba kilka męskich zapachów Avonowych ale mój TŻ zdecydowanie lubi Full Speed, czasami psika sie BST ale to nie jest TO, zaś jego ulubionym jest psikacz konkurncji więc ciii

Cytat:
Mój niekwestionowany hit jeżeli chodzi o zapachy damskie to jeden z serii trzech zapachów, nawet nie pamiętam dokładnie nazwy. Miały płaskie okrągłe buteleczki (stojące, nie leżące), kolory - pomaranczowy, niebieski i zielony. Love, Life i coś tam jeszcze. Może ktoś z długoletnich wie o czym mówię Ja kochałam tą w kolorze pomaranczowym. To jedyny perfum, którego używałam opakowanie po opakowaniu... Niestety nawet na allegro nie można ich już dostac

A jednak pokręciłam nazwy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dt.html&next=1 to mój najukochanszy zapach!
O tak! Ja go też bardzo lubiałam, szkoda, że go już nie ma. Moim niekwestionowanym hitem jeżeli chodzi o zapachy damskie z avonu był AVON SHINE - niestety, wycofany, mam jeszcze jedną fiolkę i czasami wącham resztki. Na all widziałam je po 70zł(!). Moim kolejnym wycofanym ulubieńcem jest TTA Always. Obecnie uwielbiam HL Ete, ale muszę go oszczędzac bo mam tylko jedną flaszkę

Mam pytanko, tylko bardzo proszę i nie wpisywanie głupich komentarzy jeśli komuś się ono nie podoba.
Oferta walentynkowa miała być dostępna do 17.02 do północy. Tylko została jeszcze jedna oferta, która ukaże się w poniedziałek. Czy można w takim razie składać z niej zamówienia do końca poniedziaku?

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 09:59   #1571
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
No tak Bo jeden szampon ma składniki, których inny nie ma i na odwrót

W sensie zimą jest dobry czas na maseczki?

Unscripted

Taka już polityka firmy - coś jest chwilę, potem wraca jako nowość i tak w koło Macieju.
Czy zimą? też zimą jest dobry czas na maseczki ale chodziło mi głównie o porę dnia, gdyż wieczorem nasza buźka najlepiej wchłania substancje dotraczane nam np w postaci maseczek

Dzięki za pomoc w nazwie Patricka, jak się naucze nazwy to zapach wycofują Dobrze mieć takie osoby
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 10:13   #1572
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Przeglądam właśnie perfumy Avon na KWC. Bardzo dużo jest tam wycofanych - niektóre mają śliczne buteleczki, jak np. Crystal Aura

Stary 2012-02-19, 10:50   #1573
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Mam pytanko, tylko bardzo proszę i nie wpisywanie głupich komentarzy jeśli komuś się ono nie podoba.
Oferta walentynkowa miała być dostępna do 17.02 do północy. Tylko została jeszcze jedna oferta, która ukaże się w poniedziałek. Czy można w takim razie składać z niej zamówienia do końca poniedziaku?
Ja też chciałabym to wiedzieć

A wracając do tematu poczty - jeśli wyślę paczkę, które wysłanie kosztuje ok. 40zł i zniszczą/nie dostarczą to dostanę 10 x 40zł = 400zł? Bo chciałam wziąć z zadeklarowaną wartością, ale warta jest jakieś 150zł to nie wiem czy jest sens pisać.

Którą maseczkę Planet SPA polecacie do cery mieszanej?
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 10:59   #1574
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Urban Edge i TTA for Him zachomikowanego też mam Patrica Dempsey'a, bo mąż używa na raz tylko jednych perfum

Cytat:
z Morza Martwego, Sake i Ryż

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:14   #1575
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
zapewne chodzi Ci o ten szampon dostępny kilka lat temu, podany jest skład więc można porównać

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...z-odzywka.html
Oooo, to ten Będę zatem porównywać skład bo moja Mama go bardzo lubiła

No ja jeszcze 9 tygodni mam do planowanego terminu Ale brzuchol wielki od początku

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-19, 11:25   #1576
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Z minerałami z Morza Martwego - absorbuje nadmiar sebum.
Oliwkową - żeby nawilżyć skórę, przez co nie będzie produkowała tak dużej ilości ww. sebum.

Stary 2012-02-19, 11:38   #1577
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam i tak brać Aqua Fantasy więc skorzystałam z oferty walentynkowej i zamowilam sobie zestaw z Perceive Dew No, koleżanka mi zamówiła bo ja zawsze składam zamówienia pod koniec 2go terminu i już by mnie walentynkowa ominęła, ale przynajmniej będzie 40% opustu na zestaw
Moja lista z k04 jeszcze się tworzy, ale póki co wykreślam ciągle coś z listy k03 bo za 200zł już mi wyszlo
Widziałam zdjecia na katalogowym i tego pomaranczowego i Aqua Fantasy. Wyglądają ładnie Choć boję się, że to kwestia ustawienia monitora... Na żywca kolor mocno odbiega od tego w katalogu? Bo w ofercie walentynkowej to miałam mooooocno niebieski lakier, jak dzien do nocy z tym kolorem w katalogu...

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-19, 12:30   #1578
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
mój TŻ z góry skreśla wszystkie męskie wody, które są odpowiednikami żeńskich. Ostatnio jakieś próbki przeglądał i czytał najpierw nazwę i mówi 'a żeński taki też jest to będzie śmierdział' :p
Cytat:
Proponuje gazę namoczoną w ciepłej wodzie, prędzej sobie z tym poradzisz
a ja po prostu buźka pod kran i ręką zmywam a woda mi na policzek leci i "roztapia" ale też za dużo tej maseczki nie daję, miejscami mam takie lekkie prześwity i dlatego łatwo schodzi
Cytat:

Ja od wielu lat, niezmiennie, uwielbiam na moim mężczyźnie Black Suede Touch i myślę, że dopóki będzie w sprzedaży będę go kupować, nawet za podwójną cenę, po prostu cud
Szaleję też za Full Speed, ale na skórze mojego faceta już nie jest taki świetny.
A z tanich lubię Pro Sport - całkiem przyzwoity i mój mężczyzna go lubi
ja nawet nie wiem jakie mój TŻ ma ale wczoraj był u mnie ze swoim True Force i ładnie pachniało zresztą, dla mnie wszystkie (większość) męskie prawie takie same są i każdy jakoś tam mi się podoba
Cytat:
a Far Away Dreams miałaś? Albo Outspoken Intense, piękne są...
teraz chodzi mi po glowie Hevre Intrigue
mmm FA i FAD a co do Outspoken Intense to w ogóle mi się nie podoba, za to 1 wersja bardzo. Musze kiedyś kupić jak już większość wód wykończę
Cytat:
Mój niekwestionowany hit jeżeli chodzi o zapachy damskie to jeden z serii trzech zapachów, nawet nie pamiętam dokładnie nazwy. Miały płaskie okrągłe buteleczki (stojące, nie leżące), kolory - pomaranczowy, niebieski i zielony. Love, Life i coś tam jeszcze. Może ktoś z długoletnich wie o czym mówię Ja kochałam tą w kolorze pomaranczowym. To jedyny perfum, którego używałam opakowanie po opakowaniu... Niestety nawet na allegro nie można ich już dostac

wish of... mam jeszcze w domu wish of peace ale śmierdzi. Użyłam raz na uczelnie i nie mogłam wytrzymać.
Cytat:

mamy teraz 5 miesięczną Maję.

O tak! Ja go też bardzo lubiałam, szkoda, że go już nie ma. Moim niekwestionowanym hitem jeżeli chodzi o zapachy damskie z avonu był AVON SHINE - niestety, wycofany, mam jeszcze jedną fiolkę i czasami wącham resztki. Na all widziałam je po 70zł(!). Moim kolejnym wycofanym ulubieńcem jest TTA Always. Obecnie uwielbiam HL Ete, ale muszę go oszczędzac bo mam tylko jedną flaszkę
i dlatego masz nick Mayasmum? już kiedyś się zastanawiałam
Avon shine - to takie żółty, w średniej wielkości buteleczce? Też go lubiłam, jeśli myślimy o tym samym. Ale końcówkę to już tak na siłę męczyłam :p w domu miałam tez Perfect Cotton chyba i też bardzo ładny
Stary 2012-02-19, 12:31   #1579
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądam właśnie perfumy Avon na KWC. Bardzo dużo jest tam wycofanych - niektóre mają śliczne buteleczki, jak np. Crystal Aura
A jak on ladnie pachnial...

Cytat:

[COLOR="DimGray"]A wracając do tematu poczty - jeśli wyślę paczkę, które wysłanie kosztuje ok. 40zł i zniszczą/nie dostarczą to dostanę 10 x 40zł = 400zł? Bo chciałam wziąć z zadeklarowaną wartością, ale warta jest jakieś 150zł to nie wiem czy jest sens pisać.
Skad wzielas to x40?
Przy paczkach jest x10, ale nie powiem Ci czy calej oplaty za wysylke czy tylko jej czesci (oplaty podstwawowej). Paczek nie wysylam... Moze tkos bedzie lepiej wiedzial?
Poza tym, jest jakas maksymalna kwota, ktora poczta wyplaca i wiecej niz to nie dostaniesz.
Stary 2012-02-19, 12:32   #1580
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Patrick Dempsey 2
Podoba mi się też Perfect Strength i True Force
z tańszych My Wibe i iIndividual Blue.
Ogólnie zarówno tżowi jak i mnie podobają się zapachy świeże,z nutką zielną żadne słodkie tabakowe zapachy-np.paskudny wg.mnie jest Black Suede

Cytat:
No próbki nabywałam i działały na mnie mdląco Jeden z serii Reese był nawet całkiem całkiem (zielony jeśli dobrze pamiętam) ale nie miał tez tego wow... A Coty wycofał mi ukochaną mgiełkę różaną i Federico Machora gruszkową wodę, więc pozostaje mi tylko (a może raczej aż, bo ten to kocham) C-thru emerald
Jaka to gruszkowa FM? daj znać na priv bo ostatnio testowałam mnóstwo ich próbek
Czyli z Avonu szukasz czegoś lekkiego,czy słodkiego,cięższego?
Cytat:
pamiętam,chyba mam gdzieś próbkę jeszcze
ja kochałam 10 lat temu ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-i-mimoza.html

i chciałabym żefy FA Sensual Embrace wrócił bo wiem że tez mi się podobał

Cytat:
Ja to jeszcze lubiłam nawet takie dwufazowe, jeśli dobrze pamiętam nazwy: Island Vibe (różowy) oraz Exotic Waters (niebieski). Były boskie. Szkoda, ze już nie są dostępne Ten niebieski to kupiłam sobie na 18, więc to było dobre 7 lat temu. Mam w domu jeszcze po nim pusty flakonik i czasem sobie wdycham
to może coś z obecnych dwufazowych Scentini?

Cytat:
Tajską może

Cytat:
Widziałam zdjecia na katalogowym i tego pomaranczowego i Aqua Fantasy. Wyglądają ładnie Choć boję się, że to kwestia ustawienia monitora... Na żywca kolor mocno odbiega od tego w katalogu? Bo w ofercie walentynkowej to miałam mooooocno niebieski lakier, jak dzien do nocy z tym kolorem w katalogu...
Aqua Fantasy nie jest chyba taki jak w katalogu-wygląda na jasnoturkusowy a jest podobno bardziej w zieleń wpadający,coś jak Peppermint Leaf tylko dużo jaśniejszy
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:51   #1581
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Skad wzielas to x40?
Przy paczkach jest x10, ale nie powiem Ci czy calej oplaty za wysylke czy tylko jej czesci (oplaty podstwawowej). Paczek nie wysylam... Moze tkos bedzie lepiej wiedzial?
Poza tym, jest jakas maksymalna kwota, ktora poczta wyplaca i wiecej niz to nie dostaniesz.
Przecież pomnożyła x10, a nie 40 chociaż 40zł za przesyłkę to moim zdaniem nie zapłaci, nawet kurier tyle nie kosztuje
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:53   #1582
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

czy są gdzieś na katalogowym Avon Magazine 5 i 6?? bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę

Stary 2012-02-19, 13:03   #1583
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Przecież pomnożyła x10, a nie 40 chociaż 40zł za przesyłkę to moim zdaniem nie zapłaci, nawet kurier tyle nie kosztuje
Ajc... no tak.. ja jeszcze spie chyba
Stary 2012-02-19, 13:17   #1584
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
czy są gdzieś na katalogowym Avon Magazine 5 i 6?? bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę
Piątki niestety nie ma, a z szóstki chyba kilka najważniejszych stron

Stary 2012-02-19, 13:39   #1585
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

to może coś z obecnych dwufazowych Scentini?

Niestety Są jakieś takie za słodkie Ciężko mi coś podpasować, jestem wybredna, bo woda musi mieć to coś

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Piątki niestety nie ma, a z szóstki chyba kilka najważniejszych stron
Żabki, jest taka strona: http://konsultantka.info/ Wrzucają tam katalogi, netto i demo ja śledzę tam równo Jest i 6 katalog w calości, jak i demo

dyniowiec z jabłkami

Edytowane przez kejtiryba
Czas edycji: 2012-02-19 o 13:43
Stary 2012-02-19, 13:43   #1586
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:

A wracając do tematu poczty - jeśli wyślę paczkę, które wysłanie kosztuje ok. 40zł i zniszczą/nie dostarczą to dostanę 10 x 40zł = 400zł? Bo chciałam wziąć z zadeklarowaną wartością, ale warta jest jakieś 150zł to nie wiem czy jest sens pisać.

Jeżeli chodzi o list polecony to zrekompensują ci kwotę która wpisałaś, ale nie więcej niż 110 zł (kiedyś wpisałam 150, to dostałam 110). O paczkach nie wiem, bo paczek mi jeszcze nigdy nie zgubili

Dla mnie błotna, tajska, sake i ryz, oliwkowa

Powiem Wam, że jestem rozczarowana tym nowym tuszem (extend extreme) Użyłam go dziś już 6 czy 7 raz Odbija mi sie strasznie (jak żaden z avonu), nie wydłuża tych rzęs jak obiecano, ogólnie na moich rzęsach muszę sporo tym malować, żeby zobaczyć jakikolwiek efekt
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:49   #1587
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeżeli chodzi o list polecony to zrekompensują ci kwotę która wpisałaś, ale nie więcej niż 110 zł (kiedyś wpisałam 150, to dostałam 110). O paczkach nie wiem, bo paczek mi jeszcze nigdy nie zgubili

Dla mnie błotna, tajska, sake i ryz, oliwkowa

Powiem Wam, że jestem rozczarowana tym nowym tuszem (extend extreme) Użyłam go dziś już 6 czy 7 raz Odbija mi sie strasznie (jak żaden z avonu), nie wydłuża tych rzęs jak obiecano, ogólnie na moich rzęsach muszę sporo tym malować, żeby zobaczyć jakikolwiek efekt
Mi w ogóle ten extreme nie podpasował, bo ciężko sie zmywa Ma takie małe niteczki, które wydłużają rzesy, ale ciężko schodzą potem Enchant mi się kruszy. Za to Super shock (ale ten zwykły 12x) jest fantastyczny. Długo się trzyma, nie odbija, nie kruszy i łatwo się zmywa. Super shock Max też jest ok, choć szybciej zasycha w pojemniczku.

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-19, 13:51   #1588
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Żabki, jest taka strona: http://konsultantka.info/ Wrzucają tam katalogi, netto i demo ja śledzę tam równo Jest i 6 katalog w calości, jak i demo
dzięki wielkie

Cytat:
dzięki za opinię
chciałam go zamówić, ale jak nic nie robi to wezmę stary, dobry SuperShock

Stary 2012-02-19, 13:55   #1589
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Dzięki Kompletnie zapomniałam o tej stronie

Stary 2012-02-19, 14:01   #1590
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

dziewczyny gdzie moge znaleść najnowszą ofertę z upustami, produktami za 1 zł itp?
----> *mój postcrossingowy blog* <---

cherry l jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości