Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 13:37   #1171
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
3) http://sklep.vistula.pl/product-pol-...Y-Vistula.html kolejny smoking

Musimy koniecznie jechać w weekend przymierzyć!
mój TŻ ma ten, więc polecam jest na żywo ładniejszy moim zdaniem od tego droższego, mniej wycudowany (tutaj na zdjęciach prawie się nie różnią)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:50   #1172
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
sztuczko jest czarny (zmieniłam już linka na ten z czarnym) i jest bez połysku. Ale był bardzo ładny z połyskiem. Niestety nie było rozmiaru na T. Mój T jest niski i ma brzuszek ale wygląda w nim jeszcze jak założył koszulę i muchę to już wogóle
Aha No wierzę, że wyglądał zacnie To szkoda, że nie było dla niego rozmiaru, ale w tym co wybraliście też będzie super TŻowi i mnie najbardziej dla niego widzi się grafitowy z połyskiem...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Zamówiłam buty ślubne znany już Wam model Victoria firmy Akces 2 http://www.akces2.com/victoria-buty-damskie-slubne.html, zdecydowanie był najładniejszy ze wszystkich obcas 6 cm, pasek długi, do skrzyżowania na stopie taki jak na zdjęciu, satyna angielska fioletowa
Coś mi się wydaje że sobie trochę strzeliłam w kolano tym odcieniem fioletu bo ciężko będzie inne dodatki w tym odcieniu dobrać (zazwyczaj jak jest fiolet to taki bardziej wchodzący w granat a ten jest bardziej jagodowy) no ale widziałam na żywo tam w pracowni buty z tej satyny i wyglądały tak pięknie ze nie mogłam się powstrzymać
TŻ też zamówił sobie buty, ten model: http://www.akces2.com/enzo-meskie-wizytowe.html tylko oczywiście całe z czarnej skóry (tutaj dosyć dziwnie wyglądają takie pstrokate )

W ogóle bardzo polecam wizytę w pracowni Akces 2, pani jest przemiła, poświeciła nam prawie godzinę, doradziła, podpowiedziała jak ktoś się ze Śląska lub Małopolski to polecam wycieczkę do Mogilan koło Krakowa Buty do odbioru będą od 6 marca, też planujemy odebrać osobiście bo gdyby cokolwiek było nie tak (np będą za ciasne lub za luźne w którymś miejscu) , to będzie można jeszcze poprawić na miejscu
Wow gratsy To będziemy miały butki z identyczego materiału (ja co prawda zamawiałam w Akcesie (niestety droższe mają, ale dałam się skusić bo model mi się spodobał :p), ale jak patrzę na ich wzorniki kolorów to się wszystko zgadza Na dniach wrzucałam foto moich butków, chyba widziałaś ? Ale powiem Ci, że jeśli chodzi o kolory to jak porównuję przy sobie buty i wstążki które zakupiłam do dekoracji to właśnie buty mają zimniejszy odcień, ale wg mnie to nie przeszkadza I tak tonacja będzie się zgadzać poza tym nikt z lupą podchodzić nie będzie - wszystko będzie ładnie zgrane

Cytat:
Dziewczyny wybrałam dla Tż garnitury i smokingi, co sądzicie?
1) http://sklep.vistula.pl/product-pol-...S-Vistula.html najbardziej mi się podoba bo uwielbiam połysk i zaznaczone klapy no i wykorzysta go jeszcze
2) http://sklep.vistula.pl/product-pol-...M-Lantier.html klasyczny smoking, też wyglądałby bosko

Jaaa a mi się wszystko podoba Te smokingi są prześliczne... tylko mniej uniwersalne chyba? Sama nie wiem

No Kochane - niebawem wrzucę Wam moją tablicę inspiracji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (113,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 951e446dccc1cc53.jpg (21,9 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2012-02-19 o 14:11
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:00   #1173
niusia_87
Zakorzenienie

Marylko chciałabym zobaczyć Wasze fotki, nie zapomnij o mnie!!!
mam nadzieję, że tak duży i kolorowy napis Marylka zobaczy. Nie mam jeszcze dostępu do poczty :/

Cytat:
Aż tak nie Chociaż troszeńkę krzyków było - emocje niesamowite, świetna walka była!

1) http://sklep.vistula.pl/product-pol-...S-Vistula.html najbardziej mi się podoba bo uwielbiam połysk i zaznaczone klapy no i wykorzysta go jeszcze
2) http://sklep.vistula.pl/product-pol-...M-Lantier.html klasyczny smoking, też wyglądałby bosko

1) o co chodzi jak przy rozmiarze pisze 1 dzień?
2) nie podobają mi się te obszycia

wygrywa u mnie 1
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:02   #1174
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Aż tak nie Chociaż troszeńkę krzyków było - emocje niesamowite, świetna walka była!

mnie najbardziej podoba się 2
wygląda super - ale Twój TŻ na pewno wybierze taki w którym będzie sie najlepiej czół. Moim zdaniem powinien wybrać taki który bedzie mogł jeszcze nosić a nie tylko 1 raz.
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:04   #1175
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dziewczyny, bo będzie teraz problem: Może założymy bloga, ( założycie sobie ) którym będą relacje+ ocenzurowane zdjęcia ( wedle życzenia PM) a na poczcie jeśli któraś będzie miała potrzebę, to wklei jakieś bardziej osobiste?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-02-19 o 14:05
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:04   #1176
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Marylko chciałabym zobaczyć Wasze fotki, nie zapomnij o mnie!!!
mam nadzieję, że tak duży i kolorowy napis Marylka zobaczy. Nie mam jeszcze dostępu do poczty :/

1) o co chodzi jak przy rozmiarze pisze 1 dzień?
2) nie podobają mi się te obszycia

wygrywa u mnie 1
Nie wiem co to oznacza, może czas oczekiwania aby rozmiar był w sklepie do przymiarki?

No i jeszcze się zastanawiam (tylko się nie śmiejcie ): czy istnieją wizytowe buty męskie, które podwyższają męzczyznę ? Moj tżcik niski raczej dosyć jest i chcielibyśmy choćby o 3 cm go podwyższyć

Kubuś już z nami

Edytowane przez adoosienka
Czas edycji: 2012-02-19 o 14:07
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:06   #1177
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co to oznacza, może czas oczekiwania aby rozmiar był w sklepie do przymiarki?

No i jeszcze się zastanawiam (tylko się nie śmiejcie ): czy istnieją wizytowe buty męskie, które podwyższają męzczyznę ? Moj tżcik niski raczej dosyć jest i chcielibyśmy choćby o 3 cm bo podwyższyć

Sarkozy takie nosi, ma podwyższenie wewnątrz buta, na pięcie chyba jakoś. Ale to pewnie buty robione na wymiar.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:13   #1178
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:

No i jeszcze się zastanawiam (tylko się nie śmiejcie ): czy istnieją wizytowe buty męskie, które podwyższają męzczyznę ? Moj tżcik niski raczej dosyć jest i chcielibyśmy choćby o 3 cm go podwyższyć
buty do tańca dla mężczyzn są podwyższone. Do klasyków mniej do latino trochę wyższe - ale 3cm to można znaleźć
sklepy np. Kozdra, Akces2
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:13   #1179
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:

Można chyba fleki wymienić na trochę grubsze. No i sa takie wkładki do butów podwyższające ( na allegro można kupić). Tylko z tymi wkładkami to nie w każdych butach będzie wygodnie.
Stary 2012-02-19, 14:14   #1180
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ale sie schlalam jak świnia na 18stece kuzyna
Tak to jest z tymi 18kami

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Wpadłam Wam tylko powiedzieć, że kupiliśmy garnitur w Vistuli.
I jeszcze zapłaciliśmy dosyć mało. Garnitur po przecenie kosztował 999 zł. A jest taka promocja, że jak się kupi 3 rzeczy to jest 20 % taniej. Dobraliśmy do tego koszulę do muchy na spinki i koszulę ekri na spinki (na jakieś inne okazje) i zapłaciliśmy 1070 zł. Normalnie byłam w szoku, że tak mało bo w sumie w cenie garnituru mamy 2 koszule.

Miłej niedzieli życzę. Wpadnę pewnie wieczorem
Gratuluję owocnych zakupów Garniaczek bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
podpowiedzcie jak przetrwać do 19 na zajęciach kładąc się spać o 6.45?
w aktualnej chwili wyglądam jak upiór w operze, nie wstłam na pierwsze ćwiczenia
spadam na zajęcia i mam nadzieję że ostatki Wam się udaly

miłego dnia
Ja bym chyba w ogóle nie wstała

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
ze Ślubnych spraw : zarezerwowałam hotel dla gości

z pytań - na jakie zabiegi pielęgnacyjne zamierzacie iść przed ślubem?
muszę sobie też to rozplanować
pozdrawiam i postaram się jak najszybciej nadrobić

ja powiedziałam ostatnio jednej z moich Druhen, że przydałyby mi się jakieś zabiegi na pyszczora, ale się na tym kompletnie nie znam, więc niech mi to załatwią (za tydzień mam urodziny, będą się miały na co składać)

Siedzimy właśnie nad piosenkami do pierwszego tańca... jakie to jest mega trudne.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:15   #1181
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bo będzie teraz problem: Może założymy bloga, ( założycie sobie ) którym będą relacje+ ocenzurowane zdjęcia ( wedle życzenia PM) a na poczcie jeśli któraś będzie miała potrzebę, to wklei jakieś bardziej osobiste?
była takowa próba ale nie wyszło
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:15   #1182
madzia2306
Zakorzenienie

hejaaaaa pewnie nawet nie zauważyłyście że mnie nie ma

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:18   #1183
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:

oj mojemu T też by się taki przydały, ale on nie chce. A jest tylko 2 cm wyższy ode mnie.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:20   #1184
bluesky89
Zakorzenienie

Dzień dobry
Melody, dla mnie obłędnie wyglądasz w drugiej, tej piórkowej sukni! Cudnie po prostu !!
Marylko, bardzo się cieszę, że wszystko poszło po Waszej myśli! Relacja piękna !

Wczoraj poszliśmy do brata TŻ na 'ostatki'. Wypiliśmy parę piw, pogadaliśmy. Mają 5 miesięczną córcię i jest cudna! Cały czas jej się buzia śmieje! Nie mogłam się na nią wczoraj napatrzeć!
I mieliśmy pół roku do ślubu
Witam też nową Pmkę
Ze spraw ślubnych żadnych nowości. W tym tygodniu wezmę się tylko za drukowanie karteczek z wierszykiem do zaproszeń i zostanie nam tylko czekać na maj
Stary 2012-02-19, 14:22   #1185
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
[/B]
Sarkozy takie nosi, ma podwyższenie wewnątrz buta, na pięcie chyba jakoś. Ale to pewnie buty robione na wymiar.
Ooo tego nie wiedziałam

Dziewczyny, wiecie do kiedy będą trwały te obniżki cen w Vistuli??

Kubuś już z nami
Stary 2012-02-19, 14:31   #1186
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:

właśnie nie wiem. Pani w salonie też mówiła, że nie wiedzą do kiedy. My też wzięliśmy jedną koszulę za dużą ale jak będzie na sklepie to mają zadzwonić i mamy jechać wymienić.

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
Stary 2012-02-19, 14:32   #1187
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem do kiedy, ale już trwają co najmniej od 30 stycznia
Stary 2012-02-19, 14:37   #1188
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dziewczynki wpadam się tylko przywitać.. Jutro o 13.00 błagam o kciuki: piszę tą nieszczęsną poprawkę, jestem spanikowana, nerwowa i mam dość... Do tego nic mi nie wchodzi do głowy Ogarnę wątek, poodpisuję i nadrobię jak już będzie po
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:39   #1189
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczynki wpadam się tylko przywitać.. Jutro o 13.00 błagam o kciuki: piszę tą nieszczęsną poprawkę, jestem spanikowana, nerwowa i mam dość... Do tego nic mi nie wchodzi do głowy Ogarnę wątek, poodpisuję i nadrobię jak już będzie po
mooocno trzymam !

Kubuś już z nami
Stary 2012-02-19, 14:46   #1190
bluesky89
Zakorzenienie

Dziewczyny mam takie pytanie.
Co sądzicie o piosence Whitney Houston 'I have nothing' na pierwszy taniec?
Pasuje, czy nie bardzo? Wprawdzie tekst jest o tym, że nie ma się nic, gdy tej drugiej połówki nie ma obok.. A strasznie mi się podoba ta piosenka i może wtedy uklad to niej?
Stary 2012-02-19, 14:49   #1191
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Wow gratsy To będziemy miały butki z identyczego materiału (ja co prawda zamawiałam w Akcesie (niestety droższe mają, ale dałam się skusić bo model mi się spodobał :p), ale jak patrzę na ich wzorniki kolorów to się wszystko zgadza Na dniach wrzucałam foto moich butków, chyba widziałaś ? Ale powiem Ci, że jeśli chodzi o kolory to jak porównuję przy sobie buty i wstążki które zakupiłam do dekoracji to właśnie buty mają zimniejszy odcień, ale wg mnie to nie przeszkadza I tak tonacja będzie się zgadzać poza tym nikt z lupą podchodzić nie będzie - wszystko będzie ładnie zgrane
widziałam Twoje, piękne są mam nadzieję ze moje też takie wyjdą a kolorek masz taki dokładnie jak na zdjęciu, czy wyszedł trochę przekłamany? bo jeśli taki jak na zdjęciu to ja mam jednak trochę inny, taki bardziej jak te Twoje wstążki (mam próbkę materiału więc mogę przyłożyć i porównać)
Nie planuję tak dokładnie na 100% wszystkiego dobierać pod idealny odcień, ale np muchę dla TŻa chciałam fioletową, a na razie znajduje same takie chłodne-fioletowe boję się że to się będzie gryzło, tak samo z kwiatami...
Cytat:
jak kupowaliśmy smoking dla TŻa ponad 2 tygodnie temu to pani mówiła ze tak z jej doświadczenia to jeszcze ze 2 tygodnie potrwają wyprzedaże, ale minęły 2 tyg i nadal są więc nie wiem podejrzewam jednak że mogą się już powoli kończyć, już koniec karnawału i w ogóle ...
Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 15:01   #1192
Pradip
Zakorzenienie

misiak
Witam nową PM-kę
My jak pojechaliśmy wczoraj na te zakupy o 9 rano to wróciliśmy o 22

o kurcze mój to po godzinie zaczyna marudzić a po dwóch siada byle gdzie i mówi że się już nie ruszy. Dziś mu zakomunikowałam że maj poświęcamy tylko na jego zakupy i żeby się przygotował psychicznie to zaczął śmiać się przez łzy chciał wyśmiać mój pomysł jak każdy związany z kupnem ciuchów dla niego ale że już się pogodził z faktem konieczność zakupów ślubnych i te łzy były z żalu nad samym sobą

Ewusia_marchew

Zamówiłam buty ślubne znany już Wam model Victoria firmy Akces 2 http://www.akces2.com/victoria-buty-damskie-slubne.html, zdecydowanie był najładniejszy ze wszystkich obcas 6 cm, pasek długi, do skrzyżowania na stopie taki jak na zdjęciu, satyna angielska fioletowa
Coś mi się wydaje że sobie trochę strzeliłam w kolano tym odcieniem fioletu bo ciężko będzie inne dodatki w tym odcieniu dobrać (zazwyczaj jak jest fiolet to taki bardziej wchodzący w granat a ten jest bardziej jagodowy) no ale widziałam na żywo tam w pracowni buty z tej satyny i wyglądały tak pięknie ze nie mogłam się powstrzymać

TŻ też zamówił sobie buty, ten model: http://www.akces2.com/enzo-meskie-wizytowe.html tylko oczywiście całe z czarnej skóry (tutaj dosyć dziwnie wyglądają takie pstrokate )

W ogóle bardzo polecam wizytę w pracowni Akces 2, pani jest przemiła, poświeciła nam prawie godzinę, doradziła, podpowiedziała
jak ktoś się ze Śląska lub Małopolski to polecam wycieczkę do Mogilan koło Krakowa Buty do odbioru będą od 6 marca, też planujemy odebrać osobiście bo gdyby cokolwiek było nie tak (np będą za ciasne lub za luźne w którymś miejscu) , to będzie można jeszcze poprawić na miejscu

Ja żałuję właśnie że mam tak daleko do Krakowa Waham się pomiędzy robieniem u nich (nawet ten sam model biorę pod uwagę ) a w małej pracowni w Otwocku- tu mogłabym pojechać i nie kupować w ciemno no i sporo taniej by wyszło ale te nie są tak do końca taneczne a ja od kilku lat tylko w takich tańczę...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 15:16   #1193
a u d r e y
Wtajemniczenie

żyje!
kumpela zasnęła w połowie wykładu
wykładowca też był wczorajszy więc tym sposobem jestem już w domu.
więc zmykam pomykać na quadzie!

PS. W mojej miejcowości jest outlet VISTULI i są mega tanie garnitury i pewnie tam się TŻt zaopatrzy
Stary 2012-02-19, 15:19   #1194
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Powodzonka

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie pytanie.
Co sądzicie o piosence Whitney Houston 'I have nothing' na pierwszy taniec?
Pasuje, czy nie bardzo? Wprawdzie tekst jest o tym, że nie ma się nic, gdy tej drugiej połówki nie ma obok.. A strasznie mi się podoba ta piosenka i może wtedy uklad to niej?
Ależ oczywiście!!! Piosena jest przecudowna, śliczny byłby do niej walc wiedeński Ma w sobie moc, no i przy okazji układ w stronę gwiazdy, która niedawno odeszła... Jeśli i Wam się podoba to myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
widziałam Twoje, piękne są mam nadzieję ze moje też takie wyjdą a kolorek masz taki dokładnie jak na zdjęciu, czy wyszedł trochę przekłamany? bo jeśli taki jak na zdjęciu to ja mam jednak trochę inny, taki bardziej jak te Twoje wstążki (mam próbkę materiału więc mogę przyłożyć i porównać)
Nie planuję tak dokładnie na 100% wszystkiego dobierać pod idealny odcień, ale np muchę dla TŻa chciałam fioletową, a na razie znajduje same takie chłodne-fioletowe boję się że to się będzie gryzło, tak samo z kwiatami...
Hmm... wiesz? Teraz jak spojrzałam na wzorniki satyn angielskich na obu stronach sklepów to tak nie do końca jestem pewna, że dysponują dokładnie tym samym materiałem... A może to też różnica uchwycenia barwy aparatem? No i fakt, na zdjęciu trochę inaczej moje butki wyglądają, wiadomo Dodatki dla TŻa mam jak w zdjęciu poniżej i powiem Ci, że ta mucha jest minimalnie w cieplejszej barwie niż moje buty... ale to nic Natomiast mam podejrzenie, że Twoje buty mogą być w nieco cieplejszym odcieniu niż moje... wtedy do tego kompletu pasowałyby jak ulał (pas planujemy TŻowi przywdziać tylko do pokazu tanecznego :p) Jak Ci się podoba?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ok3.jpg (11,6 KB, 25 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 15:19   #1195
tusia_m
Zakorzenienie

Helllloo
O rety...ale mnie tu dawno nie było (dokładnie tydzień temu)... Tak to jest, jak skończyły się ferie i trzeba było wrócić do pracy :/
Do nadrobienia mam z co najmniej...... 60 stron

Cały tydzień miałam pogoniony. Ciągle coś. tu szkolenia, tu spotkania z koleżankami, z którymi się dawno nie widziałam...

Wczoraj dałam promotorce część mojej pracy mgr Muszę się spiąć i napisać resztę.

Dziś na szczęście nie musiałam jechać na uczelnię Także za godzinkę TŻcik do mnie przyjdzie

Miłego dnia

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 15:26   #1196
misiak17
Wtajemniczenie

Wiktusiaczku

Idziemy zaraz z T rozdać zaproszenia. A już tak nam się nie chce.

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
Stary 2012-02-19, 15:27   #1197
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Ależ oczywiście!!! Piosena jest przecudowna, śliczny byłby do niej walc wiedeński Ma w sobie moc, no i przy okazji układ w stronę gwiazdy, która niedawno odeszła... Jeśli i Wam się podoba to myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać
Dziękuję Ci kochana za opinię!
Chciałabym, żebyśmy zatańczyli do niej coś takiego :
Stary 2012-02-19, 15:27   #1198
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
A wiec tak. jechałam tam z zamiarem przymierzenia sukienki kindziulindzi i w sumie chcialam zobaczyc jak wygladam w falbankach.
takze musze powiedziec ze Chatka miala racje sukienka nie jest jakas wypasnie lekka, ale powiem wam ze mierzylam kiedys Jima Hjelma i jest o WIELE ciezsza takze Kindzia jest dobrze

Pani odrazu mowila ze w empire z moja sylwetka chudzinki moze zginac ale pomimo ze sukienka byla boska i jak mnie Pani ścisneła w gorsecie calkiem fajnie wyglądała, czulam sie "przebrana"
Aczkolwiek sukienka dalej chodzi mi po glowie i sama nie wiem co zrobic bo wiem ze TZ tez najbardziej Ona sie podoba bo od dawna meczy mnie Jimem

druga sukienke zauwazylam wchodzac do salonu i tez poprosilam o zmierzenie.
(Zawsze bylam nastawiona na empire, ale milosc do JH. nakazuje mi zmierzyc tez falbanki.)
A ta byla leciutka i przepiekny miala krysztalowy pas!
Ogolem to wlasnie w niej nie czulam sie przebrana Bardzo lubie taki styl zobaczcie na ludzi za mna mówili ze o wiele lepiej wygladam w tej empire
kosztuje 2100 albo 2200.
Gore ma wyszyta piórkami (podobna w madonnie kosztowała ponad 5.tys)

WYBACZCIE ZA moja mine ale jak teraz na siebie patrze to nie moge powstrzymac sie od smiechu
Pewnie dlatego ze nie moglam sobie poradzic z tym aparatem

na obrone tych niekorzystnych zdjec chce dodac ze odbicie w lustrze jest troche przeklamane i troche nisko wyszlam(bylam boso )
hmmm.... powiem tak zgłupiałam :P w jednej i w drugiej ładnie :P
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Przepraszam ze tak pozno sie odzywam ale to glownie wina kiepskiego internetu, i pieknej pogody.... juz raz napisalam wam posta i sie skasowal...buuu...no ale nic dzis kolejna proba ☠
(...)
Pozdrawiam was goraco i caluje mocno! No i przesylam troszke karaibskiego slonka, bo w Pl z tego co wiem zima na calego.
Najszczesliwsza pod sloncem zonka!!!
super relacja gratuluję że się wszystko udało bardzo się wzruszyłam i chciała bym żeby każda z nas pisała tak szczegółowo relacje :P a nawet i jeszcze bardziej
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki...
Czytam co piszecie już od poprzedniego wątku i przejmuje się Waszymi sukcesami i zmaganiami jak własnymi... Przyjmiecie jeszcze jedną PM 2012 do siebie?
witaj
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 15:35   #1199
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megan713
Nie wiem czy w Intermodzie można kupować online... w Warszawie jest na pewno w Wola Parku i Złotych Tarasach... muisz po prostu przejrzec okoliczne galerie handlowe... nie wiem z jakiego miasta jesteś ale wujek Google pomoooze!
Nawet jest w mojej miejscowości <radocha>

gosza jak po karnawałowej zabawie? Gdzie to byliście?

adoosienka jak zdrówko?
Stary 2012-02-19, 15:36   #1200
jagodzia133
Zakorzenienie

Kindziu mamy 3 miesiące do ślubu dopiero teraz się zorientowałam ;p stuknęło 90 dni :P
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości