|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
jest na żywo ładniejszy moim zdaniem od tego droższego, mniej wycudowany (tutaj na zdjęciach prawie się nie różnią)
|
|
|
|
|
#1172 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
No wierzę, że wyglądał zacnie To szkoda, że nie było dla niego rozmiaru, ale w tym co wybraliście też będzie super TŻowi i mnie najbardziej dla niego widzi się grafitowy z połyskiem... ![]() Cytat:
To będziemy miały butki z identyczego materiału (ja co prawda zamawiałam w Akcesie (niestety droższe mają, ale dałam się skusić bo model mi się spodobał :p), ale jak patrzę na ich wzorniki kolorów to się wszystko zgadza Na dniach wrzucałam foto moich butków, chyba widziałaś ? Ale powiem Ci, że jeśli chodzi o kolory to jak porównuję przy sobie buty i wstążki które zakupiłam do dekoracji to właśnie buty mają zimniejszy odcień, ale wg mnie to nie przeszkadza I tak tonacja będzie się zgadzać poza tym nikt z lupą podchodzić nie będzie - wszystko będzie ładnie zgrane Cytat:
Te smokingi są prześliczne... tylko mniej uniwersalne chyba? Sama nie wiem ![]() No Kochane - niebawem wrzucę Wam moją tablicę inspiracji
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2012-02-19 o 14:11 |
|||
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Marylko chciałabym zobaczyć Wasze fotki, nie zapomnij o mnie!!!
mam nadzieję, że tak duży i kolorowy napis Marylka zobaczy. Nie mam jeszcze dostępu do poczty :/ Cytat:
2) nie podobają mi się te obszycia wygrywa u mnie 1 |
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wygląda super - ale Twój TŻ na pewno wybierze taki w którym będzie sie najlepiej czół. Moim zdaniem powinien wybrać taki który bedzie mogł jeszcze nosić a nie tylko 1 raz. |
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bo będzie teraz problem: Może założymy bloga, ( założycie sobie
) którym będą relacje+ ocenzurowane zdjęcia ( wedle życzenia PM) a na poczcie jeśli któraś będzie miała potrzebę, to wklei jakieś bardziej osobiste?
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-02-19 o 14:05 |
|
|
|
#1176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i jeszcze się zastanawiam (tylko się nie śmiejcie ): czy istnieją wizytowe buty męskie, które podwyższają męzczyznę ? Moj tżcik niski raczej dosyć jest i chcielibyśmy choćby o 3 cm go podwyższyć
Edytowane przez adoosienka Czas edycji: 2012-02-19 o 14:07 |
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sarkozy takie nosi, ma podwyższenie wewnątrz buta, na pięcie chyba jakoś. Ale to pewnie buty robione na wymiar.
|
|
#1178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sklepy np. Kozdra, Akces2 |
|
|
|
|
#1179 |
|
Rozeznanie
|
Można chyba fleki wymienić na trochę grubsze. No i sa takie wkładki do butów podwyższające ( na allegro można kupić). Tylko z tymi wkładkami to nie w każdych butach będzie wygodnie.
|
|
#1180 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Tak to jest z tymi 18kami
![]() Cytat:
Garniaczek bardzo ładny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja powiedziałam ostatnio jednej z moich Druhen, że przydałyby mi się jakieś zabiegi na pyszczora, ale się na tym kompletnie nie znam, więc niech mi to załatwią (za tydzień mam urodziny, będą się miały na co składać )Siedzimy właśnie nad piosenkami do pierwszego tańca... jakie to jest mega trudne.
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
hejaaaaa
|
#1183 |
|
Wtajemniczenie
|
oj mojemu T też by się taki przydały, ale on nie chce. A jest tylko 2 cm wyższy ode mnie.
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Melody, dla mnie obłędnie wyglądasz w drugiej, tej piórkowej sukni! Cudnie po prostu !! ![]() Marylko, bardzo się cieszę, że wszystko poszło po Waszej myśli! Relacja piękna ! Wczoraj poszliśmy do brata TŻ na 'ostatki'. Wypiliśmy parę piw, pogadaliśmy. Mają 5 miesięczną córcię i jest cudna! Cały czas jej się buzia śmieje! Nie mogłam się na nią wczoraj napatrzeć! I mieliśmy pół roku do ślubu Witam też nową Pmkę Ze spraw ślubnych żadnych nowości. W tym tygodniu wezmę się tylko za drukowanie karteczek z wierszykiem do zaproszeń
|
|
|
|
#1185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, wiecie do kiedy będą trwały te obniżki cen w Vistuli?? |
|
|
|
|
#1186 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie nie wiem. Pani w salonie też mówiła, że nie wiedzą do kiedy. My też wzięliśmy jedną koszulę za dużą ale jak będzie na sklepie to mają zadzwonić i mamy jechać wymienić.
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki wpadam się tylko przywitać.. Jutro o 13.00 błagam o kciuki: piszę tą nieszczęsną poprawkę, jestem spanikowana, nerwowa i mam dość... Do tego nic mi nie wchodzi do głowy
Ogarnę wątek, poodpisuję i nadrobię jak już będzie po
|
|
|
|
#1189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam takie pytanie.
Co sądzicie o piosence Whitney Houston 'I have nothing' na pierwszy taniec? Pasuje, czy nie bardzo? Wprawdzie tekst jest o tym, że nie ma się nic, gdy tej drugiej połówki nie ma obok.. A strasznie mi się podoba ta piosenka i może wtedy uklad to niej? |
|
|
|
#1191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolorek masz taki dokładnie jak na zdjęciu, czy wyszedł trochę przekłamany? bo jeśli taki jak na zdjęciu to ja mam jednak trochę inny, taki bardziej jak te Twoje wstążki (mam próbkę materiału więc mogę przyłożyć i porównać) Nie planuję tak dokładnie na 100% wszystkiego dobierać pod idealny odcień, ale np muchę dla TŻa chciałam fioletową, a na razie znajduje same takie chłodne-fioletowe boję się że to się będzie gryzło, tak samo z kwiatami... jak kupowaliśmy smoking dla TŻa ponad 2 tygodnie temu to pani mówiła ze tak z jej doświadczenia to jeszcze ze 2 tygodnie potrwają wyprzedaże, ale minęły 2 tyg i nadal są więc nie wiem podejrzewam jednak że mogą się już powoli kończyć, już koniec karnawału i w ogóle ...Cytat:
|
||
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
misiak
Witam nową PM-kę ![]() My jak pojechaliśmy wczoraj na te zakupy o 9 rano to wróciliśmy o 22 ![]() o kurcze mój to po godzinie zaczyna marudzić a po dwóch siada byle gdzie i mówi że się już nie ruszy. Dziś mu zakomunikowałam że maj poświęcamy tylko na jego zakupy i żeby się przygotował psychicznie to zaczął śmiać się przez łzy chciał wyśmiać mój pomysł jak każdy związany z kupnem ciuchów dla niego ale że już się pogodził z faktem konieczność zakupów ślubnych i te łzy były z żalu nad samym sobą ![]() Ewusia_marchew Zamówiłam buty ślubne http://www.akces2.com/victoria-buty-damskie-slubne.html, zdecydowanie był najładniejszy ze wszystkich Coś mi się wydaje że sobie trochę strzeliłam w kolano tym odcieniem fioletu bo ciężko będzie inne dodatki w tym odcieniu dobrać (zazwyczaj jak jest fiolet to taki bardziej wchodzący w granat a ten jest bardziej jagodowy) no ale widziałam na żywo tam w pracowni buty z tej satyny i wyglądały tak pięknie ze nie mogłam się powstrzymać TŻ też zamówił sobie buty, ten model: http://www.akces2.com/enzo-meskie-wizytowe.html tylko oczywiście całe z czarnej skóry (tutaj dosyć dziwnie wyglądają takie pstrokate ) W ogóle bardzo polecam wizytę w pracowni Akces 2, pani jest przemiła, poświeciła nam prawie godzinę, doradziła, podpowiedziała jak ktoś się ze Śląska lub Małopolski to polecam wycieczkę do Mogilan koło Krakowa Buty do odbioru będą od 6 marca, też planujemy odebrać osobiście bo gdyby cokolwiek było nie tak (np będą za ciasne lub za luźne w którymś miejscu) , to będzie można jeszcze poprawić na miejscu ![]() Ja żałuję właśnie że mam tak daleko do Krakowa Waham się pomiędzy robieniem u nich (nawet ten sam model biorę pod uwagę ) a w małej pracowni w Otwocku- tu mogłabym pojechać i nie kupować w ciemno no i sporo taniej by wyszło ale te nie są tak do końca taneczne a ja od kilku lat tylko w takich tańczę...
|
|
|
|
#1193 |
|
Wtajemniczenie
|
żyje!
kumpela zasnęła w połowie wykładu ![]() wykładowca też był wczorajszy więc tym sposobem jestem już w domu. więc zmykam pomykać na quadzie! PS. W mojej miejcowości jest outlet VISTULI i są mega tanie garnitury i pewnie tam się TŻt zaopatrzy
|
#1194 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ma w sobie moc, no i przy okazji układ w stronę gwiazdy, która niedawno odeszła... Jeśli i Wam się podoba to myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać ![]() Cytat:
Dodatki dla TŻa mam jak w zdjęciu poniżej i powiem Ci, że ta mucha jest minimalnie w cieplejszej barwie niż moje buty... ale to nic Natomiast mam podejrzenie, że Twoje buty mogą być w nieco cieplejszym odcieniu niż moje... wtedy do tego kompletu pasowałyby jak ulał (pas planujemy TŻowi przywdziać tylko do pokazu tanecznego :p) Jak Ci się podoba?
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Helllloo
![]() O rety...ale mnie tu dawno nie było (dokładnie tydzień temu)... Tak to jest, jak skończyły się ferie i trzeba było wrócić do pracy :/ Do nadrobienia mam z co najmniej...... 60 stron Cały tydzień miałam pogoniony. Ciągle coś. tu szkolenia, tu spotkania z koleżankami, z którymi się dawno nie widziałam... Wczoraj dałam promotorce część mojej pracy mgr Muszę się spiąć i napisać resztę. Dziś na szczęście nie musiałam jechać na uczelnię ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#1196 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiktusiaczku
![]() Idziemy zaraz z T rozdać zaproszenia. A już tak nam się nie chce.
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym, żebyśmy zatańczyli do niej coś takiego : |
|
|
|
|
#1198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratuluję że się wszystko udało bardzo się wzruszyłam i chciała bym żeby każda z nas pisała tak szczegółowo relacje :P a nawet i jeszcze bardziej Cytat:
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gosza jak po karnawałowej zabawie? Gdzie to byliście? adoosienka jak zdrówko? |
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu mamy 3 miesiące do ślubu dopiero teraz się zorientowałam ;p stuknęło 90 dni :P
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

jest na żywo ładniejszy moim zdaniem od tego droższego, mniej wycudowany
(tutaj na zdjęciach prawie się nie różnią)

)
Te smokingi są prześliczne... tylko mniej uniwersalne chyba? Sama nie wiem

Garniaczek bardzo ładny 

!
bo jeśli taki jak na zdjęciu to ja mam jednak trochę inny, taki bardziej jak te Twoje wstążki (mam próbkę materiału więc mogę przyłożyć i porównać)
boję się że to się będzie gryzło, tak samo z kwiatami...
Waham się pomiędzy robieniem u nich (nawet ten sam model biorę pod uwagę
(dokładnie tydzień temu)... Tak to jest, jak skończyły się ferie i trzeba było wrócić do pracy :/
bo wiem ze TZ tez najbardziej Ona sie podoba bo od dawna meczy mnie Jimem
18.08.2010 - zaręczyny