Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 11:21   #2221
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

India super wiedzialam ze swietnie sie bedziesz bawila
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:30   #2222
bzyczka1
Zakorzenienie

Nie no w ciągu 7 dni to nas tam nie będzie :/ w ogóle nie wiem czy sklep tak może ale jest karta że zwrotów nie przyjmują w ogóle, wiem że to inna sytuacja ale zwróciłam na to uwagę przy kasie. A dodam że to spory sklep ogólnopolski. Ciekawa jestem czy można oddać w sklepie tej sieci (Mega avans, a sam avans).
No i jak teraz jest z gwarancją??? Bo oczywiście paragon mamy, ale papierek od gwarancji jak zwykle w środku pudełka i nie podbity. Czy wtedy np door to door obowiązuje?

http://www.manta.com.pl/index.php?op...=article&id=50
cyt. Door to door obowiązuje dla produktów, których cena zakupu jest powyżej 800,00 zł.

ok już wiem. Żeby oddać do serwisu samemu trzeba mieć podbitą kartę gwarancyjną a oddać można tylko w miejscu zakupu.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2012-02-19 o 11:32
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:36   #2223
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
(...)
Ktosiu tż kupił Mantę, nic więcej mu nie potrzebne bo on chciał to tylko do czytania i oglądania filmów na służbie. Reklamacji door to door nie ma bo oni taką oferują ale przy towarze powyżej 800zł. A z baterią to próbowaliśmy i tak i tak. Wyczytałam na forum manty że i tak i tak się naładuje, tylko że na włączonym będzie to trwało zdecydowanie dłużej. W instrukcji nic o formowaniu baterii nie ma, w ogóle nic o baterii nie jest napisane. W każdym bądź razie, "ładował" się całą noc na kablu pokazuje 100% naładowania a jak się odłączy to dupa za przeproszeniem. Teraz jest podłączony pod kablem i jest włączony wieczorem zobaczymy czy się naładował.
(...)
Bzyczko no to du.pa My mamy archosa i u nas jest tak, że jak się rozładuje do zera, to trzeba go podłączyć i po chwili włączyć, inaczej się nie naładuje. O baterii u nas też nic nie pisało ale gościu w sklepie mówił od razu, że jak każdą baterię tak i tą należy sformatować, czyli rozładować do zera i ładować przez 12 godzin. Tyle wiem na podstawie naszego tableta, ale pytałam tż i mi powiedział, że niestety pewnie u was bateria jest zgibana.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
door to door manta ma na wszystkie produkty nie tylko powyżej 800zł
najlepiej zareklamować na niezgodność bo wtedy ty mówisz że chcesz wymianę, a jak zareklamujesz na niezgodność to producent manta może ci naprawić on wtedy decyzuje czy naprawi czy wymieni, a serwis manta niestety nie jest szybki w swoich naprawach z nam z doświadczenia, u mnie np. jakby twój TŻ przyjechał to byśmy mu wymienili od ręki bo nie minęło 7dni ale to zależy od sklepu jakie ma reguły, jak pojedzie do nich i nie wymienią od ręki to ja bym reklamowała w ramach niezgodności

oooooooo a jeszcze mi się przypomniało że możesz żądać zwrotu kosztu dojazdu do sklepu jak reklamujesz w ramach niezgodności, tylko wtedy pismo dołączyć ile cie wyszło dojechanie, skąd dokąd
Sliweńko chyba jednak Bzyczka ma rację z tą gwarancją door to door http://www.manta.com.pl/index.php?op...=article&id=50
Stary 2012-02-19, 11:40   #2224
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no w ciągu 7 dni to nas tam nie będzie :/ w ogóle nie wiem czy sklep tak może ale jest karta że zwrotów nie przyjmują w ogóle, wiem że to inna sytuacja ale zwróciłam na to uwagę przy kasie. A dodam że to spory sklep ogólnopolski. Ciekawa jestem czy można oddać w sklepie tej sieci (Mega avans, a sam avans).
No i jak teraz jest z gwarancją??? Bo oczywiście paragon mamy, ale papierek od gwarancji jak zwykle w środku pudełka i nie podbity. Czy wtedy np door to door obowiązuje?

http://www.manta.com.pl/index.php?op...=article&id=50
cyt. Door to door obowiązuje dla produktów, których cena zakupu jest powyżej 800,00 zł.

ok już wiem. Żeby oddać do serwisu samemu trzeba mieć podbitą kartę gwarancyjną a oddać można tylko w miejscu zakupu.
manta to jest taki badziewny serwis że nam wiele razy przyjmowali sprzęt bez karty, albo bez podbitej, i sama też możesz wysłać to nie ma reguł że tylko w sklepie gdzie kupiłaś

nam przyjeżdżali nawet po mp3 do naprawy za 50zł nie robili żadnych problemów

co do zwrotów to nie ma w prawie polskim ale jest wymiana np. u nas do 7 dni jakby było coś nie tak i to jest dobra wola sklepu, zależy czy idą klientowi na rękę

a jak kupiłaś w avansie to możesz w innym avansie oddać do reklamacji, i gwarancje może podbić ci ten sklep avans w którym oddajesz do gwarancji

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:16   #2225
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

india - super ze zabawa udana.

bzyczko - ja sie a gwarancjach nie znam jednak wspolczuje problemow ze sprzetem.

kusza mnie wlasnie muffiny z jablkami i kruszonką
ide szukac czy mam wszystkie skladniki
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:55   #2226
iwka28
Wtajemniczenie

Ale ja lubię się obijać, co innego mi zostało jak za oknem od rana było: słońce, chmury, grad, deszcz, chmury, śnieg, obecnie słońce, a wiatr wieje tak, że głowę chce urwać.

Cytat:
Cześć dziewczyny

jakoś nie mam ostatnio weny na pisanie, czytam na bieżąco żeby nie było

Anika weź paragon i idź do któregokolwiek sklepu który ma zabezpieczenia i poproś to ci to usuną bo inaczej można sobie zrobić dziurki w bluzeczkach, a szkoda

Dziewczyny mamy problem. Tż wczoraj kupił sobie tableta, chciał go naładować podłączył go pod prąd na 4 godziny min (niby tyle trwa ładowanie) odłączył a bateria dalej pusta, zostawiliśmy to na noc i dalej pusta bateria. Jak jest pod prąd to pokazuje 100% naładowania a jak się tylko odłączy to 9% i wyłącza urządzenie. No i teraz sedno problemu Sprzęt kupiliśmy w Legnicy pewnie tam musimy go odwieźć ale zgłosić reklamację czy niezgodność??? Na baterii powinien działać przynajmniej 4 godziny podczas oglądania filmów słuchania muzyki itd. Na pewno nie 1 minutę Będziemy w Legnicy dopiero za 2 tygodnie a tż nosi tak że szok.
Bzyczka - ale kicha, mam nadzieję, że wieczorem bedzie ok.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
cześć i czołem kluski z rosołem

jeśli chodzi o Drzyzgę, to ja przestałam oglądać jakoś z 5 lat temu gdy ku mojemu zdziwieniu zobaczłym swojego kolegę, który opowiadał o tym że jest z domu dziecka, teraz siedzi w poprawczaku, i że ma 3 letnie dziecko ale chce go wychować na porządnego człowieka - nie muszę mówić że ma rodziców z którymi mieszka, nie siedzi nigdzie i dziecięcia też nie miał. Na dyskotece go wyrwali i zaproponowali kasę za wywiad. A na widowni jak siedzisz dostajesz 50zł, a jak sie odezwiesz to 100...
porażka

baldachimy - dla mnie to zbędny kurzołap, i mam identyczne zdanie jak kliwia polecam moskitiery, iwka na drzwi balkonowe też się nadają, wystarczy ramę zbić z desek pomalować ładnie, doczepić moskitierę, no i dokręcić zawiasy, drzwi wyjdą max 40-50zł, a efekt super i osłona przed komarami, na zimę drzwi można ściągnąć,
mój tata takie zrobił 2 lata temu, na prawdę polecam,
mi się baldachim nie widzi

jakaś schiza? a czemu tak?

super!!!!

ale super!
a co cie tak ściągnęło tam? miłość rodzina praca?
długo juz jesteś za granicą?

BOSKOOOOOOOOOOOOOO gratuluje!

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

a nie da sie przeciąć sekatorem tej żyłki? bo boję się że jak będziesz ciągnąć to możesz rozerwać..

a nie ma nic w instrukcji?
tragedia... to chyba nie pozostaje nic innego jak jechać do legnicy..

a ja sie wyspałam byłam o 1 w domku, a wstaliśmy o 8 więc super
zjadłam rewelacyjną jajecznice, teraz zapycham się muffinkami z kiwi i się obijam

Z drzwiamu dobry patent, ale po czymś takim raczej bym kaucji za mieszkanie nie odzyskała

Martucha - przestałam mieć rzeczy przyczepione nad wezgłowiem łóżka po tym jak na miejscu mojej głowy na poduszce wylądowała ceramiczna doniczka, która została strącona przez kota z szafy koło łóżka (obudził mnie chyba hałas "lecącej" doniczki, bo się poderwałam z łóżka) - nigdy więcej nic nad głową.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
bzyczko współczuję z tym tabletem, mam nadzieję że szybko się sprawa wyjaśni i wymienią wam na nowy.

Co do moskitiery to właśnie musimy sobie w kilku oknach w tym roku wstawić. Bo rok temu nas komary zasypały

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Mój mąż nie zgadniecie co robi wywalił wszystko z pokoju małej i.... zaczyna malować . I teraz mam zakaz wchodzenia tam aż będzie skończone hehe.
Spoko Oficjalnie remont rozpoczęty!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
bzyczko to niezle sie nacieliscie z tabletem ;/

melduje, że zyje

Impreza suuuuperrr!!! dawno sie tak nie wybawiłam. miałam buty na zmiane, ale w sumie gdzies od połnocy i tak juz tanczyłam na boso. Moj tz mnie mile zaskoczył tanczył jak szalony poza tym inni chłopacy nie dali mi życ, wiec sie wybawiłam za wszystkie czasy sukienka sie nie sprawdziła, podciagała mi sie w czasie tanczenia, ale juz nie zwracałam na to uwagi. dopiero wstałam bo do domu wrócilismy po 4. wypiłam stanowczo za duzo wina, a teraz cierpie. wracam do łozka.
No widzisz - zawsze tak jest, im bardziej się nie chce tym lepsza impreza!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

india - super ze zabawa udana.

bzyczko - ja sie a gwarancjach nie znam jednak wspolczuje problemow ze sprzetem.

kusza mnie wlasnie muffiny z jablkami i kruszonką
ide szukac czy mam wszystkie skladniki
Wiesz, mnie pasuje Robić kawę????

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:16   #2227
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Wiesz, mnie pasuje Robić kawę????
pytasz a wiesz
wlasnie pierwsza porcja dochodzi w piekarniku
a z ta doniczka-szok, tez bym chyba miala schizy!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-19, 13:30   #2228
iwka28
Wtajemniczenie

Kawa jest, ciacho jest, co chcieć więcej
no... dlatego nic nie wieszam ....

Stary 2012-02-19, 13:31   #2229
Zakorzenienie

jejuuuu jak te muffiny pachna!! a ta posypka chrupiaca ze az slinka leci
Stary 2012-02-19, 13:58   #2230
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
bzyczko to niezle sie nacieliscie z tabletem ;/

melduje, że zyje

Impreza suuuuperrr!!! dawno sie tak nie wybawiłam. miałam buty na zmiane, ale w sumie gdzies od połnocy i tak juz tanczyłam na boso. Moj tz mnie mile zaskoczył tanczył jak szalony poza tym inni chłopacy nie dali mi życ, wiec sie wybawiłam za wszystkie czasy sukienka sie nie sprawdziła, podciagała mi sie w czasie tanczenia, ale juz nie zwracałam na to uwagi. dopiero wstałam bo do domu wrócilismy po 4. wypiłam stanowczo za duzo wina, a teraz cierpie. wracam do łozka.
ale się wybawiłaś

Iwka, Katunia mogę się wprosić na muffiny i kawę ?
ja właśnie po obiadku także będzie jak znalazł

A my dzisiaj na 20 na te kabarety się cieszę! nigdy wcześniej nie byłam, a zawsze chciałam iść ciekawe ile wcześniej musimy iść, aby mieć "dobre miejsce"... bo miejsca są nienumerowane niestety.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:07   #2231
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
ale się wybawiłaś

A my dzisiaj na 20 na te kabarety się cieszę! nigdy wcześniej nie byłam, a zawsze chciałam iść ciekawe ile wcześniej musimy iść, aby mieć "dobre miejsce"... bo miejsca są nienumerowane niestety.
jasne zapraszam
Stary 2012-02-19, 14:10   #2232
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
ale się wybawiłaś

Kubek w kropki może być?

Na jaki idziecie kabaret? I ja bym się nie pchała do pierwszych rzędów, bo możesz zostać częścią przedstawienia - no chyba, że chcesz

Stary 2012-02-19, 14:46   #2233
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
jasne zapraszam
zaraz będę

Cytat:
Kubek w kropki może być?

Na jaki idziecie kabaret? I ja bym się nie pchała do pierwszych rzędów, bo możesz zostać częścią przedstawienia - no chyba, że chcesz
jasne, ze może

Pazura i przyjaciele czyli Bałtroczyk, Kryszak i inni
Stary 2012-02-19, 15:14   #2234
iwka28
Wtajemniczenie

Mówisz masz - kawa w kubku w kropki.

Spoko ten kabaret, ja tylko Pazury za bardzo nie trawię, ale reszta - będzie śmiesznie

Stary 2012-02-19, 15:17   #2235
Zakorzenienie

Cytat:
Kubek w kropki może być?

ej no w kropki to mozesz Anie robic bo z kotkiem kubek jest moj tylko moj haha
Stary 2012-02-19, 15:18   #2236
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India super, że bal się udał

Katunia

Iwka oj tak, rozpoczęty. Tylko teraz byli u nas rodzice na obiadku. Za chwilkę już jedziemy do znajomych. Więc malowanie potrwa kilka dni pewnie, bo w tygodniu mąż przecież w pracy . Ale luz. Farby nic a nic nie czuć więc takie malowanie to ja mogę mieć codziennie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:41   #2237
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
kubek w kropki dla mnie

--
idę pić kawę i powoli się szykować na wieczór śmiechu
Stary 2012-02-19, 17:05   #2238
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
My sobie zamówiliśmy teraz moskitierę bo już od 2 lat się przymierzaliśmy i jakoś się nie udało. W dodatku załapaliśmy się na rabat, bo kuzynka pracuje w firmie produkującej okna i moskitiery.
A wcześniej w starym pokoju mama kupiła rzep, okleiła wnętrze okna i przyczepiła siatkę-tańszy sposób lecz nie polecam, bo tam gdzie rzep strasznie ciężko się myje okno-wręcz jest to niemożliwe
my mamy rzepowe i u nas ok ale okna sie syfią bardziej ale umyć się da
pewnie zależy od firmy

Cytat:
widzisz!!!
BOSKOOO

Cytat:
Z drzwiamu dobry patent, ale po czymś takim raczej bym kaucji za mieszkanie nie odzyskała

Martucha - przestałam mieć rzeczy przyczepione nad wezgłowiem łóżka po tym jak na miejscu mojej głowy na poduszce wylądowała ceramiczna doniczka, która została strącona przez kota z szafy koło łóżka (obudził mnie chyba hałas "lecącej" doniczki, bo się poderwałam z łóżka) - nigdy więcej nic nad głową.
no tak bo masz wynajmowane...
o jesoooo dobrze że masz refleks....
Stary 2012-02-19, 17:50   #2239
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
kubek w kropki dla mnie
--
idę pić kawę i powoli się szykować na wieczór śmiechu
Widzę, że kubki zostały podzielone, obeszło się bez wolny więc super

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
my mamy rzepowe i u nas ok ale okna sie syfią bardziej ale umyć się da
pewnie zależy od firmy

widzisz!!!
BOSKOOO

no tak bo masz wynajmowane...
o jesoooo dobrze że masz refleks....
nio ... do dzisiaj się zastanawiam co mnie obudziło ... brrrr

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-19, 19:26   #2240
agus87
Zakorzenienie

hej wam
dzisiaj od 11 do 18 bylam na uczelni
tak wiec od 7 rano lelkałam się córunią
teraz jak wrocilam tak samo
przed sekundka zasnela

skończyła dzisiaj 10 miesięcy i coraz więcej osobistych kroczków bez trzymanki
jak ja ją kocham

idą dwójki górne i dolne na raz
a do tego czwórki górne prawie już wyszły
Stary 2012-02-19, 19:47   #2241
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
hej wam
dzisiaj od 11 do 18 bylam na uczelni
tak wiec od 7 rano lelkałam się córunią
teraz jak wrocilam tak samo
przed sekundka zasnela

jak ja ją kocham

ło masakra przytulam mocno no a zabków oczywiście zazdroszcze

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 20:28   #2242
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
jejuuuu jak te muffiny pachna!! a ta posypka chrupiaca ze az slinka leci
już myślę jakie pyszne

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-02-19, 20:55   #2243
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:43   #2244
Zakorzenienie

Wybylismy na zakupy-udalo mi sie kupic kilka fajnych rzeczy. Bluzeczka i spodnica w stradivariusie i bluzka z mohito. Jak malo kiedy jestem zadowolona bo udalo mi sie kupic jednego dnia 3 rzeczy i na dodatek wydalam tylko 100zl dwie byly w promocji
Stary 2012-02-20, 03:43   #2245
śliweńka
Zakorzenienie

żabcia znów cierpię na bezsenność, where are you

ostatnio u rodziców to mama mi towarzyszyła a teraz TŻ śpi więc co tu robić

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-02-20, 04:45   #2246
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Włosy wyszły tak. Na pewno po kilku myciach zacznie się zmywac, niestety
swietne !!!

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
hmm....i co by tu napisac o sobie??
Szczesliwa zonka od 25.04.2009 i mamusia od 24.05.2011 coreczka ma na imie Fiammetta tj.na polski iskierka,mieszkamy na Toscanie z rodzinka, mam tutaj tez mamcie ,siostre ,ciocie no i rodzinke od strony meza a maz to wloch
poza tym tesknie strasznie za krajemchociaz tam juz malo kto mi zostal a z Polski pochodzilam z woj.zachodnio-pomorskiego moze jest tu ktos z mojego regionu??
iwka28no to dobrze jak poczuje to moze sie w koncu oduczy krecic sie i wiercic jak poparzonymamusku nigdy nie widzialam zeby ktos tak spal do gory nogami
Dziewczynki chcialam zyczyc Wam udanego weekendu zaraz lece na spacerek z mala bo ladna dzisiaj mamy pogodeBuziolki
Orginalne imie dla corci

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
żabcia znów cierpię na bezsenność, where are you
Kobito co Ty zwariowalas?
O tej godzinie na necie

Witajcie
I po weekendzie padam wogole nie odpoczelam , dobrze ze jutro wolne to bede sie byczyc Zamowilismy dzisiaj lozeczko , komode i materac Do 2 tyg powinny juz byc Aaa i nie mieli tego koloru wozka co chcemy takze musze do innego sklepu jutro jechac.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 06:35   #2247
ktosia86
Zakorzenienie

Witam poniedziałkowo

Niedziela minęła nam bardzo miło, mąż porwał mnie i córcię na obiad, potem pojechalismy jeszcze do kolegi na kawkę, po powrocie połozyliśmy małą spać a sami oglądaliśmy chirurgów. Super!

Jak już oddałam tą pracę, to się zastanawiam, co będę z wolnym czasem robić
Stary 2012-02-20, 07:50   #2248
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

jak ja ją kocham

Cytat:
Wybylismy na zakupy-udalo mi sie kupic kilka fajnych rzeczy. Bluzeczka i spodnica w stradivariusie i bluzka z mohito. Jak malo kiedy jestem zadowolona bo udalo mi sie kupic jednego dnia 3 rzeczy i na dodatek wydalam tylko 100zl dwie byly w promocji
poka poka

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
jeju, ale się rozpisałaś
ale z Ciebie miłośniczka sportu hoho

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

A właśnie, my byliśmy wczoraj na tych kabaretach i było boskoooo!! Uśmiałam się jak głupia na żywo to zupełnie inaczej niż w tv- samo to jak ich widziałam doprowadzało mnie do śmiechu a do tego siedzieliśmy w 2 rzędzie a pan Bałtroczyk zeskoczył ze sceny, ale miałam cykora, że do mnie podejdzie
Stary 2012-02-20, 07:57   #2249
bzyczka1
Zakorzenienie

Witam się z rana, ja i mój katar najpierw tż był zakatarzony, jemu przeszło, to ja smarkam. Mam nadzieję że Lilę to ominie.
Krasnal coraz więcej gada, staje na nóżkach przy kimś i prostuje nóżki z pozycji do raczkowania. Rośnie bąbel...
U nas śniegu już nie ma, ptaszki śpiewają a na drzewach już widać świeże pączki, czyżby wiosna była bliżej niż dalej??

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 07:59   #2250
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości