Katalogi Avonu - Strona 608 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-11, 19:03   #18211
pAtiŚ
Zakorzenienie

Dot.: Katalogi Avonu

Waniencja prosze bardzo

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 19:04   #18212
majula
Zakorzenienie

mozesz ale moga pobrac do realizacji duzo pozniej ale do tego 15 bedziesz mogla edytowac
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 19:07   #18213
Scarlet23
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3240301]Tego: ZESTAW FANTAST. CENA 45,90 --> to jest ten z 1str? Jak tak to spoko, bo akurat Mama Tż brała[/quote]
Jejku ale oni mi porobili w tym avonie !1!!Masakra
Wiec złozyłam wczoraj zamówienie i do teraz jest ze czeka edytowałam raz dzis a teraz patrze pisze czeka i ilośc kartonów 1 wiec patrze na dane finansowe a tam faktura!!Ale jaja na fakturze nie ma wszystkiego tego co dzis dopisałąm i nie wiem co teraz zrobic??
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 19:16   #18214
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Wiec złozyłam wczoraj zamówienie i do teraz jest ze czeka edytowałam raz dzis a teraz patrze pisze czeka i ilośc kartonów 1 wiec patrze na dane finansowe a tam faktura!!Ale jaja na fakturze nie ma wszystkiego tego co dzis dopisałąm i nie wiem co teraz zrobic??
Zadzwoń do nich, napisz , cokolwiek
Żeby dodali do realizowanego
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 19:17   #18215
pAtiŚ
Zakorzenienie

Scarlet ja raz miałam tak, że dali mi do danych finansowych czyjąś fakture! i to na 500 ileś tam złoty...i musiałam dzwonić do avonu

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 19:27   #18216
monaliza666
Raczkowanie

witam wszystkich, powiedzcie mi czy w cokach są już tłumy ludzi, jutro jade do Poznania po paczkę i zastanawiam się ile czasu mi to zajmie
Stary 2006-12-11, 19:41   #18217
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Scarlet ja raz miałam tak, że dali mi do danych finansowych czyjąś fakture! i to na 500 ileś tam złoty...i musiałam dzwonić do avonu
Ale numery jeszcze mnie cos takiego nie spotkalo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-11, 19:55   #18218
Scarlet23
Zadomowienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3240435]Zadzwoń do nich, napisz , cokolwiek
Żeby dodali do realizowanego[/quote]
Jutro zadzwonie bo dzis chyba juz i tak nikt nie odbierze.Pozatym mam wszystko Oprócz taki do stóp jeszcze z 13 tki
Rękawiczki saLBD jest
Stary 2006-12-11, 20:05   #18219
Ulaczek
Rozeznanie

a czy wiecie czy przychodzą perfumy w kompakcie always???bo postanowiłam zaszaleć i sobie zamowić - ale nie wiem czy się opłaca i czy dochodzą

Edytowane przez Ulaczek
Czas edycji: 2006-12-11 o 20:07 Powód: dopisek :)
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 20:21   #18220
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Ja je zamawiałam z minikatalogu i przyszły Tak samo jak Tomorrow i Today

Ulaczek: Tyś jest konsultantką z dęblińskiego okręgu przypadkiem? :P
Stary 2006-12-11, 20:27   #18221
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Cytat:
Jutro zadzwonie bo dzis chyba juz i tak nikt nie odbierze.Pozatym mam wszystko Oprócz taki do stóp jeszcze z 13 tki
Rękawiczki saLBD jest
zadzwoń do nich najlepeij jutro z samego rana

a mnie jeszcze nie odpisali na maila
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-11, 20:36   #18222
margitta
Zakorzenienie

A wie ktoś coś może, co się dzieje z perełkami rozświetlającymi? Mają dzwoneczek i ani w 2 ani w 3 katalogu ich nie ma Nie wiem, czy się mam szybko zaopatrzyć? A jeszcze czytam, że są problemy z ich dostawą...
Stary 2006-12-11, 20:37   #18223
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ja je zamawiałam z minikatalogu i przyszły Tak samo jak Tomorrow i Today

Ulaczek: Tyś jest konsultantką z dęblińskiego okręgu przypadkiem? :P
a z deblińskiego a dlaczego pytasz?????
Stary 2006-12-11, 20:40   #18224
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
A wie ktoś coś może, co się dzieje z perełkami rozświetlającymi? Mają dzwoneczek i ani w 2 ani w 3 katalogu ich nie ma Nie wiem, czy się mam szybko zaopatrzyć? A jeszcze czytam, że są problemy z ich dostawą...
Dzwoneczek oznacza ostatni raz w reguralnej sprzedarzy to znaczy ze juz w katalogu moze ich nie byc i raczej nie bedzie a pojawia sie w ofetach netto i specialnych wyprzedarzowychchoc tez nie koniecznie

Edytowane przez majula
Czas edycji: 2006-12-11 o 20:42 Powód: dopisek
Stary 2006-12-11, 20:48   #18225
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Dzwoneczek oznacza ostatni raz w reguralnej sprzedarzy to znaczy ze juz w katalogu moze ich nie byc i raczej nie bedzie a pojawia sie w ofetach netto i specialnych wyprzedarzowychchoc tez nie koniecznie
wiem, co oznacza dzwoneczek, tylko się zastanawiam czy oni naprawdę wycofają na wieki taki dobry podukt i w dodatku konkurencje dla kulek Oriflame?
Stary 2006-12-11, 20:49   #18226
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że Ci doślą
w końcu bez sensu jest dac kurację bez rękawic, przecież to właśnie one wzmacniają jej działanie

a to KIMONO ze SPA to faktycznie KIMONO bez trudu mogę w nie wejść razem z TŻ bądź siostrąc
a mleczko sake do kąpieli jest cudowne - faktycznie fajnie nawilżyło mi skórę, pierwszy raz po wyjsciu z wanny nie była ściągnięta
ja dzis pierwszy raz przetestowałam mleczko, ale nie zauważyłam nic specjalnego woda miała mleczny kolor, ale skóra po kąpieli była taka jak zawsze, musiałam się jak zwykle balsamem ratować...

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
dokładnie ciekawe, co z serią niebieskie algi i bambus nikt dzwoneczka nie widział i nie słyszał
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 20:52   #18227
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
wiem, co oznacza dzwoneczek, tylko się zastanawiam czy oni naprawdę wycofają na wieki taki dobry podukt i w dodatku konkurencje dla kulek Oriflame?
też nie chce mi się wierzyć, żeby pozostali tylko przy brązujących... w końcu pewnie perełki powrócą w nowym opakowaniu lub niby "z ulepszoną recepturą"
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 20:55   #18228
Maricken
Zadomowienie

Talking Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
a z deblińskiego a dlaczego pytasz?????
Bo ja też Mimo że obecnie rezyduję we Wro to jestem z okręgu 497 (dawniej 197), ale ten świat mały Musimy się na okręgowe plotki na gg umówić
Stary 2006-12-11, 21:00   #18229
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy ktoras z was kiedys spoznila sie z oplatami dla avonu? jakie sa konsekwencje?
czy w COKu mozna kupic katalogi?
Tak,w Cokach można kupić katalogi Ja czasami płacę po terminie pare dni i jeszcze nic się nie stało

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Nie tylko Ty tak masz Mi się zapach bardzo pdobał ma stronie katalogowej, ale w butelce takie chemicznie śmierdzidło Jak sie psiknełam na reke. O zgrozo! Pozbyłam sie tego paskudztwa
A mi Incadessence przyszły o takim zapachu jaki być powinien

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Moje wrazenia ze stron zapachowych w K2:

Be sensual - jak dla mnie pachnie herbatą
Ja mam chyba wszystkie jakieś trefne katalogi..bo u mnie jak pocieram strone z Be//sensual nie czuje nic..no jedynie tak ilekk izapaszek..więc nie wiem czy mi sie podoba czy nie i czy mam se ja brać z demo :| Albo one sa tak delikatne i temu prawie nic nie czuje..

a i seria cytryna i miód śmierdzi okropnie

Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
Zamówienia przez internet z k01 z mojego okręgu można składać 15.12. A czy mogę zamówić już dzisiaj czy to jakoś tak nie wolno
Możesz

Dziewczyny dochodza wam pilniczki z Zestawu francuskiego Nail Experts z K01...bo kiedyś słyszałam że produkcja zakończona czy coś takiego
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-11, 21:02   #18230
lucia4444
Raczkowanie

Dziewczynki dzisaj miałam paczkę wiec dziele sie spostrzerzeniami
1. Mleczko spa do kapieli- rewelacja woda pachnie spa :ślina:
2. Jeżynowy płyn- az chce sie napić wody prosto z wanny :P
3. Zestew ujedrniajacy solusions - dla klientki wiec nie odpakowalam ale w pudełku prezentuje sie dosyc elegancko
4.Miodowy krem do twarzy-spodziewalam sie strasznego smrodu a tu mila niespodzianka pachnie całkiem całkiem przyjemnie
5.Przybornik kosmetyczny dla panów - troche mały ale fajny idealny dla TŻ.etui jakby skórkowe
6.Naszyjnik do TTA -bardzo fajny długi bursztynki super podoba mi sie
7.Kuracje parafinowe + rekawiczki - BOMBA! mieciutkie rece mam po nich rekawiczki bawełniane super grzeją (oby skarpetki tez byly takie fajne)
8.Zestaw BST mmmmmmm :ślina:
9.Tarka do stóp nieźle trze ale mogłaby być mocniejsza
10.Pełnia rzęs- ulubiony tusz dużo sprzedanych rozdziela świetnie
11.tusz + eyeliner z brokatem - spodobał mi sie przypomina mi troche polaczenie tego nowego tuszu z CT takiego brokatowego i srebrnego eyelinera z CT który juz wycofali kilka kampani wstecz - ogolna ocena 5
12.Zestaw PROsport - zapach klasyczny fajny niedorgo prezent dla taty
13. Złociście połyskujący cień do powiek PLUM - bardzo maluśki tyci tyci ale kolorek nawet spoczo
14.Płym do kąpieli XMAS- zapach mmmmmmmmm :ślina: bardzo duzo sprzedanych ponad 20 to chyba wystarczy zapach bardzo mi sie podoba
15.Mgiełka Be...Kissable - zapach mnie skusił bo jest super. Jak rano sie spryskałam wieczorem jeszcze czułam cena nawet adekwatna do pojemności
16. Puder CT transculent - kryje niezle zapach do strawienia nawet duży puszek
17 Tusz totaly turgquoise - zielony tusz spodobal mi sie nawet ładnie rozdziela rzesy
18. Błyszczyk totaly turgquoise - malutki ale zapach cudny i kolorek pod tuszyk :P
19.Pędzel do pudru CT wieeeeelki pedzelek wściekle różowy ale podoba mi sie włosie miękkie uchwyt do trzymania dosyć wielki
20. Szal Heart podoba mi sie dosyć miekki przypomina "szal z różą" długie frędzle dosyć łdny wzorek
21. Szlafroczek kimono - dostałam go nie aż taki wielki jak mówiłyście rozmiar S pasuje na mnie mięciutki śliczny srebrne ważki ładnie błyszczą pod światło ogólnie podoba mi sie. Może jutro uda mi sie zdjęcie zrobić to podeśle jeszcze foto pędzelka
22. Zestaw do pedikiuru FW- śliczne opakowanie kartonowe puszka ( nie metal) w środku separatorki szczoteczka do paznokci i nożyczki 4 w 1 (dosyć mały pilniczek) do tego 2 kremy FW

Całe moje zamówienie reszta to rzeczy które dobrze znacie wiec nie opisuje. Mam nadziej ze ta "epopeja" coś Wam pomoże . Buziaki

lucia4444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 21:03   #18231
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
ja dzis pierwszy raz przetestowałam mleczko, ale nie zauważyłam nic specjalnego woda miała mleczny kolor, ale skóra po kąpieli była taka jak zawsze, musiałam się jak zwykle balsamem ratować...

dokładnie ciekawe, co z serią niebieskie algi i bambus nikt dzwoneczka nie widział i nie słyszał
ale ktos tu pisal ze avon nie musi oznanczac serii sezonowych dzwoneczkiem, tak pisali ale ta seria nie byla sezonowa a szkoda tonik byl bardzo dobry
Cytat:
pewnie tak niestety zawsze co dobre wycofuja szybko i nagle tez je bardzo lubie a konukrencja nie spi
Stary 2006-12-11, 21:04   #18232
Maricken
Zadomowienie

Tak z innej beczki to avonowi się chyba strona rozkraczyła :/
Stary 2006-12-11, 21:04   #18233
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Ja do nich pisałam w tej sprawie i odisali mi iż pewne produkty są produkatami sezownowymi (cokolwiek to u nich znaczy) i oni nie musza pisać przy nich dzwoneczka tylko te produkty po prostu są wycofywane
Stary 2006-12-11, 22:25   #18234
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy ktoras z was kiedys spoznila sie z oplatami dla avonu? jakie sa konsekwencje?
czy w COKu mozna kupic katalogi?
Witam...kiedyś zdarzyło mi się spóżnić...sytuacja wygląda tak, że po paru dniach przysyłają Ci upomnienie/ponaglenie a po ok 10-14 dniach przysyłają fakturę powiększoną o doliczone odsetki od niezapłaconej kwoty...a dalej to jużnie miałam przyjemności przekonać się jak jest...ale pewnie jakaś firma zajmująca się ściąganiem długów puka do twych drzew .
A co do katalogów to tak można je kupić w Cok'u aktualne i numer do przodu...pozdrawiam.
Aneta

Edytowane przez anetapan
Czas edycji: 2006-12-11 o 22:27 Powód: ..do twych drzwi...sorki
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 22:59   #18235
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Cytat:

Dobrze, że zaopatrzyłam się w krem z tej serii. Uwielbiam go.

maryd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 05:13   #18236
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
właśnie sprawdziłam fakturkę...bo wysyłalam paczkę kurierską:/ech i o dziwo dostanę rękawiczki w końcu...no ale perełki rozświetlające i diamentowa szminka nadal w brakach...buuuuu
a tak to poza tym na szczęście z rzeczy które zamawiałam to przyjdzie wszystko..poza tym balsamem lawendowym z oferty netto 02...ale na nim mi najmniej zależało
A jaką szminkę diamentową zamawiałaś?
Szkoda że nie będzie balsamu, bo chciałam zrobić zapasy. Wycofali to cichaczem, a była to moja uliubiona linia naturals
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 05:36   #18237
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
Ja ją chciałam sobie kupić, ale po dokładnym obejrzeniu (w papierowym katalogu) doszłam do tego, że nie jest warta swojej ceny. Takie szmatki pozszywane. Poza tym któraś z dziewczyn ją opisywała, i tez mnie to zniechęciło. Wrzuć w wyszukiwarkę hasło, a znajdziesz pewnie jakieś recenzje.
Ogólnie, to stwierdziłam, ze nic bym nie znalazła w takim etui Niepraktyczne, a 30 zł. kosztuje
Dzięki dziewczyny,jestescie niezawodne A co sądzicie o ofertach roku SPA z katalogu 1/07 na srt.111 Planet SPA sródziemnomorski scrub do ciała z oliwką i krem do ciała za 32,90.Jak to pachnie? Wczoraj całkiem przypadkowo(bo zwykle nie ogladam TVP) włączyłam telewizyjną dwójkę i tafiłam na świąteczną reklamę firmy Avon.Fiu fiu fiu ,postarali się.Było na co popatrzeć.Widziałyście?:h i:
Córka D'artagnana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-12, 05:39   #18238
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
a czy wiecie czy przychodzą perfumy w kompakcie always???bo postanowiłam zaszaleć i sobie zamowić - ale nie wiem czy się opłaca i czy dochodzą
ja zamawiałam z minikatalogu na 2 termin k13 i wtedy nie przyszły, a teraz mam dostać alternatywne...

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
A jaką szminkę diamentową zamawiałaś?
Szkoda że nie będzie balsamu, bo chciałam zrobić zapasy. Wycofali to cichaczem, a była to moja uliubiona linia naturals
ja zamawiałam kolor Peachy Gleam i na fakturce jest, więc mam nadzieje że dotrze...

pozdrawiam wszystkich z samego rana i miłego dnia życzę!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 06:43   #18239
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Dzień dobry
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-12, 06:48   #18240
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Bo ja też Mimo że obecnie rezyduję we Wro to jestem z okręgu 497 (dawniej 197), ale ten świat mały Musimy się na okręgowe plotki na gg umówić
hehehe ja mieszkam w wawie ale też jestem w Dęblińskim - kurde a to dzień I....ale zamawiam na cok i mam wcześniej

a pewnie pewnie na ploty jak najbardziej - i pewnie sie znamy jeszcze
mnie już ten świat nie zdziwi...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości