|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#18151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
ale jeśli chodzi o cienie to widziałam obydwa-chocolate to taki naprawdę czekoladowy brąz-kilka stron wcześniej(z dnia 06.12)wklejałam skan. a pinky peach jest bardzo fajny-taki delikatny brzoskwiniowy,opalizujący róż. A tak wogóle to dzień dobry wszystkim |
|
|
|
|
#18152 |
|
Zadomowienie
|
Witam Wszystkich bardzo serdecznie
Mam pytanko, czy mógł by ktoś mi powiedzieć jak wyglądają naprawde odcienie frost i gold roziskrzonego cienie do powiek w kulce z CT. Wiem , że ktoś kiedyś zamieścił fotke na której pomaziane min były te cienie, ale bardzo słabo te kolorki widać, a mam dylemat który z nich wziąść. Jeśli któraś z Was dziewczynki miała by go w domu i miała możliwość zrobienia zdjęcia, zwłaszcza na powiece czy maźnięcie nim na ręce była bym wdzięczna |
|
|
|
#18153 |
|
Zadomowienie
|
wyciełam fragment zdjęcia dotyczący tylko cien CT, które ktoś umieścił jak pisałam wcześniej, ale na nim frost i gold nie zabardzo widze, dlatego zwracam się z prośbą o charaktertstyke tych cieni czy gold jest bardzo ciemny czy delikatny i jak jest z tym frost oraz gdyby to możliwe to i o zdjęcia. Raz jeszcze z góry dziekuje
|
|
|
|
#18154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak tak, to anatepan dostała te paletki no własnie dziwne, że spora część osób nie dostała tych paletek i czeka już ponad miesiąc na nie, a inni dostają hahaha możliwe, że mieli jedynie pare egzemplarzy i szczęśliwcy się na nie załapalii dzień dobry |
|
|
|
|
#18155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak widzę te specjalne, świąteczne kosmetyki w Avonie to omijam je szerokim łukiem bo zwykle na 99% pewne jest, że będą w brakach
|
#18156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak tam wrażenia po wczorajszej paczuszce??
|
|
|
|
|
#18157 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie avonomaniaczki.
Zanim tu doszłam musiałam przeczytać z 8 stron. ![]() Miło jest Was czytać. Ja swoje zamówienei na kat 01 składam w środę, albo w czwartek. Wezmę wodę incadessence dla siebie a dla Tż I'mperfect. Demo Be sensual i chyba peeling z demo, bo zapach ryż i sake nie podoba się mojemu Tż. Czasami trzeba się poświęcić ![]() Mam dzień wysyłowy G. |
|
|
|
#18158 |
|
Raczkowanie
|
wreszcie przeczytalam wasze wypowiedzi - mialam 2dniowe zaleglowsci. Napisallam do avonu ze mowili iz rekawice z kuracji parafinowej maja byc 8 XII a wiec w dniu w ktorym skladalam zamowienie ale patrze a tu na podgladzie faktury rekawiczek brak wiec napislalam do nich ze oczekuje od nich tych rekawic jeszcze przed swietami bo po to mi juz nie bede potrzebne nie mam zamiaru sie osmieszac i dawac klientkom wybrakowane zestawy na prezenty swiateczne - oczywiscie dodalam ze to na ich koszt bo nie moja wina ze maja takie zamieszanie. dostalam dzis odpwoeidz ze 13 XII kurier dostarczy mi je na koszt avonu - no mam nadzieje ze to prawda
a paczuszka planowo ma przyjsc jutro i poza tymi rekawiczkami mam miec wszytsko obym sie tylko nie zdziwila jak otworze paczke )) Milego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#18159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. zestaw upominkowy re-charge - przyszedł w całości 2. wodę midnight - też przyszła 3. zestaw be kissable - przyszedł 4. zestaw ujędraniający solutions - przyszedł 5. zestaw upominkowy pielęgnacyjny FOR MEN - przyszedł (wszystko, bo niektórzy pisaki, że żel do golenia nie przychodził) 6. zestaw upominkowy soft&firm - przyszedł 7. woda pereceive - przyszła 8. spinki do mankietów - przyszły 9. zestaw PRO SPORT - przyszedł (tutaj alternatywny był antyperspirat w sprayu pro sport) 10. zestaw upominkowy do pedikiuru - przyszedł, ale jako produkt alternatywny (po czesku ![]() ![]() )To tyle z takich zestawów z K01. Dodam jeszcze, że przyszły wszystkie kosmetyczki SSS, które były do kupienia wraz z produktami solutions o jeny 3 godziny wszystko pakowałam, wypisywałam kwitki, dodawałam do każdej paczki kartkę świąteczną, ramkę na zdjęcia, a do większych jakieś kosmetyki, które wczesniej kupiłam w netto (z K01 bądź wcześniejszych) , bądź interenetowej i tak zeszło![]() Moja mama jest b. zadowlona z tego pędzla do pudru z CT Dam fotki tych produktów jutro, to sobie obejrzycie kolorki Cytat:
dwa braki które miałam:1. cień Pinky peach 2. perełki rozświetlajace ponieważ klientki chcą je dodać do paczek świątecznych - na razie jeszcze żadnej odp. nie dostałam ![]() Poza tym przecież w piatek, czyli 8.12, kiedy składam zamówienie (taki sam termin jak Ty asicka - ale widzę, że też ze świętokrzyskiego jesteś ) dostalam od nich maila: "Spodziewanym terminem dostępności Perełek rozświetlających w magazynie jest 8 grudnia. Tym samym powinny być dołączone do paczki z katalogu 01/2006." No, ale jakoś w paczce ich nie ma![]() ![]() asicka1 - mi tez planowo miała przyjśc jutro paczka, ale dostałam ją wczoraj ale przynajmniej klientki dostaną wcześniej paczki - dziś bedę po poludniu jezdzic razem z TŻ i je rozwozić![]() ![]()
|
||
|
|
|
#18161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie będę się powtarzac
|
|
|
|
|
#18163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o rozszerzone pory - to, tak jak mi moja dermatolog mówi, nie ma na nie żadnego sposobu, taki "urok" Więc nie wierz w reklamy, że coś "ściąga pory". Zresztą przetestowałam na sobie - i to prawda - zaden kosmetyk nie zamyka mi porów, są widoczne cały czas.Jedynie działa lek o nazwie Izotek, lub Roaccutane, ale to już wyższa szkoła jazdy. Co do Twoich "brązowych plamek", to być może masz je po słońcu, i tutaj nie wiem nic na ten temat, bo takich nie mam, i nie wiem, jak je likwidować. Ogólnie, to należy znaleźć dobrego, spawdzonego dermatologa, i tylko działać razem z nim
|
|
|
|
|
#18164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jak pisze Kalex jestem ze siwtokrzyskiego bardzo czesto bywam w kielcach mam niedaleko tam tez studiowalam pozdrowionka
|
|
|
|
|
#18165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu bez sensu jest dac kurację bez rękawic, przecież to właśnie one wzmacniają jej działanie a to KIMONO ze SPA to faktycznie KIMONO a mleczko sake do kąpieli jest cudowne - faktycznie fajnie nawilżyło mi skórę, pierwszy raz po wyjsciu z wanny nie była ściągnięta |
|
|
|
|
#18166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzieś tu mi mignęły wielbicielki SPA tropikalnego - ja równiez do nich należę i tez mnie wkurza, że Avon wycofał tą serię, a była genialna. Powoli Avon wycofuje wszystko co lubiłam, więc chyba przestanę zamawiać. Tak juz sie stało z Ori - wycofali moje hity, i skończyło się kupowanie stamtąd kosmetyków, bo tak szczerze mówiąc, to poza moimi, to mają kiepskie te rzeczy. Teraz Avon się zbliża do tego poziomu Przyłaczam sie do prośby o opis torebki z kat 03, ze strony 51 - jest śliczna, i chciałabym się czegoś więcej o niej dowiedzieć. Czy któraś z Was może wie, jak się dostać do COK-u na Jerozolimskich w Warszawie ? Byłam tam ostatnio, i wg mnie nic nie można obejrzeć, bo wszystko za jakimiś bramkami. A ja nie jestem konsultantka, to mnie pewnie nie wpuszczą
|
|
|
|
|
#18167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany, jaka ochrona![]() jakby jakieś drogocenne skarby tam mieli
|
|
|
|
|
#18168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sie usmiałam Ochrona tez była ????
|
|
|
|
|
#18169 |
|
Rozeznanie
|
wypróbowałam dziś ten patent na większą trwałość cieni do powiek, poprzez malowanie poinowo a nie poziomo i jednak stwierdzam, że u mnie to nic nie daje...
|
|
|
|
#18170 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#18171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dobrze, że w drogerii np Sephroa można pomacac puder Chanel![]() Fofic- dobrze, że chociaz ochroniarze nic Ci nie zrobili
|
|
|
|
|
#18172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tego co wiem to na Słowiczej, nawet nie mozna obejrzec tych kosmetyków poprzez wzięcie ich do ręki - bo tam stoisz za ladą jak w zwykłym sklepie - i kosmetyki podaje ci Pani tam pracująca(nie wiem jak jest teraz ale ze dwa lata temu tak było) |
|
|
|
|
#18173 |
|
Zakorzenienie
|
szczęka mi opadła...
Ulaczek - ale jesteś trendy masz kartę konsultantki wyrobioną![]() ![]()
|
|
|
|
#18174 |
|
Zakorzenienie
|
Ulaczek- Ty jesteś jak VIP
|
|
|
|
#18175 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a jak kochana i jeszcze zdjęcie mam na niej - i za każdym razem Pani w kasie się mnie pyta: czy to Pani karta ......
|
||
|
|
|
#18176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No chyba ich powaliło Nawet nie można produktów obejrzeć - durny sklep Dobrze, że mam Was, i Wy opiszecie jakieś produkty, bo tak, np. bym kupiła ten bubel - czyli japońską torebkę ze SPA. |
|
|
|
|
#18177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18178 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, że nie ma tak w Krakowie, bo bym także nic nie obejżała, bo niejestem konsultantką. W Krakowie owszem jest sklana gablotka a za nią bizuteria ostatnio miśki do niej wsadzili ihhhhi, ale obok jest stolik z nowościami i leżą na nim torebki które można sobie obejrzeć ostatnio nowe zapachy wód toaletowych stały ołówki z tymi piórkami dla dziewczynek testery szminek. Jak byłam za pierwszym razem misiie grzałeczki były za ladą, ale spytałam się Pani czy moge zobaczyć tego misiaczka to mi go podała obejrzałam nawet pytała czy coś jeszcze podać poprosiłam wtedy o wody LBD i Tresel także podała, i byłam z koleżanką ale ona też nie jest konsultantką, nikt nie pytał nas czy nimi jesteśmy.
|
|
|
|
#18179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lanie im sie należy
|
|
|
|
|
#18180 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie sprawdziłam fakturkę...bo wysyłalam paczkę kurierską:/ech i o dziwo dostanę rękawiczki w końcu...no ale perełki rozświetlające i diamentowa szminka nadal w brakach...
![]() buuuuua tak to poza tym na szczęście z rzeczy które zamawiałam to przyjdzie wszystko..poza tym balsamem lawendowym z oferty netto 02...ale na nim mi najmniej zależało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

jakiej to jest firmy?

byłam u dermatologa dostałam nawet maść,sumiennie ją stosowałam ale efektów nie zauważyłam żadnych
Jak dobrze, że w drogerii np Sephroa można pomacac puder Chanel