Katalogi Avonu - Strona 606 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-11, 08:28   #18151
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)
Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez dorotqa Pokaż wiadomość
Czy ktoś z was miał może okazję zobaczyć na żywo Złociście połyskujący cień do powiek, kolor CHOCOLATE? Albo może są gdzieś zdjęcia tego cienia? Ewentualnie interesuje mnie też odcień PINKY PEACH. Byłabym wdzięczna za opinie

I po raz trzeci pytam o nową białą torbę z kat. 03 - jakie ma wymiary i z jakiego jest materiału?
co do torby to nie pomogę
ale jeśli chodzi o cienie to widziałam obydwa-chocolate to taki naprawdę czekoladowy brąz-kilka stron wcześniej(z dnia 06.12)wklejałam skan. a pinky peach jest bardzo fajny-taki delikatny brzoskwiniowy,opalizujący róż.

A tak wogóle to dzień dobry wszystkim
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 09:33   #18152
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Witam Wszystkich bardzo serdecznie

Mam pytanko, czy mógł by ktoś mi powiedzieć jak wyglądają naprawde odcienie frost i gold roziskrzonego cienie do powiek w kulce z CT. Wiem , że ktoś kiedyś zamieścił fotke na której pomaziane min były te cienie, ale bardzo słabo te kolorki widać, a mam dylemat który z nich wziąść. Jeśli któraś z Was dziewczynki miała by go w domu i miała możliwość zrobienia zdjęcia, zwłaszcza na powiece czy maźnięcie nim na ręce była bym wdzięczna Z gory wielkie dzięki

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 09:42   #18153
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

wyciełam fragment zdjęcia dotyczący tylko cien CT, które ktoś umieścił jak pisałam wcześniej, ale na nim frost i gold nie zabardzo widze, dlatego zwracam się z prośbą o charaktertstyke tych cieni czy gold jest bardzo ciemny czy delikatny i jak jest z tym frost oraz gdyby to możliwe to i o zdjęcia. Raz jeszcze z góry dziekuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cienie CT.jpg (79,8 KB, 51 załadowań)

Mój BLOG
Stary 2006-12-11, 09:46   #18154
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
ja tej paletki nie dostałam - zeby nikogo nie zmylił mój nick przy notce Kalex - dziwne ze niektórzy dostali a niektórzy nie - pewnie było w magazynie z 10 sztuk i te które złozyły pierwsze dostały a nastepne już nie
jakoś dziwnie mi się wtedy zacytowało
tak tak, to anatepan dostała te paletki
no własnie dziwne, że spora część osób nie dostała tych paletek i czeka już ponad miesiąc na nie, a inni dostają hahaha możliwe, że mieli jedynie pare egzemplarzy i szczęśliwcy się na nie załapali

i dzień dobry
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 09:49   #18155
isa666
Zakorzenienie

Ja jak widzę te specjalne, świąteczne kosmetyki w Avonie to omijam je szerokim łukiem bo zwykle na 99% pewne jest, że będą w brakach
Stary 2006-12-11, 09:49   #18156
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
jakoś dziwnie mi się wtedy zacytowało
tak tak, to anatepan dostała te paletki
no własnie dziwne, że spora część osób nie dostała tych paletek i czeka już ponad miesiąc na nie, a inni dostają hahaha możliwe, że mieli jedynie pare egzemplarzy i szczęśliwcy się na nie załapali

i dzień dobry
witam!
jak tam wrażenia po wczorajszej paczuszce??
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 10:19   #18157
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Katalogi Avonu

Witajcie avonomaniaczki.
Zanim tu doszłam musiałam przeczytać z 8 stron.
Miło jest Was czytać.
Ja swoje zamówienei na kat 01 składam w środę, albo w czwartek.
Wezmę wodę incadessence dla siebie a dla Tż I'mperfect. Demo Be sensual i chyba peeling z demo, bo zapach ryż i sake nie podoba się mojemu Tż. Czasami trzeba się poświęcić
Mam dzień wysyłowy G.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 10:28   #18158
asicka1
Raczkowanie

wreszcie przeczytalam wasze wypowiedzi - mialam 2dniowe zaleglowsci. Napisallam do avonu ze mowili iz rekawice z kuracji parafinowej maja byc 8 XII a wiec w dniu w ktorym skladalam zamowienie ale patrze a tu na podgladzie faktury rekawiczek brak wiec napislalam do nich ze oczekuje od nich tych rekawic jeszcze przed swietami bo po to mi juz nie bede potrzebne nie mam zamiaru sie osmieszac i dawac klientkom wybrakowane zestawy na prezenty swiateczne - oczywiscie dodalam ze to na ich koszt bo nie moja wina ze maja takie zamieszanie. dostalam dzis odpwoeidz ze 13 XII kurier dostarczy mi je na koszt avonu - no mam nadzieje ze to prawda a paczuszka planowo ma przyjsc jutro i poza tymi rekawiczkami mam miec wszytsko obym sie tylko nie zdziwila jak otworze paczke )) Milego dnia dziewczyny
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 10:47   #18159
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
A na jakiej zasadzie to działa...? kryje czy po prostu jakoś leczy cienie pod oczami czy co? jakiej to jest firmy?
Ja uzywałam z firmy Flos-lek, zmiejsza cienie pod oczami i worki.
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 11:02   #18160
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja jak widzę te specjalne, świąteczne kosmetyki w Avonie to omijam je szerokim łukiem bo zwykle na 99% pewne jest, że będą w brakach
z taki zestawów bądź większych rzeczy ja miałam zamówienia na:
1. zestaw upominkowy re-charge - przyszedł w całości
2. wodę midnight - też przyszła
3. zestaw be kissable - przyszedł
4. zestaw ujędraniający solutions - przyszedł
5. zestaw upominkowy pielęgnacyjny FOR MEN - przyszedł (wszystko, bo niektórzy pisaki, że żel do golenia nie przychodził)
6. zestaw upominkowy soft&firm - przyszedł
7. woda pereceive - przyszła
8. spinki do mankietów - przyszły
9. zestaw PRO SPORT - przyszedł (tutaj alternatywny był antyperspirat w sprayu pro sport)
10. zestaw upominkowy do pedikiuru - przyszedł, ale jako produkt alternatywny (po czesku)

To tyle z takich zestawów z K01. Dodam jeszcze, że przyszły wszystkie kosmetyczki SSS, które były do kupienia wraz z produktami solutions

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
witam!
jak tam wrażenia po wczorajszej paczuszce??
o jeny 3 godziny wszystko pakowałam, wypisywałam kwitki, dodawałam do każdej paczki kartkę świąteczną, ramkę na zdjęcia, a do większych jakieś kosmetyki, które wczesniej kupiłam w netto (z K01 bądź wcześniejszych) , bądź interenetowej i tak zeszło
Moja mama jest b. zadowlona z tego pędzla do pudru z CT Faktycznie jest bardzo fajny, ładnie się prezentuje, jutro rano cyknę jego zdjęcie. Poza tym fajny jest roziskorzony żel z CT a kredka z CT kolor silver &white jest super bardzo, bardzo mięciutka, a kolorek srebrny pięknie błyszczy na powiece
Dam fotki tych produktów jutro, to sobie obejrzycie kolorki

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
wreszcie przeczytalam wasze wypowiedzi - mialam 2dniowe zaleglowsci. Napisallam do avonu ze mowili iz rekawice z kuracji parafinowej maja byc 8 XII a wiec w dniu w ktorym skladalam zamowienie ale patrze a tu na podgladzie faktury rekawiczek brak wiec napislalam do nich ze oczekuje od nich tych rekawic jeszcze przed swietami bo po to mi juz nie bede potrzebne nie mam zamiaru sie osmieszac i dawac klientkom wybrakowane zestawy na prezenty swiateczne - oczywiscie dodalam ze to na ich koszt bo nie moja wina ze maja takie zamieszanie. dostalam dzis odpwoeidz ze 13 XII kurier dostarczy mi je na koszt avonu - no mam nadzieje ze to prawda a paczuszka planowo ma przyjsc jutro i poza tymi rekawiczkami mam miec wszytsko obym sie tylko nie zdziwila jak otworze paczke )) Milego dnia dziewczyny
ja też wczoraj wieczorem napisałam maila, żeby mi przysłali jeśli istnieje możliwość jak najszybciej dwa braki które miałam:
1. cień Pinky peach
2. perełki rozświetlajace
ponieważ klientki chcą je dodać do paczek świątecznych - na razie jeszcze żadnej odp. nie dostałam
Poza tym przecież w piatek, czyli 8.12, kiedy składam zamówienie (taki sam termin jak Ty asicka - ale widzę, że też ze świętokrzyskiego jesteś) dostalam od nich maila: "Spodziewanym terminem dostępności Perełek rozświetlających w magazynie jest 8 grudnia. Tym samym powinny być dołączone do paczki z katalogu 01/2006." No, ale jakoś w paczce ich nie ma
asicka1 - mi tez planowo miała przyjśc jutro paczka, ale dostałam ją wczoraj takie miłe zaskoczenie ale przynajmniej klientki dostaną wcześniej paczki - dziś bedę po poludniu jezdzic razem z TŻ i je rozwozić
Stary 2006-12-11, 11:07   #18161
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
no ja mam nadzieję, że mi tez jeszcze doślą ttA dla Niego, złotą szminkę Berry Nice i szminkę UMR Cappuccino, które miałam w brakach...
Stary 2006-12-11, 11:31   #18162
fofic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie dotyczące tego peelingu.Chciałam go kupić ale nie jest zbyt tani (ten co był w dwoch pudełeczkach) i kiedy juz sie zdecydowałam to go usuneli z oferty i jest teraz ten nowy,tanszy..i kurcze strasznie sie boje go kupowac..dziewczynki,pros ze powiedzcie,czy te wczesniejsze platki byly naprawde dobre???zauwazylyscie poprawe skory???To bardzo wazne,prosze o rady
Kasiek, już jakiś czas temu piałam z zachwytu nad peelingiem dwupłatkowym - przeszukaj wątek, i powinnas znaleźć moje i inne opinie.
Nie będę się powtarzac
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 11:38   #18163
fofic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
Mam problem z przebarwieniami i rozszerzonymi porami.Przebarwienia na skorze powstają mi po pryszczach i jakis krostkach,jest taka brązowa plamka,niestety,dosc widoczna i duza..mam je głownie na policzkach i w okolicach nosa byłam u dermatologa dostałam nawet maść,sumiennie ją stosowałam ale efektów nie zauważyłam żadnych a może znasz jakis na prawdę dobry kosmetyk,który mi pomoże?Nie musi być bardzo tani,ważne zeby byl sprawdzony
Kasiek - jeśli masz przebarwienia potrądzikowe i NIE masz juz nowych wykwitów, to ten peeling Ci je rozjaśni, a im cześciej będziesz go używać (np. 2 razy w roku) to Ci zlikwiduje stare plamki po krostach. Zresztą możesz stosowac wszelkiego rodzaju peelingi o wyższym stęzeniu u dermatologa - o ile nie masz przeciwwskazań. To Ci rozjaśni buzie, usunie plamki. Oczywiście z czasem, nie po 2 dniach
Jeśli chodzi o rozszerzone pory - to, tak jak mi moja dermatolog mówi, nie ma na nie żadnego sposobu, taki "urok" Więc nie wierz w reklamy, że coś "ściąga pory". Zresztą przetestowałam na sobie - i to prawda - zaden kosmetyk nie zamyka mi porów, są widoczne cały czas.
Jedynie działa lek o nazwie Izotek, lub Roaccutane, ale to już wyższa szkoła jazdy.

Co do Twoich "brązowych plamek", to być może masz je po słońcu, i tutaj nie wiem nic na ten temat, bo takich nie mam, i nie wiem, jak je likwidować.
Ogólnie, to należy znaleźć dobrego, spawdzonego dermatologa, i tylko działać razem z nim
Stary 2006-12-11, 11:41   #18164
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
asicka1 - mi tez planowo miała przyjśc jutro paczka, ale dostałam ją wczoraj takie miłe zaskoczenie ale przynajmniej klientki dostaną wcześniej paczki - dziś bedę po poludniu jezdzic razem z TŻ i je rozwozić
no wlasnie jak zobaczylam na podgladzie z enie ma tych rekawic to sie wkurzylam bo niby klientka powiedziala ze moze byc bez to jak ja jej to dam po miesiacu jak juz wypsuje kuracje zaniose jej same rekawice bezsensu wiec im napisallam no zobaczymy czy dotrzymaja slowa - 1 raz mam taka sytuacje wiec nie wiem czy dojdzie do skutku ta ich obietnica Tak jak pisze Kalex jestem ze siwtokrzyskiego bardzo czesto bywam w kielcach mam niedaleko tam tez studiowalam pozdrowionka
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 11:52   #18165
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
no wlasnie jak zobaczylam na podgladzie z enie ma tych rekawic to sie wkurzylam bo niby klientka powiedziala ze moze byc bez to jak ja jej to dam po miesiacu jak juz wypsuje kuracje zaniose jej same rekawice bezsensu wiec im napisallam no zobaczymy czy dotrzymaja slowa - 1 raz mam taka sytuacje wiec nie wiem czy dojdzie do skutku ta ich obietnica Tak jak pisze Kalex jestem ze siwtokrzyskiego bardzo czesto bywam w kielcach mam niedaleko tam tez studiowalam pozdrowionka
wydaje mi się, że Ci doślą
w końcu bez sensu jest dac kurację bez rękawic, przecież to właśnie one wzmacniają jej działanie

a to KIMONO ze SPA to faktycznie KIMONO bez trudu mogę w nie wejść razem z TŻ bądź siostrąc
a mleczko sake do kąpieli jest cudowne - faktycznie fajnie nawilżyło mi skórę, pierwszy raz po wyjsciu z wanny nie była ściągnięta
Stary 2006-12-11, 12:08   #18166
fofic
Raczkowanie

Cytat:
wydaje mi się, że Ci doślą
w końcu bez sensu jest dac kurację bez rękawic, przecież to właśnie one wzmacniają jej działanie

a to KIMONO ze SPA to faktycznie KIMONO bez trudu mogę w nie wejść razem z TŻ bądź siostrąc
a mleczko sake do kąpieli jest cudowne - faktycznie fajnie nawilżyło mi skórę, pierwszy raz po wyjsciu z wanny nie była ściągnięta
Ha, ha, bo może to jest kimono na zawodnika sumo ?

Gdzieś tu mi mignęły wielbicielki SPA tropikalnego - ja równiez do nich należę i tez mnie wkurza, że Avon wycofał tą serię, a była genialna. Powoli Avon wycofuje wszystko co lubiłam, więc chyba przestanę zamawiać. Tak juz sie stało z Ori - wycofali moje hity, i skończyło się kupowanie stamtąd kosmetyków, bo tak szczerze mówiąc, to poza moimi, to mają kiepskie te rzeczy. Teraz Avon się zbliża do tego poziomu

Przyłaczam sie do prośby o opis torebki z kat 03, ze strony 51 - jest śliczna, i chciałabym się czegoś więcej o niej dowiedzieć.

Czy któraś z Was może wie, jak się dostać do COK-u na Jerozolimskich w Warszawie ? Byłam tam ostatnio, i wg mnie nic nie można obejrzeć, bo wszystko za jakimiś bramkami. A ja nie jestem konsultantka, to mnie pewnie nie wpuszczą
Stary 2006-12-11, 12:20   #18167
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was może wie, jak się dostać do COK-u na Jerozolimskich w Warszawie ? Byłam tam ostatnio, i wg mnie nic nie można obejrzeć, bo wszystko za jakimiś bramkami. A ja nie jestem konsultantka, to mnie pewnie nie wpuszczą
o rany, jaka ochrona
jakby jakieś drogocenne skarby tam mieli
Stary 2006-12-11, 12:53   #18168
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Ha, ha, bo może to jest kimono na zawodnika sumo ?

Gdzieś tu mi mignęły wielbicielki SPA tropikalnego - ja równiez do nich należę i tez mnie wkurza, że Avon wycofał tą serię, a była genialna. Powoli Avon wycofuje wszystko co lubiłam, więc chyba przestanę zamawiać. Tak juz sie stało z Ori - wycofali moje hity, i skończyło się kupowanie stamtąd kosmetyków, bo tak szczerze mówiąc, to poza moimi, to mają kiepskie te rzeczy. Teraz Avon się zbliża do tego poziomu

Przyłaczam sie do prośby o opis torebki z kat 03, ze strony 51 - jest śliczna, i chciałabym się czegoś więcej o niej dowiedzieć.

Sie usmiałam Ochrona tez była????
Stary 2006-12-11, 13:00   #18169
off-wietrzka
Rozeznanie

wypróbowałam dziś ten patent na większą trwałość cieni do powiek, poprzez malowanie poinowo a nie poziomo i jednak stwierdzam, że u mnie to nic nie daje...
Stary 2006-12-11, 13:14   #18170
fofic
Raczkowanie

Cytat:
o rany, jaka ochrona
jakby jakieś drogocenne skarby tam mieli
No a to takie dziwne ??
Oczywiście, że był pan ochroniarz W ogóle zajrzałam tylko przez szybe, bo sie aż wejść bałam, wszystko za bramkami, do kosmetyków w ogóle nie można podejść
Głupki !
Stary 2006-12-11, 13:19   #18171
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
No a to takie dziwne ??
Oczywiście, że był pan ochroniarz W ogóle zajrzałam tylko przez szybe, bo sie aż wejść bałam, wszystko za bramkami, do kosmetyków w ogóle nie można podejść
Głupki !
Niom Jak dobrze, że w drogerii np Sephroa można pomacac puder Chanel

Fofic- dobrze, że chociaz ochroniarze nic Ci nie zrobili
Stary 2006-12-11, 13:22   #18172
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
No a to takie dziwne ??
Głupki !
NIE WIEM jak jest w innych cokach - ale na jerozolimskich żeby wejśc do środka - tzn do kosmetyków to trzeba miec wyrobioną karte konsultantki - czyli trzeba byc konsultantką - oczywiście konsultantka avonu może wprowadzic ze sobą inną osobę (nie wiem ile osób na raz może wprowadzic - ja jak wchodzę to tylko z 1)

z tego co wiem to na Słowiczej, nawet nie mozna obejrzec tych kosmetyków poprzez wzięcie ich do ręki - bo tam stoisz za ladą jak w zwykłym sklepie - i kosmetyki podaje ci Pani tam pracująca(nie wiem jak jest teraz ale ze dwa lata temu tak było)
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 13:25   #18173
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

szczęka mi opadła...

Ulaczek - ale jesteś trendy masz kartę konsultantki wyrobioną
Stary 2006-12-11, 13:26   #18174
lemoorka
Zakorzenienie

Ulaczek- Ty jesteś jak VIP
Stary 2006-12-11, 13:27   #18175
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
No a to takie dziwne ??
Głupki !
Cytat:
szczęka mi opadła...

Ulaczek - ale jesteś trendy masz kartę konsultantki wyrobioną

a jak kochana i jeszcze zdjęcie mam na niej - i za każdym razem Pani w kasie się mnie pyta: czy to Pani karta ......
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-11, 13:28   #18176
fofic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Niom Jak dobrze, że w drogerii np Sephroa można pomacac puder Chanel

Fofic- dobrze, że chociaz ochroniarze nic Ci nie zrobili
No nie zrobił, bo tylko przez szybkę zajrzałam, a tam tłum bab, bramki, jakaś szarpaninka
No chyba ich powaliło Nawet nie można produktów obejrzeć - durny sklep

Dobrze, że mam Was, i Wy opiszecie jakieś produkty, bo tak, np. bym kupiła ten bubel - czyli japońską torebkę ze SPA.
Stary 2006-12-11, 13:32   #18177
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
a jak kochana i jeszcze zdjęcie mam na niej - i za każdym razem Pani w kasie się mnie pyta: czy to Pani karta ......

trzeba było powiedzieć, że nie, znalazłam ją na ulicy

ja też chcę taką kartę
Stary 2006-12-11, 14:13   #18178
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Dobrze, że nie ma tak w Krakowie, bo bym także nic nie obejżała, bo niejestem konsultantką. W Krakowie owszem jest sklana gablotka a za nią bizuteria ostatnio miśki do niej wsadzili ihhhhi, ale obok jest stolik z nowościami i leżą na nim torebki które można sobie obejrzeć ostatnio nowe zapachy wód toaletowych stały ołówki z tymi piórkami dla dziewczynek testery szminek. Jak byłam za pierwszym razem misiie grzałeczki były za ladą, ale spytałam się Pani czy moge zobaczyć tego misiaczka to mi go podała obejrzałam nawet pytała czy coś jeszcze podać poprosiłam wtedy o wody LBD i Tresel także podała, i byłam z koleżanką ale ona też nie jest konsultantką, nikt nie pytał nas czy nimi jesteśmy.

Mój BLOG
Stary 2006-12-11, 15:06   #18179
fofic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Dobrze, że nie ma tak w Krakowie, bo bym także nic nie obejżała, bo niejestem konsultantką. W Krakowie owszem jest sklana gablotka a za nią bizuteria ostatnio miśki do niej wsadzili ihhhhi, ale obok jest stolik z nowościami i leżą na nim torebki które można sobie obejrzeć ostatnio nowe zapachy wód toaletowych stały ołówki z tymi piórkami dla dziewczynek testery szminek. Jak byłam za pierwszym razem misiie grzałeczki były za ladą, ale spytałam się Pani czy moge zobaczyć tego misiaczka to mi go podała obejrzałam nawet pytała czy coś jeszcze podać poprosiłam wtedy o wody LBD i Tresel także podała, i byłam z koleżanką ale ona też nie jest konsultantką, nikt nie pytał nas czy nimi jesteśmy.
No tak, a tym z Warszawy odbiło - ważniacy jedni, pożal się Boże
Lanie im sie należy
Stary 2006-12-11, 15:26   #18180
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

właśnie sprawdziłam fakturkę...bo wysyłalam paczkę kurierską:/ech i o dziwo dostanę rękawiczki w końcu...no ale perełki rozświetlające i diamentowa szminka nadal w brakach...buuuuu
a tak to poza tym na szczęście z rzeczy które zamawiałam to przyjdzie wszystko..poza tym balsamem lawendowym z oferty netto 02...ale na nim mi najmniej zależało
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości