Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 21:12   #1261
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Ja żałuję właśnie że mam tak daleko do Krakowa Waham się pomiędzy robieniem u nich (nawet ten sam model biorę pod uwagę ) a w małej pracowni w Otwocku- tu mogłabym pojechać i nie kupować w ciemno no i sporo taniej by wyszło ale te nie są tak do końca taneczne a ja od kilku lat tylko w takich tańczę...
ja wolałam zamawiać na miejscu, ale dużo dziewczyn tu już zamawiało z Akces 2 przez internet i też są zadowolone jeśli tańczysz to warto zainwestować w lepsze buty
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Hmm... wiesz? Teraz jak spojrzałam na wzorniki satyn angielskich na obu stronach sklepów to tak nie do końca jestem pewna, że dysponują dokładnie tym samym materiałem... A może to też różnica uchwycenia barwy aparatem? No i fakt, na zdjęciu trochę inaczej moje butki wyglądają, wiadomo Dodatki dla TŻa mam jak w zdjęciu poniżej i powiem Ci, że ta mucha jest minimalnie w cieplejszej barwie niż moje buty... ale to nic Natomiast mam podejrzenie, że Twoje buty mogą być w nieco cieplejszym odcieniu niż moje... wtedy do tego kompletu pasowałyby jak ulał (pas planujemy TŻowi przywdziać tylko do pokazu tanecznego :p) Jak Ci się podoba?
bardzo fajny ten komplet i faktycznie chyba by pasował a zamawiałaś przez neta gdzieś?
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Kindziu mamy 3 miesiące do ślubu dopiero teraz się zorientowałam ;p stuknęło 90 dni :P
dziewczyny
Cytat:
A oto moja tablica inspiracji

Cytat:
...Ewusiu! Zapomniałam się wypowiedzieć na temat odmienności odcieni fioletowych materiałów i kwiatów. Otóż fioletowe kwiaty lubię, ale osobno... Jeśli chodzi o wpasowanie w moją śliwkową koncepcję, to niestety żaden fioletowy kwiat nie odpowiada mi w 100% mimo iż kochamsię w bukiecie poniżej --> (ostatnio któraś z dziewcząt dawała linka do zdjęć dziewczyny, która ten bukiet miała na swoim ślubie) to chyba jednak postawię na puszysty bukiecik z samej gipsówki z pięknym trzonkiem obwiązanym śliwkową wstążką W końcu fioletowych dodatków będę mieć wystarczająco by były dostrzegalne
a jakie będziesz zmieć na sobie fioletowe dodatki oprócz butów? bo ja w sumie właśnie żadnych a butów zazwyczaj nie widać, dlatego tez zależało mi na jakimś akcencie wśród kwiatów... bo jak kwiatów nie znajdę, a TŻ będzie mieć fioletową muchę i butonierkę to nagle się okaże ze TŻ jest bardziej fioletowy niż ja

wstępnie myślałam o takich bukietach jak w załączeniu
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Ewusia_marchew gratuluję zakupu butków

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a to foty obrączek długo czekałyście no to macie dużo jestem w nich zauroczona są takie jakie chcieliśmy
super
Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Kindzia śliczne obrączki.
A teraz dziewczyny trochę Was pomęczę... mam kilka pytań...uwaga...
1. Czy jak Wy idziecie do kosmetyczki albo kosmetyczka przychodzi do Was to przy okazji załatwiacie makijaż dla swojego mężczyzny, o co mi chodzi...chodzi o to, by się nie świecił lub by nie było widać takich niedoskonałości jak np sińce pod oczami???
2. Pytanie związane z pierwszym, bo ja już się pogubiłam.... najpierw idę umówić się do fryzjera, później zaś na makijaż, czy jest odwrotnie?
3. Czy bardzo źle wygląda rozdanie zaproszeń podczas rodzinnego zjazdu, o co chodzi, niestety jedyną okazją by rozdać zaproszenia naszym gościom ze strony TŻ są święta wielkanocne, ale nie oszukujmy się sporo ludzi po prostu chodzi w gości, na kawkę, herbatkę mazurka itp., i czy np.: jak będziemy u babci prosić na wesele to przy okazji jak będzie cioteczka z drugą to też możemy ich poprosić za jednym zamachem, czy jednak umówić się osobno i wręczyć osobno...
I oczywiście zapomniałam o jeszcze jednej rzeczy i nie mogę sobie przypomnieć, zwariuje...dobra, jak sobie przypomnę to zadam później. Proszę doradźcie mi bo ja już zwariowałam, już nie wiem co wypada a co nie, co pierwsze a co drugie?
1. mój TŻ by się nie zgodził na pewno poza tym logistycznie byłoby to trudne bo wizażystka przyjeżdża do mnie i raczej już sobie pójdzie zanim TŻ przyjedzie
2 najpierw fryzura
3 ja nie mam nic przeciwko takiemu rozwiązaniu ale np moja teściowa by sie nie zgodziła w życiu żeby zaproszenia były rozdawane przy okazji ( zresztą akurat nie mamy takiej okazji po drodze, Święta są tuż przed naszym ślubem już) więc jeździmy do każdego z osobna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet10.jpg (60,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet12.jpg (18,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_9221.jpg (80,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet18.jpg (38,8 KB, 11 załadowań)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:13   #1262
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
dziewczyny właśnie przez przypadek znalazłam sukienkę ( na sobotę i niedzielę) po moim piątkowym weselu, ale oczywiście nie wiem skąd dokąd i za jaką cenę, zdjęcia były na podobnym wątku problemowym...i zakochałam się i koniecznie taką muszę mieć, może nie białą tylko jasno błękitną jasno fioletową czerwoną ale właśnie takiego kroju....błagam pomóżcie...
ta pierwsza którą dodałaś jest a przynajmniej jeszcze niedawno była na allegro w wielu kolorach (błękit/czerwień/róż/krem)

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:15   #1263
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
to co, jak sądzicie? powinnam inaczej zapisac sie na make-up i fryz?
jeśli się w 1,5 h wyrobisz u fryzjera to ok
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:17   #1264
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny właśnie przez przypadek znalazłam sukienkę ( na sobotę i niedzielę) po moim piątkowym weselu, ale oczywiście nie wiem skąd dokąd i za jaką cenę, zdjęcia były na podobnym wątku problemowym...i zakochałam się i koniecznie taką muszę mieć, może nie białą tylko jasno błękitną jasno fioletową czerwoną ale właśnie takiego kroju....błagam pomóżcie...
Nie pocieszę się- wszystkie trzy wyglądają na kiecki z salonów ślubnych. Taką to i JA ma i pewnie by kosztowała ok 3tysięcy. Polecam allegro najlepiej przeczesać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 339.jpg (29,5 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 74f1c1de243f38.jpg (32,5 KB, 25 załadowań)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-02-19 o 21:19
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:19   #1265
(kicia)
Zakorzenienie

Karbiela ta pierwsza często jest na allegro tylko nie wiem czy w bieli za cos lekko ponad 100 zł

Stary 2012-02-19, 21:25   #1266
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Kabriela proszę http://allegro.pl/przepiekna-zwiewna...117636578.html jest też biała

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:30   #1267
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

ja swoją drogą jestem ciekawa jak one wyglają naprawdę

Stary 2012-02-19, 21:33   #1268
Chatka
Wtajemniczenie

Kindzia, super obrączki!

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczynki wpadam się tylko przywitać.. Jutro o 13.00 błagam o kciuki: piszę tą nieszczęsną poprawkę, jestem spanikowana, nerwowa i mam dość... Do tego nic mi nie wchodzi do głowy Ogarnę wątek, poodpisuję i nadrobię jak już będzie po
będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie pytanie.
Co sądzicie o piosence Whitney Houston 'I have nothing' na pierwszy taniec?
Pasuje, czy nie bardzo? Wprawdzie tekst jest o tym, że nie ma się nic, gdy tej drugiej połówki nie ma obok.. A strasznie mi się podoba ta piosenka i może wtedy uklad to niej?
Uważam, że pasuje

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Kindziu mamy 3 miesiące do ślubu dopiero teraz się zorientowałam ;p stuknęło 90 dni :P
Gratki Dziewczyny! Masakra

Cytat:
A oto moja tablica inspiracji
Pięknie! Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Ja wczoraj miałam nieprzyjemną przygodę. Chodzę jeszcze o kuli. Wysiadałam z autobusu i kiedy kula była już na zewnątrz oparta o chodnik, a ja jeszcze w autobusie (więc zwisałam lekko głową w dół), a autobus ruszył z otwartymi drzwiami. Prawie wypadłam, nie wiem jak się wciągnęłam do środka. Kierowca się zatrzymał i zaczął zamykać drzwi, kiedy jeszcze w nich stałam. W końcu wysiadłam zapłakana ze strachu, a on... odjechał! Nie sprawdził ani nawet nie spytał czy wszystko w porządku. Nic mnie już nie zdziwi. Jak jeszcze chodziłam o dwóch kulach nikt nie fatygował się, żeby ustąpić mi miejsca, a jak jedna pani ustąpiła, to starsza pani popchnęła mnie i pobiegła do tego miejsca, żeby usiąść pierwsza. Masakra. Po prostu tracę wiarę w ludzi.
Chamstwo jest straszne w tym mieście, serio. Współczuję Ci

Cytat:
A teraz dziewczyny trochę Was pomęczę... mam kilka pytań...uwaga...
1. Czy jak Wy idziecie do kosmetyczki albo kosmetyczka przychodzi do Was to przy okazji załatwiacie makijaż dla swojego mężczyzny, o co mi chodzi...chodzi o to, by się nie świecił lub by nie było widać takich niedoskonałości jak np sińce pod oczami???
2. Pytanie związane z pierwszym, bo ja już się pogubiłam.... najpierw idę umówić się do fryzjera, później zaś na makijaż, czy jest odwrotnie?
3. Czy bardzo źle wygląda rozdanie zaproszeń podczas rodzinnego zjazdu, o co chodzi, niestety jedyną okazją by rozdać zaproszenia naszym gościom ze strony TŻ są święta wielkanocne, ale nie oszukujmy się sporo ludzi po prostu chodzi w gości, na kawkę, herbatkę mazurka itp., i czy np.: jak będziemy u babci prosić na wesele to przy okazji jak będzie cioteczka z drugą to też możemy ich poprosić za jednym zamachem, czy jednak umówić się osobno i wręczyć osobno...
I oczywiście zapomniałam o jeszcze jednej rzeczy i nie mogę sobie przypomnieć, zwariuje...dobra, jak sobie przypomnę to zadam później. Proszę doradźcie mi bo ja już zwariowałam, już nie wiem co wypada a co nie, co pierwsze a co drugie?
1. Zdecydowanie swój makijaż dostanie i sam przyznaje, że to konieczne. Ma niestety spore zakola (genetyczna przypadłość w jego rodzinie), które na zdjęciach i filmie świeciłyby się jak przysłowiowemu psu jajca Więc przypudrować Go na pewno trzeba będzie.
2. Raczej najpierw fryz, potem make-up, ale to nie jest konieczność. Jeśli nie myjesz u fryzjera głowy (a podobno powinno się do fryzury ślubnej umyć głowę dzień wcześniej albo rano, żeby się włosy nie sypały), to może być najpierw makijaż.
3. Nie uważam, żeby było w tym coś złego. My też w czasie wielkanocy planujemy porozdawać jak najwięcej zaproszeń, bo to jedyna okazja, żeby dużo Rodziny TŻta w jednym miejscu zgarnąć

Cytat:
Dziewczyny muszę się Was poradzić....
Slub mamy o 15tej. Na makijaż zapisałam się na godzinę 10.00, a mamkę na 10.30... Fryzjera jeszcze nie umawiałam i własnie tak sobie myślę, że przecież fryzjer powinien być najpierw więc może lepiej jak fryzjera wezmę o 9.30, a makijaż o 11? Przecież wykąpię się i wypeelinguję rano, więc jak wrócę od fryzjera i makijażystki to właściwie zostanie tylko ubranie się i będę gotowa... Jak sądzicie?
Myślę, że możesz tak zrobić, bo jednak jeszcze sporo czasu będziesz miała.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
I już mam zdjęcia Kiepskie, bo telefonem robione, a mój TŻ tak się zawziął, że musiało powstać całe imię To ciągle nie wersja ostateczna, ale wydaje mi się, że może wyjść ładnie
Wooooooow, super to wygląda! Masz bardzo zdolnego TŻta

Cytat:
Ślicznie wyszło!

Dziewczyny, nasza strona ślubna już działa!

Jestem ciekawa Waszych opinii, mi się szalenie podoba.

http://marta-mateusz-2012.pl/
Świetne! I jabłuszko od razu robi odpowiedni klimat, gratulacje!
(w adresie kościoła znalazłam błąd, popraw sobie - Zagórnej, r zjadłaś )

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
I wczoraj spojrzałam w kalendarz i policzyłam, że zostało nam 9 tygodni do ślubu.

Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki za mnie. Idę pierwszy dzień do nowej pracy i mam schizy, że sobie nie poradzę i stres już mnie zżera.
Mi też się garniaczek podoba
9 tygodni... to strasznie mało już!
się 3mają

A ja już się zbieram do spania... dobrej nocki i pewnie udanego tygodnia

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:38   #1269
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Gdzieś, kiedyś czytałam, że one na żywo nie są takie ładne, nie "sterczą" tak, tylko smętnie zwisają
Stary 2012-02-19, 21:39   #1270
__Paulinka__
Zakorzenienie

Magda super wieszak! juz niec nie mus poprawiac moim zdaniem

Cytat:
Ślicznie wyszło!

Dziewczyny, nasza strona ślubna już działa!

Jestem ciekawa Waszych opinii, mi się szalenie podoba.

http://marta-mateusz-2012.pl/
jaabluszko swietne!
Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość

no piękne są, bardzo mi się podobają

Bardzo się cieszę, że podoba Wam się garnitur T. Spędziliśmy dziś miłe popołudnie. Rozdaliśmy 1 zaproszenie. I się poleniliśmy trochę. Porozmawialiśmy o tym mieszkanku (ostatnio to nasz stały temat obok ślubu) i T poszedł do domu bo po 4 wstaje. Ale przy dobrych wiatrach za 2 tygodnie będziemy już razem mieszkać

I wczoraj spojrzałam w kalendarz i policzyłam, że zostało nam 9 tygodni do ślubu.

Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki za mnie. Idę pierwszy dzień do nowej pracy i mam schizy, że sobie nie poradzę i stres już mnie zżera.
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:41   #1271
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam ją zapisaną w swoich inspiracjach dla krawcowej a o tych z all czytałam że niewiele mają wspólnego z tym co przedstawia zdjęcie
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:43   #1272
Kabriela
Zadomowienie

ADOSIEŃKO DZIĘKUJĘ!!!!JESTEŚ WIELKA!!!!
Właśnie mam zamiar zamówić, tylko mój TŻ mnie powstrzymuje, że nie w tym miesiącu a ja nie wytrzymam, zastanowię się może zadzwonię do Mamusi i spytam czy by mi nie sprezentowała....jest taka śliczna, że nie wytrzymam, rzadko tak reaguje na ubrania....ale ta sukienka mnie urzekła zakochałam się w niej....
Teraz mam tylko problem jaki kolor, zastanawiam się nad tą śliwką i błękitem, nie wiem w czym mi lepiej będzie...bo biała to już przesada na drugi dzień...czarna odpada, jeszcze szara wydaje się taka elegancka....ale się najarałam na tę sukienkę
ADOSIEŃKO JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Sorry, była to dla mnie ważna wiadomość dlatego ta czcionka :P
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:44   #1273
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

wrocilismy z kursu tanca

dzisiaj byly podstawy walca angielskiego

zakochalam sie w nim
zatanczymy go na pierwszym naszym tancu na weselu

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:46   #1274
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
ADOSIEŃKO DZIĘKUJĘ!!!!JESTEŚ WIELKA!!!!
Właśnie mam zamiar zamówić, tylko mój TŻ mnie powstrzymuje, że nie w tym miesiącu a ja nie wytrzymam, zastanowię się może zadzwonię do Mamusi i spytam czy by mi nie sprezentowała....jest taka śliczna, że nie wytrzymam, rzadko tak reaguje na ubrania....ale ta sukienka mnie urzekła zakochałam się w niej....
Teraz mam tylko problem jaki kolor, zastanawiam się nad tą śliwką i błękitem, nie wiem w czym mi lepiej będzie...bo biała to już przesada na drugi dzień...czarna odpada, jeszcze szara wydaje się taka elegancka....ale się najarałam na tę sukienkę
ADOSIEŃKO JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Sorry, była to dla mnie ważna wiadomość dlatego ta czcionka :P
Cieszę się, że pomogłam

Kubuś już z nami
Stary 2012-02-19, 21:48   #1275
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Gdzieś, kiedyś czytałam, że one na żywo nie są takie ładne, nie "sterczą" tak, tylko smętnie zwisają

też mi się tak wydaje bo one są widać obrabiane w photoshopie

Stary 2012-02-19, 21:53   #1276
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Hejka Lachoniki
Przeleciałam Was jednym okiem, bo kac morderca nie chce sobie pójść

Seagirl wszystkiego co najpiękniejsze na Waszej nowej drodze życia. niech Wam się układa.

Kindziu obrączki cacuszka
Aleś ty zdolna Koziczko tak wszystkie naraz ale mamy branie dziewczyny
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 21:53   #1277
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Kabrielo, dzieewczyny Zaraz Wam wstawię fotki tej sukienki na żywo Byłam w zeszłym roku na weselu i jedna laska miała taka różowa Czekajcie , poszukam...

Kubuś już z nami
Stary 2012-02-19, 21:55   #1278
Kabriela
Zadomowienie

Dziewczyny nie załamujcie mnie błagam, poza tym ja liczę się z tym że ona tak nie sterczy ale przy ruchu będzie taka zwiewna, a oto mi chodzi, że będzie taka trochę powabna...właśnie łapię smutasa...szukam właśnie informacji na temat tej sukienki...

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Byłabym bardzo ale to bardzo wdzięczna Adosieńko czekam czekam z niecierpliwością
Stary 2012-02-19, 21:59   #1279
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

O mam
W razie czego zawsze mozesz pod spód jakąś haleczkę założyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (54,9 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka2.jpg (63,7 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka3.jpg (32,2 KB, 47 załadowań)

Kubuś już z nami

Edytowane przez adoosienka
Czas edycji: 2012-02-19 o 22:00
Stary 2012-02-19, 22:01   #1280
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Też mnie zastanawia, jak one wyglądają naprawdę. Na fotkach prezentują się całkiem fajnie, ale jakoś mi się wierzyć nie chce, że to to taki cud, miód i orzeszki...
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Aleś ty zdolna Koziczko tak wszystkie naraz ale mamy branie dziewczyny
Ot, widzisz takie zdolności przy niedzieli mi się objawiły
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 22:02   #1281
Kabriela
Zadomowienie

No właśnie też pomyślałam o tym, że w sumie mogę jeszcze oddać do krawcowej i wszyć jakąś jeszcze haleczkę lub warstwę czegoś co doda jeszcze push up
Adosieńko i tak się zdecyduję. Bardzo dziękuję, teraz tylko kolor...
Stary 2012-02-19, 22:04   #1282
Lubcia
Zadomowienie

Dziewczyny dziękuję za trzymanie dzisiaj kciuków w środę będą wyniki czy zaliczyłam egzamin czy mam poprawkę powiem krótko czarno to widzę bo słabo mi poszło ale się okaże.

Gratulacje dla dziewczyn które mają już tylko trzy miesiące do ślubu czas z dnia na dzień leci co raz szybciej

Trzymam kciuki za pomyślnie zdany jutro egzamin i pierwszy dzień w nowej pracy będzie dobrze dziewczyny

Kindzia bardzo ładne obrączki
Bartuś
28.01.2015

Edytowane przez Lubcia
Czas edycji: 2012-02-19 o 22:09
Stary 2012-02-19, 22:09   #1283
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie też pomyślałam o tym, że w sumie mogę jeszcze oddać do krawcowej i wszyć jakąś jeszcze haleczkę lub warstwę czegoś co doda jeszcze push up
Adosieńko i tak się zdecyduję. Bardzo dziękuję, teraz tylko kolor...

ja bym wziela brzoskwiniową
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 22:20   #1284
Kabriela
Zadomowienie

Dziewczyny nie wiem czy brzoskwiniowa będzie ładna na mnie, nigdy nie nosze takich kolorów zawsze jakieś takie żywe i intensywne. Ech...nigdy nie zamawiałam ubrań przez allegro i zaczynam się stresować.
Stary 2012-02-19, 22:23   #1285
(kicia)
Zakorzenienie

ja też mam problem z kolorem tylko ja nie bede miała możliwości zwrotu bo jak uszyje to juz koniec

Kabriela weź też pod uwagę liczbę negatywów u tego użytkownika

Stary 2012-02-19, 22:24   #1286
nena1984
Zakorzenienie

hej hej
przyszłam prosić o kciuki na jutro za pomyślny przebieg egzaminu Ostatnio dostałam 4,5 więc wasze kciuki działają
papatki i dobrej nocki

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 22:27   #1287
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej hej
przyszłam prosić o kciuki na jutro za pomyślny przebieg egzaminu Ostatnio dostałam 4,5 więc wasze kciuki działają
papatki i dobrej nocki
Mooocno trzymam

Kubuś już z nami
Stary 2012-02-19, 22:32   #1288
Kabriela
Zadomowienie

też trzymam...dasz radę...
właśnie jestem w trakcie patrzenia na te wszystkie opinie, sporo ma też pozytywnych, dlatego właśnie ja nie kupuję na allegro nigdy nie wiem kto jest w porządku a kto nie...
Stary 2012-02-19, 22:36   #1289
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej hej
papatki i dobrej nocki
No to trzymam
Bartuś
28.01.2015
Stary 2012-02-19, 22:43   #1290
Kabriela
Zadomowienie

Jeszcze raz dziękuję dziewczyny całą noc będę o Niej myśleć. Zaryzykuję tak czuję, zobaczymy co z tego będzie. A teraz lulam bo jutro wstać trzeba. ściskam na dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości