|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
i najlepiej zaopatrzyć się w jakąś poduszkę
kolejki potrafią być długie
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Cytat:
Edytowane przez gwiazdka93 Czas edycji: 2012-11-03 o 00:39 |
|
|
|
|
#3393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tabletki antykoncepcyjne przepisał mi bez żadnych badań! ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Jeszcze mam jedno pytanie, czy ma ktoś aktualne namiary na dr Damiana Osieckiego z Katowic? Tzn. gdzie obecnie przyjmuje, czy na NFZ czy prywatnie? Edytowane przez limonka1988 Czas edycji: 2012-02-06 o 21:52 |
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
limonka ostatnio przyjmowal w Obwodzie Lecznictwa Kolejowego w Katowicach(nfz)kolo gieldy komputerowej
i slyszalam, ze w Chorzowie przyjmuje? ale na 100% nie wiem bo juz z rok nie chodze do niego
|
|
#3395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo!
|
|
#3396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A można wiedzieć dlaczego przestałaś do niego chodzić? |
|
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
tak na dworcowej
![]() niestety nie widzialam poprawy w leczeniu dlatego zmienilam
|
|
#3399 |
|
Rozeznanie
|
Drogie wizażanki, za niedługo planuję dzidziusia. Poszukuję więc dobrego ginekologa, a moja ginekolog do której chodziłam jak się okazuje wcale aż tak dobrych opinii nie ma. Poczytałam trochę w Internecie, i znalazłam dr Cholewę, który przyjmuje w Zabrzu, Żorach, Katowicach i Tychach. Najbardziej chodzi mi o przybliżony koszt wizyty (także za USG czy cytologię). Będę też wdzięczna za opinie na temat pana doktora, czy faktycznie jest najlepszy, z góry dziękuję za pomoc
|
#3400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio byłam u dr. Annny Wilczyńskiej (przyjmuje prywatnie na ul.Korkowej). Na stronie znanylekarz.pl ma dobre opinie, które teraz i ja mogę potwierdzić - sympatyczna młoda lekarka, bardzo delikatna i dokładna. Wszystko mi wyjaśniła podczas badania USG, odpowiadała wyczerpująco na moje pytania. Za wizytę z badaniem USG płaciłam 150zł, ale po moich ostatnich przejściach z lekarzami nie żałowałam tych pieniędzy nawet przez sekundę...
|
|
#3401 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam w Warszawie p. Elżbietę Kozłowską, przyjmuje w Damianie i chyba w swoim gabinecie prywatnie. Jest bardzo delikatna, miła, pamięta całą historię pacjentki i zleca wszystkie badania.
|
|
|
|
#3402 |
|
Zadomowienie
|
GDAŃSK
Andrzej Laukienicki, przyjmuje w Szpitalu Marynarki Wojennej. jest naprawdę dobry, wygania na badania i cierpliwie wszystko tłumaczy, jeśli są wątpliwości. był jeszcze jeden dobry, na Zaspie, ale niestety nie pamiętam nazwiska..
|
#3403 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczęta, poszukuję dobrego ginekologa z Łodzi, ale przyjmującego w poradni na NFZ a nie prywatnie? Najlepiej mężczyzna, ewentualnie delikatna kobieta...
Może ktoś może polecić kogoś zarówno do okresowej opieki jak i prowadzenia ciąży?
|
|
|
|
#3404 |
|
Raczkowanie
|
POZNAŃ
dr n. med. Magdalena Szymczak- specjalista położnik-ginekolog-anestezjolog Poznań ul. Rodawska 25 tel podam na priva żeby nie było ;p MEGA!!!! sympatyczna wyluzowana, z głową podchodzi do każdego pacjenta. dowcipna, uśmiechnięta, aż człowiek może się wyluzować , nie czuje się skrępowany. gabinet też jest bardzo "miły" nie przytłacza nadmiarem sprzętów, nie czujemy się jak u typowego lekarza.dodam , że mojej kuzynce w 8 miesiącu ciąży wykryła cystę na jajniku gdzie 3 innych ginekologów tego nie widziało!!. bardzo dobra jeśli chodzi o młode kobiety oraz kobiety w ciąży , podobno świetny specjalista dla tych co starają się o dziecko ale im to nie wychodzi . czyli jednym słowem niepłodnością ( znów przykład kuzynki , która 5lat się starała o dziecko -dziś ma 2 maluchów ;p roczne i 2 letnie dzieciątka . o tyle dobrze, że jest też lekarzem w szpitalu na polnej(poznanianki będą wiedzieć ;p ) więc gdyby cokolwiek się działo ona zajmuje się sprawą od początku do końca. generalnie polecam, miałam już "nieprzyjemność" z innymi ginekologami i ta jest najlepsza. p.s. przyjmuje prywatnie, niestety są kolejki ale nie ma przesady tak z tydzień się czeka. cena wizyty ok 100 zł + ewentualne badania 50 -70 zł - niestety cena wysoka ale wole wydać tyle i być w miłym towarzystwie niż wysłuchiwać koszmarnych tekstów innych lekarzy. |
|
|
|
#3405 |
|
Raczkowanie
|
BYTOM
dr nauk med. Andrzej Muryn - naprawdę świetny ginekolog, przyjmuje prywatnie na Batorego. Nie mogę powiedzieć złego słowa na temat tego Pana, ma sporą wiedzę i podchodzi do pacjentek z troską. ZABRZE lek. med. Jolanta Kliś - czytałam wiele opinii na temat tej Pani, niestety większość kobiet była niezadowolona. U mnie wręcz odwrotnie. Polecam, potraktowała mnie z troską, ma ogromną wiedzę i choć początkowo może sprawiać wrażenie kogoś dziwacznego, jest profesjonalistką. Przyjmuje publicznie w przychodni Hipokrates.
|
#3406 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ginekolog endokrynolog Poznan
hej, pomóżcie, staram się o dziecko tzn mam w planach bo póki co muszę zejść do tsh=1,5 żeby móc zacząć się starać...mam hashimoto szukam edno który zacznie mnie leczyć pod kątem zajścia w ciażę
|
|
|
|
#3407 |
|
Rozeznanie
|
Moja ginekolog jest też endokrynologiem, bardzo miła, kontaktowa i, co najważniejsze, sumienna osoba, nazywa się Katarzyna Wachowiak-Ochmańska, przyjmuje na Świętym Marcinie
|
|
|
|
#3408 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Zadzwoniłam do Ziemnickiej, i Pani z rejestracji doradziła że jak mam problemy z tarczyca i chce zajść w ciąże to mam się udać do Pani Beaty Banaszewskiej -i tam się zapiszę, spróbuję. |
||
|
|
|
#3409 |
|
Raczkowanie
|
Ruda Śląska 4 ul.Piaseczna przychodnia z nfz
|
|
|
|
#3410 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3411 |
|
Raczkowanie
|
Czy mogłybyście polecić dobrego ginekologa we Wrocławiu przyjmującego na NFZ?
|
|
#3412 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dodatkowym atutem przychodni jest to ze nie musisz sie rejestrowac, w zwiazku z czym idziesz do lekarza kiedy ci pasuje i po prostu czekasz w kolejce, ktora chyba nie jest zbyt duza (ja weszlam od razu). adres www przychodni: http://www.centrumzdrowia.wroc.pl/ |
|
|
|
|
#3413 |
|
Rozeznanie
|
120 zł za pełne badanie z cytologią i USG
|
|
|
|
#3414 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3416 |
|
Raczkowanie
|
kurde teraz się okazuje że Pani Banaszewska nie leczy tarczycy! Boże znowu jakiś fałszywy trop! Ktoś bzdury mi nagadał jaka jestem wściekła!!!!!!!!!! Nie wiem co teraz mam dośc po prostu już! Nie wiem do jakiego endo iść mam metlik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
|
|
|
#3417 |
|
Raczkowanie
|
POZNAŃ
polecam dr Blankę Malkowską-Walczak Trafiłam do niej gdy byłam już w ciąży- była to moja pierwsza wizyta w ogóle u ginekologa. Szukałam długo i nie żałuje ani jednej wizyty. Ma same pozytywne opinie na znanym lekarzu i faktycznie wszystko się zgadza co o niej znalazłam. Miła, uprzejma, wizyta trwa 20 minut. nie ma zbyt dużych opóźnień. Pani Balnka jest zawsze uśmiechnięta i miła. Ona chyba nigdy nie ma złego dnia Zawsze odpowie na każde pytanie, nie zwabia pacjenta bo za długo np. już siedzi w gabinecie.Robi wszystkie badania w ciąży jeżeli chodzi o krew, mocz itp. Wizyta pierwsza moja- USG plus cytologia 100 zl. Kolejna wizyta w ciązy takżę 100 zł. Płaciłam tylko więcej gdy byłam w 20 tygodniu ciązy i miałam USG polówkowe- trwalo 0,5 godziny i wtedy 150 zł i jeszcze jeden raz w 36 tygodniu jak robila wymaz z pochwy na paciorkowca - 150 zł. Przyjmuje na ulicy Tomickiego 11, Poznań ( okolice Ronda Śródka) telefon do rejestracji : 604 889 304 Dr Blanka pracuje także w szpitalu na ul. Polnej. |
|
|
|
#3418 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3419 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy któraś z Was chodziła do dr. Agnieszki Zawiejskiej w Poznaniu (na NFZ,przychodnia Hipokrates)? Jeżeli tak to prosze o jakies opinie.
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#3420 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

kolejki potrafią być długie