Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-21, 14:00   #1891
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
To ja wstawiam swoja próbna fryzurkę
Powiem tak jest ok ale coś mi z tyłem nie pasuje, ten chłopka co mi ja robił powpinał mi wsówki za delikatnie i te loki trzymały mi sie to tak byle jak, musze mu wytłumaczyć co i jak bo tak od razu tego nie czułam a dopiero po kilku godzinach wiedziałam już gdzie popełnił błąd. Podobaja mi sie bardzo te zawijasy które zrobiłą tak gdzie bok jest spięty ( nie wiem czy je widac na zdjęciu), Chyba poproszę o więcej takich na głowie. Ale efekt nie wyszedł taki jak na fotce i spodziewałam sie ze nie da sie skopiowac tego samego. Co o niej myślicie?
Czy te dziewczyny które miały już próbne tez miałyście powpinane wsówki tak trochę niebyt mocno bo może jemu bardziej chodziło o to czy efekt mi się spodoba a fryzurę i tak rozwalę wieczorem wiec nie wpinał za mocno?
Miałam się go o to zapytać ale w tym dniu załatwiałam jeszcze parę stresujących rzeczy i wypadło mi to z głowy
bardzo ładne lubie takie loczki

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie napisalam wam o decyzji mojej i TŻ
postanowiliśmy sie nie zabezpieczać i może będzie maleństwo także teraz co miesiac będę czekać... .
uu to super teraz dużo za Was a poduszeczka super
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:01   #1892
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
P.S. 200 ddś

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dziewczyny wymiękam, żebym się odwaliła od cudzych mężów, żebym uważała bo mnie wywalą z firmy no masakra jakaś
ja bym to zgłosiła dlzczego ktoś bezkarnie może burzyć twój spokój?
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Osz w mordeczkę mam dziś 200 DDŚ

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam coraz mniejsza ochote na tan ślub:

Czy ja przesadzam?? Moja cudowan siostra, która będzie niestety moją światkową wymysliła sobie, że kupi swojemu męzowi nowy gajer koloru szarego. Poprosiłam ją zeby jej Mąż czyli nasz świadek miał koszule w kolorze mojej sukni. Niestety kolor ecru nie pasuję do szrości....a my będziemy w brązach, beżach i złocie.

Awantura po całości..bo ja wymyslam i przesadzam....- bedzie miał biała i basta! wrrr

Dziś jej mówie, że pazurki zrobie w dniu slubi bo bedzie mi robuc ta sama osoba (mi sie nic na nich nie trzyma wiecej niz 2- 3). Hybrydowny trwa może z 30 minut? To mnie zbrechtała..ze jestem nienormalna....

Jeszcze na dokładke przed samym moim slubem jedzie na Dominikane....chyba tylko zeby mi na złość zrobić bo wie, że ja nie pojade przed slubem i ONA musi być pierwsza!!!

Mozna tak wymieniac w nieskonczoność........

Sukienie tez jej wybrałysmy to powiedziała, ze ma taka jaka chciałam a jej sie nie podoba......ciekawe, ze w dniu zakupu sie jej podobała....

Poza tym chciała jako świadkowa kupić suknie czarno-biała...pomojajac, że moja jest koloru zlamana biel......

Jestem taka smutna i zła.... chciałabym aby sie cieszyła ze mna a poki co mam wrazenie, że tylko ja to drażni...

Zaprosznie dostali w niedziele jako pierwsi to zapytała-'A PO CO TAK SYZBKO ROZDAJECIE?

Zero jakiejś pociechy tylko wciaz dogryzanie.....

Przesadzam???
kochana nie przesadzasz jeżeli nie możesz zmienić świadkowej to życzę ci tylko silnej woli i dużo spokoju
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na przymiarce. W sumie to byłą przymiarka samej podszewki Pani krawcowa pozaznaczała szpilkami wszystko tak jak być powinno, za tydzień mam kolejną przymiarkę, już w czymś co bardziej będzie moją suknię przypominało. Zaznaczyłyśmy też jak głęboki będzie dekolt. Dostałam próbkę materiału, by móc już rozglądać się za koszulą i krawatem dla TŻta. Koronka będzie dopiero w sobotę, ale mamy wybrany konkretny wzór. I koniecznie ecru. Dałam zdjęcie bolerka, będzie koronkowe zlewające sie z suknią, więc w kościele goście moga pomyśleć, że to całość Ale o to też mi chodziło, bo fanka bolerek nie jestem i wybrałam coś, co "standardowego" bolerka przypominać nie będzie. I jednak zrezygnowałam z wiązania gorsetowego. Będzie zamek, a na tym zapięcie na małe guziczki. W sumie mam ramiączka więc nic mi się nie zsunie, a krawcowa nie wypuści mnie z pracowni do póki nic nie będzie idealnie leżało. Poza tym to rozwiązanie będzie lepiej wyglądało do sukni.

I pomyśleć, że kiedyś nie lubiłam koronek. teraz jestem w nich tak zakochana, że spać w nocy nie umiałam
trzymam żeby wyszła taka jaką sobie wymarzyłaś
Cytat:
postanowiliśmy sie nie zabezpieczać i może będzie maleństwo także teraz co miesiac będę czekać... .
super trzymam kciuki i za marudę80 również
Cytat:
Powiem tak jest ok ale coś mi z tyłem nie pasuje, ten chłopka co mi ja robił powpinał mi wsówki za delikatnie i te loki trzymały mi sie to tak byle jak, musze mu wytłumaczyć co i jak bo tak od razu tego nie czułam a dopiero po kilku godzinach wiedziałam już gdzie popełnił błąd. Podobaja mi sie bardzo te zawijasy które zrobiłą tak gdzie bok jest spięty ( nie wiem czy je widac na zdjęciu), Chyba poproszę o więcej takich na głowie. Ale efekt nie wyszedł taki jak na fotce i spodziewałam sie ze nie da sie skopiowac tego samego. Co o niej myślicie?
Czy te dziewczyny które miały już próbne tez miałyście powpinane wsówki tak trochę niebyt mocno bo może jemu bardziej chodziło o to czy efekt mi się spodoba a fryzurę i tak rozwalę wieczorem wiec nie wpinał za mocno?
Miałam się go o to zapytać ale w tym dniu załatwiałam jeszcze parę stresujących rzeczy i wypadło mi to z głowy
jak dla mnie jest szałowa idealna z każdj strony podoba mi się to upięcie a ty masz podatne włosy na kręcenie?? długo się trzymały loki??
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:01   #1893
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki wam za opinię ale śmiało walcie jak widzicie coś co źle "leży" bo ja moge wszystkiego nie dostrzec

Wsówki to nie problem bo to dopiero próbna fryzura, ja mam i tak ciemne włosy wiec akurat na zdjeciu z lampa widać gdzie nie gdzie je ale wiem o tym ze musze mojemu fryzjerowi o tym powiedzieć bo jesli wepnie mi je ciaśniej to ich nie powinno byc widać. A we włosach będe miała tylko żywy kwiat
W takim razie trafiłaś w moją ulubioną fryzurkę i na pewno będzie śliczna

Cytat:
Ja jeszcze 10 tabsów i tez mam podobne plany......

Sama się wprosiła pare lat tamu...obiecła, ze lepszej świadkowej nie znajdę Cóż ludzie sie zmieniaja....
To skoro jej o to nie prosiłaś to tym bardziej się dziwie że to wszystko znosisz ale skoro piszesz że zmiana nie wchodzi w grę to na pewno na Twoim miejscu powiedziałabym jej co Cie boli

Cytat:
dzięki
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:05   #1894
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo fajna ta fryzurka a masz gdzies zdjęcie modelowe?
Co do wsuwek, mi fryzjerka mówiła, że niektore wsuwki wysuwają się same niezaleznie od tego jak mocno się je wsunie. Robila mi próbną przy użyciu prostych wsuwek, bez kulek, zakończeń, fal, czy czegokolwiek innego i one trzymały się bardzo mocno, w ogole nie wychodzily
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:08   #1895
(kicia)
Zakorzenienie

a ja się właśnie tak zastanawiam kiedy pójść na próbną fryzurę bo widzę że tu już PMki z września chodzą u mnie to koszt 30 zł więc można kilka razy pójść

Stary 2012-02-21, 14:09   #1896
Pradip
Zakorzenienie

PMki kochane a szczególnie te które planują już maleństwo właśnie zadzwoniła do mnie znajoma że urodziła i mają zdrowego i ślicznego synka Twierdzi że specjalnie czekała z porodem na nasze 200 DDŚ i że patrzeć na swoje maleństwo to najprzyjemniejsza rzecz na świecie...
Tak więc trzymam za Was (i mam nadzieje że już niedługo za nas...) mocno kciuki
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:11   #1897
Nika0208
Rozeznanie

anusia-girl - najpier zapytalam się jej czy chciala by nieśc obrączki, ucieszyła sie, teraz wiem od mojej bratowej, że Nati zadaje pytanie np. jak szybko ma iść przed nami czy tak szybk jak ksiądz czy powoli, nawet ćwiczy w domu jest kochana i pozwoliłam jej wybrac nawe poduszeczke na obrączki aby czula się ważna. A dzięki pudełeczkowi jestem pewna, że nie wypadną.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:14   #1898
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja się właśnie tak zastanawiam kiedy pójść na próbną fryzurę bo widzę że tu już PMki z września chodzą u mnie to koszt 30 zł więc można kilka razy pójść
ja wlasnie z wrzesnia i juz byłam. Ale za próbną płaciłam 70 zł więc u mnie to nie jest opłacalna sprawa. 30 zł to taniocha, poszłabym na 3
Stary 2012-02-21, 14:18   #1899
Nika0208
Rozeznanie

Miłego popołudnia, ja uciekam do pracy
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:19   #1900
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
anusia-girl - najpier zapytalam się jej czy chciala by nieśc obrączki, ucieszyła sie, teraz wiem od mojej bratowej, że Nati zadaje pytanie np. jak szybko ma iść przed nami czy tak szybk jak ksiądz czy powoli, nawet ćwiczy w domu jest kochana i pozwoliłam jej wybrac nawe poduszeczke na obrączki aby czula się ważna. A dzięki pudełeczkowi jestem pewna, że nie wypadną.
Za dwa tygodnie jadę właśnie w odwiedziny do małej... więc tak jak ty, będę musiała przeprowadzić poważną rozmowę z czterolatką

Cytat:
Ja generalnie próbnej fryzury nie miałam w planach Mam już na tyle zaufaną fryzjerkę, że czesze mnie na wszelakie okoliczności-zawsze jestem zadowolona. Jednak czytając Was... chyba jednak skorzystam z próby. Chociaż dwa tygodnie przed naszym ślubem idziemy na wesele do znajomych, więc może przy okazji, wtedy zrobię coś z moich wizji ślubnych
U mnie próbna kosztuje 70 zł

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-02-21 o 14:23
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:19   #1901
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
ja wlasnie z wrzesnia i juz byłam. Ale za próbną płaciłam 70 zł więc u mnie to nie jest opłacalna sprawa. 30 zł to taniocha, poszłabym na 3
mi się początkowo nie chciało wierzyć w tą cenę myślałam że coś mi się pokręciło (w starym salonie u tej babki wisiała tablica z cennikiem) jak zapisywałam się na ślubną zapomniałam o to zapytac a tej tablicy w nowym salonie nie ma. Dziś moja mama była u nich obciąć włosy i się zapytała okazało się 30 zł taniocha... szkoda że ślubna chyba ze 130-150 zł no ale nie można mieć w życiu wszystkiego

Stary 2012-02-21, 14:19   #1902
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość

chciałam Wam pokazać moje buciwko suknię mam koronkową rybkę Herm's Venus, a butki z Menbura prezentują się jak poniżej. Są obite koronką i mają taką jakby pętelkę z satyny. Są minimalnie ciemniejsze od sukni ślubnej ale nie będą się odcinać.
śliczne butki
Cytat:
ja: i co, jaka to sukienka? z jakiego sklepu? (bo ja jej nie widziałam, tylko słyszałam jak się chwaliła, że jest długa, biała i zwiewna)
TŻ: jakaś tam victoria coś ( ach ten TŻ)
od razu zaczaiłam, że victoria's secret no i wyszukałam, pytam TŻ, czy to ta, a TŻ, że tak, to ta

no więc to ta z załącznika.

co myślicie, przesadzam? TŻ mówi, że to nic takiego, ale ja mam dosyć proste, kremową suknię i szczerze mówiąc, obawiam się podobnego looku, bo nawet welonu nie zamierzałam mieć
brak mi słów, co za chamstwo
Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
a więc tak Nie mam narazie żadnych zdjeć w pełnej okazałości ale nasza atrakcja weselna w formie imprezowej fotobudki zrobiła furrorę
Mam dla was niespodziankę kliknijcie w link

http://www.facebook.com/media/set/?s...3287758&type=3
ślicznie wyglądaliście gratulacje jeszcze raz
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Proszę: http://allegro.pl/show_item.php?item=2012748443 Jest naprawdę bardzo ładny
No ja oprócz butów będę mieć oczywiście makijaż smoky eye, wzorki na paznokciach i planuję jeszcze kokardkę przy bransoletce, bo sama biżuteria będzie kryształowa, żeby pasowała do zdobień na sukni. Widzę, że Ci zależy na fioletowym akcencie wśród kwiatów, ale wydaje mi się że bardziej one mimo że fioletowe będą się gryzły z fioletowymi materiałami w Waszych ubiorach. Poza tym nie zapominaj iż bukiet będziesz trzymała tylko w kościele i chwilę po wyjściu z niego więc to nie jest taka stała ozdoba Zresztą ja - tak jak mówiłam - będę mieć tą samą wstążką co w dekoracjach obwiązane berło wiązanki Wiem wiem, też się z tym nie mogłam zgodzić i podobają mi się bukiety które pokazujesz, ale tonacja mi nie leży i stwierdziłam że wolę gipsówkę
dziękuję Kochana widzę że ten komplet akurat nie ejst teraz wystawiony, ale moze wystawi jeszcze raz, zapisałam sobie
Co do kwiatów to ja się totalnie nie znam, więc decyzję ostateczną podejmę po spotkaniu z jakąś florystką (której oczywisćie nie mam jeszcze wybranej)
Ogólnie wydaje mi się że jestem bardzo w czarnej d...pie jak na to że mam 71 dni do ślubu, czyli 2 miesiące z małym hakiem...
Jeszcze tylu rzeczy nie mam, nie wiem... no dramat

Cytat:
Dziewczyny ja mam coraz mniejsza ochote na tan ślub:

Czy ja przesadzam?? Moja cudowan siostra, która będzie niestety moją światkową wymysliła sobie, że kupi swojemu męzowi nowy gajer koloru szarego. Poprosiłam ją zeby jej Mąż czyli nasz świadek miał koszule w kolorze mojej sukni. Niestety kolor ecru nie pasuję do szrości....a my będziemy w brązach, beżach i złocie.

Awantura po całości..bo ja wymyslam i przesadzam....- bedzie miał biała i basta! wrrr

Dziś jej mówie, że pazurki zrobie w dniu slubi bo bedzie mi robuc ta sama osoba (mi sie nic na nich nie trzyma wiecej niz 2- 3). Hybrydowny trwa może z 30 minut? To mnie zbrechtała..ze jestem nienormalna....

Jeszcze na dokładke przed samym moim slubem jedzie na Dominikane....chyba tylko zeby mi na złość zrobić bo wie, że ja nie pojade przed slubem i ONA musi być pierwsza!!!

Mozna tak wymieniac w nieskonczoność........

Sukienie tez jej wybrałysmy to powiedziała, ze ma taka jaka chciałam a jej sie nie podoba......ciekawe, ze w dniu zakupu sie jej podobała....

Poza tym chciała jako świadkowa kupić suknie czarno-biała...pomojajac, że moja jest koloru zlamana biel......

Jestem taka smutna i zła.... chciałabym aby sie cieszyła ze mna a poki co mam wrazenie, że tylko ja to drażni...

Zaprosznie dostali w niedziele jako pierwsi to zapytała-'A PO CO TAK SYZBKO ROZDAJECIE?

Zero jakiejś pociechy tylko wciaz dogryzanie.....

Przesadzam???
przykro mi że masz taką sytuację skoro zmiana świadkowej nie wchodzi w grę, to może chociaż spróbuj z nią pogadać szczerze... eh
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Byłam wczoraj na przymiarce.W sumie to byłą przymiarka samej podszewki Pani krawcowa pozaznaczała szpilkami wszystko tak jak być powinno, za tydzień mam kolejną przymiarkę, już w czymś co bardziej będzie moją suknię przypominało. Zaznaczyłyśmy też jak głęboki będzie dekolt. Dostałam próbkę materiału, by móc już rozglądać się za koszulą i krawatem dla TŻta. Koronka będzie dopiero w sobotę, ale mamy wybrany konkretny wzór. I koniecznie ecru. Dałam zdjęcie bolerka, będzie koronkowe zlewające sie z suknią, więc w kościele goście moga pomyśleć, że to całość Ale o to też mi chodziło, bo fanka bolerek nie jestem i wybrałam coś, co "standardowego" bolerka przypominać nie będzie. I jednak zrezygnowałam z wiązania gorsetowego. Będzie zamek, a na tym zapięcie na małe guziczki. W sumie mam ramiączka więc nic mi się nie zsunie, a krawcowa nie wypuści mnie z pracowni do póki nic nie będzie idealnie leżało. Poza tym to rozwiązanie będzie lepiej wyglądało do sukni.
widzę ze jesteś zadowolona z krawcowej więc oby tak dalej

Cytat:
bardzo ładna ta fryzurka co do wsuwek, to ja miałam normalnie, mocno wpięte, tak że fryzura mi się nie zniszczyła do wieczora, ale bardzo możliwe ze Twój fryzjer miał taką taktykę żeby dać na luz z wsuwkami na próbnej

Znowu miałam tyyyle nadrabiania

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:24   #1903
tenebrosa
Wtajemniczenie

Hello!

Malwus
, mi się bardzo podoba ta fryzurka. Ja co prawda jeszcze nie miałam swojej próbnej, ale domyślam się, że też wsuwki nie będą powpinane jakoś bardzo mocno, bo fryzjerka ma mi zaproponować kilka wersji uczesania. Nie będą to więc super dopracowane fryzurki, tylko takie poglądowe.

kocurku, współczuję sytuacji z siostrą. Też uważam, że powinnaś z nią porozmawiać, bo nic dziwnego, że odechciewa Ci się ślubu w takiej atmosferze. Najgorsze jest to, że ta zazdrość bierze się pewnie z jakichś ukrytych kompleksów lub wewnętrznych problemów siostry. Ty niczemu nie zawiniłaś, a ona tak się do Ciebie odnosi, to bardzo przykre. Trzymam kciuki, żeby Wasze relacje się poprawiły

Seagirl, fajnie, że nas odwiedziłaś Żonko! Cieszę się, że drink bar się sprawdził, bo my też zamówiliśmy u taką atrakcję Fotobudka - super sprawa. Czekam na więcej fotek Młodej Pary!

Nika, maruda, gratuluję poważnych decyzji i podziwiam!

Gratuluję tym, co mają 200 i 109 ddś Ja mam dzisiaj równo 5 miesięcy!
Wkleić Wam zestawienie załatwionych spraw i tablicę inspiracji czy e tam?
Stary 2012-02-21, 14:25   #1904
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę iść w ten sam dzień, w który umówię się na przymiarkę sukni
Byłam się dwa razy czesać na wesela w zeszłym roku i już właściwie wiem jaką fryzurkę chcę

W ogóle - na dniach mija 5 miesięcy odkąd zamówiłam suknię i na razie cisza. Miałam na nią czekać właśnie max 5 miesięcy. Chciałam dzwonić na początku marca, ale teraz sobie wkręciła, że może o niej zapomniały i nie zamówiły Jak myślicie, kiedy tam dzwonić, żeby się przypomnieć?

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Gratuluję tym, co mają 200 i 109 ddś Ja mam dzisiaj równo 5 miesięcy!
Gratulacje
pewnie, że wkleić
Stary 2012-02-21, 14:25   #1905
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Audrey na przymiarce bylo bez szalenstw i bez falban , przymierzalam tak naprawde jakby sama podszewke, nie wiem jak to nazwac - trzon sukni ogolnie ksztalt juz ma, dekolt serduszkowy wyciety, dekolt ksztalt ma fajny - nie bardzo eksponuje piersi ale jednak nie zakrywa ich calkiem - tak idealnie , moj nowy stanik pasuje doskonale Poza tym pani docinala ja na dlugosc do bucikow i chyba tyle - nastepna przymiarka w kwietniu, podobno beda juz falbany nie bedzie jeszcze tego pasa, wtedy zdecyduje czy wybieram jego czy szarfe przewiazana w najcienszym miejscu talii (bo jestem wlasnie za tym rozwiazaniem, ale musze zobaczyc jak to bedzie wygladalo).
ps. co kupilas na ciuchach?

I zegnam sie znow pewnie na kilka dni

Aaaa... TZ widzac moj smutek i zapracowanie w ciagu ostatnich dni wczoraj zabral mnie na tance tzn na kurs tanca, na ktory chodzilismy w ubieglym roku i przestalismy jesienia i teraz znow tanczymy - obawialam sie ze o wielu krokach zapomnialam, bo zapisalismy sie na ten stopien na ktorym skonczylismy jesienia, ale okazalo sie ze idzie nam calkiem niezle

Lady Od razu trzeba było dzwonić po policję, jesli droga jest uszkodzona i z autem coś się stanie to odpowiedzialność ponoć właściciel drogi, to chyba było przed jakimś urzędem jak sądzę więc powinnaś odszkodowania się domagać. Ja raz rozwaliłam auto na dziurze powiatowej, odpadł mi zderzak, skrzywiłam felgę, dostałam coś koło 15000 zł za szkody.

Kupiłam piękną spódniczkę, baleriny z falbanką z atmosphere, oxfordki z new looka i co najlepsze: trampki LACOSTE dla TŻta jak nówki, lekko przybrudzone, ale podeszwa nietknięta!!

Z kolei buty przyszły do ślubu... i już wiem że wyląduje w kobierzynie z tym bo zamówiłam r. 37 jak zwykle, a ten jest kompletnie za duży, człapie mi, już umówiłam się na wymianę na 36 r. ale dopiero po przymiarce bo wcześniej nie dojdą TZt mówi że jak tak dalej pójdzie to do wesela wykupie buty z całego świata

Ale powiem Wam szczerze że są aaahhh! PRZEPIĘKNE! Jednocześnie bardzo kobiece i takie słodkie, dziewczęce przez tą kokardkę, mimo że są lakierowane są bardzo wygodne i mięciutkie. Jestem zadowolona i są warte tych pieniędzy

poniżej foto butów i lumpkowych łowów:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1049.jpg (36,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1050.jpg (33,2 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1051.jpg (33,5 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1055.jpg (74,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1056.jpg (61,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1058.jpg (75,5 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1060.jpg (75,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1061.jpg (50,9 KB, 16 załadowań)
Stary 2012-02-21, 14:26   #1906
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj równo 5 miesięcy!
Pytanie... Oczywiście, że wklejaj!!!

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

W ogóle - na dniach mija 5 miesięcy odkąd zamówiłam suknię i na razie cisza. Miałam na nią czekać właśnie max 5 miesięcy. Chciałam dzwonić na początku marca, ale teraz sobie wkręciła, że może o niej zapomniały i nie zamówiły Jak myślicie, kiedy tam dzwonić, żeby się przypomnieć?
Ja już teraz jakoś zadzwoniła i zapytała, czy aby przypadkiem już jej nie ma...
Ale ja jestem z natury niecierpliwa więc mogę być nieobiektywna

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Kupiłam piękną spódniczkę, baleriny z falbanką z atmosphere, oxfordki z new looka i co najlepsze: trampki LACOSTE dla TŻta jak nówki, lekko przybrudzone, ale podeszwa nietknięta!!

Z kolei buty przyszły do ślubu...
Ślubne I reszta zakupów również bardzo fajna! A ta spódniczka

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-02-21 o 14:34
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:30   #1907
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam się dwa razy czesać na wesela w zeszłym roku i już właściwie wiem jaką fryzurkę chcę

a ja też miałam taki plan ale genialnym przebłyskiem geniuszu przesunełam przymiarkę na poniedziałek a w poniedziałek mają salon zamknięty (zorientowałam się w busie) no a przymiarkę mam 28 maja pierwszą następną pewnie jakies 2 tyg później a wtedy zaczynam sesję i prawdopodobnie średnio będę miała jeszce na to czas

ale genialnie wpadłam teraz na inny pomysł zawsze mogę sobie coś podobnego na wieczór panieński zrobić

ja bym zadzwoniła u mnie w salonie posiali moja umowę no ale twierdzą że suknia jest zamówiona i na pewno będzie

Stary 2012-02-21, 14:33   #1908
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Lady Od razu trzeba było dzwonić po policję, jesli droga jest uszkodzona i z autem coś się stanie to odpowiedzialność ponoć właściciel drogi, to chyba było przed jakimś urzędem jak sądzę więc powinnaś odszkodowania się domagać. Ja raz rozwaliłam auto na dziurze powiatowej, odpadł mi zderzak, skrzywiłam felgę, dostałam coś koło 15000 zł za szkody.

Z kolei buty przyszły do ślubu... i już wiem że wyląduje w kobierzynie z tym bo zamówiłam r. 37 jak zwykle, a ten jest kompletnie za duży, człapie mi, już umówiłam się na wymianę na 36 r. ale dopiero po przymiarce bo wcześniej nie dojdą TZt mówi że jak tak dalej pójdzie to do wesela wykupie buty z całego świata

Ale powiem Wam szczerze że są aaahhh! PRZEPIĘKNE! Jednocześnie bardzo kobiece i takie słodkie, dziewczęce przez tą kokardkę, mimo że są lakierowane są bardzo wygodne i mięciutkie. Jestem zadowolona i są warte tych pieniędzy

wspaniale łupy, wspanbiałe buty szkoda, że za duże
p.s.a w jaki sposob walczylas o odszkodowanie? Bylas najpierw u mechanika, by wyliczyl straty, pozniej zlozylas wniosek do starostwa, czy jak to wyglądało? Moze mi się przyda na zaś, bo niezbyt ciekawe te drogi u mnie

Cytat:

skoro na dniach minie 5 miesięcy, ja bym wlasnie po tym terminie zadzwonila (czyli na początku przyszlego tygodnia) i zapytala o suknię.
Stary 2012-02-21, 14:36   #1909
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Malwus bardzo ładna fryzurka

kocurku moja rodzinka tez za bardzo się nie spisuje i nie wspiera - jedynie moja mam. Ale nie przejmuje sie to mój dzień i dla mnie i z tego się cieszę. a z siostrą pogadaj - powinna zrozumieć..

tenebrosa wklejaj

gratuluje 200
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:37   #1910
kooocur
Zakorzenienie

Seagirl ile płaciliści za to fotoklitke/ Zdjęcia są mega...a onisą ze Szczecina..super to wygląda...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:41   #1911
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

malwus piekna fryzurka!! zwłaszcza profil z opadającymi włoskami

audrey ale cudaaaa wynalazłaś

tenebrosa Ty sie nie pytaj, tylko wklejaj natentychmiast!!

Cytat:
za decyzję!! I trzymam kciuki !

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:41   #1912
a u d r e y
Wtajemniczenie

Kocurku z tymi świadkami pod kolor Ciebie, nie obraź się ale troche chyba przesadzasz. Bo pod kolor to się raczej druhny stroi, a kolor koszuli świadka pod Twoją sukienkę, mam nadzieję ze nie urażę, ale brzmi już fanaberyjnie Jeszcze rozumiem jakby chciał wywalić z czernią, czerwienią, kobaltem czy czymś, ale biel?? Przecież nie będziecie się przytulać całe wesele żeby się rzucało w oczy że on ma białą koszulę a nie złamaną biel...

Kili zadzwoniłam po policję, przyjechali, przyjechał Pan z ubezpieczalni w której było ubezpieczone auto i wycenił straty, policja spisała protokół i ubezpieczyciel kontaktował się z zarządcą drogi. Ja dostałam tylko decyzję i kasę na konto

Dziękuję za opinie

Byłam dzisiaj także za stanikiem, oczywiście wszystkie były cyckochłonne, czyli wchłaniały mi cyce tak że wyglądałam jakbym ich nie miała . Więc jutro maraton po krakowskich galeriach, intimi, esotiki i inne cuda wianki

Aha! A sprzedawca butów ślubnych jest super, napisałam mu, prosił o dokładny rozmiar stopy, zdjęcie z widokiem ile jest za dużo i doradzi co robić, czy wwymieniac czy kupić zapiętki

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-02-21 o 14:42
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:41   #1913
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Gratulacje
pewnie, że wkleić
Ja bym dzwoniła i się dowiedziała co i jak

Cytat:

Boże dziewczyno ile ty tych butów do ślubu jeszcze planujesz kupić niedługo będziesz mogła sklep otworzyć, butki bardzo fajne jaki to kolorek
Stary 2012-02-21, 14:43   #1914
niut0
Zakorzenienie

Dzwonić będę na pewno tylko czy już czy im jeszcze dać tydzień
Stary 2012-02-21, 14:44   #1915
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Aaaa i jeszcze Wam chciałam powiedzieć coś a propo's dzieci niosących obrączki. Mój kuzyn w zeszłym roku miał ślub i jego synek miał wtedy 3 latka. Wiecie co zrobili? Szli z nim do ołtarza: trzymali maluszka za rączki między sobą, a on miał na szyi na białej wstążce zawieszone obrączki. Płakałam ze wzruszenia!! Jakbym miała dziecko w takim wieku, na pewno bym tak zrobiła

Kubuś już z nami
Stary 2012-02-21, 14:47   #1916
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym dzwoniła wtedy co mija te 5 miesięcy
Stary 2012-02-21, 14:47   #1917
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
widzimy Cię w lustrze
a fryzurka śliczna, bardzo mi się podoba
Jak wstawiłam juz fotki do dopiero zobaczyłam że widac moja facyjate oj tam, nie lukajcie bo akurat na zdjęciu wargę sobie przegryzam
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

jak dla mnie jest szałowa idealna z każdj strony podoba mi się to upięcie a ty masz podatne włosy na kręcenie?? długo się trzymały loki??
Ogólnie to moje włosy lekko sie krecą i sa bardzo podatne na loki. Loki wytrzymały do konca dnia, tylko fryzura sie jako całośc troche rozleciała i o to mi chodzi zeby dobrze wsuwki wpić to wtedy fryzura sie w całośc dobrze trzyma.
Cytat:
bardzo fajna ta fryzurka a masz gdzies zdjęcie modelowe?
Co do wsuwek, mi fryzjerka mówiła, że niektore wsuwki wysuwają się same niezaleznie od tego jak mocno się je wsunie. Robila mi próbną przy użyciu prostych wsuwek, bez kulek, zakończeń, fal, czy czegokolwiek innego i one trzymały się bardzo mocno, w ogole nie wychodzily
Ja zawsze miałam fryz robiony na wsuwki z kulkami na koncu. Wsuwki praktycznie zawsze były wpięte na chama jak najciaśniej bo wole czuc ze mam coś na głowie niż macac sie po głowie czy wszystko lezy jak było i się nie rozpadło.Nigdy nie zgubiłam żadnej wsuwki bo jak są dobrze wciśnięte to nic nie powinno wypaść. A zdjęcie z którego fryzjer się sugerował to to --> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1328788730

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-02-21 o 14:52
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:48   #1918
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Dzwon teraz:P

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-21, 14:49   #1919
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Aaaa i jeszcze Wam chciałam powiedzieć coś a propo's dzieci niosących obrączki. Mój kuzyn w zeszłym roku miał ślub i jego synek miał wtedy 3 latka. Wiecie co zrobili? Szli z nim do ołtarza: trzymali maluszka za rączki między sobą, a on miał na szyi na białej wstążce zawieszone obrączki. Płakałam ze wzruszenia!! Jakbym miała dziecko w takim wieku, na pewno bym tak zrobiła
No to rzeczywiście musiało to PIĘKNIE wyglądać, ja również bym bankowo ryczała na taki widok
Stary 2012-02-21, 14:52   #1920
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

niut ja bym już dzwoniła

Kubuś już z nami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości