|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
Cytat:
za Was a poduszeczka super
|
|
#1892 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeżeli nie możesz zmienić świadkowej to życzę ci tylko silnej woli i dużo spokoju ![]() Cytat:
żeby wyszła taka jaką sobie wymarzyłaś ![]() Cytat:
super trzymam kciuki i za marudę80 również ![]() Cytat:
idealna z każdj strony podoba mi się to upięcie a ty masz podatne włosy na kręcenie?? długo się trzymały loki??
|
|
#1893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wsuwek, mi fryzjerka mówiła, że niektore wsuwki wysuwają się same niezaleznie od tego jak mocno się je wsunie. Robila mi próbną przy użyciu prostych wsuwek, bez kulek, zakończeń, fal, czy czegokolwiek innego i one trzymały się bardzo mocno, w ogole nie wychodzily |
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się właśnie tak zastanawiam kiedy pójść na próbną fryzurę
bo widzę że tu już PMki z września chodzą u mnie to koszt 30 zł więc można kilka razy pójść
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
PMki kochane a szczególnie te które planują już maleństwo właśnie zadzwoniła do mnie znajoma że urodziła i mają zdrowego i ślicznego synka
Tak więc trzymam za Was (i mam nadzieje że już niedługo za nas...) mocno kciuki |
|
|
|
#1897 |
|
Rozeznanie
|
anusia-girl - najpier zapytalam się jej czy chciala by nieśc obrączki, ucieszyła sie, teraz wiem od mojej bratowej, że Nati zadaje pytanie np. jak szybko ma iść przed nami czy tak szybk jak ksiądz czy powoli, nawet ćwiczy w domu
jest kochana i pozwoliłam jej wybrac nawe poduszeczke na obrączki aby czula się ważna. A dzięki pudełeczkowi jestem pewna, że nie wypadną.
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
Miłego popołudnia, ja uciekam do pracy
|
|
|
|
#1900 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam już na tyle zaufaną fryzjerkę, że czesze mnie na wszelakie okoliczności-zawsze jestem zadowolona. Jednak czytając Was... chyba jednak skorzystam z próby. Chociaż dwa tygodnie przed naszym ślubem idziemy na wesele do znajomych, więc może przy okazji, wtedy zrobię coś z moich wizji ślubnych ![]() U mnie próbna kosztuje 70 zł
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2012-02-21 o 14:23 |
||
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie można mieć w życiu wszystkiego
|
|
#1902 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
brak mi słów, co za chamstwo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do kwiatów to ja się totalnie nie znam, więc decyzję ostateczną podejmę po spotkaniu z jakąś florystką (której oczywisćie nie mam jeszcze wybranej) Ogólnie wydaje mi się że jestem bardzo w czarnej d...pie jak na to że mam 71 dni do ślubu, czyli 2 miesiące z małym hakiem... Jeszcze tylu rzeczy nie mam, nie wiem... no dramat Cytat:
skoro zmiana świadkowej nie wchodzi w grę, to może chociaż spróbuj z nią pogadać szczerze... eh Cytat:
![]() Cytat:
Znowu miałam tyyyle nadrabiania
|
|||||||
|
|
|
#1903 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello!
Malwus, mi się bardzo podoba ta fryzurka. Ja co prawda jeszcze nie miałam swojej próbnej, ale domyślam się, że też wsuwki nie będą powpinane jakoś bardzo mocno, bo fryzjerka ma mi zaproponować kilka wersji uczesania. Nie będą to więc super dopracowane fryzurki, tylko takie poglądowe. kocurku, współczuję sytuacji z siostrą. Też uważam, że powinnaś z nią porozmawiać, bo nic dziwnego, że odechciewa Ci się ślubu w takiej atmosferze. Najgorsze jest to, że ta zazdrość bierze się pewnie z jakichś ukrytych kompleksów lub wewnętrznych problemów siostry. Ty niczemu nie zawiniłaś, a ona tak się do Ciebie odnosi, to bardzo przykre. Trzymam kciuki, żeby Wasze relacje się poprawiły ![]() Seagirl, fajnie, że nas odwiedziłaś Żonko! Cieszę się, że drink bar się sprawdził, bo my też zamówiliśmy u taką atrakcję Fotobudka - super sprawa. Czekam na więcej fotek Młodej Pary!Nika, maruda, gratuluję poważnych decyzji i podziwiam! Gratuluję tym, co mają 200 i 109 ddś Ja mam dzisiaj równo 5 miesięcy! Wkleić Wam zestawienie załatwionych spraw i tablicę inspiracji czy e tam?
|
#1904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam się dwa razy czesać na wesela w zeszłym roku i już właściwie wiem jaką fryzurkę chcę W ogóle - na dniach mija 5 miesięcy odkąd zamówiłam suknię i na razie cisza. Miałam na nią czekać właśnie max 5 miesięcy. Chciałam dzwonić na początku marca, ale teraz sobie wkręciła, że może o niej zapomniały i nie zamówiły Jak myślicie, kiedy tam dzwonić, żeby się przypomnieć?---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
pewnie, że wkleić
|
|
|
#1905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lady Od razu trzeba było dzwonić po policję, jesli droga jest uszkodzona i z autem coś się stanie to odpowiedzialność ponoć właściciel drogi, to chyba było przed jakimś urzędem jak sądzę więc powinnaś odszkodowania się domagać. Ja raz rozwaliłam auto na dziurze powiatowej, odpadł mi zderzak, skrzywiłam felgę, dostałam coś koło 15000 zł za szkody. Kupiłam piękną spódniczkę, baleriny z falbanką z atmosphere, oxfordki z new looka i co najlepsze: trampki LACOSTE dla TŻta jak nówki, lekko przybrudzone, ale podeszwa nietknięta!! Z kolei buty przyszły do ślubu... i już wiem że wyląduje w kobierzynie z tym bo zamówiłam r. 37 jak zwykle, a ten jest kompletnie za duży, człapie mi, już umówiłam się na wymianę na 36 r. ale dopiero po przymiarce bo wcześniej nie dojdą TZt mówi że jak tak dalej pójdzie to do wesela wykupie buty z całego świata ![]() Ale powiem Wam szczerze że są aaahhh! PRZEPIĘKNE! Jednocześnie bardzo kobiece i takie słodkie, dziewczęce przez tą kokardkę, mimo że są lakierowane są bardzo wygodne i mięciutkie. Jestem zadowolona i są warte tych pieniędzy ![]() poniżej foto butów i lumpkowych łowów:
|
|
#1906 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pytanie... Oczywiście, że wklejaj!!!Cytat:
Ale ja jestem z natury niecierpliwa więc mogę być nieobiektywna ![]() Cytat:
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2012-02-21 o 14:34 |
|||
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja też miałam taki plan ale genialnym przebłyskiem geniuszu przesunełam przymiarkę na poniedziałek a w poniedziałek mają salon zamknięty (zorientowałam się w busie) no a przymiarkę mam 28 maja pierwszą następną pewnie jakies 2 tyg później a wtedy zaczynam sesję i prawdopodobnie średnio będę miała jeszce na to czas ale genialnie wpadłam teraz na inny pomysł zawsze mogę sobie coś podobnego na wieczór panieński zrobić ![]() ja bym zadzwoniła u mnie w salonie posiali moja umowę no ale twierdzą że suknia jest zamówiona i na pewno będzie
|
|
#1908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s.a w jaki sposob walczylas o odszkodowanie? Bylas najpierw u mechanika, by wyliczyl straty, pozniej zlozylas wniosek do starostwa, czy jak to wyglądało? Moze mi się przyda na zaś, bo niezbyt ciekawe te drogi u mnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
Malwus bardzo ładna fryzurka
kocurku moja rodzinka tez za bardzo się nie spisuje i nie wspiera - jedynie moja mam. Ale nie przejmuje sie to mój dzień i dla mnie i z tego się cieszę. a z siostrą pogadaj - powinna zrozumieć.. tenebrosa wklejaj ![]() gratuluje 200
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Seagirl ile płaciliści za to fotoklitke/ Zdjęcia są mega...a onisą ze Szczecina..super to wygląda...
|
|
|
|
#1911 | |
|
Wtajemniczenie
|
malwus piekna fryzurka!!
audrey ale cudaaaa wynalazłaś tenebrosa Ty sie nie pytaj, tylko wklejaj natentychmiast!! ![]() Cytat:
za decyzję!! I trzymam kciuki !
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocurku z tymi świadkami pod kolor Ciebie, nie obraź się ale troche chyba przesadzasz. Bo pod kolor to się raczej druhny stroi, a kolor koszuli świadka pod Twoją sukienkę, mam nadzieję ze nie urażę, ale brzmi już fanaberyjnie
Jeszcze rozumiem jakby chciał wywalić z czernią, czerwienią, kobaltem czy czymś, ale biel?? Przecież nie będziecie się przytulać całe wesele żeby się rzucało w oczy że on ma białą koszulę a nie złamaną biel...Kili zadzwoniłam po policję, przyjechali, przyjechał Pan z ubezpieczalni w której było ubezpieczone auto i wycenił straty, policja spisała protokół i ubezpieczyciel kontaktował się z zarządcą drogi. Ja dostałam tylko decyzję i kasę na konto ![]() Dziękuję za opinie ![]() Byłam dzisiaj także za stanikiem, oczywiście wszystkie były cyckochłonne, czyli wchłaniały mi cyce tak że wyglądałam jakbym ich nie miała . Więc jutro maraton po krakowskich galeriach, intimi, esotiki i inne cuda wianki ![]() Aha! A sprzedawca butów ślubnych jest super, napisałam mu, prosił o dokładny rozmiar stopy, zdjęcie z widokiem ile jest za dużo i doradzi co robić, czy wwymieniac czy kupić zapiętki
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-02-21 o 14:42 |
|
|
|
#1913 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niedługo będziesz mogła sklep otworzyć, butki bardzo fajne jaki to kolorek
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwonić będę na pewno tylko czy już czy im jeszcze dać tydzień
|
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaa i jeszcze Wam chciałam powiedzieć coś a propo's dzieci niosących obrączki. Mój kuzyn w zeszłym roku miał ślub i jego synek miał wtedy 3 latka. Wiecie co zrobili? Szli z nim do ołtarza: trzymali maluszka za rączki między sobą, a on miał na szyi na białej wstążce zawieszone obrączki. Płakałam ze wzruszenia!!
|
|
|
|
#1916 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym dzwoniła wtedy co mija te 5 miesięcy
|
#1917 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Jak wstawiłam juz fotki do dopiero zobaczyłam że widac moja facyjate
oj tam, nie lukajcie bo akurat na zdjęciu wargę sobie przegryzam ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-02-21 o 14:52 |
||
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwon teraz:P
|
|
|
|
#1919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1920 |
|
Wtajemniczenie
|
niut ja bym już dzwoniła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

za Was
a poduszeczka super 

Ale o to też mi chodziło, bo fanka bolerek nie jestem i wybrałam coś, co "standardowego" bolerka przypominać nie będzie. I jednak zrezygnowałam z wiązania gorsetowego. Będzie zamek, a na tym zapięcie na małe guziczki. W sumie mam ramiączka więc nic mi się nie zsunie, a krawcowa nie wypuści mnie z pracowni do póki nic nie będzie idealnie leżało. Poza tym to rozwiązanie będzie lepiej wyglądało do sukni.
18.08.2010 - zaręczyny

bo widzę że tu już PMki z września chodzą
u mnie to koszt 30 zł więc można kilka razy pójść 

brak mi słów, co za chamstwo
skoro zmiana świadkowej nie wchodzi w grę, to może chociaż spróbuj z nią pogadać szczerze... eh