|
|
#1861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
A mi pachnie jak 60's mod
Cytat:
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie
|
#1863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
)---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Dziewczyny a czy ktoś wystawiał na paznokciach lakier illusion? ciekawe wygląda, może przeoczyłam. |
||
|
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się Here Leger Intrigue. Jest to mocny, wieczorowy zapach. Kojarzy mi się z elegancką restauracją w wytwornym lokalu, a potem o spacerze po rynku
|
#1865 |
|
BAN stały
|
Nataszkadalsze wrażenia jeśli chodzi o czarną farbę to niestety ale nie polecam kolor wypłukał się do brązu, choć teściowa ma ten odcień złocisty ciemny blond czy coś takiego
i kolor ma identyczny cały czas
|
|
|
|
#1866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh rozdałam u Tż w pracy 12 katalogów i nic...
|
|
#1867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Ja dałam jeden mężowi do pracy i przyniósł zamówienie za 200 zł z 3. Swoją drogą to ciekawe jako on to zrobił ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
już o tym tu dyskutowałyśmy że jest różnica pomiędzy stroną a póbką.
|
||
|
|
|
#1868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kazałam mojemu zrobić coś ala reklama Old Spice - powąchaj swojego meżczyznę, a potem mnie, chcesz by pachniał jak ja? Zamów perfum z Avonu. ![]() Nie zgodził się
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ci Tż,nie chciał uskutecznić Twojego pomysłu Może jeszcze poczekaj, daj szansę im się oswoić z katalogiem, może któregoś dnia Cię zaskoczy, jak nikt nic nie zamówi to następnym razem daj mu chociaż ze 3 i tak za każdym razem, może ktoś się o niego upomni a potem już samo pójdzie...
|
|
|
|
|
#1870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jednak już zdecydowałam się na inny a do tego jak ktoś z klientów by chciał wezmę próbki
|
|
#1871 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ostatnio pisałam o trefnych słuchawkach z mini katalogu pożółkłych z wypadniętą cyrkonią, radziłyście reklamować, tak też zrobiłam - uznali mi reklamację, jednak nie wiem, czy mam po raz kolejny sugerować klientce by ta chciała zamówić te słuchawki a jeśli one nazwyczajniej wszystkie bardzo odbiegają od katalogowych fotek? na nich są takie super błyszczące, a w realu mat i ten srebrny kolor jest dużo ciemniejszy...
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32447067]Powiedzcie mi co jest takiego kuszącego w klubie róży?próbki?broszka?[/QUOTE]
Dostałaś broszkę już? Ona chyba srebrna nie jest prawda ![]() Dzwoniłam dziś na infolinię i pani powiedziała, że z oferty walentynkowej można korzystać do końca katalogu 3. W brakach jest już zestaw perceive dew + lakier. |
|
|
|
#1873 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że zamówiłam wcześniej.
|
|
#1874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ta opaska dobrze mi futro trzyma.. na nos nie spada.. o ból głowy nie przyprawia i nie sprężynuje
|
||
|
|
|
#1875 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() lakier Sea breeze brzmi zachęcająco-szukam w necie ale nie widzę takowego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klientka wzięła dzisiaj ode mnie 2 próbki i ma sprawdzić czy warto tyle kasy dać. Ona już u mnie zamawiała Ungaro Fever więc jest szansa że zamówi
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2012-02-21 o 16:53 Powód: lit |
|
|
|
|
#1877 |
|
Raczkowanie
|
U mnie niestety nie ma chętnych na tego typu zapachy bo poraża ich cena, chociaż dla moich klientek 59zł to już bardzo dużo za zapach
|
|
|
|
#1878 |
|
Rozeznanie
|
Ja też.
I dziś już u mnie będzie ten zestawik.
|
|
|
|
#1879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do Klubu Róży, to miło jest się tam dostać, ale podejmowanie nadmiernych wysiłków jest bez sensu Ale i tak gratuluję dziewczynom, które się do niego dostały.
|
|
#1880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też ją chciałam zamówić dla siebie w kat.3, ale jak wpisywałam kod to wyskakiwało mi, że produkt jest niedostępny. |
|
|
|
|
#1881 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, pamiętacie te zegarki fioletowe Eternal Love z kryształkami Swarovskiego? Ostatnio zauważyłam, że mój nie działa. Nie wiem jak to wyglądało z gwarancją, bo znalazłam tylko jakieś papierki- jeden jest po rosyjsku, a drugi informuje o punktach zbioru zepsutych sprzętów... Nie wiem czy mi warto dalej szukać po szafkach jakiejś gwarancji, bo może wcale nie było...?
Dostałam też odpowiedź w sprawie szminek waniliowy pocałunek, o których wcześniej pisała. jeśli kogoś to interesuje, to powiedzieli, ze mi odliczą koszty tych szminek z konta. |
|
|
|
#1882 |
|
Rozeznanie
|
ja chciałam dziś w COKu kupić ten szal i niestety już nie mieli.
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1885 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy to ta, ale ja kiedyś zamawiałam tą torbę. Jest czarna z bialym napisem AVON. Materiał chyba taki jak w torbie z biedronki, takiej zielonej... Chyba tylko sztywniejszy. Dno też jest usztywnione. Ogólnie ejst dość masywna, mam swoją koło roku i dźwigam w niej te wszystkie kosmetyki, czasem zabieram ją też jak gdzies jadę.... Wymiary dna to ok. 18 cm x35 cm, a wysokość ok. 25 cm. Moim zdaniem warto. Na kataloowym chyba zdjęcia były kiedyś, postaram się później coś pstryknąc też..
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fotki są na katalogowym. |
||
|
|
|
#1888 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do lakierów avonowych to ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony mam kilka egzemplarzy, które są bardzo fajne w tym mój ulubiony Ruby Slippers, a było kilka takich na które przeklinałam, aż TŻ uszy zatykał (Gleaming Gold, Mercurys Metal). Ale oczywiście zawsze kupuje nowy lakier jak tylko się pojawia w ofercie Najwyżej pójdzie na zwrot bo i tak się już kilka rzeczy uzbierało ![]() A co do KR to uważam, że nie ma co na siłę dobijać zamówienia, ale jak już się tam ktoś dostanie to przecież nic złego i gratulacje wszystkim, którzy tam już są. Ja kupuje kosmetyki dla siebie, kolezanek i rodziny, u mnie wszyscy maja opust, różny w zależności od katalogu, bo ja chce mieć tylko pokryte moje kosmetyki a na zarobku mi nie zależy więc to olewam Czasem mam zamówienia naprawdę duże a czasami male i jakoś mnie to specjalnie nie martwi
|
|
#1889 |
|
Raczkowanie
|
Moja klientka w ubiegłym tyg. wzięła ten szal. Ja też planowałam go dla siebie, ale po opinii którejś z Was ( że cienki itp.) nie wzięłam go. Na żywo rzeczywiście cieniutki, ale w dotyku przyjemny. Klientka dziś zwróciła uwagę, że szal farbuje podczas prania, ale nie chciała ( na szczęście) reklamować. Czyli: nie jest wart swojej ceny.
|
|
|
|
#1890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy raczej nos?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.

Od razu oddałam ojcu , on wszystko zużyje ,a nie mieszka ze mną to zapach mi nie będzie przeszkadzał 

)
a jeśli one nazwyczajniej wszystkie bardzo odbiegają od katalogowych fotek? na nich są takie super błyszczące, a w realu mat i ten srebrny kolor jest dużo ciemniejszy...