![]() |
#2611 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Cytat:
Grześ gada bardzo, czasem łączy w krótkie zdanie ale generalnie to nie zbyt gadatliwy ma 2 i 4 miesiące, niestety pampka jeszcze mamy, nie che nam siadac na nocnik a i nie chce chodzic w pampku, nie wiem kiedy nam się uda z tym wygrac tym bardziej, ze jemu to nie przeszkadza na tyle aby z tego calkiem zrezygnowac z Izą było pod tym względem duzo łatwiej, zresztą tak jak ze smoczkiem i całą resztą - on bardziej butny jak coś nie po jego Cytat:
ketonal to syf - generalnie skuteczny ale syf, ja też go brałam, choć na kregosłup dał mi leki i powiedział, ze mam brac w ostatecznosci i nie nadużywać też pewnie jakiś syf Cytat:
Doridee kazdy madry człowiek star sie dziecku wpajać wartości i odpowiednie zachowania ale to sa jeszcze dizeci nie zdają sobie sprawy jak moze być negatywnie odbierany ich sposób zachowania Cytat:
nawet nie kojarze tego filmu, nie byłam w kinie wieki, ale w ostatnią sobotę byłam w Wa-wie na przedstawieniu w teatrze komedia - nikt nie jest doskonały - przyjemny świetnie zagrana sztuka, pośmiałam sie o kurcze blade - Grześ tak kica po Izie |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Magda ja swojego bede na dniach oduczac, mialam czekac na ciepla wiosne ale chyba sproboje teraz. Zakupilam juz zwykle majtki i 4 sztuki tych treningowych , poczekam az sie lepiej poczuje i dzialam. Tz mi dzis mowil ze ma sie cieple zrobic to jeszcze lepiej dla mnie. W sumie juz sama czuje ze cieplej bo ogrzewanie wylanczam jak mi sie automatycznie wlonczy.
Moje smrody juz wykapane ![]() A wlasnie mysmy byli 14 lutego , cala czwroka w kinie na muppetach ![]() Wiecie co jak chcemmy pisac na watku to ja proponuje nie chowac sie , czyli za OFF- em bo to tylko pierdzili sprawe hehehe a tak to widac kto jest na bierzaco i ruch sie zrobi a tak to mozna sie tylko domyslac . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-02-21 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2613 | ||
Zakorzenienie
|
Nie no Wy sobie zarty robicice czy co ??
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale, zeby nie bylo kolorowo to czasami przeginaja, nie potrafia sie dogadac, bo Sarah wlasnie podobnie do Alicji taki maly dyktator. Jak juz wczesniej pisalam, bardzo lubi rzadzic i wszystkimi w kolo dyrygowac. Kiedys zawsze jej ustepowalam dla swietego spokoju, ale w koncu miarka sie przebrala i zaczelam dzialac ( bila wszystkie dzieci, gryzla i jak cos poszlo nie po jej mysli darla sie jak szalona ) i poprawa jest ![]() My cwiczymy z TZetem razem. Ja przed TV a on za mna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2012-02-21 o 19:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2614 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z niecierpliwoscia czekam na maila z informacjami nt. perfum ![]() Moja Sarah byla identyczna, jak Alicja !! Ja mysle, ze to faktycznie za duzo czasu poswieconego dziecku ( jak to brzmi ![]() Olivia jak wyzej pisalam jest baaardzo spokojna i ma wlasnie taka kolezanke, co jej zawsze cos nie pasuje, rozkazuje, wszystkiego zazdrosci i mocno nia dyryguje a ona mimo wszystko ja bardzo lubi ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam dokladnie to samo !!! Zanim poloze sie spac mam wszedzie czysciutko, wstaje rano pije kawke, szykuje sniadanie, ubieram dzieci i wychodze, wracam z pracy a bajzel jak nie wiem co ( sama go robie rano ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mysle, ze z psychologiem mozna jeszcze poczekac, ale sama dzialas juz powinnas, chyba ze juz probowalas i nie pomoglo w takim razie mozna popytac takiego psychologoa co by bylo dobrym wyjsciem w takiej sytuacji. Cytat:
![]() ![]() Nie widzialam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Ale sie rozpisalam ![]() ![]() Ja chyba jestem ukryta, bo obok mojego nicku jest taka gwiazdeczka, chyba to to ?? Zaraz oblukam ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
Noo widać cię, na orbiterku cwicze jak skończę to napisze i cię opierdziele hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
No koncz juz, bo mi sie nudzi
![]() Z nudow wlasnie przegladalam watek o wielorybach, pamietasz ????? Co sie usmialam to moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Nooo koniec ale zarraz na rowerek wskakuje
![]() Mialam cie opierdzielic o te wstawanie, oszalalas? tak bardzo ci sie oplaca wstawac o tej godzinie do pracy na pare h? Warte zdrowia? Masz co jest w czym chodzic? Przemeczysz sie i po co ci to. Jak czlowiek zmeczony to nie daje z siebie wszystkiego ![]() ![]() ![]() ![]() Mialam pisac ze cie rozdzielilo na watki bo zes nastukala jak szalona ![]() Normalnie padlam z Sary ![]() ![]() Edycia widze cie nawij ![]() Sniezynka nie pamietam tego watku, zarzuc to poczytam hehe Ty a dziadki dalej maja szajbe na twoje dziewczynki? zazdroszcze , pewnie beda ich mile wspominac . Edycia ty franco ![]() ![]() Sniezynka ja tez kurka sprzatam i sprzatam jeszcze mi zostalo mycie podlog, ale dupa niemyje, jutro i tak beda brudne ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-02-21 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
Monka ale ja nawet lubie te prace
![]() ![]() A Ty przestan tyle cwiczyc ![]() Zaraz znajde ten link...--------->https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...89#post8220189 Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2012-02-21 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
Niezłe mamy tempo
![]() Tak, te skierowanie dały nam popalić, strasznie się bałam co to będzie, bo miałam "listę" objawów przy jakich mamy się zbierać i bez zastanowienie na szpital uderzać, więc sobie wyobrażacie. Zdjęcia jakieś dodam, ale to dopiero jak skończę posta, a może i jutro. A co do zdjęć, to mi się z kolei wydaje, że to Alicja się nie zmieniła niemal wcale, tylko wyrosła trochę, a Olivii bym nie poznała, nie mówić o Sarze. Snieżynka tak z 7 - 10 kg byłoby miło ![]() monka to hasło "wiem że wyszli ze mnie" ... ![]() ![]() to do trzymania ręki to chyba tembak sie nazywa. To KArtal marudzi ciągle ze go boli, czy macie jakieś leki? Serek wiejski jem sam - ja lubie takie nabiałowe rzeczy. Nie wiem jakiej firmy - każdej ![]() ![]() Doridee szkoda ze tamta praca nie wypaliła, ale skoro masz już coś na oku to może się uda. W każdym razie trzymam kciuki. ![]() Zosia też ostatnio powtarza, ze jej ulubiony kolor to żółty ![]() Byłyśmy dzis na basenie - Zosia miała mega frajde. Nie umie pływać, ale w kółku miga nieźle. A woda w basenie ciepluka, aż miło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No na szczęście tą znajoma od razu zlookałam, bo już wiedziałam ze jest to czaiłam się gdzie ona. Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2012-02-21 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2620 | |
Zakorzenienie
|
Edytcia Ci uciekla
![]() Tylko nie czytaj teraz tego, tylko jak ja pojde spac ![]() Wiem o jakim odkurzaczu piszesz... w nim chyba bateria dlugo nie chodzic co ??? ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z niecierpliwoscia czekamy na zdjecia .-) ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Edytcia wyczytalam ostatnio, ze masz Orbitreka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Monka no pisz, ze szybciej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no ja nie wiem ale dzis jakas nie spiaca jestem, az dziwne
![]() ![]() ![]() Edycia eehhh opsrana bym chodzila jakby mi tak powiedzieli, dobrze ze mala zdrowa Ja to czasem mysle ze lepiej mi bylo bez dzieci, nie martwilam sie o nikogo, a teraz korka kazda sraczke przezywam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Ej kurde jadę tera na rowerze i z tele pisze. A powiedz mi do ilu chcesz schudnąć. A czemu dziś nie cwiczylas. Wiesz ze zaczęłam zamrazac pierogi a kiedyś mówiłam ze są beee . Jaki masz przepis na ciasto , samo ciasto? Ciekawa jestem czy Gosia wyczaji ze my znowu piszemy może jakaś telepatia by się przydała. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bo w Insanity cwiczy sie 6 dni w tygodniu-7 jest dniem wolnym i pozniej od nowa. Ja chce schudnac min. 10 kg ![]() O jakiej Gosi piszesz ?? Gosiuli czy GosiSzymonek ???? sama jestem ciekawa co u nich ![]() Ciasto robie tak: 1kg maki tortowej, 2 szklanki wody (1 ciepla, 1 zimna ) szczypta soli i troche oleju, zeby ciasto bylo elastyczne i wszystko. Moja mama daje jeszcze jajko, ja nie daje. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Powoli zaczynam zalowac, ze sie znowu na forum odezwalam ![]() ![]() ![]() Ale z drugiej strony fajnie, znowu mozna sie posmiac z byle czego ![]() Jak Ty mozesz jezdzic na rowerku i pisac ???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
Laski szalejecie, Andrzej się śmieje z nas, ze po takim czasie reaktywacja wątku
![]() Śnieżynko my też działamy z temperowaniem Ali. Nie popuszczam jej, czasem specjalnie coś przeciągam żeby uczyła się cierpliwości, franca w sobotę z rana jęczała mi żebym jej grę włączyła, ja akurat coś czytałam w kompie, więc mówię że za chwilę, jak skończę to ją puszczę a ta po chwili podeszła i mi kompa wyłączyła. Ale się zagotowałam, staram sie nie krzyczeć, ale ostro się na nią wydarłam i do końca dnia telewizor i komputer był wyłączony. Ala sprawdza nas na każdym kroku, ile może sobie pozwolić. Nieźle dajesz czadu z tą pracą, ja tak jak Monka nie dałabym rady ![]() Edycia niezła jesteś ![]() Monka kurcze też czasem tak myślę, a propos martwienia się. Jestem matką kwoką i strasznie sie przejmuję wszystkim, każdą chorobą, niepowodzeniem, każdym smuteczkiem Ali. Masakra jakaś. Ile jeździsz na rowerku? Na jakim obciążeniu? Ja zawsze robię co najmniej 15km, a jak mam dobry dzień to 20-25km, jeżdżę na czwórce, ok. 30km/h. Wolałabym orbiterka ale tż uparł się na rower a teraz na nim nie jeździ ![]() Do kina chodzimy oddzielnie, nie pamiętam kiedy byliśmy razem ![]()
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
No coś tam dodałam w albumie - mix, ale nie chce mi sie szukać
Snieżynka tak mam orbiego, ćiwcyąłm jakies pł roku temu ale coś mi kolano zaczelo szwankować (co jakis czas sie odzywa) i przestałam. Oki to czekam na wskazówki ile i jak czesto cwiczyc, bo bym zaczela z rana, bo robie postepy i dzis mimo kuszenia nie kupiłam nic słodkiego do pracy ![]() Ale denerwuje mnie jedna u nas, bo mamy stazystke w pracy i normalnie wypomina mi co i ile jadłam i czemu tyle a nie wiecej i... zbiera sie jej ![]() monka nie no na tym basenie to mysmy po pas byli znuzeni, wiec całą klata na powierzchni, a ze ma włos na klacie o przyciagał wzrok ![]() ![]() ![]() Czemu ja nie cwiczyłam..? bo nie nadążam ![]() Ja tez w końcu ostatnio robiłąm krokiety i pierogi, bo mi tyle farszu wyszło. A przepis na pierogi miałam taki 40 dkg mąki, 250ml mleka i chyba trochę oleju.. kurde nie pamiętam... ![]() A jeszcze co do zębów, to czy wasze dzieci mają już szóstki? Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2012-02-21 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
Zwariowalas z kilograma mąki , to ja od rana do nocy będę je lepic. Tez robię sobie dzień przerwy ale wtedy skacze tylko 1000 skoków i wsio. Normalnie pisze przecież rekami nie pedaluje hehe tylko nogami hehe. Min 10 wow to ładnie zaszalalas hehe tez lubię jeść a jak ktoś lubi jeść to cieżko mu schudnąć. My to chyba od początku watku zawsze się odchudzamy hehe wariatki z zaburzeniami odżywiania jak nic, co nie? A na orbiterku cwiczysz? Czy już go olalas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
Doridee- moj tez sie smieje i mowi, ze nie pamieta kiedy tyle czasu przed kompem siedzialam
![]() Odnosnie Alutki musisz ja krotko trzymac i nie dac sie, wiem jak to brzmi, ale inaczej sie nie da. Mnie zawsze Sarah kompa wylaczala i takim sposobem jest zrabany... ktoregos razu tak mnie zdenerwowala, ze zaczelam "na niby" pakowac swoja walizke i mowilam, ze odejde z tego domu i nie wroce ( byla przy tym tez Olivia ) i od tamtej pory nawet nie dotkna komputera, bo sie boja ze mamusia je opusci ![]() Edytcia- ja jezdzilam codziennie po 60 min. jeden dzien w tyg. mialam wolny. Na pol godziny przed jazda jadlam l-karnityne, nie wiem czy pomagala, ale ja w to wierzylam i do tej pory przed treningami jem ![]() Monka- ja juz nie mam Orbitreka, oddalam znajomym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Monka ja zawsze (!) robie z 2 kg maki ![]() ![]() ![]() ![]() Tak sie zastanawiam co mna kierowalo przy wyborze mojego nicku :/ stara baba z takim nickiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bym sie wkurzyla o ten mkomputer, charakterna ![]() ![]() Kiedys jeszcze pojdziecie razem do kina, ciesz sie ze wogole wychodzisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O inny przepis , sprawdz dokladnie i napisz ![]() Na bank jak to wysle to Sniezynka zara jakis elaborat dowali ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
Snieżynka i te biegi to jeszcze z rana, to bym musiałą o 5.30 wstawać
![]() pierogi z 2kg maki ![]() monka włąśnie nie moge znaleźc tego przepisu, bo to taki spontan był i wzięłam co było pierwsze z brzeu, a teraz nie mogę znaleźć tego... brzegu ![]() Haha tz tez sie ze mnie smieje "z kim tak dlugo klepiesz" ? Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2012-02-21 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
Edytcia bylam wlasnie w Twojej galerii
![]() ![]() Monka no tak, my sie w sumie non stop odchudzamy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
Ej powoli nie nadazam hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Edytcia- no tak, ja tez nie zaczynalam od 60 min. Spokojnie zacznij od 30 min i zwiekszaj co jakis czas, w miare swoich mozliwosci. Wcale nie musisz wstawac tak wczesnie, mozesz tez wieczorem i najlepiej cos w TV ogladac.
Tak, ja mam w piwnicy duza zamrazalke i tam trzymam moje skarbusie ![]() ![]() ![]() Monka odwal sie ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Kurde, caly czas mam banana na mordce ![]() ![]() Ok, ja bede sie powoli zbierac do wyrka ( chociaz spac mi sie nie chce ) ale rano musze wstac i duzo pracy mam jutro :-/ wiec bede pewnie ok 15:00 takze prosze spodziewac sie wizytacji ![]() Ps. Monka stanowczo za wolno piszesz ! ![]() Edytowane przez Sniezynka21 Czas edycji: 2012-02-21 o 21:50 Powód: Monka napisalam pogrubiona czcionka a Edytcia nie, dlatego edycja ;-)) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Snieżynka tak Zosię zdecydowanie wyciągło, ale jeszcze conieco zostało. Choć od kilku mieisęcy znów rośnie w góre bardzo .
Wiec wieczór tez wchodzi w gre? bo gdzie s kiedys czytalam ze najefektywniejsze jest cwiczenie rano. Ja biore na siebie Monikę ![]() Ok, ja spadam, jeszcze musze sie ukąpać i wyspać jutro do pracy czas. I wiecie co jest fajne w tym tygodniu, ze od wczoraj mi sie wydaje ze jutro jest piatek. To znaczy wczoraj mi sie tak wydawało i dzisiaj też więc człowiek ma lepsze nastawienie ![]() Miłe nocki, naskrobcie coś to bede podczytywać z pracy, w ramach odmóżdżenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2633 | |||
Zakorzenienie
|
Jak znajdziesz ten przepis to daj, Powiedz mu ze z tym znajomym z basenu
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde z 2 kg w zyciu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
Edytcia- bywalo u mnie, ze cwiczylam i wieczorem, wprawdzie rzadko, ale jednak. Teraz tez cwicze tylko wieczorami ( 2 razy w tym tyg. do poludnia, bo TZet mial urlop) Monka tez cwiczy wieczorami
![]() ![]() Ubieraja sie Wasze dzieci juz same czy jeszcze pomagacie ??? ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Monka Ty to masz pomysly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tylko jak sprzatam to mam muzyczke, a do gotowania i kapania nie potrzebuje niczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no jasna sprawa ze grunt to sie ruszyc troche chociaz, ale tak sie dopytuje bo nigdy sie nie bralam za siebie konkretnie
![]() Ja chodze na 8ma do 16tej. Zosia jak to ona od zawsze wstaje pierwsza - koło 6 - 6.30 ![]() monka a mowilam tz-twi ze na basenie to glownie tatusiowie ok 30tki z dziecmi, a tz no to mieli na co popatrzec (że na mnie), a ja chyba ja mialam, a on nooo... yyy... ![]() To ja już mówię dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edycia nie ma reguly na pore cwiczen, to jest indywidualne . Ja kiedys sobie nie wobrazalam cwiczyc rano a dzis zaliczylam bieg, work out i wchodzenie na lawe hehe i teraz wieczorem aroby zaliczylam. Ja po poludniu nie jestem w stanie cwiczyc zmeczona jestem, Znajdz swoj rytm ![]() Ja tez ide sie kapac i troche sie pouczyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze chetnie bym sobie Was zobaczyla
![]() ![]() ![]() Ok ja tez juz zmykam, do jutra dziewczeta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fajne godziny pracy. ![]() ![]() Sniezynka dobrze prawisz dobrze hehe mam jedna fotke , od tylu bo mi kartal zrobil jakis tydzien temu , ale to sie chyba nie liczy hehe Tez spadam dobranoc do jutra. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-02-21 o 22:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Zakorzenienie
|
Monka widze, ze nauczylas sie cytowac
![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.