|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Ja znów na noc
Ale to już ostatni raz - jutro idę spać o ludzkiej porze!Tenebrosko - No zaj.eb.ias.zcze zestawienie a tablice są tak profesjonalne że szczena mi opadła Kurczę, w takim razie za miesiąc i ja zrobię zestawienie, będę już mogła wpisać zaproszenia do wykonanych Oj ale czas mi teraz cieknie jak woda przez palce boję się że nie zdążę wszystkiego załatwić i przemyśleć niektórych spraw nad którymi się jeszcze nie zastanawiałam... Aaa!!! Damy radę, c'nie?Cytat:
Dziękuję za wrzuta Akurat mi nie podeszła dokładnie ta podusia - mimo motywu to jakoś nie mój styl Podusię będę miała "pożyczoną" od mojej przybranej kuzynki u której na ślubie byłam w 2008 Trochę ją tylko przerobię, bo w chwili obecnej jest to kremowa podusia ze wstążkami ecru i brązową, ale ja je odpruję i wszyję moje fioletowe/różowe ![]() Cytat:
Powodzenia i miłego klikania ![]() Cytat:
?Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Oj trzeba, trzeba... Ja załatwiłam 4 zęby (słownie: cztery) na przestrzeni ostatnich 2 tygodni i jestem bardzo happy Nie ma to jak mieć zęby w porządku... a u dentysty nie byłam 2,5 roku ![]() Cytat:
|
|
#2132 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Rewelacja!!! Prześlicznie wyglądaliście, naprawdę jestem pod wrażeniem
Bukietem się nie przejmuj, to taki drobiazg... a nawet najbardziej idealny bukiet zniknąłby przy pięknie jakie bije od Ciebie ![]() Dziewczynki właśnie powstał u mnie folder "śluby" i tam będę sobie wrzucać Wasze fotki ze ślubów i będę się napawać ich widokiem, mam nadzieję, że nie jesteście złe ![]() No pięknie ![]() Cytat:
Ano, tak to jest, że się nie ma czasu na wizaż... Ja też często znikam na długi czas... teraz jestem, ale za to niewiele robię tak poza tym... bo ja jak już czytam to całą sobą i strasznie przeżywam ![]() Laseczki jutro (a właściwie dziś :p) ważny dzień a tak naprawdę poranek/przedpołudnie Mam co prawda do pracy na 12 ale wcześniej przychodzi do mnie koleżanka zrobić wycisk ząbków do szyn wybielających a potem z TŻcikiem jedziemy zamówić obrączki Dodatkowo będziemy przerabiać mój pierścionek zaręczynowy - kiedyś Wam pisałam, że rod mi odpryskuje (a raczej odprysnął bardzo szybko, szkoda że nie reklamowałam...) z białej części pierścionka, w dodatku pod spodem od zawsze był on taki strasznie cienki (TŻ nie zwraca uwagi na szczegóły ) a że mnie wybitnie pierścionek kula się na serdecznym (chudy ten palec ale kostka gruba więc lipa...) to mnie to irytowało... TŻcik proponował mi wykonanie zupełnie innego wzoru, ale wiadomo że z wykorzystaniem brylanciku i nawet już coś wybierałam, ale doszłam do wniosku, że to już nie będzie MÓJ pierścionek... Heh ja to się czepiam szczegółów :p---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Kurczę no za dużo cytowałam i się cytowanie po.sr.ało Któraś dziewczynka (przepraszam ) pytała jaka to sukienka na pokaz jest na mnie za mała... o taka, o! http://allegro.pl/show_item.php?item=2109604161Nika - Prześliczna poduszeczka na obrączki Moja będzie wyglądać podobnie Tylko tak jak pisałam wyżej, będę doszywała do niej śliwkowe wstążki ![]() Blacky - Kochana no może być tak, że w różnych regionach czy nawet rodzinach mogą być odmienne przyzwyczajenia odnośnie zakładania czarnych kreacji na wesele... Wiadomo, mnie mimo wszystko mniej kolor czarny pasuje na bo jednak na dużej imprezie - i to na weselu -zwyczajnie lepiej i WESELEJ wyglądają osoby ubrane w różne kolory Aczkolwiek nie mam tu skojarzeń z pogrzebem czy żałobą Jeśli chodzi o rzucanie ryżem to sądzę, że nikt nie powinien się obrazić - prosty komunikat z Waszej strony i tyle :p W moich okolicach zawsze było tak, że nikt z gości nie wyrywał się przed szereg i nie rzucał tego co popadnie tudzież czym ma ochotę rzucić a zwykle czeka się na pierwszy ruch ze strony najbliższej rodziny Jak już widzą, że "klakier" rzuca przykładowo pieniążkami to wszyscy goście którzy mieli żółtaki w kieszeniach też to zrobią No a jak są dla gości przygotowane płatki kwiatów to też nie ma wątpliwości co zrobić z rękoma Także ja takiego zapisku nie uczynię, raczej gdzieś tam pocztą pantoflową rozpowszechnię tę informację Bo faktycznie - zawsze marzyłam by być obsypana ryżem... ale nie chcę potem ziarenek wytrząsać z dekoltu czy tym bardziej z włosów o które na pewno najbardziej będę się martwić przez całą imprezę :p (niepodatne, przyklapnięte, be.)Jeeej co ja tam jeszcze chciałam... na pewno o czymś zapomniałam ![]() Aha! Kocurku współczuję sytuacji z siostrą Coś za bardzo szaleją ostatnimi czasy te różne zazdrośnico-zawistnice ślubne... Jak ja się cieszę, że już dawno z siostrą wymieniłam wszystkie żale i żyjemy w zgodzie (od 3 tygodni z powrotem pod jednym dachem musieli się z jej TŻem do nas wprowadzić na jakiś czas)... Tobie więc życzę, żeby chociaż nie działała Ci mocno na nerwy ![]() Jagodziu Jak tak zobaczyłam w zestawieniu Tenebroski, że dekoracje kościoła = Jagodowe Dekoracje to aż sama się wyprostowałam z dumy, że moja forumowa koleżanka taką fajną firmę poprowadzi Super zakupki poczyniłaś i widzę, że klienci będą mieli bardzo szeroki wybór jeśli chodzi o kolorystykę dekoracji, a to super świetnie No i będziesz mogła dokonywać ciekawych połączeń kolorystycznych Np. różne odcienie fioletu z ecru (prawie jak u mnie ) czy np. fuksjowy, jasny pomarańcz, ciemny pomarańcz - taki nowoczesny, orientalny image sali Aj kurczę, aż Ci zazdroszczę (ale tak pozytywnie!) takiego sukcesu
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2134 |
|
Zadomowienie
|
Magiczka też zastanawiałam się nad tą sukienką...jednak jestem wierna w swoim zakochaniu.
Ktoś pytał o szczegóły sukienek jakie wstawiłam, źródło to: Wujek Google pod hasłem sukienki na poprawiny, nic więcej nie wiem bo w grafice szukałam to raz dwa jak wchodziłam na dane strony to były to fora i nie było namiarów na sukienki... Postanowiłam że i tak zapiszę na wzór później poszukam w sklepach lub pójdę do krawcowej i zapytam jaki byłby koszt uszycia? Piękne zdjęcie ślubne, brawo, pięknie w tym dniu wyglądałaś. Czekamy na zdjęcia z pięknego "miesiąca" miodowego. Co do spowiedzi, to dziewczyny czekajcie bo ja kompletnie już zgłupiałam, o ile mi wiadomo obowiązują nas dwie spowiedzi, pierwsza na 3 miesiące przed ślubem, druga spowiedź na tydzień przed ślubem... Poza tym jeżeli nie dostajesz rozgrzeszenia to nie możesz przystąpić do Komunii Św. a to podczas ślubu chyba jest istotny element... to jak to w końcu jest? Dziewczyny miłego Dnia!!!!I błagam, żebym nie musiała zrywać się rano by móc cokolwiek Wam odpisać bo wieczorek zdążę jedynie Was nadrobić ?!!!!!!! |
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
7 miesięcy do ślubu a w dodatku dzisiaj 6 lat odkąd jestem z TŻ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- noo nie :P wszystkie śpią:P
|
#2136 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dzisiaj będziecie szaleć
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuniusiu ja nie śpię i wam gratuluję
![]() A ja jadę na uczelnie i życzę wam miłego dnia. Będę was czytać pewnie w przerwach
|
#2139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Slicznie wygladalas! Tenebrosko super inspiracje ![]() Niuto a m0ze wybierz sie do tego salonu i powiedz jak sprawa wyglada z ta suknia, ze zalezy Ci na czasie w zwiazku z tym dekoltem itd. moze bedzie szansa ze pospiesza sprawe? Bo najgorzej jest sie denerwowac, ze suknia nie bedzie idealna na czas... Wczoraj naliczylismy 34 kolacze do rozdania w mojej rodzince Dzis odbieramy obraczki ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma spania, pracka jest, pozory trzeba chociaż stwarzać
I w ukryciu... najlepiej pod biurkiem
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Ejj no mieliśmy iść dzisiaj na kolację do restauracji a przecież post dzisiaj:/
|
#2142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() magdzias daj fotki makijażu na pocztę bo na forum nie zdążyłam oblookać ![]() seagirl królewna śniegu
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
hejo laski
![]() ale mam lenia dzisiaj ![]() juz nie moge sie doczekac fotem marylki
|
#2144 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamawialyscie moze ciuszki z avaro.pl? Dostalam oferte na maila i widze, ze ceny maja dosc fajne
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
hejcia dziewczyny
wczoraj połaziliśmy trochę po jubilerach zorientowac się ile by kosztowało zrobienie obrączek ze swojego złota, wzór mamy w miarę obrany z internetu jutro idziemy do salonu i może jutro już zamówimy
|
#2146 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
caly dzien pewnie zajmie. A zdjecia obraczek, oczywiscie beda?
|
|||
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
kurde wystroiłam się wczoraj w spódniczkę do tego takie troszkę grubsze rajstopy i dzisiaj mam juz katar
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
a ja w dniu dzisiejszym rozdałam zaproszenia w pracy wreszcie coś do przodu i resztę wyśle pocztą i zostana jeszcze 3 sztuki do rozdania <jupi> a po pracy ide z moja świadkową poogladać sukienki jeszcze a co tam a w ogóle dziś wielki post i dziś jestem tylko na sokach - mam zamair naprawde pościć w tym roku poprosze o kciuki żeby nic nie kusiło
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo kurna śmieszne
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem ze temat byl walkowany juz wiele razy, ale mam pyt do osob, ktore zapraszaja na slub delegacje z pracy - co wpisujecie na zaproszeniu? Bo ja myslalam, zeby dac 1 zaproszenie kierowniczce i napisac ze zapraszam pania kierownik z delegacja 2 lub3? osbowa, bedzie to pasowac? Doradzcie
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj jadę zrobic najazd na księdza na plebanii, mam nadzieję że tym razem ten cmok będzie w kościele bo jak nie to się wkurzę
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooooo ama dla Was to moje kochane!!!! Wcale sie nie gniewam |
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w Twojej sytuacji wydaje mi sie ze daj zaproszenie tym co uwazasz bez dopisywania delegacji - daj info kiedy bierzesz ślub reszcie i an pewno sami sie wyznacza tak uwazam
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na początku mierzyłam wszystkie suknie, były bardzo ładne ależadna to nie było "to". Dopiero jak przymierzyłam tę moją, która blizny zakryła dotarło do mnie czemu żadna wcześniejsza mi się nie podobała ![]() Dzięki melody
|
|
|
#2158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie ze będziemy chciały
Cytat:
ja sie przylaczam do Ciebie bedziemy razem cierpiec patrzac na to co nas bedzie kusilo Cytat:
|
||
|
|
|
#2159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2160 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak Ty jestes wredna to ja tez My w sumie tylko mielimy dwie propozycje drink barow i ten wypadl najlepiej no i cenowo tez ![]() Zobaczymy Cytat:
![]() Takie podobne tez bedziemy mieli na sali ![]() Sama do sypialni planuje kupic takie do toaletki tylko inny kolor slicznie wygladalas ![]() Marylko niewiem czy gratulowalam jeszcze raz wszytkiego najlepszego * i rowniez czekam na foteczki To teraz moje zestawienie ![]() Data: 1 wrzesnia 2012 Kolor przewodni: fuksja Kosciol:pw. Chrystusa Odkupiciela w Chelmie Sala: http://www.dworekpantadeusz.pl/ DJ: DJ Jacky Fotograf i kamerzysta: mFilm z Lublina Drink Bar: Drink Bar z Lukowa Suknia slubna: szyta na miare od PM Zaproszenia: http://amelia-wedding.pl/ Spinki dla Tz: allegro Poduszka na obraczki: robiona na zamowienie Ulla Coulture Podwiazka: robiona na zamowienie Ulla Coulture Obraczki: http://www.jubileraurum.pl/ Auto do slubu: Cadillac rozowy Bukiet slubny: kantadeski z krysztalkami Buty slubne: http://www.bialebuty.com.pl/ Ksiega gosci: robiona na zamowienie z naszymi zdjeciami Tablice slubne: allegro Pudelko na koperty: wlasnoecznie robione Podziekowania dla gosci: allegro frak i suknia z fuksjowa wstazeczka Goscince: allegro - pudelka z rozyczkami Tort: http://www.swiattortow.pl/ Monogam na tort: allegro Dekoracja sali: biale piora w podswietlanych wazonach plus fuksjowe dodatki Dekoracja kosciola: http://www.dekoracjekalinachelm.com/ Fryzjer: zaezerwowany w domu Makijazysta: Mateusz Smyk Manikiurzytka: kolezanka - zarezerwowana Noclegi dla gosci: Stadion Mosir Kotyliony: rozowe z piorkiem - allegro Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2012-02-22 o 10:50 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Ale to już ostatni raz - jutro idę spać o ludzkiej porze!
a tablice są tak profesjonalne że szczena mi opadła
Kurczę, w takim razie za miesiąc i ja zrobię zestawienie, będę już mogła wpisać zaproszenia do wykonanych 
Dziękuję za wrzuta
Akurat mi nie podeszła dokładnie ta podusia - mimo motywu to jakoś nie mój styl
Podusię będę miała "pożyczoną" od mojej przybranej kuzynki u której na ślubie byłam w 2008
i mam nadzieję że z resztą zdążymy - to ślub cywilny i małe przyjęcie w domu.
To jest jakaś masakra, ale wybierając między spowiedzią a dentystą wybieram dentystę i dokładam jeszcze grzebalca do tego. Już w ogóle mam wizję, że trafię na jakiegoś nawiedzonego księdza 

do konca tygodnia

nie mam siły.....

w ukryciu... najlepiej pod biurkiem