Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 02:02   #2131
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Ja znów na noc Ale to już ostatni raz - jutro idę spać o ludzkiej porze!

Tenebrosko - No zaj.eb.ias.zcze zestawienie a tablice są tak profesjonalne że szczena mi opadła Kurczę, w takim razie za miesiąc i ja zrobię zestawienie, będę już mogła wpisać zaproszenia do wykonanych Oj ale czas mi teraz cieknie jak woda przez palce boję się że nie zdążę wszystkiego załatwić i przemyśleć niektórych spraw nad którymi się jeszcze nie zastanawiałam... Aaa!!! Damy radę, c'nie?

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
nie wiem która to z was miała moty przewodni motylki znalazłam poduszke na obrączki z motylkami:P
http://allegro.pl/poduszka-na-obracz...085851903.html
Nie wiem kto jeszcze, ale ja na pewno Dziękuję za wrzuta Akurat mi nie podeszła dokładnie ta podusia - mimo motywu to jakoś nie mój styl Podusię będę miała "pożyczoną" od mojej przybranej kuzynki u której na ślubie byłam w 2008 Trochę ją tylko przerobię, bo w chwili obecnej jest to kremowa podusia ze wstążkami ecru i brązową, ale ja je odpruję i wszyję moje fioletowe/różowe

Cytat:
Napisane przez zakrzewianka Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny

My ślubujemy 2.06.2012

Na razie mam suknię i mam nadzieję że z resztą zdążymy - to ślub cywilny i małe przyjęcie w domu.
Witaj hej hej Powodzenia i miłego klikania

Cytat:
Napisane przez zakrzewianka Pokaż wiadomość
Sukienka taka:

cały czas się zastanawiam, czy nie za bogata na ślub cywilny??? Koronka, tren, te sprawy... Nie dałam za bardzo czadu???
Nie uważam tak... A nawet jeśli ktoś tak uzna to... kiedy dać czadu jak nie właśnie w dzień własnego ślubu ?

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ja rodziców sadzam dalej po pierwsze mieszkając z rodzicami mam już ich po dziurki w nosie :P a po 2 dlatego żeby reszta gości nie czuła się gorsza. jak wszystkie najważniejsze osoby siądą koło siebie to co z resztą zaraz wstawię wam schemat o co mi chodzi :P jestem po szkole kelnerskiej tam uczyli nas organizacji przyjęć okolicznościowych i takie są zasady podczas wesel. Co innego przy chrzcinach wtedy najważniejsze osoby powinny być jak najbliżej dzidziusia to samo tyczy się komunii.
zrobiłam wstawiam przykładowy schemat
Jagodziu genialnie to wytłumaczyłaś, bardzo cenna wskazówka i rada Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ja na samą myśl mam mdłości To jest jakaś masakra, ale wybierając między spowiedzią a dentystą wybieram dentystę i dokładam jeszcze grzebalca do tego. Już w ogóle mam wizję, że trafię na jakiegoś nawiedzonego księdza
No szok - co za trafne słownictwo Uwielbiam Twóją lekkość wypowiedzi

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Trzeba by było pójść odwiedzić zęboszka
Oj trzeba, trzeba... Ja załatwiłam 4 zęby (słownie: cztery) na przestrzeni ostatnich 2 tygodni i jestem bardzo happy Nie ma to jak mieć zęby w porządku... a u dentysty nie byłam 2,5 roku

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
do konca tygodnia

Ja sie umawiam tak ze 2 miesiace, nie ma kto mnie kopnąć w cztery litery, abym sie w koncu ruszyła
<leci kop jak z orbity w sam środek du.py> i pałą masz w gratisie
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 02:36   #2132
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki , mam dla was niespodziankę
Wuala:
Rewelacja!!! Prześlicznie wyglądaliście, naprawdę jestem pod wrażeniem Bukietem się nie przejmuj, to taki drobiazg... a nawet najbardziej idealny bukiet zniknąłby przy pięknie jakie bije od Ciebie

Dziewczynki właśnie powstał u mnie folder "śluby" i tam będę sobie wrzucać Wasze fotki ze ślubów i będę się napawać ich widokiem, mam nadzieję, że nie jesteście złe Pod koniec roku będzie piękna kolekcja

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
[COLOR=Plum][B][FONT=&quot]Pora i na mnie
No pięknie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny Kochane......

nie wiem nawet od czego zacząć.....mam straszny młyn, wpadam tu co kilkanaście stron.....właśnie zaczynam maraton - najbliższy wolny dzień w sobotę - 30 marca..... cieszą mnie bardzo Wasze załatwione sprawy i interesują Wasze problemy i naprawdę chciałabym żywo uczestniczyć w wątku, ale nie daję rady. Widziałam, że wróciła Chatka, Sztuczka wracają kolejne PMki, przybywają Nowe, a niektóre milkną, tak jak ja, niestety życie bieżące pochłania mnie zupełnie....wiele spraw związanych ze ślubem chciałabym już załatwiać, ale nie mam kiedy nie mam siły.....

Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku, życzę Wam dużo szczęścia i mam nadzieję, że wpadnę tu przed weekendem jeszcze. Buziaki!
Kochana Ano, tak to jest, że się nie ma czasu na wizaż... Ja też często znikam na długi czas... teraz jestem, ale za to niewiele robię tak poza tym... bo ja jak już czytam to całą sobą i strasznie przeżywam

Laseczki jutro (a właściwie dziś :p) ważny dzień a tak naprawdę poranek/przedpołudnie Mam co prawda do pracy na 12 ale wcześniej przychodzi do mnie koleżanka zrobić wycisk ząbków do szyn wybielających a potem z TŻcikiem jedziemy zamówić obrączki
Dodatkowo będziemy przerabiać mój pierścionek zaręczynowy - kiedyś Wam pisałam, że rod mi odpryskuje (a raczej odprysnął bardzo szybko, szkoda że nie reklamowałam...) z białej części pierścionka, w dodatku pod spodem od zawsze był on taki strasznie cienki (TŻ nie zwraca uwagi na szczegóły ) a że mnie wybitnie pierścionek kula się na serdecznym (chudy ten palec ale kostka gruba więc lipa...) to mnie to irytowało... TŻcik proponował mi wykonanie zupełnie innego wzoru, ale wiadomo że z wykorzystaniem brylanciku i nawet już coś wybierałam, ale doszłam do wniosku, że to już nie będzie MÓJ pierścionek... Heh ja to się czepiam szczegółów :p

---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ----------

Kurczę no za dużo cytowałam i się cytowanie po.sr.ało

Któraś dziewczynka (przepraszam ) pytała jaka to sukienka na pokaz jest na mnie za mała... o taka, o! http://allegro.pl/show_item.php?item=2109604161

Nika - Prześliczna poduszeczka na obrączki Moja będzie wyglądać podobnie Tylko tak jak pisałam wyżej, będę doszywała do niej śliwkowe wstążki

Blacky - Kochana no może być tak, że w różnych regionach czy nawet rodzinach mogą być odmienne przyzwyczajenia odnośnie zakładania czarnych kreacji na wesele... Wiadomo, mnie mimo wszystko mniej kolor czarny pasuje na bo jednak na dużej imprezie - i to na weselu -zwyczajnie lepiej i WESELEJ wyglądają osoby ubrane w różne kolory Aczkolwiek nie mam tu skojarzeń z pogrzebem czy żałobą Jeśli chodzi o rzucanie ryżem to sądzę, że nikt nie powinien się obrazić - prosty komunikat z Waszej strony i tyle :p W moich okolicach zawsze było tak, że nikt z gości nie wyrywał się przed szereg i nie rzucał tego co popadnie tudzież czym ma ochotę rzucić a zwykle czeka się na pierwszy ruch ze strony najbliższej rodziny Jak już widzą, że "klakier" rzuca przykładowo pieniążkami to wszyscy goście którzy mieli żółtaki w kieszeniach też to zrobią No a jak są dla gości przygotowane płatki kwiatów to też nie ma wątpliwości co zrobić z rękoma Także ja takiego zapisku nie uczynię, raczej gdzieś tam pocztą pantoflową rozpowszechnię tę informację Bo faktycznie - zawsze marzyłam by być obsypana ryżem... ale nie chcę potem ziarenek wytrząsać z dekoltu czy tym bardziej z włosów o które na pewno najbardziej będę się martwić przez całą imprezę :p (niepodatne, przyklapnięte, be.)

Jeeej co ja tam jeszcze chciałam... na pewno o czymś zapomniałam

Aha! Kocurku współczuję sytuacji z siostrą Coś za bardzo szaleją ostatnimi czasy te różne zazdrośnico-zawistnice ślubne... Jak ja się cieszę, że już dawno z siostrą wymieniłam wszystkie żale i żyjemy w zgodzie (od 3 tygodni z powrotem pod jednym dachem musieli się z jej TŻem do nas wprowadzić na jakiś czas)... Tobie więc życzę, żeby chociaż nie działała Ci mocno na nerwy

Jagodziu Jak tak zobaczyłam w zestawieniu Tenebroski, że dekoracje kościoła = Jagodowe Dekoracje to aż sama się wyprostowałam z dumy, że moja forumowa koleżanka taką fajną firmę poprowadzi Super zakupki poczyniłaś i widzę, że klienci będą mieli bardzo szeroki wybór jeśli chodzi o kolorystykę dekoracji, a to super świetnie No i będziesz mogła dokonywać ciekawych połączeń kolorystycznych Np. różne odcienie fioletu z ecru (prawie jak u mnie ) czy np. fuksjowy, jasny pomarańcz, ciemny pomarańcz - taki nowoczesny, orientalny image sali Aj kurczę, aż Ci zazdroszczę (ale tak pozytywnie!) takiego sukcesu
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 03:56   #2133
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny Kochane......

nie wiem nawet od czego zacząć.....mam straszny młyn, wpadam tu co kilkanaście stron.....właśnie zaczynam maraton - najbliższy wolny dzień w sobotę - 30 marca..... cieszą mnie bardzo Wasze załatwione sprawy i interesują Wasze problemy i naprawdę chciałabym żywo uczestniczyć w wątku, ale nie daję rady. Widziałam, że wróciła Chatka, Sztuczka wracają kolejne PMki, przybywają Nowe, a niektóre milkną, tak jak ja, niestety życie bieżące pochłania mnie zupełnie....wiele spraw związanych ze ślubem chciałabym już załatwiać, ale nie mam kiedy nie mam siły.....

Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku, życzę Wam dużo szczęścia i mam nadzieję, że wpadnę tu przed weekendem jeszcze. Buziaki!

Marylko, Seagirl - wielkie gratulacje!
ojjj brak czasu wolnego... skąd ja to znam... też chodzę tragicznie przemęczona... zaraz kończę hotel po prawie 24 h i jadę do małej, wyjdę o 16:30 a później na kolacyjkę z TŻ... będę się nadawać nie wiem do czego
Stary 2012-02-22, 07:06   #2134
Kabriela
Zadomowienie

Magiczka też zastanawiałam się nad tą sukienką...jednak jestem wierna w swoim zakochaniu.

Ktoś pytał o szczegóły sukienek jakie wstawiłam, źródło to: Wujek Google pod hasłem sukienki na poprawiny, nic więcej nie wiem bo w grafice szukałam to raz dwa jak wchodziłam na dane strony to były to fora i nie było namiarów na sukienki... Postanowiłam że i tak zapiszę na wzór później poszukam w sklepach lub pójdę do krawcowej i zapytam jaki byłby koszt uszycia?

Piękne zdjęcie ślubne, brawo, pięknie w tym dniu wyglądałaś. Czekamy na zdjęcia z pięknego "miesiąca" miodowego.

Co do spowiedzi, to dziewczyny czekajcie bo ja kompletnie już zgłupiałam, o ile mi wiadomo obowiązują nas dwie spowiedzi, pierwsza na 3 miesiące przed ślubem, druga spowiedź na tydzień przed ślubem... Poza tym jeżeli nie dostajesz rozgrzeszenia to nie możesz przystąpić do Komunii Św. a to podczas ślubu chyba jest istotny element... to jak to w końcu jest?

Dziewczyny miłego Dnia!!!!I błagam, żebym nie musiała zrywać się rano by móc cokolwiek Wam odpisać bo wieczorek zdążę jedynie Was nadrobić ?!!!!!!!
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 08:11   #2135
Madziuniusia
Zakorzenienie

7 miesięcy do ślubu
a w dodatku dzisiaj 6 lat odkąd jestem z TŻ

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

noo nie :P wszystkie śpią:P
Stary 2012-02-22, 08:18   #2136
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Nie wszystkie bo niektóre są już od 7 w pracy
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 08:19   #2137
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
7 miesięcy do ślubu

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

brawo to dzisiaj będziecie szaleć
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 08:21   #2138
(kicia)
Zakorzenienie

Madziuniusiu ja nie śpię i wam gratuluję

A ja jadę na uczelnie i życzę wam miłego dnia. Będę was czytać pewnie w przerwach
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 08:22   #2139
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Wuala:
Slicznie wygladalas! Co do bukietu to "glupi sie nie pozna a madry nic nie powie (lub pomyśli ze tak mialo byc)"

Tenebrosko
super inspiracje

Niuto a m0ze wybierz sie do tego salonu i powiedz jak sprawa wyglada z ta suknia, ze zalezy Ci na czasie w zwiazku z tym dekoltem itd. moze bedzie szansa ze pospiesza sprawe? Bo najgorzej jest sie denerwowac, ze suknia nie bedzie idealna na czas...

Wczoraj naliczylismy 34 kolacze do rozdania w mojej rodzince drugie tyle u Tż) i to wiadomo, ze w jeden dzien trzeba rozwiezc/rozniesc, wiec na koniec maja czeka nas nie lada wyzwanie

Dzis odbieramy obraczki

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
7 miesięcy do ślubu

E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 08:22   #2140
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Nie ma spania, pracka jest, pozory trzeba chociaż stwarzać I w ukryciu... najlepiej pod biurkiem
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 08:32   #2141
Madziuniusia
Zakorzenienie

Ejj no mieliśmy iść dzisiaj na kolację do restauracji a przecież post dzisiaj:/
Stary 2012-02-22, 08:42   #2142
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Ale powiem Wam szczerze że są aaahhh! PRZEPIĘKNE! Jednocześnie bardzo kobiece i takie słodkie, dziewczęce przez tą kokardkę, mimo że są lakierowane są bardzo wygodne i mięciutkie. Jestem zadowolona i są warte tych pieniędzy

poniżej foto butów i lumpkowych łowów:
Przepiękne butki te z kokardką i oxfordki

magdzias daj fotki makijażu na pocztę bo na forum nie zdążyłam oblookać

seagirl królewna śniegu

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 08:50   #2143
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejo laski

ale mam lenia dzisiaj

juz nie moge sie doczekac fotem marylki

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:03   #2144
E87
Wtajemniczenie

Zamawialyscie moze ciuszki z avaro.pl? Dostalam oferte na maila i widze, ze ceny maja dosc fajne
Stary 2012-02-22, 09:04   #2145
madzia2306
Zakorzenienie

hejcia dziewczyny
wczoraj połaziliśmy trochę po jubilerach zorientowac się ile by kosztowało zrobienie obrączek ze swojego złota, wzór mamy w miarę obrany z internetu jutro idziemy do salonu i może jutro już zamówimy koszt będzie niziutki ok 300zł ale obrączki pokażę wam dopiero jak już będę je miała w ręku

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:17   #2146
ona8686
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo i reszcie dziewczyn również W życiu bym na to nie wpadła
Nie wiem czy teraz jest juz o.k, weszłam tak jak mówiłaś i kliknęłam zleć wypłatę. Teraz widzę pełną listę wypłat i tam jest podana ta kwota i pisze, że ma status rozpoczęty.
Jak teraz sobie wejdę w konfigurację i ustawię, że wypłata będzie automatyczna, to już nie będę musiała zlecać, bo będzie automatycznie szła kasa na konto ?
tak zgadza sie, bedzie szla automatycznie

Cytat:
7 miesięcy do ślubu

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Slicznie wygladalas! Co do bukietu to "glupi sie nie pozna a madry nic nie powie (lub pomyśli ze tak mialo byc)"

Tenebrosko
super inspiracje

Niuto a m0ze wybierz sie do tego salonu i powiedz jak sprawa wyglada z ta suknia, ze zalezy Ci na czasie w zwiazku z tym dekoltem itd. moze bedzie szansa ze pospiesza sprawe? Bo najgorzej jest sie denerwowac, ze suknia nie bedzie idealna na czas...

Wczoraj naliczylismy 34 kolacze do rozdania w mojej rodzince drugie tyle u Tż) i to wiadomo, ze w jeden dzien trzeba rozwiezc/rozniesc, wiec na koniec maja czeka nas nie lada wyzwanie

Dzis odbieramy obraczki

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Rzeczywiście wyzwanie caly dzien pewnie zajmie. A zdjecia obraczek, oczywiscie beda?

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:20   #2147
madzia2306
Zakorzenienie

kurde wystroiłam się wczoraj w spódniczkę do tego takie troszkę grubsze rajstopy i dzisiaj mam juz katar

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-02-22, 09:25   #2148
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
kurde wystroiłam się wczoraj w spódniczkę do tego takie troszkę grubsze rajstopy i dzisiaj mam juz katar
tak to jest jak się wystawia krewetę na powietrze
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:26   #2149
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

Rzeczywiście wyzwanie caly dzien pewnie zajmie. A zdjecia obraczek, oczywiscie beda?
Jesli bedziecie chcialy...
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
To Ci Kindzia wyylumaczyla
Stary 2012-02-22, 09:27   #2150
baskaeta
Zadomowienie

Dzień Dobry

a ja w dniu dzisiejszym rozdałam zaproszenia w pracy wreszcie coś do przodu i resztę wyśle pocztą i zostana jeszcze 3 sztuki do rozdania <jupi>

a po pracy ide z moja świadkową poogladać sukienki jeszcze a co tam

a w ogóle dziś wielki post i dziś jestem tylko na sokach - mam zamair naprawde pościć w tym roku poprosze o kciuki żeby nic nie kusiło
Stary 2012-02-22, 09:27   #2151
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo kurna śmieszne

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-02-22, 09:34   #2152
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

: hahaha:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:34   #2153
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

a ja w dniu dzisiejszym rozdałam zaproszenia w pracy wreszcie coś do przodu i resztę wyśle pocztą i zostana jeszcze 3 sztuki do rozdania <jupi>

a w ogóle dziś wielki post i dziś jestem tylko na sokach - mam zamair naprawde pościć w tym roku poprosze o kciuki żeby nic nie kusiło
Kurcze ja mam 5 dni po Tobie slub a dopiero sie zabieram za rozdawanie...

Wiem ze temat byl walkowany juz wiele razy, ale mam pyt do osob, ktore zapraszaja na slub delegacje z pracy - co wpisujecie na zaproszeniu? Bo ja myslalam, zeby dac 1 zaproszenie kierowniczce i napisac ze zapraszam pania kierownik z delegacja 2 lub3? osbowa, bedzie to pasowac? Doradzcie
Stary 2012-02-22, 09:38   #2154
madzia2306
Zakorzenienie

dzisiaj jadę zrobic najazd na księdza na plebanii, mam nadzieję że tym razem ten cmok będzie w kościele bo jak nie to się wkurzę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-02-22, 09:40   #2155
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
kooocur mów teraz, jestem glodna nowości;D
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
czemu jutro jak ja jutro będę w doskoku z telefonu i pewnie przegapie
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
no wiesz
foch z przytupem!
Cytat:
Wiesz co jak tak mozna? Toz to istna tortura kazac tak czekac

Dobra jak tam zmykam, przyjemnej nocy dziewczyny
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
kooocurku Ty nie pitol tylko pisz natentychmiast o co chodzi!!
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
No Pacz! Poszła se
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
heheheheh

Kocur! do jutra to zostalo ci niecałe 20 minut

Oooooo ama dla Was to moje kochane!!!!
Wcale sie nie gniewam tylko tam smutno sie zrobilo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (40,4 KB, 39 załadowań)

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:43   #2156
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

Wiem ze temat byl walkowany juz wiele razy, ale mam pyt do osob, ktore zapraszaja na slub delegacje z pracy - co wpisujecie na zaproszeniu? Bo ja myslalam, zeby dac 1 zaproszenie kierowniczce i napisac ze zapraszam pania kierownik z delegacja 2 lub3? osbowa, bedzie to pasowac? Doradzcie
w każdej pracy są inne zasady- ja np mam 9 osób w dziele beze mnie i kazdemu dalam zaproszenie osobno z innych działów albo napisze ogólenego maila albo w ogole nic nie napisze bo firme mamy duża ok 200-300 osób pracuje w niej więc z niktórymi nawet nie rozmawiałm nigdy.

ale w Twojej sytuacji wydaje mi sie ze daj zaproszenie tym co uwazasz bez dopisywania delegacji - daj info kiedy bierzesz ślub reszcie i an pewno sami sie wyznacza tak uwazam
Stary 2012-02-22, 09:48   #2157
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
zawsze mozesz zostawic go sobie na oczepiny- o ile masz zamiar rzucac welonem, albo go zmieniac na inny

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

oj niut0.. doskonale Cie rozumiem.. Z "podobnego" jak nie tego samego powodu blizna zrezygnowałam nawet z mierzenia sukienek z dekoltem...
nawet sukienki z dekoltem w serduszka sprawiaja ze sie strasznie denerwuje... Niestety nie mam szans w chwili obecnej na taka sukienke co kiedys bylo dla mnie marzeniem..
Takze glebokie oddechy... nic na razie na to nie poradzimy..
Ale mysle ze Panie pomoga Ci z dopasowaniem sukienki tak abys byla zadowolona.. Tylko wyraznie powiedz czego oczekujesz i ze liczysz na zasloniecie blizny!

jak nie w tym salonie to w innym na pewno ktos cos poradzi na to
Ale mam nadzieje ze sukienka bedzie super lezec i nic nie bedziesz musiała poprawiac
Ja też zmieniam welon na inny - dużo tańszy, żeby nikt mojego nie zniszczył i żeby nowa PMka mogła wziąć na pamiątkę

Ja na początku mierzyłam wszystkie suknie, były bardzo ładne ależadna to nie było "to". Dopiero jak przymierzyłam tę moją, która blizny zakryła dotarło do mnie czemu żadna wcześniejsza mi się nie podobała
Dzięki melody już się staram o tym nie myśleć, albo myśleć pozytywnie, żeby się nie nakręcać
Stary 2012-02-22, 09:54   #2158
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli bedziecie chcialy...

To Ci Kindzia wyylumaczyla
Oczywiscie ze będziemy chciały

Cytat:
Dzień Dobry

ja sie przylaczam do Ciebie bedziemy razem cierpiec patrzac na to co nas bedzie kusilo

Cytat:

Ja daje jedno ogólne zaproszenie na slub, kto bedzie chcial to przyjdzie i to bedzie powiedzmy ta delegacja.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 09:55   #2159
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
w każdej pracy są inne zasady- ja np mam 9 osób w dziele beze mnie i kazdemu dalam zaproszenie osobno z innych działów albo napisze ogólenego maila albo w ogole nic nie napisze bo firme mamy duża ok 200-300 osób pracuje w niej więc z niktórymi nawet nie rozmawiałm nigdy.

ale w Twojej sytuacji wydaje mi sie ze daj zaproszenie tym co uwazasz bez dopisywania delegacji - daj info kiedy bierzesz ślub reszcie i an pewno sami sie wyznacza tak uwazam
Hmm wlasnie mysle zeby dac jednak zaproszenie... nasz dzial obejmuje 3 biura, fajnie jakby z mojego biura poszly 2 osoby, albo chociaz jedna i z drugiego biura 1 lub 2 w zaleznosci ile ode mnie pojdzie... ale chce imiennie dac kierowniczce plus delegacja tylko nie wiem komu to dac? Tez kierowniczce? I czy na 1 zaproszeniu to napisac czy 2 osobne?
Stary 2012-02-22, 09:56   #2160
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Kasia
, a byliście na plaży w Sa Calobra (w kanionie)? To właśnie nasze magiczne miejsce, w którym powiedziałam TAK Co do usługodawców, to w kwestii filmu nie mam wątpliwości, że będzie świetnie, a i barmani sprawiają wrażenie profesjonalnych. No i najważniejsze, że prezentują się z klasą, bo powiem Ci, że jak robiliśmy przegląd drink barów, to ło matko! Niektórych odrzucaliśmy po wyglądzie, bo sprawiali wrażenie buraków spod sklepu z piwem Wiem, jestem wredna, ale aspekty wizualne też się poniekąd liczą, co nie?
Niestety tam akuat nie bylismy :P fajne magiczne miejsce
Jak Ty jestes wredna to ja tez My w sumie tylko mielimy dwie propozycje drink barow i ten wypadl najlepiej no i cenowo tez
Zobaczymy

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

no to tak krzesła szt. 2 do kościoła bądź na salę zależy od młodych
no i lampiony do ogrodu albo na salę albo do kościoła
i w ciągu kilku najbliższych dni kupuję materiał do upięcia na sali
kolory: biały,ecru,żółty,jasny pomarańcz, ciemny pomarańcz, bordo, czerwień, ciemny róż, brudny róż, błękitny, niebieski, jasna oliwka, zielony, granat, brązowy, jasny fiolet i ciemny fiolet, srebrny, złoty i malinowy
Piekne krzesla i lampiony
Takie podobne tez bedziemy mieli na sali
Sama do sypialni planuje kupic takie do toaletki tylko inny kolor
Cytat:
Wuala:
slicznie wygladalas

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Pora i na mnie
Moje sprawy ślubne :

Data : 11 sierpnia 2012

Marylko niewiem czy gratulowalam jeszcze raz wszytkiego najlepszego * i rowniez czekam na foteczki

To teraz moje zestawienie
Data: 1 wrzesnia 2012
Kolor przewodni: fuksja
Kosciol:
pw. Chrystusa Odkupiciela w Chelmie

Sala:
http://www.dworekpantadeusz.pl/
DJ: DJ Jacky
Fotograf i kamerzysta: mFilm z Lublina
Drink Bar: Drink Bar z Lukowa
Suknia slubna: szyta na miare od PM
Zaproszenia: http://amelia-wedding.pl/
Spinki dla Tz: allegro
Poduszka na obraczki: robiona na zamowienie Ulla Coulture
Podwiazka:
robiona na zamowienie Ulla Coulture
Obraczki: http://www.jubileraurum.pl/
Auto do slubu: Cadillac rozowy
Bukiet slubny: kantadeski z krysztalkami
Buty slubne: http://www.bialebuty.com.pl/
Ksiega gosci: robiona na zamowienie z naszymi zdjeciami
Tablice slubne: allegro
Pudelko na koperty: wlasnoecznie robione
Podziekowania dla gosci: allegro frak i suknia z fuksjowa wstazeczka
Goscince: allegro - pudelka z rozyczkami
Tort: http://www.swiattortow.pl/
Monogam na tort: allegro
Dekoracja sali: biale piora w podswietlanych wazonach plus fuksjowe dodatki
Dekoracja kosciola: http://www.dekoracjekalinachelm.com/
Fryzjer: zaezerwowany w domu
Makijazysta:
Mateusz Smyk
Manikiurzytka: kolezanka - zarezerwowana
Noclegi dla gosci: Stadion Mosir
Kotyliony: rozowe z piorkiem - allegro

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inspiacje.jpg (128,0 KB, 79 załadowań)

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2012-02-22 o 10:50
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości