Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 11:37   #2221
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cześć Lasencje!

U mnie od dziś 150 dni, innymi słowy tylko 4 miesiące i 30 dni

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

no właśnie dlatego chciałabym mieć już tyle spraw z głowy a nie mam tak podsumowując, to z rzeczy, które wymieniłaś nie mamy jeszcze: dekoracji kościoła, oprawy muzycznej mszy, auta, terminu u manikiurzystki, wymyślonego bukietu ani florystki, cukierni, noclegów dla gości, pierwszego tańca (tylko piosenkę wybraną mamy), części stroju TŻa na dzień ślubu oraz w ogóle niczego na II dzień, sporej części moich dodatków, bielizny, alkoholu i jeszcze miliona drobnych rzeczy
mogłam tego nie wypisywać bo się zestresowałam
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Super zestawienia dziewczyny stwilyście
tenebrosa to wogole ma tyle rzeczy zalatwione, a ja jestem w ciemnej dupie:P
Tak naprawdę większość rzeczy załatwiłam w ciągu ostatniego miesiąca - kwestia kilku telefonów i maili Najgorsze to podjąć decyzję, kogo się wybiera, potem już tylko formalności zostają

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
tenebrosa - świetne podsumowanie , musze rowniez za takie się zabrac.
U Ciebie to już chyba wszystko będzie w podsumowaniu, macie coś jeszcze niezałatwione? W końcu tak niewiele zostało Wam do ślubu

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Tenebrosa - o tej porze roku ciężko z kaliami, były tylko białe ale pani mi je pomalowała w srodku farbkami do kwiatów i środki miały delikatnie różowe, nie widać tego na zdjęciu ale cała rączka była w kryształkach, i w środkach kwiatów również były krysztalki. Od spodu było zielone "coś" co wyglądało jak taki lesny krzaczek, spryskała mi go srebrnym sprayem co dawało efekt mieniących się gałązek, wszystko byłoby dobrze gdyby dała więcej kwiatów , musiałam go trzymać kwiatami do przodu bo jak trzymałam do góry to brzydko wyglądał, był strasznie płaski.
Na pewno bardziej kulisty by fajniej wyglądał, ale wiesz - bukiet nie suknia, nie miałaś go przy sobie przez całe wesele, tylko na początku uroczystości A jak byłaś jeszcze świadoma jak go trzymać, żeby się dobrze prezentował, to już w ogóle małe piwo. I tak to tylko mały dodatek do Ciebie, jak napisała sztuczka

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Tenebrosko - No zaj.eb.ias.zcze zestawienie a tablice są tak profesjonalne że szczena mi opadła Kurczę, w takim razie za miesiąc i ja zrobię zestawienie, będę już mogła wpisać zaproszenia do wykonanych Oj ale czas mi teraz cieknie jak woda przez palce boję się że nie zdążę wszystkiego załatwić i przemyśleć niektórych spraw nad którymi się jeszcze nie zastanawiałam... Aaa!!! Damy radę, c'nie?
Dzięki Tablice to żaden problem, wystarczy poszukać programów do robienia kolaży w necie. Ja robiłam online na photocollage.net - świetna sprawa i za darmo Mam nadzieję, że za miesiąc to i ja będę mogła wpisać zaproszenia jako wykonane, a nie w trakcie drukowania, hehe. A radę damy na pewno, kto jak nie my, Kochana?

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Co do spowiedzi, to dziewczyny czekajcie bo ja kompletnie już zgłupiałam, o ile mi wiadomo obowiązują nas dwie spowiedzi, pierwsza na 3 miesiące przed ślubem, druga spowiedź na tydzień przed ślubem... Poza tym jeżeli nie dostajesz rozgrzeszenia to nie możesz przystąpić do Komunii Św. a to podczas ślubu chyba jest istotny element... to jak to w końcu jest?
Rozgrzeszenie dostajesz jak nie mieszkacie razem. Dlatego ja się na cały lipiec przeprowadzam do domu rodzinnego, żeby móc dostać rozgrzeszenie, jakoś trzeba kombinować.

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
7 miesięcy do ślubu
a w dodatku dzisiaj 6 lat odkąd jestem z TŻ
Brawo, brawo Jutro sobie poświętujecie Zresztą dzisiaj chyba nie dałabyś rady po takim maratonie w pracy, prawda?

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość

Tenebrosko
super inspiracje

Dzis odbieramy obraczki
Dzięki Czekamy na foty obrączek, u Madzi zresztą też!

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Oooooo ama dla Was to moje kochane!!!!
Wcale sie nie gniewam tylko tam smutno sie zrobilo
Świetny tort Najlepszego Kochana!

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
To teraz moje zestawienie
Data: 1 wrzesnia 2012
Kolor przewodni: fuksja
Kosciol:
pw. Chrystusa Odkupiciela w Chelmie

Sala:
http://www.dworekpantadeusz.pl/
DJ: DJ Jacky
Fotograf i kamerzysta: mFilm z Lublina
Drink Bar: Drink Bar z Lukowa
Suknia slubna: szyta na miare od PM
Zaproszenia: http://amelia-wedding.pl/
Spinki dla Tz: allegro
Poduszka na obraczki: robiona na zamowienie Ulla Coulture
Podwiazka:
robiona na zamowienie Ulla Coulture
Obraczki: http://www.jubileraurum.pl/
Auto do slubu: Cadillac rozowy
Bukiet slubny: kantadeski z krysztalkami
Buty slubne: http://www.bialebuty.com.pl/
Ksiega gosci: robiona na zamowienie z naszymi zdjeciami
Tablice slubne: allegro
Pudelko na koperty: wlasnoecznie robione
Podziekowania dla gosci: allegro frak i suknia z fuksjowa wstazeczka
Goscince: allegro - pudelka z rozyczkami
Tort: http://www.swiattortow.pl/
Monogam na tort: allegro
Dekoracja sali: biale piora w podswietlanych wazonach plus fuksjowe dodatki
Dekoracja kosciola: http://www.dekoracjekalinachelm.com/
Fryzjer: zaezerwowany w domu
Makijazysta:
Mateusz Smyk
Manikiurzytka: kolezanka - zarezerwowana
Noclegi dla gosci: Stadion Mosir
Kotyliony: rozowe z piorkiem - allegro

Super Bardzo dużo już macie. A autko czaderskie!
Stary 2012-02-22, 11:39   #2222
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
to nie kupuj
Jakbyś przeczytała wyżej co napisałam, to byś wiedziała o co chodzi

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Kopiuje specjalnie dla Paulinki
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
jagodzia133 przejrzałam spinki, które dałaś, obejrzałam co oferuje jeszcze sprzedawca i mi się podobają te za 60 zł
Najchętniej TŻ-cikowi bym dała do założenia takie spinki z rowerem (miłośnik), ale nie widziałam, jak byście widziały, to dajcie mi znać

P.S. Dla miłośników tenisa znalazłam http://allegro.pl/spinki-mankietowe-...118124934.html
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 11:40   #2223
anusia-girl
Rozeznanie

Hej

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Ale uwaga, byłam wczoraj na tej rozmowie i było genialnie rozmawiałam z 2 prezesów i jakąs babką ale było tak sympatycznie w ogóle miałam odczucie, że wiem wszystko o co mnie pytali dodatkowo potrzebują kogoś od 1 marca a ja własnie mogłabym tak zacząć, powiedzieli, że się odezwą w ciągu kilku dni i teraz siedze jak na szpilkach, błagam trzymajcie kciuki!! Byłabym najszczęśliwsza na świecie gdyby się odezwali
Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Proszę o trzymanie kciuków jutro, możliwe że rozwiąże się bardzo ważna dla nas sprawa
I w czwartek i pt. też mam dwuczęściową poprawkę i muszę ją zdać.. a jeszcze tego nie ogarniam

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki , mam dla was niespodziankę
Wuala:
Pięknie wyglądałaś!
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Pora i na mnie
Moje sprawy ślubne :
Cytat:
7 miesięcy do ślubu
a w dodatku dzisiaj 6 lat odkąd jestem z TŻ

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

noo nie :P wszystkie śpią:P
Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość

To teraz moje zestawienie

Cytat:
za 2 miesiące ślub i wesele
jak ten czas zasuwa
60 dni
Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
My już mamy:
Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość

Mamy Dj-a Hurrrrraaaaa I takiego co robi nawet konkursy dla dzieci Ale sie ciesze Z wazniejszych rzeczy to jeszcze kamerzysta zostal no i suknia

Pracowite popołudnie dziś mnie czeka...
Więc życzę tylko MIŁEGO DNIA!!!!
Aaaaa! I oczywiście:

kooocur: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Stary 2012-02-22, 11:41   #2224
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbyś przeczytała wyżej co napisałam, to byś wiedziała o co chodzi

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Kopiuje specjalnie dla Paulinki

tak czytalam to, ze szukasz spinek z rowerem, wkleilas fotke i napisalas , ze Ci sie nie podobają, wiec Ci odpisalam, zebys nie kupowala, skoro Ci sie nie podobają
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 11:41   #2225
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
jagodzia133 przejrzałam spinki, które dałaś, obejrzałam co oferuje jeszcze sprzedawca i mi się podobają te za 60 zł
Najchętniej TŻ-cikowi bym dała do założenia takie spinki z rowerem (miłośnik), ale nie widziałam, jak byście widziały, to dajcie mi znać

P.S. Dla miłośników tenisa znalazłam http://allegro.pl/spinki-mankietowe-...118124934.html
prosze

http://allegro.pl/spinki-do-mankietu...116087301.html
http://allegro.pl/srebrne-spinki-do-...083346242.html
http://allegro.pl/spinki-do-mankieto...120019595.html
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 11:44   #2226
__Paulinka__
Zakorzenienie

niusia chodzilo mi o to, ze skoro Ci sie nie podobają spinki z rowerem, a TZ jest milosnikiem roweru to lepeij kupic klasyczne do slubu, wyglądają bardziej elegancko, a rower moze na sesje?
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 11:45   #2227
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
a daleko macie do siebie? Wiesz, dzisiaj macie wyjątkowy dzien i ja bym stanela na glowie, zeby spedzic go z TZ. Moze zamiast jutrzejszej kolacji, wydajcie na paliwo, a w domu zrobcie sobie romantyczny wieczorek (kolacyjke z winkiem - zalezy tez jak podchodzicie do postu) i jakis wieczorny spacerek?
nie no... już ustalone... a w sumie to dzisiaj pojade na spokojnie na miasto i kupię mu te spinki do mankietów...

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Brawo, brawo Jutro sobie poświętujecie Zresztą dzisiaj chyba nie dałabyś rady po takim maratonie w pracy, prawda?
kto? ja nie dam rady? lubie hardcore
Stary 2012-02-22, 11:49   #2228
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
kurde wystroiłam się wczoraj w spódniczkę do tego takie troszkę grubsze rajstopy i dzisiaj mam juz katar
należy Ci się
Stary 2012-02-22, 11:53   #2229
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Dzien dobry Kochane

kooocurku Wszystkiego najlepsiejszego!!!

tak tez zrobie. Ale to dopiero jak go zobacze na zywo, czyli w kwietniu,bo narazie to mama mi mowila, ze jest brzydki

jeśli ieszkacie razem przed slubem to macie tylko jedną spowiedz. Dzien przed chyba, alebo jaknajblizej slubu i wtedy nie mozesz zgrzeszyc, czyli teoretycznie wyprowadzic sie do rodzicow np I przy tej spowiedzi mowisz, ze to spowiedz slubna i ksiądz Ci daje rozgrzeszenie. Nie ma innej opcji. Nasz ksiądz powiedzial, zebysmy sobie wyszukali odpowiediego, normalnego ksiedza, bo np kuzyn TZ bral slub w lipcu, tez mieszkal z narzeczoną, poszedl do spowiedzi dzien przed slubem i ksiadz nie dal mu rozgrzeszenia i musial jezdzic po innych kosciolach! na szczescie sie udalo..

Gratulacje a dlaczego TZ wogole dzisiaj nie przyjedzie?

malo wodki poszlo? Oni mieli tez drink bar, wiec moim zdaniem jak na jeden dziej to poszlo w sam raz tej wodki.

o Ty swintuszku

czuje w moczu, ze Ci sie uda i Cie wezmą do tej pracy
wiem wiem ze mieli inne alkohole ale to stwierdzenie moje tak ogólnie było

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
kocham te kwiaty!!!!!!!!!!!!

Sa w czerwcu i bede miała z nich bukiet i beda na stołach!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Piekne są.....
witaj w klubie zakochanych w piwoniach

dziewczyny zrobiłam coś o czym od dawna myslałam a minowicie:

zapisałam się do fryzjerki i kosmetyczki na makijaż i fryzurę próbną są w jednym miejscu wiec nie będę musiała sie przemieszczać i.... teraz zostaje mi tylko wybrac jaki fryz jaki bym chciała jejku jakbym chciała trafic na jakies fajne kobitki znajace sie na rzeczy
Stary 2012-02-22, 11:54   #2230
Nika0208
Rozeznanie

tenebrosa
ciasta i tory - w marcu mamy się zgłoscić
manicure - musze wkoncu sie zebrac i umówic
bielizna ślubna, welon, nie wiem jeszcze dokładnie jaki chce mic bukiet czy same frezje czy ze storczykiem,
ostatnio wybralismy piosenke na pierwszy taniec przez rzut monetą
pudełka na gościniec i kotyliony musze wkońcu zamowić,
znaleść sukienke dla mojej chrzsnicy, ktora będzie niosła obraczki -obiecalam kupić ale nic mi się nie podoba,
Nie wiem jaka chce miec fryzure slubna, muszę się zapisać na próbną.
I pewnie jeszcze sporo przedemną.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 11:56   #2231
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Krk - prosze o pomoc
z tego co pamietam to kilka z Was mialo nauki u Dominikanow, planuje dzis wybrac sie na te czterotygodniowe i w zwiazku z tym mam pytania:
- czy jest taka mozliwosc ze jak przyjde na nauki to nie bedzie dla mnie miejsca?
- przeczytalam ze zapisywac sie mozna od ok. godz. 18, czy trzeba przyjsc wczesniej, aby ustawic sie w jakiejs kolejce do zapisow?
- czy zapisuje sie tylko raz, czy przed kazdymi kolejnymi zajeciami?

wiem ze to moze glupie pytania, ale tak bardzo nie chce tam isc ze jak juz sie zdecyduje na pojscie to nie chcialabym zeby mnie cos zniechecilo
Ja byłam u Dominikanów w Lublinie, fakt, była ograniczona liczba miejsc, ale zapisy były prowadzone przez internet. Nie ma takiej opcji u Was? Od razu byś wiedziała czy są jeszcze miejsca czy nie.

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Ale uwaga, byłam wczoraj na tej rozmowie i było genialnie rozmawiałam z 2 prezesów i jakąs babką ale było tak sympatycznie w ogóle miałam odczucie, że wiem wszystko o co mnie pytali dodatkowo potrzebują kogoś od 1 marca a ja własnie mogłabym tak zacząć, powiedzieli, że się odezwą w ciągu kilku dni i teraz siedze jak na szpilkach, błagam trzymajcie kciuki!! Byłabym najszczęśliwsza na świecie gdyby się odezwali

Cytat:
Napisane przez Iwa87_18 Pokaż wiadomość
Z Innej beczki czy któraś z PM .. będzie miała bukiet z PEONI(PIWONII) ..mam ślub w wrześniu z ciekawości podzwoniłam po kwiaciarniach i.. JEST ZONK ..bo ciężko nawet sprowadzić te kwiaty z Holandii w tym okresie..i sie troszkę załamałam.. do tego kwiaciarka mówiłą że są dość miękkie i ciężko będzie im wytrzymać cały dzień..itd..
Czy macie..widzieliście jak te kwiaty faktycznie się zachowują ?? Może pomysły na jakieś inne..podobne..tak się uparłam na te..ale bede zmuszona zrezygnować..
Z trochę podobnych kwiatów przychodzi mi na myśl tylko eustoma i goździki. Wiadomo, że to nie to samo, ale może udałoby się uzyskać nieco podobny efekt?

Cytat:

A muszą być w kształcie roweru czy mogą być tylko z motywem roweru? Bo wiesz, zawsze możesz kupić takie zwykłe np. prostokątne i zamówić na nich grawer obrazka z rowerem. Wczoraj wklejałam link do firmy, która sprzedaje grawerowane spinki do mankietów.

Cytat:
kto? ja nie dam rady? lubie hardcore
Hehe, wiem, wiem, ja swego czasu też miałam takie hard core'owe akcje. Adrenalina działa cuda Ale jutro będziecie mieli siły na więcej zabawy
Stary 2012-02-22, 12:01   #2232
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
a no jakoś tak, zrezygnowałam ze słodzenia kawy, herbaty, później z jedzenia jakichkolwiek słodzonych rzeczy i jakoś się przyzwyczaiłam
TŻ-cika oduczyłam pić cokolwiek z cukrem, jak się poznaliśmy i do mnie przychodził, to za każdym razem zapominałam o cukrze (nie słodzę w ogóle, nikt u mnie nie słodzi), a on mi nic nie powiedział i teraz już sam nie słodzi. Za to po obiedzie wtranżoli czekoladę czekolada zjedzona, więc ja nie jem jej

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A muszą być w kształcie roweru czy mogą być tylko z motywem roweru? Bo wiesz, zawsze możesz kupić takie zwykłe np. prostokątne i zamówić na nich grawer obrazka z rowerem. Wczoraj wklejałam link do firmy, która sprzedaje grawerowane spinki do mankietów.
To jest super pomysł, podrzucisz mi tego linka?
Stary 2012-02-22, 12:02   #2233
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
zaczęłam wtedy leczenie sterydami i balam się, że się od nich roztyję (tak mnie straszyl lekarz). Pomyslalam,ze muszę zrobic wszystko, by tak nie bylo. Wiadomo, nie ma na to jakiejs dobrej rady, bo sterydy to sterydy i nigdy nic nie wiadomo. Ale przestałam wtedy słodzić, za jakiś czas odstawiłam totalnie wszystkie slodkosci. Batoniki, lody, cukierki, ciasta, napoje slodkie (nawet soki, bo jakos im nie ufam ). Byly pokusy, wiadomo, ale nie dawałam im się, bo mialam cel Poza tym zaczęłam bardzo dbac o siebie: biegalam, jeździlam na rowerku, ćwiczylam, pilam mnóstwo wody i jadlam duuuzo warzyw, owocow i zero białego pieczywa.
No i jakos po kuracji sterydami okazało sie, że nie przytylam nic a nic, ba, nawet schudłam. Nie wiem,czy to byla zasluga diety, pewnie nie az tak, moze bardziej psychiki? W kazdym razie od tamtej pory nie jadlam nic slodkiego, nawet w święta nie kuszą mnie ciasta jakos mnie nawet brzydzą , co oburza moją mamcię

o jaa, to faktycznie cięzko oprzec się pokusie. Chociaz czesto sie mowi,ze szewc bez butów chodzi i jak ktoś ma na co dzien coś, to mu to brzydnie, nie mialas tak?
Np. moja znajoma ma pieczarkarnię i pieczarek nienawidzi. Moja sąsiadka jajeczna sprzedaje jaja i wiem,ze u niej w domu jaj się nie je. Mojego TŻ ciotka ma piekarnię i w ogole zadnego wypieku nie je mowi,ze ma dosc pieczywa i na samą mysl o nim jej niedobrze.
zjem raz na jakiś czas jakiegoś "słodycza" a jak patrzę na tą pełną szafkę słodyczy to ją zaraz zamykam bo mam przesyt

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 12:23   #2234
a u d r e y
Wtajemniczenie

aaa!! MAM STANIIIIKK!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Wybaczcie ten entuzjazm, ale znaleźć dla mnie jakąkolwiek bardotke która nie wchłonie mi cyców to istny cud. Ale stało się !
CO lepsze noszę rozmiar 65C a dzisiaj kupiłam bardotkę w rozmiarze 65E
65D był idealny, ale nie unosił ladnie piersi, więc Pani w Esotiq dała mi fajne silikonowe wkładki i teraz biust wygląda zgrabnie i jest uniesiony i wypchany

Aha, przyszedł długopis!
kolor jest śliczny.

Foto poniżej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1053.jpg (68,5 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1055.jpg (28,6 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1064.jpg (26,0 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1067.jpg (38,7 KB, 83 załadowań)
Stary 2012-02-22, 12:30   #2235
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Wybaczcie ten entuzjazm, ale znaleźć dla mnie jakąkolwiek bardotke która nie wchłonie mi cyców to istny cud. Ale stało się !
65D był idealny, ale nie unosił ladnie piersi, więc Pani w Esotiq dała mi fajne silikonowe wkładki i teraz biust wygląda zgrabnie i jest uniesiony i wypchany

Aha, przyszedł długopis!
kolor jest śliczny.

Foto poniżej.
Super To jak nie znjade odpowiedniej bardotki tam gdzie sie wybieram, to uderze tam gdzie Ty Staniczek super ile dalas?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 12:31   #2236
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

Aha, przyszedł długopis!
kolor jest śliczny.

Foto poniżej.
cycuszki są na swoim miejscu no i chociaż ze mnie baba to ładnie się prezentują
nie byłam jeszcze w tym Esotiq ale za Twoim przykładem się wybiorę jak się dowiem czy do mojej muszę mieć stanik czy będą wszyte wkładki
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 12:31   #2237
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:

Aha, przyszedł długopis!
kolor jest śliczny.

Foto poniżej.
super stanik! i podbijam pytanie... ile dałaś?
Stary 2012-02-22, 12:36   #2238
niusia_87
Zakorzenienie

tenebrosa dziękuję
http://www.boro-laser.com.pl/wzory/g...nowe/sport.php pod koniec
Stary 2012-02-22, 12:37   #2239
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

Aha, przyszedł długopis!
kolor jest śliczny.

Foto poniżej.

co ja bym dala za takie cycuchy !!! : love:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 12:39   #2240
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:

Aha, przyszedł długopis!
kolor jest śliczny.

Foto poniżej.
No i super że znalazłaś nawet na sobie nam zaprezentowała
Stary 2012-02-22, 12:45   #2241
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Foto poniżej.
Świetnie się prezentuje Tez muszę już zabrać się za wybranie bielizny
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 12:47   #2242
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
tenebrosa
ciasta i tory - w marcu mamy się zgłoscić
manicure - musze wkoncu sie zebrac i umówic
bielizna ślubna, welon, nie wiem jeszcze dokładnie jaki chce mic bukiet czy same frezje czy ze storczykiem,
ostatnio wybralismy piosenke na pierwszy taniec przez rzut monetą
pudełka na gościniec i kotyliony musze wkońcu zamowić,
znaleść sukienke dla mojej chrzsnicy, ktora będzie niosła obraczki -obiecalam kupić ale nic mi się nie podoba,
Nie wiem jaka chce miec fryzure slubna, muszę się zapisać na próbną.
I pewnie jeszcze sporo przedemną.
No to trochę tego jest, ale dasz radę To już w większości takie rzeczy, które zależą właściwie tylko od tego, co Ci się spodoba. Gdy podejmiesz decyzję, to szybko je zamówisz/załatwisz. Manicure - kwestia telefonu, a sukienkę dla dziewczynki może na allegro? W kwestii bukietu może przejdź się ze zdjęciem sukni do kwiaciarni, dobra florystka powinna umieć doradzić bukiet pod sylwetkę i suknię. Na tej stronie: http://www.decorado.pl/main/d,d,6,wi...ty-slubne.html możesz też podejrzeć jaka wiązanka jak się prezentuje przy różnych sukniach. Ewentualnie jak nie wiesz czy coś będzie pasować, to ja często robię tak, że wklejam sobie elementy stroju, biżu, buty itp. wraz ze swoim zdjęcie do painta i patrzę czy to razem gra Nie tylko na ślub, ale praktycznie przed każdym większym wyjściem typu wesele tak robię Polecam ten sposób I trzymam kciuki, żebyś wszystko fajnie i sprawnie pozałatwiała

Cytat:

To jest super pomysł, podrzucisz mi tego linka?
Przesłałam już na priv, ale podaję też tu: http://www.boro-laser.com.pl/index.p...spinki-i-paski

Cytat:

Aha, przyszedł długopis!
kolor jest śliczny.

Foto poniżej.
Gratulacje! A czy to jest może bardotka z bazówki esotiqu'a? Ja już jedną taką białą i jedną czarną w szafie mam. I nawet w niej mierzyłam swoją suknię, ale babki stwierdziły, że jakiś bardziej usztywniany stanik by się do niej przydał Co prawda nie wkładałam do niej tych silikonów wtedy, może by to coś pomogło? Miałabym problem stanika rozwiązany Ogólnie uwielbiam te z esotique'a i prawie tylko tej firmy noszę.
A długopisy obie będziemy miały piękne Ja mam właśnie taki kolor na paznokciach

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2012-02-22 o 12:49
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 12:49   #2243
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
Dzisiaj sobie sprezentowalam ( tzn brat kupil na moja prosbe ) ale nie na all tylko w sephorze http://allegro.pl/sephora-paleta-cie...110672887.html
ale masz fajnego brata

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
tak to jest jak się wystawia krewetę na powietrze
dobre z tą krewetą...

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Wiem ze temat byl walkowany juz wiele razy, ale mam pyt do osob, ktore zapraszaja na slub delegacje z pracy - co wpisujecie na zaproszeniu? Bo ja myslalam, zeby dac 1 zaproszenie kierowniczce i napisac ze zapraszam pania kierownik z delegacja 2 lub3? osbowa, bedzie to pasowac? Doradzcie
Ja zamierzam dać kilka zawiadomień o ślubie, kościół nie mały, więc nawet jeśli zechcą przyjść wszyscy zaproszeni ( czego się nie spodziewam) to każdy się zmieści. I dlatego nie podoba mi się wyliczanie ile to osób zapraszam, w końcu nie płaci się od miejsca, jak na sali...

Cytat:
zaczęłam wtedy leczenie sterydami i balam się, że się od nich roztyję (tak mnie straszyl lekarz). Pomyslalam,ze muszę zrobic wszystko, by tak nie bylo. Wiadomo, nie ma na to jakiejs dobrej rady, bo sterydy to sterydy i nigdy nic nie wiadomo. Ale przestałam wtedy słodzić, za jakiś czas odstawiłam totalnie wszystkie slodkosci. Batoniki, lody, cukierki, ciasta, napoje slodkie (nawet soki, bo jakos im nie ufam ). Byly pokusy, wiadomo, ale nie dawałam im się, bo mialam cel Poza tym zaczęłam bardzo dbac o siebie: biegalam, jeździlam na rowerku, ćwiczylam, pilam mnóstwo wody i jadlam duuuzo warzyw, owocow i zero białego pieczywa.
No i jakos po kuracji sterydami okazało sie, że nie przytylam nic a nic, ba, nawet schudłam. Nie wiem,czy to byla zasluga diety, pewnie nie az tak, moze bardziej psychiki? W kazdym razie od tamtej pory nie jadlam nic slodkiego, nawet w święta nie kuszą mnie ciasta jakos mnie nawet brzydzą , co oburza moją mamcię

o jaa, to faktycznie cięzko oprzec się pokusie. Chociaz czesto sie mowi,ze szewc bez butów chodzi i jak ktoś ma na co dzien coś, to mu to brzydnie, nie mialas tak?
Np. moja znajoma ma pieczarkarnię i pieczarek nienawidzi. Moja sąsiadka jajeczna sprzedaje jaja i wiem,ze u niej w domu jaj się nie je. Mojego TŻ ciotka ma piekarnię i w ogole zadnego wypieku nie je mowi,ze ma dosc pieczywa i na samą mysl o nim jej niedobrze.

ojj nie

bukiet z piwonii - cudowny!!!
Gratuluję samozaparcia, chyba sama powinnam coś takiego sobie wdrożyć, bo lekarz ostatnio nie miał pojęcia co mi zaproponować ( po dwóch antybiotykach) i nakazał mi stosowanie moich leków sterydowych, które dostałam od alergologa na duszności...

Moje wczorajsze zestawienie "mamy już" było tak biedne, że miałam okropnego doła, więc żeby mieć poczucie, że przygotowania w toku umówiłam się z wizażystką i fryzjerką.

i czekam na tę firmę co ma mi zrobić wycenę zaproszeń... trzymajcie kciuki, żeby to już niedługo było...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 12:51   #2244
a u d r e y
Wtajemniczenie

te wkładki działają cuda, polecam Wam takie wyjście, większy stanik i dopełnić wkładkami.
stanik kosztował 64 zł majty 31

Tenebrosa chyba tak, to bazowy stanik, ja mam same z Esotiq bo mają najlepsze push upy, a ja mam małe piersi i dziure między nimi więc musze mieć dobrze podniesione

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-02-22 o 12:52
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 12:53   #2245
Madziuniusia
Zakorzenienie

mam pytanie

zastanawiam się nad poduszeczką z obrączkami... ale mi żadne dziecko nie będzie jej niosło kto w takim razie zaniesie tą poduszeczkę do ołtarza?
Stary 2012-02-22, 12:55   #2246
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
te wkładki działają cuda, polecam Wam takie wyjście, większy stanik i dopełnić wkładkami.
stanik kosztował 64 zł majty 31

Tenebrosa chyba tak, to bazowy stanik, ja mam same z Esotiq bo mają najlepsze push upy, a ja mam małe piersi i dziure między nimi więc musze mieć dobrze podniesione
Muszę Ci przyznać rację z tymi wkładkami sylikonowymi ja mam taki jeden tylko ten silikon jest wszyty na stałe nie można go wyjąć ale piersi bardzo ładnie się układają ja chyba do swojego ślubnego też muszę takie wkładki dokupić
Stary 2012-02-22, 12:56   #2247
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
mam pytanie

zastanawiam się nad poduszeczką z obrączkami... ale mi żadne dziecko nie będzie jej niosło kto w takim razie zaniesie tą poduszeczkę do ołtarza?
heh ja będe mieć tradycyjnie ksiądz będzie wiedział co z nimi zrobić
Stary 2012-02-22, 12:56   #2248
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
mam pytanie

No przeważnie jest tak że to dzieci niosą, a jak nie ma nikogo do niesienia to ksiądz daje je na takiej tacce
Stary 2012-02-22, 12:58   #2249
Madziuniusia
Zakorzenienie

tacki chciałabym uniknąć bo możemy z TŻ pomylić obrączki, bo ja mam rozmiar 16 a on 17
Stary 2012-02-22, 13:00   #2250
baskaeta
Zadomowienie

Hej zobaczcie która z tych fryzur jest najfajniejsza?

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-02-22 o 15:25
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości