Powiększanie piersi cz.7 - Strona 265 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 09:09   #7921
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Toniu kochanie gratuluje bedziesz miała piękne pannice a na rozmiar to poczekać musisz trochę odpoczywaj słoneczko teraz

wszystkim niecierpliwym w efektach donosze, że moje cycki urosły po trzech miesiącach, nawet nie wiedziałam ale właśnie do kostiumu zmierzyć się musiałam i tak wyjściowo było 73/86 miesiąc po operacji 72/90 dziś jest 71/93

zdziwienie wielkie, może niech już nie rosną myślałam, że tak dzieje się tylko u dziewczyn z wyjściowym zerem a ja miałam cycka wyciągniętego, więc wszystkie którym mało po operacji, poczekajcie trzy miesiące to urośniecie

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

viva jak wejdziesz na beauty i poczytasz o nim opinie to jego stały numer, że problemu i różnic nie widzi jak źle wypreparował kieszeń co jest możliwe i dość czesto zdarza się przy pachowym to bedzie potrzebna poprawka, samo się nie naprawi i niech nie mówi, że nie miał pacjentek, którym by się nie wyrównało bo miał i to całkiem sporo. to jest trudne cięcie i często są właśnie takie komplikacje.
na razie bądźmy dobrej myśli, będziemy sie denerwować za trzy miesiące jak nie pójdzie to w dobrym kierunku. napisz prosze na priva do Mya Diva i prześlij jej zdjecia niech obejrzy i napewno coś mądrego doradzi. dla mnie powinnaś nosić pas żeby pomóc temu cycuniowi.
Stary 2012-02-22, 09:50   #7922
rodzynki
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim
Na początek GRATULACJE DLA NASZEJ TONI kochana witaj wśród cycolinek
Jeśli chodzi o spanie to naprawde na poduchach w pół siedząco ,
a jak boli to możesz sobie pomóc KETANOLEM w żelu smarująć plecki i kręosłup(TŻ SMARUJE OCZYWIŚCIE) -naprawdę pomaga i ulga znaczna jeszcze raz gratuluje
Nasza VIOLA ma dziś swój dzień, teraz z pewnością już śpi tak więc trzymam kciuki ,a włąściwie niepotrzebnie bo przecież jest w dobrych rękach ,ale tak trzdycyjnie pozaciskamVIOLU odezwij sie jak wróćisz do domku
Stary 2012-02-22, 09:50   #7923
viva06
SPAMER
Nieopłacona reklama

Dziękuje dziewczynki Ale tu nie chodzi o pas on mi powiedział ze jesli chce taki pas to spoko on moze mi dac ale uwaza ze jest mi nie potrzebne, jesli bede chciala go nosic to mam do niego przyjechac i on mi da bez problemu.(Przymierzalam nawet to dal mim francuski stanik od razu z pasem zamontowanym) Ale powiedzial ze przez ten pas od razu lewa tez w dol pojdzie a tego nie chce. WIec nie wiem co robic. Mowil tez zeby to pomierzyc wszystko dokladnie i skoro jestem z wroclawia to wpasc do nie go co 2 tygodnie i bedziemy sprawdzac czy sie poprawia czy nie. No ale ze jesli sie nie poprawi to za rok ciecie pod piersia i poprawka (((
viva06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 10:02   #7924
rodzynki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Mam pytanko do dziewczyne od dr Skwiercz - jest problem z zakupem staniczka MAMVELL PLEIN - panie z Triumpha z Galerii Baltyckiej powiedziały iż są tylko duże rozmiary po biustem, mało tego prawdopodobnie są wycofane z produkcji. Móiwły też że one tak naprawdę nie zbieraja piersi do środka, zaproponowały mi inny staniczek ktory zalecany jest przez innych lekarzy (z innej kliniki). No i wzielam ten ktory mi poleciły. Dobrez tryzma, nie ma fiszbinek ale nie jest też usztywniony... Nie wiem czy dobrze zrobiłam i go zakupiłam. rozmaiwlam z Panią dr o tym i powiedziała abym coś podbnego kupiła - no i dałam się namówić Paniom z Triumpha - tylko że jest on miękki, sportowy - a mam go nosić w ciągu dnia. Nie wiem co robić. Macie jakeiś pomysły???
KAMILUWA a jaki staniczek kupiłaś? ,tak to prawda że go trudno dostać(plain) ale spróbój w REAL na Osowej albo TESCO na Karwinach tam też są butiki Triumpha. Jak bys była w któryms z nich to poproś panią aby zadzwoniła do innego sklepu i zapytała czy może maja na stanie (ja tak zrobiłam) i dostałam A co do tego że nie zbiera to głupota u mnie zbiera i mam w nim cycki złąćzone jak bułeczki i jest mega wygodny ,moja koleżanka nie mogła dostac w sklepie i zamówiła prez internet było to trudne ale jej sie udało A jesli chodzi o wycofanie to nie dlatego że nie trafiony model tylko że kolekcja wyszła i tyle ja ze wszystkimi staniczkami.Próbój jak chcesz to na priwa moge przesłąć zdjęcie jak piersi w nim wyglądają (dwie bółki)
Stary 2012-02-22, 11:10   #7925
Gipsy
Raczkowanie

Donosze, że w tym tygodniu w Tchibo są staniki sportowe. Widziałam dwa modele i wydają się całkiem porządne ale może niech się ktoś mądrzejszy wypowie. http://www.tchibo.pl/Biustonosz-spor...400012479.html

Cytat:
Napisane przez viva06 Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczynki Ale tu nie chodzi o pas on mi powiedział ze jesli chce taki pas to spoko on moze mi dac ale uwaza ze jest mi nie potrzebne, jesli bede chciala go nosic to mam do niego przyjechac i on mi da bez problemu.(Przymierzalam nawet to dal mim francuski stanik od razu z pasem zamontowanym) Ale powiedzial ze przez ten pas od razu lewa tez w dol pojdzie a tego nie chce. WIec nie wiem co robic. Mowil tez zeby to pomierzyc wszystko dokladnie i skoro jestem z wroclawia to wpasc do nie go co 2 tygodnie i bedziemy sprawdzac czy sie poprawia czy nie. No ale ze jesli sie nie poprawi to za rok ciecie pod piersia i poprawka (((
Kurcze, naprawdę dziwna sytuacja ale nie ma się co martwić na zapas. Trzeba wierzyć, że się wszytko wyrówna. Ten drugi cycuszek to śliczny masz! Z tego co mi wiadomo, to pas (zwykły bandaż elastyczny może go z powodzeniem zastąpić) da się założyć tak żeby z jednej strony był wyżej a z drugiej niżej i wtedy tylko jedną pierś będzie obniżał, chyba. Może faktycznie, tak jak ktoś radził, umów się na konsultację do kogoś innego?

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
wszystkim niecierpliwym w efektach donosze, że moje cycki urosły po trzech miesiącach, nawet nie wiedziałam ale właśnie do kostiumu zmierzyć się musiałam i tak wyjściowo było 73/86 miesiąc po operacji 72/90 dziś jest 71/93

zdziwienie wielkie, może niech już nie rosną myślałam, że tak dzieje się tylko u dziewczyn z wyjściowym zerem a ja miałam cycka wyciągniętego, więc wszystkie którym mało po operacji, poczekajcie trzy miesiące to urośniecie
Ale fajnie! Jest dla mnie nadzieja! A cóż to za magiczne zmiany w obwodzie?
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 11:15   #7926
mune
Raczkowanie

Wiolu trzymam mooooocno!!!

Toniu nie wiem czy to pomoże, ale kupiłam sobie taki zagłówek podróżny na allegro, żeby móc w ogóle spać na siedząco. Ja kompletnie nie potrafię spać na plecach, tego się boję najbardziej i już się zabezpieczam na zaś. Zagłówka dmuchanego nie polecam, ale ten jak najbardziej: http://allegro.pl/travel-blue-230-za...tml#tabsAnchor
jest wypchany mini kuleczkami, układa się bardzo fajnie , tylko trochę grzeje....no ale wszystkie grzeją....
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 11:42   #7927
siwa124
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

viva jak wejdziesz na beauty i poczytasz o nim opinie to jego stały numer, że problemu i różnic nie widzi jak źle wypreparował kieszeń co jest możliwe i dość czesto zdarza się przy pachowym to bedzie potrzebna poprawka, samo się nie naprawi i niech nie mówi, że nie miał pacjentek, którym by się nie wyrównało bo miał i to całkiem sporo. to jest trudne cięcie i często są właśnie takie komplikacje.
na razie bądźmy dobrej myśli, będziemy sie denerwować za trzy miesiące jak nie pójdzie to w dobrym kierunku. napisz prosze na priva do Mya Diva i prześlij jej zdjecia niech obejrzy i napewno coś mądrego doradzi. dla mnie powinnaś nosić pas żeby pomóc temu cycuniowi.
Przejrzałam całe to forum- owszem są negatywne opinie -ale jest dużo więcej pozytywnych. Poza tym - każdy lekarz ma opinie takie i takie - przecież przed operacja Viva napewno w jakiś sposób go "sprawdziła" skoro jego wybrała. W ciemno nikt nie idzie - tak mi się ptzynajmniej wydaje. Ja np. mam szeroko - miałam taka budowę, zebr na klacie było widac, cały mostek - więc cudu z tego nie będzie - jak bym mocno przytyła conajmniej jakies 10 kg to mi sie więcej tkanki tłuiszzcowej narobi i może sie optycznie poprawi. ale to są tylko plany które mi ie wychodza - co przytyje kilka kg to zaraz gubię i tak w kółko.

Co do rozmiaru - to czekam te magiczne 3 miechy - może jeszcze z tego coś będzie więcej, bo w ciuchach na razie to sie gubie -nie widac za bardzo ycka. Wszyzscy mysleli że będą wieeksze
Pisze z tajniaka w robocie - moga byc błędy

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-02-22 o 11:44
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 12:17   #7928
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
A co do tego że nie zbiera to głupota u mnie zbiera i mam w nim cycki złąćzone jak bułeczki i jest mega wygodny ,moja koleżanka nie mogła dostac w sklepie i zamówiła prez internet było to trudne ale jej sie udało A jesli chodzi o wycofanie to nie dlatego że nie trafiony model tylko że kolekcja wyszła i tyle ja ze wszystkimi staniczkami.Próbój jak chcesz to na priwa moge przesłąć zdjęcie jak piersi w nim wyglądają (dwie bółki)
Witaj Kochana,
oto jaki mi babki z Galerii zaproponowaly: http://allegro.pl/triumph-sportowy-b...085733994.html jest on typowo sportowy, trzyma mocno, ale nie widzę aby przybliżął. Widziałam dzisiaj na allegro ten PLAIN, to ten tak? http://allegro.pl/triumph-mamabel-pl...118726789.html tylko musialabym kupić 70C i 70D, bo nie wiem który będzie odpowiedni. Jak byłam w Triumphie to mierzylam miseczki C-D. Jezlei możesz to będę bardzo wdzięczna za zdjęcia na moją skrzynkę jak wygladają twoje piersiątka w tym staniczku. Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedź (nie mogłam wysłac do Ciebie prywatnej wiadomości )
Stary 2012-02-22, 12:27   #7929
kicia_nh
Zadomowienie

Wiecie co dziewuszki a ja mam mały problem. Chodzi o to, że ja nie mam koszulek zapinanych ani zasuwanych, wszystko przez głowe. Może mam dwie, ale eleganckie i nierozciągliwe a większe cycki jak mam teraz za cholere nie wejdą do nich:/ Zrobiłam przegląd garderowy w Polsce i tutaj też, mamy ciuchy nawet przepatrzyłam:/ Tu w Belgii po sklepach zaczynam się rozglądać i też nic takiego znaleźć nie mogę.

Mój synek to mi ładny numer wyciął. Poszłam robić pranie i dzwoniłam do mojej szwagierki też przy okazji. A mój młody zamknął mnie na klucz od zewnątrz w tym pomieszczeniu i prawie godzine tam siedziałam. Niezłą dziecko miało frajdę. Ale moja szwagierka to mnie zaskoczyła i to bardzo pozytywnie. Wariatka to już piszczy, że ona chce te moje nowe cycunie oglądać, cieszy się jak dziecko, chwilami to miałam wrażenie, że nawet bardziej jak ja co raczej jest niemożliwe A zważając uwagę na to, że ona ma ma naturalne praktycznie takie jak ja myślę, że będę mieć po operacji to mnie to troszkę zdziwiło Chudzinka z niej a cyca to ma wielkiego szczęściara, z resztą dwie jej siostry to samo
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 12:53   #7930
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Mój synek to mi ładny numer wyciął. Poszłam robić pranie i dzwoniłam do mojej szwagierki też przy okazji. A mój młody zamknął mnie na klucz od zewnątrz w tym pomieszczeniu i prawie godzine tam siedziałam. Niezłą dziecko miało frajdę.
Hahhaha radosne i pomysłowe dziecko tylko pozazdrościć! hehehe
ja w rodzinie nie mam żadnych innych kobiet prócz swojej mamy która tez ma mikrusowaty biust wg mnie i się do niej śmieje czasem żeby sobie coś wszczepiła :P
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 13:05   #7931
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

kicia_nh a może poszukaj czegoś w internecie?

A Twój synek to cwaniaczek heh.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 13:17   #7932
kicia_nh
Zadomowienie

Oj dziewczyny jest z niego cwaniak Ja przed chwilką też zauważyłam czemu to mnie wypuścić nie chciał. Weszłam do łazienki i na ziemi leżały chusteczki nawilżane brudne z czekolady a w szafce w kuchni nutella z łyżeczką. Zjadł łyżką pół słoika!!!!! Jak zlikwidował ślady zbrodni tzn powycierał buzię całą i rączki pewnie to dopiero mnie wypuścił. Jestem wściekła ale ze śmiechu to się powstrzymać nie mogę

Darling dziękuję, w sumie nie pomyślałam o tym. Albo też tych moich kochanych szwagierek się popytam, może cosik takiego mają. Ja ogólnie mam dużo ciuchów i więcej nie potrzebuje, więc zakup byłby wyłącznie na kilka dni po operacji.
Ise to wyciągnij mame, razem na stole się położycie:P:P Oj to pewnie macie w rodzince jakieś szczególne względy skoro tylko dwie babki jesteście

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-02-22 o 13:20
Stary 2012-02-22, 13:20   #7933
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Ise to wyciągnij mame, razem na stole się położycie:P:P Oj to pewnie macie w rodzince jakieś szczególne wzglądy skoro tylko dwie babki jesteście
raczej na chłopczyce się przez to wszystko wychowałam ^^"
Stary 2012-02-22, 13:26   #7934
kicia_nh
Zadomowienie

Ise ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Teraz to z Ciebie pewnie babeczka z jajami, niech ktoś podskoczy, hehe. Ale swoją drogą to mnie też jakoś do chłopskich spraw ciągnie a najbardziej to do samochodów
Stary 2012-02-22, 13:38   #7935
tonia87
Rozeznanie

powiedziałam mamie..bardzo fajnie to przyjęła... ale tacie nie powiem dla taty jestem potłuczona
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 13:42   #7936
Olivkaa200
Zakorzenienie

Wiola33 22.02 - DZIŚ
POWODZENIA!TRZYMAMY KCIUKI

Ise 29.02 - 8
mune 05.03 - 13
IsaDorra 07.03 - 15
sherry.b 26.04 - 63
ania1919 27.04 - 64
kicia_nh 11.07 - 139
Olivkaa200 12.07 - 140

Witajcie

Własnie wracam z silowni i padam choc sie oszczedzałam ale fajnie dawno tam nie bylam duzo nowego sprzetu i pan trenerPozniej nadrobie zaległości

Wiola POWODZENIA!
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 13:43   #7937
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
powiedziałam mamie..bardzo fajnie to przyjęła... ale tacie nie powiem dla taty jestem potłuczona
Oj to bardzo dobrze A tak bałaś się reakcji. Swoją drogą nie dziwię się, że tacie nie chcesz powiedzieć. To facet tak czy owak i to z rodziny i mogłoby być to niezręczne. Mój tata jak się dowiedział (jak już pisałam od osób trzecich:/) to jak z nim rozmawiałam nawet słówkiem nie pisnął o tym. Pewnie mu było głupio się pytać
Stary 2012-02-22, 14:31   #7938
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Oj to bardzo dobrze A tak bałaś się reakcji. Swoją drogą nie dziwię się, że tacie nie chcesz powiedzieć. To facet tak czy owak i to z rodziny i mogłoby być to niezręczne. Mój tata jak się dowiedział (jak już pisałam od osób trzecich:/) to jak z nim rozmawiałam nawet słówkiem nie pisnął o tym. Pewnie mu było głupio się pytać
ja powiedziałam tacie i on cały czas sie zapiera że on nie chce o tym wiedzieć, jak przypominam mu o operacji to udaje ze nie wie o co chodzi, ale i tak chcę siedzieć przy mnie i mnei odebrać ze szpitala, wiec wiem że to wszystko z troski ))

Mamie ciężko w to uwierzyc wszystko ale też akceptuje )
Stary 2012-02-22, 15:51   #7939
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
ja też nie mam zamiaru tacie powiedziec, bo by mi zabronił mam 22 lata i mieszkam z rodzicami jeszcze, a tata jest bardzo staroświecki...mamie powiedziałam przedwczoraj, że mam takie plany. zaczęła się ze mnie śmiac i mówic, że jak ona była w moim wieku to też miała małe a później jej urosły...jasne jasne, ale nie miała dziwnego kształtu, a tego nie wie jakie mam, a tłumaczyc jej nie będę, że nie urosną bo i tak nie zrozumie. poza tym chyba pomyślała, że żartuję
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 16:59   #7940
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
ja też nie mam zamiaru tacie powiedziec, bo by mi zabronił mam 22 lata i mieszkam z rodzicami jeszcze, a tata jest bardzo staroświecki...mamie powiedziałam przedwczoraj, że mam takie plany. zaczęła się ze mnie śmiac i mówic, że jak ona była w moim wieku to też miała małe a później jej urosły...jasne jasne, ale nie miała dziwnego kształtu, a tego nie wie jakie mam, a tłumaczyc jej nie będę, że nie urosną bo i tak nie zrozumie. poza tym chyba pomyślała, że żartuję

Moja też zawsze powtarza, że też kiedyś nie miała dużego biustu
I myślę wtedy dokładnie to samo co Ty - ale nie miałaś takiego kształtu
Co do informowania o operacji - ja od kilku lat trąbię, że jak będę miała pieniądze, to robię sobie cycolki , czyli jeśli kiedyś uda mi się to faktycznie zrobić (a podejrzewam, że w końcu mi się uda, nie wiem tylko kiedy ) to nikt nie powinien być wielce zdziwiony.

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 17:17   #7941
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Moja też zawsze powtarza, że też kiedyś nie miała dużego biustu
I myślę wtedy dokładnie to samo co Ty - ale nie miałaś takiego kształtu
Co do informowania o operacji - ja od kilku lat trąbię, że jak będę miała pieniądze, to robię sobie cycolki , czyli jeśli kiedyś uda mi się to faktycznie zrobić (a podejrzewam, że w końcu mi się uda, nie wiem tylko kiedy ) to nikt nie powinien być wielce zdziwiony.
ale te mamuśki to są no moja to się przekona jak pewnego pięknego dnia oznajmię, że jadę na operację chyba dopiero wtedy weźmie to na poważnie.
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 17:43   #7942
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Mam trochę przetarty szlak, bo żona kuzyna robiła sobie biuścik
A mam takie pytanko: po ilu latach trzeba wymieniać implanty? Na ile lat macie spokój? Bo w internecie znalazłam tyle różnych wersji, że nie wiem na co patrzeć

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 17:48   #7943
tonia87
Rozeznanie

o.. http://www.volumbust.pl/index11m.html to cholerstwo jadłam. i jak pod koniec 20dniowej kuracji miałam napięte piersi to się cieszyłam jak małe dziecko... a okazało się, że jestem przed okresem

kurde.. chciałabym sobie cycuszki pooglądać ale lekarz powiedział, że mam na razie do poniedziałku ani pasa ani stanika nie zdejmować. i trochę mnie martwi to, że ten pas mam tak założony, że jedną pierś pcha do góry a jedną w dół.. boję się, że się skrzywią przez ten tydzień
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 18:10   #7944
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
kurde.. chciałabym sobie cycuszki pooglądać ale lekarz powiedział, że mam na razie do poniedziałku ani pasa ani stanika nie zdejmować. i trochę mnie martwi to, że ten pas mam tak założony, że jedną pierś pcha do góry a jedną w dół.. boję się, że się skrzywią przez ten tydzień
Toniu chyba wszystkie dziewczyny zaglądały wcześniej niż po tygodniu ja też nie wytrzymałam balam się, że nie będę ich umiała zapakować tak jak doktorek ale TŻ mi pomógł i nic się nie stało
a co pasa to za bardzo Ci nie doradzę bo mój pchał obydwa cycuchy w dół...
Stary 2012-02-22, 18:42   #7945
annahanna1
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Hej dziewczyny!
Dołączam do Was na forum teraz, chociaż podczytuję was od kilku miesięcy. Operację miałam 07.02 - wiec jestem teraz praktycznie 2 tygodnie po operacji.
Toniu - ja swoje piersi dopiero zobaczyłam w 12 dniu - po zdjeciu szwow - wiadomo ze wczesniej byłam ciekawa jak one wygladaja, zwlaszcza ze mialam jakies krwiaki na bokach i obrzeki, ale to inna historia...
Jednak miło sie rozczarowałam jak zobaczyłam piersi, fajne, okragłe, blizny juz mogłam smarowac.
Na poczatku tez myslałam ze nie bedzie rewelacji z rozmiarem, ale gdy przymierzyłam bikini - to jest cudnie.
Wczesniej zero piersi teraz D.
A co do staników to na noc mam ten:
http://allegro.pl/triumph-sportowy-b...085732306.html
juz po drugim tygodniu go mogłam nosic, wczesniej po operacji dostałam taki hiszpanski stanik i pas na piersi - taki pas który po prostu byl wyciety jakby z elastycznego bandazu.
Teraz po 2 tyg. mogę stwierdzic ze juz piersi mnie nie bola az tak, jakos w nocy spie - chociaz bol plecow na poczatku byl tragiczny... teraz jest lepiej ale swoje przeszlam...
Pozdrawiam wszystkich
annahanna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 19:02   #7946
rodzynki
Raczkowanie

KAMILUWA właśnie wysłałam zaproszenie i napiszę zaraz na priva
Stary 2012-02-22, 19:58   #7947
sherry.b
Raczkowanie

A propos piersi, ale trochę z innej beczki,
moja starsza córcia pokazała mi przed chwilą, wychodząc z kąpieli, że jej zaczęły piersi rosnąć...tzn takie grudki pod sutkami jej się zrobiły... no to szał okresu dojrzewania zaraz mnie dopadnie, poza tym szok, dopiero ją w beciku przyniosłam ze szpitala a już minęło 10 lat i lada chwila ona w staniku będzie śmigać.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 20:21   #7948
kicia_nh
Zadomowienie

Rodzynki proszę o przyjęcie mnie do swojego grona Z góry dziękuję
Stary 2012-02-22, 20:34   #7949
jooasi
Wtajemniczenie

Gipsy modele bardzo fajne ale miseczki małe mają, chyba tylko Ty skorzystać możesz ale jak w necie chcesz kupić to uważaj, ostanio czekałam miesiąc na przesyłke, zmawiałam kilka razy i zawsze jakieś jaja z nimi
Stary 2012-02-22, 20:42   #7950
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Witaj Kochana,
oto jaki mi babki z Galerii zaproponowaly: http://allegro.pl/triumph-sportowy-b...085733994.html jest on typowo sportowy, trzyma mocno, ale nie widzę aby przybliżął. Widziałam dzisiaj na allegro ten PLAIN, to ten tak? http://allegro.pl/triumph-mamabel-pl...118726789.html tylko musialabym kupić 70C i 70D, bo nie wiem który będzie odpowiedni. Jak byłam w Triumphie to mierzylam miseczki C-D. Jezlei możesz to będę bardzo wdzięczna za zdjęcia na moją skrzynkę jak wygladają twoje piersiątka w tym staniczku. Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedź (nie mogłam wysłac do Ciebie prywatnej wiadomości )
Witam, gratulacje dla wszystkich nowych cycolinek. Kamiluwa ja też miałam problem żeby kupić ten model staniczka, który zaleca Nasza pani dr. Kupiłam na allegro /mi wyszło 70 E/. Dopytaj, czy możesz zwrócić jak rozmiar będzie niedobry. Natomiast jeżeli chodzi o ten sportowy to mogę Ci powiedzieć, że on nie jest dla Nas- pokazywałam go dr- może być ewentualnie później do ćwiczeń. Mamabel-plain zbiera piersi do środka- rozstaw na jeden palec/ ha,ha/ a ten sportowy nie i je spłaszcza. Nie polecam.

Joasiu- całkiem pokaźne te Twoje panienki. Ja też mam 93 w biuście.
Jutro mam wizytę kontrolną zobaczymy czy wszystko ok.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości