|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
|
|
#3182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://www.alefajnatorebka.pl/blog/london00001.jpg
|
|
|
#3183 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3184 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a rolety własnie też mam łososiowe, taki ciemny łosoś/spalona marchewa ![]() Cytat:
tak mtsle ![]() ale buty fajne ![]() okulary
|
|
#3186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W szpilkach wygodniej, bo się je wbija w lód, jak kijki narciarskie..?
|
|
|
#3187 |
|
nyan nyan ^^
|
Rozwalacz na dziś: dziewczyna w ekoskórce z apaszką dygocząca z zimna na wietrze, plus leginsy do krótkiej góry, czyli standard.
Edytowane przez Cherry Blossom Girl Czas edycji: 2012-02-21 o 10:35 |
|
|
|
#3188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A styl skandynawski to właśnie jest prostota mebli urozmaicona ciepłymi dodatkami. Czyli taki minimalizm z maksymalizmem naraz Cytat:
Mam jedne kozaki na szpilce i naprawdę w nich się teraz lepiej chodzi niż w takich na grubym obcasie. Oczywiście płaskie najlepiej ale nie pójdę w traperkach do teatru (jak niektórzy )
|
||
|
|
|
#3189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wynikało to z tego, że pojechaliśmy na wycieczkę klasową i na miejscu się okazało, że idziemy do teatru :P Prawie cała klasa była ubrana na sportowo - bluzy z kapturem, adidasy, trampki... A nauczycielce było za nas chyba wstyd
|
|
#3190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3191 |
|
Żona Gargamel
|
Widok sprzed pół godziny, uczelniany parking: 2 laseczki, jedna w malutkiej, cieniutkiej kurtce jeansowej, a druga of kurs w ekoskórce. Obie kurtki rozpięte, szpileczki i generalnie lato
![]() Na owym parkingu dosłownie lodowisko, tip-topami chodziłam, nie zdziwię się jak ktoś będzie połamany
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak gdzie indziej ale w Krk wieje i jest zimno- zimno jak czapka i szalik
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#3193 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
)W takich chwilach żałuję, że nie poszłam na medycynę i nie wyspecjalizowałam się w urologii i nefrologii. Zarobek do końca życia
|
|
|
|
|
#3194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
teraz na ścianach mam lawendę, a na noc dołącza do nich wspaniale kontrastująca marchewa
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a byłam w krótkiej pilotce (oczywiście pod spodem miałam sweter za tyłek ale też nie jakiś specjalnie gruby). puchówkę już schowałam, ona ma w środku prawdziwe pierze, więc przy temperaturze pomiędzy -5/+5* mam całe mokre plecy, zanim dojdę na przystanek
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-02-21 o 19:24 |
|
|
|
|
#3196 |
|
Zadomowienie
|
Byłam w teatrze. Na balecie. Klasycznym.
I była ona . Laska w białej bokserce, czarnym staniku i różowej dżinsowej kamizelce bez pleców. I był "piękny" tatutaż na łopatce, jakaś "mądra" angielska maksyma. Szkoda tylko, że z błędem. W ogóle ostatnio zauważyłam, że do filharmonii, czy teatru, ludzie ubierają się jak na festiwal piosenki biesiadnej. Szczególnie to razi, gdy na scenie siedzi orkiestra, panowie we frakach, panie w eleganckich sukniach. A tu wyskakuje niejeden (!!) taki jeden w zatłuszczonych dżinsach, flanelowej koszuli w kratkę i dżinsowej kurtce Dzieciaki też. Chyba się rodzicom filharmonia pomyliła ze szkolną świetlicą.W zasadzie, co się dziwić. Statystyczny Polak do filharmonii chodzi raz na 85 lat. Mógł zapomnieć, w co się należy ubrać...Balet też pewnie nie ma lepszych notowań.
"Bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej" Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo" Edytowane przez Vilqa Czas edycji: 2012-02-22 o 12:36 |
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w takim razie jestem statystycznym polakiem bo nie bylam ani na balecie ani w filharmonii ani w operze nigdy Chetnei poszlabym do opery.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#3198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przykre to jest, że ludzie zabijają tradycję. Jak tak dalej pójdzie, to za 100 lat już nikt nie będzie ubierał się do takich mjesc elegancko.
|
|
|
#3201 |
|
Żona Gargamel
|
Moje stałe źródło radości - wykładowczynie w szkole. Wczoraj czekamy sobie na wykład (pierwszy z tym wykładowcą) a tu nagle podbiega do nas babka na oko 70 lat, z bielutkimi włosami ułożonymi jakby ją prąd poraził i w wieeeelkim czerwonym futrze
Moje pierwsze skojarzenie - Cruella de Mon, tylko kolory inne ![]() PS. Proszę o zerknięcie na mój podpis |
|
|
|
#3202 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
smerfetk_a - fajny psiak
mój TŻ ma podobnego, dlatego masz mój głos Ja w gimnazjum miałam piękną matematyczkę - na oko jakieś 60+lat, plus size, platynowa blond trwała, codziennie intensywnie zielony/błękitny makijaż (a'la panda), wściekle różowa pomadka, czerwone tipsy i do tego wszystkiego śliska, mega błyszcząca wściekle czerwona/niebieska/zielona/różowa koszula z falbanami
|
|
|
|
#3203 |
|
nyan nyan ^^
|
Dziś widziałam studentkę w rozciapcianych emu, ale takich hiperkrzywych! Dziewczyna miała wykrzywioną całą stopę poza palcami, normalnie jakby jej się podeszwa odkleiła, no i szła jakby skręciła sobie kostkę.
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=FY4Y1gTO9HE
|
|
#3205 |
|
Żona Gargamel
|
Dziękuje ślicznie
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
![]() z czasów mojego studiowania kolejny, szary dzien na uczelni pani doktor wchodzi na zajecia w bordo balowej sukience z tafty
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w szkole podobnie, jedna kobieta, bardzo fajna babka, konkretna, ale to jak ona wygląda... jest niesamowicie niechlujna, ubrania niewyprasowane, rozpięty rozporek, jakieś rozciągnięte bluzy, włosy nieułożone. nigdy czegoś takiego nie zrozumiem, mi by było po prostu wstyd wyjść tak do ludzi.
|
|
#3208 |
|
Konto usunięte
|
pamiętam matematyczkę z liceum, pani wagi słusznej, wzrostu również, nijak ją przeskoczyć ani obejść
do tego kwieciste bluzki koszulowe frywolnie rozpięte na pokaźnym biuście, spódnice spod których wystawały halki (tak! to żyje!), dzika trwała a ukoronowaniem dzieła był tzw cebularz w dłoni, namiętnie konsumowany na lekcji
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3247860 2]pamiętam matematyczkę z liceum, pani wagi słusznej, wzrostu również, nijak ją przeskoczyć ani obejść
do tego kwieciste bluzki koszulowe frywolnie rozpięte na pokaźnym biuście, spódnice spod których wystawały halki (tak! to żyje!), dzika trwała a ukoronowaniem dzieła był tzw cebularz w dłoni, namiętnie konsumowany na lekcji [/QUOTE]A co to jest? Nigdy czegoś takiego nie widziałam, ani nie konsumowałam To coś w stylu paprykarza?
|
#3210 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem co to paprykarz (no chyba że szczeciński w puszcze) ale cebularz to coś takiego jak taka mała pizza tyle że bez dodatków, tylko cebula. Pani Matematyczka tak o nich mówiła w każdym razie
w google masa obrazków, np jak ten poniżej :P Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2012-02-22 o 19:14 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

)

Nie odmawiam im praktyczności, bo masz ścianę zagospodarowaną i miejsce na pierdoły. Ale wydaje mi się że to jest tak jak z modą - nie chcemy mieć tego, co nasi rodzice, zobaczycie jeszcze co nasze przyszłe dzieci będą wstawiać w swoich mieszkaniach

Chetnei poszlabym do opery.