|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
![]() tylko weszłam i rzucil mi sie w oczy stanik Audrey dzis odebrałam IDENTYKO te bardotki z esotique są genialne! nie bylo juz w sklepie mojego rozmiaru (65c) i kupiłam sobie czarny ale zamówiłam biały na Intymna.pl i przyszedł do pracy. Oczywiście szef odebrał paczke i jak mi ją dawał (a tu nadawca "Intymna.pl" i wielkie pudelko) to sie spojrzał wymownie tak jakbym jakieś falbaneczki i pejcz zamówiła co najniej;p cieszę się że Tobie też się staniczek udał
|
|
#2312 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
![]() ![]() tylko że ja mam na razie sala Soplicowo Dj Mar Fotograf Sienkiewicz hotel dla gości wizażystka i prawdopodobnie w piątek idę pierwszy raz oglądać suknie |
|
|
|
|
#2313 |
|
Rozeznanie
|
oki kochane uciekam do jutra
nie na stukajcie tu za dużo postów żebym nie miała dużych zaległości.. miłego popołudnia i wieczorku z TŻami lub bez
|
|
|
|
#2314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam pewien plan, co zrobić by dać o sobie znać w dniu ślubu. Ale do tego potrzebny jest mi ktoś, i mam nadzieję, że ten ktoś mnie nie zawiedzie i pomoże w realizacji mojego planu ![]() Cytat:
(dla niewtajemniczonych w telegraficznym skrócie- im mniejszy obwód tym większa miseczka )
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
dobra trzymajcie sie kobitki ja uciekam <papa>
|
#2316 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale wtedy byśmy miały relację na żywo ![]() Cytat:
i też będę miała z frezji bo wklejałam zdjęcia bukietów do sukni i najbardziej pasuje
|
|
#2317 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
a na nas dzis spadłą smutna wiadomość tato mojej chrzestnej leży w cieżkim stanie w szpitalu
co prawda to nie jest moja rodzina (moja chrzestna jest żoną mojego taty brata więc jej ojciec to no nie moja rodzina) no ale miałam z nim styczność no i też nie wiadomo jak to będzie bo on ma około 90 lat bardzo chory jest no i tak smutno jeszcze moje wesele no na pewno przyjadą co by się nie stało ale wiadomo to już nie to samo tym bardziej że on ma 5 wnuków dla nich moje wesele to gratka bo oni mają po 20 lat i w życiu nie byli na weselu (w tej części mojej rodziny to tylko pogrzeby są eh mam nadzieję że wszystko dobrze się skończya co do nie jedzenia sloddyczy to ja sobie nie wyobrażam ale ostatnio zwykłe słodycze zastąpiłam zbożowymi batonikami zbożowymi ciasteczkami itp ale wkurza mnie niemiłosiernie że żeby zdrowiej się odżywiać trzeba tyle kasy wydawać... kupiła 250 ml sok z mandarynek 3,50 zł no i co mi po tych 250 ml ledwie do obiadu mi starczyło ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
|
|
#2319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieje że już po
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Dziewczyny za porady o @.. zapytam moją ginekolog co by poradzila. Szczerze to nie chcialabym kombinowac z tabsami, zawsze mam w miare regularny, czasami o jakies max 2 dni sie przesunie. Na slub to bym moze jeszcze przezyla, jak mialby to byc np 3 dzien to jeszcze nie bedzie tragedii, ale ten wyjazd niesczesny
jestem nieszczesliwa z tego powodu ah ide zjesc cos slodkiego na pocieszenie
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
moja koleżanka tak się załatwiła że przed weselem koleżanki zażywała sporą ilość wit C i potem przez 2 czy 3 msc nie miała @ w ogóle
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że tato Twojej chrzestnej wyjdzie z tego. Niestety wiek ma swoje prawa, niestety... Ale będzie dobrze!
|
|
#2323 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie dziewczęta
![]() koocurku najlepsze życzenia dl Ciebie widziałam, że gadałyście o @, ja mam w związku z tym mały dołek ![]() wuliczyłam sobie, że w dniu ślubu będę 2 dni "przed", co oznacza wściekniętą PM-kę z cyckami jak balony, a sama @ będzie w czasie podróży poślubnej
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zadomowienie
|
QUOTE=Dorka__00;32474293]Ja też dzisiaj 7 miesięcy
![]() ![]() tylko że ja mam na razie sala Soplicowo Dj Mar Fotograf Sienkiewicz hotel dla gości wizażystka i prawdopodobnie w piątek idę pierwszy raz oglądać suknie Zazdroszczę Ci 0 mierzenie i wybieranie sukni, to najfajniejsza sprawa. ![]() Cytat:
Ja zamiast słodyczy kupuję orzechy i suszoną żurawinę, ale to i tak nie wychodzi zbyt tanio. Dziewczyny, co sądzicie o takich bucikach: http://www.butyk.pl/towar.15373.Polb...da_701173.html W sumie bardziej podobają mi się te, ale nie mają zapięcia na kostkę: http://www.butyk.pl/towar.15018.Polb...da_701019.html A chyba jednak powinny być na kostkę. Szukam czegoś w odcieniach nude. Najlepiej z zapięciem T-strap, ale bez koturny. Ale jest strasznie trudno. A na przebranie myślałam o tych: http://moda.allegro.pl/17-4-wyprzeda...117609137.html Strasznie mi się podobają i są niedrogie, ale moja Mama mówi, że za skromne. Mi się wydaje, że by super pasowały do tej krótkiej sukienki z kieszeniami (a'la Audrey H.). Co sądzicie?
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ładnie, wielki post a ta cos słodkiego ![]() :brzyda l:nie martw sie, ja tez mam planowo dostac w czwartek po slubie, czyli na wycieczce, ale chyba nie zrobie przerwy w tabsach i nie dostane wtedy
|
|
#2326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2327 | |
|
Zadomowienie
|
Koocurku - nie mam pojęcia co to za okazja, ale wszystkiego najlepszego!
![]() Cytat:
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli przewidujesz zmianę bucików na baleriny, to bierz te ostatnie. Cena rewelacyjna i na pewno je jeszcze wykorzystasz.
|
|
#2329 |
|
Raczkowanie
|
Kocurku wszystkiego najlepszego
![]() Młode małżeństwo prezentuje się świetnie ![]() Stanik bomba ![]() a poza tym to moja głowa dzisiaj działa z opóźnieniem i nie pamiętam co miałam napisać
|
|
|
|
#2330 |
|
Raczkowanie
|
dawno nie pisałam
a więc mam już suknie oststecznie zamówioną oto fotki:0 tylko góra leży dziwnie:0 bo przymierzałam drugi raz na szybko żeby pani zdjęła moje wymiary i nie poprawiłam piersiątek ale ogólnie jest spoczko;p
|
#2331 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2332 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do przestawiania okresu bez tabsów, to słyszałam nie raz, że trzeba brać rutinoscorbin - podobno przestawia okres o kilka dni, a newet tydzień. I faktycznie, ja kiedyś brałam ze wzgledu na słabe naczynka i okres miałam co 5, a nie co 4 tygodnie, więc chyba coś w tym jest. Oczywiście wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to od rutinoscorbinu, potem wyczytałam gdzieś na forum i powiązałam fakty ![]() Cytat:
|
|
#2333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To biorę te baleriny, nawet jak nie na wesele, to będę w nich śmigać do pracy np. ![]() Widziałam ją w salonie - na Tobie prezentuje się dużo lepiej niż na wieszaku. Ale faktycznie te cycoszki coś się nie układają.
|
|
|
#2334 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak Goszu, tylko ciekawe o ile to by sie przesunelo..... jak pare dni to i tak nic mi nie da:P musialabym miec pewnosc ze przesynie sie min. 2 tygodnie. Wolalabym przyspieszyc raczej eehh kombinuje jak kon pod gore, a moze niech sie dzieje co chce i zdam sie na nature jakos przezyje![]() Cytat:
![]() Cytat:
ladna sukienka a piersiątka to faktycznie musisz jakos schowac
|
|||
|
|
|
#2335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Ja zamiast słodyczy kupuję orzechy i suszoną żurawinę, ale to i tak nie wychodzi zbyt tanio. Dziewczyny, co sądzicie o takich bucikach: http://www.butyk.pl/towar.15373.Polb...da_701173.html W sumie bardziej podobają mi się te, ale nie mają zapięcia na kostkę: http://www.butyk.pl/towar.15018.Polb...da_701019.html A chyba jednak powinny być na kostkę. Szukam czegoś w odcieniach nude. Najlepiej z zapięciem T-strap, ale bez koturny. Ale jest strasznie trudno. A na przebranie myślałam o tych: http://moda.allegro.pl/17-4-wyprzeda...117609137.html Strasznie mi się podobają i są niedrogie, ale moja Mama mówi, że za skromne. Mi się wydaje, że by super pasowały do tej krótkiej sukienki z kieszeniami (a'la Audrey H.). Co sądzicie?[/QUOTE]chyba z paseczkiem lepiej. Kolor bardzo ładny Te balerinki bardzo ładne powinny pasować ( sukienkę pamiętam |
|
|
|
|
#2336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
e tam nie miała wyjścia to tylko wesele koleżanki ja mam nadzieję że będę miała zaraz przed bo skoro rezygnujemy z Chorwacji w tym roku (bo we wrześniu ponoć tam już nie jest zbyt ładnie ) to pojedizmey w drugim tyg urlopu TŻ gdzieś w Polsce no i nie było by fajnie jakbym miała @ ale znając mój organizm mi się opóźni
|
|
#2337 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie widzę, że Gosza już napisała o tym rutinoscorbinie.
Blacky, wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Ciastka pięknie wyglądają Na pewno są pycha! Kolejna nas słodyczami w post karmi
|
#2338 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W sprawie stanika raz jeszcze, pomyślcie sobie że ja całe życie byłam bezcyckowcem nosiłam słynne 75B jak 90% mojej klasy w liceum, po czym trafiłam do ESTOTIQ jakieś 3 lata temu i mówię 75B a Pani na mnie patrzy i mówi: serio? ![]() Pomierzyła mnie i dała mi 65C , jak zobaczyłam C to myślałam że się kiwne nogami w przód, jaka byłam podjarana to koniec ![]() I kupiłam wtedy 3 staniki w takim rozmiarze i co? Nagle przestały mi staniki podnosić się nad cyce przy podnoszeniu rąk... ODKRYCIE ![]() Ale teraz z tym E to już jest przesada... Nawet TŻt był pod wrażeniem Jeszcze widzę pojawia się teemat TŻtów w kwestii wizażu Mój ostatnio wszedł do mnie i słyszy stukanie klawiatury i drze się od korytarza: WIZAAŻAAAANKOOOOOOO!!! WIZAŻAAAANNNKOOOOO!! myślałam że padnę
|
|
#2339 | |||
|
Zadomowienie
|
Baleriny zamówione.
![]() Tylko nie możemy powiedzieć M. Cytat:
Moje są ładniejsze, bo w kształcie wiewiórek, marchewek, serduszek, gwiazdek, jeżyków, itd. ![]() Cytat:
Może uda mi się chwile pośmigać w tamtej sukience i szpilkach, ale to wszystko wyjdzie w praniu.Z tym błyszczeniem muszę się zastanowić. Do tej pory planowałam satynowe, ale nie chciałabym kupić butów na raz. A w takich przynajmniej bym pewnie potem chodziła - mają dosyć neutralny kolor i fason. Cytat:
![]() No cóż, tak mi wypadają imieniny to co poradzę? Ale na obiadek rybka, a na kolację zrobiłam M. sałatkę z kukurydzy i tuńczyka, więc już reszta jest postna.
|
|
|
#2340 |
|
Raczkowanie
|
Witam was
Kurcze ile nadrabiania ![]() Widziałam fryzurkę próbną bardzo ładna sama o takiej myślę. Byłam wczoraj u fryzjerki, żeby się umówić na fryzurę próbną i ślubną. Babeczka powiedziała, że próbną najlepiej zrobić nie wcześniej jak dwa tygodnie przed ślubem tak żeby ją zapamiętać i zrobić identycznie. aska9222 bardzo ładna suknia ![]() Co do @ to mam nieregularny także trudno powiedzieć, ale raczej zaczne brac tabletki bo znowu tydzień po śłubie wyjazd na Majorkę także bym się załamała jakbym jeszcze ciotke miała.
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

)

co prawda to nie jest moja rodzina (moja chrzestna jest żoną mojego taty brata więc jej ojciec to no nie moja rodzina) no ale miałam z nim styczność no i też nie wiadomo jak to będzie bo on ma około 90 lat bardzo chory jest no i tak smutno
eh mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy

nosiłam słynne 75B jak 90% mojej klasy w liceum, po czym trafiłam do ESTOTIQ jakieś 3 lata temu i mówię 75B a Pani na mnie patrzy i mówi: serio?