W pogoni za zgrabną figurą-dla nastolatek - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 14:58   #631
Melia123
Rozeznanie

Dot.: W pogoni za zgrabną figurą-dla nastolatek

Cytat:
Napisane przez zlossi Pokaż wiadomość
nie mówię, że jest szkodliwe, poprostu w łączeniu tych składników tkwi jakieś ale ja tez jem, bo to połączenie jest pyyyszne Mam 160cm
Wiem, wiem, wiem, ale niektórzy uważają, że jest połączenie jest doskonałe, nie mogę go sobie odmawiać
To mamy podobny wzrost i wagę w sumie też, jaki jest Twój cel?
Melia123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 15:13   #632
zlossi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Melia123 Pokaż wiadomość
Wiem, wiem, wiem, ale niektórzy uważają, że jest połączenie jest doskonałe, nie mogę go sobie odmawiać
To mamy podobny wzrost i wagę w sumie też, jaki jest Twój cel?
47/48kg a u Ciebie jak ?

`Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód`[

* piję skrzyp! piję pokrzywę!
25.06.12
zlossi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 15:51   #633
Melia123
Rozeznanie

49-50
Stary 2012-02-22, 16:05   #634
blue_jeans
Raczkowanie

Secret - po umyciu, a myję co 3 dni najcześciej, bo nie przetłuszczają się szybko, no chyba, że mam wf lub ostro ćwicze, to częściej, nakładam odżywkę, wcieram we włosy,m wkońce.. i nic. Może masz coś do polcenia, bo niby ciesze się, że wytrwałam już tyle i nie chciałabym tego zaprzepaścić, ale z drugiej strony skoro nie ma efektów, to człowiek się demotywuje

_Remember - dzięki Jest lepiej, mam na deser coś pysznego! Mama ostatnio kupiła w jakimś sklepie czekoladowe i waniliowe desery do zrobienia z mlekiem. Jeden ma tylko 30 kcal + kcal z mleka, patrzac na skład nie ma nic sztucznego, a i wartości odżywcze w miare ok. Mam nadzieję, że i dobrze będzie smakował, napisze wieczorem co i jak, bo jeżeli okaże się, że jest dobre, to mam zamiar jeść za każdym razem, gdy przyjdzie ochota na słodkie.

A co do kanapek z ogórkiem i pomidorem są przepyszne i nie popadajmy w paranoje, dieta nie ma być katorgą. Tak samo nie potrafię zrezygnować z rosołu z makaronem. Podobno jest tłusty, do tego tłuszcz + węgle, ale już rezygnuję ze słodyczy, czipsów i fast-foodów, to jakieś przyjemności raz na czas też chcę mieć. :P

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Aaaa i witam nowe dziewczyny

Nie suszę ani nie prostuję włosów - 50 dni!

"Bycie pięknym oznacza bycie sobą. Nie potrzebujesz akceptacji innych. Potrzebujesz akceptacji siebie."
blue_jeans jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 16:11   #635
zlossi
Raczkowanie

ale rosół jest lepszą opcją niż ziemniaki z mięsem i sosem. Bez przesady, schudnę do idealnej wagi na produktach i potrawach, które tylko i wyłącznie powinnam jeśc, a potem zjem sobie pare normalnych dań <nie mówie o kebabie czy frytkach> i przytyję. Ja na obiad dzisaj mam włąśnie rosół z makaronem

25.06.12
Stary 2012-02-22, 16:15   #636
blue_jeans
Raczkowanie

I dobrze, najedz się, smacznego!

btw. mięsko z sosem i ziemniakami

"Bycie pięknym oznacza bycie sobą. Nie potrzebujesz akceptacji innych. Potrzebujesz akceptacji siebie."
Stary 2012-02-22, 16:29   #637
Melia123
Rozeznanie

U mnie na obiad szklanka kaszy, duża porcja brokułu i kalafiora i jajko sadzone (na jednej łyżeczce oliwy)
Stary 2012-02-22, 16:33   #638
Lilllu
Zadomowienie

Witajcie Lachonki Tak jak mówiłam, tak zrobiłam (czyli dietka od 21.02.) wymiary Wam podam dokładne jutro.

Menu z 21.02
na początek 50 brzuszków
Sniadanie: pół dużego jogurtu, 7 łyżek płatków kukurydzianych, 3 łyżki fitelli, 3 łyżki owsianych
II śniadanie: serek wiejski
Obiad: coś na kształt pizzy, raczej zapiekanki z cebulą i serem (porcja obrazowo pół dużego talerza) i 3 pierogi z kapustą
Kolacja: bułka grahamka, pół z szynką, fetą i ogórkiem, kawałek z pasztetem (pieczenią) i pół z szynką i małym plasterkiem sera żółtego.
Cwiczenia: 60 brzuszków, uda, damskie pompki, przysiady = tak z 15 minut

Dzisiaj zgrzeszyłam jednym dropsem M&m jutro dam dzisiejsze menu.
Lilllu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 16:51   #639
zlossi
Raczkowanie

a ja zjadłam 3 kostki czekolady dzisiaj i troche m&m ała..., więc odpuszczę sobie dzisaj kolację i ide trochę poćwiczyć

25.06.12
Stary 2012-02-22, 17:09   #640
Secret125
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blue_jeans Pokaż wiadomość
Secret - po umyciu, a myję co 3 dni najcześciej, bo nie przetłuszczają się szybko, no chyba, że mam wf lub ostro ćwicze, to częściej, nakładam odżywkę, wcieram we włosy,m wkońce.. i nic. Może masz coś do polcenia, bo niby ciesze się, że wytrwałam już tyle i nie chciałabym tego zaprzepaścić, ale z drugiej strony skoro nie ma efektów, to człowiek się demotywuje
Po umyciu nakładasz oleje ?
Ja mogę polecić Ci z kosmetyków Wax polskiego (miód cytrynka) i aktualnie używam odżywkę Alterra "morelka i pszenica"
ma przyjazny skład, dobry jest również z tej samej firmy "granat i aloes". Obie sobie chwalę. Może przeszłabyś na jakieś łagodne szampony np. Babydream. A jeśli masz trochę czasu i nie brzydzisz się jajka na głowie to polecam ci maskę z olejkiem rycynowym, do tego można dodać trochę miodu(lepiej schodzi maska) i np. aloes. i to wszystko trzymać pod czepkiem 1 h. Aaa powinnaś coś nakładać na włoski bez spłukiwania ! Z Joanny Naturi są dobre odżywki Polecam

A u mnie z dietkom całkiem nieźle, nie zgrzeszyłam i teraz mam dylemat co zjeść na kolacje Aby było pysznie i zdrowo !

Cytat:
a ja zjadłam 3 kostki czekolady dzisiaj i troche m&m ała..., więc odpuszczę sobie dzisaj kolację i ide trochę poćwiczyć
Nie przejmuj się tym tak, to tylko trzy kostki, nawet zaleca się zjeść 1-2 kostki dziennie, ale ja tak nie robie bo by na jednej się nie skończyło Podziwiam !
A powinnaś zjeść kolacje Nie dość to, że będziesz głodna i nadejdzie większa pokusa na silny zastrzyk energii (kolejne kilka kostek czekolady), a nie mówiąc o tym, że będziesz ćwiczyła i po tym treningu będzie potrzebne białko, aby nie utracić tkanki mięśniowej (maszyny spalającej kcl)
Tak więc po treningu do kuchni marsz !!

Moje fotografie, moje spojrzenie na świat
https://www.facebook.com/pages/Locze...26892024075108

Edytowane przez Secret125
Czas edycji: 2012-02-22 o 17:10
Secret125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 17:14   #641
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Secret125 Pokaż wiadomość
Hehe Dokładnie, a to forum odmieniło moje włosy zniszczone prostownicą i złą pielęgnacją. Dla porównania dodam foty
Drogie zdjęcie było robione miesiąc temu, a dodam że moja pielęgnacja trwała trzy miesiące a potem sobie odpuściłam. Więc chyba było warto
podaj pielęgnację swoich włosów jak mozesz
Cytat:
Napisane przez ewull Pokaż wiadomość
Secret125 ja też mieszkam w górach, chyba nawet w twoich okolicach (do granicy mam jakieś 30-40 km). A moja najdłuższa podróż koleją nad polskie morze wyniosła 14 godzin Mimo to i tak od zawsze spędzam tam większą część (czasem nawet całe 2 miesiące) wakacji.

Dziewczyny dostałam @ i czuje się beznadziejnie. W ogóle nie mam ochoty na jedzenie, co jest akurat plusem, bo zawsze w te dni nie mogłam się oderwać od słodyczy.
Z dniem ważenia świetny pomysł, chociaż ja narazie nie mam wagi. Muszę się zaopatrzyć, chociaż nie ważyłam się jeszcze od początku stycznia, za to mierzę sie regularnie. W sumie waga mnie średnio interesuje, wymiary bardziej.
oj , wiem co to jest.. ale trzymaj się i lepiej zrób sobie relaksacyjną kąpiel, a słodyczy nie jedz
Cytat:
Napisane przez Secret125 Pokaż wiadomość
Jej. dziękuję
A nie próbowałaś jakiegoś innego cięcia ? Natury nie zmienisz, ale może zaczęłyby się choć trochę falować

Ja wraz z rozpoczynającym się postem postanowiłam sobie, zero słodyczy przez 40 dni Kto ma podobne postanowienia ?
jaaa ! i proszę wspierajmy się , bo u mnie to największy problem, jak zjem coś słodkiego to od razu caly dzien mam z glowy i zaczynam sie objadac slodyczami i wszystkim co mi wpadnie w oko.
Cytat:
ja wciąąąągam jabłuszko właśnie
I śniadanie : musli na jogurcie naturalnym z kawałkami banana
II śniadanie: kanapki żytniego, pełnoziarnistego, z serkiem topionym, polędwicą drobiową, ogórkiem, pomidorem i szczyprem
przekąska: jabłko
a na obiad: rosół )

musze Was zmartwić. Wiecie, że nie powinno sie jesć kanapki z pomidorem i ogórkiem jednocześnie ? Bo pomidor zabija składniki odżywcze ogórka i odwrotnie, czyli tak, jakbyśmy nie zjadły ani tego, ani tego. Powinno się jeśc je osobno .. ;(
pomidor zabija tylko witaminę c w ogórku, a reszta witamin pozostaje.
magne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 17:37   #642
Secret125
Raczkowanie

To może napisze dlaczego nie powinno się łączyć ogórka z pomidorem
Cytuję z "Encyklopedii zdrowych posiłków" :

Ogórek zawiera minimalne ilości witamin, minerałów i... kalorii. Można więc objadać się nie bezkarnie. Nie stanowi on zagrożenia ani dla wątroby, ani dla figury. Na pozór- idealny składnik sałatek. A jednak tak nie jest !
Wszystko za sprawą jednego z jego specyficznych składników, a konkretnie enzymu - askorbinazy, która utlenia witaminę C. Kilka plasterków ogórka dodanych do sałatki z pomidorów, papryki i natki pietruszki (bogactwo witaminy C) - pozbawia sałatkę tej witaminy. Dietetycy radzą: ogórki jadaj, ale bez innych warzyw.

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
podaj pielęgnację swoich włosów jak mozesz
Co robie przed każdym myciem głowy czyli dwa, trzy razy w tygodniu nakładam olejek Amla Gold Polecam ! dla ciemnowłosych zwykła Amla. Trzymam tak z 5 h, można dłużej (nawet całą noc)
Razy w tygodniu po umyciu włosów (aktualnie szampon Alterra Morela i pszenica) nakładam polski wax. Po spłukaniu odżywka z tej samej serii co szampon ( mam włosy kręcone więc, wtedy rozczesuje włosy, na sucho nigdy !) Odciskam wodę, nakładam odżywkę b/s (w tej chwili jest to Ziaja do włosów zniszczonych i zawijam w bawełnianą koszulkę. No i to by było na tyle Nic specjalnego.

Moje fotografie, moje spojrzenie na świat
https://www.facebook.com/pages/Locze...26892024075108

Edytowane przez Secret125
Czas edycji: 2012-02-22 o 17:39
Secret125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 17:50   #643
_Remember
Rozeznanie

blue_jeans, powiedz potem czy dobre było Ja teraz jem... kisiel. Raz na jakiś czas można Zwłaszcza, że zaczęłam brać pełnoziarniste bułki do szkoły (wcześniej potrafiłam w szkole nie jeść nic.. 8 h ) i przełamałam się i kupiłam owsiankę Zobaczymy, czy ją jutro dam radę zjeść

24.10.2019
_Remember jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 18:06   #644
zlossi
Raczkowanie

[B][I]za mną :
100 brzuszków
200 wymachów nogą leżąc na boku
20 przysiadów
300 skrętów na boku
100 kółek biodrami
rozciąganie

a ot moja sylwetka ...

25.06.12

Edytowane przez zlossi
Czas edycji: 2012-02-22 o 18:09
Stary 2012-02-22, 19:05   #645
feciuch
Raczkowanie

zlossi Dziewczyno ! Ciałko marzenie ! Nie idź ku KOŚCIOM, pięknie wyglądasz

Ja teraz lecę poćwiczyć... dzisiejszy jadłospis :
Śniadanko : Dwie kruche kromki Wasy 7 zbóż z twarożkiem i dżemem.
Obiad : Łosoś taki jeden dzwon, torebka ryżu brązowego i troszkę sałatki COLESŁAW
Kolacja : grzanka , 1 marchewka i 1 pomarańcza

Aaaa i ktoś tu mówił ,że przez post nie wcina słodyczy ? Ja też ! Juz nas 3 Po za tym ja dodatkowo - mięsa Oby się udało !!

1 cel - 68 kg.
2 cel - 62 kg
3 cel - 55 kg
feciuch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 19:20   #646
zlossi
Raczkowanie

tak wiem, wtedy wazyłąm 50 kg, a teraz 55kg, dlatego stwierdziłam, ze w te wakacj trzba wyglądać też ładnie
ja tż się przyłączam do postu słodyczowego !! Od tamtych wakacji przytyłam 8kg, więc teraz na Wiekanoc chcę pokażać rodzinie, że schudłam, bo ciągle mi mówią, żebym się za siebie wzięła... Dam radę .. ja piję wodę z cytryną właśnie i oglądam Julię na necie ))

25.06.12
Stary 2012-02-22, 19:23   #647
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez feciuch Pokaż wiadomość
zlossi Dziewczyno ! Ciałko marzenie ! Nie idź ku KOŚCIOM, pięknie wyglądasz

Ja teraz lecę poćwiczyć... dzisiejszy jadłospis :
Śniadanko : Dwie kruche kromki Wasy 7 zbóż z twarożkiem i dżemem.
Obiad : Łosoś taki jeden dzwon, torebka ryżu brązowego i troszkę sałatki COLESŁAW
Kolacja : grzanka , 1 marchewka i 1 pomarańcza

Aaaa i ktoś tu mówił ,że przez post nie wcina słodyczy ? Ja też ! Juz nas 3 Po za tym ja dodatkowo - mięsa Oby się udało !!
Przecież Ty się głodzisz!!! I pewnie ćwiczysz po kolacji, nie?... Nie rób sobie krzywdy, proszę. Odsyłam do 1 postu, tam jest wszystko ładnie napisane. I mam nadzieję, że wyciągniesz z tego wnioski.

No a ja dorzucę moje dzisiejsze UUUUtrzymanie. Wyszło trochę więcej kcal, niż planowałam, ale trudno. No i muszę ograniczyć to słodkie Dodam, że mało bo i nie ruszam się praktycznie z miejsca

I. Serek wiejski 200g z połową pomarańczy i łyżeczką miodu

II. Miseczka winogron, garść migdałów i ok 300 ml Pysia (takie bardziej przekąski)

III. Talerz zupy ogórkowej

IV. 150g tuńczyka z kukurydzą z puszki i 1/3 woreczka kaszy, oraz łyżką oliwy z oliwek

V. 2 wafle ryżowe z kremem czekoladowym, delicja

VI. Będzie ok 120g twarogu półtłustego
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 19:31   #648
blue_jeans
Raczkowanie

Damy rade dziewczyny, z tymi słodyczami! To tylko puste kalorie, wszystko zalezy od naszej psychiki, wiecie, jakie potem będziemy dumne i szczęśliwe?

_Remember - BYŁO PRZEDOBRE I PRZESYTE. Będę to jadła codziennie. Nie no, nie mam aż tyle, ale naprawdę, jest genialne. Mama mi mówiła, że to produkt z Lidla. Wiecie, tam są tygodnie - meksykański, angielski, bla bla. I ten deser był z tygodnia fitness, czy coś w tym stylu. Jutro spróbuję waniliowe. Na kisiele sobie pozwalam, kiedy tylko chcę, sa małokaloryczne, zdrowe, a i ochota na słodkie przechodzi!

feciuch - BACIKI I TO OSTRE. Co to za jadłospis? Dla anorektyczki! Jutro chce widzieć porządne jedzenie, pełnowartościowe i przede wszystkim, aby go było więcej i częściej!

zlossi - Jakie Ty masz piękne ciało, mamo! Ile bym dała za takie kształty, kolor skóry i włosy! Jesteś cudowna, naprawdę! Nie chudnij więcej, tzn. do takiego wyglądu jak na zdjęciu i koniec, a nawet dziewczyny będa Twoje!

Miłego wieczoru, wracam do książek, tzn. w sumie to do nich ide, bo jeszcze nie zaczełam..

Stary 2012-02-22, 19:51   #649
zlossi
Raczkowanie

[QUOTE

zlossi - Jakie Ty masz piękne ciało, mamo! Ile bym dała za takie kształty, kolor skóry i włosy! Jesteś cudowna, naprawdę! Nie chudnij więcej, tzn. do takiego wyglądu jak na zdjęciu i koniec, a nawet dziewczyny będa Twoje!

Miłego wieczoru, wracam do książek, tzn. w sumie to do nich ide, bo jeszcze nie zaczełam.. [/QUOTE]

aż się zarumieniłam ale to tak jst,że cocby si było miss i tak chcialoby sie byc piekniejszym ..

25.06.12
Stary 2012-02-22, 19:56   #650
_Remember
Rozeznanie

zlossi, super figura

blue_jeans, o, to muszę zapamiętać I masz rację, na kisiel też sobie będę często pozwalała

24.10.2019
Stary 2012-02-22, 20:02   #651
feciuch
Raczkowanie

Alloo alloo dziewczęta, ja się nie głodzę, po prostu dzisiaj post ścisły, 3 posiłki - jeden do syta i dwa lekkie ... ) Tak to jest z 5/6 posiłków , dużych w miarę Spoko loko ;D

1 cel - 68 kg.
2 cel - 62 kg
3 cel - 55 kg
feciuch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:05   #652
zlossi
Raczkowanie

A ILE SŁODZICIE TAKI KISIEL ?

BTW. dziękuję Wy też zapewne jesteście piękne

25.06.12
Stary 2012-02-22, 20:07   #653
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez feciuch Pokaż wiadomość
Alloo alloo dziewczęta, ja się nie głodzę, po prostu dzisiaj post ścisły, 3 posiłki - jeden do syta i dwa lekkie ... ) Tak to jest z 5/6 posiłków , dużych w miarę Spoko loko ;D
Uff to doobrze Bo już się przestraszyłam. W takim razie wszystko w porządku
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:08   #654
zlossi
Raczkowanie

blu, pokaz nam jak te cud desery wyglądają ? np. w necie ;p

25.06.12
Stary 2012-02-22, 20:17   #655
_Remember
Rozeznanie

zlossi, 1 łyżkę, ale robiłam z 1/2 porcji

24.10.2019
Stary 2012-02-22, 20:22   #656
cytrynkkaaa
Zakorzenienie

Ja też zamierzam nie jeść słodyczy w poście, w sumie nie jem już 17 dni ale post to dodatkowa motywacja Dziś u mnie też 3 posiłki, 2 lekkie i 3 do syta
Śniadanie: dwie kromki z masłem, żółtym serem i ogórkiem kiszonym
Obiad: ryba na parze, kasza jęczmienna, warzywa na patelnię, zieloną herbatę i jabłko
Kolacja: filet ze śledzia w zalewie octowo olejowej, zielona herbata
Między czasie wypiłam jeszcze 1l wody mineralnej i szklankę mojego soczku z buraków i jabłka

fossi masz fajną figurę naprawdę

Edytowane przez cytrynkkaaa
Czas edycji: 2012-02-22 o 20:25
cytrynkkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 20:36   #657
zlossi
Raczkowanie

Ratujcie. Wyprałam mój biały ulubiony stanik, a on zrobił się szary.Dostałam go od TŻta.. poradźcie coś by, nabrał białego kolorku ;(.

25.06.12
Stary 2012-02-22, 20:50   #658
Elsay
Zakorzenienie

Secret125 piękne włosy Zawsze o takich marzyłam moje niestety raz się kręcą raz nie za bardzo. Czytałam forum kręconowłosych ale jak zobaczyłam pomysł mycia odżywką to się przeraziłam. Nie wyszłabym po tym z domu bo ludzie by stwierdzili, że nie myłam miesiąc głowy. A co do innych sposobów to tego jeszcze nie ogarniam. Hehe

Zlossi jak ja bym chciała tak wyglądać…

Co do dzisiejszego jedzenia:
Śniadanie: ser biały ze śmietaną i cukrem
Drugie śniadanie: bułka z serem
Obiad(choć bardziej obiadokolacja): Ryba, ziemniaki, kapusta kiszona
Wiem dziś tak niezbyt dietetycznie było, ale to dopiero początki będzie lepiej.
Elsay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-22, 22:43   #659
blue_jeans
Raczkowanie

zlossi - ja slodzę jedną łyżkę, ale tylko dlatego, że jem na pół z mamą, a ona "gorzkiego" nie zje. Pyszny jest jabłkowy i truskawkowy z sokiem owocowym!

cytrynka - niby 3 posiłki ale wartościowe, chociaż ten 3 taki malusi coś!

Elsay - haha, jakie emotki przy ocenie włosów W sumie niezbyt dietetycznie, ale mało, więc się wyrównuje. :P

Co do deseru:
http://www.tabele-kalorii.pl/zdjecie...ym-Linessa.jpg Są 3 smaki: truskawkowy, waniliowy i czekoladowy, czyli me gusta!

Stary 2012-02-22, 22:48   #660
BelovedMoon
Raczkowanie

U mnie dieta to jakaś masakra dziś, chyba z powodu tego ścisłego postu tak mnie do wszystkiego ciągnęło ;p no i też nie jem słodkiego w post, a raczej, nie zamierzam ;p

09.08.12 - 64kg
cel1 - 59kg
cel2 - 57kg
cel3 - 55 kg
BelovedMoon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości