Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 23:39   #2491
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
byliscie z biurem czy na wlasna reke?
na własną rękę, w ciemno pojechaliśmy, mieliśmy kilka adresów prywatnych domów do wynajęcia całe piętro np. trafiliśmy super, byliśmy zadowoleni.

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ide se Klan obejrzec bo dzisiaj Rysiek umiera normalnie wiekopomna chwila i chyba ten odcinek będzie w ciul ludzi golądało tak jak Emke jak Hanka umierała
nawet dzisiaj w drodze na stok o tym debatowaliśmy w tym ja jedna baba i 7 chłopa

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Ejjj laski Mam chrapkę na buty kolejne ślubne
Albo mnie trzepnijcie w łeb i dajce kopniaka albo upewnijcie, że mam je brać

Oto one:
http://tablica.pl/oferta/piekne-buty...ie-IDzqZH.html

a tu te same na all:
http://moda.allegro.pl/piekne-slubne...106318202.html
kolejnych białych butów bym rczej nie kupiła...

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
zrobiłam foto kamerką w lapku
fajne

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Brawo wygląda super ale te wkładki wyglądają dosyć dziwnie już widzę minę mojego tżta jakby takie coś zobaczył
A wiesz mnie ostatnio Pani w salonie uświadomiła, że pod suknię powinnam kupić bieliznę cielistą żeby mi majtów nie było widać

Jedynie ostatnia suknia wywołała dostrzegalne oznaki zachwytu, suknię pokażę w załączniku. Jest fajna ale za pusta, jutro idę przymierzyć ją jeszcze raz i zapytać czy da się ją jakoś ozdobić chcę też przymierzyć suknię nr 2.
Tak w ogóle to moją wymarzoną suknia jest suknia nr 3 ale niestety nie mam jej skąd wziąć
ja będę mieć tyle warstw falban że choćbym chciała mi nie będzie prześwitywać nic

Sukienka nr 2 piękna!

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

Audrey rozumiem ze stanik z esotqe ?? ja myslalam ze tam sa same bardotki na push upie

i wpoiedzcie czy takie zestawienie w bukiecie pasuje (to jest zdjęcie przerobione przeze mnie w orginale róże były białe
tak dokładnie, mają mnóstwo świetnych modeli!

Co do bukietu jak więszść wspomniała, mocniejszy pomarańcz i było by najs.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Gaduly!!!!!!!!!!!

aaahahaha

Audrey gratuluje stanika wyglada kuszaco - przymierzalam ten model, ale na mnie jakos kiepsko lezal, ale na Tobie wyglada super!!
Wiec to nie tylko ja mam dziwny rozmiar 65G a normalnie nosze 65 DD
no i przejrzalam strone esotiq i jednak jest tam moj... nie wiem czemu nie widzialam go w sklepie, chyba nie mieli rozmiaru ale w reserved byl przeceniony http://esotiq.intymna.pl/p1772,1788,...onosz-push-up-

I tez w liceum nosilam 75 C i wszystkie staniki mialam nad lopatkami masakra jakas - az zostalam uswiadomiona na 65 DD, ktorego to nigdzie w normalnych sklepach, czy tez sieciowkach nie mozna dostac ale 65 G to tez lekka przesada
Kolejny raz utwierdziłam się w przekonaniu że jesteśmy jakimiś soulmejtami czy coś... bo mam ten sam stanik, tylko kupiony jakoś przed sylwestrem, była promocja i dostałam go za 49 zł :P bosko zbiera cyce. Ale Ty go kupiłaś pod suknie ślubną? I nie wystaje Ci z boku nic? Bo ja chce dekold w sukni identyczny jak w tej bardotce...
A te babki mi powiedziały że on ma mi się trzymac bez ramiączek, a ten który Ty tez masz bez ramiączek mi nie usiedzi, a bardotka ma ten boski silikon

A dzisiaj okazało się że nasi znajomi do których idziemmy w czerwcu na wesele jadą z nami na nauki więc będzie przynajmniej wesoło :P
Stary 2012-02-22, 23:54   #2492
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
na własną rękę, w ciemno pojechaliśmy, mieliśmy kilka adresów prywatnych domów do wynajęcia całe piętro np. trafiliśmy super, byliśmy zadowoleni.
dzieki za info.
Wlasnie tez planowalismy kiedys wybrac sie z TZ na wlasna reke- po sezonie

Nie zacytowało mi sie o bukietach..
Vandy sa boskie ale cena tez zwala skoro doniczkowa Vanda to koszt na biede 200zl.

Ale dzisiaj na http://www.stylemepretty.com/ widzialam piekne bukieciki wlasnie z nia w roli glownej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mg_4963.jpg (141,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_9573$!x600.jpg (85,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_9956.jpg (102,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mg_4882$!x600.jpg (81,8 KB, 31 załadowań)

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 00:08   #2493
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Kolejny raz utwierdziłam się w przekonaniu że jesteśmy jakimiś soulmejtami czy coś... bo mam ten sam stanik, tylko kupiony jakoś przed sylwestrem, była promocja i dostałam go za 49 zł :P bosko zbiera cyce. Ale Ty go kupiłaś pod suknie ślubną? I nie wystaje Ci z boku nic? Bo ja chce dekold w sukni identyczny jak w tej bardotce...
A te babki mi powiedziały że on ma mi się trzymac bez ramiączek, a ten który Ty tez masz bez ramiączek mi nie usiedzi, a bardotka ma ten boski silikon

A dzisiaj okazało się że nasi znajomi do których idziemmy w czerwcu na wesele jadą z nami na nauki więc będzie przynajmniej wesoło :P
hehe
w sensie czy mi sie nie wylewaja na boki cycki? na szczescie nie mi dekolt zakrywa jeszcze tak ok. 1 cm tego stanika i az poszlam sprawdzic i ten moj tez ma silikon, ale tylko na obwodzie, na miseczkach juz nie, bo wiem ze niektore z tych ktore mierzylam mialy jeszcze w miseczkach silikon ale nie zjezdza mi na szczescie, a specjalnie skakalam z uniesionymi rekami w przymierzalni i w domu
co do dekoltu to nie chcialam zbyt odkrytego bo moje piersi wygladaja dosyc wyuzdanie jak je za bardzo widac , i o ile czesto to jest fajne to na slubie chcialam wygladac troche skromniej

A na naukach - idziemy przed kosciol i nie wiedzielismy do ktorych drzwi wejsc nagle okrazyla nas grupka ludzi i wciskaja nam ulotki - patrzymy a tu: salony sukien slubnych, kamerzysci itp.
TZ mowi: "ooo... chyba dobrze trafilismy " wiec pozniej jak mi sie nudzilo to czytalam wszystkie ulotki i broszury

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 00:25   #2494
melod_y
Zakorzenienie

dobranoc

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 00:43   #2495
Inusiaa88
Raczkowanie

Jeju jeju, tyle się tu u was dzieje, ale mam nadzieję, że mój skromny pościk zostanie zauważony

Dziewczęta co myślicie o tych bukietach?
Tak bardzo mi się podobają, że chyba się na takie coś zdecyduję. Tylko, że chciałabym czerwone róże w połączeniu z samymi białymi frezjami i ewentualnie troszkę gipsówki

Dobrze będzie?

i jeszcze bardzo bym prosiła o opinię na temat załączonej fryzurki Tylko w mojej wizji byłaby ona ciut wyżej, a z boku chciałabym takiego jakby małego plecionego francuzika / warkoczyka i bez tego kwiatka z boku Oczywiście nad fryzurkę chcę wpiąć welon, powinno pasować... co nie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bridesmaids bouquets bride.jpg (108,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (9,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg winterbq2.jpg (32,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4023.jpg (135,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jj.jpg (22,1 KB, 30 załadowań)

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-02-23 o 01:49
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 07:11   #2496
magdalennne
Wtajemniczenie

Dziewczyny bardzo mi przykro, ale nie jestem w stanie teraz was nadrobić

Ze swojej strony pochwalę się tylko, że wczoraj przyszła podwiązka i koperty, więc sprawę z przygotowaniem zaproszeń można będzie zakończyć
Zdjęcie podwiązki wrzucę popołudniu jak wrócę z pracy.

Trzymajcie się cieplutko
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 07:16   #2497
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Poranne dżem dobereki
Ja dzisiaj od 6.30 w pracy
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
hej ja nei wiem co sie dzieje chyba przesilenie wiosenne czy jak, czujesie jak kupa i wygladam tez jak kupa

umowilam sie w sobote na makijaz do duglasa tam idziesz na makijaz i potem cos musisz kupic za min 60 zl
no i wczoraj psozlam godzine zmienic z 10 na 9
okazalo sie ze jest ta laska co mnie ma malowac
i sie zalamalam

miala tak beznadziejny makijaz ze szok
taka morska zielen i nieroztarty ok ja rozumiem moze mial byc graficzny ale był mega nierowny
nasza rozmowa

• ona: a jaki makijaz by pani chciala
  • ja: a jak pani mysli jaki mi pasuje
  • ona: chyba cos bardziej dielkatnego prawda
  • ja: chyba nei
  • ona: to jaki
  • ja: pin up
  • ona: yyyyyyyy
  • ja: no wie pani wymodelowana powieka bezem brazem czarna kreska mocno wytuszowane rzesy i czerwone usta
  • ona: ale mocno czy nie
  • ja: no chyba mocno z tego mojego opisu
Ja nie rozumiem, po jaką cholerę się laska pcha do makijażu, jak nie ma o tym pojęcia Masakra...
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Hejka! Źle się czuję, mam dużo roboty, więc Was tylko dziś ciut podczytywałam...

Mam też dla Was tytuł

Pakiety internetowe do komórek ładujemy - relacje spod ołtarza dawać będziemy

Buziaki!
Jessssuuuuu, umarłam. Normalnie skończy się na tym, że każda z nas wynajmie jakiegoś czlowieczka, żeby zdawal relację na wizaż
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nikt mi nie odpowie na moje pytanko ??
Ja miałam raz koturny na weselu. Tearetycznie było wygodnie, ale w tańcu jakoś tak sztywno. Chyba mi tepiej w obcasiku.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 07:29   #2498
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patollek Pokaż wiadomość
My też dzisiaj byliśmy na przymiarce naszych obrączek jeszcze przed wstawieniem diamencików do mojej bo wszelkie zmiany można zrobić tylko teraz jak już bedą diamenciki to nigdy jej nie powieksze ani nie zmniejsze niestety. my bankowo nie pomylimy naszych bo moja to 10,5 a T. 22. no i w mojej bedą kamyczki, ale to śmiesznie wygladało

prawie tak:

o O

hehehheh
Ja pisałam już kiedyś o naszych Ja mam 9 TŻ 24
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 07:45   #2499
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Tak bardzo się cieszę, że już nic nade mną nie wisi i mogę się wziąć za pisanie pracy mgr. Dzisiaj mam napięty grafik. Musimy załatwić z TŻtem parę spraw i czeka nas dłuuugie chodzenie po mieście a wieczorem ćwiczonka

Cytat:
Napisane przez patollek Pokaż wiadomość
czy któraś kupowała kiedyś jakieś buty na tej stronce:

http://fleq.pl/sklep/produkt,kolor,obuwie-damskie,350
Ja kupiłam u nich moje buty ślubne (załącznik). Co chcesz wiedzieć?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC13618.jpg (112,5 KB, 41 załadowań)

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 07:58   #2500
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hejka

ale paskudna pogoda brrr wilgotno i wieje a ja nadal bez sił chyba jakiś urlop by się przydał
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 08:01   #2501
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hejka

ale paskudna pogoda brrr wilgotno i wieje a ja nadal bez sił chyba jakiś urlop by się przydał
Wieje tak, że łeb chce urwać i na dodatek leje deszczysko. Gorzej jak w listopadzie.... Bleeee...
W taką pogode mam straszną chęć na słodkie W pracy niestety tylko kanapki i marzy mi się kocyk i marzpeanowa czekolada

A tak w ogóle to poczyniłabym jakiś zakup, tylko nie wiem jaki
Stary 2012-02-23, 08:03   #2502
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Wieje tak, że łeb chce urwać i na dodatek leje deszczysko. Gorzej jak w listopadzie.... Bleeee...
W taką pogode mam straszną chęć na słodkie W pracy niestety tylko kanapki i marzy mi się kocyk i marzpeanowa czekolada

Buciki
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 08:04   #2503
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

Też miałam ochotę na zakup czegoś i co... musiałam kupić nowy zasilacz do lapka i 90 zł poszło się paść ale przynajmniej teraz mogę z Wami siedzieć ile dusza zapragnie bo już mi laptop nie padnie

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 08:08   #2504
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
CZy na pierwszy taniec można mieć piosenkę po angielsku mówiącą o nieszczęśliwej miłości???
Konkretnie chodzi mi piosenke Jamesa Blunta You're Beautiful
ja bym osobiście takiej nie wzięła

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
my tez tak bedziemy chyba miec, czyje sie czy moim Tż jakoś grubo ;p i w kosciele boje sie ze pomylimy jak moze sobie z tym poradzic? ;p
ostatnio bylismy u jubilera i mowi: no widze ze pan ma szczuple palce a pani... i nie dokonczyl czy faktycznie 16 rozmiar to duzy? mam dlupie palce a nie krotkie wiec faktycznie tez moga wyglddac na grubasne?
wyglądałyby na grube, gdyby były krótkie;P ja mam 16 i nie uważam, że mam grube palce jubilerem się nie przejmuj. To tak samo jak my weszliśmy do pierwszego i dał mi do zmierzenia zwykłą i soczewkowo, ale że nie widziałam różnicy to mówię mu o tym. A ten do mnie takim chamskim tonem : "Pani będzie nosić".
Stary 2012-02-23, 08:12   #2505
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Buciki
Ciiii.... Bo coś popelnięjeszcze
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Też miałam ochotę na zakup czegoś i co... musiałam kupić nowy zasilacz do lapka i 90 zł poszło się paść ale przynajmniej teraz mogę z Wami siedzieć ile dusza zapragnie bo już mi laptop nie padnie
Oj, też nie lubię takich awaryjnych zakupów. Zwykle się przytrafiaja wtedy, gdy nie powinny
Cytat:
ja bym osobiście takiej nie wzięła

wyglądałyby na grube, gdyby były krótkie;P ja mam 16 i nie uważam, że mam grube palce jubilerem się nie przejmuj. To tak samo jak my weszliśmy do pierwszego i dał mi do zmierzenia zwykłą i soczewkowo, ale że nie widziałam różnicy to mówię mu o tym. A ten do mnie takim chamskim tonem : "Pani będzie nosić".
Od takich chamowatych ludzi to sie trzeba odwracać na pięcie i biec do konkurencji
Stary 2012-02-23, 08:13   #2506
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
czy ktoś wie co to za fioletowe kwiatki??

i wpoiedzcie czy takie zestawienie w bukiecie pasuje (to jest zdjęcie przerobione przeze mnie w orginale róże były białe
widzi mi się to na eustomy

Nie mogę się doczekać zdjęć od marylki

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 08:17   #2507
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
http://demotywatory.pl/3707151/Kazdy-kto-kiedykolwiek

to takie ostrzeżonko przeciw robieniu zdjęć ślubnych na torach po których nadal jeżdżą pociągi

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość

Bardzo ładna
Dzieki
Cytat:
CZy na pierwszy taniec można mieć piosenkę po angielsku mówiącą o nieszczęśliwej miłości???
Moje życie jest wspaniałe
Moja miłość jest czysta.
Zobaczyłem anioła.
I tego jestem pewien.
Uśmiechnęła się do mnie, kiedy byliśmy w metrze.
Była z innym mężczyzną.
Lecz nie poddam się i nie prześpię tej nocy,
Ponieważ mam plan.

Jesteś piękna. Jesteś piękna.
Jesteś piękna, to prawda.
Zobaczyłem twoją twarz w zatłoczonym miejscu,
I nie wiem, co zrobić,
Gdyż nigdy nie będę z tobą.

Tak, przyciągnęła moją uwagę,
Kiedy mijaliśmy się.
Mogła ujrzeć w mojej twarzy, że byłem,
Cholernie odurzony,
I nie sądzę, że ją jeszcze kiedyś zobaczę,
Ale dzieliliśmy chwile, które trwać będą do końca.

Zobaczyłem twoją twarz w zatłoczonym miejscu,
I nie wiem, co zrobić,
Gdyż nigdy nie będę z tobą.

To musiał być anioł w uśmiechu na jej twarzy

Który stwierdził, że powinienem być z tobą.
Lecz nadszedł czas, aby zmierzyć się z prawdą,
Że nigdy nie będę z tobą.
Poznaj historię zmian tego tłumaczenia
To jest piosenka, ktora nam sie bardzo dobrze kojarzy i jak tylko leci to mam banana na twarzy, przeszlo mi przez mysl czy by jej nie wziac, ale tylko na moment, wlasnie ze wzgledu na tekst... nie jest jakas wybitna, ale ze wzgledu na skojarzenia
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

super zakup
Dziekuje
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Bardzo ładna!
Dziekuje
Cytat:
Dzień dobry

Tak bardzo się cieszę, że już nic nade mną nie wisi i mogę się wziąć za pisanie pracy mgr. Dzisiaj mam napięty grafik. Musimy załatwić z TŻtem parę spraw i czeka nas dłuuugie chodzenie po mieście a wieczorem ćwiczonka

Pewnie juz pisalas, ale ile cm ma Twoj obcas?

Ciesze sie jakos po wczoraj, ze koeljne sprawy zalatwione Taki pozytywny humorek
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 08:22   #2508
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ciiii.... Bo coś popelnięjeszcze

Oj, też nie lubię takich awaryjnych zakupów. Zwykle się przytrafiaja wtedy, gdy nie powinny

Od takich chamowatych ludzi to sie trzeba odwracać na pięcie i biec do konkurencji
tak też zrobiłam:P

Laptopy zła rzecz:P TŻ przedwczoraj się poposuła karta graficzna:/
Stary 2012-02-23, 08:27   #2509
ewika19
Zadomowienie

Witajcie . Pędzicie jak szalone, czytam Was, potem czekam na chwilę by móc Wam odpisać a tu kolejne ileś-tam stron

Seagirl - super relacja . Wiem, że to boli gdy zawiodą osoby na których bardzo się liczyło. Wiadomo, że każdą osobę zaprasza się bo chcemy by była ona obecna na naszym ślubie. Ale teraz już się nie smuć, ciesz się, że masz już męża obok siebie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ja mam 11 a mój TŻ 25 Także różnica bardzo podobna ;D

Witam nowe PMki
Widziałam bardzo dużo pięknych zakupów ślubnych- gratuluję

U mnie narazie wszystko stoi w miejscu. Muszę się zacząć rozglądać za niektórymi rzeczami, no ale weny brak...
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 08:41   #2510
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Amulka. podaj jeszcze nr buta ;D
Dziękuję. Klasyczne, ale eleganckie I to właśnie mój rozmiar- 38

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

A gdzie szyjesz suknią??
U znajomej P. Agnieszki, ale nie z Raciborza. Pani z opolszczyzny. Znajoma, znajomej. Cięzko mi było troszkę zaufać, ale P. Aga zrobiła na mnie dobre wrażenie.

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość

Aha wiecie co Tż wczoraj do mnie powiedział:
Tż: - O boże ja nie wiem jak to będzie w dniu slubu... ja nieee wiem !
Ja: - Ale o co chodzi? Stało się coś?
Tż: - No stanie się! Ja koniecznie muszę jechac do tej babki od sali załatwić, żeby tam był komputer z dostepem do internetu bo jak Ty nie wejdziesz do dziewczyn na wizaż to zwariujesz!! A po co maja ludzie gadać, że się z wariatką ożeniłem

Guuupol jeden

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Co do @ w dniu ślubu, to i ja się dołączam do klubu. Ale będę przestawiać
A ja odrzuciłam po długim czasie tabletki i kiedy teraz wszystko się unormowało po chwili chaosu od ich odstawienia okazało się, że @ wypadnie na ślub. Muszę chyba do tabletek wrócić i też będe przestawiać.

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
skasowało mi sie to co zacytowałam, a wiec:

Czerwone butki, któraś pytała:

http://moda.allegro.pl/fabryka-stylu...121979077.html

http://moda.allegro.pl/fabryka-stylu...121976536.html

Ja szukałam. Dziękuję bardzo. Jedne zdecydowanie za wysokie, ale drugie bardzo ładne. Dziękuję

Cytat:
kupiłam TŻ spinki... za 144 zł
O ty rozrzutna! Ale muszę ci powiedzieć, że są bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

Tak w ogóle to moją wymarzoną suknia jest suknia nr 3 ale niestety nie mam jej skąd wziąć
A to właśnie moja suknia

Cytat:
Bardzo lubię tę piosenkę, ale nie wybrałabym jej na pierwszy taniec
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 08:45   #2511
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
hehe
w sensie czy mi sie nie wylewaja na boki cycki? na szczescie nie mi dekolt zakrywa jeszcze tak ok. 1 cm tego stanika i az poszlam sprawdzic i ten moj tez ma silikon, ale tylko na obwodzie, na miseczkach juz nie, bo wiem ze niektore z tych ktore mierzylam mialy jeszcze w miseczkach silikon ale nie zjezdza mi na szczescie, a specjalnie skakalam z uniesionymi rekami w przymierzalni i w domu
co do dekoltu to nie chcialam zbyt odkrytego bo moje piersi wygladaja dosyc wyuzdanie jak je za bardzo widac , i o ile czesto to jest fajne to na slubie chcialam wygladac troche skromniej

A na naukach - idziemy przed kosciol i nie wiedzielismy do ktorych drzwi wejsc nagle okrazyla nas grupka ludzi i wciskaja nam ulotki - patrzymy a tu: salony sukien slubnych, kamerzysci itp.
TZ mowi: "ooo... chyba dobrze trafilismy " wiec pozniej jak mi sie nudzilo to czytalam wszystkie ulotki i broszury
nie nie, w sensie, czy boków tego stanika nie widać ? i co robisz z ramiączkami? odcinasz je? bo w moim nie odpinają się. teraz jeszcze sprawdziłam i nie ma u mnie niegdzie w tym staniku silikonu, dół jest cały materiałowy.

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Jeju jeju, tyle się tu u was dzieje, ale mam nadzieję, że mój skromny pościk zostanie zauważony

Tak bardzo mi się podobają, że chyba się na takie coś zdecyduję. Tylko, że chciałabym czerwone róże w połączeniu z samymi białymi frezjami i ewentualnie troszkę gipsówki

Dobrze będzie?

i jeszcze bardzo bym prosiła o opinię na temat załączonej fryzurki Tylko w mojej wizji byłaby ona ciut wyżej, a z boku chciałabym takiego jakby małego plecionego francuzika / warkoczyka i bez tego kwiatka z boku Oczywiście nad fryzurkę chcę wpiąć welon, powinno pasować... co nie?
Podobają mi się, ale gipsówkę bym odpuciła, chyba by popuła efekt..
Fryzurka bardzo fajna
Stary 2012-02-23, 08:46   #2512
__Paulinka__
Zakorzenienie

Czeeesc!

Strasznie sie czuje, bo boli mnie gardło, dostalam @ (z czego jestem niepocieszona, bo teraz to wogole wypada mi w dzien slubu TZ wczoraj jak lezymy w lozku i mu sie o tym żalilam to po chwili krzyknął: WIEM!!! mam super pomysl, zebys nie miala @, i nawet nie przytyjesz... no na początku. Miesiąc wczesniej zrobie Ci dzidziusia" taaaa jasneee...ehhh... i na dodatek mam dzisiajdlugo w pracy

Cytat:
zrobiłam foto kamerką w lapku
fajne Milej kolacyjki dzisiaj

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Witam Mloda Pania tez czekam na fotki!
MAdziuniusia ladne sinki za taka cene to musze byc konkretne
Dziekuje
Najpiew pokaze bizuteryjke
Dla przypomnienia wklejam fotke mojej sukni, na dekolcie mam aplikacje z krysztalkow-koronki, dlatego nie moge miec zbyt zdobnej bizuterii
bardzo ladna biżu
Cytat:
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/35...-T-000-OBR-803
co myslicie o kwadratowych? my chcielibysmy zrobic sobie take u zlotnika tylko z zoltego, widzialam na zywo w Yes ale nie przymierzalam.
szczerze to to właśnie wygląda jak kawał obcietej rury
Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość

Dobrze będzie?

bukiet 1 podoba mi sie najbardziej a fryzurki nie robilabym wyżej zostawilabym tak jak jest + ten warkoczyk
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 08:59   #2513
patollek
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry

jak z numeracją no i jakością wykonania?? no i czy wrazie czego można oddać?? tam coś wyczytałam ze do 10 dni chyba tak. no i jeszcze czy wygodne te byty i jak długo czekałaś na przesyłkę?? dziekuję
patollek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 09:19   #2514
asienka213
Wtajemniczenie

Czesc dziewczynki No ladnie, 10 stron nadrabiania a to tylko od wczoraj

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 09:27   #2515
kilianna
Zakorzenienie

ja też bym na pierwszy taniec nie wzięła piosenki o nieszczęsliwej milosci wiele takich bardzo mi się podoba, melodie są śliczne, ale tekst jakoś nie wróży dobrze na przyszłość

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Czeeesc!

Strasznie sie czuje, bo boli mnie gardło, dostalam @ (z czego jestem niepocieszona, bo teraz to wogole wypada mi w dzien slubu TZ wczoraj jak lezymy w lozku i mu sie o tym żalilam to po chwili krzyknął: WIEM!!! mam super pomysl, zebys nie miala @, i nawet nie przytyjesz... no na początku. Miesiąc wczesniej zrobie Ci dzidziusia" taaaa jasneee...ehhh... i na dodatek mam dzisiajdlugo w pracy

uuu biduleczko, trzymaj się cieplo

ja od 8.00 w pracy, strasznie chce mi się spać, zrobiłam sobie kawkę i nic nie pomaga
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 09:39   #2516
megan713
Wtajemniczenie

Witam pochmurnie i ślę Słonko wirtualnie
Szczerze mówiąc nie znałam strony fleq.pl ale oczywiście już sie podnieciłam... piękne buciki! Jako, że mam plan chodzic częściej na obcasach, to myślę że na któres się skuszę

Ja chyba niedługo dostanę @ bo sie markotna robię... wszystkim dziewczynom gratuluje zakupów a Seagirl pięknej relacji

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 09:39   #2517
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Witam się, dopóki nie weszłam na wizaż to nie wiedziałam, że za oknem nie fajna pogoda

Patrzcie co znalazłam na fb, nie wiem czy to się ta otworzyć?
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

A druga sprawa to pokłóciłam się z tżetem, najgorsze jest to, że bez powodu i nie wiem czy to ja po prostu jestem już taka zmierzła ale i tak wkurzył mnie bo mógłby być dla mnie bardziej wyrozumiały a mam wrażenie jakby nie chciał się ze mna dogadać tylko jeszcze bardziej mnie podburzał W związku z tym nie odzywamy się do siebie od wczoraj, tzn aktualnie jest w pracy ale i tak nie rozumiem, że nie szkoda mu czasu na własnie takie obrażanie się:/

Anulka - a ty szyjesz tą suknię?

Muszę wyjść z tego domu bo oszaleję niedługo

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2012-02-23 o 09:41
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 09:41   #2518
ona8686
Zakorzenienie

Okropna pogoda, wieje, pada, az sie nie chce do pracy wychodzic

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Witam nowe PM jak też tę która już ślubowała, opowiedz jak było, czekam na relację jak każda z nas... dziewczyny mam problem z drukowaniem zaproszeń ja po prosu tego nie ogarniam i nie rozumiem i nie umiem...
Rowniez służę pomca

Cytat:
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/35...-T-000-OBR-803
co myslicie o kwadratowych? my chcielibysmy zrobic sobie take u zlotnika tylko z zoltego, widzialam na zywo w Yes ale nie przymierzalam.
Osobiście obraczki mi sie niestety nie podobaja. Moze na zywo inaczej wygladaja

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
U nas 10 i Tż 24. Najgorsze jest to, ze jak mam palec napuchnięty to pierścionek sie trzyma, a jak nie to czuje jak lata. A obraczki soczewkowe, wiec cos czuje ze trzeba bedzie zmniejszac.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 09:46   #2519
E87
Wtajemniczenie

Paulinka dziewczyny wczoraj pisaly o rutinoscorbinie na opoznienie miesiaczki i dzieki za opinie

Lily, ostatnio Niuto o tym pisala, ze chyba to ten stres przedslubny powoduje, ze sie klocimy o ☠☠☠☠☠☠☠y zazwyczaj... ja wczoraj mialam takiego nerwa na Tz, az mama moja zauwazyla ze jest naburmuszony, no bo zle sie czul, a jak facet jest chory to bez kija nie podchodz gorzej niz z dzieckiem na wieczor chcial przyjechac, to powiedzialam, ze ok ale jak nie bedzie zgredem, on mi napisal, ze ja mam byc tez grzeczna i juz bylo ok... u Was tez wyjdzie na prosta tylko musicie oboje tego chciec!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 09:55   #2520
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Paulinka dziewczyny wczoraj pisaly o rutinoscorbinie na opoznienie miesiaczki i dzieki za opinie

Lily, ostatnio Niuto o tym pisala, ze chyba to ten stres przedslubny powoduje, ze sie klocimy o ☠☠☠☠☠☠☠y zazwyczaj... ja wczoraj mialam takiego nerwa na Tz, az mama moja zauwazyla ze jest naburmuszony, no bo zle sie czul, a jak facet jest chory to bez kija nie podchodz gorzej niz z dzieckiem na wieczor chcial przyjechac, to powiedzialam, ze ok ale jak nie bedzie zgred
em, on mi napisal, ze ja mam byc tez grzeczna i juz bylo ok... u Was tez wyjdzie na prosta tylko musicie oboje tego
chciec!
Widze, ze to jakas synchronizacja u mnie tez wczoraj były małe żale w stronę Tż, ale to wszystko przez zbliżająca sie @

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości