|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
na własną rękę, w ciemno pojechaliśmy, mieliśmy kilka adresów prywatnych domów do wynajęcia całe piętro np. trafiliśmy super, byliśmy zadowoleni.
Cytat:
w tym ja jedna baba i 7 chłopa ![]() Cytat:
fajne ![]() Cytat:
![]() Sukienka nr 2 piękna!Cytat:
Co do bukietu jak więszść wspomniała, mocniejszy pomarańcz i było by najs. Cytat:
A te babki mi powiedziały że on ma mi się trzymac bez ramiączek, a ten który Ty tez masz bez ramiączek mi nie usiedzi, a bardotka ma ten boski silikon ![]() A dzisiaj okazało się że nasi znajomi do których idziemmy w czerwcu na wesele jadą z nami na nauki
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
Wlasnie tez planowalismy kiedys wybrac sie z TZ na wlasna reke- po sezonie Nie zacytowało mi sie o bukietach.. Vandy sa boskie ale cena tez zwala skoro doniczkowa Vanda to koszt na biede 200zl. Ale dzisiaj na http://www.stylemepretty.com/ widzialam piekne bukieciki wlasnie z nia w roli glownej
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sensie czy mi sie nie wylewaja na boki cycki? mi dekolt zakrywa jeszcze tak ok. 1 cm tego stanika i az poszlam sprawdzic i ten moj tez ma silikon, ale tylko na obwodzie, na miseczkach juz nie, bo wiem ze niektore z tych ktore mierzylam mialy jeszcze w miseczkach silikon ale nie zjezdza mi na szczescie, a specjalnie skakalam z uniesionymi rekami w przymierzalni i w domu co do dekoltu to nie chcialam zbyt odkrytego bo moje piersi wygladaja dosyc wyuzdanie jak je za bardzo widac , i o ile czesto to jest fajne to na slubie chcialam wygladac troche skromniej A na naukach - idziemy przed kosciol i nie wiedzielismy do ktorych drzwi wejsc nagle okrazyla nas grupka ludzi i wciskaja nam ulotki - patrzymy a tu: salony sukien slubnych, kamerzysci itp. TZ mowi: "ooo... chyba dobrze trafilismy " wiec pozniej jak mi sie nudzilo to czytalam wszystkie ulotki i broszury
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#2495 |
|
Raczkowanie
|
Jeju jeju, tyle się tu u was dzieje, ale mam nadzieję, że mój skromny pościk zostanie zauważony
![]() Dziewczęta co myślicie o tych bukietach? ![]() Tak bardzo mi się podobają, że chyba się na takie coś zdecyduję. Tylko, że chciałabym czerwone róże w połączeniu z samymi białymi frezjami ![]() Dobrze będzie? ![]() i jeszcze bardzo bym prosiła o opinię na temat załączonej fryzurki Tylko w mojej wizji byłaby ona ciut wyżej, a z boku chciałabym takiego jakby małego plecionego francuzika / warkoczyka Oczywiście nad fryzurkę chcę wpiąć welon, powinno pasować... co nie? ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-02-23 o 01:49 |
|
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny bardzo mi przykro, ale nie jestem w stanie teraz was nadrobić
![]() Ze swojej strony pochwalę się tylko, że wczoraj przyszła podwiązka i koperty, więc sprawę z przygotowaniem zaproszeń można będzie zakończyć ![]() Zdjęcie podwiązki wrzucę popołudniu jak wrócę z pracy. Trzymajcie się cieplutko
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Poranne dżem dobereki
Ja dzisiaj od 6.30 w pracy ![]() Cytat:
Cytat:
Normalnie skończy się na tym, że każda z nas wynajmie jakiegoś czlowieczka, żeby zdawal relację na wizaż ![]() Ja miałam raz koturny na weselu. Tearetycznie było wygodnie, ale w tańcu jakoś tak sztywno. Chyba mi tepiej w obcasiku.
|
||
|
|
|
#2498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam 9 TŻ 24
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Tak bardzo się cieszę, że już nic nade mną nie wisi i mogę się wziąć za pisanie pracy mgr. Dzisiaj mam napięty grafik. Musimy załatwić z TŻtem parę spraw i czeka nas dłuuugie chodzenie po mieście a wieczorem ćwiczonka Cytat:
|
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
ale paskudna pogoda brrr wilgotno i wieje a ja nadal bez sił chyba jakiś urlop by się przydał
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W taką pogode mam straszną chęć na słodkie W pracy niestety tylko kanapki i marzy mi się kocyk i marzpeanowa czekolada ![]() A tak w ogóle to poczyniłabym jakiś zakup, tylko nie wiem jaki
|
|
|
|
|
#2502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jubilerem się nie przejmuj. To tak samo jak my weszliśmy do pierwszego i dał mi do zmierzenia zwykłą i soczewkowo, ale że nie widziałam różnicy to mówię mu o tym. A ten do mnie takim chamskim tonem : "Pani będzie nosić".
|
|
#2505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ciiii.... Bo coś popelnięjeszcze
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mogę się doczekać zdjęć od marylki
|
|
|
#2507 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki ![]() Cytat:
![]() Dziekuje ![]() Dziekuje ![]() Cytat:
Ciesze sie jakos po wczoraj, ze koeljne sprawy zalatwione
|
|||
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laptopy zła rzecz:P TŻ przedwczoraj się poposuła karta graficzna:/
|
|
#2509 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
. Pędzicie jak szalone, czytam Was, potem czekam na chwilę by móc Wam odpisać a tu kolejne ileś-tam stron Seagirl - super relacja . Wiem, że to boli gdy zawiodą osoby na których bardzo się liczyło. Wiadomo, że każdą osobę zaprasza się bo chcemy by była ona obecna na naszym ślubie. Ale teraz już się nie smuć, ciesz się, że masz już męża obok siebie ![]() Ja mam 11 a mój TŻ 25 Także różnica bardzo podobna ;DWitam nowe PMki Widziałam bardzo dużo pięknych zakupów ślubnych- gratuluję U mnie narazie wszystko stoi w miejscu. Muszę się zacząć rozglądać za niektórymi rzeczami, no ale weny brak...
|
|
#2510 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to właśnie mój rozmiar- 38 U znajomej P. Agnieszki, ale nie z Raciborza. Pani z opolszczyzny. Znajoma, znajomej. Cięzko mi było troszkę zaufać, ale P. Aga zrobiła na mnie dobre wrażenie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja szukałam. Dziękuję bardzo. Jedne zdecydowanie za wysokie, ale drugie bardzo ładne. Dziękuję O ty rozrzutna! Ale muszę ci powiedzieć, że są bardzo ładne ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo lubię tę piosenkę, ale nie wybrałabym jej na pierwszy taniec |
|||||
|
|
|
#2511 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Fryzurka bardzo fajna
|
|
#2512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czeeesc!
Strasznie sie czuje, bo boli mnie gardło, dostalam @ (z czego jestem niepocieszona, bo teraz to wogole wypada mi w dzien slubu TZ wczoraj jak lezymy w lozku i mu sie o tym żalilam to po chwili krzyknął: WIEM!!! mam super pomysl, zebys nie miala @, i nawet nie przytyjesz... no na początku. Miesiąc wczesniej zrobie Ci dzidziusia" taaaa jasneee...ehhh... i na dodatek mam dzisiajdlugo w pracy![]() fajne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bukiet 1 podoba mi sie najbardziej a fryzurki nie robilabym wyżej
|
|||
|
|
|
#2513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak z numeracją no i jakością wykonania?? no i czy wrazie czego można oddać?? tam coś wyczytałam ze do 10 dni chyba tak. no i jeszcze czy wygodne te byty i jak długo czekałaś na przesyłkę?? dziekuję
09.06.2012 g. 13:00 |
|
|
|
|
#2514 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki No ladnie, 10 stron nadrabiania a to tylko od wczoraj
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym na pierwszy taniec nie wzięła piosenki o nieszczęsliwej milosci
![]() Cytat:
ja od 8.00 w pracy, strasznie chce mi się spać, zrobiłam sobie kawkę i nic nie pomaga |
|
|
|
|
#2516 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam pochmurnie i ślę Słonko
Szczerze mówiąc nie znałam strony fleq.pl ale oczywiście już sie podnieciłam... piękne buciki! Jako, że mam plan chodzic częściej na obcasach, to myślę że na któres się skuszę ![]() Ja chyba niedługo dostanę @ bo sie markotna robię... wszystkim dziewczynom gratuluje zakupów a Seagirl pięknej relacji
|
#2517 |
|
Zadomowienie
|
Witam się, dopóki nie weszłam na wizaż to nie wiedziałam, że za oknem nie fajna pogoda
![]() Patrzcie co znalazłam na fb, nie wiem czy to się ta otworzyć? http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater A druga sprawa to pokłóciłam się z tżetem, najgorsze jest to, że bez powodu i nie wiem czy to ja po prostu jestem już taka zmierzła ale i tak wkurzył mnie bo mógłby być dla mnie bardziej wyrozumiały a mam wrażenie jakby nie chciał się ze mna dogadać tylko jeszcze bardziej mnie podburzał W związku z tym nie odzywamy się do siebie od wczoraj, tzn aktualnie jest w pracy ale i tak nie rozumiem, że nie szkoda mu czasu na własnie takie obrażanie się:/ Anulka - a ty szyjesz tą suknię? Muszę wyjść z tego domu bo oszaleję niedługo
Kruszynek Edytowane przez Lily ofthe Valley Czas edycji: 2012-02-23 o 09:41 |
|
|
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Okropna pogoda, wieje, pada, az sie nie chce do pracy wychodzic
Cytat:
Cytat:
U nas 10 i Tż 24. Najgorsze jest to, ze jak mam palec napuchnięty to pierścionek sie trzyma, a jak nie to czuje jak lata. A obraczki soczewkowe, wiec cos czuje ze trzeba bedzie zmniejszac. |
||
|
|
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinka dziewczyny wczoraj pisaly o rutinoscorbinie na opoznienie miesiaczki
i dzieki za opinie ![]() Lily, ostatnio Niuto o tym pisala, ze chyba to ten stres przedslubny powoduje, ze sie klocimy o ☠☠☠☠☠☠☠y zazwyczaj... ja wczoraj mialam takiego nerwa na Tz, az mama moja zauwazyla ze jest naburmuszony, no bo zle sie czul, a jak facet jest chory to bez kija nie podchodz ![]() |
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tez wczoraj były małe żale w stronę Tż, ale to wszystko przez zbliżająca sie @ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

normalnie wiekopomna chwila i chyba ten odcinek będzie w ciul ludzi golądało 
ale te wkładki wyglądają dosyć dziwnie

piękna!
a normalnie nosze 65 DD
ale w reserved byl przeceniony 
, i o ile czesto to jest fajne to na slubie chcialam wygladac troche skromniej 

a ja nadal bez sił chyba jakiś urlop by się przydał
19.05.2012
W pracy niestety tylko kanapki i marzy mi się kocyk i marzpeanowa czekolada

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
W związku z tym nie odzywamy się do siebie od wczoraj, tzn aktualnie jest w pracy ale i tak nie rozumiem, że nie szkoda mu czasu na własnie takie obrażanie się:/