|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
nie ma!! Jak coś to opier... na całego! I nie ma że boli!
![]() Cytat:
![]() ![]() Własnie się zastanawiam jak to ze mną będzie :P słodycze niemieckie + McDonalds niedaleko..... może byc kiepsko :P No ale postaram się nie zawieść Polek i godnie reprezentować swoją narodowość tam w Niemczech ![]() Cytat:
![]() Mojemu mężowi też w grudniu dentysta wyrwał ósemkę i teraz jest szczęśliwy bo nic już go nie boli ![]() hehehehe Ty to JOOOO ( jak to mówią na wsi ![]() ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- W ogóle to ja spadam ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#122 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesuuuu wizaż mi nie działa ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No ósemki bolą okrutnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kolorowych!!!! ![]() P.S. jutro nawet nie próbuję wstawać o 7 ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Jeju laski, jak Wy pędzicie, nadążyć się nie da
![]() U mnie całkiem ok, prócz tego,że wczoraj wieczorem miałam atak obżarstwa, ale razem z tym atakiem nie zjadłam więcej niż 1300kcal, więc da się przeżyć, szkoda,ze to na wieczór ![]() Wychodzę z założenia,że jem połowę tego co sobie uszykuję do jedzenia, czyli np. na śniadanie szykuję sobie 2 kromki ciemnego pieczywa z szynką i serem, a zjadam 1, druga wraca do lodówki, próbuję oszukać swój mózg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie dziś brzydka pogoda ![]() ![]() ![]() ![]() Na wadze dziś 47,5 kg ale dziś i jutro pewnie nadrobię, bo mam pierożki na obiad ![]() Heroine co do dentysty, to raz miałam zęba leczonego kanałowo i to był chyba ostatni raz tak mnie bolało, że szok! A dziś Tż miał się umówić do dentysty, bo wczoraj mu plomba wypadła ![]() ![]() ![]() Monia no w Niemczech to ciężko znaleźć ładną Niemkę, wszystkie brzydkie, grube i przeważnie rude ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marika no tutaj to ciężko nadążyć z postami ![]() ![]()
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() ej, jak się zmieściłaś w 1300 kcal to nie jest źle ![]() ![]() ![]() brawo za ćwiczenia ![]() Cytat:
![]() U mnie nie pada, ale jest pochmurno ![]() ![]() Znowu waga Ci spadła ![]() ![]() Już się boję tego dentysty... mam nadzieję, że nie będzie tak źle ![]() Piję kawkę i zaraz będę szamać owsianeczkę ![]() Jaki plany na dziś? ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Hej kochane
![]() Melduję się na nowym wątku ![]() Nie odzywałam się wczoraj bo od 10 do 20 byłam na uczelni a potem przyszły koleżanki i posiedziały do 2 :P . W związku z tym wpadły % ![]() I dzisiaj nie poszłam na wykład na 9 jadę dopiero na 12 ![]() ![]() ![]() A więc do wieczora ![]() I błagam nie piszcie tyle ![]() Miłego dnia ![]()
#127 |
Zakorzenienie
|
sanderaM miłego pobytu w domku!
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Heroine haha bo taka prawda
![]() ![]() ![]() A co do planów, to ja jak na razie się obija, a zaraz będę lepić pierożki, bo mama już ciasto wyrabia ![]()
#129 | |
Zakorzenienie
|
hej ślicznotki
![]() No ja dziś do 11:30 pospałam z synkiem ![]() ![]() Więc dziś postanowiłam się zważyć choć jestem 2-3 dni przed okresem!!! Na wadze 60,9 ....... W sumie i tak nie dużo, biorąc pod uwagę że jem wszystko i nawet w nocy ![]() No i przed okresem zawsze kilo lub 1,5 ważę więcej. Oczywiście wiem, że to żadne wytłumaczenie i na wadze nawet nie powinno być 6 z przodu no ale jeszcze 6 dni i przechodzę na dietę także teraz jem ile wlezie ![]() ![]() Wiem, że jak przejdę na dietę to szybko ujrzę 5 z przodu także jestem spokojna ![]() U mnie pogoda rano była straszna!! Padało mocno i wiało masakrycznie! Teraz choć trochę wieje to słoneczko wyszło i pięknie świeci ![]() ![]() Takiego mi smaka robicie tymi pierogami że dziś w Biedronie sobie kupię też ruskie!!! Te ze Swojskiej Chaty niezamrożone. One pyszne są! Do tego jogurt naturalny+ podsmażona na teflonie cebulka i będzie boski obiadek ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Też mi się już wiosna marzy ![]() Też dziś będę miała pierożki na obiad i to ruskie! ale z Biedronki ![]() ![]() A to fakt! grube,brzydkie i no własnie RUDE!! Widziałam zdjęcia jak mąż był na takiej zabawie karnawałowej z kolegami z pracy i oni byli z żonami i kuzynkami. To wszystkie takie rudawe i brzydkie na maksa!!! Nawet mąz stwierdził, że jakby był kawalerem i szukałby tam zony to nigdy by nie znalazł bo takie pokemony ![]() Niemcy faktycznie niektórzy są przystojni i większość jest zadbana ale o takiego z ciemnymi włosami to też ciężko tam. Zdecydowana większość to blondyni i rudzi. Męża koledzy to sami rudo-blondyni ![]() A to wesoło musisz mieć z tym majstrem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj Brzydula to jest mój nr 1 !!!! Nie było lepszego serialu !!! Wizaż to często nawala :/ mi to się tu strony zazwyczaj po pare minut ładują bo tak się muli.. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To o której dziś wstałaś? ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Monia no to będzie dziś dym na poczcie oj będzie
![]() Na a tam gdzie ja jestem to są dość przystojni Niemcy, zaraz wstawię Ci link ![]() ![]() Tż pewnie, że zazdrosny, bo majster ciągle chodzi i się do mnie uśmiecha albo zaczepia itp ![]() ![]() A w ogóle była taka akcja dwa lata temu, że majster chciał, żebym tylko ja przyjechała do pracy ![]() http://www.google.pl/imgres?q=Andree...1t:429,r:0,s:0 http://www.google.pl/imgres?q=Chryst...t:429,r:11,s:0
#132 | |
Zakorzenienie
|
A co tu tak cicho?????????
Byłam na poczcie! Pokłóciłam się z babą !!! Mówie do niej że 1 lutego wysłałam list i nadal nie doszedł, wzięła ten kwitek z potwierdzeniem wysłania, czyta i mówi do mnie : " A to do Niemiec!" To musi miesiąc minąć żeby złożyc reklamację" ![]() A ja do niej: Coooo? Chyba Pani sobie żartuje? Byłam tu tydzień temu i mówiła Pani że musi 14 dni roboczych minąć a teraz mówi Pani, że miesiąc????? 22 dni od wysłania to wystarczający czas aby złożyć reklamację. Ja wysłałam wazne dokumenty i one musza jak najszybciej się znaleźć! Ona do mnie: Możemy złożyć reklamację ale to nic i tak nie da! ![]() Dopiero w marcu zaczną szukac ten list. Ja mówię do niej: mnie to nie obchodzi czy zaczną go szukać za 5 dni czy za tydzień! ten list ma się znaleźć i koniec, rozumie Pani??? Baba się zamknęła i poszła po jakaś inna babe. Czekałam na nią 15 minut!! W koncu przyszła jakaś druga, wklepała coś w internet i mówi do mnie : ten list z Polski wyleciał i jest na terenie Niemiec. A co dalej się z nim stało to my nie wiemy. Ja do niej mówię: To że on jest na terenie niemiec to wiem bo tez sobie w internecie sprawdziłam! Ale gdzie on jest w Niemczech to chyba już wasz obowiązek sprawdzić tak? Ja nie pojade do Niemiec i nie będę listu szukała! Ona do mnie: A Pani mąż nie może tam w Niemczech popytać na poczcie?? :mdleje" no myslałam że zabiję ta babe!!! Ja mówię : A gdzie on ma ten list szukać niby?Po całych Niemczech? Listonosza się pytał czy był jakiś list do niego a ten powiedział że nie to chyba wystarczająca odpowiedz? Ja chcę złożyć reklamację teraz i proszę o dokumenty do wypełnienia. Baba poszła z wielka łachą i przyniosła dokumenty.... wypełniłam je i jej dałam. Powiedziała że "będą szukać, ale może to nawet 2 tygodnie potrwać i niech mąż pójdzie na pocztę w swoim mieście się dowiedzieć czy nie leży tam". Wyszłam stamtąd po godzinie czasu! Normalnie masakra!!! Mam dość tych starych bab!!!! Powinni je powywalać z pracy i młodych pozatrudniać! Te stare klępy to nawet dupy nie potrafią ruszyć z krzesła takie leniwe są! Kupiłam w Biedronce pierogi ruskie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() A to ten z tego pierwszego zdjęcia? No taki całkiem całkiem ![]() ![]() A ten drugi to jakiś blondyn widzę? twarz słabo widać.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-02-23 o 16:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Monia no i dobrze, że zrobiłaś im aferę, bo jaja sobie robią z tym listem
![]() No ten pierwszy to majster a ten drugi to szef, a właściwie dwóch stary i młody. W ogóle Niemcy są tam bardzo mili ![]() No hehe ja powiedziałam, że albo jadę z Tż albo wcale ![]()
#134 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() W ogóle to rano tak lało i wiało że głowy urywało! O 5 się obudziłam bo tak było słychać wszystko i załamana byłam że muszę 30min iść do szkoły ![]() ![]() ![]() monia z tym parkingiem to szkoda że tak jest, no ale coś za coś nie może chyba być ze wszystkim tak super ![]() ![]() 15 stopni u nich? A my się tak męczymy tutaj ![]() A do kościoła też nie chodzę, ostatnio tylko musiałam bo był ślub brata tzn we wrześniu. A tak to nawet w święta mnie nie ma tam. To dla mnie koszmar wysiedzieć na mszy i słuchać tego gadania o tym jak żyć w rodzinie od księdza który nie ma o tym pojęcia. I też mi się wydaje, że dzieci powinny same decydować czy chcą iść czy nie. A nie później mówią że idą, a pójdą sobie na piwo z kolegami ![]() Szkoda że te Niemki takie brzydkie, zawsze to by była jakaś konkurencja dla nas a tak ![]() ![]() heroine, medzik ja to jak jakoś specjalnie się nie boję dentysty ale to pewnie dlatego że nigdy mi nie robił nic co by bolało i mam nadzieję że długo tak zostanie ![]() heroine no Pierwsza miłość to w ogóle jak jakieś SF się zrobiła, jak nie porwania, to napady, albo jakieś napady na sklep ![]() marika dobrze że ćwiczysz tak trzymaj ![]() medzik jak zwykle udaje próbuje nas pocieszyć że waga zaraz jej wzrośnie ![]() ![]() ![]() a majster ładnie Cie bajeruje tam hehe nie dziwie się pewnie niecodziennie taka ładna dziewczyna przyjeżdża tam ![]() monia jak czytam o której Ty wstajesz to mnie aż coś bierze że ja tak nie mogę ![]() Dobrze że w końcu im nagadałaś na tej poczcie, a że tam takie święte krowy siedzą to wiadomo. Nie dość że cały dzień nic nie robią to jeszcze mają pretensje że muszą się ruszyć gdziekolwiek. Ja bym je chyba tam rozniosła gdyby się tak głupio tłumaczyły że one nie wiedzą gdzie jest paczka, to kto ma wiedzieć?! Banda idiotów ;/ W ogóle to mam taki brzuch wielki, chyba przed @ bo dobrze się trzymam z jedzeniem i nie powinnam przytyć ![]() ![]()
#135 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() Ja niedawno wrocilam do domku. Dzisiaj zjadlam owsianke rano, pozniej pol bulki z warzywami i szynka, pozniej salatke z gryosem i pol bulki tez z warzywami i szynka, a za jakis czas MOJA MAMA ROBI PIZZE wiec tez zjem, z racji tego ze 1) ZNALAZLAM PLYTY Z TURBO JAM I IDE CWICZYC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widze ze moje SOWY siedzialy jak zwykle do pozna ![]() ![]() ![]() ![]() Monia- tak myslalam, ze zrobisz zadyme i nie bedziesz milusia. Ale to bardzo dobrze! Te baby z poczty sa masakryczne! Grzeja ciepla panstwowa posadke i maja wszystko w ![]() A ja bylam w Niemczech i WIDZIALAM LADNE Niemki. Ale to byly takie mieszanki o oliwkowej albo brazowej skorze... Sliczne byly ![]() I nie martw sie, nawet w Niemczech bedziemy czuwac nad Toba i Twoimi kilogramami, wiec niemieckimi slodyczami sie nie przejmuj. Ani nie jedz. Dla Twojego dobra. Jesli wiesz o czym mowie ![]() ![]() Heroine - i tak tak, co do dentysty i ogolnie leczenia o niebo leipej zaplacic troszke wiecej ale miec cos dobrze zrobione ![]() ![]() Marika- chill out, 1300kcal przy cwiczeniach to dobrze ![]() ![]() Jesli juz rozmawiamy o pogodzie- u mnie taka ciapa i chlapa , ze az szkoda wychodzic. Caly dzien mnie glowa boli i nic mi sie nie chce, dobrze ze niczeg o na jutro nie musze sie uczyc.... ![]() Ide cwiczyc, jesli moja bolaca glowa mi na to pozwoli ![]()
![]() |
#136 | ||
Zakorzenienie
|
Jesuuuuuu, mam dość dzisiejszego dnia
![]() Rano sprzątałam całą chałupę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem szybko do domu, jakiś obiad i w te pędy do dentysty ![]() ![]() Dentystę przeżyłam, nic mnie nie bolało ![]() Pozytyw dnia to to, że już mam żelazko i jest rewelacyjne ![]() Cytat:
![]() ![]() i jak, smakowały pierożki? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() widzę, że nie tylko ja byłam zakochana w "Brzyduli" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() byłam! ![]() ![]() ![]() o 10 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I bardzo dobrze im nawyrzucałaś! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o jaka zdolna dziewuszka ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mąż już lepiej, dziękuję ![]() ![]() ![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Prosze, ledwie sie jeden dzien czlowiek nie pokazal, a tu juz nowy watek. I bardzo dobrze, moze i nowa motywacja w nas wstapi. Ja na razie nie mam sie czym chwalic ![]() Wczoraj mialam znow niezla akcje ze spodniami. Tym razem nie wytrzymalam, poszlam do sklepu przymierzyc pare dzinsow w rozmiarze 36 ![]() ![]() No i powiem wam, ze weszlam w te 36! ![]() ![]() Wczoraj dieta ok, cwiczenia tez - sporo jazdy na rowerze i 20 minut wiosel. Jutro urzadze sobie trening i domowe spa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Murka hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() Heroine pierożki były przepyszne ![]() ![]() ![]() ![]() No mój Tż może być spokojny, bo ja nie jestem zainteresowana innymi ![]() ![]() Paulownia gratki ![]() ![]() ![]() ![]()
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wszystkie spodnie mam teraz 38. Ale marze o tym, zeby nosic 36 na stale, i zeby byly na mnie luzne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Melduje skonczone cwiczonka- 30 minut Turbo Jam Cardio i troche brzuszkow oraz rozciaganek
![]() ![]() Meedzik-cicho badz bo waga i tak Ci spadnie lada chwila ![]() ![]() Murka - gratuluje piateczki ![]() ![]() Pizzuni mamy tylko skubnelam, bo zaczela ja robic o 20 i przed chwila wyjela, a ze o 22 mam wypic koktajl to bez sensu teraz wcinac pizze. Wole wypic koktajl bialkowy niz zjesc pyszna pizze łot de fak?! ![]() A, moze dlatego ze biore pizze jutro do szkoly zamiast kanapek ![]() Jak mija wieczor dziewczeta? ![]()
#143 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze że dentysta bezboleśnie minął ![]() No to co, teraz za prasowanie się łapiesz z przyjemnością? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja to jutro idę po spodnie ale pewnie wezmę 38, w 36 nigdy nie wchodziłam bo w udach były za luźne a w tyłku za ciasne ![]() Nic dziwnego że tak chudniesz jak ćwiczysz i dietę trzymasz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak mówiłam dziś już bez wykrętów 150 brzuszków i 30min hh, akurat się pouczyłam WOSu przy kręceniu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
marikamb , kamilon co wy macie za ćwiczenia bo widzę że każda coś innego ćwiczy. Możecie mi coś powiedzieć na ich temat bo sama chętnie bym coś w domku poćwiczyła
![]() Monia to miałaś dzisiaj przeboje na poczcie. Mam nadzieję że list się znajdzie i dojdzie w całości ![]() ![]() paulownia gratuluję mniejszego rozmiaru ![]() ![]() A ja znowu dzisiaj bez aerobiku ![]() ![]() ![]() ![]() Ale powiem Wam, że strasznie brakuje mi aerobiku czuję się teraz taka zapuszczona, że siedzę i nic nie robię a w domu ciężko mi się zmobilizować a tam wiem że te ćwiczenia mi coś dają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Dzisiaj juz sie dobrze czuje , pozbyłam sie kataru w koncu i ładnie dietkuje ![]() Postanowiłam dzisiaj zrobić cos dla siebie i maska na buzie i włoski, pazurki sobie zrobie tym lakierem magnetycznym , zobaczymy jak on działa wogóle i posprzątam ![]() Jakas mam wene twórcza dzisiaj ![]()
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam lakier magnetyczny z Golden Rose [dostalam od mamy TZa] i dziala i slicznie wyglada iiii musze kupic jeszcze kilka kolorow ![]() Ciesze sie ze lepiej sie czujesz ![]() Coctail- sloneczko, ja cwicze TURBO JAM, taka seria aerobikow, dzisiaj pierwszy raz to cwiczylam, zobaczymy co wyjdzie w polaczeniu z silownia [za ktora musze jszcze zaplacic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dopiero kupiłam i nie wiem za bardzo jak sie nim obsłużyc ![]() ![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Paulownia ja brzuch mierzę na wysokości pępka, a talię w najwęższym miejscu
![]() ![]() ![]() Murka taaa 8 pierogów na jeden ząb ![]() ![]() A co do pizzy to mnie Tż co tydzień kusi i chce zamawiać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Zapomniałam zameldować 20 minut hula hop, 300 ścisków agrafką i 100 brzuszków ![]()
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Paulownia a ja za to mam za duże wcięcie w talii i mam dużą różnice między talią a brzuchem
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.